Új privát üzeneted érkezett!

Ma 22:04-kor jubiláltam. Az volt a 2000 ezredik (!!) hozzászólásom. Hűha! Kép
Na, megyek már. Kép

L.
bellana

Sziasztok!

Gondolom ma senki nem fog beelőzni, míg írok Kép Felébredtem fél 5kor, nem tudom mire és nem tudtam már visszaaludni.

Tánc: mielőtt kifúrja az oldalatokat a kíváncsiság: táncolni hordjuk a gyerekeket együtt Panóval. Kép Peti nem jár, mert olyankor ő úszik. Ez heti egyszer van. Szóval nem mi táncolunk Panóval Kép Nem ér röhögni Kép Kép Kép

Kisdió: nagyon remélem, hogy nem lesz semmi baj! Sőt biztos! Ez terhesség alatt változott így meg?

Csipcsiripp: mi nem adattuk be az agyhártyaellenit. Kockázatáról nem hallottam, mi így döntöttünk.

Bori: jajj, autósülés! Ne is mondd, minden nap eszemben van, és mindennap el is felejtem Kép Tiszta szita az agyam. Ma fel is hívom! Írigy a kistaliért, de jövő héten lesz a nagy is Kép Babák összekeverése Kép Kép Kép Egcsivel azóta beszéltél? Amikor beszéltem vele a múltkor, akkor azt mondta, hogy megpróbálnak jönni Timivel együtt. Ez azóta nem változott?

Mucska: de jó, hogy máris többet vagy Kép Gratulálok a fogakhoz, éjszakákhoz, jó kislányhoz! Kép Fürdés: imádok ücsörögni a kádban jó meleg vízben. Fél óra és sokkal jobban érzem magamat. Forgások Kép Napi menü Kép Ne tudd meg, milyen nehezen bírom kitalálni, hogy mit főzzek! 10 új póló Kép Kép Kép Képeket, de gyorsan!

Annikó: örülök, hogy ilyen jól átvészeltétek az oltást! Kép További jobbulást!

Orsi: masszázs Kép Ez a köldök dolog nem hangzik túl jól, de biztos nem lesz semmi baj!!! Drukkolok nagyon! Egyedül elalvás a kiságyban Kép

Kriszta: akkor majd várom! Kép Remélem ez a tej dolog rendeződik már, vagy legalább tudnak valami bíztatót mondani!

Zsuzsa: de jó, hogy Zsófi végre elkezdett enni az oviban Kép Sikerült pihenni, viszont tegnap teljesen leamortizáltak a lánykáim. Egyik se aludt délután, nem tudom miért, ennek megfelelően mire hazaértünk a táncból tiszta dilisek voltak. Nóra olyan sírógörcsöt kapott valami abszolút kis dologtól, hogy alig lehetett megnyugtatni Kép 8kor már mindegyik aludt.

Linda: de jó, hogy jöttél! Remélem Gergő most már hamarosan meggyógyul!!! 2000 hozzászólás Kép

Maci: kitartás!!! Majd a talin felvidítunk!

Chello: nem is biztos, hogy jöttök? Ne csináld! Köszi a felvételt a klubba Kép Drukkolok az 5 kilóhoz. Na nem mintha Kata sokkal jobban hízna mint Noémi. Ő egy kilóval többről indult, és nem sokkal több, mint 6 kiló és két héttel még idősebb is. Szóval igazán beillik a klubba Kép Látom dokinéniteknek semmi se jó Kép Oltás: én is fordítva hallottam: a két hónapost szokták jobban viselni. A három gyerekből meg az egyiket ez viselte meg, a másikat az , Katát meg még egyik se. Séta: nagyok miatt muszáj, meg ha nincs kint legalább egy kicsit Kata is, akkor sokkal vacakabb napunk van, sokkal nyűgösebb.

AHajni: merre jársz? Te szoktál ilyen vadhajnalban irogatni Kép Jól vagytok?

Akik nagyin régen voltak: bnm (Melinda), Kinga, Jerry, Ildikó, zsuzsi, kakukk, dzscs, Egcsi, Timi (tudom ők nem is tudnak írni): remélem jól vagytok és csak nincs időtök írni!

Rita: milyen örökmozgó Lili Kép Nagyon ügyes Kép Remélem a talin láthatjuk majd! Járókailag nem akarlak elkeseríteni, de elég drágán bírják adni, főleg, ha normális méretű Kép Mi még Lilinél vettünk egy járókát, jó nagyot (duplát), had férjen el az a gyerek felkiáltással. Na elférni éppen elfért volna, ha hajlandó lett volna mondjuk 5 percnél többet eltölteni benne. Itt állt egy ideig játéktárolónak, de aztán inkább elraktuk. Nóra sem értékelte. Odaadnám szívesen, de ez hálós.

Szöszi: hajnalig tartó buli? Szó sem lehet róla Kép Kép Kép Mit képzel az a gyerek ? Kép Ezen már gondolkodtam, biztos, hogy nem fogok tudni aludni, amíg épségben haza nem ér. Újságolvasó Balázs Kép

Pussz mindenkinek:Szilvi
lino

Sziasztok!

Nem vesztem ám el, ne örüljetekKép
Mostanában nem nagyon volt időm jönni, de azért néha- néha beolvastam. Velünk minden rendben, Bálint már nagy huncut, most éppen a kispárnája a legkedvesebb barátja. Akár fél órát képes küzdeni érte, hogy a kezébe kaparintsa, utánna meg tömi a szájába ezerrel. Kép

Babakocsi ügyben is döntés született, nem azt vettük meg, de vettünk egy másikat. Ez amit leírtam nektek annyira nagy volt, hogy nem mertem bevállalni. De az új nagyon-nagyon jó, és végre nem sír benne a gyerek Kép

Orsi:köldök Kép Nekünk is azt mondták anno, hogy belülről nem kell kitakarítani Kép

Kisdió: ez az anyajegy nem hangzik túl jólKép Bizti nem lesz semmi baj!

Maci: szerintem mindenkinek vannak ilyen depis időszakai, nekem legalábbis tuti Kép Nálam múlt héten jött elő, mert Bálinttal nem tudtam mit kezdeni, erre most meg van, hogy egy órát eljátszik magában, sőt néha zokon veszi, ha felveszem. Kép

Chello: ez tényleg ilyen van sapka-nincs sapka efektus. Örülj neki, hogy Noncsi végre kezdi összeszedni magát. Nálunk hasonlóval állt elő a doktornő két hónap után. Csak nem tudom miből gondolta, hogy napi 600 ml-től tud egy gyerek hízni havonta 1,5 kg-t Kép

A válaszolgatásról pedig (bár senki nem kérdezteKép) az a véleményem, hogy igen, valóban nem jó érzés, ha nem reagálnak az írásomra, de én sem tudok mindenkiére. Annak ellenére hogy nem régóta vagyok itt, sok segítséget, tanácsot kaptam, amit köszönök nektek. Viszont az szeritnem kicsit durva kijelentés, hogy "van akit meg sem érdemes jegyezni". Szerintem mindenki ugyanolyan fontos, függetlenül attól, hogy mennyi ideje van jelen, vagy hogy ismeritek - e személyesen, nem? Mert akkor én is "fölösleg" vagyok Kép

Puszi mindenkinek
Amatőr

Elfelejtettem mondani, hogy a kaka ügy is megoldódott, mint kiderült a táptól ilyen. Ebben ugyanis kétszer annyi vas van, mint az előzőben Kép
Amatőr

Jó reggelt mindenkinek!

