Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt Lánykák és babucijaik!

Tegnap voltam a dokinál. Eredmény: Closty-kúra. Köszönve ezt is nektek, mert tudván, hogy a mensi harmadik napjától kell szedni, még a tegnapi nappal éppen elcsíptem az idöpontot és szerencsém is volt, mert csak azért volt hely tegnapra, mert valaki lemondta az idöpontot. A Clostytól totál álmatlan éjszakám volt. Volt valakire még ilyen hatással?????????
Este két szemmel kezdtem, mert ugye napi kettöt kell szednem öt napig.
Ma voltam vérvételen FSH LH Prolactin kontrol. Ha jó a prolactinom végre közel öt havi bromocriptin szedése után abbahagyhatom. HURRÁ!!! 10. napon UH remélve a sok-sok domináns follikulust, aztán a továbbiak ettöl függnek. A jobb oldalra kell a sok tüszö, mert nekem az az igazán jó oldalam. (Ti már ismertek arról az oldalamról is, ugyeKép) Baromi jó a akedvem, mert megint elörébb tartok és akárcsak Ancsi én is a célegyenesben érzem magam. Szinte látom a kockás zászlót.Kép
Rákérdeztem a progeszteronra. Azt mondta a ciklus második felében mindenképpen rásegítünk duphasonnal (nem tudom jól írtam-e). Azt is mondta, hogy a progeszteront már teljesen természetesen is elö tudják állítani, csak az drábább gyógyi és ha nem sikerül, akkor felesleges pénzkidobás, de én tuti azt fogom választani. Már annyi szintetikus bogyót szedtem,ha lehet természetesen inkább azt választom.
Hát ennyi röviden. Kb háromnegyed órát voltam bent nála és nagyon lelkiismeretesen foglalkozott velem-(velünk).
Mivel már három napja alig alszom, teljesen KO vagyok, de ez feldob nagyon.

Bocs, de ezt nem tudtam rövidebben.
Megyek olvasni...., amíg hagynak.Kép

Pusssssssssz: Gabó Kép
Gabómanó

Ancsi !

Köszönöm az imvitálást. Irjatok fel engem is a listára.

Edit
Névtelen

Még valami: FOntos az, hogy a Clostyt az evés melyik szakaszában kell bevenni? Kell egyátalán enni?

Köszi a választ: gabó Kép
Gabómanó

Gabo!

Nem fontos, hogy eszel-e vagy sem, a gyogyi akkor is hat. Ja és mindkét oldalon érleli a sejtecskéket!

Ancsi!

Remélem nem "zacsisan" jössz a következö talira! Kép

Pucur
Pucúrék

Kivansagod teljesult!

1. Kriszti
2. Moni (mj)
3. Ancsi
4. Györgyi
5. Beszti
6. Orsoly
7. Pucurék
8. Monchy
9. Klári
10. Gabó
11. Edit

Beszti
Beszti

Akkor egy jelentkezõvel bõvülve:

1. Kriszti
2. Moni (mj)
3. Ancsi
4. Györgyi
5. Beszti
6. Orsoly
7. Pucurék
8. Monchy
9. Klári
10. Gabó
11. Edit

A múltkorin is ennyien voltunk..Kép)
(Ebbõl elveszünk 5 új kismamát...megint...KépKép

Gabó!
Egyszer én is szedtem Clostit, de már nem emléxem, hogy mikor kell bevenni...nincs a papírján írva?
vagy kérdezze meg háziorvosát, gyógyszerészét...KépKép

Gabó!
Még valami:
szerinted a szintetikus gyogyi rosszabb hatásfokú, mint a természetes? És van valami hatása a babára nézve??
(lehet, rajtunk kísérleteznek...Kép)

Ancsi
Ancsi

Haliho!

