Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt!

Ilyen mocskos időt! Méghogy melegfront, meg lassú melegedés! Ezek a meterológusok el is hiszik, amit mondanak? Csúnya, nagy szél, dermesztő hideg. Ez az ő melegfrontjuk. Kép

Gyorsan benéztem, mielőtt elmegyünk a dolgozóba. Du. meg bőrgyógyihoz megyek. A fél fizetésem megint odalesz...Kép

Nálunk este 7-1/2 8 és 1/2 11-kor van szopi. Valamikor közte fürdés. Tegnap 8-kor fürdettünk és 1/2 9-kor evett Ákos, mert átaludta a fél 8-as szopit. Gondoltam, hogy majd 11 után felkelek és megszoptatom. Egyébként is nyűgösködött csak a kiságyában. Hát 2-kor ébredtem fel, a gyerkőc elterülve aludt, nem keltettem fel, majd ő magától megteszi, ha éhes lesz. 6-kor kipattantam az ágyból, hogy a gyerek éhen fog halni, de 1/2 hétig még húzta.
Szóval, ma is megpróbáljuk 9-ig a fürdést és utolsó szopit elintézni, hátha bejön, hogy így alszik reggelig. Volt már hasonló, mármint 9 előtt végleg bealudt, de akkor mindig 4-5-ig bírta reggel.

Valaki feltett fürdőkádas képet - talán 7végén. Hol lehet olyan kádat venni? Félülésben volt benne a picúr, nem kellett tartani.
Megyünk ám nemsoká úszni! Kép

Vali: Apa mellett akartam aludni, így aztán nem mertem kipróbálni a zsírpakolást. Kép Végül is Ákos megoldotta. A cicim még mindig fáj, attól, hogy nagyon szétnyomkodtam az izmot is.

Apának meséltem, hogy mások férjei se találják a szennyestartót. Erre visszakérdezett: "Mi az a szennyestartó?" Kép

Megyek, összekészítem magunkat.

Kisdió

Kép
kisdió

Meg 1x Jo Reggelt!

chelloKép
En is egybol tudtam...Tulajdonkeppen Noncsi ezt mar pocaklako koraban megalapitotta, emlekszel?

PanoKép
Nagyon le vagy maradva.Kép De az az igazsag, hogy nalunk az mar 3/4 9 volt, tudod, egy ora elteres...szoval, igazandibol Te korabban kelsz!De pssszt!Kép

KisdioKép
Es szerinted olyan ferfi mar szuletett, aki a wc papir gurigajat rateszi a tartora???? Mert az enyem eloveszi az ujat, de genetikailag keptelen ra, hogy felhelyezze...Kép Egyebkent, takarit ha kell es ken nekem szendvicset,ha szoptatok, szoval jo fiu...
RitaKép-nak van olyan kadja. Kerdezd meg hol lehet kapni es akkor integethetsz a fizetesed masik felenek is!Kép

swenKép
Dehogynem feltem a fiamat is, en borzaszto anyos leszek!Kepzeld el, hogy egy hisztis tyuk karmai koze kerul az en kis artatlan fiam...Kikaparom a szemet a bestianak!Kép

Lanyok:
Balazs a szuperszonikus kokusz matracaba lyukat vajt a kis fejevel...Mar 2X megforditottam a matracot, de ujra kialakitja. Szabad ennek ennyi penzert besuppedni???

Meg akartam vmit kerdezni, de nem jut eszembe. Az agyam is elhullik a hajammal...Kozben kifott a spagetti, megyek megcsinalom.

szoszi
szoszi

Jó reggelt!

Most csak Kikának gyorsan: Pontosan ezért nem akartam ezt a kérdést itt feszegetni, mert már elég éles viták alakultak ki erről máshol is, én meg ezt akartam elkerülni, s már bánom, hogy egyáltalán szóba hoztam. Na nem azért, mintha továbbra is nem tartanám fenn a döntésem helyességét. De mint mondtam ez csak az én döntésem és ezzel senkit nem akarok befolyásolni vagy megváltoztatni. Meghallgattalak téged is, köszönettel veszem a hozzászólásod, persze hogy jogod van a te véleményedet is leírni. Arra, hogy minek hívok orvost azt hiszem nem kell válaszolnom, elég egyértelmű. S azért mert ebben a kérdésben nem értünk egyet egyáltalán nem kell hanyagolnod minket, hidd el semmiféle rossz érzés, főleg nem harag nincs bennem irántad. Én elfogadom, hogy te úgy csinálod a dolgokat, te meg fogadd el, hogy én így. Ennyi. S tényleg nem szeretném ha emiatt nem jönnél.

Swen

Botond Kép
EneseKép
swenson

Sziasztok.
Beköltöztünk, most pakolok ki, majd jelentkezünk.
Mucska

Andi
Kép
mucska

Szöszi, emlékszem de akkor nem volt annyira egyértelmű a helyzet. Meg a doki mondta nekünk, hogy hosszú combú lesz de szerintem az 53 centi amivel született normál méret volt. Na mindegy, most már biztos a manökenség. Kép

A matrac nálunk is be van süppedve a fejénél, én is elcsodálkoztam rajta de még nem fordítottam meg. Lehet, hgoy kifogtunk két selejtes kókuszmatracot? Ahhoz képest viszont nem volt olcsó.

Mucska, pusza! Kép Már írtam mailt, remélem lesz majd időd válaszolni. Kipakolás, nem irigyellek!

chello
chello

Chello!
Beni jelentkezik tagnak! Ő is hosszú combú volt már a hasamban is!

Kisdió!
Gratula az éjszaka átalvásához!
Mi is megyünk úszni, csak megvárjuk a 3 hónapos oltást.

Szöszi, Chello!
A mi kókuszunk nem süppedt be, pedig lassan 7 éve folyamatosan alszik rajta valaki. Lehet, hogy ezek a mai darabok már nem olyan jók, mint a régi szép időkben?

Mucska!
De jó, hogy itt vagy! Mi lesz az ebéd?

Panó
panó

Sziasztok!

Drága Panó!
időm, nincs, de ebéd lesz: chilis bab formájában.