Amatőr!

Nem vagy fölösleg, ebben bizti vagyok. látod én április óta alig vagyok (először 6 hét kórház, aztán meg a nyaralóba mentünk a jó levegőre és mégis szivesen látnak újra. Igaz hogy én egy éve írok, de engem is csak képről ismernek.Szóval fel a fejjel, de biztos vannak olyan mondatok amik rosszul jönnek , de próbáljunk átsiklani felette. Szóval teljes erőbedobással tessék jöni.

kaki: tán jó kis zöldes feketés?

Linó!

Hatalmas puszi, jó hogy megint tudok rólad.
Azt azért ne kérjétek, hogy heti menűt írjak előre.(holnap őzpöri, piritott tarhonyával és apa kikönyörgött egy almás pitét.)
képek: ne ijesztgessük azokat az én képeimmel akik nem ismernek Kép A lány fotogénebb.Kép

Bellana!

Itt leszek megint és ha jól viselkedtek akkor áprilisig nem szabadultok Kép
Nekem van elég időm Anna mellett anélkül, hogy elhanyagolnám.
Most is alszik még a hercegnőm.
Na gyorsan készítek reggelit a családnak.

Kép

Pusz: Mucska

Andi
Kép
mucska

Chello!

Akartam egy reggeli mailt küldeni, de a rendszer karbantartás alatt van.
Így lehet, hogy csak délután tudok írni, mert délben megyünk ruhákat venni a kisasszonynak. Szegénynek nincs mit felvenni! Kép

Zsuzsa!

két masik mail is jött, de táblicsku az nem. Kép
Várom.Kép

Pusz és szép napot mindenkinek!

Ja a lányom nem tartotta magát a szabályokhoz és egy órával hamarabb ébredt Kép
Így mi most játszunk.
Pusz MINDENKINEK!
Mucska

Andi
Kép
mucska

Sziasztok!

Kata még mindig alszik, lányok elmentek apával oviba, mert ma korábban kell beérniük, ma torna óra van.

AHajni: jó, hogy megoldódott a kaki probléma Kép Babakocsi Kép Én azt hiszem annak szólt a "nem érdemes megjegyezni" aki jön, ír két-háromszor és soha többet nem jön. De Te ennél jóval többet írtál már! Egyedül játszás Kép

Mucska: Naaaa! legalább egy képet az új pólóban Kép Nálunk ma lesz tarhonya marha pörkörttel + tegnap megkívántuk tőletek a meggyes sütit Kép

Megpróbálok felrakni képet, ez elég kis méretű (minőségileg is olyan sajna) mert csak a telefonommal készült. Ma elvileg kész lesznek a múltheti képeink, majd délután felrakom az albumba.

Szilvi
Kép
Kép
lino

Szia Linó!

Miért nem tudunk egyezségre jutni fénykép ügyben? Kép A lányról nem jó? Kép
Na majd befűzöm apát, mert ma úgyis hajat mosok.
De hogy higgyetek nekem és lesz időm kaptok képet a poló arzenálomról. Apa meg csak röhög rajtam.
Sárga pólóban jó leszek Kép ?

Andi
Kép
mucska

Szia Mucska!

Akkor legalább egy közös képet Kép sárga póló tökéletes! Kép

Enyém gyerek még mindig alszik Kép

Szilvi

UI: viszont nem is írtam nektek, hogy tönkre ment a külön fagyasztómnak az ajtaja, és mire észrevettük minden kiolvadt, tönkrement Kép
lino

csak kukk!
A lányaim még szunyálnak este 10 óta Kép Zsófit keltenem kell már, mert nem lesz itt ovi!!!

Lino: a képek szuperek!

Andi: küldöm újra a táblázatot! CSatoltam elvileg! JPG formátum!!!

Linda: nézem a sorozatokat! Mind a 3-at, és többnyire videjóról Kép

Na, most el, de nem szabadultok! Jövök, és pótlok!!!

ZSuzsa
zerko

Jó reggelt!

A.Hajni!
Én írtam azt a bizonyos mondatot és pont úgy értettem, ahogy Szilvi mondta. Tudod elég sokszor volt már olyan, hogy jött valaki, írt 2-3 hozzászólást, aztán nem jött soha többet. Természetesen, aki ír, mint ahogy te írsz, megjegyezzük. Elnézést, ha megbántottalak. Szerintem olyasmit nem írtam, hogy az fontosabb lenne, aki régebben van itt.

Mucska!
A menüajánlatok nagyon tetszenek, küldhetnél valakit, aki meg is főzi őket. Vagy küldheted a kész kaját is! A sárga pólós képpel együtt!

Kisdió!
Drukk megy a szövettanhoz, remélem minden rendben lesz!

Orsi!
Várjuk a jelentést Gergő köldökéről! Nektek is megy a drukk!

Linda!
Gratula a 2000.-hez!

Mindenkinek szép napot!
Panó
panó

Linó!

Hát nem valami jó hirekkel kezded a napot.Kép
Bizti megütne a guta!
Azért te ne bosszankodj nagyon!
Lesz egy kép egy pólóról a lányommal Kép Ok?
NA megyek hajat mosni, mert aztán meg kapja a lány a sárgabarackját tízóraira. Kép

Andi
Kép
mucska

Kép
panó

Lányok!

Aki nincs még benne a táblázatban, az szóljon, szívesen beteszem!

Panó
panó

Zsuzsa!

Kerestem , de a csatolás nem volt. MAjd megjön, köszike előre is! Kép

Panó!

Drága névadókánk! A kis drusza játszik a kiságyba. Mit küldjek, mit ennél?
KépKépKép
Nem lehet könnyű a gyerekek mellett. Nekem kényelmes ezzel az egyel, de ha több lenne nem tudom, hogy jutna időm mindenre.

Pusz, mert nem fogok így hajat mosni.
Mucska

Andi
Kép
mucska

Panó!

Köszike a táblát, már el is mentettem. rossz volt, hogy nem emlékeztem, kinek mije született!

Zsuzsa!

Köszike, így már megoldódott!

Mucska

Andi
Kép
mucska

Jó reggelt!

Mucska! Végre-végre!!!!Kép Annyira feldobtad a topik hangulatát, hogy többé egy napra sem mehetsz el!Kép de miaz, hogy az összes érmet levadászod??? Na jó, most Lino is besegített, de akkor is!Kép

Hallod, Szöszi! Nagyon össze kell kapnunk magunka!Kép

Mucska: légyszíves ismertesd Anna fejlődéi ütemét, engem, meg szerintem mindenkit nagyon érdekelne. Hogy mit mikor, hogyan kezdett csinálni? Hol vanna a fogacskák, nagyon megviselte? És a négy hós oltás? S miért kap már ennyi más kaját is? Miket szeret? meg mindent amit nem tudunk! Gratula az új pólókhoz!Kép Akkor a drámát nem írom meg...Kép

Anniko! Gyógyulás, oltásKép Én sem írtam még, de nagyon szép neve van a kislányodnak!Kép

