Sziasztok!
Általában nem szoktam megszegni az ígéreteimet, de nagy meglepetésemre mégsem voltam szalma este. Így csak most jutottam hozzátok. Szép nagy termés született.
Kisdió! Örülök, hogy a mellgyuszit sikerült elkerülni. Nem tudom, hogy végül a zsírt bevetettétek-e, de tényleg nagyon hatásos.
Szerintem elnézhetjük a férjednek azt az apró hibát, hogy nem ismeri a szennyestartót. Mert legalább van humora.
Szurkolok a szövettan miatt.
Süncsi! Most gondoltam bele, hogy nemsokára már itt leszel Magyarországon. Szóljunk a sok kormányőrnek, hogy nektek is minimum olyan fogadtatás legyen, mint a sok kormányfőnek, akik miatt nem lehetett közlekedni?!
Nanda! Jó, hogy leírtad, hogy nektek nem jött be ez a Livinglab orrszívó. Agyaltam ugyanis, hogy lehet, hogy jó lenne, mert itt most, mikor sorba betegek lettek a gyerekek, már nagyon untam a porszívót állandóan előszedni, de akkor lehet, hogy mégis maradok ennél a verziónál.
Orsi! Mi a helyzet Gergő köldökével?…. Azóta elolvastam. Örülök, hogy túl vagytok rajta. I-es vagy II-es Gyerekklinikán voltatok?
Swen! Jó volt beszélgetni. Még jobb lesz élőben. Egészség hogy áll nálatok?
Nalika-Hajni! Újabb fejlemény van Ádám lábával. Találkoztunk ma a doki néninkkel. Mondta, hogy irány a gyógytornász. Így irány a gyógytornász. Még jó, hogy itt helyben van egy nagyon jó.
Akkor jegyezlek a listába. De Te függőbb vagy akkor, mint a párom, mert ő azt mondta, hogy kihagyná a kedvünkért.
Panó! Nálunk is a föld vált be. Annál már nem lehet lejjebb esni.
Ádám novembertől mehet uszodába. Peti nektek mióta jár?
Chello! Kíváncsi leszek, hogy egy fél év múlva milyen átigazolások lesznek itt az MBFC és a BNHFC között.
A másik gépen van a jelentkezők listája. Akik itt vagy e-mail-ben jeleztek, az valahol tíz család körül van.
Kika! Szépen kérlek, ne menj át csak olvasóba. Itt a helyed.
Szöszi! Amennyiben nem változik a stílusod, mire anyós leszel, akkor tutira imádni fog a menyed.
Újságolvasás.
Mucska! Jól felpörgetted itt az életet! Egyébként is ilyen pörgős vagy?
Bea! Mikor elkezdtem olvasni, amit írtál, már azt hittem, hogy te is passzív állományba készülsz. A végére szerencsére kiderült, hogy mégsem. Hála az égnek! Egész napos pelenkázás.
Zsuzsa! Tényleg nagyon egyformák vagytok Edinával. Mármint a kiskori képeddel.
Ez az egy kagylótészta nagyon tetszett. Lesz az még több is….Azóta tovább olvastam. Tényleg lett.
Szurit mi is csak jövő héten kapunk. Ádámmal meg szerdán megyünk a gyógytornászhoz. Sajnos szomorúan kellett konstatálnom, hogy a doktor nénink is úgy látta, hogy nem tökéletes a dolog. Pedig nem is Ádám volt terítéken eredetileg. Annyira jó lett volna, ha most inkább az derült volna ki, hogy túlaggódom a dolgokat.
Rita! Járóka. Nekünk volt. Mert kaptunk. Eddig elég kicsi volt a kihasználtsága. Egyedül talán Ádám használta egy kicsit. Bár igazából nem is szeretem. Ez az a hálós fajta. Ami tetszik, az egy hatszög alakú (talán Faktum a márkája), meg a legalább 1,5x1,5-es négyzet alakú fából. Azzal talán már nem érzem úgy, hogy valami ketrecbe zárnám őket, mert kicsit nagyobb a terük.
Szerintem egyébként nincs összefüggés, hogy járókában volt-e a gyerek vagy nem a hisztisség és féltékenység szempontjából. A sógornődéknél lehet, hogy ha járókába teszik, akkor is pont olyan lett volna.
Annikó! Remélem, már ti is az egészségesek táborában vagytok.
Linda! Ha csak a három óra lett volna a durva. De a körülmények! Tudom, hogy milyen a magyar egészségügy, és én még el is viselem, de a gyerekeimet már sajnáltam.
Helyszínelőket én is szeretem.
Azt hittem Atomantit nem lehet fokozni, de látom van még leges leg felsőfok is.
Az alvós képről nem gondolná senki, hogy Atomanti és Bivalybill van a takarók alatt.
Ádi otthon. Hurráááá!
Maci! Jegyeztem a jelentkezést. Nincs segítséged? Valaki, aki csak egy-két órára felszabadít, mondjuk két etetés között?
Csipcsirip! Nálunk mind a három gyerek megkapta. Az elsőt a kéthónapossal, és a többit is a kötelezőekkel. Már ha a meningococcus c okozta agyhártyagyulladás elleni szerről beszélünk.
Lino! Látom te is a számítógéppel ütöd el az időt, ha korán ébredsz. Én is így szoktam.
Jerryvel én beszéltem egy jó hete. Jól vannak.
Amatőr-Hajni! Végül is milyen babakocsit vettetek?
Soraya-Kriszti! Azért jó nektek, hogy össze tudtok jönni ott Ildiékkel.
Anita! A Cerazettet az Organon gyártja, a másikat a Richter, Nem volt időm megnézni, de ha jól emlékszem különbözik a hatóanyaguk is, meg a tablettánkénti hatóanyag mennyisége jóval kisebb a Cerazette-nél.
Álmaim vasalódeszkája szélesebb a nagyátlagnál, van olyan madzagtartó bigyója, és a ha kinyitom, akkor kb. térd magasségban van olyan kis polcszerű rész, ahová lehet pakolni.
Tegnap délelőtt apát bevittük a vonathoz, aztán bevásárlás, aztán ebédcsinálás, aztán vasalás. És még a szalmaságom is megdőlt, így csak mára értem ide. De tudod, rossz pénz nem vész el.
Mindez született reggeltől estig, de most már elküldöm, mert jönnek anyukámék. Még később benézek
Szép estét mindenkinek!
Zita