Új privát üzeneted érkezett!

Rita, ezért írtam, hogy valakinek jó, valakinek meg nem. A mi házunk 140 nm-es, viszont csak egy szintes, és jól tudom, hogy el tudnak mászni/jutni nagyon hamar mindenhova, viszont miután a gyerek üvöltött a járókába így nem raktam bele. Most meg félő, hogyha előveszem Katának hátha alapon, akkor meg a nagyok másznak majd bele KépÚgyhogyha nélküle kell intéznem valamit, marad a kiságya a forgókkal, dadooval és egyéb játékokkal.

Szilvi
lino

Sziasztok!

Vásárlás megvolt. Még tele a kocsi cuccal, de ebben az esőben nem sok kedvem van cuccolni Kép
Zsófi ma is eszegetett valamit az oviban Kép
Edina meg nagyon keveset aludt, és tiszta hiszti! Kép
Én is vettem ma pár pólót. Ugyan nem Horvátországban, csak az Auchanban, de megteszi! De nincs köztük sárga Kép

BNHFC tagok: referálok! Kép Íme Edina:
Kép

Mucska-Andi:
a táblicsku megoldódott Kép Pusz Panónak!
Amúgy egy másik volt csak! A másikban a táblának kellett volna lennie!
Hogy sikerült a ruhavásárlás? 74-eseket vettetek?
Edina is tudja, mikor van a gyümi idje! ÉS ő is követel. Amikro meglát vele, már nyitja a száját, és mosolyog!
Irigylem a temperamentumodat! Kép
Nálunk holnap rakott krumpli lesz asszem!

Ballana-Linda:
2000 Kép NEm semmi! Én még csak 1400 fele közeledem! Te vagy a CSÚÚÚCS! Kép
Képek Kép Ádi Kép
Akartam már kérdezni: hogy megy a suli a sógornődnek? Újra megpróbálod ebben az évben?

Lino-Szilvi:
és aludni sikerült napközben? Hulla fáradt lehetsz! Hogy sikerült a táncsi? Milyen volt a zene?
Nemalvás a csajoknál Kép Sírógörcs Kép
Kéoek Kép A profil is nagyon jó!!!
Várjuk a többit is!
Torna óra Kép Zsófiéknak is ma volt.

Swensonduracell-Ildi:
aha, kicsit taknyos Edina.
Antikolt Edina .) LEhet ilyet csinélni valóban!!! Kép
Visszajöttem, csak Edina nem hagyott! Kép

Amatőr- HAjni:
egyet értek avval, amit az új tagokról írtál!
kaka Kép
NEm kell a tápi mellé K vitamin! Abban van!

Orsi: mi lett Gergő köldökével?

Chello-RAmóna:
aha, kajaugrás! Mekkora hízás lesz itt! MEgint napi 6 kaja van!
Öltöztetés: és ha csak az erkélyre mentek? Oda elég a pléd is! Ja meg persze egy sapi! Ez az olyan napokra, mint a mai is!

Szöszi-Kinga:
almalevet? ÉS adsz??? A 10 deka párizsi dokinő??? Kép
duplázás Kép 7 kiló már Balázs is??? Kép
Mi sem szedjük a Konyakot! CSak 2 dobozt írt fel nekünk az elején, és az ugye 10-11 hét!
Szülinap? Isten éltessen! Kép
Szemek Kép Remélem csak a huzat volt! Vigyázz rá! ÉS ha nem javul doki, mert cseppeket kell rá iratni!

NAnda: isten éltesse MAyát is! Kép

Kisdió:
szoptass akkor fekve! Akkor nem nyomja!
Dadoo Kép Apa találjon ki új mesét! Kép
Mensi: nem bizti ám, hogy megjön, mert úgy érzed! NEkem is volt ilyen, de nem lett folytatás! Amire készülhetsz, hogy a 2. alkalommal LEHET, hogy sokkal erősebb lesz, és rosszul érzed majd magadat!

Soraya- Ildikó: minitali Kép Várjuk a képeket! Kép

Bori-Anita:
szülinapok Kép NAndáé is a héten volt! KEress vissza! Mucskáé valami augusztus asszem! JA, és a tiéd szeptemben 8??? Kép
Amúgy megválasztottalak a topik családlátogatójának Kép
Még a szopi után is hullik? Akkor sokáig akarok szoptatni!!! Mert lassan nem marad!
Én beszedtem már egy doboz Revalidot! ÉS vágattam is belőle! Most az unokatesóm ajánlott egy Londa terméket, ami állítólag erre is jó! CSak még nem tudom, hol lehet megvenni, mert a közeli fodrászkellékesnél nincs Kép

CSipcsirip:
egy év felett csak egy szuri asszem, amúgy meg 3! Én nem adattam be a nagynak, és asszem a kicsinek sem fogom!

Nalika, Nyinike, VAli, Nanda, Süncsi, BNM merre vagytok?

Szép napot és 7végét mindenkinek!

ZSuzsa
zerko

Mucska!
Köszi a kaját, de a sárga pólós kép hol maradt?

Szöszi!
Petinek sajnos akkor van úszás, mikor a tánc és egyszerre nem tud két helyre menni. Tavaly ő is járt!
Köszi, hogy hívtál, jó volt veled beszélgetni!
7 kg? Az nem semmi!
Ténleg szülinapod lesz holnap? Küldhetsz nekem vadast én nagyon szeretem, különösen krumpligombóccal. Bár én a spenótot is szeretem bundáskenyérrel, de ezzel egyedül vagyok a családban, úgyhogy nem is tudom mikor ettem utoljára.
Közben olvastam már, hogy mikor lesz a szülinpod, akkor még nem gratulálok.

Kisdió!
Mensi téma: én nem görcsölgettem előtte, csak úgy megjött és kész. De azt hallottam másoktól, hogy a szülések után el szoktak múlni a mensis görcsök (nekem előtte se voltak, ezért nem tudom).

A.Hajni!
Konakion az K vitamin, ami nem megy át az anyatejbe, ezért a kizárólag szoptatott babáknak kell adni addig, amíg az anyatejen kívül nem kapnak mást. Egyébként mikor Peti volt baba 6,5 évvel ezelőtt, akkor még nem kellett adni.
Szerintem nyugodtan hagyd egyedül játszani Bálintot, én mindig örülök, ha Beni ilyen jól elvan magában.

Linda!
Rita is majdnem kiborította Benit a hordozóból, pedig ő csupán szeretetből mászott rá.
A képek nagyon klasszak, Beninek is így szokott legörbülni a szája sírás előtt.

Annikó!
Beteszlek a táblázatba! Beni hosszát nálunk is a feje közepétől mérték a kórházban, legalábbis apa ezt mondta.

Soraya!
Engem érdekelne a statisztika, ha van időd megcsinálni!
Majd legközelebb táncon megpróbáljuk úgy terelni a csajokat Linoval, hogy mind a hárman ráférjenek egy képre.
Ildikónak puszi, ha megint találkozol vele!

Orsi!
Mi van Gergő köldökével?

Hétvégén vendégeink lesznek, nem tudom, tudok-e jönni.

Panó
panó

Sziasztok!

Szoszi: Non plus nekem is kedvencem, nyami-nyami, csak epp sokat kell vele matatni (nalunk is anyukam csinalja)Kép Boldog szulinapot!

Linda, Szilvi: en se ertettem a cumis meset, de mi akkor is csak 5 db. Konakiont kaptunk. Persze azota tapszer is van mar, ugyhogy semmikepp se kapnank tobbet.

Pano: Koszi a betablazast. Mi is tulajdonkeppen ez a tanc? azt hiszem lemaradtam, mikor elmeselted.

Nem aggodtam kulonoskeppen a kezdeti hossz-mericskeles miatt, vedo neni elore mondta, hogy korhazban gyakran merik hosszabbnak a babakat, nem kell a temaval foglalkozni.

Aniko
anniko

Zsuzsa!

Na asszem mi ez után a kép után még csak nem is jelentkezünk a BNHFC-be. De azt hiszem a Manökenek közül is kilógunk. Ja és Szöszi sem nyilatkozott még eygik klubfelvételről sem, úgyhogy én megalakítom a Clubon Kívüli Babák És Anyák Klubját. Itt már eleve mindenki tag, aki többiben nem.Kép Egyébként ez a kép óóóóriási és annyira dömöckélni való!!!!KépKépKép

Swen

Botond Kép
EneseKép
swenson

Sziasztok!

NA mi is hazaáértünk a Corából.
Vettünk nadrágokat, meg pulcsikat a kiscsajnak.

Zsuzsa!

Méret mindenféle, ugyanis a számozásoknálvolt. hogy az 56-s nagyobb volt a 74-nél. Szóval szemmérték döntött.
Dicsérjél még: mit értesz temperamentum alatt Kép?
Adina nem semmi, mi ehhez képest éhezők vagyunk a doki meg lenyel, hogy 1/2 évesen kellett volna 6 kg 1 évesen 8 kgnak lenni.

Bellana!

Pirszing gyönyörű Kép Jó újra látni titeket! Ádi rendben van? Hogy viseli a tesót?

Linó!

Hát holnap ha jókedvében lesz a lány ( és apa nem látja Kép )megpróbálok ráadni egy pólót Kép Szegény gyerek, a hülye anyja miatt mit kell kiállni.Kép Egyébként szeret öltözködni addig amíg a vastag overáll rá nem kerül.

Soraya!

A számozásokkal nekem is vannk gondjaim. Igy marad a nikkelezett szemmértékem. Kép
Kaja változott: holnap nem őzpöri, hanem kacsacomb sütve. Apa megvétózta terveimet.

