Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Hát nem ázunk meg, mert még itthon vagyunk és már esik. Kép
Igy aztán megyünk a nagy ágyra játszani.
Pusz: Mindenkinek
Mucska

Andi
Kép
mucska

SziasztokKép

Tuti nem fogok tudni mindenre reagálni, mert alig van időm ideülni. Előre is bocs mindenkitől, akinek nem írok!

Köldökről leszedtük a kötést és nagyon szép, belekukucskáltunk és sehol sincs a kis bütyök, valószínűleg kivágták. A lényeg, hogy rendben legyen!Kép

Linda, Zita, Szöszi
Köszi az együttérzést sebészettel kapcsolatban! Próbáljuk elfelejteni az egészet, de valószínűleg nem megyünk oda többet! A Bethesda vol különben. A doki nevét megjegyeztem!Kép

Mucska
SzőnyegKép Megvenném Neked a talira, de nem tudom eljutunk-e oda addig, mert bent van Pesten. Esetleg ha van egy vállalkozó kedvű kismamatárs, akkor megírom hol van a bolt. Ráadásul nem is volt drága!Kép

Anikó, Bori, Vali
Szuperek a képek! Tök jó lehetett a talitok!Kép

Lino
Szerencsére jól aludtunk, csak délután jött ki Gergőn ez az egész, aztán szopcsizott és mintha elfújták volna!Kép
Kata taknyosságaKép Remélem mi megússzuk! Itt már jó sok babát elkapott!Kép

Swen
Igen, azért nem mertünk mi sem szólni, mert ugye Gergő volt a fontos, de elég sz... volt az egész! Nem tudom, hogy kapott-e érzéstelenítőt, de ha igen, akkor még felháborítóbb, hogy nem mondták meg!Kép De a lényeg, hogy Gergő rendben van! Csak ne kelljen semmivel kórházba menni!!! Tuti oda nem megyünk többet!

Chello
Kórház, infúzióKépKépKép
De szerencsére Ti is rendben vagytok és ez a lényeg!Kép

Jerry
Jó, hogy tudtál jönni és tényleg ugorj be a talira!Kép

Szöszi
Én is lehidaltam, mikor megláttam a mai termést! Győzze az ember végigolvasni!
VénkisasszonyKép

Soraya
Nem is megyünk oda többet és a doki nevét megjegyeztem!
Képeidre még mindig nem volt időm, de meg fogom nézni őket!Kép
Reggeli mosolygós képekKép tündéri!Kép

Maci
Örülök, hogy jobb a helyzet, hidd el még jobb lesz! Nálunk is így volt!Kép

Most megyek, lassan kajcsi van, aztán átmegyünk Gödöllőre sétálni, kicsit kirándulunk. De piszok sz... idő van.Kép

Puszi mindenkinek!Kép

Orsi

avocado

Sziasztok,

Jerry,
DE JÓ, HOGY JÖTTÉL!!! Már nagyon törtem a fejem, hogy felhívlakKép
Ne aggódj Marcika súlya miatt. Mi is baromi lassan hízunk a többiekhez képest.
Nagyon sajnálom, hogy a talira bébi nélkül kell jönnöd. Meddig kell majd ilyen "óvatosnak" lennetek a közösséggel?
Szerintem a sétás öltöztetéseddel nincs baj, a fejére mindenképpen adj melegebb sapit, mert azt mondják, a babák "nagy feje" (ezt így olvastam) miatt ott sok hőt veszíthetnek, és szerintem még a kéz melegen tartása a fontos, én pl. mindig arról fázomKép

Hajnimackókám,
De jó, hogy jobb kedvű vagy!!! Nemsokára találkozunk, és még jobban feldobunkKép
Megkérdem a dokimat a Cerazette-ről.

Zita,
Egyeztessünk majd mail-ban. Neked a délelőtt vagy délután tűnik jobbnak? A kedd és csüt. kora du. (3 óra) neked pl. milyen?

Anikó,
A fotók édesek, mégha kevés is vanKép Bencus édes. És nem is hasonlít Alinára .
(Zsuzsa, a bébik összekeveréséhez még egy kis adalék: Alinán RÓZSASZÍN pulcsi volt, s lám mégis...)

Linó,
TakonykórKép
FogászatKép
A Kolompos hozzánk is jár mindig az oviba, asszem farsangkor.

Nalika,
AllergiaKép És miből gondolják, hogy az? Valami teszt volt?

Swen,
Ma Ráckevére akartunk menni, de sz@r az idő.
A rántott sajtot milyenből csinálod, és hogy nem folyik neked ki?!

Mucska,
FotóKép
A sikkasztásból lett per?

Lujzika,
Kedves Nagy nővérünk! Űzd el a depit gyorsan.

Chello,
Örömhír, hogy jöttökKép
A séták miatt ne legyen lelkimicsodád, de legalább szellőztess gyakranKép

Zsuzsa,
Azért nem lett kép Nalikáról, mert volt egy kis elem-gond Anikó gépével, de hidd el, ott voltak! Tüncsike szopizott rögtön, aztán beszunyált, majd felébredve csendesen nézegetett nagy szemecskéivel. És tényleg tiszta manöken!!! És volt Tomika is, de ő a gyerekek szobájábanKép
Nem én vagyok szept.1. Felületesen olvastálKép Én 5. Soraya az 1.

Soraya,
MosolyalbumKép
Nálunk nem tipikus, hogy apa fürdethet, vagy igen, lányok?
Én nagyon szeretném olvasni a sztoritokat!!!
És a recepteket tessék szíves lenni nekem is átnyomni.
Hazautazás: sajnálom-sajnáljuk. Ildikó marad legalább Pesten egy kicsit? Legalább őKép Tudod, az északi érzést valakinek közvetítenie kellene már felénk..

Orsi,
nem kommentálom az orvost. Én akkor éltem ezt át, amikor Dani 3 évesen kiszáradt egy szalmonella-szerűségtől, és a Lászlóba kellett mennünkKép Amikor bekötötték az infúziót a kézfejébe, kiküldtek minket, Dani pedig kiabált, hogy "anya, ne menj el"KépKépKép

Linduska,
pusziKép Gyere te hozzánk inkább, családostulKép

Most hív Dorka, talán megunta apáját? Dani nagyinál holnapig.
Puszi
Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Sziasztok!
CSak sétáltunk két órát. Csak kicsit áztunk meg. Csak ez a le-fel a negyedikre ne lenne Kép

Bori!

Szerdán derült ki, hogy a srác felvette a boltokból, de nem fizette be a cégnek, akiknek szállítunk. Tőlünk levonják. A többi a mi dolgunk. Folyamatban van a dolog.

Na mi most hova tartozunk?
Kép
Kép
Kép

Pusz: Mucska

Andi
Kép
mucska

Sziasztok!

Hogy én mennyire utálom ezt az esős időt! Kép Oviba így elmaradt a családi nap, ami nem is baj, mert a csajok nincsenek teljesen rendben. Lili teljesen jól van, Katának alig-alig folyik, Nórának viszont nagyon folyik az orra. Most meg már nincs értelme lefeküdni, mert fél4kor ébreszteni kell mindenkit a fogorvos miatt.

Zita: küldenék én rakott krumplit, de ma mindenki éhenkórász volt, és alig maradt Kép Hátha Zsuzsáéknál több maradt Kép Azért ezt a keveset küldjem? Kép Fogorvos: most Nóra is készül, bár neki semmi baja a fogaival, de lemerem fogadni, hogy amikor odaérünk, akkor ki se fogja nyitni a száját Kép

Swen: de, nekünk kell fél éves korig a konyak, csak néha elfelejtem Kép Meg a Dvitamint is Kép Apa valahogy ezeket jobban észben tartja. Ovit egyenlőre bírják, már Nórinak is vannak külön barátnői Kép Lili meg ha kell, ha nem segít neki Kép És igenis szoktam zord anya lenni, amikor nagyon kihoznak a béketűrésből! Most épp Nórával nem túl egyszerű. Éli a maga majdnem hároméves dackorszakát, féltékenységgel vegyítve Kép Rántott sajt – imádom! Csak tök béna vagyok, mert nekem állandóan kifolyik a panírból miközben sütöm Kép Fél hatos kelés Kép Nálunk meg csak én ébredtem fel, Kata csak 8 után. És ma délután bezzeg alszik, hogy itthon van apa Kép

Mucska/Andi: nagyon édes baba Anna! Pláne a zöld pólódban Kép Mi se tudtunk kimenni, úgy zuhog Kép Sikkasztás Kép Újabb képek is nagyon aranyosak ! Kép

Lujzika: remélem hamar jobb kedved lesz Kép

Szöszi: jól sikerült a szülinapi ebéd? Mi szépet kaptál?