Szep jo napot!KépKépKépKép

Most nyugodtam garazdalkodhatok, mert aferjem ugyis kb. 35 percig tolt fel valamit a netre. Ugyhogy kozben irok.
Ma, igy a 22. napomon egyre bizakodobb vagyok KépKép (a hom ugyan nem ment 37 fole, de legalabb biztosan magasabb, mint az elso fazisban (ma 36.9)). Ugyan meg nagyon sokara nem kell jonnie, de ugy erzem, hogy mostmar minden rendben belul, MUKODOK!Kép

Gabo!
Erleld csak a tuszoket! Szeretnelek mar "leintve" latni! KépKép

Beszti
Beszti

Pucúr!
Lehet, hogy addigra erõsen mutálok és Rád hajtokKépKép

Ancsi
Ansci

Gabo!

Az elsõ inszemnél nagyon izgultam, de nem volt semmi különös. Kb mint egy nõgyógyászati vizsgálat. 2. ill. 5. inszem nekem nagyon fájt, de szerintem én egy egyedi eset vagyok, mert senki nem panaszkodott eddig.

Sien!

A szurit bárki, bárhol beadhatja. (ismerõs nõvér, ügyeletes nõvér, háziorvos, férj, saját magad)
Van olyan eset amikor hétvégén kell kapni ill. azt hiszem lombiknál az egyik szurinál meg van adva órára, hogy mikor kell beadni.
Nekem pl. farba izomba kell kapnom ezért nem tudnám beadni magamnak (egyenlõre odáig még nem jutottam, hogy képes lennék beadni magamnak egy szurit). Másnak ha elmagyaráznák, hogy kell bedni már megtenném.
Nekem már tök mindegy ki adja be, csak legyen beadva.

Inszemnél minden nap szuri?
Attól függ mit írnak fel, de szerintem nem.
1-2 inszemnél csak gyógyszert kaptam ill. 1x tüszõrepesztõ szurit.
Most 2 naponkét 1 szurit (össz 5 db)+1 szuri+1 tüszõrepesztõ+ inszem után 2 szurit kaptam.
Közben adatom magamnak a Gynevacot is ill. tegnap elmentem saját kérésre vérvételre (toxoplazma, rubeola védettség)
Hidd el meg lehet szokni a szurit. Pl. ebben a hónapban biztosan hiányozni fog nekem.

Caldea
caldea

Szep Jo reggeltKép
Huuu mar kora reggel szuriztok!KépNem igazan szeretem en sem ha dofkodnek naponta.

Ancsi
Nem hinnem,hogy zacsit novesztenel!De a reggeli borotvalkozast egyutt megereszthetitekKépKépKép

Ancsi,Gabo
A tuszoerleleseket beinditaniKépKépKép

Nekem meg mindiiiig nem gyott meg!!!!!!KépKép Mostma kezdek nyugi lenniKép

Nemsoka felhivom Andyt mi van vele!

Pusz Kriszti
kriszti

Köszi Caldea, megnyugtattál, bár valószinüleg tényleg megszoknám elöbb-utóbb. Meg azt hiszem a babáért már most sokkal több szenvedést is kibirnék, ugyanugy mint ahogy itt egy páran topicban már ki is birtak.

Sien
Sien

Ancsi
Latod ennek a kis 3.-nak van a legtobb esze annyit varat magara,hogy tuti o lesz mindenkinek a kedvenceKépKép

Jajj lanyok olyan butasagot almodtam.Mar megint kezdek stresszes lenni hajnalban arra ebredek,hogy folytatom a munkat ott ahol abba hagytam/es nalam mar rosszjel/.Nagy nehezen ujra elalszom akkor pedig az alig par hetes babamat uborkaval es paradicsommal etetetem.Normalis vagyok en???????????Ez a munka olllyan zurosKép

Kriszti
kriszti

Jó reggel lányok!

Kialakult már, hogy hol lesz a talcsi? Vagy csak én maradtam le megint.

