Sziasztok!
Gondolom ma senki nem fog beelőzni, míg írok
Felébredtem fél 5kor, nem tudom mire és nem tudtam már visszaaludni.
Tánc: mielőtt kifúrja az oldalatokat a kíváncsiság: táncolni hordjuk a gyerekeket együtt Panóval.
Peti nem jár, mert olyankor ő úszik. Ez heti egyszer van. Szóval nem mi táncolunk Panóval
Nem ér röhögni
Kisdió: nagyon remélem, hogy nem lesz semmi baj! Sőt biztos! Ez terhesség alatt változott így meg?
Csipcsiripp: mi nem adattuk be az agyhártyaellenit. Kockázatáról nem hallottam, mi így döntöttünk.
Bori: jajj, autósülés! Ne is mondd, minden nap eszemben van, és mindennap el is felejtem
Tiszta szita az agyam. Ma fel is hívom! Írigy a kistaliért, de jövő héten lesz a nagy is
Babák összekeverése
Egcsivel azóta beszéltél? Amikor beszéltem vele a múltkor, akkor azt mondta, hogy megpróbálnak jönni Timivel együtt. Ez azóta nem változott?
Mucska: de jó, hogy máris többet vagy
Gratulálok a fogakhoz, éjszakákhoz, jó kislányhoz!
Fürdés: imádok ücsörögni a kádban jó meleg vízben. Fél óra és sokkal jobban érzem magamat. Forgások
Napi menü
Ne tudd meg, milyen nehezen bírom kitalálni, hogy mit főzzek! 10 új póló
Képeket, de gyorsan!
Annikó: örülök, hogy ilyen jól átvészeltétek az oltást!
További jobbulást!
Orsi: masszázs
Ez a köldök dolog nem hangzik túl jól, de biztos nem lesz semmi baj!!! Drukkolok nagyon! Egyedül elalvás a kiságyban
Kriszta: akkor majd várom!
Remélem ez a tej dolog rendeződik már, vagy legalább tudnak valami bíztatót mondani!
Zsuzsa: de jó, hogy Zsófi végre elkezdett enni az oviban
Sikerült pihenni, viszont tegnap teljesen leamortizáltak a lánykáim. Egyik se aludt délután, nem tudom miért, ennek megfelelően mire hazaértünk a táncból tiszta dilisek voltak. Nóra olyan sírógörcsöt kapott valami abszolút kis dologtól, hogy alig lehetett megnyugtatni
8kor már mindegyik aludt.
Linda: de jó, hogy jöttél! Remélem Gergő most már hamarosan meggyógyul!!! 2000 hozzászólás
Maci: kitartás!!! Majd a talin felvidítunk!
Chello: nem is biztos, hogy jöttök? Ne csináld! Köszi a felvételt a klubba
Drukkolok az 5 kilóhoz. Na nem mintha Kata sokkal jobban hízna mint Noémi. Ő egy kilóval többről indult, és nem sokkal több, mint 6 kiló és két héttel még idősebb is. Szóval igazán beillik a klubba
Látom dokinéniteknek semmi se jó
Oltás: én is fordítva hallottam: a két hónapost szokták jobban viselni. A három gyerekből meg az egyiket ez viselte meg, a másikat az , Katát meg még egyik se. Séta: nagyok miatt muszáj, meg ha nincs kint legalább egy kicsit Kata is, akkor sokkal vacakabb napunk van, sokkal nyűgösebb.
AHajni: merre jársz? Te szoktál ilyen vadhajnalban irogatni
Jól vagytok?
Akik nagyin régen voltak: bnm (Melinda), Kinga, Jerry, Ildikó, zsuzsi, kakukk, dzscs, Egcsi, Timi (tudom ők nem is tudnak írni): remélem jól vagytok és csak nincs időtök írni!
Rita: milyen örökmozgó Lili
Nagyon ügyes
Remélem a talin láthatjuk majd! Járókailag nem akarlak elkeseríteni, de elég drágán bírják adni, főleg, ha normális méretű
Mi még Lilinél vettünk egy járókát, jó nagyot (duplát), had férjen el az a gyerek felkiáltással. Na elférni éppen elfért volna, ha hajlandó lett volna mondjuk 5 percnél többet eltölteni benne. Itt állt egy ideig játéktárolónak, de aztán inkább elraktuk. Nóra sem értékelte. Odaadnám szívesen, de ez hálós.
Szöszi: hajnalig tartó buli? Szó sem lehet róla
Mit képzel az a gyerek ?
Ezen már gondolkodtam, biztos, hogy nem fogok tudni aludni, amíg épségben haza nem ér. Újságolvasó Balázs
Pussz mindenkinek:Szilvi