hahóóóóóóóóóóóóó!
húúúú, de szupi hírekre jövök!
Clárika úgy örülök, hogy teljesült a vágyad! na és arról nem is beszélve, hogy ha Neked is fiad lenne, akkor már tényleg megütne a guta és megenne a penész!!!
királylány hát hogy itt lógjak egész nap, azt nem ígérem...
de jövök sűrűbben, az biztos! nagyon várom már a képeket a remekműről!!! mikor is? csütörtökön? izgalmasnak hangzik a színösszeállítás...én szeretem a merész dolgokat!
szilvás76 valóban szépen fogalmaztál!
az a fura, hogy az építmény a rendőrség magántulajdona, mégse tesznek semmit, mert nincs pénz az őrzésére...
nincs körbekerítve, ablakok kitörve... gyönyörű!
Évi k*cs*g porszívó!!!
én ilyenkor még jól meg is szoktam rugdosni!!!
van egy káromkodásom az ilyen helyzetekre, ami mindig mosolyt csal az arcomra, és egy pillanat alatt elillan a mérgem... de ez egy hosszú történet!
maccs boldogságos szülinapot a nagyfiúnak!!!!!
limo előtej
huh, nekem semmi nincs... ahogy olvastalak természetesen rögtön rákerestem a neten, hogy baj-e, hogy nincs... tiszta gáz, hogy mennyi mindenen be tudok parázni...
örülök, hogy minden rendben, az viszont furi, hogy csak egy hónap múlva kell visszamenni a védőnőhöz! mert az enyém is jelezte már, hogy aztsó hónapokban hetente kéne mennem...
sucer már én is betanítok, de már egy csomó mindent egyedül csinál az utódom... és én élvezem, hogy nincs több kapkodás és egy csomó olyan dolgot meg tudok végre csinálni, el tudok végre intézni, amit eddig csak mindig félre toltam...
július végéig tervezek dolgozni! én bekattannék itthon! az tuti!
melisch ne aggódj, szerintem most már mindannyiunknak hajszálvékonyak lettek mostanára az idegei! én is hisztisebb vagyok az átlagosnál! és ez az időjárás is nagyon megviseli az embert! légy egy kicsit türelmesebb magadhoz! ha nem esik jól a munka, akkor ne csináld! ne aggódj, megvár!!!
a melledet meg ne nyomkodd!!! nem szabad piszkálni!!!
Ircsi feketeláb
engem nem zavarna, hogy nagy, benga és fekete ha ilyen gyönyörűséges babákat tud gyártani!
egyébként csípem a felfogásukat, stílusukat, zenéjüket és a filmjeiket!
mares a browni sütését ki kell veséznünk a tali alatt, mert egyszer próbálkoztam és nem nagyon sikerült! remélem légkeveréses sütőd van, és el tudod magyarázni hogy kell használni... én nem boldogulok vele...
igen, lesz tali!!! ott legyél ám! a múltkor is hiányoltunk!!!