Véleményeket kérnék. Szerintetek normális ha az emberlányának 2-2,5 napig nagyon megvan, utána meg mintha elvágták volna és alig? (Semmi barnás trutyi nincs)

Kriszti
Köszi továbbitom Eszternek a pozitiv sugarakat.
Andyról mi hír?

Gabó
Jól alakulnak a dolgokKép Már a célegyenesben vagyKép

Pussz Györgyi
Györgyi

SZÉP JÓ REGGELT BARÁTNÉIM!

Nem voltam 1,5 napig és mik történtek itt? Olyan jó látni, hogy ilyen pozitívak vagytok.
Imádlak titeket!!!!!!!
Mostmár rám is átragadt a pozitivitásotok és tudom, hogy nagyon sokunknak zebra lesz ez a hónap!

Kriszti,
Nyugi, minden rendben lesz a mensid körül és az idözítés is tökéletes lesz!

Andirról van valami hír? Mit mondott neki a doki?

Gabó,
A zászló már minenkinél áll és ebben a hónapban befutók leszünk!

Üdv az újaknak. Ha jönni szeretnétek a talira a listábAN copy-paste-el bövítsétek ki a nevetekkel. Örömmel várunk MINDENKIT.

Szerintem menjünk Klárihoz, méghozzá azért mert múltkor sem volt elég a 3 órás tali, és el kellett jönnünk. Mosmár lehetöségünk sem lesz arra, hogy bárhova elmenjünk sétálni, föleg ha a mínuszok röpködnek.

Kriszti, köszi, hogy felajánlottad a Ti házatokat is, de szerintem az egy kicsit messze van, föleg azoknak, akik vidékröl jönnek. A tavasz viszont szupi lenne nálatok! Persze addigra mindenki nagy hassal menne és alig tudnánk keresztülverekedni magunkat a bejárati ajtódon.

Breki,
Téged is várunk a talira!

Norci,
Te jössz? Jó lenne veled találkozni!

Caldea,
Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült. Ha most 1 hónap szünet következik azután jön a lombik program?

Ma megyek a 4. Gynevac szurira! Én még ezt is szívesen beadnám magamnak, minthogy a dokihoz járjak a sok beteg ember közé, akik rámköhögnek tüsszentenek, meg még ki tudja mit. Na mindegy!

A Benetton kismamaruhákat én is csípem.

Kisvuk,
Nem tudom miért lehetett, hogy 2 hetet késett. Volt már ilyen? Nekem a több mint egy évtized alatt, még sohasem volt több mint 28 nap a ciklusom.

Lányok, már sokat írtam, mindenkinek puszi, és tiszta szívböl kívánom, hogy ez a topik egyszer s mindenkorra kiürüljön.

Puszi,
Moni
mj

Lanyok
Beszeltem AndyvalKépKépKép
Nagyon szomi szegeny,mert az elzarodast nem tudtak feloldani meg igy sem ami azert nem kizaro ok.
Viszont megvan mi a baja:Endometriozis
Annyit tud,hogy 1/2 vig hasba kap valami szurit amitol vszinuleg nem is fog mensizni,azutan pedig ha javult az allapota akkor probalkozhatnak ujra.Sajna nem tudok vele mar estig beszelni mert lemerult a telcsije de ma viszi haza a ferje.
Most ollllyan szomoruuu lettemKépNem is tudtam igazan megvigasztalni szegenykemetKép

Kriszti

ui:megyek olvasok az endorolKépKépKépKép
kriszti

Szia Kriszti

Kérlek add át Andynak, ha tudsz vele beszélni, hogy nagyon szoritunk neki. Ha már tudják mi a gond, könnyebben tudják orvosolni is.
(Az igazság az, hogy én sem tudom, hogy mivel lehetne megvigasztalniKépKépKépKép)

Talán megkérdezhetnéd Erazmusztól.
Györgyi
Györgyi

Kriszti
Ne légy szomorú. Együttérzek Andival, de én akkor lennék szomorú, ha továbbra is feleslegesen próbálkozna és hónapról-hónapra csak csalódás érné a betegsége miatt! Így most legalább kezelik (kezelni fogják) a problémáját és úgy ahogy neked, vagy Gabónak nem lesz akadálya abban, hogy babája legyen.