Chello!

neked jó hosszú mail fog menni, van mit írnom.
Pusz: mucska

Andi
Kép
mucska

Panó, fel van véve! Kép

A mi matracunk tuti nem bír ki 7 évet. Kép

chello
chello

Sziasztok lányok!

Mindenkinek szép napot, derűsebbet mint nálunkKép Zsófikámmal úgy kicsesztem tegnap, hogy csak na... Megunva a négynapos kakiszünetet, adtam neki barackot, hát a hatás nem maradt el! Szegény gyerek egész nap csak kakilt, ugyhogy nem volt időm írni, csak pelenkázniKép Meg egyébként is elgondolkodtattak a tegnapi hozzászólások... Néha úgy éreztem, hogy mit keresek én itt, máskor pedig, hogy de jó, hogy befogadtatok. Sokáig tépelődtem mielőtt először írtam ide, mert nem akartam befurakodni egy összeszokott csapatba, de nem bántam megKép Szivem szerint sokkal előbb csatlakoztam volna, csak nem mertem magam beleélni, hogy én is anyuka leszek. Köszönöm mindenkinek, aki időt szakít rám, jólesikKép

Felébredt a lány... sziasztok!

Bea
Vendég

Sziasztok!

Edina nem tökély, így a mai oltás elmarad. MAjd a jövő héten! Amúgy is talán elég volt erre a hétre a szemmosás, és az ortopédia is!
Tegnap kaptam Apukámtól! Ez én voltam kicsiben! Panó: lehet, hogy igazad van?
Kép

Új hír! ZSófi megevett tegnap az óvodában 1, azaz 1 kagylótésztát, és belenyalt a levesbe! Ehhez 10 nap kellett! A reggeli és a gyümi már megy neki! Kép

Én egy éve már pocakos voltam... Kép

Vali: közös séta Kép Képek nagyon jók!!!
Kaka: hát, nem kapkodta el Tomika. SZegény megtapasztalta a "szülés" nehézségeit, gondolom!
Ezek az ikrek mindog nagyon csinosak Kép
Akkor most jön majd nálatok a nagy hízás??? Éjszaka Kép
Apácashow Kép

Anniko: jobban vagy? Voltál dokinál?

Soraya-Kriszta: és nagyon örülök, hogy előkerültél, mert már aggódtam! Jó lenne gyakrabban olvasni rólatok is! A képek nagyon helyesek, és a ruhák mennyiségéből levontam a következtetést: nálatok hidegebb van!

Ildikó: hogy van a lánykátok köhögése???

Kika: passzívba? Kép

Lujzika-Kriszta: etetés Kép Milyen helyzetben etetsz? Amúgy létezik etető kabát! CSak hogy könnyebb legyen a helyzeted! Az műanyag, és csak le kell mosni! NEm a merev előkére gondolok! Ez asszem valami Fanni néven fut!
Én is küldök a férjednek egy 10 kilót, jó???

Zita: hogy van Ádám lába?

Nanda:
Isten éltessen! Amúgy én is a szülinapom utáni héten estem teherbe! Akkor fogékonyabbak a nők! Kép
én türelmes vagyok Kép
Remélem már jobban vagytok! Akkor gondolom most MAya is otthon van napközben. Ez is nehezíti csak a hétköznapokat Kép
Esetleg nem gonolkodtatok azon, hogy kellene egy másik kutyus, hátha az megnyugtatná Mayát is?

Swen: Ti nem rágjátok még a DAdoot? Nálunk most ez megy!
Gyógyulgat a fiacskád?
NA, megvolt a tegnapi séta? Mi sem sokat voltunk kint! Kedden az ortopédiáig oda-vissza (5-5 perc), és tegnap egy szűk órácskát. De ebben az időben nem is kell szerintem sokkal több!
Kaka Kép Amúgy Edinára már nem lehet feladni az 5-9 kilós Huggiest, pedig a lányka csak szűk 8 kiló!!! De hát a combok!!! Kép
Te vagy a hetes??? Edina ma asszem 18 hetes!

Kisdió: ilyen hasizom dolgot még nem hallottam!
NEkem csak a főorvos mondta a KArolinán 10 hetes lányomra, hogy látszik, hogy hason is fektetem, és az jó! Na, ezt tegyem zsebre! Kép
Elmúlt a zsírszag???

Kinga: látom, nem költözött be hozzátok a terror! És így jó! Kép Had egyen csak Bendi ha éhes!

Süncsi: látogatók Kép ÉS segítettek neked a babázásban is?
Fogacska. jó korai, és nagy gratula! Ez lehetett az oka ennek a nyüszinek is, ami a közelmúltban volt...

Chello: hogy eszik Noémi?
Oltás Kép Láza ugye nem lett?

Lino: jó volt hallani a hangodat! Kép

Szöszi: de gyere ha tudsz! Hiányzol!!! Mikor is indultok? A Pamperst otthonról hozd! Tudod, ott olcsóbb! Kép
Nálunk nincs baj a WC papírral, mert nem kell felfűzni! Ilyen megoldást kell választani nálatok is!
Kókuszmatrac: nam szabadna! Amúgy még a fejrészt is megfordíthatod! Az további 2 lyuk!
A miénk is 3 éves, Novotex, és nincs semmi baja!!!
Agyad a hajaddal? Húúúú, akkor nálam is baj lesz!

Bori: ugye már nem sírsz? KEll vígasztalás???
Várjuk a szép hosszú szösszeneteidet! Kép

NAlika-Hajni: nálam is be van kapcsolva, és ha van 2 percem, akkor írok, olvasok! De hát tény, ez nem modem!
Nem a Zsófi emlékeztetett a Hamupipőkére???

Panó-Panni: mi lett végül a tűzhellyel? Csináltál már sonkás tésztát?
Szöszi valóban! 10 perccel Kép
A mi matracunk sem! Kép

Orsi: én nem bolygatnám a rendszert, ha működik!!! Ha majd órát állítunk, felülvizsgálod!

Mucska Kép Gyere, és mesélj!!! Chillis bab? Azt gondolom szereti a férjed!
MAjd én is írok neked mailt!

NA, most el. Ez közel 2 óra alatt készült el, de most asszem visszaolvastam mindent!

