Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Kata,
nemsokára itt az esküvő napja!
Nagyon sok örömöt és boldogságot kívánok Nektek!

Hát, én voltam tegnap az MM-be, ma meg a Kaáliba.
Visszavette a doktornő a met adagomat, és szigorú diétára fogott!
Krizsával meg azt beszéltük meg, hogy megvárjuk a következő lombik kezdéssel, amíg a doktornő zöld utat ad, és javulnak az eredményeim!Augusztus 31én kell majd visszamennem megbeszélésre, és kielemezzük a terhelésemet!Kíváncsi vagyok, hogy alakul majd!
Ja, és még azt is beszéltük, hogy ha véletlenül nem sikerülne a 2.beülti, akkor kellene egy újabb lapar, meg átjárhatósági, és ki kellene venni a miómámat!Hát, remélem nem lesz rá szükség!
Úgyhogy velem ennyi van, augusztus közepén lesz a kövi terhelés, addig pihizünk, meg regenerálódunk!

Puszilok mindenkit! :P :P

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Alle: mi is nagy kiállításra járok vagyunk. Idén hova jöttök Mo-n?

Kata: a második legszebb pedig a babád megszületése legyen, rendben?! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Fényképeket kapunk majd, priviben akár?
Vendég

sziasztok!

Alle, igazán szép a kutyutok!

Meli, érdekes, hogy viszavette a metet. Javult a leleted,vagy miért,mit mondott?
Augusztus hamar eljön meglásd, addig még simán ledobsz jó néhány kilót , főleg a te tempóddal!
Most én is a miomával lettem terhes. Hétfői uh-n látszott is, pont akkora mint a baba.
Baba 24 mm-s, a mioma pedig 23X25 mm. Egymás mellett vannak. Nem parázok miatta, sok nő szül miomával. Viszont sajna nőni fog a terhességgel.

Kalkatám, minden nap gondolok rád!

Sannah, szépen megy az időd!

Ma bejelentkeztem én is a mensbe cukorterhelésre. (inzulint most nem néznek, mert az ilyenkor úgyis elszáll) Nem is tudom ,kell e nekem ez a vizsgálat, van itthon cukormérő /Anyánál/ én is meg tudnám mérni. :?
nani72

Nani,
a doktornő azt mondta, hogy vissza kell vennem a metet, mert mielőtt szedtem volna, sokkal jobbak voltak az eredményeim, és a gyogyi után romlott.Azt mondta, hogy valószínű sok volt nekem a met, nem kellett volna 3x850mg-ot szednem!Úgyhogy most már csak 2xszedem!
Kíváncsi vagyok milyen lesz majd a terhelésem!
Sajna nekem a miómám nagyon rossz helyen van, ezért lehet ez okozza a gondot.De majd meglátjuk!
Drukkolok, hogy jó eredménye legyen a terhelésednek!
Meddig szeded majd a metet?
Nagyon szép a vonid! :wink: :D

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Nani: nagyon gyorsan megy, még csak most lett + a teszt és már azt is tudom, hogy kisfiam lesz. Én nem megyek végül is cukor vizsgálatra, mert nekem is rosszabb lett az eredményem a gyógyszer szedése óta, mint előtte volt. Az alap cukor értékem olyan, mint négy éve volt, szóval ennyit erről.
Anyukám is cukros volt terhessége alatt és nem volt gondja, pont azon gondolkodtam, hogy amikor kismami lettem nem szedtem a metet, nem diétáztam, akkor miért?
Azon is gondolkodtam, hogy régen mit csináltak amikor még nem ismerték az IR-t????? Na mindegy, nem akarok okoskodni, de én már egyre kevésbé hiszek ebben a dologban.
Vendég

Sannah, ezen vitatkoznék, de nem teszem. Régen, aki cukros volt a gyerekének elég szar volt, lett, és hogy szar, még enyhe kifejezés, elhiheted. nincs rosszabb, ha egy kismaminak magas a cukra, és/vagy magas a vérnyomija,nagyon nagy károkat tud okozni!!!!!!NEM SZABAD FÉLVÁLLRÓL VENNI!!!!!!!!!!!!
Vendég

Sannah, ámen :wink: :wink: :wink: (képekről majd gondoskodom) ez az IR számomra is egy nagy-nagy REJTÉLY...amúgy

Alle, Gitta csodaszép!!!!

