Új privát üzeneted érkezett!

Alle drága +++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

"BÍZOM TISZTA GONDOLATAIM TEREMTŐ EREJÉBEN ÉS BÍZOM A VÁLTOZÁSBAN! "
kalkata

Alle, ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Pbj, nem feladni, lehet még babó ebből!

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Pbj: hanyadik nap, ET+? , tényleg nem szabad feladni! Tesztet csináltál? Milyen progipótlást kapsz?

Alle: babaragacs ezerrel +++++++++++++++++++++++
torokfájás hess hess

Nani: pocaksimi a kismaminak!

Kalkata: 9 nap :lol: :lol: ha tudnád, hogy mennyire igzulok, helyetted is ;). Gyönyörű esküvőtök lesz! :) Cuppanós pussz!

Kuglica: ölellek

Mindenkinek pussz!

Lilypie First Birthday tickers
amina09

Amina, pont egy hete volt az ET ( 7 napja) Crinone-t kapok-kaptam. hívtam a kaálit szerintem délután fog felhívni a doki....
pbj12

Amina, :oops: :oops: :oops:

kalkata

Pbj: Ó drága, kitartás! És majd írj, ha beszéltél a dokival!
Nagyon drukkolok, NEM SZABAD FEALDNI!

amina09

Alle+++++++++++++++

Pbj: Még nem faldni, hátha. Drukkolunk Neked!!! (De ha jól emlékszem Neked a legutóbbi alkalom során is hamar megjött piri. Ezt nem kellene megnézetni, hogy ez mitől lehet? Ha egyáltalán lehet ere magyarázat)

Lányok, ha vki inkább az otthoni mozgásnak a híva, akkor nagyon ajánlom az eliptikus gépet. Nekem azzel sikerült ledobni 10kg, sőt a derekam, csípőm...tehát a kényes helyeken is (állítólag) totál
meglátszik. Sajna viszont pont akkor állt be a súlyom, amikor elkezdtem szedni a metet, így a gyogyi hatására alig történt vmi súlycsökkenés. 2hét múlva lesz az első kontroll, így egy kicsit aggódom...
Kalkata: Én szívesebben lennék azért vékonyka :lol:

Egy ismerősöm akart menni tovább lombikozni és képzeljétek 2011-re kapott már csak időpontot! Nagyon gáz helyzet, k... TB, ahol a sok hozzá nem értő okos meghatározza családok, párok sorsát...
roni34

Sziasztok,
voltam ma vérvételen, sajnos nem sikerült. :( Szeptemberben megyünk újra, meglátjuk, milyen kombinációban.

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

ÓÓÓÓÓÓ Alle, nem hiszem el, :( mi történt, miért kellett vv re menned ilyen hamar, te csak 2 nappal voltál előttem.
Beszéltem dokival visszahívott, holnap be kell mennem fél 12 re vv re hogy megnézze a hcg és a progeszteron szintet, mert nagyon nem tetszik neki, hogy 23 napra megjött, azt mondta itt valami nagyon nem stimmel....na kíváncsi vagyok mi lesz.
pbj12

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

Alle, ne máááááár, miért mentél ilyen korán vv-re??? :cry: :cry:
Vendég

PBJ, Alle, nagyon korai vérzések ezek!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

PBJ, mi az a "Crinone"? Az a progizselé?

babaimádó
Kép
babaimado

Alle nemár! :cry:

Pbj, ahogy a többiek is írták, kitartás, nem feladni!

Amina, puszi neked, holnap jön a védőnő hozzám lakásnézőbe.

Kalkat, most meg már túl jó az idő, kérek nektek némi lehűlést. :D
nani72

Pbj, amint van eredmény gyere!!!! Várjuk nagyon!!! és ++++++

Alle, sajnálom :cry:

Nani, hajrá védőnéni! :wink:

Puszi mindenkinek és kitartás ebben a hőségben!
gigibp

Jajj Lányok!

Ne máááááááááááááárrrrrrrrrrrrrr!
Ez nem lehet igaz! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Pbj,
nekem is nagyon korán megjött a múltkor, 11nappal ET után, 25.cn-on.Énsem értem, hogy miért lehet!
Azért még drukkolok, hátha..........

