Új privát üzeneted érkezett!

Zituska,köszi!!! :lol:

Exi,Szerika,Barnit a Fül-Orr-Gége klinikán műtötte a Bella Zsolt!!
Berényinek csak a véleményére voltunk kíváncsiak.
Ha minden igaz,olyan tubust tettek a fülébe,ami saját magától ki fog esni.
Jövőhét pénteken megyünk kontolra,akkor majd többet tudunk.........

Szilcsi,sajnálom a betegségeteket..... :cry:

Kép
bibi226

Üdv.

Norus, valószínűleg őt láttad, de az én nagyapámmal. :) Ugyanis dédizett a drágám a héten, mert bronchitise van megint, és kényerszabin volt a héten, mondjuk gyanítom, hogy ő nem bánta.

Ági és
KépKép
exdeus

Nóri! 1 hete vettem, nem tudom olcsóbb volt-e én a 35 ft-osat kértem, azt a fajtát. 5ös méret. Házhoz is hozta ennyiért.

Kinga! de irigy vagyok én is hogy ennyi szabid van:) tanár vagy te is?

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen!
Kinga majd válaszol, de nem tanár. :wink:
A Biológiai Kutatóba dolgozik, és gondolom mivel irta, hogy izotópra is jár neki szabi, veszélyes anyagokkal is dolgozik. :wink:
Más!
Megkérdeztem a Sportosztályt, azt mondták, hogy jövő héttől 5-től is lesz szabad sáv, júliús végéig. Meg a nagymedencébe is lesz, mert most edzettek utoljára a pólósók. :wink:
Azt mondta a Nő, hogy hétfőn kiirja valami hirdető táblára is. :wink:

Képzeljétek el, most mondta anyukám, hogy 6 éves koromban Nekem is a Berényi vette ki a mandulájaimat. :shock:
Emlékszem a műtétre, de nyilván az orvosra már nem. :P

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Zita!

Köszi az infót. Anyukád jobban van már?

Akit érdelel még úszásoktatás, ezt találtam.
Hátha vki nem ismeri.:) :wink:

http://szabadidom.hu/uszas-oktatas-5

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged

Zitaa, nekem is anno Berényi vette ki a manduláimat. :)

Ági és
KépKép
exdeus

Zita! én is emlékszem aki nekem kivette a mandulámat de ö pár éve ment onnan nyugdijba. Köszi az infot, azt tudtam hogy au úszok és polósok felváltva lesznek szüneten, igy júl és aug. lesz nekik 1-1 hónap, de arra nem gondoltam már lenne szabad pálya ott is. Akkor Norbit is tudom majd vinni 5töl!!

Edit! Nemrég néztem ezt weboldalt de egyrészt nekem nem jött le merre van az a napközi, másrészt meg uszást oktatni egy 10m-es medencében szerintem elég gáz. Hogy Orsi már tud valamennyire úszni még néha azt is bánom hogy nem hosszabb kicsit a medence mint a Sportban van. Egyébként meg árban nem olcsóbb mint a Némó:( bérlettel úgy tudom az is ennyire jön ki. A min. szerintem 20-25m még tanuláshoz is. Mire csak a gyerek 4-5 tempot még végére ért, de ha siklik még hamarabb:(

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen!
Nem csak az úszs miatt jöhet jól, ha tudtok róla..
A cím az oldal alján van

http://szabadidom.hu/

Kálvária sgt.87. (Ipari parkban)

Nem kell, hogy mindenkinek tetszen, de sztem jó, ha mindenki tud erről a lehetőségről is.
Én a medencés szülinapi zsúrban látok fantáziát pl.
Meg a nyári táborok és jól jöhetnek vkinek..
Meg azért az sem elhanyagolható, hogy anyuka sportolhat, gyerkőcre vigyáznak addig...és többféle mozgásforma v. sport közül lehet választani.-.

