Új privát üzeneted érkezett!

Andi,
Erzsike most az olimpián lett ezüstérmes Kép csokizó kismamák Kép én csak a vége felé tudtam megenni, de lehet benne vmi.
Rizs: kétmaroknyi fagyasztott mexikói zöldséget megfőzök egy teáskanálnyi sóval. A rizs megpirítom, beleszórok két teáskanál Delikátot, majd a zöldséget. Aztán jönnek a fűszerek (fehér bors, fekete bors, majoranna, petrezselyem, lestyán, bazsalikom, tárkony, rozmaring, oregano, metélőhagyma) és csak készre kell főzni.
Ja, teljesen véletlenül lett 10 fűszer Kép
De Peti ezt általában így szokta enni, mert amit hozzá szoktam csinálni, azt nem mindig szereti.

Orsi,
lehet, hogy mi is találkoztunk már a dokival, de az ő neve nem szerepel a papíron, mert csak kontroll volt. Azóta ragaszkodom a doktornénihez. Ja, és a rendszer úgy működik a bejelentkezésnél, hogy megkérdezik kihez akarsz menni (jó esetben, ha nem akkor kell szólni)
Alvás Kép és szeretném a linketKép Szoktatok járni esetleg Kistarcsára a kórház környékére? Lenne egy nagy kérésem, esetleg vmelyik este felhívlak a vezetékesen.

Jerry,
aranyosak a képek.Kép Nekem soha nem sikerült a modemmel képet felraknom Kép

Chello,
Noncsi édes nagyon Kép Gratula a 21 dekához!
A topicban szereplő jogászokra gondoltam Kép De majd teszek fel képet fürdésnél, hogy bizonyítsak.

Anita,
lehet vinni babát a METRO-ba?
Egyébként Zyrtec-et kapott. Én tavaly szedtem Claritin-t. Azt hittem csak berekedtem a Szigeten, de 2 hét után a gégész azt írta fel, és attól múlt csak el.
És én is nagyon örültem, hogy megismerhettelek Kép

Linda,
pálinkás kenyérKép

Zsuzsa,
képekKép

Kriszta,
köszi a recepteket. Lesz elfoglaltságom a közeljövőben Kép Már Andriska képénél is elgondolkodtam, hogy ha nagyobb lesz honnan tudják, hogy ő van rajta. De 10 éves korig?

Szöszi,
mellgyulladásra vigyázz!
Sztem a viharos képet ajánld fel némi jogdíj fejében Zsuzsa férjének Kép Nagyon klassz!

Szilvi,
még nem tudtam megnézni a képeket Kép De nagyon igyekszem.

Panó,
jó lehet a bébiúszás Kép

Puszi mindenkinek

Hajni
nalika

Jó reggelt!
Visszaolvasni ni9ncs időm, csak beugrottam egy aranyért, na meg ezért:

Szöszi!
Nagyon boldog szülinapot neked! És jobb napot, mint a tegnapi! Cici remélem rendbejött!

Majd jövök még később, mindenkinek szép napot!
Panó
panó

Jó reggelt!

énmeg az ezüstért ugrottam be.
Anna éjjel kihányta a tejet Kép, remélem csak besokalt és nincs más baja, Azóta is alszik. Olyan kis dila, hogy bármennyit rakok az üvegbe, mindent megeszik.

Chello!

Nincs ennek a Noncsinak semmi baja, nagyon formás! Örülök nagyon, hogy meg van az öt kiló:

Kép

HAjni!

A rizsről majd megkapod a véleménytKép, mert kipróbálom. Jól hangzik. Erzsinek gratula, nagyon drukkoltam nekik.
Csoki: még jó hogy nekem magas letta cukrom és megvonáson voltam Kép Lehet, hogy nem tartottam be?

Orsi!

Én szeretném elkérni. Kép
Puszi nektek!

Swen: ismerős biza! MOst megint nosztagiázni fogok.Építkezés: most abba maradt a tervezgetés, de vagy építkezés vagy magánház lesz majd előbb vagy utóbb, persze ha csak nem lopják ki a szemünket is Kép
Ginó: baromi okos, minden szavunkat érti a lány me jobban vigyorog rá, mint bárkire. Ginó ha idegen jön jól meggondolja, hogy odaengedi e Anna közelébe az illetőt. Nem bánt senkit, csak mindig Anna és az idegen közé áll és elnyomja óvatosan arrébb. A régi kolleganőm így járt!
NA most megyek. A klaviatúra csak kicsit savanya.
Pusz: mucska

Andi
Kép
mucska

Sziasztok!

Szöszi: látom neked is jó vacak napod volt tegnap KépNekem az életben nem volt még aranyerem, nem tudom mitől jött most ki Kép Mosás Kép Jé! Kata is hánytatta magát (ledugta a torkán mind az 5 ujját), de már nem csinálja. Mellgyulladás Kép Boldog szülinapot neked!!! Kép Tükör – ismerős: nekem a hasam is a plasztikai sebészek álma, jó sokat dolgozhatnának rajta. NPU: Hmmm, most nagyon éhes lettem! Pedig szenül megfogadtam, hogy legalább édességet nem zabálok mától! Szép idő van felétek is, ahogy elnézem a képet! Balázs pucér képe tündéri Kép

Orsi: engem érdekelne a link az albumotokhoz! Remélem ez az éjszakátok is olyan jó volt, mint a tegnapi Kép

Jerry: az elején minden gyerekem hurka-gyurka, de aztán lelassulnak rendesen Kép Ez van, én már meg sem lepődtem, hogy Kata nem hízik gyorsan. Nóra pl 4,3-mal született és most 3 éves korára triplázta meg a súlyát, amit ugye elvileg 1 éves korra írnak az okos könyvek. Kép

Swen: jó, hogy írtál Zsuzsinak, remélem el tud jönni. Nem értem a gyerekeinket! Csak apákat akarják elkápráztatni alvásügyileg? Kép Perzse így aztán mondhatom, hogy a gyerek soha nem alszik napközben Kép Kell még szívni Botond orrát? Katáét össz kétszer kellett szerencsére. Persze mire ők meggyógyultak, addigra apa lett beteg. Viszont így elég kevés az esély rá, hogy a taliig valami újabb hülyeséget kapjunk el Kép

MucskaAndi: köszönöm az édességet Kép Akkor már értem Kata miért ilyen jó kedvű baba Kép Az életben nem ettem annyi édességet, mint a pocakosság alatt Kép Éjjeli hányás Kép Remélem csak túl ette magát!

Lujzika: elég rosszul hangzik ez az apnoé Kép Ne depizzél, gyere inkább sokat errefelé Kép

Zita: remélem most már nem történik semmi. Ma visszük az autót szervizbe, remélem normális időn belül megcsinálják. Lányokról a kép nagyon jó! Kép Talira még nem tudom mit viszünk.

Chello: ne aggódj a tali miatt, szerintem meg lesz lepve annyi babától és nem is fog sírni Kép Gratulálok az 5 kiló túllépéséhez Kép Kép Kép Pezsgőzés Kép

Kriszta: Martin nem semmi adagokat eszik már! Kép De jó, hogy nem kellett már fejned!

Hajni: köszi a rizses receptet! A Metróba meg egy ideje lehet már vinni gyereket, de csak hétvégén!

Ma egész sokáig aludtam, és szerencsére rajtam kívül alszik mindenki.

Szép napot nektek, mára itt már nem mondtak esőt!!!
Szilvi
lino

Sziasztok!