ZSuzsa
zerko

SziasztokKép

Este már olyan kómás vagyok, hogy fiatalítom a kisfiam!Kép Persze, Gergő hétfőn 2 hónapos lesz!Kép

Nalika, Szöszi
Köszi a figyelmeztetést!Kép

Megint írtó nyomi idő van!Kép Én meg még mindig depis vagyok, este is és reggel is sírtam.Kép Remélem hamar elmúlik, utálok ilyen hangulatban lenni!Kép
Gergő tök jól aludt, igaz hogy nyöszörgött 3/4 2-kor, de megpróbáltam, hátha a cumijával visszaalszik és így csak 3-kor kért enni.Kép Aztán meg 7-kor! Úgyhogy egész kipihent vagyok.

Kisdió
Tök jó lehet egy átaludt éjszaka!Kép Hátha Ákos is rááll már erre. Nem emlékszem, hány hónapos most Ő?

Ma lehet, hogy én is kipróbálom, hogy hamarabb letesszük Gergőt, hátha így is alszik 2-3-ig. Attól függ mikorra jön ki az utolsó evése.
Kéne ma mennünk babamasszázsra, de annyira nincs kedvem.Kép Megpróbálok délutánig erőt venni magamon.

Panó
Ez tetszik.Kép Hogy lemaradnak valamiről.Kép

Most megyek, beüzemelem a mosógépet.

PusziKép

Orsi

avocado

Zsuzsa
A rendszerünk ok, csak mindig jó nagy fejtörés nap közben, hogy kijöjjön a 8-fél 9-es szopcsi. Mert ugye reggel mindig máskor kel és így elég nehéz igazodni. De úgy nézem már többet is kibír, mint 3 óra, most lassan 4 lesz és még szunyál. Úgyhogy ma megpróbálom ezt. Hátha Ő már 4 óránként enne, lehet hogy jobb is Neki. Meglátjuk, persze amikor enni kér, akkor kap.Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Kata alszik, de mindjárt ébresztenem kell kajálni, mert utána indulunk a nagyokért az oviba.

Chello: én is, én is! Szeretnék a manöken klubba felvételt nyerni! Kép Katának van ugyan egy kis hurkája a combján, de azért mi inkább ide tartozunk! Kép

Szöszi: nem adom Balázshoz Katát, ha szörnyű anyós leszel Kép Kép Kép Én is mondtam apának, hogy szörnyű lesz ha valamelyik lányunk hazaállít majd egy pattanásos kamasszal, vagy nála húsz évvel idősebb nős pasival, hogy ő élete nagy szerelme Kép

Panó: nem értünk haza séta időre, de délután megyünk táncolni!

Nalika: igen, most imádom anyut, de 15-16 évesen olyan sokszor idegesített, hogy nem ért meg Kép

Kisdió: örülök, hogy rende jött a melled! Bőrgyógyász Kép

Bori: egy éves topic Kép Gyere, írjál már Te is!!!

Képek: egy-egy kép nem lassítja jelentősen a topicot, csak aznap épp összejött és nagyon sok volt.

Süncsi: már nagyon várom a találkozót!!! Kép És imádom Andriska képeit Kép Kata mindent hajlandó a szájába tömni, kivéve a rágókát Kép Azt jó messzire dobja. Látogatók Kép

LINDA: nagyon hiányzol!!!!!!!!!!!!!!!

Orsi: remélem ma jobb napod lesz!!! Kép Úgy látszik ez az idő senkire sincs jó hatással! Most látom csak, hogy ma sincs jobb kedved Kép

Swen: Kata hátrafelé halad, és nagyon dühös tőle, hogy a kiszemelt dolog egyre távolabb kerül tőle Kép Aludtam vele tegnap, nagyon jól esett. Vagyis én aludtam, ő meg mellettem feküdt, és néha rámcsatlakozott Kép Kúszás nem minden gyereknél van. Lili teljesen kihagyta, Nóra is csak egy napig csinálta, utána nagyon rövid ideig másztak, és utána fel is álltak, fél évesen, kapaszkodva. Kata biztos nem fogja ilyen hamar, ő tök nyugis baba, teljesen meg van elégedve azzal is ha köré rakunk játékokat Kép ÓÓÓ! Konakion elmaradt, jó hogy írtad!

Vali: remélem legközelebb azért hamarabb jön Tomi kakija!

Nanda: boldog szülinapot!

Mucska: szia Kép Most már gyere sűrűn!

Bea: egésznapos kaki Kép Izlett neki a barack?

Zsuzsa: mondtuk, hogy Edina rád hasonlít Kép Zsófi kaja Kép

Pussz mindenkinek:
lino

Lino, Kata is felvételt nyert! Max. ő lesz a hurkás manöken. Kép

Zsuzsa, Noéminek változó az étvágya de ma jól evett eddig: 180 és 190 ! És 3 órát aludt délelőtt, tudtam mosni, főzni és mosogatni. És persze netezni! Kép

Nem lett láza de mondta is a doktornéni, hogy ettől nem is szokott láz lenni. Majd a 3 hónapostól amit két hét múlva kapunk. Kép

Most vizsont megyek mert bukta volt - nem lekváros sajna - de akkora, hogy nekem is át kell öltözni. Kép

chello
chello

Sziasztok!

Egyszeruen hihetetlen, hogy mennyit tudtok irni. Kép Nagyon le vagyok maradva.

Kisdio: kadat nem tudom honnan szereztek a batyamek. Tulajdonkeppen toluk kaptam. De szerintem a megatoys-ban biztosan lehet kapni.

Tegnap voltam a Cora-ban delben, de csak egyetlen fajaroka volt 12000 ft-ert es nagyon nem tetszett, raadasul kicsi is. Kép Majd Szombaton elmegyunk babaaruhazakba es megnezzuk.