Üdv.:Edit

szilde
Szeged

Lalinak és Barninak mielőbbi gyógyulást!
Köszönöm a névnapi üzeneteket!
Szilcsi!Ti jöttök még bölcsibe,vagy a Petőfi sugárútiba mentek majd ?Volt bölcsis ballagás (gondolom nm leht elég korán kezdeni :D )Kaptak kis tarisznyát is,Málna Ficánka formájút ugye,a Katica is nagyon édes volt,biztos megkapjátok majd ti is!
Vizsgához egy kalappal!
Íme a ballagó lányom: Kép
Kép
20140113113746

Anett, ha minden jól megy, Lali megy még bölcsibe a szünet előtti két hétben július elején, és ő majd csak januárban megy oviba valószínűleg. Jövő héten még nem bölcsizik, szerdán viszem vissza kontrollra. A Petőfibe nem megy, nem akarom két hétre más helyre szoktatni, megoldottuk a felügyeletét. Málna szép nagyon! :D

Nóra, hát igen, ennek valami oka van, de mi??? Senki nem találja... Persze megyünk tovább, nem nyugszunk bele, majdcsak rájön valaki. :roll:

Lali ma mamáéknál alszik, integetett nekem a vonatnál, nem is sírt. :) Azért persze mondogatta, hogy este anyával alszik. :lol: Holnap reggel államvizsgázom, kéretik nekem küldeni a drukkokat. 8)

Kép
szilcsi

Szilcsi!
Drukkkkkkkk!!!!!!!!!!!!Írj majd, hogy mi volt,biztos sikerül!
20140113113746

Barninak bárányhímlője is van............... :cry: :cry: :cry:
Elegem van....!!!!!!!!

Anett.nagyon édi Málna!!! :wink:
bibi226

Szilcsi, drukk-drukk-drukk holnapra! Ügyi legyél!

Bibi, Barninak javulást. De legalább megússzátok egy otthonléttel...

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Karmen!
Zita jól írta rólam az infókat :wink:

Megkezdtem a "nyaralásomat" itthon Kittivel.
Nem győzzük a fagyit enni hogy lehűtsük felhevült testünket... :roll:
Remélem lesz legalább 1 hét amikor le tudunk menni Balcsira mamázni.

Ha valakit esetleg érdekel tudok egy kiadó nyaralót Fonyód-Alsóbélatelepen. Ikerházikó egyik fele 2 szoba, kicsi nappali, nagy fürdő, konyha. Szép parkosított udvar. Kényelmesen 4 személy fér el.
Ha valakit érdekel priviben vagy telefonon beszélünk.

Zita!
Majd figyelem a szabad pályáról a kiírást. Jó lenne ha én is tudnék úszni miközben Kitti tanul a kismedencében. Csak élvezetesebb és hasznosabb lenne mint a parton ülni...

Csütörtökön állítólag sütni fog a nap!!!!

Daisypath Happy Birthday tickers
szszkinga

Sziasztok!

Melinda v. vki tud nekem segíteni?
Apnoéval hová kell fordulni? Tudtok ajánlani vkit?
Nem értem miért kaptunk mellkasröntgenre beutalót...
Lázgörcsről van infótok, tapasztalatotok?

Köszi előre is!

Edit

szilde
Szeged

Szilde, apnoéval neurológiára kell menni, beutalóköteles, és időpontot kell kérni.

Ági és
KépKép
exdeus

Sürgősen tudna valaki irni pulmonológust, akihez ma v. legkésöbb holnap elvihetném Norbit? Novák tudom az, de nem tudom mikor rendel, de ö lenne az utolsó akihez mennék, mert horror ára volt már régen is. Persze ha más nincs akkor oda megyünk, bár neki sem tudom az elérhetőségét. De hátha tudtok mást is!

Kép

Kép

Karmen
karmen

szilde: mi a gyerekorvostól kaptunk beutalót Sztriha prof-hoz (Újszegedre) apnoéval. Természetesen csak időpontra lehet menni, ahogy Exdeus is írta. Az apnoé miatt kell rtg-re mennetek? Hát azt én se értem.

Karmen: mi a baj?

Melinda: tényleg, nálatok mi van az apnoéval? Mit mondott a prof, mikor legutóbb voltatok? :roll:

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Köszönöm a drukkokat, négyes lett a záróvizsgám, végeztem, kész, befejeztem a sulit!!! :lol: Ennek örömére pénteken csajos ünneplést csapunk a Classicban, kb 9-fél 10-től, akinek van kedve, csatlakozzon!

Karmen, mi történt???

Bibi, nagyon sajnálom Barnit, hol a csudában szedtétek össze a himlőt??? :shock: Gondolom, közösségben nem voltatok mostanában a műtét miatt. A sebe rendben van amúgy? Állítólag műtétek után gyakoriak a fertőzéses megbetegedések, nálunk is ezzel magyarázzák a szem- és mandulagyulladást. Barni nem kapott oltást himlő ellen? Hogy viseli, hányadik napnál tartotok?

Szilde, nálatok is van apnoé? Nem is emlékeztem rá. :shock: Melyik gyerkőcnél jött ki?