Alle,
kimondhatatlanul sajnálom! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Mindenkit puszilok egyébként!

Kata,
nemsokára itt az esküvő!Nagyon szépek lesztek, az tuti! :D :D :D

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

((((((((((((((((((((((((Alle)))))))))))))))))))))),
óriási ölelés!!!!!! :cry: :cry: :cry:

Pbj,
még hátha :roll: ....+++++++++++++++++++

MINDENKINEK kitartás, folytatni KELL!!!!!!! SIKEÜLNI FOG!!!!!!!!!!!!

tillidian

Fura ez, hogy mindenkinek korán jön meg...mi okozhatja?

babaimádó
Kép
babaimado

Baba,
nem tudom, énis kíváncsi vagyok rá, hogy mitől lehet.Mert nekem egyébként, mikor sima ciklusom van pé-val, akkor 15-16.dpon szokott megjönni.Pedig most még progipótlás is volt!
Hát, lehet sosem tudom meg, hogy miért. :roll:

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Pbj: még drukkolok, gyere a hírekkel +++++++++++++++++++++++++++++

Alle :cry: :cry: :cry:

amina09

(((((((((((((((((((((((Alle))))))))))))))))))))))))))))
nem találom a szavakat..... (bárcsak adhatnék a jelenlegi boldogságomból)

Nanikám, tetszik az "új" vonalzód, pussz (jövő héttől jön a lehülés záporok kíséretében :( )

Meli, jövő héten mész MM-be ugye? :oops:
[size=7](már nagyon izgatott vagyok ám, mint még soha)

[/size]

kalkata

Sziasztok,

Alle, Pbj
ölelés nektek, azt hiszem ilyenkor nem nagyon lehet mit mondani

Kata,
Jövő hét szombatra 0 csapadékot mondanak és 23 fokot és napsütést. Ennél jobb idő nem is kell az esküvőhöz hidd el. A mostani meleg elviselhetetlen a gyönyörű menyaruhákban hidd el. Sokkal jobban fogjátok magatokat érezni, ha nem lesz olyan nagy kánikula.
Vendég

Sziasztok!

Régen jártam erre...

Nani gratulálok Neked, az, hogy sikerült Neked, mindannyiuknak erőt ad.

Alle nagyon sajnálom :cry:

Pbj gyere a hírekkel.

Kalkata hidd el jobb lesz a huszonvalahány fok. Nekünk két éve volt az esküvőnk és az előtte lévő péntek eszméletlen meleg volt, különösen a szülővárosomban, 40 C körül volt a hőmérséklet. Másnap viszont "erős" lehűlés volt és így 25-28 C volt és mindenki borzasztóan örült... csatlakozom Bellához, sokkal jobban fogjátok magatokat érezni, ha nincs hőség :lol:

Velem nincsen semmi, vagyis nem mentem mostanában az Intézet felé. Majd talán november körül, addig megcsináltatok még pár vizsgálatot.

Szép napot mindenkinek.

"A világmindenség úgy van berendezve, hogy legmélyebb és legerősebb vágyainkat valóra válthassuk benne."
irises

Sziasztok!

Alle :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Baba: bocsi, nem voltunk itthon, most pedig felújítjuk a lakást. Ma majd írok. :wink:

Pbj?

Nagyon drukkolok nektek csajok!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Hanna, oksa, puszi nektek!

