tuti, hogy timi-tina jelentkeztetek, remelem a tomegvonzas torvenye miatt, jonnek a tobbiek is!!:-))
timi,
miota megtudtam (15 ev elteltevel), hogy a ped. igazolvannyal ingyen mehetek allatkertbe, borisznak meg tenyleg senki nem kerdezi a korat (o biztos nincs meg 99 cm, mint david, ennek is megvan az elonye:-))), ezert azota mi is gyakran megfordulunk ott, neha ketten, neha alizzal, bar mar csak aliz jegyere is 1500 Ft-ot fizetunk. a kepeken is ket kulonbozo allatkertezes van!
lellere regota jarunk (rokon apartmanjaba), de az elmult 2 evben nem voltunk, mert olyan kicsi az apartman, hogy egy racsos agy mar nem ferne be, ezert borisz most volt eloszor, de aliz mar sokat, s miota megvan a homokos part, gyerekkel el sem tudok kepzelni jobbat. aliz minden evben (3.5 eves kora ota) kert ilyen hajfonatot, ez neki lellehez kotodik (most eloszor nem rozsaszint), s kb. 3 honapig marad szep, addig nem bolyhosodik, azaz kb osz vegeig a hajaban szokott lenni, az oviban engedtek, remelem a suliban sem szolnak majd bele, s a bolcsiben sem borisz nyaklancaba, mert az meg mar ugy hozzanott a szemunkben.
borisz sztem nem bator (kulonosen most a felelmek kialakulasanak idoszakaban), csak csomo dolog termeszetes neki, amit lat aliztol, eszebe sem jut, hogy abban lehet vmi rossz:-)).
Grat david szobatisztasagahoz, vagy alakulasahoz, jo az ut, ne hatralj meg!
En is eldicsekszem, hogy boriszra igazan 8-10 napja mondom, hogy stabil, azaz nem kell semmikor pelus, nincsenek maniai, hogy csak bilibe, csak ulve, csak otthon, s kakat elszegyelgetve, hanem mar ra se kell nezni, mindig szol megbizhatoan, s mivel lellere elfelejtettunk bilit es ulesszukitot is vinni, zokszo nelkul elfogadta a helyzetet, azota nem hasznalunk bilit (utaltam mosni, nem is tudtam, hogyan kell), s ulesszukitot se nagyon:-). sot a vonaton (most fertodon vagyunk) pisilnie kellett, elvittem, s szerencsere allva-pisiloknel ez nem gond, de igy is fintorgott, hogy "nem jo izű ez a wc"
), majd fel ora mulva szolt, hogy kakilnia kell, kicsit berzenkedve, de mondtam, hogy akkor menjunk, majd foletartom, de kijelentette: "nem megyet ebbe a csunya wc-be, majd tatilot a mamajetnal." s betartotta a szavat:-))
szoval nala lasabban, mint aliznal, tobb paraval, de bevalt a modszerem, hogy ha egyszer raerzek, hogy mar nincs szukseg pelusra, akkor vissza se adom, pedig 2 hete volt egy 2 napos sulyos visszaesese is, eleg ketsegbeejto-fajta!!!
Ja tina,
nalunk is aug. 16.-an nyit ujra a bolcsi, azet kellett volna 17.-en vinnunk eloszor.
remelem, nem huzzak a szajukat, nem lesz mas valasztasuk!! meg kell elegedjenek az apjaval. bar zoli mar hiusagbol is felhaborodott, hogy mi az hogy az anyja jobb:-))
Most meg zoli nincs fertodon (ezert vonatoztunk), ami nem is baj, mert ilyenkor a kolkok le sem szallnak a nagyszulokrol, de hetvegere jon, s akkor megcelezzuk ezt a helyet (
http://www.familypark.at/un/start.html), amiert aliz evek ota nyuz minket, de a lustasagunk nem engedte, pedig itt van par km-re! s meg traktoros kű"kisvasut" is van, borisznak a legfontosabb, ugyanis honapok ota arat, s betakarit, nevnapjara kombajnt kert, azota learatta az osszes szonyegunket, a kismotorral is csak fuvon hajlando menni, mert o arat, s ha megno "tombájnvezető" lesz.