Zsuzsa! Bocsi, de annyira jót röhögtem az egy, azaz egy darab kagylótésztán.Kép Azért jó, hogy már beindul a kiscsaj. Edinával mi a baj? Taknyos vagy miért nem kap szurit? Botond még csak a Dadoo emelgeésénél tart továbbra is, azt speciel nem rágicsálja.Kép A kiskori képeden én azt hittem Edina van, olyan antikolt hatással.Kép Pedig én mindig azt mondtam, hogy a férjedre hasonlít.Kép Egyébként csak a szerdai hetes babákat tudom számon tartani, mivel Botond akkor született, de úgy látszik a többieket nem jól.Kép Mondjuk azt is úgy csináltam, hogy Orsi mindig írta az ő Gergőjét, s hozzájuk képest tudtam, hogy Linda, meg Panó bébijei egy-egy héttel korábbiak.Kép

Chello! Annyira jó lenne ha ti is tudnátok jönni a talira!Kép Szerintem is az a lényeg, hogy Noncsi végre gyarapszik! Nem is értem, hogy miért írják elő, hogy minden gyereknek ugyanannyit kellene ennie, ha a súlyuk megegyezik. A kókuszmatracunkat nekünk is fordítgatni kell, de valahogy kirugja magát.Kép

Panó! Tök jó, hogy ebből a pár napos eltűnésedből nem lett semmi.Kép TűzhelyKépKép TáncKép Én tudtam, mert már írta Lino a táncházat korábban.KépKonakiont nem ígérem, mert én is el szoktam felejteni.KépKép

Lino! Látod én emlékeztem a táncházra.Kép Mondjuk tudom így hiszi a piszi mert már részletezted, csak tegnap nem volt időm írni csak olvasni. katica nagyon bájos!Kép na pont ezért dilemmázok én a járókán, hogy van-e értelme?

Hajnimaci! Egy kicsit tényleg kéne lazítanod! Jó-jó tudom ezt a legkönnyebb mondani, de nem tudsz valakit egy-két órára a bébi megőrzésére igénybe venni? nagyon szorítok, hogy mielőbb elmúljon a bébid nyűgije meg a te depid is!!!

Kisdió! Megy a drukk ezerrel!!!!

Linda! Látod hogy elszaladt a tegnap? ma már megint igazi társas lény leszel!Kép tessék nagyon boldognak lenni!!!Kép

A. Hajni! Szerintem sem neked szólt az a mondat! látod, Lino az előbb is hiányolt!!!Kép tessék pozitívan nézni a dolgokat, s ha minél többször tudsz jönni, annál inkább feltőnik a hiányod! Éjszakáitok milyenek, gyerekcsere épp hol tart?

Bocsi, most ennyi, hív a csemete
!

Swen

Botond Kép
EneseKép
swenson

Még gyorsan:

Orsi! Nagyon-nagyon szorítok nektek köldökileg!!!!

Swen

Botond Kép
EneseKép
swenson

Éljen, arany!!!!

Na jó, csak vicceltem...

Dorka még alszik, rögtön visszaaludt a 6.45-ös szopi utánKép
Fiúk óvodában vagy a teniszpályánKép

De jó hangulat van itt!!!!
Mucska, tényleg nagyon-nagyon jó, hogy megint itt vagy. Tiszta nosztalgikus hangulatba kerültemKép

Hajnimaci,
a te kisfiad még nagyon ifjú, sokat fog még változni a helyzet. Én mindig azt tartom, hogy ha nincs semmi "baja" a gyerkőcnek (tehát tele a poci és nem is fáj), akkor tuti fáradt az a bébi, csak nem tanult még meg elaludniKép És minél fáradtabb, annál nehezebben fog elaludni. Tarts ki!

Kisdió,
lemaradtam az anyajegyes üzenetedről, most olvastam csak, hogy ilyen gondod van. Képzeld, nekem is van egy nagyon-nagy anyajegyem, de a lehető legrosszabb helyen, a szőrtengerben, ott alul...És rettentően megdöbbentem és megijedtem, amikor a 7.-8. hónap tájékán megláttam a kistükörrel, mert óriásit nőtt! A terhesség alatt, az biztos. Csak még nem volt alkalmam elmenni orvoshoz.
Tudsz ajánlani orvost? Jól értem, neked magánorvosod van, ugye?
Baklava: ismeritek a török éttermet a Szt.István körúton, a Vígszínházzal szemben...?

Felébredt a leány, most eltűnök.
Puszi
Anitabori

majd folytatnám...
drbusborbala
Budapest, XX.

Jó reggelt lányok!

Itt máris este van, legalábbis az ég szine alapján. Kép A kicsi továbbra is nagyon náthás, hát ez sosem múlik el?!

A.Hajni: nem kell mindent magadra venni. KépTényleg voltak egy jó páran akik csak jöttek-mentek.

Lino: tánc:pedig milyen mókás lett volna, ha Panóval járnátok. Kép Képek: édesek. Kép Kép

Panó: nagy puszi!!

Na lányok ennyi, hiányol a kicsinyem. A kisebbik. A Pirszing nevü Kép

Linda
bellana

Szia Swen!

Köszike ari vagy.
Hát fogunk az alsó kettő középső. Nyűgi volt nagyon előtte, de átvészeltük. Ja szerdán bújtak ki.
4 hós oltás: nem volt gond. Hatzaértünk, mindkét lábát borogattam azonnal és rögtön kapott egy 1/2 kúpot is. Este meg még egyet. Másnap reggel hangos kacagással ébredtünk Kép

KAja: Én akartam adni gyümiket neki és igényli is. Ha nem kap 10 óra fele hisztizik.
Ebédre meg van tejcsi is de előtte van főzelék is. Én így gondoltam jónak és nagyon szeret kanállal enni. Persze ez mellett a tej benne van, ezek plusszok!
Már nagyon dumál. Tegnap ő mondott mesét a kiságyban az elefántnak alvás helyett. Szerencsére nagyon nyugodt és vidám baba kivétel este 6-7 ig. Olyankor égnek áll hajam, annira más, mint egész nap.
Nagyon sokat játszik, aludni viszont napközben alig alig. Max egy órát. Viszont éjszaka tuti nincs gond. Fordul hátatáról hasára, hasáról hátára. Hát nem nagy öröm, mikor a pelenkázón próbálja. A múltkor 10 percig tartott a pelenkázás. Szerencsére beteg nem volt. De mi eddig majdnem egész nap a szabad levegőn voltunk. Megszokta. Most rossz ezért a panelban.

Bori!

Örülök, hogy nosztalgiázol!

Puszi, majd folyt köv, de a kislány kapja a gyümijét!

Mucska

Andi
Kép
mucska

Úristen, mennyit írtatok már ma! Szerintem már a 30. helyről is lekéstem. Kép

Látszik, hogy Mucska visszajött mert rögtön feldobta a topicot ! Kép

Ez a sárga poló már mindig téma lesz! Kép

És akkor megpróbálom a lehetetlent amíg fel nem ébred a lánykám.

chello
chello

Drága Chellókám!

Nem tudok mailt írni, nem jó a rendszer!
ahogy helyreállunk megy a köv. levélke!
Remélem a hercegnő eszik és jó kislány!!!!!!!

Andi
Kép
mucska

Itt vagyok újra!

Bori, irigylem a midi-talit, biztos jól sikerült! Kép

Zsuzsa, inkább az a bajom, hogy nincs kedvem minden nap lemenni sétálni Noncsival. Nem elég hogy bukik, mostanában az összes öltöztetést végig sírja, kimelegszik, stb. Remélem nem gond ha nem viszem minden nap.