Lili tegnap megfordult a hatarol a hasara! Kép Mar a foldon van a parkettara teritett nagy vastag pokrocon. Igy mar biztonsagos a nagy sebessegu kuszasa es maszasa meg a forgolodasai. Kép

Lili is jelentkezne az MBFC-be. Kép O mindig hosszu baba volt es lesz. Kép Mar reg a 68-as es 74-es cuccokat hordja. Kép
Tegnap apaval osszebujva olyan jol aludt, hogy csak neztem! Kép

Puszi mindenkinek Rita

Kép
Kép
trita

BoriKép
Most mar mindenki itt van, embereld meg magad es kuldj egy rendes, 2 kepernyos hozzaszolast!Kép

ZSuzsaKép
Itthonrol viszem, ne felj.
Mar akartam is kerdezni, hogy miert zavarjak el Magyarorszag felet hetvegenkent otthonrol??? Kép Mert annyian nyuzsognek itt, hogy moccanni is alig lehet a varosban. Szerintem ennyi cucc nincs is, amit ezek itt osszevasarolnak...
Edina tiszta anyja, de ezt mar mondtam...

LinoKép
Huuu, az idosebb nokre nem is gondoltam, jo hogy mondod, arra is odafigyelek.Kép Kepzeld, mikor eloszor engeded majd el buliba reggelig! Fogsz tudni aludni? Kép
En mar most keszulok, hogy mit mondjak az elso reggeli meglepinel a pizsaman...Kép

(Kozben lapoztam egyet az ujsagon, amit Bazsinak felakasztottam, mert elolvasta azt az oldalt es nyoszorgottKép)

PanoKép
Tegnap 3X is hivtalak a rossz szamon, a telcsimben nem javitottam ki. Ma hivlak majd a "rendesen".

ValiKép
Akartam kerdezni, hogy Alina hogy kakil? Dobok egy hatast, ha azt mondod, hogy o meg naponta produkal...

chelloKép
Akkor tenyleg kifogtuk a kokusz matracokat.Kép En a Kikaban vettem...

(Megint forditottam, gazdasagi hirek oldalra, ezen rohog, majd kiugrik a hordozobolKép)

Na, ma jo sokat voltam (mert leves maradt tegnaprol es atalltunk a kesobbi setara,teli idoszamitas), este meg benezek...

Szoszi
(kozben valtottunk Nok Lapjara, sokkal szinesebb, de ezzel veszekszik Kép)
szoszi

Lino
Kedvem kaka, de elvagyok. Ráadásul Gergő ma kis tündér, tudtam mellette ebédet csinálni, elvolt a hordozóban, aztán mikor már óriásiakat ásított betettem a kiságyba, otthagytam és mire 5 perc múlva visszamentem már aludt.Kép És délelőtt is aludt 2 órát, így 4 óra volt a kajcsik között. Most aztán számolgathatok egész délután!Kép

Szöszi
Ez az újságolvasás nagyon tetszik!Kép

Rita
Gratula az izgő-mozgó lánykádhoz!Kép Remélem találtok jó járókát!

Chello
Gergő is 2 órát aludt délelőtt, de úgy, hogy már kajaidő lett volna, így egy órával tovább bírta.Kép

Most megyek és felhívom Borit, remélem nem a depije szórakozik Vele!Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Sziasztok,

jaj!! Ezt a modemet félreértettétek, nekem nem az van Kép Csak példaként hoztam, meg tényleg ahogy Lino írja, nem 1-1 kép az ami nehezíti a letöltést, hanem amikor egyszerre van nagyon sok egymás után. Nekem olyankor az ADSL ellenére percekig ugrál az oldal, ahogy tölti le. Lehet, hogy a kulföld miatt Kép

Köszi a sok dícséretet a fotókra Kép

Szöszi Kép Igen, sok a macis cuccunk, meg a nyuszis, cicás, baris, stb Kép
Mi egy idozónában vagyunk?? Itt is +1.
Kaptam ma egy nagyon jó hírt emailben, te nem??? Sztem ugyanazzal a titokkal kapcsolatos, amit a másik topikban írtál! Kép

Lino Kép megkaptam, igyekszem válaszolni! Kicsit hektikusak a napjaink.

Orsi Kép mi ez a sok Kép?? Gergod olyan jó fiú aztán így depizel? Front jön? Menj sétálj egyet!

Zsuzsa Kép most már én is azt mondom, hogy Edina tiszta anyja Kép
Nálunk Martin kiköpött apja.

Nalika Hajni Kép hát az pont egy nem olyan jól sikerult kép. Persze rólam alig van, a férjem sosem fotóz Kép Bezzeg róla meg a fiáról van millio Kép

Suncsi Kép gratula a fogacskához! Kép
Ti most repultök haza? Nagyon kiváncsi leszek a beszámolódra, Martin pont annyi idos lesz mint Andriska most, mikor mi is megyunk haza.

Kika Kép én úgy megörultem neked tegnap, sajnálni fogom ha nem írsz!

Zita Kép tanácsra lenne szukségem szopival kapcsolatban, írhatom majd ide vagy emailben jobb? Vagy kérdezzem Ibolyt? (dióhéj: túl sok a tejem még mindig, Martin majd belefullad-köhög aztán bukik, ezért fejnem kell etetés elott. Elég fárasztó Kép és nincs ötletem mit csináljak)

Most be kell fejeznem, Martin elaludt és muszáj vasalnom meg bepakolni a gépbe, mert senki nem csinálja meg helyettem.

Soraya
soraya

Soraya!

Jöhet mail-ban. De kérdezheted Ibolyt is. Amit jónak látsz.

Üdv:

Zita
pzita

Sziasztok!

Már lassan helyreállnak a dolgok, elég jól megúsztuk a visszaköltözést.

Nálunk minden rendben, Anna nagyon közeleg az öt hónaphoz. Még 11 nap. Már van 2 fogunk, és át is fordul minden oldalra, nekem meg égnek áll a hajam, hogy mikor hol találom meg, olyan gyorsan kavar minden fele.

A múltkorában olvasgattam és láttam, hogy miattam dráma készül. Hát egy vígjáték jobban illik hozzám!
Remélem gyorsan visszatudok kapcsolódni közétek és próbálok majd hamar képbe kerülni, hogy kivel mi a helyzet.
NA most megyek olvasógatni, hogy pótoljam a hiányosságaimat.
Pusz Mucska

Andi
Kép
mucska

Sziasztok!