Trita!

Szerintem a járóka hasznos lehet egy akkora házban főleg hogy így biztonságban érzed a gyerkőcöt. Persze a gyerektől is függ, hogy értékeli e. Kép

Szöszi!

Szép a 7 kg. Anna most 6,5 kg. És engem igy is mindig piszkálnak. Bár ő magasságra sem túl nagy.

A drága védőnéni megmérte ( a lábát felemelve) és 58 cm állapított meg. Amúgy (ez két hete volt) akkor volt 62 cm.(ugyanott gyorsan egyenesen tartva a lábát megmértük a párommal, amig kiment a banya. Kérdeztem is, hogy akkor miért kell 68-74 ruha. A válasz: a hurkák felveszik.Tök bő naciban volt Annaaminek nem volt köze a hurkához. Szóval mi még kicsik vagyunk, de kicsi a bors de erős! Kép Igaz mi kicsinek is születtünk 48 cm van a kiskönyvben.

Swen: csatlakozok a klubbodba, bár majd fénykép alapján majd megítéljük hova tartozunk. De 4 2/3 hónaposan 6,5 kgval nem mehetek a Zsuzsáéba.

Chelló klubja meg lassan megszűnik Noncsibaba úgy összekapta magát szerencsére. Aztán majd mi kapaszkodunk Noncsi után.
HAtalmas pusz Chello! Kép

Swen kérésére, akit nem érdekel ugorjon!

Almás pite tésztája:
50dkg liszt,25 dkg margarin 10 dkg cukor, 1 egész tojás, 1 tojássárga, 1 csomag sütőpor és annyi tej, hogy könnyen nyújtható legyen.

Pusz: Mucska

Andi
Kép
mucska

Lino Kép Megnéztem a profilos képet és az albumotokat is megint az elejérol. Annyira édesek a lányok KépKép
Mi ez a Vigantol? K vitamin? Mi azt nem is kapunk.

Szöszi KépCat tett fel képeket az ikrekrol a másikba, nézd meg, gyönyöruek Kép

Zsuzsa Kép wow... Edina jó hurkás Kép
Bori szept 5 ha jól emlékszem Kép

Panó Kép
átlag súly: 3451.8 gramm
átlag hossz: 54.7 cm
16 lány, 18 fiú
Ildinek átadom!

Anniko Kép nálunk meg rövidebbnek mérték Martint, legalábbis 1 hónaposan 4 centivel volt nagyobb, mint szuletéskor. Azért ennyit nem hiszem hogy nott Kép

Swen Kép mi is csatlakoznánk a klubodba! Meg esetleg megnyitom a Kopaszbabák Körét Kép

Mucska Kép kacsacomb is nyami Kép Párolt káposzta is lesz hozzá?

Új képek az albumban, innentol:
KATT IDE

Hú mennyit voltam ma! Martin jól kifáradt a sok mászkálástól, alszik mint a bunda Kép Máskor is megyek Ildiékhez Kép

Kriszta
soraya

SziasztokKép

Először is mindenkinek köszi a drukkolást és utána az érdeklődést köldök ügyben! Kép
Reggel bementünk és szerencsére soron kívül behívtak, lévén Gergő épphogy csak 8 hetes. Bent mondta a doki, hogy vetkőztessem le, én elkezdtem, erre rámszólt (nem valami szépenKép), hogy kicsit gyorsabban ha lehet, mert ezren várnak kint. (Karcsi megkért, hogy írjam meg nektek, mennyire ki van akadva a dokira és nem érti, miért kell ilyen hangnemben beszélni az emberrel.Kép Aki gyerekekkel foglalkozik, az hogy lehet ilyen?Kép) Aztán mikor kikérdeztek és megnézték a köldökét mondták, hogy menjünk ki, majd hívnak. Erre elkezdtem Gergőt visszacsomagolni, mire ők, hogy Ő marad, csak mi menjünk ki! Képzelhetitek!!! Kimentünk és én úgy bőgtem, mint egy óvodás, Karcsi alig bírt megnyugtatni! Szörnyű érzés volt otthagyni a kicsikémet, nem tudtuk mit fognak Vele csinálni, most is összeszorul a torkom.Kép Aztán meg hallottuk, hogy sír odabent, hát nem kívánom seniknek azt az érzést!Kép Szerencsére az egész nem volt több 5 percnél (akkor hosszabbnak tűntKép) és mikor bementünk Gergő már édesen elvolt, nem sírt, hanem nézelődött körbe.Kép Olyan édes volt!Kép Mondták, hogy állítólag rosszul lett elvágva a köldökzsinór és azért volt ott az a kis bütyök, de nem tudom mit csináltak vele, hogy levágták, vagy leégették, mert azt nem mondták. Nem szabad se hintőporozni, se alkoholozni, csak fürdések után fülpiszkálóval szárazra törölni. Ma nem fürödhetünk, holnapig rajta kell, hogy legyen a kötés. Ennyi.
Viszont délután rendesen megijedtem. Egész délelőtt bent voltunk Pesten, csomó mindent kellett Karcsinak intézni, mi meg mentünk ugye vele. Mire hazaértünk megint kajaidő volt, Gergő sírdogált. Akkor már majdnem 4 óra telt el. Meg akartam szoptatni, de Ő nem akart. Rendesen kétségbeestem, próbáltuk a másik cicit, az sem kellett, se fekve, se ülve, csak sírt, de nagyon!Kép Aztán Karcsi a vállára vette, ott megnyugodott és elaludt, majdnem 1 órát és csak aztán kért enni, de akkor szopizott rendesen, hál istennek! Gondolom akkor jött ki rajta ez az egész, de szörnyű érzés volt, hogy nem kell neki a cicim!Kép
Azóta rendben van, elnézegetett a kiságyban, sokat énekeltem Neki és most alszik.Kép

Azért nem volt semmi végigolvasni a mai termést, de végre megint él a topik, úgyhogy csak hajrá lányok!!!Kép

Ja, és vettem Gergőnek fájdalomdíjjul egy szőnyeget, mindjárt felteszem a képet róla.

Ezt kapta ma GergőKép
Kép

Kisdió
Nagyon szorítok Neked!!! És ne idegeskedj, igaz ezt a legkönnyebb mondani! De próbálj nem idegeskedni Ákos miatt is!Kép
DadooKépKépKép Ahogy leírtad!Kép

Lino
KépekKép Nagyon cuki a legkisebbed!Kép
FagyasztóKép

Mucska
Kép

Linda
Gartula a jubilálásodhoz!Kép
Tényleg jó sokáig tart a náthátok!Kép
KépekKépKépKép

Rita
Táblázat ötleteKép Szerintem csináld meg!Kép

Zsuzsa
Hurkák!Kép Megpróbálok én is csinálni majd ilyen hátsó nézetű fotót!Kép

Szöszi
Képet is és receptet is kérünk! NyammmKép

Puszi mindenkinekKép
Remélem ma még tudok jönni, ha nem, akkor egyben jó éjt is.Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Hát tényleg nagyon él a topik Kép

Ma voltunk szakrendelésen a naggyal, igazából nem derült ki a köhögésének az oka Kép De lehet, hogy kezdődő parlagfűallergia.
Na akkor megpróbálom folytatni.

Zsuzsa,
Zsófi lettem volna, de az utolsó pillanatban kiderült, hogy egyszer volt apukám családjában autóbaleset, így nem az lettem.
Figyeld meg lassan már egész adagokat fog megenni az oviban is.

Panó,
hát igen az a lustaság Kép De legalább azt elértem, hogy reggel már beágyaz maga után.

Chello,
ez a kajamennyiség tényleg a nyuszi sapkájához hasonlít. De tényleg a bukás miatt kell annyit megennie. De legalább hízik, és ez a lényeg Kép

Kisdió,
bőrgyógyászat Kép remélem sikerült idejében elkapni a dolgot. Ákoskának kell az anyukája még jó sokáig!

Szöszi,
nem lehet, hogy ezért volt olcsóbb az a kókuszmatrac? Nekem csak sima szivacs van 2db 4 centis most már 2,5 éve folyamatosan használjuk, és nincs benyomódás. Pedig elég nagy feje van a kisfiamnak.
Ja, és látom azóta Vali nem volt. Biztos nem haragszik, hogy leírom, de Alina naponta többször is kakil Kép

Swen,
Sztem sem kell ilyen nagyon erős gyógyszert adni a gyerkőcnek, ahhoz még pici. Én pl. a szirupos kamillateát nem adom neki három nap kakimentesség esetén sem. Bár nagyon ajánlották, nem akarok hasfájós kisbabát.

Andi,
kérjük szépen a kajaötleteket, bár én inkább kissé lightosabbakat, ha lehetKép Pólók, pólók, pólók!!!

Orsi,
babamasszázsKép köldökKép de legalább időben megcsinálták.

Hajnimaci,
türelmet küldök neked sokat, hidd el előbb-utóbb elmúlik. Esetleg hordozóban való hinta?

Szilvi,
táncról kérünk képeketKép fagyasztóKépKép pénztárca KépKépKép

Zita,
nem lesz az ünnep miatt Csillagkapu, így ha nem jön közbe semmi akkor megyünk.
Kösz a gyógyszer infót, én csak jövő héten megyek kontrollra, ha eljutok.