Jöttem aranyért, erre beelőztekKép Voltunk UH-n, minden okszi, csak azt mondták hogy Bálintnak nagyon pici a kutacsa, erre oda kell figyleni. Hát persze jól megijedtemKép

Tegnap elmentünk mi is látogatóba, de Bálint szerencsére a legjobb formáját hozta. Kacarászott nagyokat mert persze mindenki neki udvarolt. Kép

Délelőtt még azt is elviselte, hogy mi Apával takarítunk, ő meg nézte hogy nyüzsgünk. Büszke is voltam rá, hogy milyen jó gyerek.

Ja és a lényeg: tud forogni!Kép Oldalra, hasról hátra, hátról hasra, mindenhogy. Egyik napról a másikra adta elő, teljesen lenyűgözött.

Egyetlen gondom van, hogy napközbe csak a babakocsiba hajlandó aludni. Ha elfárad, elkezd sírni, és csak akkor hajlandó elaludni, ha beteszem a babakocsiba, és irány az erkély. De akkor egy perc sem kell és már alszik. Csak félek, hogy megfázik.

Chello: grat. a pezsgőzés okáhozKép Megnéztem a képeket, olyan szép arányos baba!

Pzita: jól áll a gyereknek a laptopKép És milyen szép az ágyatok Kép (a milyenk is ugyanilyen)

Szöszi: nem maradt abból a finomságból egy kicsiKép
A napodat viszont sajnálomKép Nálunk is elcserélik néha a gyereket, de elég gyorsan meg szokott oldódni. Kép

Látom azért a Nivea popsitörlőt használók tábora igen népes errefeléKép

Orsi: ez a köldök sztori nem semmiKép Kép Kép
Én ilyenkor mindig abban bízom, hogy a gyerkőc úgysem fog rá emlékezni.

Az UH-n szerencsére nagyon kedvesek voltak. Jókat derültek Bálinton aki hatalmas szemekkel nézte a monitort és közben egyfolytában szövegelt. Mondták is, hogy ő ma az első baba aki nem sír. Utánna a hasra fektetésnél egyből vissza akart fordulni, úgyhogy az aszisztens énekelt neki, hogy oda figyeljen, a gyerek meg hangosan nevetett rajta. Szóval mindenkit elbűvölt. Kép

Na, most ennyi, mindenkinek szép napot
Amatőr

SZÖSZIKépKépKép

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK!!!

Réka,
boldog 4.hónapfordulót!!!

Gergő,
boldog 2.hónapfordulót!!!

Magunknak meg kellemes hetet kívánok, és nagyon szép szombatotKép

Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Szöszi Kép

Kép

Soraya-Krisz
soraya

Sziasztok!

Most csak Réka nevében egy rövidet:

Köszöni szépen a jókívánságokat. A nagy nap alkalamából fel is kell hívni a doktor néninket, hogy mikor kapja meg az esedékes szuriját. Egy biztos, hogy nem ma, így nem rontjuk el az ünnepi hangulatot, amit egy reggel fél nyolcas keléssel indítottunk.

Szép napot! (Itt süt!!!!!)

Zita
pzita

Swen, Mucska, Hajni, Lino , Amatőr : köszönjük. Kép

Orsi, milyen filmet néztetek? Én is szeretném megnézni a képeket.

Szöszi! Boldog szülinapot ! Kép Hogy van a cicid?

Hajni, kakika megvolt este? Mi hajnalban szoktuk kezdeni, aztán ebéd után is és néha estére is jut egy adag.

Jól hangzik a rizs, Mucska majd számolj be ha ízlett.

Képet várjuk. Kép

Panó, Mucska, jó gyorsak voltatokma reggel.

Mucska, köszi a tüzijátékot. Kép Tényleg nagy ünnep ez nálunk.

Lino, remélem ma jobb napod lesz. Kép Itt szépen süt a nap. De jó lenne ha igazad lenne a talival és Noncsival kapcsolatban.

Amatőr, örülök, hogy minden rendben volt az uh-n. Nekünk meg azt mondták hogy elég nagy a kutacs, szerintem ez semmit nem jelent. Kinek kicsi kinek nagy.

Bori, nektek is kellemes hetet. Kép Először azt hittem ma van szombat aztán rájöttem, hogy a talira gondoltál. Hogy te miket nem tartasz észben!

Zita, szerintem se rontsátok el az ünnepi hangulatot. Gratula hozzá ! Kép

chello
chello

Sziasztok!

Hajnalban (4kor) pukkanasra ebredtunk es utana csorompolesre, a konyhaban az ego meg a foglalatot is megolvasztotta, aztan kiesett es eltort. Meg ilyet nem is hallottam, mindenesetre a sotetben biztositekot szereltunk, hogy a huto ne olvadjon le.Kozben szoptattam, alig talaltam a gyerek szajat.Kép Szoval: egy nehez nap ejszakaja...Most mar csak jobb johet!

Koszonom szepen a koszonteseket! En is hasonlo jokat kivanok a honapfordulos RekanakKép es GergonekKép, valamint az 5kg-os NoncsinakKép! Meg a tobbieknek is.

Puszi:
szoszi
szoszi

SziasztokKép

Először is:
Ma vagyunk 2 hónaposak!!!Kép
Gergő megint jól aludt, igaz ugyanúgy kellett egy kis cumi éjszaka, de így 3-kor evett, aztán meg 7-kor. Viszont az éjszakai szopcsi után valamiért felébredt és altatgatnom kellett, de nem volt gáz.
Linkeket elküldtem mindenkinek, aki kérte + Borinak, remélem nem baj Borikám?Kép

Zita
Nektek is boldog hófordulót!Kép

Nalika
Itt lakunk 5 percre a kórháztól és az Auchanba járunk vásárolni, úgyhogy hívj bátran a kéréseddel!Kép

Szöszi
Boldog szülinapot!
Cici: nekem is bedurrant a múltkor, mikor Gergő nem akart szopizni a köldök-kezelése után. És a legeslegjobb a melegvizes borogatás mellett, ha mikor Balázs szopizik, akkor masszírozod ott, ahol fáj! De rendesen kell ám, a bimbó felé, hogy kimenjen onnan ami ott pang! Remélem jobban leszel!

Linó
Hát, majdnem olyan jó volt.Kép Gergő 3-kor szopizott, de valamiért felébredt, úgyhogy altatgatnom kellett, így én csak 4 után kerültem megint ágyba. De nem volt vészes.Kép

Chello
Gratulálok az 5 kilóhoz!Kép
Végül is nem néztük meg, majd ma. A Good by Lenin az.Kép

Borikám
Drága vagy, köszönjük szépen!!!Kép

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

A hétvégén szüreteltünk, úgyhogy nem maradt időm a gépet koptatni, meg különben is az agyvérzés előtti utolsó stádiumban voltam. Szombaton délben kivittem nekik a kaját, szegények mind sz...rrá voltak ázva, bokáig csúszkáltak a sárban, annyira sajnáltam őket! Azért megkaptam én is egy kedves rokontól, hogy milyen jó nekem, nem kell szüretelnem! Hát azt nem kellett, de 30 emberre főzni igen, ami a gyerek mellett nem kimondottan egyszerű. Ráadásul az a rohadt átvevő kreált egy olyan szerződést, hogy majd jövő áprilisban meg is kapjuk a pénzünket. De nem tudok mit csinálni, monopolhelyzetben van, kénytelen voltam aláírni... Most pár nap szünet, aztán szombaton folytatás...
Orsi!
Ez a köldök dolog kiakasztott rendesenKép Ennyit az orvosokrol. Nekünk a PKU tesztet kellett ismételni, két végigbőgött nap után felhívtam a labort, hogy mikor lesz eredmény, meg egyáltalán mire számíthatok, amikor kiderült, hogy nem rossz az eredmény, csak kevés volt a vér amit a kórházban levettek... Na köszönöm, ezt is írhatták volna a levélben, akkor talán nem lett volna két napig gyomorgörcsöm!
Szöszi!
Boldog szülinapot!
Zita!
Jó a kép, látom ti is időben kezditekKép
Chello!
Noncsinak gratula!
Amatőr!
ForgásKép KutacsKép
Lino!
FogyókúraKép Én is minden nap megfogadom, hogy majd holnaptol... aztán másnap újra fogadalomtételKép HányásKép
Nalika!
Én minden héten megyek Kistarcsára a kórházba, (anyósomat hordom kontrollra) ha gondolod nagyon szivesen segítek akármiben!
Na eddig jutottam, a gyerekszoba felöl hangos heő-zés hallatszik, azt hiszem valaki éhesKép

