Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Szilcsi: Örülök, hogy minden oké! Gyors felépülést, remélem ezzel vége a betegségből betegségbe esésnek nálatok!

Most láttam: http://www.delmagyar.hu/belfold_hirek/s ... a/2162975/

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Szilcsi!
Örülök hogy minden rendben van Lalival!!!!

Zita!
Tényleg nincs Eszti már a Némónál, de magánban oktat. Kitti 4 alkalommal volt nála mielőtt elment volna a Némótol.

Algyőn is van gyógyuszi...ha valakinek az nincs túl messze.

Kellemes 7végét mindenkinek!!
Jó pancsolást

Daisypath Happy Birthday tickers
szszkinga

Bea!
Küldtem képet telefonon a szandálról! :wink:

Kinga!
És akkor ti magánba az Eszterhez jártok?

Karmen!
Várom a linket.Vagy Laci holnap, meg holnapután is dolgozik, be tudnád esetleg neki adni, és akkor felpróbálnánk. :wink:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Úszás: apósom sok-sok gyereket tanított úszni testnevelőként, ő azt mondja, hatalmas különbség volt a 6 és a 7 éves korosztály között, a másodikosokat sokkal nagyobb hatékonysággal tudta tanítani, szerinte kisebbeket nem érdemes tanítani. Én ezzel nem értek egyet :lol: , de a lényeg, hogy egy év nagyon nagy különbséget jelent, és nem csodálom, ha a némósok meghúzzák a határt 4,5 évnél. Szeptember óta foglalkozom a gyerekekkel az aikido-n, és ott is ugyanez van, a 6-7 éves korúak nálunk még reménytelenek, képtelenség nekik ezt a fajta mozgást tanítani, a 8-9 évesek már teljesen jól csinálják, ha akarják persze. :wink:

zsuzsu: oké, csak majd szólj rám légyszi, ha hazajöttünk, nehogy elfelejtsem.

szerika: nézd meg a Némó honlapját, van náluk babaúszás, szerintem egy másfél éves leginkább oda járhat, azt senki nem gondolhatja komolyan, hogy egy ilyen kicsi gyerek úszni tanuljon. :shock: A 3 évest már el tudom képzelni, ha kivételes eset. (Pont mint a síelésnél.)

Némó: akkor ez most hogy van náluk, azt oktatók a Némó keretén belül is oktatnak, meg azon felül magánban is???

Zituska: egyetértek, Isztriát nem is néztük, de Dél-Dalmáciát se, csak azokat, amikhez nem kell Split-nél tovább menni. Szerintem nem gáz az utazás hossza, végig autópálya, és ha dugót nem fogsz ki, nem vészes. Amit kinéztél, azt én is néztem, szerintem az jó hely, csak Trogirt kerüljétek el. Apa nálunk zsizsergős, neki menni kell mindenhova a környéken. :lol:

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Norus!
Meg leginkább azért húznak határt mert 90 centis a viz.
És hát nem árt, ha leér a gyerek lába. :wink:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Exi! Felnöttel nincs gond Mórán mert neki leér a lába a tanmedencében, mert 120 cm-es. Mig a Sportuszi 90cm-es. Igy Mórán amig nem tud Orsi uszni nem vállalták, hiszem elmerült volna a vizben. A gyogytornász meg nem uszásoktato, azt is más csinálja, de itt csak nyáron van uszótanfolyam, stb.

Nóri! Nekünk céges nyaraló van Trogirban, nagyon népszerü a kisgyerekesek között is. Jövöre mi is oda megyünk majd. Én amugy Split mellett volna utoljára az is szuper volt.

Zita! ezt nem értem mert ahogy üzenetet irtam neked a topicba akkor el is küldtem a linket a szandirol.
Be tudom vinni Szegedre. Majd a számát ird már meg v hol találom öt meg, elég ha kopogok az ajton ott?