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok,

Bocsi hogy csak most, de most kerültem gép közelbe. Én mindig is tudtam hogy KP nagyon kedve és remek orvos, de ebben ma megint megerősített, láttam rajta én is tanácstalanságot, meg szinte azt is hogy Őt is megviseli, a sok miért..... szóval szerdán este kicsit már megvolt az volt a 23 nap, csütörtökön is kicsit megvolt, de ezte már erősebben ( 24 nap) éjszaka meg már nagonMa vagyok a 25 napon ami igaziból már az (1) napnak számít.
Levették a vért HCG 0,10 tuti nem vagyok terhes, Progi 3,15 ha jól emlékszem. Azt mondta, hogy ez borzalmas, borzalmas alacsony... Most úgy tűnik hogy egyáltalán nem reagáltam a kapott progipótlő kúpra (Clinone) pedig ezt már eleve azért adta mert azt mondta jobb mint az utro....
Arra jutottunk hogy mivel van még 2 fagyibabánk szeptemberben még utoljára visszamegyunk, de utána már nem . A progit meg mindenképpen szuriba kell majd kapnom izomba, mert ott a véréramba kerül aotomatikusan és akkor tuti felszívódik és kifejti hatásást.
Kérdeztem tőle hogy a súly mennyire befojásoló tényező, mert amikor a srácokkal terhes lettem candida diétát csinátam és 73 kg voltam ittam előtte a cickafark, meg a palástű teát is. Most 86 kg vagyok és hát igen nem diétáztam, nem méregtelenítettem, és nem ittam a teát sem. Azt mondta ha fogyok az mindenképpen sokkal nagyobb löketet adhat, ha iszom a teát értani semmiképpen sem ártok...Úgyhogy most ezek a célok a köv 3 hónapra és ez legalább egy kicsit erőt ad... :oops:
A vége kicsit faramuci volt, mert elbőgtem magam és még ő próbált vígasztalni..... :oops:
pbj12

jesszusom mennyit írtam bocsánat :oops:
Holnap reaágálok mindenkinek csak ma voltunk szedd magad epret szedni és kb 8kg epret teszünk el a párommal meg közben fürdetünk :lol:
pbj12

Pbj!
Akkor hajrá szeptemberi fagyi babák!!!!!
Nekünk is akkorra van betervezve az eslő lombik! :) Tuti siker lesz mindenkinek, én már eldöntöttem és punk-tum! :lol:
Ezek szerint diétába kezdesz???
Nekem is kéne, de... szóval valahogy most nem megy! :roll:

Irises, de jó, hogy újra itt vagy! :)

Kata, szerintem is sokkal jobb lesz, ha nincs ilyen hőség! Mi holnap megyünk egy lagziba, de már előre rosszul vagyok, hogy milyen meleg lesz! Brrrrrrrrrrrr
gigibp

Pbj, nagyon sajnálom..... :(

Alle............... :cry:

Szép hétvégét lányok!
nani72

Pjb, akkor szeptemberig kitartás a diétához!!! (eperlekvár főzés lesz???)

Alle, elutazol ugye???

Bella, mást nem kívánunk csak egész nap ne essen egyfolytában, de ez nem valószínű szerencsére.

Irises, de jó h. írtál! Hogy vagy?
köszi a jókivánságokat, mi is örülünk h nem lesz hőség, így kevesebb itóka fogy majd :wink: :D

Gigi, jó mulatást, majd mesélhetnél hogy bírtátok a hőséget! (mi jól itt a hűs szobában...)

Ősz az csodát fog hozni végre itt MINDENKINEK!!! HISZEM!!!

kalkata

KAta!

Ez az idő már nem esküvőnek való!!!
Borzalmas meleg volt, szerencsére a polg.mest-i hivatalban volt klíma, úh ott kellemes volt, meg persze a templomban is, de a köztes időben kinnt az utcán... hááááát....
A vacsinál is alig volt levegő, hiába ment a klíma, sajnos elég kis helyen volt, így a sok ember párolgása stb., hát én nem bánom, hogy nálunk nem volt ilyen meleg! A táncnál meg... képzelheted! Mindenki izzadt, mint a ló!!! Ragadtunk, folyt rólunk a víz, kimenni csak a nagyon vakmerők mertek, mert a kertben meg millió szúnyog csapott le ránk!
Egy szó, mint száz, jól sikerült, de azért nektek jobb lesz! Nem kell ez a hőség!

Puszi mindenkinek!
gigibp

Köszönöm a kérdéseket, jól vagyok. Kaáli jegelve, egyéb dolgok kerültek előtérbe, munkahely-váltás, aztán meglátjuk.

Kalkat kívánom, hogy nagyon szép időtök legyen!

Diétához személyes tapasztalatom az Pbj, hogy amikor az első lombik előtt lenyomtam egy méregtelenítés/némileg fogyasztós diétát 6 sejt lett, amikor semmit nem csináltam 1. Nem biztos, hogy csak ez hatott, nyilván a nagyobb stressz is közrejátszott a másodiknál, de ha én megyek legközelebb, akkor biztos megint csinálok egy ilyet.