Pusz

Bea
Vendég

Szöszikém
Köszönjük!Kép
ÉjszakaKép És mindezt úgy adta elő az az égő, hogy le volt kapcsolva a villany? Vagy égett? Még jó, hogy nem lett semmi gond!
A tegnapi kép nekem is nagyon tetszik!Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Még azt szerettem volna kérdezni, hogy tényleg belázasodik minden gyerek a 3. havi oltástol? Volt itt valamelyik nap a védőnő és a frászt hozta rám már előre, szerinte tuti biztos a 39 fokos láz, akár két napig. Ti hogy vészeltétek át?
Köszi

Bea
Vendég

Zita!
Mi is Pestre járunk úszni, innen 10-15 perc kocsival.
A gombapörköltet nálunk is mindenki szereti, de szerintem nekem több lenne, mint 15 perc.
Rita is már nagyon dolgozik a számítógépen, de én se mondtam meg neki a jelszót!Kép

Soraya!
Köszi a szüléstörténetet, nagyon klasszul leírtad. A barátnőd, akit hívogattál nem Ildikó volt véletlenül?
Azért arra felétek kicsit másmilyen a szülés, mint itt Magyarországon. Pezsgő, konyakKép Na meg itt a szülésznő se megy be hozzád másnap beszélgetni ( legalábbis az enyém nem jött, igaz nem fogadott szülésznő volt).

Jerry!
Regélő nincs nekünk, csak Halász Judit meg 100 Folk Celsius.

Szöszi!
Az a viharos kép tényleg nagyon klassz. És a sütik is nagyon jól néznek ki. Azt mind megettétek?
Bazsónak szerintem igen tekintélyes hurkái vannak!
Égett a villany éjszaka a konyhában?

Chello!
Gratula az 5 kilóhoz! Remélem Beni is van már annyi, minket 2 hete mértek utoljára, akkor még csak 4900g volt.

Swen!
Ti is nagyon szép helyen szoktatok sétálni. Azt hiszem én inkább nem fényképezem le, hogy mi hol sétálunk.

Orsi!
A linket nekem is küldd el!

Mucska!
HányásKép Akkor Ginó a bébiörző?

Bea!
Beni még nem kapta meg, de a két nagyobb soha nem lázasodott be egy oltástól sem. Max. hőemelkedésük volt.
Akkor jövő héten is szüreteltek?

Panó
panó

Zita, Orsi!

Gratula a hófordulóhoz! Kép

Bea!

nekem azt mondták, hogy a 4. és 5. havi a vészes,mert az dupla injekció. Én úgy csináltam, hogy megkapta a szurit, adtam egy fél kúpot és bekötöttem a lábát. Semmi gond sem volt még a 4 hónapos oltásnál sem. Harmadikán kapjuk az 5. havit is remélem azt is átvészeljük.
Na téged sem irígyellek van dolgod bőven!

Orsi!

Keresztapát már ugrasztottam! Férfire bízni az ilyesmit! Kép Remélem jól döntöttem.

Amatőr: Forgás Kép és is örületm neki nagyon, most meg néha égnek áll a hajam tőle. Kép Főleg pelenkázás közben.
Pillanatok alatt fejlődnek a gyerkőcök. Ez maga a csoda.
Na megyek, mert Anna lassan kel és kapja a gyümit.
Pusz mindenkinek: Mucska

Andi
Kép
mucska

Orsi!

Köszi a linkeket. Szépek vagytok. De az ujjszopós álló kép a kedvencem. Látom Pampers napocska nálatok is az ágy tartozéka. Kép Majd még részletesen is átböngészem, de nem bírtam ki, hogy ne szaladjak át rajta gyorsan.
Pusz: Mucska

Andi
Kép
mucska

Szép napot Kép

reggelóta tartogatnom kellett Martint, ha letettem és kimentem a látókörébol, rögtön sírt Kép
jaaaaaj megint ébred Kép GYorsan gyorsan.

Zita Kép jó a kép!

Szöszi Kép dec 19! Karácsonyra jövunk Kép
Nem maradunk Pesten, esti géppel jövunk, tesóm fuvaroz majd bennunket Pécsre.
Az a viharos kép szenzációs!!! Milyen géppel csináltad?? Bazsó is Kép

Swen Kép igen, várnak nagyon!
A te képed is szuper, hogy tudtok ilyen jókat fotózni??

Mucska Kép remélem Anna már jól van! Martin is ilyen amúgy, ma reggel o is túlette magát és frankón lehányta magát és engem. Ma már a 3. szett ruhában nyomja...

Lino Kép Sperti krém vagy kúp csodát tesz az aranyérre!
Ildivel pont tegnap beszéltuk, hogy mától fogyi nálunk is.

Chello Kép szuper!!! Kép gratu az 5 kilohoz Kép

Pano Kép de Ildi volt Kép Meg másik bnom is, csak az kimaradt Kép) Amíg beértunk a kórházba, egyfolytában a telon lógtamKép
Én szulésznom sem fogadott volt,itt azt nem lehet Kép

áááá, sír nagyon Kép Aludt kemény 20 percet. Majd jövök még.

Soraya-Krisz
soraya

sziasztok!

Asszem gyakrabban kell írnom, mert annyi összegyűlik, hogy nem bírom!!!
Edina tegnap délután 3 órát aludt egyben! Ilyen nagyon régen nem volt már! ÉS ma is hamar visszaaludt! Remélem felszáll ez a ramaty köd (ez fogadta szegény Süncsiéket), és ma már lehet majd egy jót sétálni Edinával!

Lino: szegénykém, nagyon rád jár a rúd!!! Kép
Akkor szervízbe megy a kocsi???
Aranyér Kép
Metro: köszi, ezt nem is tudtam! KArácsonykor lehetett menni, azt tudtam, de ezt nem!
Tükör kipróbálva (nekünk is van egy ilyenszerű), és nagyon tetszett neki! Sikongatott!
A fogorvos csak kontroll volt, vagy megint lyukas lett Lili foga?
Jobban van Nóra náthája?
Amúgy mi is XI. ker, és csak 10 hét Konakion!!!

Orsi: éjszaka Kép Akkor most elmondhatod, 2 hónaposan GErgő már átaludt egy éjszakát! A 8 óra kihagyás azt jelenti!!! Kép
CSuklós nap Kép Nálam mindkét lány ilyen! ZSófi a mai napig!!! Amúgy tegnap Edinának is az volt!

Panó: aha, a régi a Hugicáméké lett!
Az új üzemel, köszöni! LAssan elfogy az első tank benzin! Eddig 2X vezettem. Más, mint a Lanos volt, de szokható! PErsze ha nem kell vele jobbra hátra parkolni!