Némó. Ök is már tanárok is oktatnak magánban, de akkor az nem bérelt sáv, nem zárhatja le az egészet magának. Olyankor bárki más is bemehet a vizbe. Van ott olyan is aki a Müllerben volt oktato, az megszünt most magánban tanit ott. Ahogy az úszóegyletben is van edzö aki maszekban oktat (mi is arra akarunk menni majd)

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!
Megvolt a próbaúszás, addig jutottunk az első órán, hogy beletette Márk a vizbe a fejét.
AGáborral nem volt gond, inkább az hogy sokan voltak, igy egy gyerekkel kevesett tudott foglalkozni. :shock:
Mivel a bérlet a 10 alkalmas 1200 ft, igy szerintem amit Zituska is irt, hogy csak 4-5 gyerek van, és 1200 ft, az lehet, hogy jobb. :wink:
Minden esetre én vettem egy 10 alkamast, aztán meglátjuk.

Bea!
Oktatókról nem tudok semmit, Nekem mind szimpi volt akit láttam. :wink:
Mellettünk lévő sávban a Táczi(?) Zsolt oktatott, Nála kevesebb gyerek volt, Ő is jónak tünt. :wink:
Ha nem akarsz fürdeni kisérőjegyet tudsz váltani 200 ft+kaukció, amit kifelé jövet visszaadnak.
Az árak amúgy a Némó honlapján vannak. :wink:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Ilcsi: örülök, hogy túl vagytok rajta. El is felejtettem, hogy most műtik Lalit :oops: bocsika, hogy nem érdeklődtem, itthon is teljes a teltház ami a káoszt illeti :lol:

Bogit meg Marcit is a Gábor tanította úszni, mi 10 alkalommal voltunk kb (Bogi) és szabályosan ússza a mellet,a többi úszásnemet a 10 alkalomba nem tudta beepréselni. Nagyon szeretném ha járna úszni de óriási szervezés nekem, és nagy kiadás a bérlet+ a saját kísérőjegyem+ a Zazit hova rakom, ő is menne a vízbe...stb Macera hna... :roll: :( Zazit majd az ovival szeretném...majd ha olyan magas lesz, hogy leér a lába...

Csajok este sörfesztre tervez kimenni valaki?????

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Enikő!
Akkor Bogi nagyon ügyes volt!
Volt egy ismerős, Neki a lánya a 4-ik bérletet csinálja, és még mindig nem tökéletes. És Ő is elsős volt.
Amúgy Nekem is az a gondom, hogy Szandi cirkuszol ha Őt is viszem, és nem mehet a vizbe. :roll:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Zita!

Nem járunk magánba Esztihez, hiszen kaptunk beutalót. Nekem jobban esik ha csak 300 Ft-ot kell kifizetni egy óráért :wink:

Csak megjegyzésként írtam hogy Eszti magánban oktat.

Mi Dávidhoz járunk és este 6-tól,mert akkor ( eddig ) max 6 gyerek volt és többet tudott Kittivel foglalkozni mintha 12 gyerek lenne.
Kár hogy nincs a szülőknek is egy sáv ,mert jó lenne ilyen melegben onnan nézni nem a partról 8)

Kitti 10x volt eddig és a mellúszás lábtempóját tanulja. Majd 7főn fotózok és dobok fel róla úszós képeket.

szszkinga

Kép múlt hét

Ezt a képet múlt héten csináltam

Kitti van a kék mintás fürdőruciban :P

szszkinga

Kinga!
Bocs, hogy ennyit értetlenkedtem. :wink:
Kitti nagyon ügyike! :wink:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Tesom ezért hordta végül a lányokat magántanárhoz mert annyi volt ott is az óradij mint a Némónál. Ha nekünk nem gyogyuszi lenne akkor én sem járnék a Némóhoz.
Zsolt nekem nem szimpi, se a stilusa se ö. Amugy egyszer volt Orsival is, le sem szarta az utolsó 5 percig. Igy értelme sem volt hogy beutaztam hogy rá sem nézett, nem javitotta ki a hibáit, ill lekiabálta hogy folyton orrot fujt. PErsze mert belement az orrába és ö mindig odahiv, nem ugy mint némelyik gyerek hogy a vizbe teszi, ilyet is látni.

Enikö! Én este megyek a Sörfesztre barátnömmel.
Orsinak a melluszát több hónap volt pontosan megtanulni, régebben irtam már ide, hogy még reklamáltam is hogy mennyire belekötnek a lábtempoba hogy pipál, tudott uszni csak nem szabályosan és amig nem ment ugy addig nem is tanult másik uszásnemet. Szoval unalmas is volt eléggé már neki. FÖleg hogy nem egy kitartó gyerek.