Kriszta: Reggeli mosolygós képek Kép írtad itt is Süncsinek, hogy jöttök majd haza Kép Egy géppel jöttök Ildiékkel? Mi csak a kopaszodó babákhoz tudnánk csatlakozni. Kép Katának elég hülyén néz ki a haja, már ahol megmaradt Kép

Zsuzsa: Kolomposra mi már egy éve járunk rendszeresen, a lányok imádják, és ált. apával szoktak táncolni Kép Rákszűrés: nekem megcsinálták a 6 (8) hetes kontrollon.

Hajni: látom a Te babád is akkor alszik jó nagyot napközben, ha otthon van apája Kép

Orsi: örülök, hogy rendben van azért a köldöke Gergőnek! Kép Remélem délután eltudtok menni valahova, mert itt változatlanul szakad az eső.

Chello: de jó, hogy Ti is jöttök a talira Kép Bukások Kép Remélem elmúlik most már!!! És nem tart addig míg nálunk Lilinek, nála csak akkor szűnt meg, mikor már mást is evett. Alvás Kép

Bori: pussz Kép

Közben feltöltöttem az új képeket:

http://babanet.hu/album/main.php?album=3029

Na megyek ébresztgetni, pussz nektek:
Szilvi
lino

Sziasztok!

Nagyon örülök, hogy ujra ilyen jo a hangulat a topikban!
Mar megint csak nagyjabol olvastam vissza, mar tegnap ota készülödök. Ma repülünk, este 8-kor.
Tomi mar elvitte a reptérre (közel van) a cuccokat és becsekkolt, lesz sok helyünk, szerencsére nem lesz tele a gép.
Igy este mar csak Andriskat és a kézicsomagot kell vinnünk. Mar nagyon izgulok.

Soraya,
majd beszamolok mi volt! Edes a kisfiad, kicsit emlékeztet az enyémre!

Mucska,
örülök, hogy ujra teljes tagja vagy a topiknak. Jo lenne, ha Anna jönne a talira és elmagyarazna Andriskanak, hogyan kell aludni.

Ja, és a lényeg:
Téves volt a "riasztas": NEM FOG, csak egy "bibeli" volt a tettes (ezt szot nem tudom leforditani, egy fehér foltocska a szajaban, nem szajpenész, valami artalmatlan dolog).

Igy Mucskajéké az elsö fog!!! Gratulalok!Kép

Egyébként megkaptuk a 4 havi oltast tegnap ma mar jol vagyunk. A kisfiam pedig lelassult a hizassal, és lekezdett nyulni. Most centiben nö gyorsan.

Szuperek a képek, mindent végignéztem!

Sok puszi mindenkinek
Süncsi
süncsi

Sziasztok!

Na kénytelen vagyok kipróbálni a Word-ös megoldást, mert mire elolvastam a mai termést lefagyott az oldal. Kép

Andi,
Az én unokatestvéreim is kajakoztak. Az egyik még mindig: ő Erzsike, és mellesleg kismarosi
Recepteket köszi, jövő héten ki is próbálom. A fűszert én is szeretem, csak mostanában lehet, hogy attól fáj a gyomrom. De kóstolnád csak a fűszeres rizsemet, 10 fűszerrel, és mexikói zöldséggel. Mosolygós kép, virágos ruha Kép

Anita,
Előre is köszönöm a recepteket. CSK csak 2 éve van szombatonként Kép
A MÁV-ban sem kell beöltözni az apukának. És fürdetés csak később van.
Allergia: majd kiderül, a teszt nem mutatta ki. De a tünetek arra utalnak: júliustól októberig tartó köhögés. Most mindenesetre kap allergia gyógyszert és ha nem javul, vissza kell menni. Kép

Linda,
Még meg sem dicsértem az alvós képet. J Netán máktea után láthatók?Kép
Vácra most megyünk, de a nagynénémet is meg kell látogatni, így megint kimaradtok Kép

Zita,
Az úszás biztos jót fog tenni a lábának! De ugye röntgennel megnézték, és úgy minden rendben van?

Orsi,
Megírnád nekem, hogy ki volt a doki? Nekem is volt ott rossz tapasztalatom, de azóta mindig a doktornénihez kértem a gyereket. Bármikor voltam még soha nem láttam, hogy a szülőt kiküldték volna! Ez nagyon felháborító!

Anikó,
Majd legközelebb lesz kép, ha mást nem viszek gyors akkut Kép
Mosolygós képKép

Szilvi,
Igyekszünk eljutni, de a nagyot a köhögés miatt inkább nem viszem.

Swen,
Nem tudom, még hova vihetném el orvoshoz. A svábhegyről jár ki dokinéni, hetente egyszer.
De most figyelem a reakciót az allergia gyógyszerre.

Chello,
Mi nem volt szabályos a kérvényben? Kérjük ki a jogászok véleményét? Kép

Zsuzsa,
A Hajni a szülésznő ötlete volt, ezért is volt sok belőle abban az időben Kép
De unokatesóm (anyai ágról) másfél hónapos kislánya Zsófi lett Kép

Kriszta,
Köszönöm neked is a recepteket előre is Kép A kicsinek kéne útlevél, így Bécs kilőve Kép

Puszi mindenkinek

Hajni
nalika

Szóval sikerültKép Anita, köszönöm a tippetKép

Hát igen, most jött meg az oldalKép
De már megyek is aludni.
Holnap csak este jövök.

Pussz

Hajni
nalika

Szép reggelt mindenkinek!

Azt hittem, hogy most sem lesz oldal.

Hajni!

Te aztán ügyi vagy, hogy ennyire képben vagy. Már nem is tudom, hogy mikor volt szó a kajakozásról. KépMegkóstolnám én a rizsedet, ha segítenél és elmondanád a titkait!!!!
Peti kezében jól áll a Timibaba! Szépek a gyerkőcök! De hát ilyen segítséggekkel Timikét könnyű ellátni Kép

Orsi!

Hát nekem csak az irígység maradt,mert mi nem tudunkmenni a talira. Apa nem lelkesedett az ötletért, hogy felvigyen Pestre Kép(((((((((
De most Szeged minden boltját végig járom, hogy találjak ilyen szőnyeget. Ha hiszed ha nem színben is pont ilyet álmodtam. Szóval jó ízlésed van!!!! Kép
A klinikán itt is fintorognak a szülőre, ha meg otthagyod egyedül a gyereket ..... na azt nem írom le. Mi egy napig voltunk még júliusban, láttam mi van. Én ott nem hagyom egy percre sem egyedül, az tuti!

Süncsi!

Megint jössz haza Kép és megint nem tudunk találkozni Kép
Meg mondom őszintén, hogy Anna nagyon jó baba, de ha hosszabb időre megyünk idegen helyre ordít ,mint a sakál és alig lehet megnyugtatni. Szerdán Szentesen voltunk, délutám már égnek állt a hajam.Kép
Andráskának üzenem, hogy aludjon. Én megmondom azőszintét, hogy amikor átaludta kétszer az éjszakát utána már hiába kelt fel enni nem kapott. Csak egy kis teát, aztán meg azt sem. 3 naoig tartott a sírás éjszaka azóta (2 ónapos korától) itt csend van.
Most ébred Anna, így megyek.
Pusz Mindenkinek!
Mucska

Andi
Kép
mucska

Jo reggeltKép
Begyujtok egy ezustot, aztan megyek is. Rengeteg irnivalom van/volna, de tegnap Apa nem engedett ide (meg is kapta erte a magaet), mire befejezte nem jott be a Babanet.Kép
Bazsi most ebredezik (nalunk fel 9 van), ebed szuper volt es setaltunk is kicsit.
Igyekszem mihamarabb jonni:
szoszi

U.i:Ezek szerint LinoKép ma jol aludt?Kép
szoszi

Zsuzsa!