Kinga, én ráadtam Lalira a hosszabb pizsit este, olyan hűvös volt. Ma reggel sapiban-kabátban mentünk vásárolni. :shock:

Kép
szilcsi

Szilcsi,nem adattuk be Barninak a védőoltást,mondván hogy jobb ha átesik rajta!!

Műtét előtt 1 héttel nem ment oviba,nehogy elkapjon valamit....... :oops:
A bárányhímlőnek 1-2,de akár 3 hét a lappangási ideje,és ráadásul le is volt az immunrendszere gyöngülve ,ezért kapta meg.
Ja meg Barnabás az 5 gyerek aki megkapta az oviba a járványt!!!

Vasárnap jött ki rajta lájtosan,hétfőn voltunk orvosnál kapott gyógyszert,így eddig kipp-kopp elég jól megúsztuk !
Lázas nem volt,és 53 kiütés volt rajta!!!

Kép
bibi226

Szilde! dr. Sztriha László gyermekneurológus
Gyerekkórház 544-000/2076
A röntgent mire írták nektek elő?
EEG-t helyben csinál a Sztriha, de az nem röntgen. :)

Norus! Január óta nem volt apnoénk. Doki szerint, ki kell nőnie. A gond ott van, hogy "mama, tudod mit csinálok, ha felbosszantanak? elájulok" :roll:

Szilcsi! Grat!
Akkor találkozunk majd az oviban? :D

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Bibi! szegény Barni, remélem gyorsan túllesz rajta!

Norbi több mint 1 hete kezdett köhögni, akkor olyan hangott adott mint aki köhög/tüsszög egyszerre. Hétvégére höemelkedése majd láza lett, hétfön elvittem orvoshoz, akkor már kezdett ugatos is lenni a köhögés, szombat óta szedjük a szokásosat. Torka, tüdeje tiszta, de azota a köhögés föleg este, hosszu rohamok, van 1 órán át is csak köhög, sir persze mert aludni igy nem bir, fel kell ülnie hogy kicsit csillapodjon. Száraz köhögés, de abbahagyni nem birja, pedig még kapja a Sinecodot, Fenistilt és Zyrtecet. Este adtam egy régi puffból ami már lejárt de mást nem tudtam kitalálni attól utána jobb lett. De mivel egyre rosszabb a köhögése sürgösen el akarom vinni megnézetni tüdőgyógyásszal is! Holnap vár minket a Bittera főorvos, végül oda tudunk menni. Ja és megy a Salin is, most elöször nem használt, de lehet hogy igen csak nem látványosan, pl. lehet anélkül még jobban romlott volna a köhögése. Én már nem birom hallgatni sem ahogy elkezd szinte fulladni. A főorvos ma azt mondta ha kell azonnal is bevihetem az ambulanciára ne várjuk meg a holnapot, de remélem erre nem kell sor kerüljön, amugy meg holnap vár minket.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Ja amugy tegnap és ma már láza, hőemelkedése sincs.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen, Bitteránál jó helyen lesztek! És nem is drága, mi hozzá járunk. Remélem, Norbinál semmi komoly. Petinek ugye megint bronchitse volt, a doktornéni megint megnyugtatott, hogy még min. két hétig köhögni fog. De ez felszakadós, és szerencsére már múlóban van, pedig még egy hét sem telt el. Kopp-kopp.
Majd írd meg, hogy mit mondott a doki.

Szilcsi, gratulálok!!!

Ági és
KépKép
exdeus

Melinda! Norus! Exi!
Köszi.

Szilcsi!
Csak felmerült a gyanú Kevinnél, de nem biztos..
Gratula a vizsgádhoz!!!:):)

Karmen!
Jobbulást Norbinak! Jó, hogy gyorsan fogadnak.
Mennyibe fog kerülni?

Bibi!
Barihimlő..Ismerős. Volt hozz szerencsénk áprilisban.Mindkét gyerek átesett rajta. Rosszabbra számítottam.

Edit

szilde
Szeged

A Sztriháról írnátok pár szót, milyen?
És az apnoét mivel tudják kezelni vagy csak marad a majd kinövi szöveg? Van így értelme elmenni?
És ha eksön van akkor mit kell csinálni a gyerekkel? :roll: :oops:

Köszi.
E,

szilde
Szeged

Ági! Mennyit szokott kérni? És hol rendel amugy magánban, mikor, megirod priviben? Köszi

Edit! NEm tudom mi a tarifa, most akármennyi akkor is muszáj jó helyre vinnem. Este nem kapott puffot (csak ha nagyom muszáj adom mert ugye orvossal nem beszéltem meg) erre éjszaka köhögött megint erösen, így végül csak fújni kellett neki, utána megint jó lett. Igy gondolom, hogy a doki is ma felir neki puffot.
Hát igen, én is örülök hogy már ma vihetem, mondjuk a héten mindenképpen orvoshoz vittem volna.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen: sajnálom :cry: Tényleg olyan szörnyű hallgatni, amikor nagyon köhögnek :(

szilcsi: grat!

szilde: ahogy írtam priviben is, ez az apnoé nem az az apnoé, ami nekünk van, így nyilván kezelése is más.