Kinga! Mi hétfön jártunk 6ra eddig de nem mondanám hogy jobb mint az 5 órás idöpont. Akkor volt csak kevés gyerek amikor hüvösebb volt, máj. elején. Télen v most már nem. Most már 5re fogom vinni hétfön is mert meg tudom oldani.

Nekem is bosszantó nincs egy szabad sáv hogy Norbit is vinni tudjam. Este 6tól lenne, de azt meg nem akarom hogy este fél9-re érjen haza mint ahogy mi szoktunk. Ha meg 5re járunk akkor NOrbi nem tudna fürdeni mert nincs hol. Ahogy én sem mert a nagymedence is lezárt meg a kicsi is. :( Én mérges is vagyok emiatt nagyon.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Exi,köszönöm a köszöntést Barni nevében is!!!

Szilcsi,de jó nektek hogy túl vagytok a műtéten.........
Annyira jó volna 1 héttel öregebbnek lenni,most nem kicsit ijedtem meg,amit a kislányról írtál..............
Ti mennyit adtatok a műtétre??
Jöhet privibe is!

Pénteken felvettek minket osztályra,nagyon kedvesek voltak a nővérkék,meg az orvosok is!
Hétfőn éhgyomorra kell menni 1/2 8 legkésőbb.....

Szorítsatok nekünk!!
Üdv.Bibi

Kép
bibi226

Bibi, ez csak kirívó eset volt, amit írtam, nem lesz semmi baj!!! Nyugiiiiiiiiiiiiiiiiii!!! Mi 10e-t fogunk adni majd a kontrollon.
Lali péntek este belázasodott, mandulagyulladás. Kiugorjak az ablakon vagy ne ugorjak ki??? :( Lényeg, jól van, látta Berényi szombat reggel, hazajöhettünk, felszabadultak a vírusok a fejében, majdcsak kiürülnek. De jobb lett volna, ha mindkettőt kiveszik... :roll:

Enikő, én mennék, de 8 nap múlva záróvizsga, de utána csapunk egy nagy bulit??? :lol: Jó lenne a Sárgán...

Kép
szilcsi

Karmen!
Kíváncsi vagyok a SzUÉ-s gyógyúszás ideje alatt úszhatnak-e a szülők, mert akkor lehet, hogy inkább átmennék oda.
E.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged

Szilde!
SzUÉ_S gyógyúszás? :shock:
Átmennek oda is a Némósók oktatni?
Vagy az más?
Mi most bepróbálkozunk a 6-tól 7-ig tartó órán a Dávidnál, hátha lesz szabad sáv. :wink:
Hivtam a sportúszit, senki nem tudott felvilágositást adni, most szünidőtől kezdve lesz e szabad sáv? :roll:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Zita!
Ezt én sem tudom ki oktat ott pontosan. Én is kíváncsi vagyok, hátha vki jobban informált mint én, és megírja.. :wink:
Hacsak nem tudom meg addig máshonnan..
Szeretnék én is kicsit úszkálni...esetleg uncsitesókat is elvinni..

E.

szilde
Szeged

Zita!
Én is megyek ma Kittivel 6-tól!! És szerdán is. Remélem szerdán nem lesz eső.
Ha igen, akkor pénteken megyünk 4-től.

Bibi!
Légy erős!!! Minden teljesen rendben lesz!!!

Karmen!
Én ezt eddig 100%-ban úgy tapasztaltam hogy feleannyi gyerek volt 6-tól mint 5-től.
Persze ha beüt a nyáriszünet ez biztosan változni fog, de szerintem akkor is 6-ra viszem,mert nem lesz már ott akkora hőség. A partról nézve nem mindegy hogy mennyire süt a nap 8)

szszkinga

ATZita: hát az tényleg nem árt, ha leér a lába, de azért egy 3éves szerintem nem elég összeszedett és kitartó ahhoz, hogy úszni tanuljon, bár biztos vannak kivételek… A 10 alkalmas bérlet nem 10000? Akkor egy alkalom 1000, de ehhez képest tényleg jobban megéri +200-ért kisebb csoportban. :roll:

szilde: én azt olvastam a Némó honlapján, hogy a SzUE-ban nincs kismedencés oktatás, csak mélyvizes. De lehet, hogy félreértettem valamit. :roll:

