Senki sem ér rá pénteken eljönni?
Ma délután két férfi csöngetett be hozzánk azzal, hogy jöttek visszakapcsolni a tévét - a t-home nevében, egy visszakapcsolási szerződést is a kezembe nyomtak. Hozzáteszem, már az gyanús volt, hogy nem kérdezték meg, ki vagyok (a férjem nevén van az előfizetés) és cigivel a kezükben akartak bejönni a lakásba.
Mondtam nekik, nem tudok róla, hogy probléma lenne a szolgáltatással. Erre mondják, hogy az hbo-t akarják visszakapcsolni. Mondom, nekünk soha nem is volt hbo-nk. De nekik a munkát el kell végezniük... Hívtam a férjem, foglalt volt. Elküldtem a pacákokat, mondtam, amíg a férjem meg nem erősíti, hogy valóban van hiba, addig nem jöhetnek be. Kb 5 perc után beültek az autójukba - felírtam a márkát és a rendszámot - és elmentek.
Bementünk Lalkóval a t-pontba, kiderült, semmi ilyesmiről nincs szó, amire a komák hivatkoztak. Elkérték a személyleírást és a rendszámot, innentől övék az ügy, majd hivatalos levélben értesítenek a fejleményekről.
Na én voltam olyan rosszul, jéghideg volt kezem-lábam, remegtem - Lali a másik szobában aludt, belegondoltam, mi történhetett volna, ha benyomulnak a lakásba...
Annyi ilyenről olvasni az újságokban, de egész más, ha megtörténik pont Veled. Félelmetes!