Tudom, most az a legrosszabb, hogy lesz 1-2 elvesztegetett hónap, és + a lelki teher, maga a megrázkódtatás is szerepet játszik, de nézd azt meg mennyi elvesztegetett hónapja volt már és mennyi lenne még, ha nem csináltak volna nála lapart. Remélem érthetö a gondolatmenetem.

Mindezen okokból kifolyólag örülök, hogy megvan a probléma gyökere és ezt kell tudatosítani nem pedig azt, hogy ezek a kimaradt hónapok rosszak lesznek. Az eredmény nem fog elmaradni.

És ez persze nem csak Andira igaz, hanem mindannyiunkra.
Természetesen át tudom érezni Andi lelkivilágát, nehogy azt higgyétek hogy érzéketlen vagyok, inkább csak racionálisan gondolkodom, és mindig a problémák megoldására törekszem, nem pedig azok generálására.

Puszi,
Moni
mj

Kriszti!
Ha újra tudsz beszélni Andyval, mondd meg neki, hogy nagyon-nagyon sajnálom, és gondolom ezzel mindannyian így vagyunk itt a topicban. Szorítok neki, hogy minél elöbb rendbejöjjön, és újra próbálkozhassanak - na persze sikeresen.

Velem meg nem tudom, mi a manó van. Tegnap délután hazafelé menet olyan rosszul lettem néhány percnyire a házunktól, hányingerem volt, szédültem. Aztán mikor hazaértem akkor sem javult a dolog, aludtam is egy jó nagyot, de aztán mikor felkeltem ugyanúgy folytatódott minden. Ráadásul mikor megéreztem a frissen mosott ruhák "szagát", még jobban felerõsödödd a hányingerem. Ma reggel megint émelyegtem egy kicsit, de úgy érzem kezdek egyre szarabbul lenni, az elõbb is olyan hányingerem volt. A gyomromat biztosan nem rontottam el, nem is fáj, de reggelire jó volt neki a meggylekváros péksüti.

Na "megyek", elolvasom a tegnap délután óta született "termést".

Pussszzz
Ildi
másikildikó

Még valami. Az endo nagyon jól gyógyítható betegség! Egyátalán nem akadálya a teherbe esésnek ha kezelve van. Vagyis nincs semmi veszve!!!!!!! Az orvostudomány már nagyon sokat tud erröl a betegségröl. Úgyhogy én tök pozitív vagyok Andi irányában és tudom, hogy sikerülni fog neki! Drukkolok és kívánom, hogy mihamarabb túllegyen a kezeléseken és persze azt is, hogy lelkileg is fel tudja dolgozni.

Andi,
Hajrá! Vedd fel a harcot és küzdj! Sikerülni fog.

Azt írtad, hogy nem jössz a talira? Jól emlékszem? Miért? Olyan jó lenne!

Moni
mj

Mi!

Még lesz egy 6. inszem csak most nincs a doki.

Kriszti!

Andynak üzenem van remény az endóval kapcsolatban.
Nekem teljesen elmúlt, elzáródás ügyben nem tudok mit mondani. Szuriból farba adható változat is van, én mindkettõt tapasztaltam. Hát köldök mellé nagyon pocsék, de havi egyrõl van szó (én 2 x kaptam). Klimaxos tüneteim nem voltak, csak pici hõhullámok, de nem vészes.
Örüljön, hogy nem várt tovább a laporral. így legalább elkezdik kezelni.
Örüljön, hogy ittvagyunk, mert nekem annaikdején amikor megtudtam az endót, nem volt senki aki felvilágosítást tudott volna adni. A laporról sem sok infóm volt. 3 hónap után végsõ kétségbeesésemben kezdtem el keresgélni az interneten az endoról (elõtte nem interneteztem).
Találtam egy topicot index.hu meddõség lombikbébi és ott lelket öntöttek és öntenek belém.
Ezt a topicot Eni (állandó továbbképzés miatt nem ír) ajánlotta nekem kb. 3 hónapja. Itt is nagyon rendes mindenki.