Zsuzsa, Zita: kosz az erdeklodest, most mar javul a helyzet, de antibiotikum is kellett hozza. Kamea meg eddig nem kapta elKép

Chello: Kamea is palyazik a manoken klubba. Ugye nem kestunk le? Kép

Tegnap volt a 3 honapos oltas, megelozes-kup segitsegevel atveszeltuk laz nelkul. Doki meg volt elegedve, de szerinte meg fel kg hatranyunk van.

Matrac-problema: mi is eszrevettunk hasonlot, igaz, nekunk csak sima szivacs van.

Aniko
anniko

Ismét Kép

Bori kéreti magát??? Kép

Mucska-Andi: 2 fogacska Annának? NEm semmi! Ő is hamar fog harapni!!!
Jó, hogy ismét itt vagy! Oszd be az olvasmányt magadnak a télre! Kép

Soraya-Kriszta: légy határozott, és mondd meg a férjednek, rólad is szeretnénk képeket! Csak nem tagadja meg tőlünk! VAgy kérjük mi???
Szóval azt mondod, hasonlít rám Edina??? Kép

Orsi: miért kaka a kedved? Az idő miatt? Pedig egy angyal gyerek itt is lehetne! Edina ma összesen 1.5 órát aludt 2 menetben reggel 1/4 8 óta! Kép
Éjszaka Kép

Szöszi: tiszta Anyja? Kép
Én nem tudom, ki megy Erdélybe vásárolni, de én nem, az tuti, és nem is küldök senkit! Én nem jártam sem ott, sem Románia más részén! ÉS ha mennék, akkor tuti nem a vásárlás miatt! Amúgy valószínű az a látogatottság oka, hogy közel van a határ, vagy sok felétek a bolt! Nézd meg, mit vesznek -amiből nincs is annyi Kép - és ha jöttök, nézd meg, itthon tuti drágább! ÉS a magyar ilyen, ha valami olcsóbb, hát megy! Tuti nem a kultúrprogram miatt!

Chello: ez jó hír! ÉS mennyi lesz a heti gyarapodás?
Alvás Kép Nálunk közel ennyi sincs!
Szuri Kép

Lino: jól van, akkor hasonlít!
Mai kaja az oviban: megkóstolta ebédnél a levest (tojás), és a krumpli főzeléket is! Ja, és megette a szülinapos sütijét is! ÉS még evett volna itthon is! CSak nem kapott!
Tegnap meg annyit vacsizott, azt hittem rosszul lesz!
Sikerült pihenned tegnap?

Zsuzsa
zerko

Szia Zsuzsa!

Köszike!Majd igyekszek azért,mert szeretnék minnél többet tudni mindenkiről.
Már laasan kilábalok a kupiból. Anna most itt ül az ölemben és élvezi, hogy kopogok a klaviatúrán.
Enni szeret, délelőtt csak gyümit eszik, délben főzelék és tejcsike is van.
este lerakom 1/2 8 kor és reggel 7-8 ig alszik. ha meg hamarabb ébred akkor csöndben van a kiságyban. Na megyünk teregetni, majd jövök.Pusz: Mucska

Andi
Kép
mucska

Helló lányok!

Alszanak a hapsik, bár a kicsi már mocorog, úgyhogy hajrá! Jó sokáig böngésztem ám az írásokat.

Először is: PANÓ és LINÓ törzstagok és nekem mindig hiáynoznak ha nincsenek!!! Lányok ha sokáig nem jelentkeztek nagyon szomorúúú leszek!!!!!!

Lujzika: nekem furcsa volt az a hirtelen kirohanásod, hogy akkor most nem jösz. Szerintem senki se a gyerekétől veszi el az időt, nekem speciel ez kikapcsolódás és akkor űzöm ha nyugi van. Igaz vasalhatnék is, de az kevésbé szórakoztató. Kép Panó sem azt írta, hogy akkor mostantól egyáltalán nem jön. Ráadásul neki 3 gyereke van, tehát világos, hogy jóval kevesebb szabadideje lehet. De megértelek, menj ha úgy nyugodtabb vagy. Én a lányokkal "együtt" voltam terhes és "együtt" is szültünk, úgyhogy én már nagyon kötődöm ide. Kép

Kisdió: nekem igenis tetszett az általad indítványozott vidám nap!!! Te aztán egyáltalán nem tehetsz arról, hogy ha valaki elmegy innen!!!
Remélem a ciciügy megoldódott?

Swen: angyal vagy. Kép Remélem jobban van a manó?
Úgy szereten, hogy ilyen higgadtan tudod fogadni a kritikát. Bezzeg én! Kép Amúgy szerintem is felesleges verébre ágyúval lőni. Ha már most ilyeneket ír fel a doki, mi lesz később?? Nálunk Dani a fülgyulladására kapta azokat a cseppeket. És már volt 2 éves...

SORAYA: HAHÓÓÓÓ!! Remélem így látod az üzim! Kép
Megnéztem a képeket a babuciról és elvoltam varázsolva. Kép Apa fürdette meg születése után??? A vödör is tetszik. Kép

Zita: örülök, hogy mind jól vagytok. Kép Azért az a 3 órás várakozás durva. Kép

Süncsi: gratula az első fogacskához!!! Kép

Nna ennyi volt hallom felébredt Gergő, puszi!!

Linda
Akinek nem írtam annak majd este, rohanok...
bellana

Lányok!

Mi ez a megyek nem megyek dolog a topikban. El vagyok ájulva. MIk történtek itt amíg nem voltam. Ez szomorú!

Drága Bellana!

Most már jövök és hatalmas pusz NEKED és gyerkőceidnek.
Örülök annak, hogy TE MARADSZ! szép lenne ha mire visszajövök, megint kéne csalogatni téged!!!
Pusz: Mucska

Andi
Kép
mucska

Mucska Kép
Én azt már el is fejeltettem Lindával!!!

ZSuzsa
zerko

MUCSKA: én nem felejtettem el! Kép És már hogy mennék el amikor te végre itt vagy?? Kép Kép

Zsuzsa: szia. Kép Most újra el.. Kép
Linda
bellana

Mucska, még nem ért ide a mail. Kép

Rita, akkor Lili is közénk tartozik. Kép

Annikó, természetesen Kamea sem késett le semmit. Kép Örülök, hogy jól viselte az oltást. Mihez képest vagytok lemaradva, mennyinek kéne lennie a doktornéni szerint?