Melinda: aha, értem. Marcsinál ez soha nem volt tudatos ilyen formában, se előre, se utólag nem tudta, mi történik vele, és elég sokféle volt a kiváltó ok is. :roll:

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Kármen, bocsika, de most tudtam fórumot olvasni. Bittera 4-6 e Ft közötti összeget szokott kérni, először emlékeim szerint 6 e Ft-ot kért, azóta 4-et vagy 5-öt, attól függően, hogy írattam-e receptet.

Ági és
KépKép
exdeus

Senki sem ér rá pénteken eljönni? :(

Ma délután két férfi csöngetett be hozzánk azzal, hogy jöttek visszakapcsolni a tévét - a t-home nevében, egy visszakapcsolási szerződést is a kezembe nyomtak. Hozzáteszem, már az gyanús volt, hogy nem kérdezték meg, ki vagyok (a férjem nevén van az előfizetés) és cigivel a kezükben akartak bejönni a lakásba. :shock: Mondtam nekik, nem tudok róla, hogy probléma lenne a szolgáltatással. Erre mondják, hogy az hbo-t akarják visszakapcsolni. Mondom, nekünk soha nem is volt hbo-nk. De nekik a munkát el kell végezniük... Hívtam a férjem, foglalt volt. Elküldtem a pacákokat, mondtam, amíg a férjem meg nem erősíti, hogy valóban van hiba, addig nem jöhetnek be. Kb 5 perc után beültek az autójukba - felírtam a márkát és a rendszámot - és elmentek.
Bementünk Lalkóval a t-pontba, kiderült, semmi ilyesmiről nincs szó, amire a komák hivatkoztak. Elkérték a személyleírást és a rendszámot, innentől övék az ügy, majd hivatalos levélben értesítenek a fejleményekről.
Na én voltam olyan rosszul, jéghideg volt kezem-lábam, remegtem - Lali a másik szobában aludt, belegondoltam, mi történhetett volna, ha benyomulnak a lakásba... :shock: :( :o :(
Annyi ilyenről olvasni az újságokban, de egész más, ha megtörténik pont Veled. Félelmetes! :cry:

Kép
szilcsi

Szilcsi! Gratulálok! Én szivesen buliznék, de Orsinak holnap lesz a Sokadalom nyitóján a majorett menetelés utána meg grillparti, évzáró bulijuk.
Én sem hiszek el csak ugy embereknek ha valamit állitanak, attól meg eleve kiver a viz hogy belegondoljak egyedül vagyok otthon és be kellene egy pasit (v többet) engednem a lakásba! Én mindig azt mondtam a férjemnek, tölem a rendörség is jöhetne, mutathatna akármit, elöbb áthivnám a szomszédot:)

Ági! Na irtó kedves volt a doki, nagyon szimpi. Bent voltunk közel 45 percet, nagyon alapos volt, mindenféléket kikérdezett majd megvizsgálta, elmondta a kezelést (Ventolin, Flixot.) kontroll jövö héten. Kérdeztem mennyivel tartozok azt mondta semmivel, de én adtam boritékban akkor 5e ft, mert tényleg 1 nap alatt bejutottunk hozzá és alapos is volt. Reméltem, hogy nem nagy égés, mert fogalmam sem volt mennyit szokott kérni, kapni. De ha jövö héten visszavár csüt. azt hittem akkor már nem kell majd adni, nem tudom hogy most akkor mi maszekba mentünk oda v sem. Tényleg ha hetente visszahiv akkor is minden alkalommal kell fizetni? Ha már nem szed gyógyszereket akkor lesz kivizsgálása asztmára (v egyébre)

Kép

Kép

Karmen
karmen

Baby Hallert keresek!

Kép

Kép

Karmen
karmen

Kármen, mi nem mentünk hetente... De én minden alkalommal fizettem, mivel mi mindig magánrendelésre mentünk! És szerintem úgy illő...

