Betsy,
igen, meg lehet(ne) élni ilyenekből, párom főnöke is megélt anno, sőt, igen jól, de mifelénk már az emberek szeretnének képet, de nem csináltatnak, mert ilyesmire nem költenek, ez már luxusnak számit, sajna, vagy elmennek, digitális gépre fényképeznek vagy 20-30 képet, és aztán kiválaszt 2-3 db-ot, amit megcsináltat, és annyi. Még az ünnepi eseményeknél is. Most is pl lesz keresztelő végre, mi kereszteljük meg a komasszonyék kislányát, és kép lesz, nem sok, de lesz, meg majd az a mi ajándékunk lesz valamilyen szinten, de videó meg ilyesmi nem kell, mert fizetni kell, és nemrég volt egy szintén keresztelő fényképezése a páromnak, ahonnan még volt pofájuk egy képet sem rendelni, csak elkérték a cd-t, hogy majd válogatnak, és azóta sem jelentkeztek...
Emigy még egyszer nagyon köszi a montázsokat, megcsináltattam apával, mindenki el van ájulva tőlük!
Jaimee,
igen, igen, igy már megvan, valamikor olvastam Réka blogját, de aztán nem jött be az oldal azon a cimen, és nem találtam meg, de mostmár az le van zárva, viszont ketteske blogját olvasgatom!
Ez a rémálmos dolog jó...
Niki is szivesen aludna köztünk, csak olyankor maradok én, apa még számitógépezik, Niki meg hol mellettem, hol a kiságyában alszik el, de mellém van húzva, fogom a kezét, általában nem túl jó mellette aludni, mert olyankor pár óra múlva arra ébredek, hogy lerúgta a vesémet, vagy a fejemet...
Gyabi,
nagyon szép pocak, és csak a hasadra hizol, jajjjj, de szerencsés vagy te is! Meleg biztosan elviselhetetlen, pocak nélkül is, nemhogy még egy harmadik trimeszteres kismamának!
Beszéd terén pedig nagyon ügyes Bandita! Nikici sajna nem akar beszélni, pedig ő is csak felnőttekkel van, az is az egyik problémám, hogy sosincs gyerekekkel, de mégsem beszél...
Judy,
AKKOR DRUKK MÁRA!!! Jajj, de várom már a jó hireket!
Te is nagyon csini vagy, tényleg neked is csak a pocakod látszik! Ezek szerint elkönyvelem, hogy a vitaminok nagyon is hibásak tudnak lenni a hizásért...
Mi a gond Bibiéknél??? Mi a blogcime?
És ki a másik két kismama????