Edina náthája? Kajaugrás nálatok? Kép

Maci, sajnálom, hogy ilyen nehéz időszakotok van. Teljesen át tudom érezni a helyzeted. Könnyebb napokat kívánok Nektek. Kép

Orsi, remélem tényleg semmi komoly Gergő köldökével. Kicsit kitisztítják és mehettek is haza.

Mucska, ha nekem annyi szabad időm lehetne. KépNoncsi is aludna elég sokat de ez a hülye éjféli etetés bekavar. Előbb-utóbb remélem elhagyhatjuk. Apa már nem nagyon bírja. Kép

Vásárlás: persze mert csak Magadnak hozattál új polókat! Kép

Jaj ez a rendszer, megjavulhatna már. Most még ráérek mert a drága még alszik, igaz néha felsír de utána alszik tovább. Később már nem biztos hogy tudok írni. Kép

Kisdió: anyajegy! Kép Drukkolok.

Linda, ezek szerint nem jó semmi a dr. néninknek. De ez az ő baja, engem már nem tud felhúzni. Mennék a talira de csak Apával tudok, ő meg nem rajongott az ötletért. Kép

Gratula a 2000. hsz.-hoz! Kép

A talira remélem meggyógyul a picúr és a többi baba is aki náthás. Na meg a Mamák. Kép

Linó, ügyi voltál ma reggel. Kép
Tánc: Kép

Remélem megyünk a talira. Akkor Kata is nagyjából annyit hízott mint Noémi, hiába na manöken alkatok. Kép

Édes a sapis kép, nem olyan rossz minőségű de azért várjuk a többit is.

Amatőr, jó hogy bevált az új babakocsi. Ezek a doktornénik már csak ilyenek.

Swen, akkor mi is bevetjük a matrac fordítgatását, hátha kirúgja magát. Ha nem akkor majd mi kirúgunk a hámból. Kép

Zita, hányan jeleztek már vissza tali ügyben?

Szöszi, hát Te már nem harcolsz a dobogóért?

chello
chello

Szia, Mindenki!

Zsuzsa: remélem, nem haragszol, de küldtem egy mail-t.

Puszkó

Kriszta

Kép
lujzika

Chello!

Ment mail, délután folyt köv! Addig is puszkaKép

Mucska

Andi
Kép
mucska

Sziasztok!Kép
Azert nem voltam reggel, mert mentunk a 3 hos kontrollra Balazzsal. Megduplazta a szuletesi sulyat, Doktor neni (a kimert boszorkany) mondta, hogy kezdjek neki almalevet adni. Mondtam jo.Kép
Egyebkent minden ok, egeszseges, a Vigantol adagot kell emelni napi 3 cseppre...

LindaKép
Az nem semmi 2000 hsz...Pirszingrol egy kep?

KisdioKép
Juj, most eszembe juttattad, hogy nekem a lapockamon van (melltartopant miatt sz. helyen) egy nagy ronda es mar reg le kellett volna vetetni, csak hanyagolom. Most lelkifurdim van es izgulok. Drukkolok a szovettannak!

OrsiKép
Menjetek koldokot intezni, szoritok, remelem semmi komoly.

LinoKép
Es mi van a fiuknal, mikor eloszor kapatosan jon haza egy osztalybulibol??? NEm mondhatom neki, hogy Apa ilyet soha nem csinalt, mi? Kép Akkor mit mondok?

PanoKép
Peti miert nem tancol? Hat ha Ti Linoval odavisztek 3 csajt, rogton borul az egyensuly, nem?Kép Van ennyi kisfiu Erden, hogy eleg legyen nektek?

swenKép
Tenyleg ossze kell kapnunk magunkat!!! Balazs ma 9.05-ig aludt az 5.45-os szopi utan, nem tudom hogy legyen a kaja, szerintem mostanaban fogunk atallni az 5 szopira, most 5 es 6 kozott vagyunk feluton...

Megyek spenotot csinalni...

szoszi
szoszi

Mucska, nem hiszem el, most meg nálunk rossz a chellos oldal. Kép

Szöszi, gratula a duplázáshoz. Kép Jól belehúztatok!

chello
chello

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a drukkot! Rám fér. Még az öt öltésem is fáj, éjszaka nem nagyon tudtam aludni, bal ciciből szoptatni meg nagyon kényelmetlen, mert kis Mufi nyomja a hasamon a sebet. Kép

Anitabori: Az utóbbi 5 évben új anyajegyekkel gazdagodtam. Ami már eleve nem jó, mert felnőtt korban már nem szokás, hogy új alakuljon ki. A hasamon lévők nagysága változott; nőttek.
Amit tegnap levett a doki, az már tavaly se volt szép, de még homogén volt. Decemberben szóltam a dokinak, hogy babás vagyok, erre azt válaszolta, hogy akkor nem nyúl hozzám, de figyeljem az anyajegyeimet, mert terhesség alatt változhatnak. Július elején mikor megmutattam neki a mostanit, azt mondta, hogy szülés után azonnal menjek, mert sokat nőtt és nem homogén már.
Magánrendelője van a Margit krt-n. Speciális, bőrgyógyászati digitális fényképezője van, így amikor megy az ember lefényképezi pl. az anyajegyet, és mindig tud összehasonlítást végezni, mennyit változott az előző alkalom óta. A műtéteket is ott végzi; rendes kisműtétnek felel meg. Nekem drága, de asszem most minden pénzt megadnék, hogy fiát féltő sárkány anyós lehessek egyszer...

Gyerek cuppog ezerrel odaát, úgy hogy most megpróbállak benneteket visszaolvasni, de ez nem könnyű, mert 24 óra alatt annyit írtatok! Hát nem gondoltok a modemesekre? Kép Kép Kép Kép

Konakion: mi konyaknak nevezzük, és ilyen italt csak ünnepnapokon lehet inni, úgy hogy mi mindig vasárnap adjuk be.Kép Nálunk egyébként Apa a felelős az adagokért, esténként mindig jön a kiskanállal és a Vigantollal, amikor szopizni kezdünk.KépAmikor nem aludt itthin, nem is kapott a gyerkőc Vigantolt, mert nekem nincs a fejemben.

Tegnap voltunk dolgozóban. Alig tudok haladni amunkámmal, mert állandóan jönnek babát bámulni. De azért nagyon büszke anyuka vagyok, mert még a pasik is jönnek, és mondják, hogy nagyon szép a gyerek. Az egyik srác teljesen oda van a gyerekért, mindig jön be az irodába, pedig nincs ott dolga. Egy másik srác meg azt kéri mindig, hogy hagy simogassa meg Ákos haját. Ilyenkor odanyúl, de alig érinti meg, úgy kell biztatnom.Kép

Ja! Apa szétdúlt egy csodás szerelmet! tegnapig a pillangó volt a MINDENSÉG a Dadoo alatt. A virágot is szerette, de abba nem volt szerelmes. Amíg én bőrgyógyinál voltam, Apa Dadoo-zott Ákossal és mesélt. Mégpedig azt, hogy a Kék Nadrágos Maci elindult, hogy megkeresse a Kék Szirmú Sárga Virágot. Útja során a Pirosszárnyú Pillangó segített neki. A Kék Nadrágos Maci Apa hangján szólalt meg és dörmögött, így természeseten ő állt a történet középpontjában. Ma reggel már rá se nézett Ákos a pillangóra, csak a macit és a virágot szórakoztatta. Ezt a tragédiát!Kép

Szilvi: de akkor most hogy is táncoltok? Na!!!!!Kép

Chello: szerintem se foglalkozz a dokival. Egy gyerek úgyis annyit eszeik, amennyit akar és amennyi kell neki. Csak hízzon Noncsi. Az a dolga!Kép

A/Hajni: Most akkor tessék tologatni azt a gyerkőcöt fagyban, jégben, hóesésben!Kép

Képek: Az lenne a jó, ha mindenki csinálna egy közös képet a kis családról. Mi is már hetek óta szeretnénk hármnkról egy közöset. Na most hétvégén!

