Új privát üzeneted érkezett!

Tinababa!
Asszonyléted másodnapja :) Óriási Gratuláció! Alig várom már a csütörtöki fotókat! Gére rakd! Nagyon örülök Nektek!
Kép Kép

maccs01

Sziasztok, szomszédaink költöznek haza Németországba,ésmivel nem terveznek több babát,eladják a KOMPLETT BABAFELSZERELÉST.
Quinny babakocsi, philips babaőr, pelenkakuka, baldahin, függöny, lámpa.... kiskád, állvány, biztonsági fürdető...

érdemes megnézni, minden Bp.2 kerületben van, innen lehet elvinni.És az árak irányárak. Smile

http://picasaweb.google.com/11345920212 ... directlink

érdeklődni sofka08@gmail.com

freestyler

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Vigyázzon mindenki magára!
Ma még meleg lesz, de jön egy hidegfront!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Kép

Fúúú.Micsoda éjszaka.Egész éjjel ment a ventillátor,anélkül főttünk a saját levünkben.
Baba negyed órát ha kibír jobb oldalon fekve utána követeli hogy "gazdatest,fordulj vissza" csak már marha unalmas a bal oldalon fekvés.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Sziasztok!

Mi sem fáztunk az éjjel:)
Azonban most dörög az ég...

maccs01

Hütöhír: nálunk tegnap de. 10-kor, amikor a játszótérre mentünk, acélos 16 fok volt és kabátban voltunk egész de. Ehhez társult még egy menetrendszerinti nagyzuhany és a héten ez már így is marad. Kérdéses, hogy mi lesz az eperterméssel!? Cseresznye továbbra sem kapható. :(

Eredetileg strandolni akartunk a tónál, de ezt bizonytalan idöre eltoltuk. A szülinapomkor meg mindig epret szedni megyünk, csak legyen mit. Legalább szombatig... :wink:

Elcsattogtam a dolgomra, legyen kellenes langymeleg napotok! Az ajánlatom még mindig áll, ti küldök plusz 10 fokot és mi egy kis vizet párásítónak... Na?

Barbi
Vendég

Barbi,áll az alku.
Gyümölcs,ne is mondd,horror árban van és lesz is itt is,az árvíz miatt. Így egyen az ember egészségesen.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Sziasztok!

Remélem mindenkinek kellemesen telt a hétvége!
Bizony kimerészkedtünk a vásárba, a gyalog mentünk haza, de útközben rájöttem, hogy ez nagyon nem volt jó ötlet!
Tegnap du még elmentünk strandolni Gunarasra, de csak lábat lógattam.
En voltam egy egyetlen pocakos, mindenki bámult :evil: :evil: :evil: :roll:

Ma megyek 1-re UH-ra.... hátha kiderül valami... :D

Egyáltalán nem érzem jól magam, fáj a pocakom nagyon....lehet a front?
Ti hogy vagytok ezzel?

Megvettük a festéket, hétvégén kifestem a szobákat, aztán jövő héten meg a többit.

Tina nagyon sok boldogságot! :wink:

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Clarika,UH-hoz drukk!!
Hidegfront lesz,lehet tőle pocifájás,én is előre ettől tartok h.visszajön a keményedés.
Jól olvasom Te fested ki a szobákat???? :shock: :shock: :shock:

evilany

Sziasztok!
Szép jó reggelt mindenkinek!
Reméljük ma nem kell megbolodnulnunk a kánikulában :(

Front???????Hideg??????? Jáááááááááááááj!!!

Ircsi-szépek az ikrek :)

Évi...hogy bírod?

Tina-képekre kivi vagyok :)

Clárika-festés...óóóóóóóóvatosssssssan!!!!

Limo-tejcsi...ez ari volt :D

Barbim-Áll Az Alku :) :D

Na most visszaadom apának a gépet,majd jelentkezem :wink: :wink:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Tejcsi,remélem lesz nekem is bőven. Anyámnak anno nem volt(?) legalábbis nem szoptatott egyikünket se.Én nagyon szeretném a Tomikát.
Csillag,hogy álltok?

evilany

Jó reggelt, szép, hűvös hetet mindenkinek!!!!