Caldea
caldea

Ildi
A 9. cn-en ilyen tüneteket produkálsz? Ez felettébb FURCSA!
Moni
mj

Lányok !
Ugye a menses ELÕTT nem lehet hányigerem, ha terhes vagyok?
Reggel óta haldoklom!

Edit
edit

Edit,
Nekem szokott lenni hányingerem. Nem folyamatosan, és nem is haldoklón. Viszont elképzelhetö. A höd milyen?

Beszti,
Látom nem adtad fel a hömérözést! Ugye milyen jó tudni, hogy müdödsz?
Kitartás!

Moni
mj

mj
Nem tudom, mert csak most fogom elkezdeni a hõmérõzést, ha megjön utána. Csináltam olyan táblázatot, amit felraktatok a netre.
Remélem azon minden követketõ lesz.
De nem hiszem, hogy terhes még 6 napom van a mensesig, ilyen korán szerintem a hányinger nem jelentkezhet.
Nincs ilyen szerencsém.
Úgy sajnálom, hogy 8 hónapja próbálkozunk a párommal, és csak most találtam rátok, lehet ha elõbb történik ez, akkor már összejött volna a dolog, vagy legalábbis jóval elõrébb lennék.

Edit
Edit

Edit!
Kerdesedet nem igazan ertem. Ha terhes vagy, akkor akarmikortol lehet hanyingered (ez hormonhatas).

Andi!
En is azt hiszem, hogy jobb, hogy ha tudod, hogy mi a baj, mint szel ellen harcolni. Nagyon egyutterzek veled Kép, de most mar legalabb jo iranyba tudnak kezelni. A feloldalassag pedig nem olyan nagy baj, csak vigyazz magadra.
Azt is tudom, hogy rossz az elvesztegetett honapok, de utana nagyobb az esely. Kép

Beszti
Beszti

Sziasztok!
Most jöttem vissza a dokitól, vagyis csak a kórházból, mert a doki mûtéten volt, így nem tudtam vele beszélni...Kép
Talán holnap is lesz egy óra lógásidõ..:Kép

ANDYNAK:
KITARTÁS, MINDEN RENDBE JÖN!!!!!!!!!!
Egy kis energia:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Úgy elszomorodtam, hogy mi van vele, de nagyon remélem, hogy ügyesek az ottani orvosok és gyorsan rendbekapják, hogy Andy is ott lehessen a közös keresztelõn!!!KépKépKép

Edit!
NEM VAGY TE VÉLETLENÜL T E R H E S ???????KépKép

Ancsi
aNCSI

Beszti,
Szerintem nem. Általában a terhességi tünetek a mensi elmaradása napján, vagy után keletkeznek. Ha jól emlékszem E. is ezt mondta, talán Norcinak anno, hogy nem hisz a tünetek ilyen korai jelentkezésében.

Bár aztán ki tudja. Minden megeshet!

Moni
mj

Moni!

Hat igen, jo dolog latni, hogy a tuszorepim tenyleg megvolt a 16. cn-on. Most mar a menzesz varhato idopontjat is tippelni tudom, es ha nem jon meg...Kép
Jaj de jo kis oszolesi ajandek lenne! Kép
Csak menjen meg foljebb es maradjon is ott. Mar nem izgulok reggelente (csak egy picit).
(A masik nagy oromem (ha lehet igy mondani), hogy megjelentek azok a mehnyaknyakformak, amiket mar regota nem tapasztaltam. Peldaul most besurusodott. Milyen kicsi dolgoknak is tud orulni az ember! Kép)

Beszti
Beszti

Ancsi !