Meli, sok erőt és kitartást a diétához és persze a MOZGÁSHOZ!!!! (ezt milyen formában kívánod űzni???) :roll:
Kezdetben énis ennyit szedem és most már csak napi 2x250mg-mal produkálom a 70% "jó" eredményt! Úgyhogy hajrá, javulni fognak az értékek. (nekem a drnő a 12.hétig javasolta - majd - utána diéta+mozgás csak végig)

Nanikám, tudom, érzem... Köszönöm
(persze h KELL a vizsgálat, ezen ne gondolkozz - mi ez ahhoz képest amiken túlmentetek már) :P

"BÍZOM TISZTA GONDOLATAIM TEREMTŐ EREJÉBEN ÉS BÍZOM A VÁLTOZÁSBAN! "
kalkata

Lányok, Puszillak benneteket, most összecsomagolunk (ruhám már itthon) és holnap hajnalban útra kelünk életünk első legcsodálatosabb élményének átélésére :D :D :D

Köszönöm a sok ránk gondolást és a jókívánságokat még1x!!!!

kalkata

Kalkata: nagyon sok jót kívánok a nagy napra nektek! Utána meg felhőtlen boldogságot!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Kata!Sok boldogságot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

babaimádó
Kép
babaimado

Hunci: tudom, hogy vitatkoznál, de anyukám is cukros volt a terhessége alatt és nekem semmi bajom nem volt. A barátnőm is IR-es az első terhességének kiderülésekor abbahagyta a metet és gyönyörű egészséges babája lett, majd jött a következő, nagy ívben kerülte a metet és sütit evett sütivel. Szóval nem értem akkor sem. Amikor én most kismami lettem fél éve nem szedtem a metet és azt ettem amit akartam, nem számoltam a ch-kat, akkor ez miért van??? Ja és mióta szedem emelkedett a cukrom....

Mindegy én nem hiszek benne már benne....
Vendég

Alle, a kutyusotok csoda csoda szép, büszkék lehettek rá :lol:

Kata, nagyon nagyon sok boldogságot, és kérjük majd a részletes beszámolót fényképekkel együtt, juj de izgi lesz, hol lesz nem pesten hanem vidéken???

Baba, néztem a másik oldalon hogy neked már mekkora pocakod van nem semmi, és még csak nőni nőni fog az édes teher :lol:

Melinda, néztem a vonalzódat, te mit csináltál, hogy már lement 8 kg?
pbj12

PBJ: neked is hasonlót kívánok mielőbb!!!!!!!!!!!!!!!!!

babaimádó
Kép
babaimado

Kata!
Nagyon fogok szorítani, hogy isteni időtök legyen! Ugye valahogy nézhetünk majd képeket?? :D
Élvezd ki ennek a csodálatos napnak minden percét és ne izgulj semmin! Apró bakik mindenhol vannak, de nem kell felvenni őket, a lényeg, hogy TI jól érezzétek magatokat!!!!

Meli! Te annyira ügyi vagy diéta terén! Nekem egyszerűen magas ez a lassú, gyors felszívódású.... Nagyon macerásnak tűnik a számolgatása!!! Te hogy csináltad???
Főzeléket lehet enni, meg ilyen egészségesnek mondott dolgokat? Nem elég, ha "csak" a tésztáról, édességről, kenyérről mondok le??
Milyen volt a régi eredményed?