Úszás: nagyon jó, hogy leírjátok ezeket az infókat! 10-12 gyerek tényleg soknak tűnik!

szilcsi: Sajnálom :( Voltam a Bioklinikán, gyanítom, íriszdiagnosztikát ilyen kicsinél nem tudnának csinálni (4-5 évesen már biztos), de egy kérdést megér. Ja, a homeopata, akihez járunk, azt állítja, hogy akik hozzá járnak gyerekek, azok közül még egynek se kellett kivenni a manduláját, azoknak se, akik már úgy kerültek oda, hogy készültek rá. Tudom, nem hiszel benne, csak érdemes tudni szerintem ezeket. „felszabadultak a vírusok a fejében” ez mit akar jelenteni? :?: :shock:

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Norus!
Mától változott a bérlet ára. 10 alkalom 12000 ft. :roll:
Szóval 1200 egy alkalom. Én még az butolsó pillanatban, pénteken vettem 10000-ért.
Üdülési csekkel is lehet fizetni :wink:

Karmen!
Elfelejtettem megszámolni hányan voltak, de szerintem 8-10 gyerek volt. :wink:
Dávid aranyos volt, de Gábor is hozta a kisfiát, velünk egy sávban pancsoltak Ők is.
Beszélgettünk is, normális volt.
Mikor mondtam Neki, hogy az időpont miatt átmegyünk Dávidhoz, mondta, hogy semmi gond Neki az a lényeg, hogy megtanuljon a gyerek úszni. :wink:
Meg mondta, hogy az elején a lelkére vette a dolgokat, de volt olyan óra, hogy egy szülő azt mondta, hogy nagyon szigorú, 1 óra múlva egy másik meg azt, hogy nem elég szigorú. :wink:
A Zsoltot viszont tényleg hallottam, ki ültette a végén őket a partra, és ment a fejmosás, mert hogy sok volt a
szövegelés. :shock:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

SZUÉban 2 csaj lesz, én még nem hallottam a nevüket.
Lesz amugy Gábornak és még az egyik srácnak a Sportusziban is órája de. is.

De hol van amit tegnap irtam?

Kérdeztem tegnap Esztit, vállal magánórát, elkértem a számát akinek kell irjon.

Szilcsi! Örülök hogy simán ment minden. Hogy láttad, elvárja a doki adjál valamennyit v sem? Én nem éreztem nála sosem.

Zita! Én nem csak az idöpont miatt vittem el töle Orsit, de végülis azért is, de csak ezt mondtam neki, azt nem hogy idegesit hogy nem türelmes vele, amikor direkt megmondtam neki hogy nem fog tudni egész órán figyelni, szotfogadni.
Zsolt ma is érdekesen beszélt a gyerköcökkel, nekem furcsa ahogy megmagyarázza hogy ne legyen játék, csináld amit mondok stb.
Dávid ma 2 srácot kizavart a pályája végéhez ott vártak. Ora után kiültette öket és hallotta ahogy leszidja öket, de annyira normálisan, nekem nagyon bejön van egy jo tanári érzéke, mert verekedtek. Elmondta hogy itt a vizben is milyen veszélyes lehet az ilyen, ne üssék meg egymást, amaz se üssön vissza stb.
De igazuk is van, kell néha szidják a gyereket ha olyan, Orsit is leszidja ha bohockodik de a köv. pillanatban látom felémpillant és már mosolyog. Szoval nem azért mert mérges hanem mert nevel:)

Kép

Kép

Karmen
karmen

Mi ma voltunk először magánba a Gabinál, hát jó szívvel ajánlom mindenkinek, nagyon kedves, és jó oktató! :D
Változatosan oktat, ha látja, hogy fáradnak a lurkók, akkor könnyebb, pihentetőbb gyakorlatokat csinálnak, vannak játékos feladatok, és rengeteget dicséri a gyerekeket, Boti ettől megtáltosodik! :D Amúgy meg tényleg sokat ügyesedett....
Múlthéten a csoportos órájukat néztem meg, így most össze tudtam hasonlítani az egyéni oktatással. Egyértelműen hatékonyabb így, mert itt maximálisan oda tud figyelni a gyerekre, tudja korrigálni a hibákat. Csoportos foglalkozásnál ez nagyon nehéz lehet.
Óra után kint maradtunk még pancsolni, Botit ki sem lehetett könyörögni a vízből, én meg leégtem... 8)
Csütörtökön reggel megyünk újra, Boti már nagyon várja!

