Sziasztok!
Szep jo napot mindenkinek! Hetvegen nyugos napjaink voltak es meg vendegek is voltak. Igy Liliztem, foztem, takaritottam es nem volt idom netezni.
Meg ez a borzalmas ido! Nem tudtam menni setalni, mert egesz hetvegen zuhogott az eso.
Es Lili ezert is volt nyugos, hiszen, minden nap vittem setalni. Lili amugy jol van. Bar ejszakankent meg mindig felkel ossze-vissza. De mar olben probal ulni. Ha olbe veszem akkor nem tamaszkodik a mellemnek, hanem magatol probal
Sokszor kikopi! Remlem le is fog rola szokni.
Lino: Igen, benne van a pakliban, hogy Lilinek se fog tetszeni a fajaroka, de amennyire ismerem, hogy szeret egyedul jatszani, talan be fog neki valni.
Zsuzsa: Ezek a hurkak!
Hat mi nagyon le vagyunk maradva errol. Nem hiszem, hogy valaha ilyen hurkai lesznek Lilinek. O inkabb hosszu combu. Majd en is csinalok ilyen kepet.
Szegeny Edina! Marmint a konnycsatorna atmosassal.
nem fajt neki? Es ilyenkor altatnak, vagy kap valamilyen erzestelenitot? Vagy le kell fogni?
Orsi: Szornyu lehetett az az elmeny a rendeloben. En se ertem, hogy tudnak banni igy a gyerekeket, de gondolom a dokiknak es a vedonoknek ez mar rutin. A tablazatot megse csinalom meg.
Jobb igy, nem lesz belole kesobb problema. Gratula a 2 honaphoz!
Zita: En is pont azt a hatszogletu fa jarokat neztem ki, amit te leirtal.
Remelem kapok olyat. 14 csalad! Huha! Jo sokan leszunk. Ez nagyon jo!
Nem tudom, hogy kell-e valamit vinni. Marmint enn-inni. Ez hogy van? Mindenki visz valamit?
Engem kihagytal a tali listabol.
Mucska: nem semmi, hogy te dolgozol Anna mellett! Raadasul hajnali 2-kor? Ez valami ejszakai munka?
Nagyon edes Anna a kepeken! Szepen mosolyog!
Anita: Dani nagyon edes. Koszi a jarokas kepet. Amugy Dani tenyleg nagyon hasonlit Dorcira.
Dorci kepei is gyonyoruek. Szerintem rad utott a kislany.
En egyszer szivesen elmennek hozzad. Persze ha nem banod.
Linda: Egyaltalan nem haragszom. Miert is?
Mar irtam, hogy en nem vagyok haragtarto tipus.
Es egyebkent is igazad volt. Talan vannak a listan erzekenyebb fajtak, akiknek rosszul esne, ha a gyermekuk nem ugy gyarapodik mint mase. A talink meg all, csak megvarnam, míg ez az esos ido elmulik, es a nathak is.
Aniko: Nagyon de nagyon jok a kepek!
Minden gyerek csodalatos.
Szilvi: Kata orrat porszivozod? En ma reggel probaltam, de szerencsere nem jott ki semmi Lilinek. Ugy nez ki mi nekunk csak nagyon enyhe volt es nem okozott problemat meg alvas kozben sem.
Chello: Nalam is a kocsiban a legszak elol van mindket ules elott. Es lehet a hordozot magam melle tenni a kocsiban, de a menetirannyal szemben. Igy is latom Lilit. En igy kozlekedek vele. Rajta van a hordozo papirjan, hogy hogyan lehet betenni.
Amugy nagyon orulok, hogy javulnak a helyzetek. Szepen fejlodik Noncsika. Ejszakak.
Lili sajnos ossze vissza kel fel. Talan ez egy atmeneti idoszak. Remeljuk. Van olyan ejjel, amikor hajnali 4-5 kozott kell, es van olyan amikor hajnali 2 korul kel.
Jerry: Lili is nagyon lassan hizik most. Annyira aktiv, tornazik, rugkapal meg maszik-kuszik, hogy letornazza.
Szoszi: Lili is nagyon nyugos volt hetvegen. Most nagyon nyugos korszakat eli. Talan fogzas? Vagy novekedes? Szombaton csak karban volt hajlando lenni. Tegnap valamnivel jobb volt, de nem sokkal. Nem bir magaval. Nagyon aktiv, kuszik-maszik. Gondolom legszivesebben labra allna, de nem tud.
Amugy Lili is sokat ragja az oklet.
Es Boldog Szuletesnapot!
Puszi mindnkinek Rita