Nem poén volt Kép(( MAjd megy részletesebben csak konyhatündért játszok.

Mucska

Andi
Kép
mucska

Sziasztok!
Tegnap az axelero meghiúsította, hogy beváltsam az ígéretemet, nem engedett fel a hálóra.

Anikó: minitalis képek nagyon jók, tényleg csak nagyon szép babák vannak a topicban!

Kriszta: képek tündériek. Egyáltalán nincs hajatok? Mert nekünk van, csak kb. fél centis szőke pihécske, így a fényképen nem látszik.
Levente azóta egy kicsit jobban van, bár éppen tegnap éjjel megint rosszul volt.

Mennem kell, baba érdeklődik, hogy merre vagyok.
Rakok fel gyorsan pár képet, mentségemre szolgáljon, hogy nekünk is modemünk van Kép

Jövök még!!
Jerry

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
jerry

Még kettő, csak kisebbre vettem őket

Kép
Kép
jerry

Mucska! A kacsáról eszembe jutott egy régebbi történetünk. Ebéd gyanánt kitaláltuk, hogy csirkét sütünk. Irány a mélyhűtő. Ki a fagyasztott csirke. És láss csodát, mire kiolvadt kacsa lett belőle.
Mivel foglalkoztok?
Mond meg a férjednek, hogy Süncsiék Svájcból eljönnek a talira, nehogy már az a 170 km akadály legyen nektek. Kép

Maci! Csak meg ne tudja más ezt a jóság szurit! Kígyózó sorok állnának érte szerintem sorba.

Orsi! Mikor láthatjátok meg, hogy milyen is az a köldök?

Anita! Délután hívlak.

Lino! Miután este nem volt Babanet, nem tudtam szólni, hogy jöhet az a kicsi is. Nagyon felcsigáztátok a fantáziám ezzel a rakott krumplival. Úgyhogy a jövő héten szerintem kénytelen lesz kis családom behódolni az akaratomnak.
Képeket testületileg megnéztük. Ádám kérésére háromszor.

Süncsi! Remélem, jól utaztatok.

Nalika-Hajni! Allergia. Kép
Röntgenileg szerencsére jó a lába. Valószínűleg őt jobban megviselte ez az öthetes kényszetartás, mint az átlag. Remélem, a gyógytornász majd tud valami hatékony módszert.

Szöszi! Látom Te is úgy jártál, mint én. Mire szabad volt a gép, addigra Babanet nem volt.

Jerry! Nagyon édes a fiad. Olyan igazi őszibarack-fejű. (Ez nálam a szőke pihe-hajas babákat jelenti.)

Zsuzsa! Merre vagy?

Soraya-Kriszta! Tegnap nagy felfedezést tettem.

Nálunk ma valahogy nem akar beindulni az élet. Réka és apa még alszanak. Apa érthető, mert éjjel dolgozott. Réka már annyira nem. Nekem meg valahogy nincs kedvem neki fogni az ebédnek, pedig összesen kb. 15 percet kellene vele foglalkozni, a többi már nélkülem is megy. Biztos ez a nyomott idő az oka. De azért megpróbálok erőt venni magamon.

Szép vasárnapot mindenkinek!

Zita
pzita

Itt egy Noncsi:

Kép

Én meg majd jövök,

chello
chello

halihó,

Mucska,
csak megvolt a sétaKép Mi is sétáltunk estefelé, a Metro ÁruházbanKép
A fotók csúcsszuperek.
A combikák láttán szerintem egy súlycsoportba tartozhatunk, majd ha meggyógyult a fotóapparátunk, teszek én is felKép
Szőnyeg: Orsit meg kell fűzni, vegye meg neked a szőnyeget, hozza el nekem a talira, apu pedig leviszi neked, és találkoztok a halászcsárdánálKép Tudod, ő nagyon rendszeresen megy Szegedre, ráadásul a környéketekreKépKépKép Ez komoly ajánlat!!!

Linó,
miért kell a Konakion nálatok fél éves korig, mert addig nem kap mást, csak anyatejet? Nálunk - mint Zsuzsáéknál is - 10 ampulla 10 hét alatt volt az adag.
D vitamin: azt hittem, csak én vagyok ilyen kótyagos...Van olyan, hogy 3-4 naponta adom be csak nekiKép Akkor meg 3 cseppet legalább.
Most hogy mondod, nekem is megcsinálták a rákszűrést!!! Teljesen elfelejtettem...
AlbumKép A kalapos tetszik a legjobban, és a szőlőzős NórárólKép És a kalaposnál szerintem látszik a testvériség tényeKép

Süncsi,
neked nem is írok, mert úgysem fogod tudni visszaolvasni a termést, mire gépközelbe kerülszKépKépKép
FogKép

Nalika,
milyen gyógyszert kaptatok, esetleg Claritin vagy Erolin?
A rizsed receptjét szerintem többen jó néven vennénkKép

Jerry,
nekünk sem volt tegnap Axeleronk...
FotókKépKépKép Apa miért van sapkában?!Kép

Zita,
felveszem majd a kagylótKép

Dorkám alszik, 7-ig aludt (ma először egyedül a gyerekszobában), apával eljátszottak 7.45-ig. Na nem csendben...Akkora sikoltozás voltKép
Most alszik. Nagyon jó, hogy "felismertük" az alvásigényét, mindig 9 után kezdjük altatni, ez kb 15 perc, és most szunyál min. 2 órátKép
Ma nem kell főznöm, apu csinál finom csirkés bácskai rizseshústKép Jó, hogy ekkora szakács apám van...És milyen közel is lakikKép

Puszi
Anitabori

Ki is keresett vödrös kádat vagy "ültetős" kádat? Kisdió? Most jelent meg a Megatoys őszi-téli katalógusa, abban van, sőt vagy egy érdekes betét is, amit a hagyományos kiskádhoz lehet használni.
Egyébként a Mega-t megvette a Brendon. De állítólag marad ezen a néven. Egyelőre...Viszont a Götz bolt megszűnik benne, és MINDENT 50%-osan árulnak. Siesta cipő is rengeteg volt a minap. Meg édes plüssök, vettem egy csomót DorkánakKép Van szopi-rongya, Ló Szerafinnak neveztük el. Imádja szopogatni, főleg a "sörényét".
drbusborbala
Budapest, XX.

Drága Bori!

Az ötlet jó, de szerintem van Orsinak elég baja nélkülem is. De majd megkérem, hogy írja meg pontosan hol vette, mekkora a mérete és megkérem a lány keresztapját, hogy vegye meg, úgyis jön valamelyik hétvégén.

Orsi!

Tehát légyszike írd már meg hol vetted, mennyiért és mekkorka a mérete. Köszi! Ez keresztapának testhezálló feladat lesz. Zeneszerzés közben fő a kikapcsolódás.

Konakion: itt is addig kell, amíg anyatejet kap. HA egy évig anyatejes, akkor addig kell neki adni.

Zita!

Hát majd benézek a fagyimba, hátha a fagyasztott krumpli átváltozna valami nagyon finommá Kép Elküldhetnéd a fagyasztódat Kép

Teherfuvarozás: kenyeret szállítunk 4 teherautóval egy sütőipari cégnek.

Jerry: szépek vagytok!!

Chello!

Noncsi szuper, látom mutatja neki Laci a nagyvilágot! Kép

Pusz mindenkinek vár a sárgarépa, mert Anna nemsokára ebédel.

Andi
Kép
mucska

Sziasztok!

Király ez az eső. Dani nem bír magával, mert nincs csónakunk amivel sétálni mehetnénk, Gergő nyafibaba, Ádi meg nyafiapa. Jó a hangulat. Kép

Jerry: öltöztetés: én úgy öltöztetem a kicsit mint te, plussz sapka, de azt biztos te is adsz rá. Kép Ne aggódj a babus fejlődése miatt, hiszen ő kis súllyal született, nem lehet egy időre született nagy súlyú babával összevetni. Meglásd szép szál pasi lesz majd belőle. Kép

Zita: akkor leszünk a talin szép számmal! Kép

Anikó: képek. Kép

Lino: jobbulást nektek! Nálunk a helyzet változatlan. Gergő továbbra is náthás. Kép
Sógoroméknál nem voltak ott anyósék szerencsére.