Kép
Kép
zituska28

Karmen!

Nah, akkor jó, hogy végre rájuk szóltak, mert múltkor már majdnem vízbe folytogatták egymást,ketten voltak egy ellen Épp beszéltük egy nagymamával, hogy nincs senki aki rájuk szólna. Nem vették észre ugyanis..
Épp akartam szólni a Dávidnak, de szerencsére aztán kiszálltak a vízből.

Zita!
Gábornak van kisfia..,nem is tudtam...

E.

szilde
Szeged

Karmen!
Én meg azon mosolyogtam, hogy Dávid mikor megdicsérte Márkot, megsimogatta a fejét is. :wink:
Mikor mentek megint?
Én csütörtökre bejelentkeztem, majd látom milyen lesz az idő. :?:

Szilde!
Van egy 2 éves kisfia, meg egy 3 hetes kislánya. :wink:
Mint irtam, Nekem nem volt eddig semmi gondom G-al, jót beszélgettünk pancsi közben. :wink:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Sziasztok!

Bibi!
HOgy vagytok??????

Anett!
BOLDOG NÉVNAPOT!!! :wink: :)

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Zsuzsu!
Köszi szépen! :)
20140113113746

Kinga,Szilcsi,Zsuzsu,köszi a bíztatást!!!!

Hétfőn 1/2 11-kor vitték a műtőbe a Barnit,11-re kész is lett!!!
Viszont az altatás,után volt egy nehéz 1/4 órán át sírt,és nem tudtam megnyugtatni,végül egy Xanax (azt hiszem),nyugtató kupot kapott!
Azután az egész napot végighányta szegény,estére már evet egy kis fagyit....
3 infulziót kapott,és az éjszakát végig aludta.

Kedden szerintem(a nővérkék szerint nem)rengeteget ivott 1 litert,ma pedig hazaengedtek minket!!!
De sokat kell neki inni,2 litert!!!!!!

Hatalmasak voltak a mandulái,és a bal fülébe tubust is kellett tenni.

Kép
bibi226

Karmen, szerinted magánban vállalna 3 évest is?
Most beszéltem a Némóval és 3-4 éves kor között egyáltalán nem vállalnak gyereket :( Akivel beszéltem az javasolta, hogy esetleg magánban kellene megpróbálni, hátha valaki vállalná. Fog. sincs mi a jó, hogy most várok egy évet még, vagy kezdjek el kutatni, hogy ki az, aki bevállalja? :roll:
A magánórák azok fél órásak? Vagy mennyi?

Szilcsi, Bibi: gyors gyógyulást a gyerkőcöknek! A lényeg, hogy túl vagytok rajta! Mostmár csak jobb lehet. Kitartást!!!!
szerika

zituska: és ti mennyit fizettek a magánóráért?

szilde: nem vették észre, hogy 2 egy ellen verekszik a vízben? Az a csoprt egynegyede, ha 12-en vannak, akkor is! :shock:

Ahogy írjátok ezeket, én tuti nem viszem csoportosra Marcsit, ez már biztos. :roll:

szerika: miért olyan fontos, hogy már most elkezdje, ne csak egy év múlva? :roll:

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Erika :)
Sztem egy próbát megér, lehet, hogy valamelyik oktató elvállalja.
Gabinál egy privát óra 50 perces.
Ha kell, szívesen elküldöm a telefonszámát.

Bibi :)
Örülök, hogy túl vagytok rajta!!
Barninak gyógypuszik!
Bella Zsolttal megvagy elégedve? (tudod, mi is hozzá járunk, nekem még nem volt neg. tapasztalatom Vele)

Ilcsi :)
Lalinak is további gyógypuszik, Neked meg drukk a vizsgához!!

Kép
Kép
zituska28

Nóri :)
1200/alkalom.