Szilvi: fagyasztó ajtajaKép Boszantó!

Aki már ismét "nagylány": hogyan jött meg nektek? Előtte mennyi idővel voltak már mensis görcsök? Nekem már 5. napja "akar" megjönni, de csak csendesen görcsölgetek és semmi.

Megyek összekapom magam (és a lakást).

Süssön már a nap!

Kép
kisdió

Szia Kisdió!

Remélem már jobb a kedved!

Mensi: nálam semmi előzmény nem volt, tulképp épp pisilni mentem, mikor megjött. Ugyanolyan volt mint régen és ugyanaddig is tartott nálam. Semmi rendkívüli nem volt az én esetemben. Csak az, hogy bosszantott, hogy megint nagylány vagyok. Épp egy évig nem volt és nekem nagyon tetszett ez az állapot.
Szívből remélem, hogy rendben lesznek a dolgaid!

GYerekek! A párom azt mondta, hogy megütöttem magam. A lakás mindjárt teljesen rendben lesz, Anna ellátva, gombamártás kész, húst mindjárt panírozom és még netezni is van időm. Ő nem tudja, hogy szeretek olvasgatni és ezért szárnyakat kapok, hogy legyen időm. Anna megette a kis sárgabarackját és most bealudt egy kicsit.
Szóval ma nagyon ügyi vagyok! (Bár még a sütiig nem jutottam. Szóval most szaladok is!
Mucska

Andi
Kép
mucska

Szia megint,

Kisdió,
szívesen venném, ha átküldenéd a dokid elérhetőségét mailbenKép
KonyakKépKépKép

Szöszi,
mi lesz nálatok az ebéd? Szegeden és Érden már tudom, na de Váradon?
Erzsébeten sült libacomb (by apukám) rizzsel és párolt vöröskáposztával (by én)
KontrollKép Doki néni ötleteKép

Chello,
én is állandóan így járok a sétával, talán ha másnaponta lemegyünkKép Pedig Dorka sem nem bukik, sem nem sír öltözésnél...Csak énKép

Apukám akar valamit. Mennem kell.
Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Sziasztok!

Remélem nem voltam félreérthető nagyon, nem akarok én itt lázadozniKép Mondtam is, hogy nekem jó jönni és készKép

Kisdió: ez a Dadoo-s mese nagyon jóKép És jelentem, tologatom a gyereket rendesen Kép Ha nagyon nyügi, elkezdem öltöztetni és máris helyreáll a világbéke. Belerakom a babakocsiba és "ül" benne nagy büszkén mint egy elégedett pasaKép

Akinek tápszeres a babája az is kap Konakiont? Nekünk azt mondták, hogy nem kell. Vagy mégis?

Én is nagylány lettem, lehet hogy ez is közrejátszott a múlt heti depiben. De nekem nem fájt a hasam! Ez azért fura, mert első nap mindig nagyon fájt, most meg előtte egy napig épp hogy érezhető görcs, aztán semmi. Ez normális?

Voltunk reggel mi is 3 hónapos viziten, és Bálint 5660 g, 60 cm. De akkor miért nem jó rá a 62-es ruha?

Swen: az éjszakáinkra nem lehet panaszom. 8-kor letesszük mókuskát, kb. 10 percig még gagyarászik magába, elalszik, és reggel 7-ig meg se nyikkan. De akkor aztán jaj nekem ha nem adom elég gyorsan a kaját Kép Délelőtt fent van általában aztán déltől négyig alvás, és utánna is fent van, de szerintem ez így elég jó egy 3 hónapos gyerektől, nem?

Most kérdezek a hülye dolgot: ti ha a gyerek "elvan" magában, akkor hagyjátok? Tegnap délután elmentem pisilni, és beleraktam a járókába. Láthatóan jól érezte magát, beszélt a játékokhoz, én meg nem vettem ki. De utánna olyan érzésem volt, hogy nem foglalkozom vele eleget. Nekem se jó semmi Kép Vagy néha kell, hogy egyedül "játszon"?

Délután megyünk UH-ra, hasi meg koponya mert nekünk nem csináltak születéskor. Majd holnap beszámolok.

Puszi mindenkinek
Amatőr

Szia Amatőr!

Én hagyom Annát egyedül is játszani. Nem lehetünk mindig a sarkában. Persze ha reklamál és társaságra vágyik akkor azonnal ott vagyok.
Szerintem és ez az én véleményem nem akkor foglalkozol vele eleget, ha mindig a sarkában vagy. Ha jól el van legyen. HAgy tanulja az " önállóságot" is.
Konakion nem kell tápszeres babának. Az anyatejesnek kell, addig amig anyatejet eszik.
Nálatok is jó alvókája van a gyereknek.
Anna már 3 hónaposan sem aludt déltől négyig pedig kellett volna. NAgyon ügyi Bálint.

Andi
Kép
mucska

Sziasztok!

Nagyon beindult az élet itt. Kép
Nálunk is, mert nem vittem le a kölköcskéket, ezért Dani turbó Atomanti extra, dupla kivitelben. Ráadásul a tesót nyüstölné ha lehet.
Ezért Gergő most itt van mellettem az ülésben. Dani megpróbálta kiborítani belőle, de hát nem hagytam. Ez most nem tetszik neki. Mert ugye mire jó a tesó ha nem homokzsáknak? Kép Én meg a zord anya -egyben idegbeteg papagály- állandóan azt mondom, hogy nem szabad, engedd el, hagyd békén...

Swen: igen társas lány leszek. Kép

Mucska: te szupernő KépMindent megcsinálsz és még főzöl is? Kép A fogakhoz én is gratula. Kép

Chello: innen izenem életed párjának, hogy tessék eljönni, nem esszük ám meg. Kép Enyém férj is jön. Kép

Topik férjek jöjjetek!!

Szöszi: kontroll: Kép Almalé: Minek? Akkor nem adod neki? Kép
Kívánságodra:

Pirszing sírni kezd:

Kép

Ritka pillanat:

Kép

Linda
bellana

Amatör Hajni: én is úgy tudom mint Mucska. Nem kell Konakion és ha elvan magában akkor hagyni kell.

Orsi: írj ha megjöttetek a dokitól!!!!!!!!!!!!!

Bori:nagy pusszancs. Kép

Linda
bellana

Sziasztok!

Chello: a mi doki nenink is igen valtozo: egy honappal ezelott a nadszalkarcsu Kameara azt mondta, hogy rendben van (pedig akkor alig 3.7 kg volt), meg probalkozzak tapszer nelkul. Most viszont a 4.7 kghoz meg fel kgt szeretne. Vedo neni viszont azt mondta, hogy havonta 600g hizas jo, elso honapban eleg 300g.A szuletesi 3000g utan a 3 honapos 4550g eszerint a szamitas szerint jo.
Miutan mindketten azt tanacsoltak, ne meregessem az eveseket, mert csak magamat huzom fel, most doki neni ujra kezdte firtatni, hogy kellene mericskeljem es hogy szerinte nem fog ilyen sokat enni ha mar behozta a lemaradast (ugyanis most kb. 800g a napi adag es allitolag 700 lenne a normalis).