Mucska: Akkor szerencsés vagy LAcival Kép
Mucska: én is elhiszem, hogy nem jársz pucéran!!!

Lujzika: babanetes apukák? Nyissanak maguknak új Topikot! Kép

Szöszi:
Boldog szülinapot!
Kép
Akkor most minden összejött az út előtt?
Szolidalitasz Linoval nemes testrészek terén? Kép
Jobb napja van már Bazsónak? Ujjacska Kép
Hogy van a cicid???
Kilátás: nagyon szép! Ezek a felhők!!!
NPU: jól mutat! CSak nem marad belőle a Midi-talira Kép
Szerintem BNHFC tag lesz BAzsóból!!! Kép
Izzó Kép Azt hitted, valaki pezsgővel érkezett? Kép

Bea: nem! Az én lányaim nem voltak lázasak!

Zita: kérjük a Náplyi rízs! Mármint a receptet!
Kukacos ruha Kép NEkem is tetszik! Amúgy halkan mondom, turi...
Csilla: 9 betű? Az komoly!
Gratula Rékának!

Soraya: éjszaka Kép Kép Akkor nagy fiatok lesz! Máskor többet készíts abba az üvegbe! Kép

Chello:
GRATULA!!!
Kép
21 deka??? Fantasztikus! Pedig már éjjel alszik!!!
És milyen az új kabi?
MA is aludtak volna, csak nem lehetett az ovi miatt! Edina álomkóros! 8.15-kor kelt, 9-kor már aludt!
A tali más lesz! Ott beszélgethet a többi babával!
P1 Kép Amúgy mennyi szokott lenni?

Swen: szerintem is kupálódik Edina Kép

NAlika: és kakilt? Gondolj arra, mi szenvedünk a kakiért! Jó az!!! ÉS ő amúgy is manöken!

Nos, közben a lánykám fent, és zajlik az élet! Szép napot mindenkinek!

ZSuzsa

<font size="-2">UI: akinek van kedve, és nincs elvei ellen, naponta szavazhat erre a cicaképre!
http://www.haziallat.hu/galeria.php?kategoriaid=1&kepid=2028&osztas=4&szam=16
Amúgy a kép akkor készült, amikor Edina fogant! Kép
Köszike!</font>
zerko

Sziasztok!

Szep jo napot mindenkinek! Hetvegen nyugos napjaink voltak es meg vendegek is voltak. Igy Liliztem, foztem, takaritottam es nem volt idom netezni. Kép Meg ez a borzalmas ido! Nem tudtam menni setalni, mert egesz hetvegen zuhogott az eso. Kép Es Lili ezert is volt nyugos, hiszen, minden nap vittem setalni. Lili amugy jol van. Bar ejszakankent meg mindig felkel ossze-vissza. De mar olben probal ulni. Ha olbe veszem akkor nem tamaszkodik a mellemnek, hanem magatol probal Kép Sokszor kikopi! Remlem le is fog rola szokni. Kép

Lino: Igen, benne van a pakliban, hogy Lilinek se fog tetszeni a fajaroka, de amennyire ismerem, hogy szeret egyedul jatszani, talan be fog neki valni.

Zsuzsa: Ezek a hurkak! Kép Hat mi nagyon le vagyunk maradva errol. Nem hiszem, hogy valaha ilyen hurkai lesznek Lilinek. O inkabb hosszu combu. Majd en is csinalok ilyen kepet.
Szegeny Edina! Marmint a konnycsatorna atmosassal. Kép nem fajt neki? Es ilyenkor altatnak, vagy kap valamilyen erzestelenitot? Vagy le kell fogni?

Orsi: Szornyu lehetett az az elmeny a rendeloben. En se ertem, hogy tudnak banni igy a gyerekeket, de gondolom a dokiknak es a vedonoknek ez mar rutin. A tablazatot megse csinalom meg. Kép
Jobb igy, nem lesz belole kesobb problema. Gratula a 2 honaphoz! Kép

Zita: En is pont azt a hatszogletu fa jarokat neztem ki, amit te leirtal. Kép Remelem kapok olyat. 14 csalad! Huha! Jo sokan leszunk. Ez nagyon jo! Kép Nem tudom, hogy kell-e valamit vinni. Marmint enn-inni. Ez hogy van? Mindenki visz valamit?
Engem kihagytal a tali listabol. Kép

Mucska: nem semmi, hogy te dolgozol Anna mellett! Raadasul hajnali 2-kor? Ez valami ejszakai munka? Kép
Nagyon edes Anna a kepeken! Szepen mosolyog! Kép

Anita: Dani nagyon edes. Koszi a jarokas kepet. Amugy Dani tenyleg nagyon hasonlit Dorcira. Kép Dorci kepei is gyonyoruek. Szerintem rad utott a kislany. Kép En egyszer szivesen elmennek hozzad. Persze ha nem banod. Kép

Linda: Egyaltalan nem haragszom. Miert is? Kép Mar irtam, hogy en nem vagyok haragtarto tipus. Kép Es egyebkent is igazad volt. Talan vannak a listan erzekenyebb fajtak, akiknek rosszul esne, ha a gyermekuk nem ugy gyarapodik mint mase. A talink meg all, csak megvarnam, míg ez az esos ido elmulik, es a nathak is. Kép

Aniko: Nagyon de nagyon jok a kepek! Kép Minden gyerek csodalatos. Kép

Szilvi: Kata orrat porszivozod? En ma reggel probaltam, de szerencsere nem jott ki semmi Lilinek. Ugy nez ki mi nekunk csak nagyon enyhe volt es nem okozott problemat meg alvas kozben sem.

Chello: Nalam is a kocsiban a legszak elol van mindket ules elott. Es lehet a hordozot magam melle tenni a kocsiban, de a menetirannyal szemben. Igy is latom Lilit. En igy kozlekedek vele. Rajta van a hordozo papirjan, hogy hogyan lehet betenni.
Amugy nagyon orulok, hogy javulnak a helyzetek. Szepen fejlodik Noncsika. Ejszakak. Kép Lili sajnos ossze vissza kel fel. Talan ez egy atmeneti idoszak. Remeljuk. Van olyan ejjel, amikor hajnali 4-5 kozott kell, es van olyan amikor hajnali 2 korul kel. Kép

Jerry: Lili is nagyon lassan hizik most. Annyira aktiv, tornazik, rugkapal meg maszik-kuszik, hogy letornazza. Kép

Szoszi: Lili is nagyon nyugos volt hetvegen. Most nagyon nyugos korszakat eli. Talan fogzas? Vagy novekedes? Szombaton csak karban volt hajlando lenni. Tegnap valamnivel jobb volt, de nem sokkal. Nem bir magaval. Nagyon aktiv, kuszik-maszik. Gondolom legszivesebben labra allna, de nem tud. Kép
Amugy Lili is sokat ragja az oklet. Kép
Es Boldog Szuletesnapot! Kép

Puszi mindnkinek Rita

Kép
Kép
trita

SZIKRAZO NAPSUTES!! Kép
Irany a seta! Kép

Rita

Kép
Kép
trita

Sziasztok!

AnitaBori és Szöszi: mail ment bőrgyógyi elérhetőségével.