Annikó,
akkor ti is a hízás útjára léptetek Kép

Anita,
tegnap akartalak kérni, hogy elküldenéd nekem azokat a csirkemelles recepteket, amit annak idején Nandának? Nekem ugyanis anyukám mindig csak azt adott, így a mai napig nem eszem meg a szárnyát, combját stb. (ezt ő mondta, onnan tudom Kép)

Puszi mindenkinek

Hajni
nalika

Kriszta,
nagyon klassz a babakocsitokKép És én is ilyen gyönyörű overált szeretnék, de nem kapok Kép
Ezt kint vettétek ugye? Néztem én már mindenhol, de ilyen szépet itt nem árulnak. KépKépKép

Zsuzsa,
hurkácskák Kép

H.
nalika

Sziasztok!

Általában nem szoktam megszegni az ígéreteimet, de nagy meglepetésemre mégsem voltam szalma este. Így csak most jutottam hozzátok. Szép nagy termés született.

Kisdió! Örülök, hogy a mellgyuszit sikerült elkerülni. Nem tudom, hogy végül a zsírt bevetettétek-e, de tényleg nagyon hatásos.
Szerintem elnézhetjük a férjednek azt az apró hibát, hogy nem ismeri a szennyestartót. Mert legalább van humora.
Szurkolok a szövettan miatt.

Süncsi! Most gondoltam bele, hogy nemsokára már itt leszel Magyarországon. Szóljunk a sok kormányőrnek, hogy nektek is minimum olyan fogadtatás legyen, mint a sok kormányfőnek, akik miatt nem lehetett közlekedni?!

Nanda! Jó, hogy leírtad, hogy nektek nem jött be ez a Livinglab orrszívó. Agyaltam ugyanis, hogy lehet, hogy jó lenne, mert itt most, mikor sorba betegek lettek a gyerekek, már nagyon untam a porszívót állandóan előszedni, de akkor lehet, hogy mégis maradok ennél a verziónál.

Orsi! Mi a helyzet Gergő köldökével?…. Azóta elolvastam. Örülök, hogy túl vagytok rajta. I-es vagy II-es Gyerekklinikán voltatok?

Swen! Jó volt beszélgetni. Még jobb lesz élőben. Egészség hogy áll nálatok?

Nalika-Hajni! Újabb fejlemény van Ádám lábával. Találkoztunk ma a doki néninkkel. Mondta, hogy irány a gyógytornász. Így irány a gyógytornász. Még jó, hogy itt helyben van egy nagyon jó.
Akkor jegyezlek a listába. De Te függőbb vagy akkor, mint a párom, mert ő azt mondta, hogy kihagyná a kedvünkért. Kép

Panó! Nálunk is a föld vált be. Annál már nem lehet lejjebb esni.
Ádám novembertől mehet uszodába. Peti nektek mióta jár?

Chello! Kíváncsi leszek, hogy egy fél év múlva milyen átigazolások lesznek itt az MBFC és a BNHFC között.
A másik gépen van a jelentkezők listája. Akik itt vagy e-mail-ben jeleztek, az valahol tíz család körül van.

Kika! Szépen kérlek, ne menj át csak olvasóba. Itt a helyed.

Szöszi! Amennyiben nem változik a stílusod, mire anyós leszel, akkor tutira imádni fog a menyed.
Újságolvasás. Kép

Mucska! Jól felpörgetted itt az életet! Egyébként is ilyen pörgős vagy?

Bea! Mikor elkezdtem olvasni, amit írtál, már azt hittem, hogy te is passzív állományba készülsz. A végére szerencsére kiderült, hogy mégsem. Hála az égnek! Egész napos pelenkázás. Kép

Zsuzsa! Tényleg nagyon egyformák vagytok Edinával. Mármint a kiskori képeddel.
Ez az egy kagylótészta nagyon tetszett. Lesz az még több is….Azóta tovább olvastam. Tényleg lett.
Szurit mi is csak jövő héten kapunk. Ádámmal meg szerdán megyünk a gyógytornászhoz. Sajnos szomorúan kellett konstatálnom, hogy a doktor nénink is úgy látta, hogy nem tökéletes a dolog. Pedig nem is Ádám volt terítéken eredetileg. Annyira jó lett volna, ha most inkább az derült volna ki, hogy túlaggódom a dolgokat.

Rita! Járóka. Nekünk volt. Mert kaptunk. Eddig elég kicsi volt a kihasználtsága. Egyedül talán Ádám használta egy kicsit. Bár igazából nem is szeretem. Ez az a hálós fajta. Ami tetszik, az egy hatszög alakú (talán Faktum a márkája), meg a legalább 1,5x1,5-es négyzet alakú fából. Azzal talán már nem érzem úgy, hogy valami ketrecbe zárnám őket, mert kicsit nagyobb a terük.
Szerintem egyébként nincs összefüggés, hogy járókában volt-e a gyerek vagy nem a hisztisség és féltékenység szempontjából. A sógornődéknél lehet, hogy ha járókába teszik, akkor is pont olyan lett volna.

Annikó! Remélem, már ti is az egészségesek táborában vagytok.

Linda! Ha csak a három óra lett volna a durva. De a körülmények! Tudom, hogy milyen a magyar egészségügy, és én még el is viselem, de a gyerekeimet már sajnáltam.
Helyszínelőket én is szeretem.
Azt hittem Atomantit nem lehet fokozni, de látom van még leges leg felsőfok is.
Az alvós képről nem gondolná senki, hogy Atomanti és Bivalybill van a takarók alatt.
Ádi otthon. Hurráááá!

Maci! Jegyeztem a jelentkezést. Nincs segítséged? Valaki, aki csak egy-két órára felszabadít, mondjuk két etetés között?

Csipcsirip! Nálunk mind a három gyerek megkapta. Az elsőt a kéthónapossal, és a többit is a kötelezőekkel. Már ha a meningococcus c okozta agyhártyagyulladás elleni szerről beszélünk.

Lino! Látom te is a számítógéppel ütöd el az időt, ha korán ébredsz. Én is így szoktam.
Jerryvel én beszéltem egy jó hete. Jól vannak.

Amatőr-Hajni! Végül is milyen babakocsit vettetek?

Soraya-Kriszti! Azért jó nektek, hogy össze tudtok jönni ott Ildiékkel.

Anita! A Cerazettet az Organon gyártja, a másikat a Richter, Nem volt időm megnézni, de ha jól emlékszem különbözik a hatóanyaguk is, meg a tablettánkénti hatóanyag mennyisége jóval kisebb a Cerazette-nél.
Álmaim vasalódeszkája szélesebb a nagyátlagnál, van olyan madzagtartó bigyója, és a ha kinyitom, akkor kb. térd magasségban van olyan kis polcszerű rész, ahová lehet pakolni.
Tegnap délelőtt apát bevittük a vonathoz, aztán bevásárlás, aztán ebédcsinálás, aztán vasalás. És még a szalmaságom is megdőlt, így csak mára értem ide. De tudod, rossz pénz nem vész el.

Mindez született reggeltől estig, de most már elküldöm, mert jönnek anyukámék. Még később benézek
Szép estét mindenkinek!

Zita
pzita

Zita,
gyógytornászKép Legalább helyben van. Remélem hamar helyrejön a lába!
Csillagkapuval az helyzet, hogy nekem az összes rész megvan videón, de kivágom a reklámokat. És nem tökéletes így sem a kép, nem hogyha még át is másolom. Pedig minden egyforma márkájú. De ez már nem gond KépKépKép

H.
nalika

Jelen állás szerint 14 család jelezte a talira való jövetelét. Jerry ebben nincs benne, mert ő még nem tudta, mikor beszéltem vele, hogy mi legyen. És Chello sincs benne, mert ugye apa még vacillál.

Üdv:

Zita
pzita

Sziasztok!

Zita!

Nem tűnik fel, hogy nagyon pörgős lennék. Van ám olyan, hogy iszonyú lusta vagyok. Nálunk a főzés sütivel kötelező, Annát el kell látni rendesen mégiscsak 7 évet vártunk rá, a háztartás az kötelező, a cég dolgait muszáj intézni, netezni meg szeretek. Reggel én korán kelek előkészülök a főzéshez, aztán köv Anna, amikor alszik akkor kaja készítés, majd Anna és a cég dolgait éjszaka intézem. Átutalni is a neten szoktam és azt lehet éjszaka is gépre vinni. Bár nyáron ettől sokkal több dolgom van, mert Sokan jönnek hozzánk, sok a bográcsozás és grillezés. De első a hercegnő! Szóval így zajlik az élet nálunk tömören. Bár én szerencsés vagyok, mert Anna nyugodt baba, nagyon keveset sír. Leginkább csak ha fáj a hasa.

Nalika-Hajni: hát csiáltam egy képet, de itt nem jó, mert nagy felbontással csináltam és mire lekicsinyitettem vacak lett.
Lányok emlékeztek, hogy a régi pólóm CITROMSÁRGA volt!Kép
Hát kacsacombot életemben nem csináltam, hogy megmondjam az őszintét. Egyszer el kell kezdeni.Kép
Vasárnap: Csont leves, karajszeleteket töltök + francia saláta. + gyümi torta.
Ez már lightosabb?

Zsuzsa!

Megérkeztek a táblácskák! Kép Utálom a freemailt, meret sokszor kavarognak a leveleim.

Drága Nanda!

Pusz Maximkának. De Ferkó képe nem érkezett meg. Kép
Orsi!

Pusz és irígy vagyok! Pont ilyen szőnyeget kerestem volna Annának a nyaralóba a szobájába! Hát itt nincs Kép
Na most befejezem, mert hosszú lettem. Bocs!