Azt még nem is írtam, hogy a mi doktornénink kiakadt azon, hogy Noémi mennyit eszik egyszerre és hogy milyen sok a napi adagja. Eddig az volt a baja, hogy nem hízunk, most akkor nem értem.

Szöszi, én is a Kikában vettem.

Orsi, Noncsi is átaludta a 9 órás etetést, én is számolgathatok, hogy meg legyen az adagja ma. Kép

Zsuzsa, nálunk sem a 3 órás alvás a jellemző de ma ez volt. Remélem megint lesz min. 20 dkg. gyarapodás és akkor pezsgőt is bontunk mert meghaladjuk az 5 kilót végre.

Edinának jobbulást! Kép

chello
chello

Zsuzsa!
A tűzhely dolog megoldódott, mégpedig úgy, hogy felhívtuk a gyártót és ők kicserélték garanciálisan a megkarcolódott részt. Persze előtte beüzemelték a tűzhelyet (amit akkor már egy hónapja használtam) potom 10000 Ft-ért, mert anélkül nem jár a garancia. Az Electro World válaszát a panaszunkra még mindig várjuk, elvileg 30 napon belül kéne válaszolniuk minden írásbeli panaszra. Ennyi. Sonkás tésztát még nem próbáltam, de jó ötlet!Kép
Látod, én rögtön mondtam, hogy rád hasonlít Edina!

Rita!
Lili is már forgolódik? Ügyes! A földről biztos nem esik le. Én is oda szoktam tenni a gyerekeimet, de Benit már kicsit félteni fogom, hogy elgázolják a nagyok.

Szöszi!
Balázs milyen kultúrlény ezzel az újsággal!
Valamit be kell vallanom. Nálunk a férjem teszi be az új WC papírt a helyére, én meg csak oda mellé. Végülis ő ül ott órákat, neki van ideje ilyesmivel szöszmötölni, én mindig gyorsan végzek.
A telefont várom, de 4-től 6-ig táncolni vagyunk, ha akkor hívsz, lehet, hogy nem hallom.

Swen!
Szerintem legyél te a topic Konakion felelőse, szerdánként mindig szólj, hogy adjuk be! Kép

Linda!
Puszi neked!

Mucska!
Szerintem senki nem ment sehova! Ugye, lányok?

Mi viszont mindjárt megyünk táncolni Linoékkal.

Panó
panó

Chello!

Látod-látod! Mondtam neked, hogy legközelebb meg az lesz a baj, hogy sokat hízik/eszik Noncsi. Kép Kép Kép Tudod, ha van kalap, az is baj, ha nincs kalap, az is.

Üdv:

Zita
pzita

Zita, igazad volt. Kép Bár a súlyával meg voltak elégedve csak a kaja mennyiséggel nem. De hát ha csak ilyen sok kajától hízik mit csináljak? És meg is eszi, sokkal jobb az étvágya.

Hogy vagytok? Ádi lába?

Tali ügyben még nem tudok semmit, a férjem még nem nyilatkozott. Kép

Lányok, ilyenkor rossz időben is ki kell vinni a babákat minden nap a levegőre? Mert nekem ilyenkor nem sok kedvem van kimenni. Az öltöztetés meg nálunk kész tragédia, néha 1-2 rugi is rámegy mert lebukja és újat kell rá adni.
Nagyon macerás lesz ez télen.

chello
chello

Szia mindenkinek,
nem depizek, Orsikám, csak nem voltam gép- közelben, ugyanis voltam egy igen jól sikerült midi-talin ÚjpestenKép.
4 anyuka + 5 babóca, na kitaláljátok?
Anikóéknál voltunk Nalikával, Valival. Vali meglepetés volt! KépKépKép
És pont most nem volt fényképezőgépemKép Pedig látnotok kellett volna, amikor Tomika nyújtotta a karikás csörgőjét Dorkának, ő elkapta, aztán húzkodtákKép
Meg azt is látnotok kellett volna, amikor az ajtót nyitó Anikó ölében lévő babához hajolok, és gügyögök neki, hogy "szia, nagyfiú"....Alina volt...Csak a szám előbb járt, mint a szememKép na meg tudjátok, a szemem használhatatlan...

Linda,
már nagyon hiányoztálKép

Mucska,
na végre, helyreállt a rend: újra köztünk vagy!
Holnap mit főzzön a topik?Kép

Mindenkinek puszi
Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Panó,
hétfőn én bizti nem viszem Danit! Szombaton úgyis megismeritekKép

Linó,
már annyiszor eszembe volt megkérdezni, mi van az autósülésetekkel? Sikerült valahol valamit intézni?

Meséljetek már, milyen táncról van itt szó ennyi utód mellettKép

Soraya,
én is azt hittem már, belepett benneteket a hó ott a messzi északonKép
Gyönyörűek vagytokKép
Ildikóval szoktatok beszélni vagy találkozni?

Hű, most mennem kell, megjött anyukámKép
Puszi
Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Chello!

Ment már mail!

Borikám!

HAtalmas pusz most már írásban!

A topik holnap rántott húst eszik gomba mártással, sült krumplival és meggyes piskótával.

És lányok örömmel jelentem: beruháztam és van 10 új pólóm, mert hiábva vártam hogy küldjetek! Kép

Pusz, mert Anna most ébredt fel.

Mucska

Andi
Kép
mucska

Anita!

Tulajdonképpen akkor ne is csodálkozzunk, hogy anno egyszer régen Valiék éjszaka összekeverték Tomikát és Alinát?! Kép

Üdv:

Zita

U.i.: Este jövök hosszabban is, mert úgyis szalma leszek, és nagyon rá fogok érni, ha a három csemete már alszik. Addig most csak ilyen egymondatosokra futja.
pzita

En mar megint itt, Apa elvitte a fiat setalni...en izgalmas hajmosasra vagyom, de meg beneztem elotteKép

BoriKép
En is szeretnek latni egy kepet LinoKéprol meg PanoKéprol ahogy egyutt csorognek...Kép, de szerintem a csajokat viszik dancingolni.