Hétvége: Kép tegnap este az ügyeleten voltunk. Ákos délelőttre berekedt. Nem a sírástól, mert hogy nem sírt, illetve keveset. Elég nyűgös volt, és sokat aludt. Szóval felhívtam a Heim P. kórház ügyeletét, ahol azt mondták, hogy feltétlenül lássa orvos.
Kezdődő nátha. Sós párologtatás, kalciuminjekciót inni, és mellbalzsam. Ami még nincs. Tegnap 2 gyógyszertárba elmentünk, de nem volt. Az egyikben meg a következő történt: mondta Apa, hogy 11 hetes babának kell mellbalzsam. Hát nem kifejezetten tud olyat a gyógyszerész bácsi, de itt van ez. Kérdi apa, hogy mennyit és hogyan kell használni. Válasz: finoman, módjával. Apa kibontotta a dobozt, és a papíron az állt, hogy csak 3 éves kortól lehet használni. Gyógyszerész bácsi meg mehet a sunyiba. És még el akartak kérni 375 Ft ügyeleti pénzt!
Éjszaka jól aludt Mufika, viszont ébredéskor nyűgi volt, és szopi után most megint alszik.
Én meg tegnap óta szárazan köhögök. Remélem csak száraz a levegő a fűtéstől.

Pénteken valszeg nem megyek az esküvőre. Tényleg nincs mit felvennem, nem jönnek még rám a régi ruháim, és nem akarunk venni ezért az egy alkalomért ruhát.Kép Viszont ha nem megyek, akkor tudok sütni valamit a taliraKép

Szöszi! Boldog szülinapot!!!

Matrac: és most megnéztem én is: egy kicsit van benyomódva a fejénél. Pedig mi is a Kikában vettük... de merjen csak jobban benyomódni!

Zita: nem hiszed el, de most is itt van a lábam alatt a tegnapi apazokni...Kép

Orsi: mi az hogy nem mondták meg, hogy mit csináltak Gergő köldökével? Én bizony sarokba szorítottam volna a dokit. És üzenem a férjednek: mi is ki vagyunk akadva azon, ahogy a gyerekes anyukákat és apukákat kezelik az orvosok, asszisztensek! Pláne az első gyerekes szülőket!

Jerry: nagggggyon közel lakunk egymáshoz. Gyalog 10 perc. és én is laktam a Ráday utcában, 32. sz. alatt. Most a Bokréta utcában lakunk.Kép

Képek: minden baba gyönyörű!!!Kép

Szöszi: én már másfél órája olvasom visza, de még mindig csak szombat délutánnál tartok. Szerintem sincs itt senkinek gyerekeKép Mindenki unatkozó, munkanélküli egyedülálló nő Kép Kép Kép

Maci: én 2 doboz Cerazettet 3100 Ft-ért vettem.

AnitaBori: Köszi a kádas infót!!!! Hol voltál GÖTZ boltban?

Juhéééé! 10:50-kor süt a nap!!!Kép

Szilvi: gyógyuljatok meg!

Szöszi: n szombaton néztem bele a tükörbe. Én a cici-kategoriába tartoztam, mosst is cici-kategória, de extrán lógós, löttyedt... (Most mosolygós vagy szomorú jelet tegyek ideKép ) És olvastam is, hogy maradandó a változás. Ami most lóg az szoptatás után is lógni fog. Hát ezt még nem mertem Apának elmondaniKép
Mellkeményedés: nekem igazából a gyerek segített 1 nap után. Végül nem próbáltam ki a zsírt.

Kaja: én rakott csirkemellet csináltam és köménymaglevest (nem röhögni! Apa ezt kért vasárnapi levesként. Én meg csak fogom a fejem)

A/hajni: örülj, hogy tud aludni a babakocsiban. Ákos csak akkor alsuik a kocsiban, ha megy (de nem fel-alá!). Kitehetném a gangra, de mivel áll a kocsi, ezért sír. Nem tudom, mi lesz télen, pedig tök jó lenne, ha csak a gangra kellene kitennem, miközben esik a hó...

Most végeztem (2 óra), most el, hogy a lakást renbe tegyem.

Szép napot!

Kisdió

Kép
kisdió

Zsuzsa!

Én is szerencsés vagyok, de Laci is az, hogy nem csak az estéit látja minden nap, hanem minden mozdulatát.

Rita!

Kenyérszállítás. A dolgozást nem kell szó szerint érteni, mert itthon vagyok, mert az irodánk is itt van. Csak én csinálok minden papír munkát, fuvarlevek, átutalások stb. Nálunk a fiúk hajnal 1/2 2 kor kezdenek de 8 órakor már otthon vannak. Most a papírmunkára vagyis az én dolgaimra csak éjszaka van időm, amikor a lány alszik. Napközben nem nagyon tudom csinálni, mertha közben a kiscsaj felébred akkor csak a kavarodás van. De bizony régen volt olyan, ha a párom külföldön volt, lerobbant valaki nekem kellett menni segíteni.
Naponta csak pár órát tesz ki a dolog és magunkért csinálom. Nem örülnék, ha ezt idegen csinálná. Mégiscsak a mi pénzügyeinkről van szó.
Szóval nem ngy kaland.
Na megyünk ebédelni aztán gyerek és kutyasétáltatás.
Mucska

Andi
Kép
mucska

Sziasztok!

Kicsit későn voltam, ezért kimaradt a rizsből a VÍZ. De ugye mindenki belegondolta? Kép

Most végigolvasok

Hajni
nalika

Mucska
Szőnyeg: hajrá!Kép
Képek:kösziKép

Panó
KüldtemKép

Zsuzsa
CsuklásKép Én annyira utálom! De Őt láthatóan nem zavarja, csak nagyon ritkán!Kép
SzavaztamKép

Nalika
VízKép

Kidió
NáthaKép Jobbulást Nektek!
Én is megnéztem a matracot és egy picit nálunk is benyomódott a fejénél. Ez is Kikás!Kép Akkor ilyenkor mi van? Forgassam? Vagy vigyem vissza? És addig min alszik Mókuskám?

Most megyek csinálok valami kaját, mert Gergő elaludt, de fogalmam sincs mennyit fog, ugyanis már délelőtt aludt majdnem 2 órát.

Ja, még annyit, hogy szombaton mértük Gergőt és 6370 gramm volt.Kép Előző hétfőn 6250, ez így 120 gramm hízás 5 nap alatt. Az jó? Nem kevés? Igaz szerintem most nyúlik a Drágám.Kép

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

Rita
Bocsi, Téged kifelejtettelek.Kép
Köszi a gratulát.Kép
6szögletű járóka: nekem is az a kedvencem, szerintem mi is azt fogjuk megvenni, gondolkozom rajta, hogy mikor, de talán nemsokára.
Tudja valaki az árát? Mert én annakidején megnéztem, de már nem emlékszem.Kép Vagy esetleg valahol akciósan?Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Szöszi,
boldog szülinapot! És igaz tegnap volt, de Balázsnak (lehet esetleg Bazsinak szólítani?) gratula a 3 hóhoz!
Biztosítékcsere Kép Főleg sötétben KépKépKép

Andi,
csoki Kép

Szilvi,
akkor mégiscsak jól értettem, hogy a kocsi ablaka tört be Kép
Konakion: nálunk addig, amíg csak anyatejet kap.
Bár, ha nem hízunk úgyis felírja a dokinéni a tápszert (a receptet úgyis kidobom) de akkor már nem fogja a K-t felírni.

Chello,
gratula a P1-hez! Tudod, hogy azért volt, mert betartották a szüzességi fogadalmat? Egy kapcsolatban élő nőnek ált. P2 szokott a normális lenni.Kép

Orsi,
grat a 2 hónaphoz! És köszönöm, felhívlak, hátha meg tudunk egyezni, jó lenne!