(Még él a remény, hogy talán nem lesz kánikula) Az éjszaka ismét borzalmas volt. Nappal a lakásban egész jól vagyok, tudjuk tartani azt a 23-25 fokot, - mondjuk a leredőnyözött hangulatból kezd elegem lenni - de hogy mi van velem éjszaka nem értem. Izzadok, mint egy ló! A párom meg betakarózva fekszik, mert fázik!!!!!!

Clárika! Drukkkkk az UH-hoz!! Küldjél le neki valami finomságot, amitől beindul, hátha elmocorog valamerre!

Már a 18 hét körül észrevettem ezt az előtej szivárgást, azóta szakaszosan előfordul, egyre gyakrabban. De azt olvastam róla, hogy ez még nem jelenti azt, hogy rendesen is lesz tej, pedig tényleg jó volna, az egészségességen túl, egyszerű és mindig kéznél van!
limo73

Sziasztok!
Gondoltam bejelentkezem....
Még nem tudtam visszaolvasni, ezért bocsi. :shock:

Nagyon szuper volt a kirándulás. Talán egy kicsit meleg is, de mindig imádtam a meleget, így nem volt most sem gond.
A Fertő-tónál meg tökéletes idő volt, fújt a szél és nem is éreztem a meleget. Bécsben pénteken vagy 35 fok volt, de ott inkább így boltokban voltunk ahol légkondi is van. Férjemnek vettünk egy-két ruhát. :) Szombaton tökéletes idő volt, így sokat sétáltunk és este még egy nagy vihar is lett.
Raktam fel képet a gmail-re. :D

Most megyek és takarítok egy kicsit, mivel már nincs olyan meleg. Múlt héten ez el is maradt. :?

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Sziasztok...

Vagyok.
Képzeljétek, itt a mh-nél (Rákospalota széle) ömlik az eső. Ablakot kitártam, dől be az esőszagú hüvös(kés) levegő. Nagyon fini. :wink: 8) Otthon Vácon, persze nem esik... :evil:

szilvás76

Igen én festem ki.
A párom dolgozik, így ő kipakol, én meg kifestek.
Van henger, így nem lesz gond, na meg egy egyszerű fehér festésről van szó....
A gyerekszobába lesz majd félig zöld.

Ha nem bírom, abbahagyom, de remélem nem lesz gond ezzel... :)

Ha jól látom kezd előjönni a barna csíkom egész lentről a mellemig.... :shock:
Bár még halványbarna....

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Woody örülök h.jól éreztétek magatokat.

Clarika,hmmm...nem tudom,szobákat festeni 8 hónapos terhesen...azért csak vigyázz.(be is lélegzed,de arról nem is beszélve hogy fizikai munka,henger az oké,sarkok,fal alja - !!!! - plafonnál nem tudsz hengerrel...hajoldozni se a legjobb)

Limo rólam szó szerint patakokban.Voltam boltban,vettem szandit,de mire végeztem szó szerint dőlt a víz rólam...meleg volt az igaz de azért ez nem emberi amit produkálok,tiszta szégyen.

evilany

Eső,arra annyira nem vágyom,a falak még vizesek és tiszta őserdő szag van nálunk.

evilany

Este doki,remélem csupa jó hírrel jövök.

evilany

Megy a drukk az UH-hoz, a festéshez és mindenhez ;-)
Remélem, a front nem akaszt ki senkit. Énmost tudnék aludni, éjjel sem keltem fel egyszer sem (kivételesen) :-)

szilvás76

Sziasztok!

Itt még dög meleg, hiába fúj a szél....

Hogy a széltől vagy a jó reggelitől, de Kis GErgőm úgy mocorgott, mint a fene :) kezdte felvenni az ALIEN alakot :)

Clariak:azért óvatosan!

Woody: örülök, hogy a kikruccanás jó volt!

Szilvás: ide is jöhet kis eső!

Tina: én is gratula, drága aranyos kedves és immáron férjes asszonyka vagy!

menek kicsit mozogni, bár szerintem ma nem lesz nagy "edzés"...