Swen: puszi! Kép Akkor egyedül jösz a talira vonattal? És miben hozod Botit, kenguruban?

Mucska: nagy kár, hogy nem jöttök a talira!!!
Valahogy beszéld már rá a férjedet!! Ez olyan ritka és különleges alkalom!!! Olyan jó lenne ha ott lennél!
A képek édesek. Kép

Chello: klassz hogy mégiscsak jöttök a talira!!

Szöszi: vénkisasszonny a dokinő? Lehet már olyat kapni ami hiányzik neki. Kép

SORAYA: a képek tündériek. Kép Orsi esetén én is úgy felhúztam magam, hogy csak na. Kép

Maci: örülök, hogy jobb a kedved. Kép A talin még jobb lesz. Kép

Anitabori: hát kár, hogy mi kimaradunk a látogatásaidból. Kép Mi nem tudunk menni, mert én nem tudok vezetni, Ádi meg elég sűrűn dolgozik hétvégeken is. Kép

Nalika Hajni: nem máktea. Pálinkás kenyér. Kép Kép

Most megyek, Ádi nem bír a kölköcskékkel...

Linda
bellana

Linó!

Jók a képek! Nekem is a kalapos jön be, a tükrös meg amikor a nagylány vasal. Dolgoztatod ám a gyerekeket, hogy Te netezhess ugye? Kép
Tényleg szépek vagytok! Kép
Pusz: MUcska

Andi
Kép
mucska

Szia Bellana!

Fel vagyok háborodva! Mi az hogy nincs csónakotok?Kép
Mint kiderült szerinted mindenki nyűgi nálatok. Nem lehet, hogy Te egyedül vagy csak nyűgi? Kép
Gyógyuljatok meg!
Na most már irány a répa, mert mindjárt kipattannak Anna szemecskéi.

Andi
Kép
mucska

sziasztok!

Tegnap hiában akartam írni, a rendszer nem velünk volt Kép
Amúgy telik a 7vége, és minden oké! MA a csajok 9 után keltek reggel! Bár ebben a sz@r időben annak van esze, aki alszk! NEm???
Ma nem főzök, mert van tegnapról rakottkrumpli Kép(Zita, még neked is jut, délben küldöm, nyithatod az ajtót/ablakot), így ma de. takarítottam ennek örömére. Most alszik Edina, így gyorsan olvasok, írok!
Pár tegnapi fotó:

Kép

Kép

És Edina a KANNIBÁL!

Kép

Most el visszaolvasni!

Zsuzsa
zerko

Akkor a válaszaim:

Zita: itt! Kép
Akkor megy a baj! REmélem nem ázik meg!!!
16-an? Az már alakul! Valiék nem jönnek?
Hogy telt a szalma éjszaka?

Szöszi: aha, kb annyi lehetett! De tegnap meg nem is evett délben! Talán majd ma! Dacos a lelkem!
Hogy van Bazsó szeme? Ti mikor indultok?

Süncsi: jó utat! Fogacska Kép

Nalika: ZSófik, Hajnik Kép) Itt a topikban is van vagy 3 hajni! De ZSófi nincs! CSak a gyerekek között!

Soraya-Kriszta: nagyon jók a képek! És nem is akármilyen az a mosoly!!! Kép

Mucska: szívinfarktust csak amiatt, hogy egy baba egészségesen fejlődik? Én egy doki miatt sem fogom éheztetni a csajt!
A védőbanya azóta is gáz???
Én mintha láttam volna ott valami hurkákat .)
Fodros fejecske Kép
Várom a leveledet türelmesen! Küldhetsz gyümitortát is!

Lino: Mi volt a fogorvosnál?
Nóra jobban van? Éjszakái milyenek?
Megjegyzem, tegnap ugyan visszalatatással, de Edina is szunyált du 1.5 órát! Ezer éve nem volt ilyen! PErsze apa itthon volt!
Hatalmasak a csajok, és nagyon helyesek! Lili már vasal? Zsófinak is van olyan pólója, mint Nórának! Cora Kép ÉS ez a tülör dolog is nagyon tetszoik. MAjd kipróbálom Edinával! Kép

MAci-HAjni: örülök, hogy ,ár jobb a kedved! Fogd be apát babázni!

Orsi: kötés Kép SZerintem most már rendbejön minden!

Bori-Anita: oké! Akkor szept 5! Soraya is szűz???
Jól van na, elhiszem, hogy ott voltak a többiek is! Tényleg, most hány dekákat hízik Dorka? Edina most szerintem keveset!
A METROban? ÉS hova adtátok le Dorkát?

Jerry: nagyon helyesek a képek Kép

Chello: erkélyen voltatok? Kép

Nos, mennem kell, mert Edina már fent, apa meccset néz, és pipás rám, mert én nem hagyom (Edina a kezében)

ZSuzsa
zerko

Sziasztok!

Itten újra, az előbb kivakartam a kakiból Őméltóságát, mostam, most ettünk, és böfizés közben egykezezek. Bár már azt hiszem lerakhatnám, az előbb akkorát röfizett, hogy lobogott a hajam Kép

Chello: nagyon szeretem az almáspitét minden mennyiségben!
Infúziós csövek: nagyon megértelek, én is bőgtem amikor először megláttam az intenzíven Marcellt, belőle több cső állt ki: orrszonda, infúzió, pulzus és légzésfigyelő. De nem fognak rá emlékezni!!
Rózsaszín ruhácskás kép nagyon édes, de nem lehetnem legközelebb Noncsit az ablakkal szembefordítva lefényképezni?? Kép

AnitaBori:
Nem írtam, hogy mennyire aranyosak az Anikónál készült képek. Tényleg rengeteg szöszke haja van Dorkának.
Egyéb: doktornénink úgy 4-5 hónapos koráig nem ajánlja a gyermekközösséget, főleg az óvodáskorú társaságot, mert ott a leggyakoribb, hogy valaki mindig beteg.
Nem aggódom egyébként Marcell súlya miatt, biztos, hogy egyelőre nem egy díjbirkózó, de nem sovány szerintem. Persze én a kezdeti 2,80-hoz viszonyítok.
Sapka: tudom, hogy a babák fejenagyok, és azt is olvastam, hogy az elvesztett hő 80 %-át a fején adja le az ember. Akkor elég ha adok rá 3 sapkát??
Levente időnként meg akar fagyni a lakásban (23 fokot tartunk a baba miatt) ezért volt rajta a sapka. Pedig sokkal több haja van mint Marcusnak.
Melyik Megatoysban voltál?

Zita: akkor a kopasz babák a nektarin-fejűek??

Mucska: kacsát kár volt leírnod, most azon gondolkodom, honnan tudnék kacsasültet keríteni. Lehet, hogy lebattyogok a kínaihoz, ott szokott lenni kacsa. És minden csodálatom a tied, Szöszié, illetve a többi főzős, háztartásvezetős anyukáé. Nekem hozzák az ebédet, és még így sem tudok rendesen kitakarítani, elvégezni a dolgomat.
Zöld pólós kép: első ránézésre azt hittem, hogy milyen csinos kis köntöse van Annának

Linda: nyafiapa tetszik, ezt megjegyzem

Lino: végigböngésztem a képeket, az elején Kata is úgy tűnt, hogy a hurka-klubba pályázhat

Most el teregetni, ha sikerül még benézek

Jerry
jerry

Sziasztok!

Ritka szar napom van Kép Mára már apának is fáj a torka, kezd lázasodni is Kép El akartam menni vásárolni, és amikor álltam ki a kocsimmal, a hülye szél úgy neki vágta a hátsó ablaknak a kaput, hogy kitört az üveg Kép Kép Kép És ha ennyi nem lenne elég, akkor kijött az aranyerem is, pedig nekem ilyen egyik terhességnél, szülésnél sem volt Kép Csajok már egész jól vannak.