Szilvi, Swen, koszi a biztatast, most mar csak meggyogyulok.

Anitabori: a Vigszinhazzal szemben fincsi a baklava (es nagyon sok fele van), de a salatak is, foleg a padlizsanos!KépKép
Es lehet kisgyerekkel menni, van szek.

Pano: Szep a tablazat! es hasznos is, foleg az ujoncoknak!Kép Felvetelt kerunk mi is a tablazatba:

Anya neve
Anniko(a keveredes elkerulese vegett 2 n-el)

Baba
Kamea

Szuletesi datum
2004.07.07

Szuletesi suly
3000g

Szuletesi hossz
53cm (elmerve, ugyanis novekedes utan mertuk 52nek ugy 3-4 hetes korban)

Amator: nekunk Konakiont csak addig adott doki neni, amig Kamea nem cumizott, mert allitolag baba addig steril, amig csak anyatejet kap es ezalatt nem termel K vitamint, ezt potolja a Konakion. Ha mar kap mast is (akar cumi, akar tapszer),akkor termeli, es nem kell potolni. En is hagyom Kameat egyedul jatszani, foleg ha o akarja. Elofordult mar, hogy kikovetelte, hogy tegyem be a kisagyba a jatekaihoz es akkor nekik elmeselte a napi esemenyeketKép

Aniko
anniko

A macska harapja meg, mar 1X megirtam es elszallt...Grrr!

BoriKép
Tojasleves (en utalom) es spenot+bundas kenyer. Semmi izgi...De holnap! Vadas+krumpligomboc es Non Plus Ultra. Kedvenceim, szulinapi ebed nekem! Persze, holnap Anyu besegit...

LindaKép
Tudod mi jutott eszembe? Mindenki Adija fonokerol egy woodoo (igy irjak?) baba es bazi nagy tuk? Meg nem jutott eszedbe?Kép
Ja! Persze, hogy nem adok almalevet. Tejem mint tenger, 7kg a gyerek, jol alszik, fejlodik, mosolygos. Nem ertem miert ajanlotta...
Pirszing szepseges es van haja.Nekunk semmi Kép

AnnikoKép
Nekunk is elmertek vagy korhazban a feje kozepetol szoktak, nem tudom, de 1 honaposan annyi voltunk mint szuleteskor es kozben kinott egy rend ruhat...

KisdioKép
Kuldd mar at mailben a borgyogyo nevet, cimet es hogy mennyi zsozsot nem atallott kerni...
MeseKép "A szerelemnek mulnia kell..."

A.HajniKép
Neha az az erzesem, hogy Balazsnak jobb az agyban a forgo alatt vagy a hordozojaban, mint olben...Foleg ha mosolygok es gugyogok neki, ugy jobban lat.En is szoktam erezni amit Te, de sztem olben is kenyelmetlen neha...Meg van forditva is. De a csaladom szerint en sz.rt ehettem terhesen, mert nem is tudom milyen egy kisgyerek, Bazsi olyan kiegyensulyozott... Valo igaz, megettem en mindent akkoriban (is)Kép Meg is van a nyoma...
Szoval, azt akartam kihamozni ebbol a zagyvasagbol, hogy ha jol elvan, miert ne hagyhatnad ott...

chelloKép
Mit talaltal ki hajhullasra? Az enyem kezd ijeszto mereteket olteni es eddig sem volt sok...Kép Vagassam le? Mostanaig novesztettem...

Mi a Konyakion?Kép Nekunk miert nem adott a boszorkany vajon? K vitamin?

szoszi
szoszi

Sziasztok!

Nahat mennyi leveltermes! Kép Mire elolvasom mind eltelik 1 ora! Kép
Nagyon nyomott idonk van. Kép Azert ettol fuggetlenul is viszem minden nap Lilit 2x masfel oras setara. Nagyon jokat tud aludni olyankor.

Amator: en is ugyanezt szeretnem csinalni mint te. Azert szeretnek fajarokat, mert szeretnem megtanitani Lilinek, hogy tudjon egyedul is jatszani. Nem mintha most nem tudna, szeret is, de nem jarokaban van es nagyon veszelyes ugy. No, nem egesz napra tennem be, de vannak bizonyos idopontok amikor igen ott lesz. Sogornom a kisfiat sose tette be a jarokaba, hanem mindig a szobaban volt a foldon vagy karban es meglett a hatasa. Nagyon hisztis, uvolt ha csak egy 10 percre megprobalod jarokaba tenni. Mikor edesanyameknal csaladi ebed van, o nem tud leulni kozenk, mert ha leul, es a kisfiat megprobalja jarokaba tenni uvolt. Na ezt en szeretnem elkerulni. Tovabba nagyon feltekeny. A sogornom csak megsimogatja Lili buksijat, de a kisfia mar uvolt. Kép Es allandoan a mama karjaban szeretne lenni, ha mas at szeretne venni, szinten uvolt. Szerintitek ez normalis? En ezt nem szeretnem Lilivel.

Lanyok, arra gondoltam, hogy csinalnek egy tablazatot a listatagok babaival, hogy ki milyen utemben fejlodik. Marmint, hogy 1, 2, 3 stb.. honaposan ki hany centi es hany gramm volt, igy latnank egy tablazatban a kulonbozo babak fejlodesi aranyait. Persze nem kotelezo, mert senkit se szeretnek megserteni, csak ugy eszembe jutott.
Velemeny?

Sziasztok Rita

Kép
Kép
trita

Hello,

most jövök egy mini taliról Ildiéktol! Képeket o csinált, remélem felteszi majd.
Lucas tiszta nagyfiú, neki is van ilyen babygymje mint a Dadoo és nagy kedvvel puföli Kép Laura szegény tényleg köhög sokat, most vitte délután Ildi dokihoz. Remélem rendben lesz a kiscsaj!
Ildi fáradt, ha nem Lucas ébreszti éjjel, akkor Laura köhögése..
Én voltam még a munkahelyemen is babát mutogatni, Martin buvölte a csajokat nagy mosolygással, pedig még ritkán részesít bárkit ebben a kegyben KépKép

Lino Kép Katica egy tundér KépKép Kuldjetek már képet a táncoló csajokról! Hallod Pano? Kép Neked köszi a táblát, végre elmentettem én is. Csináljak megint statisztikát? KépKép

Orsi Kép köldök?

Linda(nem hiszem hogy dagi) Kép édesek a srácok ahogy alszanak, mindketto hason Kép Köszi hogy írtál, láttam!

Chello Kép Martin is mindig akkor bukuk, mikor indulunk sétálni. Tegnap 3x öltöztettuk át Kép Elég bosszantó. Én most azt csinálom, hogy a bodyt gyorsan ráhúzom aztán egy elokét teszek a nyakába amíg a rugit meg a kiskabátot ráerolködöm. Akkor ha baleset van, nem kell a ruháját cserélni.

Hajni Kép a magyar számozás nagyon fura... erre én is most jöttem ra, a Kenguru Goldos 68-as rugi épp egy picit nagy a gyerekre, holott most kb 56-58 centi lehet.. A finn számozás arányosabb, mert az itt vásárolt cuccokból 56-ost, 62-est hord Martin.