Ági és
KépKép
exdeus

Ági! Igen, magánrendelésre akkor menjen az ember ha fizet is. Csak azt nem tudtam hogy magánba hivott most vissza minket v. nem. Berényi mindig a korházban fogadott de ott már nem magánrendelésként, arra máshova mentem hozzá. És mivel az időpontot más kérte nekem nem is tudom hogy magánrendelésen voltam nála vagy sem. Ezért is kérdeztem mivel tartozok, semmit nem kért, de irtam adtam, mert sokat foglalkozott velünk és sürgösen fogadott.
Neked nincs felesleges Baby Hallered eladó? Még Petinek is kell?

Kép

Kép

Karmen
karmen

Kármen, baby haler ügyében sajna nem tudok segíteni, mert még Petinek is kell, használjuk a fújós gyógyszereket, ha fulladós korszakát éli... Mi anno újonnan vettük 6 e Ft körül volt, de én akkor egészségkártyára vásároltam meg.

Ági és
KépKép
exdeus

Ági! felhivtam a klinikát, 3500ft az új.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Kármen, akkor lehet, olcsóbb volt, rég volt. :) De az biztos, hogy nem veszett kárba a rá fordított összeg!

Ági és
KépKép
exdeus

Ági! teszvesz-en és Vaterán is azt irják sorra hyog 6-7e ft. Lehet hogy patikában tényleg annyi de a klinika gondolom nem a haszonra hajt:) Amugy a doki mondta oda menjünk venni.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Igen, mondjuk a patikákban van kötelező haszon. Nekem akkor nem is mondták, hogy a kórházban is lehet venni, de mint mondtam, teljesen mindegy, akkor többet is ráfordítottam volna. :) (Persze a különbözetet is el tudtam volna költeni, de tényleg senki nem mondta, hogy van olcsóbb beszerzési forrás.)

Ági és
KépKép
exdeus

Na akkor legalább most már más is tudja. Amugy nem értem miért nem mondták nektek is:( lehet akkor még nem árulták a klinikán.

Na a tegnapi programokat jól elmosta az esö, a hideg. MI az Alsóvárosi napokra mentünk ki, de csak 2 órát tudtunk maradni:(
Este koncertre vittem volna a lányokat (Norbit nem) de akkor is esett.
Ma este du táncol Orsi, menetel is, igy jó lenne végre egy kis napsütés.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen, Szilde, Kinga!

Holnap 5-től megyünk úszni.
Viszem Szandit is. :wink:
Nem jön valaki akkor?

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Sziasztok!

Mi holnap délelőtt fél9-től uszizunk, aztán pancsolunk egész délelőtt! :)
Esetleg valaki nem csatlakozik a pancsolós részhez? :wink:

Kép
Kép
zituska28

Zituska: Mi is holnap fél 9-re megyünk a sportusziba :)

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Bea!
Akkor ti is jártok úszni?
Ahhoz akihez Zituskáék? :wink:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Zita: Mi az Eszterhez járunk és augusztus 9-ig délelőttönként, utána majd ahogy alakul

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Zita! Ma mondtam le az uszást pont mert Norbit viszem a pulmonologiára, és nem érek vissza az oviba Orsiért majd uszni 5re.

Ági! Klinikán nyilatkozni kellett hogy mi a betegség, kinek kell a Babyhaler, és fizetni kellett egy alapitványnak 3500 ft-ot. Azt sejtjük hogy kapják a készüléket a gyártotol támogatás lehet és az alapitványt meg a szülö támogatja, igy meg olcsobb a készülék

Kép

Kép

Karmen
karmen

Bea :)
Nem láttalak Titeket! :(

Mi kedden és csütörtökön fél9-től járunk! Ha jöttök vmikor csörögj rám! :wink:

Ma Botiék átmentek a mélyvízbe úszni! :D

Kép
Kép
zituska28

Zituska: Nem mentünk, lemondta a csaj, felvételizett vagy mi és korábban kellett mennie, mint képzelte.
Mi meg kedd-csütörtök 9-től :)
Akkor kedden :)

Mióta tanul Boti? És mit tud? Némós? Bocsi, nem keresek most vissza, tudom, volt róla már szó :(

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Kármen, akkor lehet, hogy ez vmi új lehetőség...vagy passz. De mint már írtam, nekem senki nem mondta, hogy ilyen lehetőség is van.

Ági és
KépKép
exdeus

A Cora újságban láttam futóbiciklit 9000-ért! Nem tudom, minőségi vagy gagyi, de a leírás szerint acél, és még fékje is van. :wink:

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?