Kép
Kép
zituska28

Kép A lábtempót gyakorolják

Kép játék:karikákat gyűjtenek a medence aljáról

Kép
Kép
zituska28

Szerika!
Mit irtál hány centis a kisfiad?
Mert szerintem 105-110 centi ha nincs, várjatok. :wink:
Mert mint irtam, 90 centis a viz, és a feje meg azért legyen kint. :wink:

Zituska!Karmen! Szilde! Kinga!
Nektek milyen az úszósapitok?
Mert Márknak egy 4-500 ft-os van, de szerintem csak disznek van a fején. Alatta is úgyanolyan vizes a feje. :roll:
A rendes úszósapi nem engedi át a vizet, igaz?
Mert most, hogy ilyen hülye szél fúj, az átázós sapi, szart se ér. :roll:
Félek, hogy megfázik a feje.
Szóval, milyet érdemes venni?
Köszi.

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Norus!
Nem a csoporthoz tartoztak, hanem a nagyokhoz.Nem tudom mit kerestek egyáltalán a kis vízben..nekik aztán át is kellett menni a nagy medencébe ha jól emlékszem..
Ez azon a hűvösebb esős héten volt amikor egyébként nem voltak sokan...
Amúgy nem ez a jellemző, ezt csak egyszer láttam..
Nincs amúgy gond..

Zita!
A Némósok árulnak úszósapit lent kb. 2600Ft( sokallottam), nem tudom másnak milyen van..Mi az egyszerű átázóssal is megvoltunk, mert hűvösebb időben meleg volt a víz és folyamatosan csinálta a gyakorlatokat Hanna...akkoriban érdeklődtem én is náluk úszósapi iránt, de végülis nem vettem..
Így csak az az értelme úszósapit hordani, hogy nem tapad az arcára folyton a haj, mikor kibukkan, meg nem hullik véletlen se a medencébe hajszál.

Edit

szilde
Szeged

Bibi!
Jó, hogy túl vagytok rajta. Ébredéskor tényleg szörnyű az a negyed óra.

Szilcsi!
Lali hogy van?
Beszélgettem ma egy fiatal anyukával, ők is Berényihez jár.Meg vannak vele elégedve.

E.

szilde
Szeged

Zita! Ebben a hónapban még hétfön és kedden járunk uszni, de most már csak 5től. Majd júl. lesz kedd és csüt., mert akkor már nem lesz tánc és tud csüt. járni, hétfön meg akkor ujra tud korizni. Ebben a hónapban késöbb kezdidik a meleg miatt a kori igy ütközik az uszással.
Sapi. Néha Orsinak is nedves lesz a tetején is a haja, de ált elég száraz marad. Ez Budmil boltban lett véve (most vettem Tescosat hogy jo lesz oviba, v iskolába) de amugy nem olcsot hord. Ahogy szemüvege is edzése más mint ovis uszásra, ezt meséltem hétfön.
Szilikonos legyen a sapi és erös, vastag anyagu, de jol nyuljon.
Szerintem mindegyik sportboltban olyat árulnak, olyan 2000-2500ft amugy. Tarcsiba vettem most Budmilt is az is ilyen áron volt.
Dávid sokszor megdicséri is Orsit, ez is kellett ahhoz hogy Orsi szeressen oda járni és egyre fegyelmezettebben csinálja. Gábornak szart sem volt türelme hozzá, csak azt nem értem miért vállalta el amikor elsö alkalom elött elmondtam mire számithat. Késöbb amikor már D tanitotta akkor dicsérte Orsit Gábor, közben panaszkodott megint van egy hasonlo gyereke mint Orsi volt. Hát egy tanárnak szerintem legyen türelme ahhoz is aki nem figyel annyira, kicsit szorakozottabb. Mert azt mondom oké ne könyörögjön hogy csináld már fiam, de Orsi csinálta is csak sürün játszott is közben. De egyáltalán nem volt olyan szörnyü hogy Gábor folyton ki kellett volna akadjon. Neki az jön be aki hallgat rá. (volt egy csaj akit mindig szidott egyszer mondta nekem ugy 4-5 alkalom után hogy többet nem jár uszni, hiába kellene)
Sapi még. Én szeretem hogy nem ázik meg annyira a haja, egyrészt csak koszos az a viz, hiába tisztitják, másik meg hogy könnyebb szárad. Ha másnap ugyis megyünk akkor elsö nap nem mosom meg, föleg hogy vizes sem lesz nagyon, csak köv, nap mosunk ott hajat. De száritásnál föleg télen nem mindegy mennyire alapos és gyors. Orsinak nagyon vastag a haja, én nem szeretném ha a sapi átázna. Van olyan is itthon, az csak nekem ha megyek a fürdöbe de viz alá nem

Zita! A Gabi az a Gábor v a Gabriella? Ja már látom a képeket ennek van haja meg sapija, Gábornak nincs:) De késöbb meg ugy irod mintha Gáborhoz járnátok,szoval nekem nem világos kihez is.