Köszönöm a képes dicséreteket mindenkinek!!! Kép Kép Kép

Süncsi: remélem Andriska jól bírta az utat!!! Fog Kép

Hajni: látom Te voltál az egyetlen aki kiböjtölte tegnap, hogy bejöjjön az oldal! Kép Rízs receptet én is szívesen venném!

Zsuzsa: a Metro-ba hétvégén már lehet gyerekestől is menni. Corás egyenpóló Kép Nóra éjjel egykor üvöltött, hogy azonnal fújjuk ki az orrát Kép Aztán aludt tovább, viszont felébresztette Katát, aki csak szopival volt hajlandó visszaaludni. Közös kép Kép Kannibál Edina Kép Tükör: még Lili kapta, de mind a három imádta/ja nézegetni benne magát. Kép Lili jól viselte a fogorvost, bár nagyon szorongatta a kezemet, biztos fájt neki Kép Nóra viszont hajlandó volt megmutatni a fogait, és neki mind rendben van.

Linda: akkor nálatok is jó a hangulat!

Swen: ha hagy a családom akkor mindjárt írok neked emilt! Kép

Bori: a XI. kerben mindenki fél éves korig kapja a Konakiont (mármint, ha addig csak anyatejes), de pl. a barátnőmék a VIII-ban csak egy dobozzal kaptak. Passz. D vitamint, mi is így adjuk kb, mint Te Kép Apukád főzése Kép Irigy vagyok! Kép

MucskaAndi: párodat nem tudod mégis meggyőzni a taliról? Olyan jó lenne veletek is találkozni! Kép Na akkor lebuktam a vasalós képpel, hogy nem is én vasalok Kép Kép Kép

Szöszi: örülök, hogy jól sikerült az ebéd Kép Nem aludtam sokáig, viszont legalább kivasaltam (már nem volt hova tenni a újabb adagot).

Zita: minél kevesebb rakott krumplit eszik meg a családod, annál több marad neked! Kép Ádám akkor hamarabb fogja megismerni a csajokat a talin mint mi egymást Kép Tényleg! Megbeszéljük, hogy ki mit hoz, vagy mindenki visz amit tud/akar?

Jerry: nagyon szép a kisfiad Kép Kép Kép

Chello: nagyon édes Noémi Kép És tök jó a kabátja!

Szilvi
lino

SziasztokKép

Este még akartam írni, de nem volt elérhető a babanet.Kép Ma délelőtt meg vásárolni voltunk, aztán szopcsi, meg a velejárók, de most már alszik Gergő, így ebéd előtt még írok egy "kicsit".Kép

Képzeljétek Gergő tegnap éjjel negyed 5-ig bírta este 8-tól!!! Igaz már 3., vagy 4. éjszaka, hogy felébred 3/4 2-2 körül, de mivel tudom, hogy még nem igazán éhes cumit kap és azzal tök jól visszaalszik. Eddig fél 4 volt az idő, mikor újra enni kért, de tegnap ritka jól bírta!Kép 8 óra 2 kaja között!!!Kép Remélem ez azt jelenti, hogy azért egyszer majdcsak át fogja aludni az éjszakákat.KépA rendszerünk működik, nap közben 3-3,5 óránként eszik, este 8 előtt viszont fél 6-kor, de ez így állt be, nincs gond a pocijával sem, úgyhogy nem problémázok rajta. Végül is az is 2,5 óra. Így napi 5 kajcsi van + az éjszakai.Kép

Bori
Dani kórházKép
Tegnap elfeljtettem lereagálni, hogy jönnél hozzánk. Pedig milyen jó lenne!Kép Remélem nem hitted azt, hogy azért nem írok rá semmit, mert nem akarom!Kép Gyertek bátran!Kép
Különben amikor a talin voltál Anikónál pont hívtalak otthon. Aztán a mobilon már nem tudtalak.Kép

Mucska
KépekKép
Szőnyeg: Ez a Haller utcában van a 9.kerületben, 52 szám. És ha bemegy a jobb oldalon kicsit beljebb egy dobozban vannak ezek akciósan, össze vannak tekerve, tehát nem fogja látni a mintáját, de az eladó tuti tud majd segíteni. Remélem sikerül neki venni! Különben milyen zeneszerző Ő? Tudod, mi is zenészek vagyunk a párommal.Kép
KlinikaKép

Lino
Nem tudtunk mi sem sétálni.Kép Átmentünk Gödöllőre, de ott is szakadt, úgyhogy a levegőzés annyi volt, amíg betettük, meg kivettük a kocsiból Prüntyögit.Kép És sajnos ma is változatlan az idő.Kép Nekem most már hiába mondják a melegfrontot holnapra, csak akkor hiszem el, ha tényleg látom!!!
Nagyon édesek a képek!Kép
Rossz napodKép

Nalika
Mail ment.Kép

Jerry
KépekKépKépKép Mind nagyon édes! De az Apukás a kedvencem, mintha az én fiúimat látnám!Kép
BöfiKépKépKép Az én Mókuskám is tud ám ilyet, mint egy felnőtt! Jókat szoktunk röhögni rajta, akkora!Kép

Zita
Köldök? Már láttuk tegnap, azt hiszem írtam.Kép

Zsuzsa
KépekKép

Linda
Az én párom is elég morci.Kép Szerencsére Gergő egy tündér!Kép
Most megyek gyorsan enni, aztán ébredés lesz.
Mire az ember végigolvassa, mindenre reagál az már rendesen időigényes.Kép

Puszi mindenkinek és ne hagyjátok, hogy a rossz idő elrontsa a kedvetek! Én elhatároztam, hogy ma csakazértis jó napom lesz!!!Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Szerintem nagyon gyors leszek, mert mindjárt kel a csemete. Tegnap én is úgy jártam, mint sokan, mire jöttem volna nem volt Babanet.Kép A legfontosabb, mielőtt a tyúkeszemmel elfelejtem: most írtam mailt Zsuzsinak a taliról, bár lehet, hogy ezt már más is megtette. Írtam, hogy jelezzen vissza akár a topikba, akár bárkinek, remélem tudnak jönni!

Az idő nálunk is kaka, pedig már annyira, de annyira vágyom ki én is, tegnap csak egy kört tudtunk menni a ház körül és már szakadt is az eső.Kép Botond -nem akarom elkiabálni- de határozottan gyógyul, sokkal kevesebb orrszippancsra van szükség.KépNa most eddig jutottam....

Swen

Botond Kép
EneseKép
swenson

Soraya!
Köszi a statisztikát! Én kíváncsi vagyok a szüléstörténetedre!
Martin baba mosolya nagyon elbűvölő!

Zita!
Peti baba kora óta úszik, mint ahogy Rita is. Beni is kezdi pár hét múlva. Mi az az ebéd, amivel csak 15 percet kell foglalkozni, aztán magától készül? Én is ilyeneket szeretek főzni!

Jerry!
Marcell nagyon szépen fejlődik. Akkor várunk a talin!

Swen!
Tegnap én már úsztam! Én vittem Ritát és utána én is úsztam pár hosszt. Nagyon jól esett!

Orsi!
Nekem is tetszik a szőnyeg!

Anikó!
Nagyon klasszak a talis képek!

Mucska!
Jól áll a pólód Annának! Most már elhisszük, hogy van 3 pólód! (Egy sárga, egy narancs meg egy zöld)

Lujzika!
Örülök, hogy nincs harag! Táblázatba betettelek, majd felrakom, ha Beni hagyja még.
Mi az az apnoé?

Chello!
Nem lehet kikapcsolni a légzsákot az autótokban?

Zsuzsa!
Na milyen az új autó? A régit eladtátok?

Szöszi!
Hogy van Bazsó szeme?

Nalika!
Az a rizs-recept engem is érdekelne!

Linda!
Nyafiapa nálunk is van. Összeengedjük őket?

Puszi mindenkinek!
Panó
panó

Akkor egy táblázat Annikóval és Lujzikával:

Kép
panó

Jerry!

Én szerencsés vagyok, mert a férjem sokat itthon van és imádják egymást a lánnyal. Így van időm főzni. A párom elvárja Kép Sajna a hasánál csak a lányát szereti jobban.