Zita,
grat Rékának a 4 hónaphoz! Majd írd meg mi volt gyógytornán

Bea,
köszönöm szépen a segítséget, de szombatig kéne. Nem emlékszem, hogy jössz-e a talira, így inkább Orsival beszélnékKép
Megértem, hogy ideges voltál a PKU miattKép
Az oltásoknál én rögtön beborogatom még ott, majd otthon a kúp megelőzésként. A két nagyobbiknál így csináltam. A kúp azért is jó, mert van benne egy kis nyugtató(Germicid-C)ilyenkor az alvás jót teszKép

Zsuzsa,
mi még mindig Vali Tomikájával egy szinten kakilunk. Most két napja iszok baracklét. Valami volt, de csak mutatóba, az is eredményKép Azért várom a nagyot is, felkészülve Kép

Hajni
nalika

Rita,
még 2-3 hónap és már állni fog a járókában, és a kiságyban. Nagyon figyelj, hogy időben tedd lejjebb a matracot a kiságyban!

Kisdió,
rekedtség Kép

megyek megnézem Orsi képeitKép

H.
nalika

Sziasztok!

Irigyelek mindenkit a napsütésért, itt nagyon kaka idő van, esik az eső, fúj a szél, hideg van, nem tudom, hogy lesz ebből ma séta. Amúgy ma délelőtt ördögűzést tartottam! Megkért a párom, hogy segítsek neki fokhagymát pucolni (a héten sok lesz a rendezvénye), hát nem semmi, milyen szag van a lakásban. Nemhogy az ördög nem jönne be, de leginkább senki.

Szöszi! Boldog szülinapot, bár úgy látom, a villanyizzó minden köszöntőt beelőzött. A tükör azt hiszem, nekem örök ellenségem marad!

Zita! A családi nap semmi különöset nem jelent, csak mivel a héten Apa nem sokat lesz itthon, tegnap nem tévéztünk, számítógépeztünk, helyette együtt főzőcskéztünk (sült csirkecomb, tepsis burgonya, magyar savanyú uborka), jó nagyot sétáltunk (mert tegnap még szép idő volt), este pedig a gyerkőc volt a középpontan (nem mintha máskor nem lenne ott).
Helyesek a lányok! A 9 betű tényleg nem semmi!

Soraya!
Eszter 2,5 hónapos az útlevelében, igaz, hogy ez "csak" 5 évig marad!

Jerry!
Regélőt megnéztem az Interneten, mindenhol csak kazetta változatban árulják, olyan oldalt nem találtam, ahonnan le lehetne tölteni.

Chello!
Gratula az 5 kilóhoz!!!

Swen!
Bizonyíték a héten kész lesz (remélem). Alvás helyett inkább jövök!

Avocado!
A csuklás nálunk is örök téma, Lujzika már pocakban kezdte, és azóta is legalább 3x naponta csuklik. Most az a legújabb, hogy amikor gagyarászik, vagy hangosan nevet, akkor hamarosan jön a csuklás is. Heidi-Leidi azt mondta, hogy ilyen kis korban nem érdemes vele foglalkozni, de azért engem is zavar, hát még a kiscsajt.

Mucska! Aranyosak a képek, főleg a virágos. Az éjszakai munka azért nem semmi.

Lino!
Autó Kép. Pocak: én császárral szültem és próbáltam meggyőzni a dokit, hogy nem lehetne-e összekötni egy zsírleszívással, de hevesen ellenállt Kép Kép Kép.

Amatőr!
Nem röhej, hogy Nivea babaápolási cuccokat pont Németországban nem lehet kapni?! Pedig otthon én is azt használtam.

Avocado!
Boldog 2 hónaposságot!!

Fifianyu!
Szüret Kép .
Eszter egyik oltástól sem lázasodott be, pedig már a 4. havit is megkapta, igaz, ő rögtön az oltás után kapott egy kúpot megelőzésnek.

Zsuzsa!
Edina alvás Kép .
Amúgy mi otthon Dunaharasztin lakunk, és kb. 4 évig maradunk itt.
Cica: én már szavaztam!

Trita!
Az én kiscsajom is egyfolytában ülne, ha hagynám, nagyon tetszik neki.

Hát egyelőre ennyi. Fogadjunk, hogy mire elküldöm, már lesz újabb üzi.

Puszi Mindenkinek!

Kriszta

Kép
lujzika

Zsuzsa!
Ez a cicás kép nagyon édi! Kié a cicus?

Orsi!
Kösz a linkeket, nagyon aranyos baba Gergő!

Kisdió!
Ákosnak jobbulást!
Én is csak ide szoktam kirakni Benit az ajtó elé és minél hidegebb van, annál nagyobbakat alszik. Akár 4-5 órát is!

Panó
panó

Zsuzsa!

Azt elfelejtettem írni, hogy egy pár képre küldtem "gyíkot" is Kép Kép !

Kriszta

Kép
lujzika

Sziasztok!

Megvolt a ketora seta! Kép Szuper volt. A kutyak nagyot furodtek a Dunaban. Legkozelebb viszek fenykepezogepet es lefenykepezem nektek merre setalok. Nemsokara szopi, utana ujbol setalok. Kihasznalom a jo idot. Lili imad ilyenkor aludni.

Kisdio:jobbulast mindenkinek. Azert eskuvore menjetek el. Biztos talalsz valamit, amit felvehetsz. Kép

Mucska: es nem vagy faradt a hajnali munka miatt?
Remelem a te kutyad is elvezte a setat. Kép

Orsi: Hizas tokeletes. Lili is kb. ennyit hizik hetente. Most Gergo is le fog lassulni hizasban. Ne ijedj meg. Kép
Hatszogletu jaroka a babaaproban hasznaltan de jo allapotban 20000-25000 Ft. Kép

Hajni: Koszi a figyelmeztetest. Mindenkeppen oda fogok figyelni.

Kriszta: Lili meg ulni valojaban nem tud. Csak elore dolve meg tudja tartani magat az olemben. De jobbra-balra eldol am. Kép

Sziasztok Rita

Kép
Kép
trita

Sziasztok!

A keresztelon keszult a nagybacsival. Kép
Sziasztok Rita

Kép

Kép
Kép
trita

Most olvasom az elso hosszu levelemet es a "Sokszor kikopi! Remlem le is fog rola szokni." bekezdes a cumirol szolna. Kép

Sziasztok Rita

Kép
Kép
trita

NA mi is hazaértünk a sétából. A gyerek meg a kutya nem fáradt el csak én Kép
NA megyek a konyhába, mert a ház ura lassan hazaér.
Pusz: Mucska

Andi
Kép
mucska

Még itt is süt a napocska, szopi után megsétáltatom magunkatKép
Kriszta: Ákos ugyanazt csinálja, mint Lujzika. A kis csücsöri szájával formázza a "mondatait", egy hang nem jön ki, vigyorog és már csuklik is. Ha nagyon vigyorogni van kedve, akkor nagyon hamar elkezd csuklani. Szerintem a levegő vétel-visszatartás miatt van. De édik ezek a kis Csőrikék!Kép

Most fél 3 van, Ákos reggel óta 3/4 órát volt fent. 3/4 9-kor reggelizett, vissza is aludt (9 óra éjszakai alvás után), délben ebédelt és azóta megint alszik. Nem bánom, legalább a betegség ellen dolgozik rendesen. Remélem a sok alvás közben legyűri az ellenségetKép
Én ittam már 2 bögre hársfa teát, és bekanalaztam egy kis hustensaftot. Dolgoztam is, a főnökeim örülhetnekKép
Ha Apa hazajött, akkor elmegyünk kedvenc szülész-nőgyógyikánkhoz, mert nem állapot ez az alhasi görcsmörcs.
Az öt varrat közül egy még mindig csendesen vérezget.