Mucska

Andi
Kép
mucska

Andi,
nem is lettél hosszúKép Tényleg eléggé szétesett a kép, de látszik a lényeg. Hogy milyen nagy már Anna! Azt tudtad, hogy a nővéremet is így hívják?Valóban új a pólód Kép Bár az archívban mostanában nem haladok, de a pólódra emlékszem Kép
Köszi a tippet, de tudod én csak mostanában (2-3 éve) kezdtem rendszeresen főzni, mivel is kell megtölteni a karajt?

Hajni
nalika

Szia lányok,

Zita,
akkor érdemes szerinted Cer-t kérni Cont. helyett? Én még sosem szedtem tablettát ( na jó, 19 évesen 3 hónapig Triregolt vagy mit), és nagyon tartok tőleKép De most már kellene valami biztos védelmi rendszer.
Vasalás: én is olyat használokKép Csak kis polc nincs rajta, azt nem kívántam meg. Viszont az antenna és a deszkán lévő dugalj nagyon hasznosKép
Ádám: remélem, segít a gyógytornász.
Puszi

Nalika,
én nem tudok olyan sok receptet, asszem 3-4 max, azokat elküldöm valamelyik nap, oké?
Azt akartam már kérdezni a filmeddel kapcsolatban: ti ezek szerint szombat du. mindig otthon vagytok 4 éve?!Kép
És nagyon örülök, hogy személyesen is megismertelekKép

Rita,
nekünk az 1x1 járóka nagyon elég volt, még én is tudtam Danival aludni benne, becsszó! És nem használtuk túl sokat, de azért biztosan volt benne naponta.
Kép

Zsuzsa,
ha a hozzászólásaim számát vesszük, ugye, nem én vagyok a leggrafománabb a topikban...?Kép
Családlátogatás: szeretek veletek találkozni személyesen, viszont kicsit hanyagolom a régi (gyermektelen) barátnőimetKép
És szeretem, ha engem látogattok meg! Valaki esetleg, még a tali előtt?! Zita, legalább te....Benned bízom, te is elég mobil vagyKép
HurkákKépKépKép

Soraya,
jó a memóriádKép
És tök jó, hogy ma ennyit tudtál jönniKép
Azt nem írtam még, hogy szerintem szuper dolog lehetett, hogy a férjed fürdethette meg Martint a kórházban. És ha jól látom, nem öltöztették be talpig sterilbeKép

Linó,
profilKép
Szóval ma este albumozol? Holnap rákattanokKép

Most elköszönök, megyek apázni. Lurkók vízszintesbenKép Jó ez az esti nyugi...

Jó hétvégét nektek.

Asszem, Süncsiék holnap repülnekKép

Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Soraya,
ez kimaradt az előbb:
SORAYA szeptember 1.Kép

Mucska,
fotóKépKépKép pólóKépKépKép AnnaKépKépKép

Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Nalika-Hajni!

Hát én egyszerüen megoldom. Olajon pirítok apróra vágott hagymát, gombát teszek bele (konzerv, amennyire lehet leve nélkül)kevés vegetával, borssal, majorannával, fokhagymával fűszerezve, majd bele a beáztatott kicsavart zsemle és apróra vágott főtt tojás.Ezt kutyulom egy kicsit. Aztán ha kihült a kicsontozott karaj szeletbe betöltöm és vagy natúr tepsiben kisütöm vagy panírozva olajban. De ha van itthon csirke máj az is mehet bele.Aztán persze az mehet bele ami épp van otthon. Én fűszerrel is elég szabadon bánok. Ha valami a kezembe akad a kis tárolómból és úgy gondolom megy hozzá én biza beleszórom. Persze csak úgy, hogy azért harmonizáljanak az ízek.

De igérem hétfőn vagy kedden igazán diétásnak tűnő csirkemellet csinálok. Csak a csirkemell lesz diétás.
Nővéredet most már megjegyeztem! Kép Mondanám, hogy szép neve van... Kép

Legközelebb majd kisebb felbontással csinálok képet, akkor az nem lesz rossz ennyire. Csak már elszoktam, hoy ide máshogy csináljak képet Kép

Bori!

Holnap majd lesz jobb is! Kép

PUsz: Mucska

Andi
Kép
mucska

Szia lányok!

Ma grafomán napot tartok. Kép
Dani már húzza a lóbőrt, a kicsit is letettem, de még kétesélyes a dolog.

Swen: megjött a mail, írok választ, remélhetőleg tali előtt elkészülök vele. Kép addig is puszi! Kép

Bori: a családlátogatásaidból mi mindig kimaradunk. Kép A járókás kép ari. Kép

Orsi: teljesen felvagyok háborodva azon ahogy bántak veletek! Biztos vagyok benne, hogy NEM küldhettek volna ki és KÖTELESEK lettek volna beszámolni neketek arról, hogy MIT csináltak a gyerekkel!!! Teljesen megértelek, hogy kiborultál.
Szegény kicsi Gergő. Puszilom őt is!!

SORAYA: a többi kép is klassz! Kép

Mucska: azt kérdezted, hogy Ádi, hogy viseli a Tesót, vagy Dani?? Ádi jól viseli: Kép, Dani szerint: Tesó menj innen!
Anna szép nagy lány lett. Kép

Lino: zord anya társam. Kép Édes a kép a profilodban. Kép

Panó: puszik mennek! Kép

Szöszi: akkor hétfőn bulizunk? Kép

Rita: remélem nem haragszol, hogy lehurrogtam a táblázatos ötleted? A talinkról nem írtál semmit. Kép Fekete pontot kaptam? Kép

Zita: szegény Ádám! Szörnyű lehet ez a lábmizéria. Kép
Tali: a bérleti díjjat majd ott osztjuk el és fizetjük ki neked??

Nalika Hajni: szia rég jártál erre. Kép Szóval esélyes, hogy jöttök talira? Kép

Holnap csak későn jövök, megyünk sógorékhoz.
Puszi, jót ne halljak rólatok, csak a lurkókról! Kép

Linda
bellana

Sziasztok!

Nagysokára én is itt vagyok. Nem akartam addig jönni amíg végig nem olvasom a kihagyott
oldalakat, de inkább feladom, mert akkor soha nem jutok ide. Tegnap elolvastam vagy 10 oldalt, de még mindig csak október 5 körül tartottam. Tehát most nem tudok reagálni túl sok mindenre, de ezentúl becsszó, hogy naponta jelentkezem!
És köszönöm szépen, hogy hiányoltatok!

Kisdió: én is Ferencvárosi vagyok, a Ráday utcában lakom, lehet, hogy közel lakunk egymáshoz?
Anyajegy - drukkolunk, hogy minden jó legyen

Nanda: mi motoros Pesztonka orrszívót vettünk (bár már volt egy porszívós, csak annak nagyon vastag volt a szívókája), de az sem ért semmit.

Kókuszmatrac szindróma: nekünk van 2 féle is, egy méretre gyártatott Novetexes és egy szabvány KIKÁ-s matrac. A Kikás sokkal puhább mint a másik, de azt hiszem csak a felső része ilyen puha, a belső része masszívabb

Zsuzsa: helyes a kiskori képed! És semmit nem változtál, meg lehet ismerni a kép alapján.
A Michelin-babás kép nem semmi!

Manöken-klub: Marcell 59 centi, és 4,6 kiló körül van, nagyon édes kis sonkákkal (kicsit aggódom, hogy Ő a legkisebb a topic-babák között), mi is felvételt nyerünk?

Egyéb: mi csak hetente 2-3 alkalommal megyünk sétálni, és most, hogy hidegebbre fordult az idő állandóan aggódom, hogy nincs eléggé felöltöztetve a csemete. A normál body-rugdalózóra adok egy szivacs-béléses kapucnis overallt, és rakok a kocsiba még egy pokrócot. Elég ez? Ti hogyan öltöztetitek fel a babát kinti sétához? Elnézést, hogy ilyen hülyeséget kérdezek, de tényleg itt aggódok.

Találkozó: én megpróbálok benézni, viszont Törpikét nem viszem. Nem anyatejes, és a kezdeti tüdőgyulladás után nekünk nagyon nem ajánlott gyerektársaságba menni. De majd rakok fel fényképet.
Megpróbálok sütni valamit. Nem gondoljátok, hogy meg kellene beszélni, hogy ki süti a bólyi túróst? Vagy itt a megfelelő alkalom a "bólyi túrós verseny" lebonyolítására? Mindenki megsüti, aztán össznépi bírálatot tartunk? Na jó ez csak vicc volt.

Most elmegyek aludni, szép álmokat nektek is!

Jerry
jerry

Anita!

Melyik nap szeretnél látni minket? De azt tudod, hogy mi már tömeget képviselünk, ha nekilódulunk valahová?!
Gyógyszer ügyben nem tudok tanácsot adni, mert tudod, hogy elvileg minden fogigátló előtt az orvosnak mérlegelnie kellene bizonyos dolgokat, és az alapján dönteni, hogy melyik is a legjobb. Itt mondjuk most sok választás nincs, de ezt az orvosnak kell tudnia. A Cerazette biztos jóval modernebb, mert csak néhány éve van, a Continuin meg már időtlen idők óta. Egyébként a biztos védelmi rendszert én is keresem, de nekem ebbe nem fér bele most a gyógyszer.

Hajni!

Én is örülök, hogy van helyben gyógytornász. Ráadásul, ahogy azóta megtudtam, nagyon jó. Kíváncsi vagyok mit fog mondani? Novemberben majd uszodába is el szeretnék kezdeni vele járni. Itt ugyanis négy év alatt nem lehet az uszodába menni. De ahogy betölti, akkor megyünk, mert nagyon szeretne megtanulni úszni. Minden nyáron megyünk a Holt-Körös partra Szarvasra, és olyankor mindig hetekig hallgatjuk, hogy ő majd megtanul úszni. Remélem, majd az is segít.