Linó!

Hát ez tényleg nem a Te napod.
kapsz egy kis édességet, hátha az előhozza a boldogság hormonokat. Kép

Erről jut eszembe: valahol olvastam, hogy amelyik anyuka sok csokit evett a terhesség alatt, annak jókedvű a babája. Már értem, hogy Anna miért vigyorog állandóan Kép

Orsi!

Köszike! Már ugrasztom is a keresztapát.
Ő könnyűzenével foglalkozik és oda ír zenéket. Hátha ez nem is "komoly" dolog, de azért zeneszerzés nem? Ő csinálta a Megasztáros Lesli albumát, ami lassan megjelenik. Utána nem beleverni a csúfot! Kép NAgyon sok népszerű együttessel van kapcsolatban, pedig "kölök" még. Kép (22 éves, a nővérem fia) De mi imádjuk!!!

Panó!

Még hányszor öltöztessem be a gyereket? Kép
NA majd kitalálok valamit, hogy elrendezzem a dolgot! Csak az a baj, ha lefényképezem az összeset kiderül, hogy a házitündér nem szokott vasalni. Nekem nincs olyan segítségem, mint Linónak! Kép

Nálunk ma nyafinagypapa van.

Andi
Kép
mucska

Hajproblémák:
Ha valakit esetleg érdekel:
http://www.segitek.hu/view.php?id=8&t=19

én ennek a cégnek a termékét kezdtem használni, mert nagyon zsíros és nagyon hullik a hajam.
Persze idő kell, de a sampon az már tuti, hogy szuper. Remélem, hogy az ampullák is hatnak majd amit be kell maszírozni a bőrbe.
Egy sampon + az egyhavi ampullákért fizettem 5600 ft. A vizsgálat ingyen volt. AZt mondták, hogy 2-3 hónapig kell használni az ampullát, utána már elég csak a sampon. A sampon tovább elég.
Pusz: mUcska

Andi
Kép
mucska

Sziasztok Csajok!

Rövid leszek, mert családi nap van.
Hát tegnap majdnem visszajött a depim, amikor nem tudtam megnyitni a Babanetet, de látom, nem nálunk volt a hiba, úgyhogy depi husss, el!

Különben lehet, hogy a babanetes apukák ellenőrizték, hogy mi a fenéről beszélgethet ennyi kismama, és menet közben nem ment nekik, mert folyamatosan jött az új anyag, hát leállították!!

Panó!
Köszi a tablicskut, megmutattam az Eszternek is, de még nem nagyon értékelte, nem is értem, miért?!
Az apnoé légzéskimaradást jelent, nem tartott sokáig hála az égnek, csak pár másodperc volt, de rögtön az jutott eszembe, hogy mi lett volna, ha nem vagyunk ott??!! Na de ennek már tényleg vége (Kop-kop-kop)

Na most ennyi, de jövő héten jó párszor szalma leszek esténként (de jó feleségként megvárom a párom), úgyhogy lesz időm babanetezni.

Addig is puszi

Kriszta

Kép
lujzika

Sziasztok!!!

Visszaolvastam, hat lehet valami a levegoben, mert, nalunk NyafiAnya van:
1.Valaki elcserelte a kolykot az ejjel, mert ma extra nyugos volt es csak 1X kakilt, raadasul csak autoban zotykolve volt hajlando aludni egy picit...
2.Most mar nem az oklet ragja, hanem ledugja az ujjait a torkan, ettol oklendezik Kép, es hogy ettol-e nem tudom, de eves utan bukik, ilyen meg nem volt...
3.Ugy kijott,faj es verzik a nemes testreszem, hogy alig birok ulni...
4.Az ido szar es fuj a szel, felboritotta a kimosott ruhakkal a szaritot es radontott egy cserep viragot...Kezdhetem elolrol, hogy lesz igy kivasalva minden keddre???
5.Bedurrant a cicimben egy tejcsatorna, egeszen fentrol kemeny es kidudorodik, vegig lehet kovetni, mar ratettem extran a gyereket, de szinte semmi valtozas...Kép

PanoKép
Bazso szeme jobban van, ill mar semmi baja csak a gyerek nyugos. Vendegek elmentek?

LinoKép
Hat igy konnyu, ha szegeny Lili vasal mindent...

ZsuzsaKép
KEdden megyunk, csutortoktol leszunk Zalakaroson.

LindaKép
Apat razd meg! A doki neninek javasolni fogom azt a dolgot legkozelebb, nagyon fog szeretni.Ha latnad milyen robbantott feje van raadasul, Einstein hozza kepest kispalyas.Kép Majd csak jon a jobb ido es kijutunk...

OrsiKép
Jo sokat aludt a csemete, mostanaban nem panaszkodhatsz ra!!!

SorayaKép
Ti mikor jottok haza? Akkorra kellene idoziteni a kovetkezo talit...

ValiKép
Hol vetted a gyerekek sapijat? Egy jo sapit vadaszok mar miota...ezek tetszenek!

Most megyek kitalalok valamit, hogy hamarabb teljen el a mai nap, mert reg volt ilyen rossz napom. Amugy tegnap zuhanyozasnal beleneztem a tukorbe...NEm kellett volna.Kép Eddig sem indultam vizespolo versenyen, de amit most lattam...en lehetnek a plasztikai sebeszek alma, az "ilyen volt" kategoriaban.Kép

szoszi
szoszi

Mucska!
Na jó, elhiszem a többi pólód is, nem kell lefényképezni. Egyébként én is csak Beninek vasalok, meg apának néhány inget, a többieknek csak néhány nagyon gyűrődös dolgot.

Lujzika!
LégzéskimaradásKép Én nem is tudom mit csinálnék ilyen helyzetben!

Szöszi!
Hát neked is jól összejött mára, mint Linonak. Egyik vendég elment, a másik még csak most fog jönni.
Szerencsére nálunk nincs tükör a fürdőszobában, csak fejmagasságban.
Beni is nagyon nyügös ma, most aludt el délután kettő helyett.

Panó
panó

Panó! Itt 4 éves kor alatt be sem engedik a gyerekeket az uszodába. Pestre feljárni, az meg nekünk nagyon nehezen megoldható lenne.
A 15 percet igénylő kaja a gombapörkölt volt. (Ezt nem csak én szeretem, hanem mindenki.) A hagyma, gomba pucolás és vágás, meg a pörkölt alap elkészítése a 15 perc részemről. Jó napokban, mikor sok az időm, akkor nokedlit szoktam csinálni hozzá, mikor nincs kedvem vagy időm, akkor tésztával fogyasztjuk.

Nalika-Hajni! Rizsrecept ide is jöhet. Nálunk nagyon menő a rizs. Van egy Frank Júliától származó receptem, a neve Nápolyi rizs. Ha ez van köretnek, akkor már nem egyszer előfordult, hogy potyára volt mellé hús.

Swen! Örülök, hogy gyógyul Botond.

Orsi! Valami oknál fogva, azt hiszem elsiklottam felette, hogy írtál Gergő köldökéről. Ez az ok szőke hajjal van megáldva. Múltkor küldött három e-mailt Lindának. Meg még másik ötöt egy másik ismerősnek. Ehhez elég volt az, hogy csörgött a telefon, és elfelejtettem lezárni a dolgaimat.

Szilvi! Mondanám, hogy beszéljük, meg, hogy ki mit akar hozni, de szerintem ez roppant körülményes, így szerintem marad a másik változat. Részemről viszek műanyag tányért és poharat, szalvétát a társaságnak, és gyümölcsöt, ásványvizet, rostost és sütit.
Aranyér, autó. Kép Ennél már talán nem jöhet rosszabb.

Jerry! Akartam kérdezni, hogy miért van sapkában a párod, de most már értem.

Zsuzsa! A szalma éjszaka részben interntezéssel, részben alvással telt. Már volt egy csomó dolog, aminek utána kellett néznem a net-en, most behoztam a lemaradásokat. Persze közben buzgón figyeltem, hogy visszatér-e a Babanet. Ahogy Anita szokta mondani, már elvonási tüneteim voltak.
Csilla azt üzeni, hogy tetszik neki Edina kukacos ruhája.

