Na sikerült egy netházba bejönnöm, van egy kis időm visszaolvasni és válaszolni nektek.
Manó
Deee én mindig elnyalogattam nagyim cukros tojássárgáit, de csak a sárgákat! Ma vettem fehérjeitalt, azt fogom inni tejes turmixban. Ne haragudj, hogy "cserben" hagytalak, de ha a dokid felajánlja, hogy bemehetsz szerdán vértesztre, vagy otthon tesztelj csütörtök reggel, akkor te melyiket választod? Naná, hogy a szerdát.
Orsi kedves
Végre hírt hallok felőled és milyen jót. Hogy ottohn vagy és hogy Kismaczkók jobban érzik még egy ideig magukat odabent.
Zsu
Te ma voltál a Kaáliban? Mikor? Mert én is 10 óra felé és akkor alig voltak, sőt dokink (Krizsa) fakkja üres volt, engen azonnal fogadott. Bár lehet, hogy én tartottam fel mindenkit, mert a 20 perces leszívásom terven felüli volt. Szerdán én is megyek ismét, de remélem akkor elkerülöm az őrzőt. Már kezd kicsit elegem lenni belőle.
Többiek
Köszönöm a szurkolást, a drukkot, a féltést. Visszakapjátok még egyszer!
Kriszta
Már csak kettőt kell aludnod! (Nekem is
) Hajrá, megy a drukk.
Zsu
Gratula a nyh-hoz, nekem semmi sem használt, pedig én is tömtem magamba a sok túrót. Én is plusz Gonalokat kaptam, de nem a nyh-t vastagította nálam, hanem a tüszőket szaporította.
Dóri
Igazán megleptél a fehérjelistáddal! (De legalább nem kell feláldoznom magam Manó féle tojásfehérjés koktélja miatt.
)
A mintát levettem, csak a pontos leírást ad meg hozzá
Gyönyörű a kislányod!
Milena
Ne rohangálj szerdán te sehová! Mondd meg a dokidnak, hogy nincs több és ott szoktad beadatni. Akkor szól majd a főnővérnek és ott is kaphatsz Gonalt és rögtön be is adják.
Zsebikém
Te is agyalsz előre, mint én! Én első 2 nap 3 Gonalt kaptam és utána napi 2-t, tehát a 10 db 4 napra volt elég.
Milyen az ember! Ha fáj valami, az a rossz, ha nem fáj, akkor meg az. Most éppen az a bajom, hogy az eddigiekhez képest jól érzem magam, csak kicsit feszül a hasam. Csak nem rossz jel? Ismerős neked Manó ez a gondolat?
Na megyek, mert kicsit elfáradtam, a mai napon "sok" volt. Puszi mindenkinek.