Erika! Nekem igy mondta Eszti ahogy leirtam, hogy min. 5 éves, annál fiatalabb is min. 4 éves, de azt akkor elötte megnézi a gyereket hogy vállalja-e. Mert olyan kicsit nem biztos, függ mekkora és milyen a gyerek mozgása szerintem, igy értettem.
Általában 1200ft mindegyiknél én igy tudom.
Nóri! Verekedés. Szerintem nem komoly volt. Ott vannak a szülök is ha látnám egyémet veri valaki akkor nem hagynám szó nélkül. Orsi is van utolér valakit v valaki öt és lefröcskölik egymást, v a deszkával egymás fejére ütnek de nem erösen, csak ugy gyerekcsiny. Egymás között lerendezik ált. nem is látja a tanár. Hiszen neki nem is az a dolga hogy a vizet lesse folyton, ö tanit, ott áll mindig valaki mellett és mondja mit csináljon, mutatja és javitja ki a hibáit. Hogyan is lehetne hogy közben mindig szemmel tartsa az egész pályát?

Bibi! Örülök hogy ti is tul vagytok rajta!

Kép

Kép

Karmen
karmen

Norus, én csak a legjobbat szeretném Balázsnak, mert úgy gondolom, hogy minél hamarabb elkezdjük azt, hogy teszünk érte, mármint, hogy a gerince javuljon, annál hatékonyabbak leszünk. Ezért is vagyok dilemmában, mert neki már 1 éves kor után is kellett volna valami, de akkor már nem lehetett gyógytorna, mivel elindult. Azóta eltelt 2 év és továbbra is kicsit ferde a gyerekem. A némós nőci mondta, hogy lehet elvállalnák magánban, csak kérdezzem meg. Viszont mivel 100 cm és le sem érne a lába, így nem hiszem, hogy erőltetem a dolgot. Gondolom az oktatók is ezt mondanák.
Én csak azt szeretném, hogy javuljon a tartása minél hamarabb és nehogy az én lelkemen száradjon, hogy nem tettem meg mindent érte idejében, főleg, hogy az ortopédus javasolta gyógyúszásra. Amúgy érdekes, hogy az ortopédus nem tudja, h nem vállalnak csak kb. 4 év fölötti gyerekeket.
Na egy szó, mint száz, bármilyen nehéz is, de azt hiszem várok még legalább addig, amíg 105 cm nem lesz.
Így Zituska köszi, de majd akkor jelentkezem, ha elértük a megfelelő magasságot :wink:
szerika

Karmen!
És Budmil bolt Szegeden hol van?
Régen volt a Tescoba, nem tudom az megvan e még.
A Tesz-veszen van egy 1300-ért, de nem tudom, hogy vajon jó lenne e Márknak? :roll:
http://www.teszvesz.hu/item1081219683_b ... sapka.html

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Karmen :)
Már írtam nem rég a teljes nevét a Gabinak, meg azt is, hogy egyértelműen hozzá akarom vinni Botit, szó sem volt a Gáborról, és hogy a Gáborhoz járnánk...
Meg a képeken is látszik sztem, hogy egyértelműen csajsziról van szó. 8)

Zita :)
Nekünk Némós van, az úszószemüveg is az, nem tudom mennyi volt, de nekünk ezt ajánlották anno az oktatók, ezért ezt vettük, és jó is nagyon.
Botinak szinte teljesen száraz a haja alatta.
Amúgy a lényeg, hogy szilikonos legyen.

Kép
Kép
zituska28

Karmen,Edit,Erika,Zituska,köszi!