Mucska! Ha a Kerek Perec-nek vagy a Bajornak szállítotok, akkor néha ide is küldhetnétek egy kocsit.
November 12-14-ig Szegeden leszünk. Egy mini-tali?

Linda! Tudok Daninak küldeni egy felfújható csónakot. Fénypostával jó lesz? Gyerekméret, úgyhogy tényleg csak Dani tudja használni.
Nyafipapával mit lehet csinálni, ha nyafi? A páromnál ritkán van ilyen, de akkor nehéz eltalálni, hogy mi az, ami nem zavarja.

Anita! Szerinted csütörtökig kitartanak a Götz készletei?

Chello! Aranyos Noémi ebben a rózsaszín szerelésben. Bár szerintem, ő egyébként is olyan kis nőies jelenség.

Lujzika-Kriszta! Mi takar nálatok a családi nap?

Szöszi! Ujjak a torokba. Ismerős. Egy ideig Réka is csinálta. Aztán nagy nehezen sikerült lebeszélnem róla.
Kezdődő mellgyuszi. Kép Vigyázz nagyon.
A felborult szárító esete nálunk is megvolt a nyáron párszor. Nagyon dühítő.
Panóékhoz hasonlatosan nálunk is csak fejmagasságban van tükör. Szerencsére. Egyetlen hátrány, hogy múltkor rosszabbul esett a tornán meglátni magam, mintha már megbarátkoztam volna a látvánnyal előre.
A rossz naphoz képest a humorod a régi. Ez szerintem jó jel.

Szép estét mindenkinek!

Zita
pzita

Hali,

most értunk haza anyós-pajtitól, (össz. 200 km autozas) hulla vagyok.

Lino, Szöszi: micsoda nap Kép
Szilvi,képek csuda jók, végignéztem oket még reggel Kép

Zita, és elárulod hogy mi az? Kép Bár sejtem Kép Írj mailt Kép
(úgy néz ki kezd beállni a tejem, ma már nem kellett fejnem!! Köszi-köszi a segítseget!!!)

Zsuzsa, igen szuz vagyok Kép
Helyesek a lányok Kép

Pano, Bori: a szuléstörténet átkuldve Kép
Borinak és Hajninak meg a receptek Kép

Hajni, mi most csináltatunk útlevelet Martinnak. Elég vicces lesz, ui a finnek 10 évre adják, ugyebár benne a 4 hónapos kori fotóval Kép

Nem emlékszem ki kérdezte, de Ildiék sem maradnak Pesten, mennek rögtön Szentesre. Ok 20-án érkeznek, mi 1 nappal elobb, úgyhogy nem egyutt repulunk Kép

Tegnap éjjel úgy volt, hogy apa eteti a lurkót, mert én annyira fáradt vagyok hogy muszáj lenne aludnom 1x hosszabban. Erre Martin mit csinál? Bepuszil 125 ml tejet hajnali fél 4-kor a cumisuvegbol és még továbbiért ordít. Úgyhogy kelhettem fel. Nem gondoltam volna, hogy ennyiket eszik, jól meglepodtem. (nincs mérlegem)

No megyek vacsorázni, jók legyetek.

Soraya-Kriszta
soraya

Panó!

Majd a Zitának megmutatom! Kép

Zita!

Szegedi Sütödék Kftnek. Tali: csúcs lenne!!!!!!!!!! Legalább bebizonyítom, hogy vannak pólóim, mert itt senki nem hisz nekem, csak Panó Kép

Szöszi!

ököl épp most le, kaja a klaviatúrában. Kép vagy Kép
Na megyek fejreállítom a klaviatúrát Kép
Mucska

Andi
Kép
mucska

Jó estét!

Megjöttünk Anyóstól. Az újpesti Megatoys-al (így írják? mármint a ragozást) szemben laknak, így van egy hinta-zsiráfunk. AnitaBori:a ti jószágotok is a hintázós-csörgős fajta?

És egy fontos kérdés: megvan valakinek a Regélő című lemez CD-én? (Az eredeti lemez 1977-es) Én kiskoromban nagyon szerettem, és jobbnak tartom mint a mai gyereklemezeket.

Jerry
jerry

Ez ma készült. Éppen teregettem. Nektek írt. Még szerencse, hogy csak kilenc betűt ismer és nem tudja a jelszómat.

Kép
pzita

Zsuzsa, kb. 3 percet volt a leányzó az erkélyen Apával. Igaziból csak kipróbáltuk az új kabátkát.

Pepti Junior tápszert kap, azt adták a kórházban is neki.

Nekem már a kontrollon megcsinálták a rákszűrést és P1-es lett életemben először!

Hát van eszük a lányoknak, hogy 9-ig aludtak. Kép

Maci, remélem a jóság-szuri sokáig hatni fog. Kép

Orsi: köldök Kép

Bori, asszem egész télen szellőztetni fogok.

Mucska: ilyen gyönyörűség csak a mi klubunkba tartozhat! Kép

Lino, szerintem nálunk sem fog hamarabb megszűnni a bukás. Kép
Nem semmi a mai napotok, remélem hamar vége lesz és kialusszátok a megpróbáltatásokat.

Köszi, tegnap vettük az együttest és tényleg jól néz ki és meleg.

Süncsi, ne szomorkodj, lesz nálatok is sok-sok fogacska. Kép

Hajni, nem akarok pereskedni. Kérvény elfogadva és kész. Kép

Mi is úgy jártunk mint Mucskáék. Tegnap látogatóban voltunk és nem lehetett bírni Noémivel, üvöltött és nyűgös volt, totál lefárasztott minket na meg magát. Nem tudom mi lesz így a talin. Kép

Jerry, édes a fiad. Kép

Miért is kellene fordítgatni Noncsikát a fényképezéshez? Én 4 sapkát adnék rá! Kép

Linda, ha így halad az idő akkor ideje csónakot beszerezni. Kép Nekünk is azt kéne és akkor nem kéne bíbelődni a légzsákkal. Kép

Swen, jó hogy Botond gyógyulgat. Kép

Panó: uszás Kép

Apát kérdeztem légzsák ügyben de nem kaptam egyértelmű választ rá. Állitólag valamelyik biztosítékot ki lehetne kapni, konkrét kapcsoló nincs amivel ki lehet kapcsolni.

Szöszi, mi kakiltunk helyettetek is, ma már 3*.

Noncsi is ezt csinálja de nálunk ettől független a bukás. Néha úgy kell kiszedni a kezét a szájából.

Cici: Kép

Zita, te aztán gyorsan tudsz főzni.

Köszi a dícséreteket. Kép

És most szorítsatok mert lassan méricskélés lesz nálunk. Ha nem jövök akkor bepezsgőztünk Apával. Holnapra talán kijózanodom.

De az is lehet, hogy azért nem jövök mert szomi leszek.

chello
chello

Chello!

Szerintem már bekellene hűteni a pezsit! Kép Tuti, hogy Noncsibaba jó formáját adja.

Zita!

Ti is szépek vagytok!
Rokonlátogatásra jöttök? Melyikőtök szegedi? Vagy mind a ketten azok vagytok a férjeddel?Tényleg jó lenne egy tali.
Mi már ágyban vagyunk. Anna a napocskát altatja mesével.Kép Bár én nem bánnám ha ő aludna.
Pusz MINDENKINEK!
Mucska

Andi
Kép
mucska

HelloKép

chelloKép
Ha jo hir van, oszd meg velunk is...Kozben nalunk is lett meg kaka szerencsere.

ZitaKép
En nem a folos kilokat lattam meg a tukorben, arra mar nem is fecserelek szot. Most a melleimet lattam meg...azaz kerestem, de nem voltak a helyukon.Kép Lekoltoztek...nagyon... es marvanymintasak ok is.Szornyu.
Melyikukre ertetted, hogy csak 9 betut ismer???Kép

MucskaKép
Mar mi is agyban, Bazsi nem dumal, ujjat szopizik. Reg volt, hogy nem cicin aludt el, hanem ebren tettem le, de szerintem percek kerdese.
Mit csinaltal a rengeteg lefagyasztott anyatejjel?
Klaviatura? Rendben van?