Biztos, hogy nem ! Alig voltunk együtt ebben a hónapban. Csak 9. 16. 18. napon voltunk együtt.

Edit
edit

Moni!

Mar megint keresztbe irtunk, de nem baj.
Csak azert nem ertek egyet teljesen, mert pl. a mellfajas is mar elotte szokott jelentkezni.
Perzse azt nem tudom, hogy mi van a hanyingerrel. Ha jol gondolom, akkor jelentkezhet, amikor a babus beagyazodott, kezdodik a HCG termeles, es elkezd emelkedni a verben a szintje. Ez az amit kulonbozokeppen reagalunk le (lehet valaki erzekenyebb). Vagy nem? Es nagy hulyesegeket irtam?
En a magam szamara semmilyen tunetben nem hiszek. Volt mar ugy hanyingerem, hogy nem voltam babas (talan pszichesen), es amikor meg az voltam, akkor meg hanyingerem nem volt. Kép

De azt sem felejtem el, hogy most kezdodik a hidegebb ido, es emiatt vigyaznunk kell. Mert sajnos a hanyinger betegsegi tunet is. Kép

Beszti
Beszti

Sziasztok nénik Kép !

Ma voltunk UH-on a mamival. Az a múlt heti bevérzés nem is volt igaz, csak jól ráijesztettek az anyukámra. Én tudtam, és ha tudnék beszélni, el is mondtam volna neki. Szóval velem minden rendben, növögetek, fejlödök. Már a szivecském is dobog, amit ma a mamiék is hallottak. Képzeljétek az apunak könnybe lábadt a szeme KépKépKép. Most befejezem, mert megyek a mamival a növéremért az oviba.

Kata babája

A mami üzeni, hogy fél óra múlva lesz, akkor részletesen beszámol mindenröl.
Kata babája

Edit

Nekem aznap kezdödtek a tünetek, amikor meg kellett volna jönnie. (Hányinger) De lehet a beágyazodás környékétõl is. (Szerintem)Azért még ne vonj le messzemenõ következtetéseket. De én szoritok nekedKépKépKép

Véglegesül a talcsi helyszine?

Én mindig kérdezek, mégse válaszoltokKép

Ide másolom a reggeli kérdésemet mégegyszer:
Véleményeket kérnék. Szerintetek normális ha az emberlányának 2-2,5 napig nagyon megvan, utána meg mintha elvágták volna és alig? (Semmi barnás trutyi nincs)

Györgyi
Györgyi

Györgyi,
Nekem ilyen még sohasem fordult elö. Elképzelhetö. Ha szedsz valami gyogyit attól is lehet. Nincs ilyen tapasztalatom.

A talcsi helyszínére én már mondtam, hogy Klári helye lenne a legalkalmasabb, de még semmi válasz nem jött rá.

Moni
mj

MJ,
A talcsira en is Klarira szavazok-ha meg mindig all reszerol a meghivas.
Gyorgyi
Szerintem nem kirivo eset ha csak 2-3 napig mensizel,en se szoktam 3 napnal tovabb.
Edit
Asszem 9. napon furcsa a rosszullet,nem inkabb valami randa baci?!Mensiztel rendesen?
Kata
HURAAAAAAAA!KépKépKép:Huuu de jooooKépKépKép

pusssz Kriszti
kriszti

Györgyi!

Nekem is volt egyszer már, hogy 2-2,5 napig tartott a mensim, de a következõ már rendesen megjött. Nem tudom mitõl lehetett. Nem állsz most valami vizsga elõtt, vagy valami nagy feladat elõtt, amitõl izgatottabb vagy, mint szoktál lenni? Ilyen is okozhatja, hogy nem "normális" a mensid. De ha nagyon idegesít a dolog, orvos biztosan meg tud nyugtatni.