Orsi Kép ott volt a link Kép de beteszem a profilomba is. Meg most neked:
http://babanet.hu/album/main.php?album=3279

Mucska Kép jól hagzik az ebéd Kép

Martin nyekereg, megyek. Tuti van egy csomo új uzenet mire ezt elkuldöm, de ezt a tempót nehéz követni Kép

Soraya
soraya

na tudtam Kép

Szöszi, szulinapi ebéd? Hát akkor az Istenke éltessen! Kép
(vadassal engem a világból ki lehetne kergetni Kép A mai ebédetekkel is Kép)
soraya

Sziasztok,

Zita,
milyen bogyó az a Cerazette? Úgy értem, miben más, mint a Cont.?
Milyen álmaid vasalódeszkája, mesélj...
És merre jársz egyébként is?!

Zerko,
én megszavazom Noncsinak az 5 kg-t! És apájának is valami jót, ha elhozza asszonyt és gyermekét a taliraKép
Electro World: nekem is van tapasztalatom, apu mosogépéhez nem hozták ki a garanciajegyet és a haszn.utasítást, mondván majd postázzák...Eltelt másfél év. Szerencsére nem kellettKép

Orsi,
megvolt a menet?
És igen, én szívesen meglátogatlakKép

Csip,
mi az oltást 13.hónaposan fogjuk kapni, a recept meglesz hamarabb, mert így 70%-os támogatás van rajta (1 éves korig).
Azért csak 13.hósan kapjuk, mert így nem kell emlékeztető oltás!!!

Anniko,
jó ez az etetés dologKép Okos dokinéni.

Szöszi,
holnap lesz a szülinapod?! Mostmár elkezdem jegyzetelni.(Amire emlékszem, Süncsi július 1, Zsófi júl.2., Zsuzsa szept.22...)
Mi az a N.P.U.?!
Mi főzelékhez nem tudunk levest enniKép

Linduskám,
űzzétek már el a csudába a náthát! Szívod rendesen? És párásítasz valamivel?
A fotók édesek, főleg az együttalvósKép

Chello,
ha a kocsi miatt nem tudsz egyedül jönni a talira, megoldhatjuk ám nagyon könnyen!

A.Hajni,
nagyon szimpi a napirendetekKép
A mensigörcsről: én szülés előtt iszonyatosan tudtam görcsölni, szó szerint ájulásig. Dani után viszont tök jó lettKép
MéretekKép

közben eltelt az ebéd...meg én is...
megyek szeretteim mellé

Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Hazajött Ádi. Kép

Szöszi: olynokat írsz, hogy lefordulok a székről. Kép Hogy te miket nem ettél össze. Kép
Haj: Dani tök kopasz volt kicsinek elég sokáig.Kép
Pirszingre is azt mondták nem lesz haja. Kép
A woodoos dolog még nem jutott eszembe, de most hogy mondod, megyek is varrok is egy kövér babát. Kép

Rita: részemről nem tartom jó ötletnek a táblázatot, mert annyira eltérően fejlődnek a kicsik, nem lenne jó ha valaki rosszul érezné magát emiatt.

Annikó: nem értem mi az, hogy cumizik a baba, vagy tápszert kap? Ha üvegből issza az anytejet akkor már nem kell K vitamin? Mert nem steril??
Amúgy születéskor minden babát hosszabbnak mérnek, mert máshogy mérik mint a védőnők.

Na, megyek apázni. Kép Kép

Linda
bellana

Sziasztok,

na mire végigolvastam a mai nem kevés termést perszer felkelt a legkisebbem. Kép
Akkor most csak röviden, pedig jegyzeteltem is.

Chello,
Tüncsikémet kérem felvenni a MBFC-be, indokaim a következők: 2,5 hónaposan alig haladta meg az 5 kilót, viszont már csak a 68-as ruhák jók rá KépKépKép (Na milyen szabályos kérvényt írtam?)

Linda,
jubileumKép PAPAGÁJ Kép

na tényleg mennem kell, de még jövök Kép

Hajni
nalika

Sziasztok!

Ez a tempó....ideje duracellre váltanom.Kép

Bori! de jó, hogy neked is javult a hangulatod!Kép tali ügyben írok mailt, remélem még ma sikerül.

Mucska! Az almás pite receptjét közkinccsé tehetnéd, a tészta nagyon érdekelne. Köszi.Kép

Chello! A matracot én meg is püfölgetem.KépÖltöztetésKép Mi voltunk kinn ma is, a látszta ellenére itt nagyon kellemes az idő, bár szeles, de szerintem a kocsiba nem fúj be...nagyon.KépDe szerintem ne legyen lelkifurdid, ha egy-két nap kimarad, fő a rugalmasság! Én leaglábbis ezzel vígsztalom magam...Kép

Linda! Pirszing, Dupla-tripla-hiper Anti nagyon édesek, nekem is a fekvős a kedvencem!Kép Mailt megkaptad?

Zsuzsa! hogyhogy még nem jöttél vissza?

A.Hajni! S ezt a napirendet csak így mondod???? Álombabád van!Kép Méretek.Kép Ez a számozás a ruháknál szerintem is kiakasztó, én nem is azt nézem, hanem úgy magát a ruhát.KépBotond pl. most 74-es, 6-9 hós babáknak való kardigánban van, emellett jó rá egy 56-os német rugi is.Kép

Anniko! Szép a súlya Kámeának, s legyen jóllakott és kiegyensúlyozott szerintem ez a lényeg!Kép

Szöszi! ti mikor indultok? S végül is hol pihiztek? Szerintem megalakíthatjuk a jövendőbeli sárkány anyósok klubját is!Kép Mi a N.P.U: engem is érdekelne? 7 kg?????? Karra gyúrsz te is?Kép

Swen

Kisdió! MeseKép Továbbra is drukkolok nagyon!!!

Botond Kép
EneseKép
swenson

Soraya,
mini-taliKépKépKép
Remélem, Ildikó jön majd a fotókkal (is)Kép
Munkahelyi vizitKép

Rita,
én szívesen küldöm a táblába az adatokat, ha megszavazzuk. Bár mi a nagyon lassan hízók közé tartozunkKép Nem lesznek "sorrendbe" állítva, ugye?
Járóka szerintem jó dolog, én Danival nagyon sok időt töltöttem benneKépA miénk fadarab, 1x1 méteres. A babaneten is lehet rá vadászni használtan, az enyém is az, csak szivacsot vettem bele újatKép

Szöszi,
hajhullás: én is szenvedek. Ma kezdtem el a herbáriás csalánsampont, hátha...de a hormonok erősebbek. Ha rövidebb a hajad, nem annyira feltűnő az elvesztett mennyiségKép
Azt olvastam valami "szakirodalomban" a minap, hogy szoptatás befejezése UTÁN iszonyatos a hullásKép

Linó,
most néztem, neked nem is írtam meg az üzenetemet reggelKép
Először is gratula az abszolút aranyhozKép
TáncKép Pedig már azt hittem...
Egrieket felhívomKép
FotókKépKépKép
A fagyasztó pedigKépKépKépKépKépKép

Most el. Majd este jövök.
Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Sziasztok!

Mind a három gyerek alszik végre, megpróbálok írni addig.