Mucska!

Most, hogy így leírod a napjaitokat, tényleg nem olyan pörgős, vagy ha az is, akkor mi is pörgünk ezerrel. A főzésben én nem vagyok ilyen lelkes, van hogy egy héten kétszer is előfordul, hogy úgy főzök, hogy maradjon másnapra is. De sokszor sajnálom a konyhában töltött időt a gyerekeimtől. Ádám és Csilla így is kevesebbet kap már anyából Réka érkezése óta. Lehet, hogy nem jól gondolom a dolgot, de nekem fontosabb, hogy a délelőtt ne abból álljon csak a nagyobbaknak, hogy egymással játszanak. Hanem igenis foglalkozni akarok velük ilyenkor is. Van mikor főzés közben rajzolunk, de azt sem lehet minden nap.

Most elteszem magam holnapra. Álmodjatok szépeket!

Zita
pzita

Jerry!

Most látom, hogy bejelentkeztél. Nagyon örülök. Visszaolvasni tényleg nehéz. Ezért kell sűrűn jönni!! De félre ne érts, ez nem szemrehányás volt, hanem hiányolás.

Linda!

Bérleti díjat szerintem is ott kellene majd elosztani és összeszedni. Már csak azért is, mert mi van, ha valaki beteg lesz, meg ilyesmi.

Örülök, hogy leírtad, amit én is gondoltam a sebészeti bánásmóddal kapcsolatban. Én tényleg néha nem értem, hogy miből gondolják teljesen idegenek (adott esetben orvosok, ápolók, csecsemősök), hogy nekik kell eldönteni helyettem, hogy mondjuk akarom-e látni a vérvételt, vagy éppen ezt a kis bavatkozást. Az a minimum, hogy el kellett volna mondaniuk, hogy mit csinálnak, és hogy megkérdezzék, hogy végig akarják-e nézni Orsiék, vagy nem. De nem folytatom tovább, mert csak felhúzom magam.

Erről jut eszembe:

Orsi!

Mi a helyzet köldökileg? Volt bármi utóhatása a beavatkozásnak?

Most már tényleg megyek aludni.

Zita
pzita

Szép reggelt mindekinek! Kép

Szia Zita!

Azért te más helyzetben vagy, mert három gyerek az nem egy gyerek. HA őszinte akarok lenni, feladná a leckét ha lenne mégegy így hirtelen. Ahogy nő Anna biztosan mindig többet kell vele foglalkozni. Igaz én szerencsés vagyok, mert nekem a férjem nagyon sokat van itthon napközben is. Mi hajnal kettőtől dolgozunk. Kép
Főzés: muszáj,a férjem igényli és szívesen megtudnék feledkezni néha. CSak annyi lett a változás, hogy régen délelőtt a konyhában voltam, most meg akkor megyek amikor Anna engedi.
Szóval a véleményem, hogy a akinek egynél több gyereke van az jóval több mindent csinál mint én, csak lehet, hogy nem tűnik fel neki.
Gondolhatod, hogy 7 év várakozás és beletőrődés után, hogy nem lesz nekünk is Anna a LEGFONTOSABB.
Gyógytornász: Kép
Úszás:Kép nálunk is kell majd, majd mi egész nyáron vízpaton vagyunk. Az meg szupi, hogy ennyire van is kedve hozzá! Kép

Szia Jerry!

Mi jó rég találkoztunk!
Ne aggódj! Nem ti vagytok a legkisebbek! Anna két hónappal idősebb és 62 cm. Ő 48 cmvel és 3470 gr született. MOst 6,5kg. Egyébként kicsi a bors de erős!
Ilyen 55-59 cmvel született babákhoz nem szabad hasonlitani magunkat! Szóval MArcell tüti, hogy szépen fejlődik! Kép

Öltöztetés: Lehet, hogy nem jó, de én is ennyit adtam rá. Tegnap nem fázott meg.Kép

Pusz mindenkinek, vára nyamvadt kacsám a hűtőben.Kép

Andi
Kép
mucska

Szép jó reggelt Mindenkinek!Kép

Hát,én még hétvégén sem aludhatok tovább,de látom,nem én vagyok az egyetlen.Kép

Szia Mucska!
Tegnap beszéltem Lindával,és mondta,hogy visszajöttél,és hogy most megint mennyire vidám lett a topic.Kép
Nagyon örülök Neked! Én sajnos ritkán jutok a géphez,visszaolvasni meg végképp nincs időm,de remélem minden ok Nálatok!
Puszi!

Bori,Nalika,Vali !
Nagyon örültem Nektek,remélem Ti is jól éreztétek Magatokat.A képeket majd felrakom,bár sajnos nem sok készült,közös meg egy sem,úgyhogy a többiek el sem fogják hinni,hogy Nálunk voltatok.Kép

Most megyek,mert Bencus a kezemben van,és ülni azt nem lehet Vele.Nem akarom felébreszteni a családot.

Puszilok Mindenkit

Anikó

Ui:Zita! Megkaptad a mailemet a talira való jelentkezéssel?
vakili

Szia Anikó!

Igen minden rendben szerencsére! Örülök, hogy összefutottunk. Remélem többet is megtudok rólatok. Nálunk még alszik mindenki, még a kutya is.
Azért gyere gyakran,mert nekem is nehéz visszaolvasni 4 hónapot és jó lenne tudni kivel mi van. Kép
Pusz: MUcska

Andi
Kép
mucska

Akkor a képek:Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
vakili

Szia Anikó!

Nagyon szép kisfiad van KépJó látni Titeket! Kép

Andi
Kép
mucska

És még egy pár Rólunk:
végre egy mosolygós kép. Kép

Kép
Kép
így szeretik egymást a fiúk:
Kép
Gombóc Artúr:
Kép
Vali babái a közös sétánkon:
Kép
vakili

Szia Mucska!
Az első adagban nem mi vagyunk,hanem Vali a babákkal,és Bori Dorkával.Kép
A második adag az én kis Tömör Gyönyöröm!Kép

Puszi
Anikó
vakili

Sziasztok!

Azt hiszem én már sose fogok normálisan aludni. Már megint hajnalba felébredtem, mert Kata megint betaknyosodott, és elég érdekes hangokat ad ki így alvás közben Kép Lili már nem taknyos, Nóra még igen, most meg Kata is Kép Korai kelés eredménye: ebéd kész Kép Rakott krumpli + túrós süti. Elvileg az oviban ma családi nap van, főzőverseny a csoportok közt. Nem tudom megtartják-e, és hogy elmegyünk-e egyáltalán.

Kriszta: én is megnéztem újra Martin képeit Kép Annyira aranyos kiskölök Kép Amikor hazjöttök Pesten nem is lesztek? Vigantol: D vitamin: azt gondolom Ti is kaptok. Kvitamin: konakion: csak anyatejes babáknak adják, mert az elvileg nem megy át az anyatejen. Az változó, hogy hol mennyit adnak, de Pesten még kerületenként is változó, hogy meddig szedetik a gyerekkel.

Bori: járókás kép Kép Ezen a képen Dani nagyon hasonlít Dorkára! Vagy fordítva Kép Majd igyekszem ma megcsinálni az albumokat, csak még nem tudom mikor. Ráadásul délután még fogorvoshoz is kell vinni Lilit Kép Nem tudom szegénykémnek miért ilyen vacak fogai vannak, megint elromlott egy Kép Viszont továbbra is mazochista, nagyon várja, hogy menjünk már Kép

Linda: remélem jól aludtatok! Kép Érezzétek jól magatokat sógoréknál! Anyósék is ott lesznek?

Jerry: de jó, hogy írtál! Remélem el tudsz jönni a talira! Kár, hogy a picurodat nem hozod, de megértem! Öltözéssel én is bajba vagyok, olyan hülye idő van. De ha már most rájuk adom a meleg kabátokat, stb, mit fogok rájuk aggatni mínusz 10 fokba?

Mucska: pólós képet köszi Kép Azért a ti dokinéniteknek is fura elvárásai vannak hízás ügyileg! Mintha tudnád szabályozni, hogy hány kiló legyen Anna.

Orsi: nagyon sajnálom ami veletek történt tegnap! Csak csatlakozni tudok Lindához, hogy hogy csinálhattak ilyet, hogy még csak meg se mondják, mit csinálnak Gergővel Kép ÁÁÁÁ Kép Hogy aludtatok? Szőnyeg szuper! Kép

Zsuzsa: Zsófi lassan mindent felfal majd az oviba! Kép Edina hurkái Kép Tánc jó volt Kép Nem tudom ismered-e a Kolompost, olyasmi zene volt. Aludni persze nem sikerült napközben, és ma is nagyon korán ébredem (persze mindenki más alszik még), lassan zombivá válok. Edina taknyossága javult már?

Swen: Clubon kívüliek klubja Kép Kép Kép

Zita: Ádám lába Kép Még jó hogy sikerült egy jó gyógytornászt találni! Mi járókánk is hálós, bár legalább nagy, de én úgy utáltam mindig. Ilyenkor amikor mindenki alszik, legalább nem jön senki 5 másodpercenként, hogy mit szeretne, egész gyorsan végig tudom olvasni a topicot Kép

Hajni: akkor most már semmi nem tarthat vissza, hogy elgyertek a talira Kép Kezdődő allergia Kép

Anikó: pussz itt ilyen korán! Kép

Szépnapot nektek!
Szilvi
lino

Anikó: a képek szuper jók! Kép A mosolygós meg csúcsszuper Kép

Szilvi
lino

Sziasztok!