Pussszzz
Ildi
másikildikó

Kriszti!
Editnek is hányingere volt, de én vagyok a 9. cn-on. A mensim szerintem rendes volt, bacikról meg nem tudok semmit. Fogalmam nincs mitõl lehet. A gyomrom egyáltalán nem fáj, és semmilyen egyéb gyomorrontásos tünetem nincs.

Ildi
másikildikó

Gyorgyi!

Reggel is olvastam mar, de meg nekem se volt ilyesmi soha az elmult jopar ev alatt.
Ezert is nem valaszoltam semmit.
Meg azert sem, mert sokszor ugy erzem, hogy en vagyok a "Okoska", aki az ilyen feltet kerdesekre megprobal jot valaszolni (neha nem sikerul).
En elkepzelhetonek tartom. De nem biztos, hogy jo is.

Edit!
Hu, de nem szeretem ezeket a "most biztos nem" mondatokat! Elfelejteni! Se leirni, se kimondani!
Miert ne lehetne ez az a honap?????
Bocs, nem bantani akarlak. Azt biztos nem. Csak "szent harag" van bennem miattad. Akarni, remenykedni kell (kotelezo) KépKépKép. Ha mar 1-szer is egyutt voltatok, az jo lehet.
Szerintem mindenki egyetert velem, hogy a gondolatainkat meg kell valtoztatnunk, mert abbol szarmazik a remenyseg. Ami nelkul viszont sokminden nem tudsz vegigcsinalni.

Kata babaja!

Puszi neked. Kép

Talcsi:
Nekem OKE Klarieknal.

Sajnos ez tenyleg neha igy van, hogy magunkkal beszelgetunk... Kép

Beszti
Beszti

Ildi

Szerintem ha néhány nap múlva sem múlik el menj egy dokihoz. Akkor kiderülhet mi a helyzet.
Nekem bármikor bármitõl tud hányingerem lenni, úgyhogy nem nagyon tudok nyilatkozni a dologról.

Klári irta, hogy a Deák térnél lakik. Nekem az jó lenne. Kedves, hogy felajánlotta.

A mensim min. 5-6 nap szokott lenni, az utolsó kettõ volt most ilyen fura rövid. De úgyis megyek a dokihoz majd meglátjuk mit mond.
Csak sikerülne beszélnem vele, mert még nem voltam nála. Remélem szimpi lesz.
Györgyi
Györgyi

Sziasztok Lányok,
írjatok vmi bõvebbet a taliról? Jól olvatma, hogy nov.4-én lesz, de nem tudom, hogy hol és mikor? Veletek tartanék és Mj. köszi az invitálást.

Akartam Nektek behelyezni egy klassz képet, Anne Geddes honlapjáról egy aranyos gólyát, amely csõrében két kis babát tart póláyban. Csak sajna, nem megy az áthelyezés, vki nem tudja, hogyan kell.
Ha nem akkor leírom hol találjátok nézzétek meg!

Én ezzel kívánok Nektek két csíkot ebban a hónapban és babaesõt mindekinek aki már régóta vágyik rá, de különösen és elsõ sorban GabónakKép))) aki már nagyon régóta várja és itt az ideje, hogy "becsikozódjon"!
Megszavazzuk neki úgy elányok!!!!!Kép)))

üdv minenkinek:

Breki
Breki

Ja kihagytam!

www.annegeddes.com

bocsi,Breki
breki

Sziasztok!