Linda: nagyon édes az alvós kép!!! Kép A másik is Kép Remélem azért most egy jó ideig nem utazik Ádi sehova! Zord anya – ismerős. Tegnap Nóra azért kapott sírógörcsöt, mert az a gonosz anyja nem engedte széttörni, vagy legalább lepkétleníteni a dadoot.

Orsi: mi hír a köldökről?

Chello: Katával a dokinénitek nem lenne túl elégedett Kép Mármint hízásilag. Képek megvannak már, majd megpróbálom felrakni az albumba, ha hagynak elég időt a kismanók.

Szöszi: persze! Majd mondjuk, hogy mi sose ittunk, dohányoztunk Kép Megduplázott súly Kép Mi talán majd egy éves korára Kép Miért kell nektek ennyi vigantol? Vagy ez mindenhol más? Nálunk mindig csak egy csepp volt az adag, mind a háromnál. Nagyon boldog szülinapot!!!! Vadas, imádom ! Tojás leves brrrrrrrrrr.

Kisdió: továbbra is drukk és remélem hogy hamarosan jobban leszel! Kép Dadoo mese Kép Munkahely Kép

Bori: hmm, a Ti kajátok is jól hangzik Kép

Anniko: szerintem teljesen jó Kamea súlya! Ezt a cumis kitételt én se értem K vitaminilag. Attól, hogy simán cumizik egy baba, mitől termelne Kvitamint? Születési hossz: nálunk mind a három gyerek hossza születéskor 58 cm volt, egy hónaposan meg 56 cm-k voltak Kép

Kriszta: minitali Kép Legközelebb majd lefényképezem a táncolókat! Kép Munkahely Kép

Ildi: remélem tudnak végre valami normálisat mondani Laura köhögésére!

AHajni: tápszeres babának nem kell Konakion! Anyatejcisnek is csak addig, amíg mást nem kajol. Legalábbis én így tudom (most látom, hogy Mucska is így tudja, de mostmár nem törlöm ki). Milyen nagy már Bálint ! Kép Ruhaszámozásokkal engem a világból kilehet kergetni! Szörnyű! Még véletlenül se egyezik gyártónként se, és megközelítőleg sincs köze a gyerek valós méretéhez a számozásnak. Ha tök nyugisan el van a játékaival, akkor hagyd nyugodtan békén Kép Örülök, ha Kata jól eljátszik, de Lilinél még kötelezően foglalkoztattam mindig Kép Gondoltam, nehogy unatkozzon már ez a szerncsétlen gyerek Kép UH-n mi volt?

Mucska: már kidühöngtem magamat, azóta ajtó megjavítva, és ma voltam vásárolni is, úgyhogy már nem tök üres (csak a pénztárcám). Szóval Anna fog a pólódban pompázni ? Kép Nagyon szépen fejlődik ám Anna babád!

Rita: én igyekszem a saját három gyerekemet se összehasonlítani, úgyhogy én ezt kihagynám. Egyébként nem hiszem, hogy a járóka hiányától válik egy gyerek hisztissé vagy féltékennyé, anyássá.

Swen: járóka: lehet, hogy mi későn próbáltuk, azért nem tetszett, de igazából nekem se tetszik túlzottan, olyan mintha ketrecben lenne a gyerek. A szobájuk olyan, hogy ott nem történhetett velük baleset, úgyhogy ha valami olyat csináltam amihez ők nem lett volna jó ha ott vannak, akkor bent voltak a szobájukba, vagy ültek a hintába, ami olyan helyen van, hogy mindenhova elláttak belőle. De ez csak az én véleményem, sokan esküsznek a járók áldásos hatására. Minket se itthon, se családi ebédekkor nem zavart a gyerek, természetes volt, hogy ő is ott ült velünk az asztalnál. Egyébként meg ha vendégségbe mentünk, ott imádtak bent lenni más járókájába (de ott is csak 10 percet) Kép

Na ébredezés van, megyek, sok pussz nektek!

Szilvi
lino

Sziasztok!

Anita: Nem akartam sorrendbe allitani oket, de Lindanak igaza van, inkabb hagyjuk ezt, csak egy kosza otlet volt. Lehet, hogy valakinek rosszul esne, ha osszevetne masokkal az adatait. Nem tudhatjuk. Kép
A fajaroka 1x1 m-es nem kicsi? Pont ekkora volt a Cora-ban es kicsinek tunt. Asszem van 150 cm-es is. Bar en nem ertek hozza. Neked bevallt az 1x1m-es?

Linda: koszi az eszrevetelt. Kép es gyonyoruek a gyerkocok. Kép

Sziasztok Rita

Kép
Kép
trita

Csak egy percre...

Szulinapom:okt 18, de az nem hetvege...Koszi a koszontest, de hetfon kerem ujra!!!Kép
Non Plus Ultra: sutemeny. Nem ismeritek??? Hogy tudtatok eddig elni igy?Kép Na, majd lefenykepezem, semmi komoly edes-kremes, de en szeretem.

SorayaKép
Akkor idozona u.a. Ildieket pusziljuk, Lauranak jobbulast.
Tenyleg tok jo a hir es foleg, hogy dupla!!! De nekem nem irta meg a bitang Kép, en kerdeztem mi ujsag es csak akkor bokte ki!

Nem tudom Balazs szemevel mi lehet, folyton konnyezik.Kép Es kicsit piros is.Lehet, hogy huzatot kapott tegnap? Ugy idegesit, megyek borogatni probalom.

szoszi
szoszi

Szilvi: igazad van, tuladonkeppen nem azt irtam, hogy azert hisztis, mert nem teszik jarokaba. Az csak egy kulon tema volt. Edesanyameknal a csaladi ebednel sogornom sose tud leulni kozenk, es a gyereket meg nem lehet asztalhoz ultetni, mert mindent ledobal, mindent lerant, ha valami olyat akar enni, amit mi ehetunk de o meg nem, akkor hisztizik ha nem kapja meg. Szoval ez nem olyan jo igy. Ilyenkor jol jonne egy jaroka csak egy 15-20 percre, ahol ellenne a jatekaival es jatszana. Egy baratnomeknel ez nagyon jol mukodik. En jarokat egy ketszintes nagy csaladi hazban fontosnak tartok. No nem allandoan, de ha fel kell szaladnom az emeletre, hogy beengedjek valakit, vagy ki kell mennem teregetni vagy tortenjek akarmi abban a nagy hazban vagy kertben es a babat nem cipelhetem mindig magammal, plane ebben a hidegben, olyankor be kell tennem a jarokaba. Kulonben nagyon nem biztonsagos. Hiaba probalsz mindent egy nagy hazban biztonsagossa tenni, 100%-osan akkor se tudod, plane, ha az also szintunk egybe van kotve (konyha-etkezo-viragoster-nappali-kandallo-zene- tvszoba). Nincsenek ajtok se. En nem tartom ketrecnek a jarokat, hanem a lelkem megnyugszik, hogy a gyerek addig is biztonsagban van, amig nekem valamiert peldaul fel kel mennem az emeletre. Es en amugy se hallok jol, igy meg plane nyugodtabb vagyok ilyenkor.
Orulok, hogy nalatok jol mukodik jaroka nelkul, de nalunk szukseg lesz ra. Kép

Kép
Kép
trita

Sziasztok!

A profilomban már kicseréltem a képet, este meg majd az albumba is pakolok újakat.

Szilvi
lino

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?