Gyorsan bejelentkezek én is, már túl vagyunk a reggeli szopin, orrszippancson, reggelin, visszaolvasáson. De ide nem lehet elég korán kelni még szombaton sem.Kép Előre is bocsánat, biztos ki fogok hagyni többeket, de jegyzetelni nem tudok, anélkül meg már képtelenség mindent észben tartani.Legalábbis nekem tuti.Kép

Mucska! Köszi a sütit!Kép Most ilyen almásokat kívánok.Kép Nagyon helyesek vagytok a képen, s ez tényleg másik póló.Kép Hát Ginóval mi van? Hogy vannak a hercegnővel? Közös képük nem igaz, hogy nincs?KépAludni azért alszol te is ugye?

Soraya! Ez a Martin baba gyönyörű! Ildiéknek sok puszi, kár hogy nem jön!Kép remélme laurával nincs komoly baj! Szorítok nekik! Tényleg, ti mostanában nem látogattok haza? Ja és szívesen csatlakozunk a Kopasz Babákhoz is.Kép

Panó! A lila kérdésben igazad volt, a profil az oka.KépA spenótot én is imádom, de itthon én sem főzök a párom miatt, remélem a kicsi szeretni fogja, mert az ő kedvéért megcsinálom, csak magamnak nem.KépÚszás...de irígylem Petit!Kép

Orsi! Tökéletesen igaza van a férjednek, meg neked is ha kiborultatok a kórházban! Ez annyira felháborító, hogy nem is tudok mit írni!Kép Nem is értem, hogyan kezelhetnek így embereket! Meg mindig az jut eszembe hogyha veletek így bánnak, akkor mit csinálnak a gyerekkel?!KépKépKép Na de a lényeg, hogy túl vagytok rajta, s remélem Gergővel minden oké azóta! Egyébként ez a szopi visszautasítás lehetett az is, hogy esetleg kapott valami érzéstelenítőt és akkorra ment ki a hatása és esetleg fájt neki egy picit a helye, nem? De ilyenkor mondjuk ez a minimum, hogy elmondják nektek, hogy mire számítsatok! Meg az a legrosszabb, hogy ha ha szólni mersz, akkor ugye ott a gyereked, akinek viszont kell a kezelés...Kép na nem is dühöngök továbB! A szőnyeg nagyon aranyos!!!Kép

Nalika! S akkor most hagyjátok a köhögést? Vagy mentek tovább?

Zita! Én is annyira örültem a hangodnak!Kép Te meg gondolom a nem szalmaságnak!KépGyógytornász.Kép De a lényeg, hogy minden rendben legyen! Rékát vittétek már tovább a jó alvókájával? Csillababahuncutmanócska hogy van? S bejött a babaszoba, köszi még egyszer!!!

Lino! Ti akkor már nem is szeditek a Konyakot? Te zord anya.KépKépKép Na ezt rólad nagyon nem tudom elképzelni!!!!Ovi hogy alakul?

Bori! A levélig még nem jutottam, de igyekszem...Hirtelen azt hittem a járókás képre, hogy Dorci van benne, mondom te jó isten, hogy megnőtt ez a lányka?!KépKépKép Hétvégén mentek kirándulni? Amúgy nekem is tetszett a ti menütök is!Kép

Linda! Ugye az este már zavartalanul telt és tudtál pihenni? Én speckó nagyon örülök, hogy itt lazítasz, én is így teszem.Kép A mail ráér, csak kíváncsi voltam megkaptad-e.Kép Sok puszi!

Anikó! Én is irígy voltam a midi talisokra!Kép Még nem is írtad, hogy mi van a lábaddal? A vizesedés elmúlt? Hogy állsz Boci csokilag?Kép Nemrég kaptam egyet, s úgy veszem észre megint romlik a minősége...Kép

Jerry! Jó hogy benéztél! Egyébként meg tényleg nem kell másokhoz hasonlítgatni a babád, a lényeg, hogy önmagához képest szépen fejlődjék!Kép

Jó hétvégét mindenkinek!

Nálunk sült krumpli, rántott sajt, tartár mártás lesz.Kép

Swen

Botond Kép
EneseKép
swenson

Anikó!

Csatlakozom Linóhoz: képek nagyon szuperek!!! Tényleg annyira lejön, hogy a nagyfiad mennyire imádja a kicsit! Nem is gondoltam, hogy a fiúk is lehetnek ilyen kicsiket babusgatóak.KépDe remélem majd egyszer tapasztalom én is....Kép

Drága Lino! Mi is fél hatkor keltünk a nagy szörcsögésre, mert már nem bírtam hallgatni.Kép Főzéssel nagyon ügyi vagy! A zombitól még azért messze vagy, ha rakott krumplit kajolsz, főleg ha túrós sütit.Kép

Swen

Botond Kép
EneseKép
swenson

AnikÓ!

Jól mellé nyúltam Kép, de akkor is szépek vagytok!!!!!!!!!
Egyébként az összes baba nagyon szép.
Most csináltam egy képet Annáról az előbb kisebb felbontással:
Kép
Ilyen baba reggel 1/2 8- este 6ig. Majd este is csinálok egy képet. Akkor üvölteni fog.

Swen!
Ginóval imádják egymást. Sokszor Ginó addig ügyeskedik, hogy a lábához dughassa a fejét, ha a lány a nyagy ágyon van. Majd csinálok olyan képet is kis felbontással. Nekem a gép eddig nagyobbra volt állítva, de ha lekicsinyítem szétesnek. MAjd meglátom, hogy fényképen ezek így hogy mutatnak, hogy ne kelljen állandóan állítgatni a gépet.

Ja és néha alszok is!

Andi
Kép
mucska

Na egy másik poló, ami kivételesen nem sárga Kép
Kép

Gino lement a képről mire elkattant a gép. Kép

Andi
Kép
mucska

Sziasztok!

Itt a Big Sister! (már csak a korom miatt is, szerintem én vagyok köztetek a legidősebb - 38)

Ha elmúlik az átmeneti depim, majd jelentkezem,
Panó (köszi!) küldöm az adatokat:

Eszter, 2004.06.08., 4000 gr, 59 cm (szerintem őt is elmérték, mert akkor még lazán ráment az 56-os szerkó). Ha minden igaz, jövő héten már tudok küldeni a BNHFC-be bizonyítékot, de szerintem Zsuzsáék hurkáival lazán felvesszük a versenyt.

Puszi mindenkinek!

Kriszta

Kép
lujzika

Jó reggelt mindenkinek!

Úgy látom zajlik az élet. Ki lettem paterolva a nagy számítógéptől. Csilla baba lefoglalta magának. Így az apukája álmában hallgathatja a Mini Manó Nyarat. Szegény valamikor hajnalban jött.

Mucska! Ez a felbontás jó lesz. Most már én is jól látom Annát. Ezen az utolsó képen pontosan mi van rajta? Ezt varrtad (varrattad)?

Swen! A múltkor ettem egy nagyon jó almásat. Azóta megszereztem a receptjét. A héten megpróbálom letesztelni. Ha sikerül, akkor szombaton azt viszek.
Időpontot kell kérni a kardiológiára. Talán a jövő hétre sikerül, vagy utána.

Szilvi! Nem küldenél egy kis rakott krumplit?! Imádom. A családom annyira nem. Megeszik, de ha lehet választani, hogy mit csináljak, akkor nem ez áll az első helyen. Egyébként én is rendszeresen reggel, Réka szopizása után szoktam általában visszaolvasni.
Fogorvos. Kép Kíváncsi vagyok, nálunk milyen lesz, ha először kell majd menni. A fogorvosomnál már jártak, nagyon szeretik. Főleg Ádám, mert a recepciós néni mindig ad neki két autót játszani, míg engem átvizsgálnak. Megmutatták neki a panoráma röntgen működését, és az asszisztens megengedte neki, hogy liftezhessen a székkel. Fogról jut eszembe. Csillának még hiányzott négy fog a húszhoz. Tegnap este a fogmosásnál látom ám, hogy az alsó kettő hiányzó már félig kinn van.

Anikó! Gyönyörűek a képek. Nekem is teszik a nagytesós. Az e-mailt megkaptam, talira jegyeztelek. Ha egyszer odajutok a a másik géphez, akkor idemásolom, az eddigi névsort.

Most befejezem. Mert most már mindenki fenn van apán kívül. De neki megbocsájtunk, mert egész éjjel dolgozott.

Szép napot mindenkinek!

Zita
pzita

Zita!

Hát az lenne az egyik új pólóm! Kép
Csak a gyereken! Kép Jót vigyorgott közeben!

Andi
Kép
mucska

Ennyi grafomán Anyukát régen láttam! Kép

Nem hiszem, hogy lesz időm mindent végigolvasni de nekilátok becsülettel.

chello
chello

Mucska!

Bocsi, de nem ismertem fel. Kép Mentségemre legyen mondva, ebben a formátumban ritkán látok pólót.

Már a múltkor akartam kérdezni, ki volt a dokid?

Chello!

Hogy van Noncsi?

Üdv:

Zita
pzita

Kisdió, remélem már jobban megy a bal ciciből a szoptatás. Sebed hogy van?

