Jó reggelt Lánykák és babucijaik!
Tegnap voltam a dokinál. Eredmény: Closty-kúra. Köszönve ezt is nektek, mert tudván, hogy a mensi harmadik napjától kell szedni, még a tegnapi nappal éppen elcsíptem az idöpontot és szerencsém is volt, mert csak azért volt hely tegnapra, mert valaki lemondta az idöpontot. A Clostytól totál álmatlan éjszakám volt. Volt valakire még ilyen hatással?????????
Este két szemmel kezdtem, mert ugye napi kettöt kell szednem öt napig.
Ma voltam vérvételen FSH LH Prolactin kontrol. Ha jó a prolactinom végre közel öt havi bromocriptin szedése után abbahagyhatom.
HURRÁ!!! 10. napon UH remélve a sok-sok domináns follikulust, aztán a továbbiak ettöl függnek. A jobb oldalra kell a sok tüszö, mert nekem az az igazán jó oldalam. (Ti már ismertek arról az oldalamról is, ugye
) Baromi jó a akedvem, mert megint elörébb tartok és akárcsak Ancsi én is a célegyenesben érzem magam. Szinte látom a kockás zászlót.
Rákérdeztem a progeszteronra. Azt mondta a ciklus második felében mindenképpen rásegítünk duphasonnal (nem tudom jól írtam-e). Azt is mondta, hogy a progeszteront már teljesen természetesen is elö tudják állítani, csak az drábább gyógyi és ha nem sikerül, akkor felesleges pénzkidobás, de én tuti azt fogom választani. Már annyi szintetikus bogyót szedtem,ha lehet természetesen inkább azt választom.
Hát ennyi röviden. Kb háromnegyed órát voltam bent nála és nagyon lelkiismeretesen foglalkozott velem-(velünk).
Mivel már három napja alig alszom, teljesen KO vagyok, de ez feldob nagyon.
Bocs, de ezt nem tudtam rövidebben.
Megyek olvasni...., amíg hagynak.
Pusssssssssz: Gabó