Nani, tök jó, hogy még mindig nincs semmi róka és kis vuk sem! :D

Szrityi! Nagyon elvagy tűnve!!! ;) Mizujs???

Sannah, megértem, amit mondasz!!!!

Puszi nektek
gigibp

[quote="sannah"]H írta:sannahunci: tudom, hogy vitatkoznál, de anyukám is cukros volt a terhessége alatt és nekem semmi bajom nem volt. A barátnőm is IR-es az első terhességének kiderülésekor abbahagyta a metet és gyönyörű egészséges babája lett, majd jött a következő, nagy ívben kerülte a metet és sütit evett sütivel. Szóval nem értem akkor sem. Amikor én most kismami lettem fél éve nem szedtem a metet és azt ettem amit akartam, nem számoltam a ch-kat, akkor ez miért van??? Ja és mióta szedem emelkedett a cukrom....

Mindegy én nem hiszek benne már benne....

Sannah, vannak mázlisták, nem mondom, de nagyon nagy a kockázat.tudod, nem vagyok para, de ebben a témában elég kemény vagyok.Azért emelkedett a cukrod, mert csak nézd meg a vonalzódat, más állapot :wink:
Vendég

Kata,
nagyon várom már a képeket!
Sok boldogságot mégegyszer!És csodás éveket!
Az első házassági évfordulótokat pedig legalább 3an ünnepeljétek! :wink:
Kérdésedre a válasz: sajna mostanában nincs túl sok szabadidőm sportolni, de van egy nagy kertünk, ahol naponta gazolok, meg kapálok.
Meg sokat bicajozom!

Pbj,
hát, mostanában sajna nem ment le egy deka sem, sőt, feljött három, amióta bűnöztem egy csomót!De most újra nekiállok, és mától rendesen tartom az IRes diétát!Remélem újra beindul majd a fogyás!

Gigi,
dehogy vagyok én ügyes a diétázás terén! :lol: :lol: :lol: :lol:
Mindig próbálom megmagyarázni, hogy épp miért bűnöztem! :lol: :lol: :lol:
Az az igazság, hogy hetek óta el akartam kezdeni újból, de éreztem, hogy még nem vagyok felkészülve rá lelkileg!De ma eljött a nagy nap, mától csak kicsi bűnözést engedek meg magamnak(gyümibolond vagyok, eprezek, málnázok, meg ribizlizek :oops: :oops: :oops: )!

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Katám, eljött az időtök, itt a várva várt hétvége! Feleség leszel!
Úgy örülök a boldogságotoknak! puszi nektek!

Ir diéta: én nagyon betartom a helyes kajálást. Szigorúan 2,5-3 óránként eszem (így sosem vagyok éhes), semmi nasi, gyümiből 1 szem ( illetve 20 deka)naponta. Simán ki lehet bírni.
Gyors és lassú ch-k: ezt 1x kell "bemagolni " kis agyunkba :) , utána rögtön tudja az ember mit mivel szabad enni.Nem nagy ördöngősség.
Főzelékek mehetnek ( tk.liszttel habarok/rántok) Durumtészta teljesen kipótolja minden tésztaevési kényszert. :D

Gigi, örülök is, hogy nem látogatom róka ügyben a 00-át.
Ezért is várom oly nagyon az uh-kat, hogy láthassam, tényleg bennem a baba? mert nem érzek semmit, olyan mintha nem is lenne.Igazi áldott állapot. :wink:
Pont 2 hét múlva lesz a genetikai uh. Ki kell bírni addig.

Sannah, te hol voltál genetikain?
nani72

Nani: istenhegyin, Hajdú dr-nél, jövő héten szerdán megyek a 16 hetes-re.
Én is bemagoltam, csak durumtészta van itthon, meg tönkölybúzás, rántott dolog nagyon-nagyon ritkán. Főzelékeket eszem ezerrel, Norbi cuccokat veszek, nekem nagyon bejöttek. Ma már megettem egy nagy adag somlóit tőle, isteni volt.
Vendég

Sziasztok,

Kalkata, a legjobbakat nektek erre a hétvégére, és persze a további évtizedekre is!

