Sziasztok!
Edina nem tökély, így a mai oltás elmarad. MAjd a jövő héten! Amúgy is talán elég volt erre a hétre a szemmosás, és az ortopédia is!
Tegnap kaptam Apukámtól! Ez én voltam kicsiben! Panó: lehet, hogy igazad van?
Új hír! ZSófi megevett tegnap az óvodában 1, azaz 1 kagylótésztát, és belenyalt a levesbe! Ehhez 10 nap kellett! A reggeli és a gyümi már megy neki!
Én egy éve már pocakos voltam...
Vali: közös séta
Képek nagyon jók!!!
Kaka: hát, nem kapkodta el Tomika. SZegény megtapasztalta a "szülés" nehézségeit, gondolom!
Ezek az ikrek mindog nagyon csinosak
Akkor most jön majd nálatok a nagy hízás??? Éjszaka
Apácashow
Anniko: jobban vagy? Voltál dokinál?
Soraya-Kriszta: és nagyon örülök, hogy előkerültél, mert már aggódtam! Jó lenne gyakrabban olvasni rólatok is! A képek nagyon helyesek, és a ruhák mennyiségéből levontam a következtetést: nálatok hidegebb van!
Ildikó: hogy van a lánykátok köhögése???
Kika: passzívba?
Lujzika-Kriszta: etetés
Milyen helyzetben etetsz? Amúgy létezik etető kabát! CSak hogy könnyebb legyen a helyzeted! Az műanyag, és csak le kell mosni! NEm a merev előkére gondolok! Ez asszem valami Fanni néven fut!
Én is küldök a férjednek egy 10 kilót, jó???
Zita: hogy van Ádám lába?
Nanda:
Isten éltessen! Amúgy én is a szülinapom utáni héten estem teherbe! Akkor fogékonyabbak a nők!
én türelmes vagyok
Remélem már jobban vagytok! Akkor gondolom most MAya is otthon van napközben. Ez is nehezíti csak a hétköznapokat
Esetleg nem gonolkodtatok azon, hogy kellene egy másik kutyus, hátha az megnyugtatná Mayát is?
Swen: Ti nem rágjátok még a DAdoot? Nálunk most ez megy!
Gyógyulgat a fiacskád?
NA, megvolt a tegnapi séta? Mi sem sokat voltunk kint! Kedden az ortopédiáig oda-vissza (5-5 perc), és tegnap egy szűk órácskát. De ebben az időben nem is kell szerintem sokkal több!
Kaka
Amúgy Edinára már nem lehet feladni az 5-9 kilós Huggiest, pedig a lányka csak szűk 8 kiló!!! De hát a combok!!!
Te vagy a hetes??? Edina ma asszem 18 hetes!
Kisdió: ilyen hasizom dolgot még nem hallottam!
NEkem csak a főorvos mondta a KArolinán 10 hetes lányomra, hogy látszik, hogy hason is fektetem, és az jó! Na, ezt tegyem zsebre!
Elmúlt a zsírszag???
Kinga: látom, nem költözött be hozzátok a terror! És így jó!
Had egyen csak Bendi ha éhes!
Süncsi: látogatók
ÉS segítettek neked a babázásban is?
Fogacska. jó korai, és nagy gratula! Ez lehetett az oka ennek a nyüszinek is, ami a közelmúltban volt...
Chello: hogy eszik Noémi?
Oltás
Láza ugye nem lett?
Lino: jó volt hallani a hangodat!
Szöszi: de gyere ha tudsz! Hiányzol!!! Mikor is indultok? A Pamperst otthonról hozd! Tudod, ott olcsóbb!
Nálunk nincs baj a WC papírral, mert nem kell felfűzni! Ilyen megoldást kell választani nálatok is!
Kókuszmatrac: nam szabadna! Amúgy még a fejrészt is megfordíthatod! Az további 2 lyuk!
A miénk is 3 éves, Novotex, és nincs semmi baja!!!
Agyad a hajaddal? Húúúú, akkor nálam is baj lesz!
Bori: ugye már nem sírsz? KEll vígasztalás???
Várjuk a szép hosszú szösszeneteidet!
NAlika-Hajni: nálam is be van kapcsolva, és ha van 2 percem, akkor írok, olvasok! De hát tény, ez nem modem!
Nem a Zsófi emlékeztetett a Hamupipőkére???
Panó-Panni: mi lett végül a tűzhellyel? Csináltál már sonkás tésztát?
Szöszi valóban! 10 perccel
A mi matracunk sem!
Orsi: én nem bolygatnám a rendszert, ha működik!!! Ha majd órát állítunk, felülvizsgálod!
Mucska
Gyere, és mesélj!!! Chillis bab? Azt gondolom szereti a férjed!
MAjd én is írok neked mailt!
NA, most el. Ez közel 2 óra alatt készült el, de most asszem visszaolvastam mindent!
ZSuzsa