MucskaKép
Mar epp kerni akartam, hogy kuldj egy kepet a sarga poloban, hogy biztos nem bitorolja-e valaki a nevedet es tuti Te vagy!Kép

SorayaKép
A level iroja ejszakai klub-tag volt?Kép

ZitaKép
Aha, eleg roviden voltal mostansag.

Lanyok:
Hogy mondjak a kukacnak angolul (ennek: @), nem jut eszembe, nagyon idegesit...

szoszi
szoszi

én is csak benéztem, épp végeztem Zitának a levéllel, most nem tudok visszaolvasni, de majd próbálok még jönni.

Szöszi, o az!! Ugye milyen jó??? KépKép
kukac: at
soraya

ismét!

Látom, beindult az élet! Az a jó kis régi pörgős Kép

Megszavazzuk chelloék Noémiének az 5 kilót vasárnapra???

Panó: tűzhely Kép Reklamáció Kép ÉS hány napja várjátok? Az E W ilyen megbízhatatlan lenne???
És amúgy jó a tűzhely?
Számolj majd be a sonkástészta sikeréről!
Én is megnézném a Panó-Lino társastáncot! De a Peti+Lilit is! Kép (szöszi )

Chello: Elvileg viheted! Én ma kihagytam a hideg+szél miatt! A szeme is ugye bojgatva volt, és kicsit náthás is. Így szerintem jobb, ha nem megy ki!
Öltöztetés Kép Nálunk sem problémamentes a dolog!

Anita: megint kimaradtunk valami jóból!
ÉS Nalika lánykája nem szólt bele?
Alina-Tomika Kép Szemüveged rajtad volt? Kép
Kedden Edina is nagyon kommunikált a szomszédjával az ortopéd klínikán!

Mucska: menü Kép
10 póló??? Gazdag voltál! Kaptál prémiumot apától? Látni szeretném mind a 10-et! Számozd meg őket! Kép Ugye egyik sem sárga?

Zita: várjuk a "rendes" hozzászólásodat!
Az a csere VAliéknál sötétben volt!

Szöszi: Apum szerint az lehet a forgalom oka, hogy tűl közel laktok a határhoz!!! Amúgy nektek azért marad cucc??? Pl pelus? Kép

Most el!
Zsuzsa
zerko

Zsuzsa!

Hát jó kislány is voltam, meg jugóban fillérekért lehet kapni márkás pólókat. Hát azért 3 db sárga belőle. Kép
Na most jön a nyűgi időszakunk. Nemsoká fürdés aztán majd jelentkezem.
Mucska

Andi
Kép
mucska

Zita-
ha nem baj, itt jelentkezem a talira + férjecském.

Anitabori-
sorstársam vagy! tegnap én is bőgtem, teljesen kiborult a bili. Tök elegem van. A gyerkőccel nem bírok, egész nap ordít, kézben sem jó neki. Fogalmam sincs, hogy mit kezdjek vele.

Süncsi-
gratula a fogacskához, lassan vigyázhatsz a kis harapásokra!

Maci
maci2

SziasztokKép

Egyetértek Zsuzsával, tök jól beindult az élet itt megint!Kép És az én kedvem is sokkal jobb!Kép
Végül is úgy döntöttem elmegyünk a babamasszázsra, nehogy már egy itthon begubózó depis kismama váljon belőlem! És jól döntöttem, nagyon élveztük, ráadásul csak mi voltunk, meg a védőnéni, szóval klassz volt!Kép Aztán meg sétáltunk egy jót, csak közben állandóan szitált ez a hülye eső.Kép Még jó, hogy van esővédőm a babakocsira!
Egy negatívum volt ma, a védőnéni (ez nem a miénk, de nagyon aranyos) megnézte Gergő köldökét, ami még mindig egy kicsit váladékozik. Kérdezte, hogy belűl ki szoktam-e törölni, de modtam, hogy nem, mert a doktornő azt mondta. Erre Ő, hogy akkor Ő megcsinálja, mert ki kell törölni onnan is a váladékot. Eddig ok lett volna, de van valami kis bütyök bent Gergő köldökében és mondta, hogy azt majd el kell onnan távolítani.Kép De Ő azt mondta, hogy ezt a doktornő is megcsinálja a rendelésen. Amikor hazajöttünk és tisztába tettem Gergőt volt egy kis pötty vér a body-n, eléggé megijedtem. Felhívtam a dokinőt, aki mondta, hogy akkor holnap irány a sebészet bent a gyermekklinikán!Kép Szerinte semmi komoly, de jobb megnézetni egy sebésszel.Kép Én meg totál kivagyok, ha csak a köldöke az eszembe jut! Nagyon izgulok!Kép Remélem minden rendben lesz!

Chello
Érdekes, hogy ezt mondja a doktornőtök! De az a lényeg, hogy Noncsika jól feljődik és jól érzi magát!Kép
Nekünk végül is pont jól kijött a mai nap. Gergő beosztotta helyettem!Kép

Soraya
Már jobban vagyok, a séta ténleg jót tett!Kép
Én is szeretném látni a képeket! Megnézhetem őket? Küld el légyszi a linket!Kép

Zsuzsa
Biztos az idő. Olyan bezártnak érzem magam néha.Kép De most már jobb!Kép

Mucska
Végre újra itt vagy!Kép De azért azokról a pólókról kérünk ám képeket, hiszi a piszi, hogy vannak!Kép

Panó
TűzhelyKépKép Hihetetlen, hogy a multik mindent meg mernek engedni maguknak!
Jó táncolást, engem is érdekel, hogy mi is ez?Kép

Bori
Húúú, most nagyon irígykedek! De elmentem vola én is! Csak sajnos elég nehezen mozgok, többnyire Karcsinál van a kocsi.
Legközelebb ide gyertek hozzánk! De komolyan!Kép

Szöszi
Hajmosás! De jól is esne! 2 napja szeretném!Kép

Most megyek, fürdés lesz. Persze Gergő alszik az Apja vállán!Kép És úgy néz ki, Neki ez kell minden este, ilyenkor vannak együtt.Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Anna most került ágyba, még nézelődik és remélem csendben elalszik. NAgyon vigyáztam, hogy sok változást ne észleljen az ágyával kapcsolatban. Most reggel 1/2 8ig szabad vagyok.