Megnézem Mufikát, nem hajlandó-e az édes Anyukájára vetni egy pillantástKép

Kisdió

Kép
kisdió

Sziasztok!!!

MucskaKép
En is utaltam a fejest, nincs is egy gramm tej se lefagyasztva, meg tudlak erteni! Es barki barmit mond, akarmilyen hiperszuper elektromos mellszivo nem olyan hatekony es kimeletes mint a baba.

KisdioKép
Balazs meg osszesen 3/4 orat aludt ma, azt is kocsiban kinnt zotyogve. Vegleg elcsereltyek volna? Koszi a mailt, tenyleg nem olcso borgyogyo.

RitaKép
A nagybacsi fogadjunk a Te testvered...Nagyon hasonlit Rad vagy Te ra, nem tudom ki az idosebb.
Liliked nagyon aktiv, Balazs egy lusta kisfiu, a repertoarja osszesen a mosolyra es az ujjszopasra korlatozodik.Kép

SorayaKép
Akkor nem lehet talizni Veled, pedig de jo lenne...Balazs is olyan mint Martin ma, mi lehet ezekkel a gyerekekkl?

ZsuzsaKép
En is szavaztam, de ha Janos fenykepezett, akkor hogy fogant Edina???Kép Nem ertem...
A nemes testreszemet hagyjuk, a gatmetszes ehhez kepest napon szaritott lepkefing volt, mar bocsanat... Ha tudnad mit allok ki wc-zeskor.

swenKép
Ujjszopi klubban termeszetesen fel vagytok veve!!! Nalatok van szunyog a parton estefele?

LindaKép
Koszonom a kepeslapot!

MINDENKINEK KOSZONOM A JOKIVANSAGOKAT! Nem merem felsorolni, nehogy kimaradjon valaki, de nagyon-nagyon jol esik!!!!

PanoKép
Igen, egett, azt szoktam ejszakara egve hagyni, hogy lassak hajnalban kijonni Balazshoz. Mar ugy masfel hete egyszer kiment a biztositek, mi meg elmentunk ebedelni meg setalni es leolvadta huto...Most ezert csinaltuk meg, mert eszembe jutott, de Apa szerint ha hazajovunk, akkor biztositektablat kell cserelni, mert ez kaka.

Nem haladok a pakolassal...egyreszt Balazs nyugos, masreszt nem is tudom mennyi ruhat kell berakni egy ilyen prucsoknek. Kikeszitek egy csomot, aztan soknak talalom, visszateszem a felet, aztan felek, hogy pont a midi-talira LinoKépekhoz mar nem lesz tiszta cucc(mi lenne ha Bazsi kiterdelt rugiban menne, Isten ments!), akkor megint visszarakom...Kép. Es igy vacillalok. Apa elment tetocsomagtartot kolcsonkerni.Ez nem vicc!Kép

Bocs attol akinek nem reagalok, ennyire futja, szaladok vasalni... Este megprobalok benezni, ha nem sikerulne, akkor most egy jo hetre elkoszonok.
Nagyon fogtok hianyozni, legyetek jok es EREZZETEK JOL MAGATOKAT A TALIN!!! Ne egyetek sok edesseget!Kép

Lino, Pano, Bori, Zita, Zsuzsa!
Hetfon talalkozunk!

Mindenkit puszil:
szoszi, a ruhakupac alol
szoszi

Sziasztok!

Szöszi: aranyered Kép Annak nagyon nem jó a gyerekcipelés sem! NE emelgess!
Kitartás, holnap már úton lesztek, és minden ruci jó lesz!
TAli Kép
Ja, ott a természet lágy ölén! Kép

Lujzika: köszi! GYíkot? Kép
Hogy megy a pempőevés?

NAlika: 7-8 nap? Jujj! Akkor ezért sem hízik annyira, mert nem tud annyit enni, minha kakilna! Kép
Nálunk a tegnap kimaradt, de ma már volt 2!!!

Orsi: köszi! CSuklás: Edinát zavarja!!!

Panó: tavaly ősszel voltunk őszölni Szilvásváradon. Ott van egy törzshelyünk egy magánvendégháznál. Márta néninél!
Kép
Ott is van 2 cicus! ZSófi incselkedett is velük eleget!
Kép
Onnan jártunk kirándulni, és egyszer a kisvasút végállomásánál, ahol az árusok is vannak, árult egy nő féldrágaköveket,... Nos, ő ott lakott egy házban a sarkon, és neki voltak cicái! Ez volt az egyik. Kicsi volt. MAgához ölelte (látszik a kabát a kép szélén), és a cica el is aludt! János akkor fotózta le!

Rita: a hurka nem verseny! Várjuk a képet!
NEm érzéstelenítették, de nem nagyon sírt! Így gondolom csak kellemetlen lehetett!

ZSuzsa
zerko

Sziasztok!

Szoszi: A kepen a nagybacsi nem az en tesom. A ferjem occse. Kép De amugy nem is hasonlitunk egymasra. Kép
Lili tenyleg nagyon aktiv. Hihetetlenul. Most alszik, de elotte 1 oran keresztul azt kellett folymatosan csinalnom, hogy visszavigyem a pokroc kiindulo pontjahoz Lilit, mert allandoan kuszik. Kép A pokroc mar a foldon van egy nagy szivacson. De mar ez is keves neki. Kép A sok mozgastol tobbet is ker enni. Kép Most ezert alszik olyan jol, mert elfaradt.

Zsuzsa: Nagyon szep helyen voltatok. De a kepen nem latom tisztan. Mik azok a medenceben? Kép
Kepet majd csinalok es felrakom. De messze vagyunk Edinatol. Kép

Sziasztok Rita

Kép
Kép
trita

Sziasztok!

Tegnap benéztem és írtam, de elszállt. Nagyon mérges voltam.
Bár végigolvasni és reagálni már akkor sem volt energiám, és bocsi de most sincs.
Az építkezés miatt tiszta bolondok háza van, már több mint egy hete, de szerencsére a héten már befejezik és hétvégén jönnek a tetőt rárakni, aztán majd tavasszal folytatjuk.

Szombaton történt egy sajnálatos dolog, garamboloztunk, pedig a szülésznőmmel és a volt szobatársnőmmel lett volna randink, de totál kikészültünk. Hirtelen meg kellett állnunk, mert egy kecske (nem vicc!) kiugrott elénk az útra, a mögöttünk jövő pedig 60-nal belénk durrantott. Gondolhatjátok mi játszódott le bennem, hátul ültem a gyerekkel, a kocsi meg lerövidült!Kép Szerencsére senkinek nem lett semmi baja az ijedtségen kívül, de jó fél órámba telt mire meg tudtam vígasztalni a Rékát, szegénykém pont aludt és a hatalmas csattanásra riadt fel.

Készültek a hétvégén képek is!
Itt éppen apa sörösdobozára van ráizgulva (lehet, hogy mégiscsak megviselte a baleset??):
Kép
Egy Dadoo-s kép rólunk is:
Kép
És végül egy közös kép:
Kép

OrsiKép
Sajnálom ami történt veletekKép Nem lehetett könnyű, de a lényeg, hogy túl vagytok rajta és remélhetőleg Gergő hamar elfelejti a rossz élményt.