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Tina, mesélj majd. :-)

szilvás76

[img][img]http://lh5.ggpht.com/_NtznRox2_9Y/TBX7AK-LogI/AAAAAAAAIXY/vRQFH_iffIs/s512/Pocakfot%C3%B3k.JPG[/img][/img]

hehh,ahogy nézem Tomika a 41.hétig kell bent maradjon,hogy teljes legyen a táblázat :wink: vagy 39 és a utolsó kép már babával...

Szilvi 35,megkérdeztem ám de nem vmi egyszerű :(

Csináltam finom meggyes túrófagyit(vagy krémet,majd meglássuk mi lesz belőle,mindenesetre a mélyhűtőbe tettem)
fél kg túró,1 nagy pohár joghurt,citromlé,1 dl habtejszín,édesítő v.porcukor ízlés szerint,3 cs.vaniliás cukor,gyümölcs,kever,2-3 percig habverővel is,hűtő...
Még salátát csinálok és fasírtot,mindjárt nekilátok annak is.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára evilany 2010.06.14 11:54-kor.

evilany

Hellóbelló

Nálunk leszakadt az ég, egy órán keresztül. Várható volt, már hajnalban érezni lehetett az eső illatát a levegőben. 10 percig bazi nagy jégdarabok is estek. Persze mi Enikővel akkor léptünk ki a CBA-ból... azaz léptünk volna... Alig lehetett látni valamit. 3perc alatt bezacskóztam mindent, majd elszaladtunk a kocsiig. Nem fogok ácsorogni :) Szanaszét áztam, csodamód a csaj alig lett vizes. Mondjuk vicces volt :):):)

Barbi, én nem fogadok el több esőt, így is szinte falvak dőltek össze... kaptunk eleget... sajnos.

Clarika, nagyon óvatos legyél!

maccs01

Szép napot!

Evilany! Köszi, ment a válasz! Csini a pocak!!! ... és ügyesek vagytok, hogy volt annyi eszetek, hogy ugyan ott vagy mindig lefényképezve. Így a sorozat is nagyon jó! Úgy tűnik én nem álltam kétszer a sorba ...

Akkorát aludtam most, hogy nyálban úszott az egész mindenség mikor felébredtem...

Tegnap majdnem hőgutát kaptam... rehabilitációs sétára volt szükség.

Nem akarja itt bevállalni valaki a "napi összefoglaló" feladatot? Nem tudom követni, mert sok és sok idő ....
szilvi35

Vállalom én :wink: jelenleg itt lógok sokat

evilany

[quote="szilvi35"]
írta:
szilvi35Nem akarja itt bevállalni valaki a "napi összefoglaló" feladatot? Nem tudom követni, mert sok és sok idő ....

Vissza lehet olvasni, én vagy egy papírra firkantom, amit egy egy hsz-hoz fűznék, vagy 2 ablakban nyitom meg a babanetet...

Nem olyan sok idő! ;-)

szilvás76

Most már én is 2 ablakot nyitok,de csak ha pl egész nap nem voltam,mert most nemigen pörög a fórum.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára evilany 2010.06.14 11:54-kor.

evilany

Évi: hmmmm jól hangzik nagyon :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Ebéd kész,porszívózok pár helyiséget(a kicsiket,a szobákat majd este Miki...arról lemondtam :) ) aztán barátnőzök és este doki.

evilany

sziasztok!

visszakaptam a gépem! juhéjjj!!!

most teszt üzemben van, mert igazából nem tudták megmondani mi a baja... de kitisztították.... aztán meglátjuk. Ha továbbra is csinálja, akkor egyesével elkezdik cserélgetni az alkatrészeket... :?

majd du, este visszaolvasok, de most leírom, hogy mi a helyzet nálunk...