Maci!

Én nem akarok tanácsokat adni neked, mert szerintem tele van a padlás vele. De azért próbálj nyugodt maradni amennyire lehet. HA idegeskedsz a babád is átveszi. Persze már ezt is hallottad gondolom. De azért kitartás.

Közben a lányom persze hogy elmászott a kiságyban.
HA valaki tud küldjön már egy táblácskát, mert szeretném tudni, hogy kinek milye van, de nagy hirtelenségben nem találtam visszanézés közben. Az is jó lenne ha valaki megírná, hogy melyik nap rakott fel Panó.
NA most én megyek fürödni.
Pusz: Mucska

Andi
Kép
mucska

ORsi!

Ha fej nélkül fényképeztetem magam, akkor megint nem hiszitek el, hogy nem a szomszédét fényképeztem le. HA meg a fejem is rajta van ennyiszer akkor kihal a topik! Kép
Azt meg én nem szeretném egyáltalán, főként most, hogy visszajöttünk.ARanyos vagy, köszi!

A lányom meg keresztbe a kiságyban és a rácsvédőn lévő elefánttal beszélget.
Lehet, hogy annak is kell esti mese?
Na megyek fürcsizni.

Chelló!

MA még megy mail! Kép

Pusz mindenkinek: Mucska

Andi
Kép
mucska

Jó estét!

Híradót most kihagyom, Ákos nyűglődik és én se vagyok túl jól.
A bőrgyógyi azt mondta, hogy nagyon reméli, hogy az utolsó pillanatban műtötte le az anyajegyet és nem az utolsó utáni pillanatban. Kép Szerdáig várni kell a szövettani eredményre. Mi meg frászban leszünk addig. Már a tavay leszedett anyajegyben is kezdődő burjánzás volt, a mostanit már nyáron le kellett volna venni, de a pocak miatt nem lehetett, és három hónap alatt iszonyú sokat változott.
Most inkább úgy vagyunk, hogy a fizetésem többszörösét kifizetnénk, csak ne legyen semmi.
Két hétig meg nem érheti víz, megint érdekes lesz a fürdés. Ja és ne hajolgassak, ne emelgessem Ákost. Aha, majd távszoptatokKép

Most ennyi, mert el vagyok kenődve nagyon.

Kisdió

Kép
kisdió

Kisdió!

Hogy lehetne téged felvidítani?
Pl:
Kép

Ezt már régen elsütöttem, de remélem Téged is jókedvre derít!

Gyerekek!
Nagyon jó volt a nyaralóban, de csak most látom, hogy mennyire hiányzott a net. Ja meg a kád.
Szóval jó bent. Szerencsére nekem Anna mellett viszonylag sok időm van. Ő nagyon játszik már egyedül is. Anélkül, hogy elhanyagolnám tényleg jut időm mindenre általában. Nálunk az este 6-7 közötti időszak amikor kínlódik nagyon. Ha már közelít az óra 6 óra fele, akkor égnek áll a hajunk és
Pusz: MucskaKép

Andi
Kép
mucska

Sziasztok!
Ti beoltattátok a babucikat agyhártyagyulladás ellen? Van annak valamiféle kockázata?

Csip
csipcsiripp

Jó estét!

Reggel valószínű nem jövök, mert vásárlás lesz!
Edinának valami kajaugrása lehet, mert 2-3 napja 3 órát sem bír ki full pocakkal!

Mucska: küldtem táblázatot! Ez volt az utolsó!
Könnyű neked, én majd csak most fürdetem a lányt!
Mászkálás az ágyban Kép
MA, ugyan nem tudatosan, de Edina is megfordult hasra párszor. Kép
De ő remélem reggel később kel majd!
Fürdés Kép Én elvagyok nélküle!

Kisdió: szorítok neked!

Orsi: időbeosztás Kép
Masszázs Kép Köldök Kép De ha baj van, minél hamarabb hozzák rendbe! Tuti, hogy nem komoly!

MAci: kitartás! Jön a 7vége! Intézz el magadnak egy órás kimenőt! Az javít majd a közérzeteden!
Ez a hülye idő is ellenünk van!
De tudod, minden héttel jobb lesz!!!

Most el... Jó éjt mindenkinek!

ZSuzsa
zerko

Zsuzsa!

Levél volt, de táblicsku az nem. Remélem előkerül.

NA megyek én is apa mellé.
Jó éjt mindenkinek!

Mucska

Andi
Kép
mucska

Helló lányok!

A pasjaim alszanak. Kép

Mucska: látom teljes eröbedobással tértél vissza. Kép Nagyon helyes. KépKép
Már igencsak szükség volt a kajafelelelös és divatdiktátorunkra. Kép Kép

Chello: a dokinötöknek semmi sem Jó?
A talira akkor nem is biztos, hogy jöttök?
Séta: nekem "muszáj" Dani miatt menni. Jól beöltözünk éa uzsgyi. A babakocsira azért rátettem az esövédöt, jó az szél ellen is. Kép
Bár bevallom, szivesebben punnyadnék itthon. Kép

PanÓ: az Electro W. nem semmi, keltik a saját jó hírüket. rendesen...

Maci: fel a fejjel te csjszi! Majd lesz könnyebb is!!! Kép

Orsi: holnap szorítok, hogy minden oké legyen a druszánk köldökével!!!

Kisdió: az anyajegy megváltozott, azért kellett levetetni??? Drukkolok, hogy ne legyen baj!!!

Bori: Köszi. Kép Te is nagyon hiányoztál ám! Kép

Most el, Helyszinelöket nézni.
Tényleg ZSUZSA nézed még? Nekem a Miami helyszínelök kevésbé tetszik.

Puszi drágáim!!

Lindagi
bellana

Csipcsirip: én a fiamt 1 évesen oltattam be. Állítólag amíg nem járnak közösségbe akkor is elég. A kicsinél még vacilálok. Kép
Linda
bellana

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?