Sannah, nem tudom, merre fogunk menni :oops: Voltunk Komáromban pünkösdkor a CACIB-on, és megyünk arra is, ami ősszel lesz, ez biztos. Itthon eléggé bírófüggő, hová megyünk, ha tudjuk, kinek bírál (itthon elég erős a lobbi az egyes kennelek között), akkor inkább nem megyünk biztosan megveretni magunkat. Szeptemberben majd megyünk Pozsonyba, az IDC-re. A többi eseti.
Ti merre mentek?

Nani, azért ügyes vagy a diétával, én mostanában nagyon elhagytam, a tízórai és az uzsonna időnként kimarad :oops:

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Sziasztok,

Nálam semmi különös de olvasgatlak benneteket.
Kalkatának szurkolok a legszebb naphoz a többieknek amihez éppen kell.

Puszi mindenkinek
szrityi

Kalkata, sok boldogságot!!!!!!!!!!!!!!!! Holnaptól kis feleség, új asszony leszel! Kívánok gyönyörű együtt töltött évtizedeket!

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

CSajok!

Tízóraira, uzsira mit szoktatok enni???

Nekem sajna a munkám mellett nem lehet napi 5x enni! Ma pl reggel 5-kor keltem, ilyen korán sajna nem megy a reggelizés. 6 és 10 óra között megállás nélül munka volt, szóval fél 11kor jutottam reggelihez!

Kata! Nagyon sok boldogságot és gyönyörű időt kívánok nektek!!!!
Majd gyere és mesélj!!!!

Nani, hamar eljön az uh és láthatod a kis/nagy csodádat ismét!!!!
gigibp

Gig,
felkelés után fél,1órával mindenképpen kell enni!!!!!!!
Ez nagyon fontos!Tudom, hogy nehéz megszokni, énis 6ra járok dolgozni, de előtte mindig eszek.

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Melikém! Én tudom, hogy enni kéne, de sajnos nem mondhatom munka közben, hogy állj én most eszem!
A tízórai és uzsi témakörben mondjatok valamit légysziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!
gigibp

Kata!!!!

Már asszony vagy! Yeeeeeeeeeeeeeee! :D :lol:

Nagyon-nagyon sok boldogságot!!!!!!
gigibp

Kata!

Sok boldogságot!Nagyon jó időtök van egy tökéletes ceremónia utáni hatalmas lagzira!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Kalkata,
tökéletes időtök lett :D sok boldogságot nektek!

Gigi,
Cerbona müzli szelet, 1 alma, fél banán, pár szem Korpovit keksz, esetleg egy palack joghurtital, aminek megfelelő a CH-ja...

allegrobarbaro

Kata, remélem nagyon szép napotok van, törnek a tányérok, az asztal tetején táncoltok és fergeteges a hangulat!!!!! Nagyon boldog, hosszú házasságot kívánok Nektek!!!!!

Alle: Debrecen CACIB tuti, utána kisebb CAC-ok a szukámmal gyakorolni, Európakiállítás, a komáromi CACIBok még az állapotomtól függnek, a budapesti derbyt és grand prixet tuti kihagyom.
Vendég

Kata, jó volt a nászéjszaka? :wink: :D

Gigi, muszáj enni, tegyél a zsebedbe kaját és edd meg.
Alle jókat írt, én ennél kicsivel többet szoktam enni. :oops:
Igaz, a főétkezésen lecsalom.
nani72

Gigi,
a lányoknak igaza van,enni mindenképpen kell!Ez nagyon fontos.Ez a legfőbb alapja a diétának!
Szerintem érdemes lenne elmenned dietetikushoz, ő segítene összeállítani az étrendet!