Hát mint a picúrom ígérte itt vagyok. Képzeljétek, ma reggelre voltam visszarendelve UH-ra. Bemegyek, lefekszek, csajszi nézi, mosolyog, "igen itt van a baba". Mondom neki: és a bevérzés látszik még? Azt mondja milyen bevérzés? Mondom neki, hogy nézze már meg a 10 nappal ezelötti UH-ot (akkor másik csaj volt). Megnézi. "Ja az nem bevérzés volt. Ha a petezsák még nem ér hozzá a méhfalhoz, gyakran bevérzésnek látják. Viszont én szakkönyvvel tudom alátámasztani, hogy az nem bevérzés, nyugodjon meg, semmi gond a babával.Hallgassuk meg a szívhangot, jó?" Hát ha nem feküdtem volna, dobtam volna egy hátast. Mi a francnak ültetnek oda olyat aki nincs tisztában a dolgokkal. Az OK, hogy szinte futószalagon megy az egész, de minket a fene majd megevett 10 napig, hogy mégsem marad meg a baba. Mi van ha amiatt a h...lye nö miatt vetélek el mégis az idegességöl? Azt hozzáteszem, hogy a múltkor vittem egy kis apróságot az UH-os csajnak. Most nem. Hát akkor nem a múltkorinak kellett volna tüzetesebben megnéznie, ha már kap valamit?
Na mindegy, most, hogy leírtam Nektek, kezd elszállni a dühöm.

Györgyi!
Nekem is 5-6 napig szokott tartani, de a legutóbbi mensim nekem is 2 napig tartott, aztán utána babás lettem. KépKépKép

Kriszti, Beszti!
Köszi! Kép

Kata
Katáék

Katáék
Örülök, hogy minden rendbenKépKép Vigyázz magatokraKépKép
Remélem nekem is bejön, ami nekedKép

Breki
Részemrõl rendben, hogy Gabó legyen a következõKépKép Aztán szépen sorban mindenki. 5 kismama van én a 8. hogyre pályázom, ugyhogy lehet még jelentkezniKép

A talcsiról még nincs konkrétum.
Györgyi
Györgyi

Kandi72 !

Biztos, hogy lesznek kérdéseim feléd, úgyhogy elõre is köszike. Kezdeném is. Milyen a felszereltség? Tényleg foglalkoznak ott meddõségi problémákkal is.

Edit
Edit

György,
Nyolcadik ehyl megszavazvaKép
Breki
breki

Breki

KösziKép Ugylátom nincs már itt senki? Majd késöbb még benézek.
Györgyi
Györgyi

Lányok!!

Merre vagytok?? Ennyire péntek van? Kép

Ildi
másikildikó

Breki!
Erre a képre gondoltál?

Kép
Ildi
másikildikó

Sziasztok lányok!

Hát itt a búcsú órája...Kép
Most mondta a fõnököm, hogy holnap be ne jöjjek...KépKép
Szófogadó kislány vagyok!!!

Szóval, azért e nagy búcúskodás , mert akkor mostantól számítva két hétig nem leszek.

Szeretném, ha valaki üzizne nekem, ha valakinek már nem csak gyöngyökbõl fûzött zebrája van, hanem pisis zebrája is ...már bocsánat a kifejezésért.

Ja, és LÉCCI ÉRTESÍTSETEK A TALÁLKA HELYÉRÕL ÉS IDÕPONTJÁRÓL!!!

Gabó!
Majd üzizd meg, hogy melyik vonattal jössz, és talcsizzunk, jó???KépKép

Legyetek nagyon jók,
kismamák vigyázzatok magatokra és babátokra!KépKép

Kata babája!
Légyszi szólj már a kispajtásaidnak, hogy az anyukáik már nagyon várják õket, ideje lenne beköltözni!!!KépKép

NAGY-NAGY PUSSSSSSSZANTÁÁÁÁÁS:**************

Ancsi
Kép
Ancsia szabadságos

Klári,
Te a Deáknál laksz, mert én itt dolgozom a Deák térhez kb.5 percre.
Breki
Breki

Ildi, Breki
Nagyon ari a kép. Ugylátszi ennyire péntek van.

Ildi
Te voltál az elözö talcsi? Nem látlak a mostani listán sem?
Györgyi
Györgyi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?