Nyugi, tuti, hogy féltő sárkány anyós leszel !!! Kép

Bori, miért kell sírni öltöztetés alatt? Kép

Amatőr, Noncsi is eljátszik egyedül a Dadoo alatt v. a kiságyban. Persze néha ránézek de ha nem sír akkor nem zaklatom.

Mi volt az uh-n? Hogy hogy nem csináltak születéskor?

Linda, üzenet átadva! KépAranyosak a rikta pillanat c. képen, kár, hogy nem látni az arcocskákukat.

Annikó, én már nem tudok eligazodni a doktornőnkön. Eddig nagyjából belőttem mit akar hallani és sokszor azt mondtam csak legyen már nyugtunk, de most bekavart. Engem is a méricskéléssel őrjített meg anno, aztán most tényleg mérnem kell orrba-szájba.

Szöszi, ihletet ellestem és nálunk is spenót lesz bundi kenyérrel. Vadast is imádom de azt még nem csináltam. Istenke éltessen sokáig! Kép

Noémi is sokszor nyűgös az ölemben és ha beteszem a kiságyba vagy a dadoo alá akkor megnyugszik és eljátszik egyedül.

Soraya, Noéminek szinte állandó jelleggel ott a kis pelus az állánál de így is mindig becsúszik alá a cucc és még hátul is tejcsis lesz a nyaka, haja. Kép Persze ehhez hozzátartozik, hogy a kis kezével mindig elveszi onnan és pont akkor bukik egy nagyot.

Képek: Kép

Bori, köszönjük a bizalmat az 5 kilóhoz. És Apa elvisz a talira. Kép Köszi a felajánlást de nem a kocsi a gond -bár ma reggel nem indult be mert nincs használva- hanem az, hogy egyedül nem merek elindulni mert állandóan törölgetni kell Noémit és szeretek ott lenni mellette. A légzsák miatt meg hátra kell tenni az ülést és nem látom a kiscsajt.

Szoptatás befejezése után még jobban fog hullani a hajunk? Én már most megőrülök.Kép

Rita, a táblázatból szerintem nem sokat lehet majd látni, minden baba más súllyal indult, ki többet ki kevesebbet hízott. Persze ha mégis megcsinálod akkor megadom az adatokat.

Hajni, Tüncsike is fel van véve! Kép A kérvény nem volt túl szabályos de egye fene. Mi még nem vagyunk 5 kilósak pedig elmúltunk 3 hónaposak. Kép

Swen, végül tegnap levittem Noémit de kedden voltunk utoljára. Mi asszem maradunk a heti 2-3 alkalomnál, nekem nagyon nehézkes elindulni vele.

Matrac meg lesz püfölve nálunk is. Kép

Lino, a mi doktornéninknek semmi sem jó. Kép

Zita, remélem a gyógytornász helyrehozza Ádi lábát. Nem hiszem, hogy mi valaha is át fogunk igazolni a másik klubba.

Akkor mi is megyünk a talira.

A.Hajni, nekünk úgy mondta a doktornő, hogy amíg több az anyatej mint a tépszer addig kell a K vitamin de ahogy megfordul az arány már nem kell. Nálunk 1-2 táp van és még van K vitamin de szerintem újat már nem fog felírni.

Zsuzsa, nem semi a kis hurkás Edina. Kép Na őt mi soha nem fogjuk utolérni de egy manökennek nem is ez a dolga.

Látod Mucska, kell azért a másik klub is! Kép

Végül levittem Noémit mert fényképekért és tápszerért kellett mennem. Szépen el is aludt egy kis sírás után de a végére már én fáztam úgyhogy nem vittük túlzásba. De néha marad majd az erkély, nyáron is sokszor ott ültünk.

Panó, jó vendégeskedést a hétvégére.

Mucska, sül a kacsacombi? Én is kérek belőle, helyette kaphatsz spenótot ! Kép
Na de akt képet feltenni Annáról? Ejnye-bejnye.

Almás pitét süthetnék én is mert a barátnőm hozott vagy 10 kiló almát és nem tudok mit csinálni vele.

Orsi, sajnálom amin keresztül mentetek de legalább túl vagytok rajta. Tudom milyen rossz amikor az ember nem tudja mit csinálnak a gyerekével és csak hallja ahogy sír. Volt részem a kórházban, ebből a legdurvább az volt amikor Noémi nem aludt egész délelőtt. 13-kor végre sikerült elaltatni és lementem ebédelni. Jövök vissza és üvölt a lány, először reménykedtem, hogy nem Noncsi az hiszen aludt amikor elmentem de sajna ő volt. Ketten fogták és a harmadik nővér kötötte be az infúziót. Sírva rohantam be a mamaszobába és kb. 5 percig bőgtem. Mire kimentem már vigyorgott a kiscsaj de amikor megláttam a fejébe az infuziót, na akkor én megint el kezdtem sírni.

Szép a szőnyeg amit kapott. Kép

Jerry, jó téged is látni. Marcell baba felvéve, nem kicsi ő csak nagy hátránnyal indult. De be fogja hozni. Az öltöztetéssel én is gondban vagyok, én egy bolyhos melegítőt szoktam ráadni és jól betakarom. Eddig még nem fázott meg igaz nem sok alkalma volt rá.

Sajnálom, hogy nem láthatjuk Törpikét. Kép

Anikó, mi is hajnalban keltünk de holnap Apa megígérte, hogy alhatok tovább. Kíváncsi leszek rá.

Gyönyörűek a képek a taliról!

Kriszta depiűző puszik mennek. Kép Kép Kép

Na most már befejezem mert lassan felkel Noncsika.

chello
chello

Chello!

Puszi megérkezett, talán hatni is kezd, köszi!

Most csak a kórházhoz annyi, hogy amikor amiatt a bizonyos apnoé miatt a Tűzoltó utcában voltunk, Eszter akkor volt 2 hónapos, este 10-kor értünk be, és mivel a baba nem szopott, meg se akarták engedni, hogy bent maradjak vele. Arról nem is beszélve, hogy az anyukát hülyének nézik, miért is aggódik egy "állítólagos apnoé" miatt. Tény, ők nem látták, hogy hogy lógott a babám keze-lába szinte élettelenül. Nagy nehezen megengedték, hogy bent maradjak, de amikor vért vettek tőle, nem engedték meg, hogy mellette legyek. Hát ezt én se kívánom senkinek. Gondolhatjátok, amikor egy két hónapos babán vénát keresnek, szegénykém üvöltött, én meg a másik sarokban sírtam. Na de ennek már vége, remélem, a kiscsaj sem emlékszik már rá.

Most el, mert Lujzika is ébredezik.

Kriszta

Kép
lujzika

Zita, köszi jól van. Ma reggel is aludt 7-től fél 11-ig! A délutánjaink nyűgösebbek de éjjel is jól alszik. Tegnap fél 11-kor szopizott utoljára és hagyott minket 7 órát aludni. Kép

Tiszta háváj van! És még hízik is! Kép

chello
chello

sziasztok!

Húúúha mennyi iromány!
Nálam is a sütőben van már a rakottkrumpli!

Lino- Szilvi:
tőlem az ötlet, vagy ennyire egyformák vagyunk? Nálunk a túrós süti elmarad.
Nemalvás Kép Nálunk kicsi a lakás, így nem is menne a hajnali főzés, mert felkeltem a népet! Kép
Kolompos együttes? Persze képben vagyok Kép Ide is jönnek majd ZSófiékhoz az oviba! Kép Akkor néptánc szerű a dolog?
Takony stagnál!

Swenson-duracell-Ildi:
pedig jelentkezhettek szerintem! Nem csak az lehet tag, akinek nagyobb van, mint Edináé! NEki van...
Szürcsőgés Kép Edina is szokott sajna, pedig nincs benne sok!
Dömöckélni??? Ez a szó nekem új! És dögönyözöm! Kép

Mucska-Andi:
ruhák Kép ÉS ma miket vettél? Ott hagyod a havi fizetésed! Kép
Temperamentumos: önbizalom hiányod lenne? Kép Csak arra gondoltam, hogy gyerek mellett 2-3 fogásos ebéd naponta, a lakás tiszta, kivasalva, kimosva,... és még netezel is!
Akkor ti is dagik vagytok, és a BNHFC tagjai közé! Szegény doki mit szólna az én egy éves Edinámhoz! Kép
Képek Kép a zöld is nagyon tuti szín! Kép
Szives csörgő: olyan nekünk is van! Kép

Bori-Anita:
képek Kép ÉS Nalikáékról???
Szept 1? Azt megjegyezzük a suliról! Évvesztes voltál?

Jerry-Erzsi:
sajnálom, hogy nem hozod el Marcellt, de megértem! De te gyere!!!

Soraya-Kriszta:
a képek nagyon jók!!! És jó ez a babanézegetőtök is! És a férjed meg skandináv típus! Kép

Orsi:
szőnyeg Kép
A lényeg, hogy túl vagytok a dolgon, és valószínű rendbe is jön Gergő köldöke! Amúgy nem hallottam még ilyenről! ÉS jobb is, hogy megcsinálták. Azt sejtem, milyen lehetett végighallgatni, mert Edina is volt már orvosok keze alatt! Kép Én is nagyon szenvedtem! De most már a lábadozás jön, és neki is múlnak majd a rossz emlékei!
Fotó: ezt a pózt a pedifilok miatt választottam, már bocsika... Kép

Nalika-HAjni:
A hajni is nagyon szép! Az unokatesóm Zsófinál 4 hónappal fiatalabb kislánya is Hajni! Kép
Az oviban én is reménykedek!