Kata,
majd gyere, és mesélj, milyen volt a lagzi! :wink:

Nani,
akkor mész terhelésre, ugye?Mikor?

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Köszi csajok!!

Próbálok figyelni a kajára, bár a tízórai, meg az uzsi nehezen mennek!

Puszka mindenkinek!
gigibp

Sziasztok Lányok!

Szívből köszönöm, köszönjük a gratulációkat, a Ránk gondolást, drukkokat MINDEGYŐTÖkNEK (AMINA, Nani, Alle, Gigi, Sannah, Meli, Szrityi, Hunci,Bols).
Minden meseszépen, csodálatosan sikeredett (minden álmunkat felülmúlta mindkettőnknek): az idő, a szertartások, egyéb programok, a vacsora és a mulatság egyszóval MINDEN!!!
(képek folyamatban, remélem hamar tudok felétek törleszteni ezügyben...)

kalkata

Halihó Kata,
Szuper, hogy jól sikerült a nagy napotok. Szombaton sokat gondoltam rátok. Még a múlt héten küldtem mailt a freemailedre, nem tudom megkaptad-e?
Vendég

Kata, de örülök, hogy minden jól zajlott! puszillak ! :D

Meli, juli 2-án pénteken megyek reggel vv-re. ( 1-jén meg genetikai uhu-ra)
nani72

Lányok! Gondoltam rátok, amikor reggel 6 előtt reggeliztem!!! :D
Jól is tettem, mert legközelebb fél 10 után jutottam volna kajcsihoz!

Kata, sokat gondoltam Rátok, hogy milyen jó időt fogtatok ki! SZuper, hogy jól sikerült minden! Várjuk a képeket!!!!!

Nani, hamar itt lesz a július!!!! Mehet vámpírkodni és a többi... :)
gigibp

Bella, írtam privit

Amina, nagyon meglepett az SMS-ed, hihetetlenül örültem :oops:

Gigi, végig szombaton + vasárnap meseszép idő volt 8)

(megjöttek CD-n a képek, hamarosan láthatjátok, mesébe illőek :wink: )

kalkata

Nanikám, ölellek-puszillak

kalkata

Sziasztok!

Segítenétek abban, hogy IR + terheléses cukor vizsgálatnál az inzulin rezisztenciát mikor kell nézetni? Csak úgy elmennék egy kontrollra, de a laboros azt kérdezte, hány pontos inzulin rezisztenciát akarok nézetni? :roll:
roni34

Roni,
Én általában két pontost szoktam nézetni, az elég szokott lenni. Tehát leveszik éhgyomira a vért, majd cukros lötyi megivása után 2 óra múlva.
Vendég

Roni, én 3pontosat "nyomok" az utóbbi időben 0-60-120 (mert néha megtréfálnak az értékeim...)

Bella, nagyon meghatódtam, kedves tőled (mostanában érzékennyé váltam az események hatására) - majd elfelejtettem MA MINDEN MÁS - volt a be és kivonuló zenénk a polg. szertartáson...szerinted???

Van valaki mostanában akcióban Lányok??? :oops:

kalkata

Roni!
Nekem is 3 pontos volt, de 30-60-120 és természetesen 0.
gigibp

Kata,
majd rakj ám képeket!
Meglesnélek iwiwen! :wink: Elküldöd priviben az elérhetőségedet?

Roni,
nekem volt már 5pontos (0,30,60,90,120 perces)
Aztán volt 3pontos is(0,60,120 perces)
És most a doktornő 0, 20, 60, 120 perceset kért!De ez még nem volt, majd augusztusban.
Hogy állsz a diétával?
A múltkor milyen eredményeid voltak a terhelésen?

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Kata,
az nagyon találó szám:) várom a képeket nagyon!
Vendég

Köszi Lányok a segítséget!