SorayaKép
En kerdeztem...Nov 19 vagy Dec 19? Es Ti sem maradtok Pesten?

Elteszem magam holnapra. Remelem szebb napra ebredunk.Jaj, meg a beigert kepeket fel kellene tenni.Lehet, hogy megprobalom mindjart.

szoszi+a ma 3 honapos Balazs
szoszi

Ilyen ido volt ma d.u 5-kor (erkelyrol keszult):
Kép
Non Plus Ultra:
Kép
Ekkora mennyiseget csinaltunk:
Kép
Es egy kerveny cimzett nelkul, dontsetek Ti:
Kép

szoszi
szoszi

Szöszi!

Akkor először gratula Balázsnak és holnapra pedig gratula a mamájának.
Kép
Hát Annába megy, már elapadt a tejem. Csúnyán hangzik, de már kiborított a fejőgép látványa is. Nekem annyiszor kellett fejnem, ahányszor evett Anna, mert csak pár napot evett ciciből 6 hetes korában. Meg akkor már engem is nyugodtsággal töltött el, hogy pontosan tudom, hogy mennyit eszik.
Klaviatúra: majd reggel megmondom, hogy mennyire lesz savanya szaga Képű
Ha nem jövök akkor a klaviatúra darabokban Kép
Puszi szép álmokat minden babának és mamának.
Mucska

Andi
Kép
mucska

Szöszi!

Hát látom minden rendben van nálatok Kép
Én sem tudtam meg, hogy mi hova is tartozunk, bár Chello bevett a csapatukba.

Gyerekek én itt élek ezen a földön?
1. Ma Szegeden szélvihar, fák dőltek ki: ezt a tvből kell megtudnom, annyira el voltam varázsolva. Kép
2. Délelőtt a borszakértő a tvben érezte a kókusz ízét a Tokaji borban amit ajánlott. Na látszik, hogy bort sem szoktam inni. VAgy csak vedelek és nem kóstolok? Kép
3. Japánban bort adnak a disznóknak, hogy jobb legyen a húsa. Lehet, hogy Tokajit isznak? Kép
Mára kész voltam ezektől.
NA ennyit a hülyeségből.
Mucska

Andi
Kép
mucska

Sziasztok!

Remélem most hosszabban, bébi már alukál, apa meg borotválkozik meg pancsizik, úgyhogy addig idelopóztam.Kép

Chello! Remélem már pezsgőztök!!!! De ha picit kevesebb is az a hízás, azért ne kenődj el, adj időt Noncsinak! Mondjuk tudom, hogy ti adtok, csak a dokik mennek már az agyatokra...A kép annyira édes! Mármint rajta a kicsi lányod!Kép

LujzikaKriszta! Várjuk ám a bizonyítékot azokról a hurkákról, mert így hiszi a piszi!KépAzért a szalmaság alatt azt is használd ki, hogy jobban elférsz az ágyban, s aludj jó nagyokat!KépVagy tudod mit? Inkább írj nekünk.Kép

Szöszi!Isten éltesse Bazsót!!!Kép Nem semmi ez a süti mennyiség!Kép A viharos kép annyira klassz! Innen legalábbis...Kép NapodKép De jó, hogy ilyen klasszul viseled! A klubfelvételünkkel kapcsolatban pedig neked tettem fel ujjszopis képet, s arra nem reagáltál még! De én Bazsót mindenképp a hurkásokhoz sorolnám....bár ott Zsuzsa a főnök! De ha ezek nem hurkák, akkor nem tudom mik!

Soraya! Édesek ezek a mosolyok! Én is úgy imádom ezeket a reggeli teliszájasakat! Ráadásul nálunk így is alszik el este, kivéve például ma, mert már elszunyált a vállamon büfi közben.KépGondolom nagyon vár már a család itthon titeket!Mi egész héten szippancsoltunk.Kép

Mucska! Ez az Anna is napról napra szebb lesz!Kép Virágként különösen édes!!!!Kép Jó kis husija van, de én daginak semmiképp nem nevezném, elég vaksi a dokitok!KépAzért Ginoval még próbálkozol ugye? Mi van az építkezéssel?

Orsi! Jó hogy Gergővel minden oké! Ma milyen napotok volt? Voltatok kirándulni?

Bori! Rántott sajtot sima trappistából csinálom, vagy eidamiból. Szerintem a titok nyitja, mármint hogy ne follyon ki, hogy kétszer panírozom tojásba és prézlibe. Tehát liszt-tojás-prézli-tojás-prézli. D-vitamin adagolás nálunk detto.KépKép

Lino! Lányaid gyönyörűek!!!KépKépKép Napod.Kép Hát mostanában annyira rátok jár a rúd, hogy szerintem a héten vegyél lottót! Aztán telepíthetsz a kertetekbe egy Mikkamakkát és legközelebb oda megyünk talizni!Kép Egyébként tegnap délután Botond nálunk negyed négytől aludt fél hatig, akkor is csak azért kelt fel, mert költöttük, hogy az éjszakai alvás előtt azért legyen már fennt is. Hiába az apák hatása..Kép

Nalika! Kívánom, hogy hasson a gyógyi a fiadnak!Kép

Zita! KépKép És mit írt nekünk Csilla? Át sem adod???Kép

Jerry! Édesek a képek!

Zsuzsa! Képek!Kép Hercegnő annyira szép még mindig, s szerintem Edina pofikája is kezd egyre inkább nőiesedni!

Jó éjt mindenkinek!

Swen

Botond Kép
EneseKép
swenson

Szöszi, ezek a finomságok! Kép

A hurkák vagy a kuki alapján kéritek a felvételt a klubba? Kép

Mucska, mail ment. Kép

És akkor jöjjön a bizonyíték, azt azért elárulom, hogy kibontotuk a pezsgőt! Persze én csak pár kortyot ittam de Apának biztos fájni fog a feje reggel. Kép

chello

Kép
chello

Swen, kevesebb lett mint a múlt héten de nekünk ez is jó! Most 21 dekát hízott a leányzó. Kép

Neked is jó éjt!

chello
chello

Chello! Ez szuper!!!! Gratulálok!!!!KépKépKép

Mi itt szoktunk sétálni, bár a kép kedden készült.KépKép

Mucska! Ismerős?

Most már tényleg el.

Swen

Botond Kép
EneseKép
swenson

SziasztokKép

CSak gyorsan, mert filmet fogunk nézni!Kép Az első felét már tegnap megnéztük, de kismama és kispapa már nem bír olyan sokáig fentmaradni, mint régen, úgyhogy 2 részletben néznek filmet.Kép

Szöszi
Rossz napodKép Remélem kialszod!Kép

Zita
KépKép Semmi gond, hogy elsiklottál felette, én is most csak átfutottam a dolgokat, lehet hogy van ami kimaradt.

Swen
Nem voltunk, itt ma is egész nap szakadt!Kép

Képzeljétek annyit esett, hogy a házunk körül tenger állt!Kép Karcsinak ki kellett mennie az esőben elvezetőárkot ásni, mert annyira megállt a víz. Még nincs rendezve a terep és egy ilyen eső elég ciki. Szegény Karcsinak sürgősen meg kell csinálnia a vízelvezetést a tél előtt.(

De amúgy jó napunk volt, ahogy elhatároztam reggel!Kép Igaz Gergő ma igazán csuklós napját élte, délután minden szopcsija után csuklott.Kép De este megúsztuk!Kép
És ma az én vállamon szundított a fürdés előtt, mert Karcsi keresett egy fontos papírt, úgyhogy megnyugodtam, most már elmehet a legénybúcsúba, elleszünk a fiammal ketten is.Kép Igaz átjön Anyukám és a Hugim, úgyhogy Gergő jól el lesz kényeztetve, az tuti!Kép

Csináltam új fotóalbumot és a régit is átszerkesztettem, akit érdekel elküldöm a linket, de nem akarom ide feltenni.

Most el.
Mindenkinek jó éjt.Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Mire végigolvastam gyanús hangok kezdtek jönni a kiságyból Kép
Bár ha most kakil szerintem tényleg ő lesz a legkönnyebb a topicban.

Na mindjárt jövök vissza

Hajni
nalika

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?