a házunkkal szemben van egy lepusztult épület, amit majd valamikor le fognak bontani...
lakott benne egy tök normális hajléktalan, eljárt dolgozni, semmi baj nem volt vele...
de kb 3-4 hete beköltözött egy 8-10 fős banda...+ 5 kutya...
na azóta nem alszunk! :( szombaton hajnali 3-ig ment az üvöltözés időszakosan... 2 rendőr is lakik a lakótelepen, őket is zavarja, de sajnos nem tudnak csinálni semmit a rendőrök sem...
a kutyák természetesen csaholnak... tegnap pl éjfélig...
na most elmondom, hogy én minden nap 6-kor kelek, mert ugye dolgoznom kell, és így már édeskevés a napi 5-6 óra alvás... :? :(
tegnap már az alattam lakó kilőtt az erkélyen gázpisztollyal este 10-kor, egy darabig elhallgattak a kutyák... aztán az egész előröl...
végül kijött a rendőrség, éjfél előtt egy kicsivel, kb fél 1-re el is zavarták a bandát, aztán elmentek... nem telt bele 10 perc, és hallottam a bozótosban már sündörögtek visszafele...

amíg nincs ilyen dög meleg, addig nem olyan gáz, mert becsukott ablak mellett azért lehet aludni tőlük, de így... :(

már sok minden megfordult a fejemben, hogy mi lehetne a megoldás... leginkább a könnygázgránát... :( :?

ne tudom mi lesz a vége... :( kicsit el vagyok keseredve!!!

Kép
gtunde75

Sziasztok!

Látom mindenkinek melege van.

Tina nagyon szép volt a csokrod. Képeket nagyon várom már.

Clárika nem semmi, hogy te fogsz festeni. Tényleg vigyázz magadra és pihenj közben ha úgy érzed. Uh-hoz drukk. Kíváncsian várom kiderül e valami....

Évi neked is drukkolok az uh-hoz. Blog :( még nem néztem, nem jutottam odáig.

Limo van ilyen, reméljük később is sok tejcsid lesz.

Csillag Fanni jobban van?

Tünde akkor csak teszteld azt a gépte, mondjuk úgy, hogy egész nap itt lógsz a babaneten :lol:
Zajforrást sajnálom. Nálunk a ház mögött van egy leamortizálódott játszótér és a fiatalok minden hétvégén oda gyülekeznek beszélgetni, inni, stb. Mi is a rendőrségnek szoktunk betelefonálni. Kijönnek, elküldik, visszajönnek. Sajnos.

Mares ez a Gergőgyerek már most huncut
:lol:

Szilvi35 tisztelj meg minket azzal, hogy visszaolvasol. Nekünk is annyi, mint neked. Nyisd meg két ablakban a fórumot, egyiket olvasod, a másikban pedig tudod írni a reagálást. Hétvégén általában nyugisabb a fórum :arrow: több idő van a visszaolvasásra. :wink:

helyzet nálunk:
Egy fiatal srác a hétvégén belefulladt a tóba.
Bencét ma reggel dokihoz vittem kötőhártyával.
Otthon pedig kosz, kupi, felfordulás.
Tehát jól állunk... :lol:

királylány

Tunde, hát nem irigyellek. A szomszédság ha rossz, alapból gáz... Ha meg nincsenek szocializálva, csak úgy vannak (hű de finoman fogalmaztam), nem tudsz mit tenni. Ha üres a telek, tényleg ahányszor elzavarják őket, úgyis visszamennek. Hacsak a rendőrök nem szállnak rájuk, és akkor megunják... :-(

Ti hiába is szóltok... A lövöldözősdi meg nem jó, neadj Isten valamelyik marha megsérül, a szomszédodat még jól elő is veszik érte.

szilvás76

Tündi hát ez nemcsak zavaró hanem ijesztő is lehet :( :( sajnálom,remélem el lehet őket űzni...polgárőr,ilyesmi nem jár arra?
Gázpisztoly:hát az azért elég meredek :) tiszta Amerika.

