Sziasztok!
Gabi,
sajnálom, hogy padlón vagy, ezen sajnos ez a borús idő sem segít. Ha meg tudod engedni magadna, hogy heti heti egyszer elmész egyedül sétálni, tedd meg! Nagyon jó, feltölt és jobb kedve lesz az embernek tőle.
Én 1 hónapja voltam így, mondtam Apának mit adjon Eszternek, ha felébred, én meg elmentem otthonról.
Tiszta újjászületés volt
.
Nóri,
Pár hete leírtam az adatait Eszternek, 9 hónaposan volt 8390 g és 70,5 cm.
(mellesleg ez a mérés is röhejes volt, mert rátették a hosszát lemérni arra a mérőkére, és mondta a nő, h 70cm. Mondom az érdekes, mert a múlt hónapban volt 70,5. Jó, felelte, akkor ennyi. no comment...)
Tanácsadásra most megyünk hétfőn.
Postoperativ: én a kettesben voltam, műtét hétfő dél, szülészet: szerda reggel, mert kellett a hely. Mondjuk, nem bántam, mert frászt kaptam a posto.on, akkora hangzavart csaptak a nővérek, hogy nem tudtam pihenni.
Angéla,
akkor Neked is nyomta a sódert a védőnő... Örülök, hogy Bogi jól van, szép a bőre, és szopizik
. Milyen időközönként fürdetitek? Szeret fürcsizni?
Tünde,
nem irigyellek a felkelések miatt
. Próbálj meg pihenni, amikor Tomika alszik. Édes, ahogy felfedezi a hangját. Amit írtál a levegőkapkodásról: szerintem álmodik. És azért zihál. Ha belegondolsz, amikor mi is pl. rosszat álmodunk, akkor összevissza ordítunk, csak nem jön ki hang a torkunkon. Biztos ő is így van.
Enikő, Gira, Meli 27, Ildi10,
hogy vagytok? Pocaklakóval minden okés? Jelentkezzetek be léci!
Ildi,
Noémi eszik mostmár rendesen?
Ablakot kellene pucolnom, holnap lesz kész a függönyünk és szombaton lesz feltéve. A nappalin 4 ablak és 2 erkélyajtó van, a konyhán 1 ablak + 1 erkélyajtó. Lesz mit csinálni...
Eszter felfedezte a számítógép kikapcsológombját és nyomogatta. Bár még nem olyan erővel, h sikerrel járjon
.
Ja, és hétfő óta "zabálja" a húst
.
Nyilván megbűvölte a védőnő.
Sziasztok!
Kriszti