Meli: a korábbi vv alkalmával sajna elég hanyagul nézték ezeket, mert azt sem tudtam sajna mit kell nézetni. A felvilágosítás, na azt inkább hagyjuk...
Szóval tavaly a
cukor 0' 4.5
cukor 120' 3.7
inzulin csak 0' mértek, az 2.7 volt.

ez alapján meg a PCO-m alapján kaptam a mensbe a metet. Viszont a Kaális kedvenc dokim egy kicsit rosszul vette, hogy elkezdtem szedni a metet, mert szerinte nem kellett volna... na most legyen okos, az ember lánya.
Júli elején megyek vissza a mensbe, akkor beszélek Tű.dokival, mi legyen tovább.
A diétát nagyon nem tudom tartani, viszont helyette sokat mozgok. 2009.07.13 óta (ez volt a hivatalos fogyókúrám kezdete) 11kg-tól sikerült megszabadulni, amit tartok is! Sztem a szervezetem most beállt egy ideje erre a súlyra és sajna akkor sem fogyok, ha alig eszem vmit.

Kalkata (asszonyka) én szívesen megnézném a képeket a nagy napról :wink:
roni34

Csajok!

Shortnál a kezdetektől fogva milyen sűrűn kell menni uh-ra?
Azt hallottam, hogy az utolsó héten (repesztés előtt) két naponta vagy naponta! Amúgy meg mindenki mást mond nekem! Segítsetek!!!!
Azért kérdezem, mert olyan munkahelyen dolgozok, ahol nem tudom megoldani, hogy később menjek! Egyáltalán nem toleránsak, meg kivitelezhetetlen lenne a dolog!

Most olvastam valahol, hogy panaszkodtak a lányok, hogy ez ET mennyire fájdalmas, hogy valaki zokogva jött ki!
Ez komoly????
gigibp

Szép estét!

Gigi, az uh attól függ, hogyan alakulnak a tüszőid. Előfordulhat, igen, hogy akár naponta vagy kétnaponta kell menni, a saját érdekedben. Nem hobbiból csinálják a dokik, de muszáj figyelni, hogy megfelelőek legyenek a tüszők leszíváskor és nehogy véletlenül spontán tüszőrepedés legyen, mert akkor megy a kukába az egész stimu. Sajnos, aki lombikozik, ezzel számolni kell, valahogy meg kell oldani.

Az ET nagy átlagban szerintem egyáltalán nem fájdalmas. Nekem eddig 3 volt, sosem volt kellemetlenebb egy rákszűrésnél, és akikkel együtt voltam, senki nem zokogott, sőt, mindenki remekül volt. Ha valakinek van valami speciális problémája, akkor elképzelhető, hogy jobban fáj.
Ne hagyd magad befolyásolni mindenféle rémhírekkel, mert ha előre rettegsz, biztosan fájni fog. Bízz az orvosodban és a nővéredben, nem először csinálják és nem akarnak fájdalmat okozni senkinek sem!

allegrobarbaro

Kalkata, fényképeket hol és mikor láthatunk? Nászút-féle lesz valamikor?

allegrobarbaro

Alle, Bella, Amina, Nani, Meli, Gigi képek hamarosan a blogomon :oops: (kis türelmet kérek még...)

kalkata

Gigip: én sem tudok nagy fájdalomról beszámolni az ET során.
Múltkor volt egy csajszi, aki evett reggel előtte ezért nem altatták el, na ő panaszkodott rendesen. Így sztem ezt a kajálás dolgot tartsd be és nem lesz gond! Tényleg ne parázz előre és ne hallgass mindenféle riogatásokra!!!

Nekem mindig "csak" 1 UH volt előtte, amit én keveselek is egy kicsit. Sztem örülj, hogy ha többször néz meg a dokid!
roni34

Kata asszonyság: nagyon várjuk már a képeket!!!!!

Roni: ET-nél nincs altatás és lehet enni előtte nyugodtan.

Gigi: szerintem is inkább rákszűréshez hasonlítható a legjobban.
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?