Próbálok többet jönni, drukkolni.

"A világmindenség úgy van berendezve, hogy legmélyebb és legerősebb vágyainkat valóra válthassuk benne."
irises

Sziasztok,
nekem nem jött meg még, és mivel csütörtökön elutaztunk Olaszországba, bevallom, doki tanácsára még nyomtam az utrot, csak az injekció maradt el. Progival nem volt probléma, 121 volt, szóval ez a része működött.
A doki azt mondta, szerinte az embriókkal van a probléma, mivel ha végignézi az eredményeinket, az első nap mindig nagyon kevés indult fejlődésnek, és csak az x.napra lett most is több, szóval valami gond lehet. Ezért még mindig a donoros próbálkozást ajánlja, akár csak diagnosztikus szinten is. Szóval van mit emésztenünk.

Pbj, nagyon sajnálom, ölellek :(

Kalkata, 5....4....3....2....1....esküvő :) :) :) A 23 fok tökéletes, hidd el! Nincs olyan menyasszonyi ruha, amiben ne lenne iszony meleged ebben az időben!

És hadd dicsekedjek: a dobermannunk 2.lett :D az olasz klubkiállításon, ami kb. a dobisok vb-jének felel meg. Nagyon büszke vagyok rá. :D

allegrobarbaro

Ja és köszönöm mindenkinek az együttérző szavakat (kicsit még kómás vagyok, ma 4-kor keltünk és lenyomtunk 1200 km-t)

allegrobarbaro

Alle! Nem is tudom mit mondjak, erre a donoros dologra...
Remélem a következőnél megmarad a babuci és nem kell ilyesmiken gondolkozni!!!
Mint legrosszabb lehetőséget, nekünk is felvázolták, hát majd leestem a székről... főleg, hogy első konzi alkalmával merült fel a dolog! Brrrr...

Irises, akkor hajrá m.hely váltás! Sok sikert hozzá! Legalább eltereli a gondolataidat!

Többiek, merre vagytok?????
gigibp

Pbj, nem baj, hogy sírtál, én is szoktam. Mindig megfogadtam, hogy nem sírok, aztán amikor elkezdett bezsélni, vígasztalni, stb..akkor mindig jött a gombóc a torkomba, remegett a szám, a szavak elakadtak és bugyogott a könny. Ez ellen nem lehet tenni. Ezt csak az érti meg igazán, aki ezt végigcsinálta. Nagyon nehéz nem sírni, hisz nem egy apró dolog az ember életében, hanem a legfontosabb. Én mindig tudtam a váalszt a szeméből, mielőtt megszólalt volna. Volt egy olyna lombikom, amikor tele voltam poz. tezstekkel, tutibizti volt a siker és még Harcika meg is mondta neki vérvétel közben, mikor bejött a vérvételi helyiségbe , hogy poz. tezstjeim vannak és tök látszott, mennyire örül. AMikor az eredménnyel behívott és kinyitotta az ajtót, rögtön láttam rajta, hogy baj van. Tudtam, hogy igyekszik kíméletes lenni és nekem erősnek kellett volna lennem, de nem ment. Szóval totál megértelek és nagyon-nagyon szorítok neked a fagyisokhoz!!!!

babaimádó
Kép
babaimado

Alle, nem is tudom, mit mondjak....át kell nagyon rágni a helyzetet, de abban biztos vagyok, hogy megtaláljátok a nektek legjobb megoldást! Nagyon szorítok értetek!!!!!!!!!!Ölellek és puszillak!!!Annyira, de annyira sajnálom...

babaimádó
Kép
babaimado

Baba, köszönöm amiket írtál sokat segített :) és tényleg úgy van ahogy írtad rögtön lehet látni a szemén, hogy mit akar mondani...

Alle, hűűű ez nagyon nem lehet könnyű, de Babának igaza van, átrágjátok és biztos a legkobb megoldást fogjátok válaztani azt amelyik meghozza a sikert majd :lol: A kutyusotok nagyon ügyes, küldesz róla képet, hogy mi is megcsodálhassuk?