SzösziKép
Jó utat! Nehogy aztán a sok rucitól nehogy megnyekkenjen az autóKépKépKép

Nyűgös gyerkőc: az én leánykám most épp tündér korszakát éli, majdnem minden kaja után alszik hol fél órát, hogy 3-at, ha meg fenn van, akkor dumál vagy kiabál. Az éjszakáink nagyon szuperek, mostmár két hete fél 10h-től fél 4h-ig alszik, szombaton pl. fél 6h-kor kelt csak fel.
Szöszi: lehet, hogy a tündér Bazsit ide hozták kislány formájában és a nyűgi Rékát neked adták Bazsi formájában??KépKépKép

Na megyek megnézem, hogy áll az építkezés(bővítés).
Puszi:
Melinda
Bnm

Sziasztok!

Rita!
Az a baj, hogy Eszterke sem tud ám még ülni, de próbálkozik rendületlenül Kép
Viszont ő még nem is mászik. De neki is a földön van egy nagy szőrös maciszőnyeg, azon egy matrac, és azon egy olyan dadus (én inkább így hívom Kép ), aminek van szőnyege is, mert a kanapén már nem merem egyedül hagyni.

Kisdió!
Képzeld, most csuklottunk ma negyedszer. Mondjuk ma elég beszédes kedvében van, amikor éppen nem alszik. Szerintem ez a sz@r idő nagyon megviseli. Leszívesebben én is aludnék. De hát a vasalás ... Kép

Zsuzsa!
Nagyon szép helyen őszöltetek.
Pempőevés: azt a múltkor írtam, hogy a sütőtökös-krumplis bejött neki, de 3-4 nap után hasmenése lett. Eszternek? Hasmenés? Kép De egy nap kétszer kakilt, és egy kicsit híg is volt. Úgyhogy azt most nem kapja, most 1-2 napot kihagytam, estére kapott bébigrízt, úgy néz ki, visszaállt a napi 1 kaki. Tehát holnap újabb próba, bár még nem tudom, mivel.

Nemsokára megyünk vásárolni, este majd még jövök.

Kriszta

Kép
lujzika

Zsuzsa!

Ment egy fél mail, de ha lesz időd azt olvasd már el légyszi! Kép
Köszi: Mucska

Andi
Kép
mucska

Melinda
KépekKép
Köszi az együttérzést, próbáljuk a dolgot elfelejteni, de azért csütörtökön beszámolok a doktornéninknek, mikor oltásra megyünk.
KarambolKépKépKép Még jó, hogy nem lett semmi bajotok! És a kocsi? Nagyon gáz?

Zsuzsa
Klassz helyen voltatok!Kép Nagyon tetszik a medence, ez az álmom! De, hogy egyszer teljesül-e...?

PusziKép

Orsi

avocado

Látom néhányatoknál ma volt rossz idő. Itt gyönyörű volt az idő egész nap, délután sétáltunk is egy jót, úgy élveztem! Ha télen nem lesz nagyon esős, akkor menni fogok, a védőnéni szerint minusz 5 fokig lehet.Kép

PuszKép

Orsi

avocado

Lujzika,
fokhagymaszagKép Nem vámpír ellen jó? Én ált. a kezemről nem tudom eltüntetni Kép

Orsi,
aranyosak a képekKép Séta Kép Csak így tovább!

Rita,
cumi Kép Gondolkoztam is, hogy mi lehet, csak nem a ciciről van szó?Kép

Szöszi,
jó utat!

Zsuzsa,
szavaztam én is Kép
Kaki: már nekem is eszembe jutott, hogy azért nem tud rendesen enniKép Ezért próbálkozok baracklével. Lehet, hogy megyek is centrifugálni frisset, hátha a dobozos nem segít. Tudod, neki még nem akarom adni, még olyan kicsi...

Melinda,
karambol KépKépKép Nagy lett a kár? Ugye csomagtartós a kocsitok? Abban nagyobb hely van mögöttetek.
Sör Kép kicsit korán kezdi, nem?

Hajni
nalika

Pancsimanó:
Kép
Tüncsimosoly:
Kép
Kérvény melléklet:
Kép

Hajni
nalika

Sziasztok!

Sajna Dani délután belázasodott 39.5 volt a láza.
Már jobban van,nem is lehet vele bírni. Jó vicc, mert délelőtt volt itt a dokinő a Gergőt megnézni és akkor Daninak még kutya baja sem volt. Holnap megyünk oltásra. Kép Akkor megnézetem Danit is.

SZÖSZI: örülök, hogy megkaptad a mailt! Kép Azért itt is nagyon-nagyon boldog szülinapot!
Kép

Kép

A lámpás sztori nem semmi. Kép
Nem volt szép tőled, hogy kajás képeket tettél fel. Kép
Jó utat nektek, vigyázzatok magatokra, sok puszi!!

Lino: nem semmi napotok volt a hétvégén. Kép
A lányaid nagyon ügyik fogorvos ügyben. Kép
Édesség: én is eldöntöttem, hogy legalább azt nem, de, hogy meddig bírom...Kép

Panó: nyafipapik összeeresztése: Kép De csak ha nem kell őket hallgatni. Kép

Zita: köszi a felkínálást csónak ügyben. Kép
Kép: Kép

Soraya: az útlevélen jót derültem. A 10 éves lurkó a pár hónapos képpel. Kép

Chello: pezsgőzés. Kép Hajrá Noncsi! Kép

Orsi: milyen filmet néztetek? Gratula a druszánknak a 2 hóhoz. Kép

AmatörH: gartula a forgáshoz! Kép

Süncsi: mikor jöttök haza?

Rita: akkor majd ha mindenki egészséges megejtjük a mikrotalit. Kép

Kisdió: mi volt a dokinál?? Még mindig vérzik a varrat? Te jó ég!

BNM: szegénykém, nagyon ijesztő lehetett a karambol, még jó nem lett semmi bajotok!!!
A baba is nagyon megijedhetett. Kép

Nalika: képek. Kép Kép

Most el? Linda
bellana

Na sziasztok!

Bevesztek a topikba engem is?

Kép

Csak az a bolond anyám megint átállította a felbontást, így kicsinyítve nem túl jó a kép.

JA és anyukámon megint másik poló van ám Kép

Pusz mindenkinek: a topik elsőszülöttje: Anna

Andi
Kép
mucska

Sziasztok,
nem tudok visszaolvasni...Mekkora felelőtlenség volt részemről kihagyni másfél napotKépKépKép

Dorka ma nem engedett gépközelben, du. pedig Danival voltunk a hiperes doktornőnél. Hulla vagyok, főleg a városi dugóban való vezetéstőlKép

Süncsiék rendben megérkeztek, jól vannak, és Süncsi imád itthon lenniKép

Most mennem kell Danit fürdetni, aztán lassan kézbe kapom a frissre mosott másik gyermekemet egy szopi erejéigKép Talán marad egy kis energiám még olvasni maKép

Puszi mindenkinek
Anitabori

ui.: Zita, nem valami hívást emlegettél...?
drbusborbala
Budapest, XX.

Melinda!

Nem semmi amit átéltetek! Mi mindig autóban ülük a foglalkozásunk miatt és ilyenkor mindig eszembe jut, hogy velünk is megtörténhetne.Az a legfontosabb, hogy nem lett bajotok. Gondolom van kár az autóban is rendesen. Kép Sajnálom nagyon!
A képen nagyon arik vagytok!

Lujzika!

Bocsika, hogy nem tudom, de Eszterke mennyi idős? Erről sajna lemaradtam a hosszú távollétben és a táblicskuban nem talállak ami nekem van Kép

Zsuzsa!

Szép helyen jártatok. Remélem jövőre mi is eljutunk valahova.

Bellana!

Jobbulást Daninak!

Bori!

Puszi Nektek!!!!

És persze mindenkinek!
Mucska

Andi
Kép
mucska

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X