Dia nem jutottál a végére akkor,de kár...egyre nehezebb már minden,én is úgy érzem. A porszívót legszivesebben széttéptem volna az előbb mert nem elég h.érzem h.a fejem búbján is folyik a víz,elakad mindenben,szétjön,lejön a vége,lehajolni visszarakni neeeeeeee :evil: :evil: :evil:

evilany

[quote="maccs01"]
írta:
maccs01Nálunk leszakadt az ég, egy órán keresztül. Várható volt, már hajnalban érezni lehetett az eső illatát a levegőben. 10 percig bazi nagy jégdarabok is estek. Persze mi Enikővel akkor léptünk ki a CBA-ból... azaz léptünk volna... Alig lehetett látni valamit. 3perc alatt bezacskóztam mindent, majd elszaladtunk a kocsiig. Nem fogok ácsorogni :) Szanaszét áztam, csodamód a csaj alig lett vizes. Mondjuk vicces volt !

itt is vagy 2 órát zuhogott, most elállt, dereng a Napocska, és PÁRÁS, folytós minden... A francba! :-)

szilvás76

Évi hát van még mit csinálni. Ami nagy munka még az az ablakok lecsiszolása!festése. Igazából az a része lesz gáz amikor a keretet fogja csinálni, mert az ablakszárnyakat leszedi és kiviszi anyósomékhoz. Legalábbis nagyon remélem.

királylány

Itt is esett reggel/délelőtt, de most ugyanolyan meleg van...

királylány

Na sziasztok, megjöttem. Próbálok pihenni végre. Megjártam az ocsmányirodát, nevet változtattam :-) Képek csütörtök este lesznek, majd a g-re teszek fel.

Kép
xtina75

Dia-ablak,az kemény meló...(rendes egy emböröd van neked is,így csinálja szépen...)

evilany

Nagyon rendes! Szeretem is benne, hogy nem halogatja a munkát. És ügyes, mert mindent meg tud csinálni :D

királylány

Én is úgy tudom ezért szeretni...(mármint az enyémet :lol: :lol: :lol: ) nem az a fotelbe lerogyó sörrel tvző tipus,hála istennek,még nekem is segít,pedig sok férfi nem teszi meg.(hát,ezért hozzá mentem..és nem másfajtához :wink: )

evilany

No mondjuk a házimunkával nincs barátságban, de a "férfimunkát"elvégzi. S ha szépen kérem akkor segít is ..... mondjuk porszívózni.

királylány

Ja,hát magától a Miki se igen csinálna semmit...tőlük ez távol áll,észrevenni a dolgokat vagy ágyazni,beszedni a ruhát,vasalni,törülközőt cserélni,mosogatni(na az néha feltűnik neki)de segít porszívózni,ablakot pucolni,teregetni,lehordja a szemetet...(férfiak. :roll:)

evilany

Szilvás, akkor dettó ugyanazt kaptuk el :), azaz időt! Mondjuk legalább frissült a levegő, de tényleg pára van.

Tina, ez a névváltoztatás buli dolog :) Én imádom az új nevem a mai napig!

Tünde, kemény ez a szomszédság! Remélem, hogy hamar kiebrudalják őket! Gázpisztoly távolról semmit sem árt, csak nagyot durran. Közelről okozhat sérülést, nagyon közelről.

maccs01

Maccs, BOLDOG SZÜLINAPOT RICSINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
xtina75

Hűűűűűűűűűűűűűű, 5 éves nagyfiú!!!! Gratu Neki! :-)

szilvás76

Voltam a védőnőnél, minden oké!! :) ezért majd csak 1 hónap múlva kell mennem. Nem rossz, ahhoz képest, hogy a dokim meg azt mondta nézessem hetente a vizeletem.

Én pasim nem egy nagy barkácsoló, de azért megcsinál mindent. Igaz közben röpköd egy-két szitok szó, a csavarra, tiplire :twisted: Házimunka: porszívózás, portörlés, felmosás-a legkisebb sarokig, de a szennyestartót nem mindig találja meg :D
limo73

Limo, de jó! :-)

Csajok, mentem mára, talán estefelé még jövök...
Jók legyetek!

szilvás76

Sziasztok,

csak egy gyors bekukk:

Tina,
sok szeretettel gratulálok nektek, üdv. az asszonyok között!! :) :)

Limo,
örülök, hogy minden rendben veletek! :)

Én lihegek, betanítok, de kitartok és vissaszámolok! :D :D
Nemsokára velem lesz tele a fórum, reszkessetek :wink:

Vigyázzatok magatokra!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Megjöttem!

Ma nem volt szégyenlős a gyermekem!!!!! :D:D:D:D:D:D

Clárika
Kép
clárika

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?