Kata, már csak 4 kell aludni :lol: , nagyon izgi, iyen kor én már teljes parában voltam. Nekünk szeptemberben volt és 25 C körüli volt az idő szuper egy esküvőhöz, és ha egy kicsit esik az eső az se baj, mert legalább sok pénzetek lesz. A rizst meg szórják csak bátran mond meg nekik, mert akkor meg sem álltok 3 gyerekik :lol:

Iris, igen én is erre jutottam, hogy most még többet kell tennem ilyen téren, meg ártani sem árt ha lefogyok 5-10 kilót....A cickafark teát meg már iszom 3 napja, ma meg már voltam úszni is :roll:
pbj12

Alle, ezen a pár együtt töltött napon próbáljatok kicsit kikapcsolni is, a töprengés, gondolkozás megvár benneteket és meghozzátok majd a számotokra legjobb döntés!!!
Képet kérünk majd a dobogósról...

Pbj, Babi szépen megfogalmazta a sajnos sűrűn átélt érzelmeiteket. Hajrá fogyi és cickafark tea... (az úszás már csak hab a tortán)

Alle, Pbj, Gigi, Irises már igen közeleg a Nagy Nap!!! 20-25 fok esőmentesen megrendelve :wink: Köszönök Minden Jókívánságot.
(még a fokozott izgalom nem fellelhető bennem, majd csütörtöktől, amikor már nem dolgozom... de rajtam kívül már mindenki teljesen "kész" )

kalkata

Alle drága,
itt is :( :(

Pbj,
sajnálom, hogy nem sikerült :(
akkor szeptemberig hajrá kis célok!

Kalkata,
legyen olyan a nagy napotok, ahogy megrendelted! :lol:
már tényleg mindjár itt van :wink:

angel37

Sziasztok!

Elhavazódtam a melóval, családi történésekkel, ezért csak most volt időm egy kicsit olvasgatni. :oops:

Pbj, allegrobarbaro
Nagyon sajnálom........nem is tudom mit mondjak Nektek :!: Kép Kép Talán csak annyit, hogy együtt érzek veletek! :( Sok erőt és további kitartást kívánok Nektek :!: :wink:

Többiek remélem jól vagytok, írom majd amint tiszta lesz a levegő! :D

Ja, tegnap voltunk a soten a leleteinkért, de nem készítették össze, így csak pár papírt kaptunk csak meg.

Csajok én most vagyok elvileg a cik. 21. napján, mert máj. 26-án a két vérvétel között már volt egy kis barnázásom (akkor ez az első nap nem?) és most vettem észre, hogy 1,2 barna cseppecske van. Akkor ez most mi? Peteérés?
Vendég

Röpcsi, hormonjaid rendben????????Inzulin?

babaimádó
Kép
babaimado

Babaimado
Hormonok, gondolom rendben vannak! :roll: Azaz igazság, hogy előzőleg ápr. 23-án jött meg, majd most májusban 30 nap helyett 35 napra jött meg és akkor sem rendesen, mert 1,2 napig csak barnáztam.
Inzulinvizsgálatra most megyünk majd, de szedem a Merk.-ből a 3x1-et.
Vendég

Kaáliban biztos néznek hormonokat. AZ IR vizsg.is jó ötlet.

babaimádó
Kép
babaimado

Ááááá, azt hittem csupa jó hírre jövök vissza. :cry: :cry:

Alle, Pbj, nagyon sajnálom csajok! Pedig azt hittem, tuti mindketten babásak lesztek. Nagy-nagy ölelést küldök!!

skrisz72

Skrisz, végre itthon!

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Kata: kívánom, hogy eddigi életed legszebb napja legyen a szombati nap!

Ale: az ősz sok mindenkinek szerencsét hoz, nagyon bízom abban, hogy nektek is!!!!
Vendég

Sannah, de kedves Tőled (is)... teljesen meg vagyok hatódva :oops:

kalkata

Kalkata, visszaszámlálás: 3,2,1,!!!!!!!!!!!!!!! :D

babaimádó
Kép
babaimado

Az ősz tényleg szerencsés lesz mindenkinek!
Hajrá csajok!!!!!
gigibp

Itt vannak a hivatalos ringfotók :D
Kép

Kép

Kép

(a csipát kb. 10 perc alatt növesztette, megtöröltem, mielőtt bementünk :oops: )

allegrobarbaro

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?