Zita:
látod, te tervezel, a férjed meg hazajön! Kép Amúgy így volt ez jobb! Kép
Gyógytorna: ha kell, éppen itt az ideje!
Mivel te körökben vagy: szerintem a szülés utáni 6 hetes kontroll után mikor ajánlatos ismét nőgyogyihoz menni? Rákszűrés,...
14 család Kép
GYereksebészet ügyben egyetértek! ÉS azt is meg kellett volna kérdezni, hogy beleegyeznek-e a szülők, nem???
Én is küldhetek rakott krumplit, ha nem lenne elég Linoé! Kép

Anikó:
képek Kép A férjeddel fürdött Bence?

Lujzika-Kriszta:
Big Sister??? Kép
Hogy van Lujzika? Hogy megy a hozzátáplálás?
Én érzem, a depid már múlik... Nálatok is ilyen kaka idő van?
Nálatok mi a hétvégi menü? A férjed főz???
ÉS amikor a vénát az én 2-3 napos, kiszáradt gyerekemen keresték! Kép

Chello-Ramóna:
megjött Mucska, és mindenkinek lett ideje írni!!! Kép
Tali Kép
Nem is kell utólérnetek! Pár év múlva lehet, hogy más opártot is cserélünk! Kép
Séta Kép
Éjszaka Kép Ez már nagyon jól hangzik! Miylen tápszert eszik Noémi?

NA, most megyek! Szép napot minden grafomán mamának!

ZSuzsa
zerko

Akkor a lista a talira jelentkezőkről:

Anikó
Anita
Chello
Jerry
Kisdió
Linda
Lino
Maci
Nalika-Hajni
Nanda
Orsi
Panó
Süncsi
Swen
Zerko
Zita

Aki küldött e-mailt, az biztosan benne van (feltéve, hogy ideért az e-mail), és remélem, azok közül sem hagytam kis senkit, aki itt szólt. De jöhetnek a reklamációk.

Üdv:

Zita
pzita

Atyaeg, osszehozott a sors egy szekerdereknyi szomeneses anyukaval!!!
Hat nincs Nektek csaladotok, hogy egesz reggel itt rontja mindenki a levegot???Kép

Egyebkent tegnap este irtam egyet es eltunt, mar nem birtam ujra potyogni...Akinek abban valaszoltam, annak most nem irok, legyen eleg a tegnapi!Kép

De vegigolvastam, kerek valami kulondijat!Kép

OrsiKép
Fel vagyok haborodva!!! Velemenyem u.a mint a tobbieknek, annak a bandanak tuti nincs gyereke! Mint a mi boszorkany doki neninknek, akirol kiderult tegnap mi a baja: venkisasszony!Kép Szoval hianyzik neki valami, tudjatok...

PanoKép
Azert probalj meg jonni!

AnikoKép
Gyonyoru a kisfiad, de mar nem nagyon hasonlit Bazsira! Viszont szeret furdeni o is, ugy latom!

swenKép
Nem veletlenul nem jelentkeztunk a klubbokba, Bazsi nehez, de nem tul hurkas, viszont manoken alkatunak meg az en szuloi elfogultsagommal sem mondhato, ezert mi csatlakoznank hozzatok!

ZsuzsaKép
Nem , nem fogok adni neki almalevet, szerintem nincs ra szuksege.
Mi jelent a "Zsofi evett"? Osszeszedtek meg egy nenit es igy lecsuszott 3 kanal kaja?Kép

Na, indul a seta program, tegnap a szeme miatt nem voltunk kint, most mar muszaj.Lelepek, este jovok csak, tudjatok..unnepi ebed,stb.

Puszi:
szoszi
szoszi

Jó reggelt!

Nálunk így indult a nap Kép
Kép
Kép

Ezek az elso képek, amiken sikerult elkapni mikor Martin mosolyog Kép és nem reflexbol teszi vagy alvás közben)

Orsi Kép csatlakozom a lányokhoz, elképeszto, hogy mit meg nem tehetnek az orvosok! Én azt mondom neked, próbálj kicsit határozottabb lenni és legközelebb megmondani a dokinak hogy kötelessége tájékoztatni arról, mit fog a gyerekeddel csinálni (ha már ki KELL mennie a szulonek)
Aztán nem ez az egyetlen sebész, szabad orvosválasztás van Mo-on! Ne legyen rá szukség soha többet, de ha mégis én nem vinném oda vissza. (sot, most már annyira fel is idegeltem magam, hogy az is eszembe jut: erre vannak a betegjogi képviselok minden kórházban, neki kellene elmondani az esetet!)
Szonyeg Kép

Hajni Kép azt képzeld el, hogy ezt az overált a munkatársnomtol kaptam (2 doboz babaruhával egyutt) és egy fillért sem fogadott el érte!
Babaszoba.hu -n nézelodtél már? Jó cuccokat lehet állítólag kifogni! Vagy egy bécsi kirándulás, H&M? Nekik vannak szépek nem olyan drágán Kép
Babakocsit imádom én is és szerencsére Martin is.
Csmelles receptjeim nekem is vannak, kuldjek?

Zita Kép nálatok is apa milyen sokat dolgozik Kép Remélem Ádám lába javulgat azért!
(mi szopival alakulunk, majd írok mailt)

Bori Kép Dani kép KépKép
Miért olyan fura, hogy férj furdethetett? Otthon nem engedik?
Jut eszembe akit szuléstörténet érdekel, az kajabáljon, elkuldöm szivesen.
Jól emlékszel a szulinapomra Kép

Jerry Kép én is így öltöztetem Martint kb. Bár én nem takarót használok a kocsiba, hanem egy nagy babazsákot ami melegíti és óvja a széltol. De ez itt a sarkkör majdnem Kép
Férjed hogy van?

Aniko Kép szuperjók a képek KépKép

Lino Kép beteg csajszik Kép Rakott krumpli Kép Túrós suti KépKép
Írtam,hogy jövunk haza? Tegnap vettuk meg a jegyeket (Ildiék is Kép) dec. 19-én érkezunk és 27-én jövunk vissza. Pesten sajna nem maradunk, tesóm jön értunk kocsival és irány Pécs. Jó lett volna talizni veletek meg van sok sok más ismeros és barát Pesten, de ez sajna most megint nem jön össze Kép

Swen Kép nálatok is orrszippancs? Kép
Kopasz babák Kép Akkor már ketten vagyunk a klubban Kép
Ildi sztem próbál majd jönni, ha tud.

Mucska Kép jók a képek Kép Foleg a pólós Kép Kár hogy Gino lemaradt.

Chello Kép jaj azt én is utálom, mikor hátrafolyik a bukás Kép És milyen budi tud lenni a félig megemésztett tej Kép
Kórházi történeted Kép

Na megyek, még vár a hétvégi bevásárlás , fozés, mosás, takarítas és itt már dél van.

Soraya Kriszta
soraya

Zsuzsa!

Küldhetsz Te is! Csak szólj, hogy mikor nyissam az ablakot. Kép Aztán majd rangsorolok.

Azóta már 16-ra bővültünk.

Sajnos a múltkori hazajövetelnek meg lesz a böjtje. Ma éjszaka dolgoznia kell.

Üdv:

Zita

U.i.: Rákszűrésre rákérdezek, hogy a császárosok meg a rendesen szültek között különbséget kell-e tenni ez ügyben.
pzita

Sziasztok!

Chello!

Kész a kacsacomb és jó is lett. Rácsos tepsiben sütöttem így zsiros sem lett (annyira).

Zsuzsa!

Még ma nem voltunk oda,majd ha megebédelt Anna akkor elsétálunk gyalog. Kép
Fizi: nem vagyok nagyon elengedve,mert egy alkalmazott jó sok pénzt sikkasztott tőlünk így most oda kell figyelnem. De venni meg muszáj, mert meztelen nem lehet a gyerek. Mindent kinőtt ami itthon volt. KépHA én azt produkáltam volna minta Te Edinád az én dokim szivinfarktust kapott volna. Mintha ezt lehetne szabályozni.

JA és a vasalás fogalmát nem nagyon ismerem! Kép
Sok vasalót nem hiszem, hogy elkoptatnék! Kép

Soraya!

Martin is jó kedvű, csodababa! Kép Reggel olyan jó látni mikor így ébrednek. Kép

Lujzika!
Ne legyél depis! Kép

Szöszi!

Kép

Pusz Mindenkinek: MUcska, aki most eltűnik lassan kajáltatni, aztán meg hosszú séta következik.
Persze ahogy itt kinézek vagy befagy a fenekünk vagy megázunk.

Andi
Kép
mucska

Lányok!
köszönöm mindenkinek a vígasztalást, nagyon aranyosak vagytok!!! Jelenleg jobb egy kicsit a helyzet, az én lelkem is megnyugodott és
Don Benító (ez az új neve) is egy kicsit többet alszik. Szerintem szerdán jóság-szurit kapott, mert éjjel is csak 1-szer ébredt, és most is alszik már majdnem 2 órája. Ilyet nem szokott csinálni.

Borikám-
én Cerazettet szedek, szerintem jó. Egy kicsit drága (4.500.-), de egyenlőre maradok ennél, mert a spiráltól tartok egy kicsit.

Orsi-
sajnálom a köldök dolgot, de minden jó, ha jó a vége. A kórházban én is nagyon bőgtem, amikor a műtőben kínozták a babámat 20 percig. Szar ügy!

Már nagyon várom a talit, hogy egy kicsit kidumálhassuk magunkat és persze a babócákat is megcsodálhassuk!

puszi mindenkinek:

Maci + Benító (aki apával szundít, még mindíg!)
maci2

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?