Zitus,igen meg voltam elégedve a Zsoltival,és volt egy idősebb altató orvos,hihetetlen jó fej volt.
A műtét napján,4-5 is bejött megnézni a Barnit,(Zsoti kétszer,mondjuk egész de. műtőbe volt,este meg ő volt az ügyeletes)kedden is 2 volt nála.

víz alatt van még a nyaralótok,mert ha áll még a tavalyi ajánlatod,egy párszor lehet hogy lemennénk hozzátok?!

Kép
bibi226

Bibi, akkor a B.Zs. műtötte végül Barnit? Mert írtad, hogy a Berényivel is megnézetted és azt hittem, hogy nála maradtok és ő műti.

Zituska, szerintem B.Zs. nagyon rendes, korrekt. Engem 2x műtött, férjemet 1x, Balit is ugye műtötte a tubussal. Velünk mindig normális volt, együttműködő (ráadásul én még anno nem is magánba jártam hozzá,hanem csak úgy és akkor is tök rendi volt, a műtét után is napi 2x megnézett).
Ha nem akarod itt leírni, akkor jöhet privibe is, hogy neked mi volt a gondod vele?
szerika

Bibi :)
Naná, hogy áll az ajánlat! :D :D
Sajnos még víz alatt vagyunk, de amint le tudunk menni, szólunk! :wink:

Erika :)
Nekünk soha semmi gondunk nem volt a Bella Zsoltival, szerintem is nagyon jó orvos, kedves, és türelmes a gyerekekkel, Boti csak Neki engedi, hogy a füléhez nyúljon. :D
Csak infót gyűjtöttem.

Kép
Kép
zituska28

Zita!
Én az Intersportban vettem Kittinek a sapit is és a szemüveget is. 2000-2500 volt darabja.
Ott elég nagy a választék színben és méretben is.

Jaj de nem szeretném ha jönne a további esőzés :(
Állítólag jövő héten végig esni fog megint :(
Jövő héttől 4 hétig szünet van az oviban és ki is vettem 4 hét szabit. Jó lenne ha ezalatt nyár is lenne :!:

szszkinga

Kinga!
Boldog Születésnapot! :lol:
Hát én se szeretném ha esne, jövő héten megyünk 3-4 napra Pestre. Állatkert, gyerekvasút, stb..
Jó lenne ha nem áznánk sz@rrá. :roll:

Mindenkinek köszi a sapis infókat! :wink:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Bibi, de jó, hogy túlvagytok rajta!!! :D Látod, rendben ment minden. Tubus: sajnálom. Előreláthatóan meddig kell bentlennie a fülében?

Kinga, Isten éltessen!
Anett, boldog névnapot!

Karmen, az az igazság, a mai kontrollon akartunk adni pénzt, de elfelejtettük. :oops: Szentesről rohantunk át, majdnem elkéstünk (apát értünk jövet megbüntették, nem égett a fényszórója, fél órás késésben érkezett meg), szóval nagy káosz volt. De nem várta el, egyáltalán nem láttam rajta ilyesmit.

Velünk: sajnos Lali továbbra is beteg. :( Folyik az orra, elég sok vizes váladék jön belőle, porszívózzuk sokat és hurutosan köhög, eddig megúsztuk az ab-t, de ma felírta a Berényi doktor úr végül. Jövő héten sem mehet bölcsibe még, szerdán kell visszavinni kontrollra. A füle viszont teljesen rendbejött.
Én is lebetegedtem, légcsűhurut. Semmi más bajom nincs, csak iszonyúan köhögök - valószínűleg a kocsiban a légkonditól kaptam. Kész öröm így készülni a legfontosabb vizsgámra, bár anyuéknál tök jó, egész nap elvannak Lalkóval - aki amúgy vidám és nem lázas, szóval nagy baj nincs azért, csak ki kéne már keveredni ebből a sok betegségből. :roll:

Kép
szilcsi

Zita! egy méret van a gyerek úszósapikból. Budmil régen volt a Tescoban, nem tudtam megszünt, de oda nem is járok. Van Budmil biztosan a Plázában, most ott vettem Orsinak a tarcsi sapit. Szemüveg meg amit Némó árul, volt olyan amit Budmilnál vettem, de nagyon hamar elszakadt a szija. A TYR amit a Némó árul jobb és keskenyebb is az üvege.

Szilcsi! Jaj ne mondd már megint betegségek!! Ennyi pech már nem lehet rajtatok!! Kivánom mielöbb gyógyuljatok!

Anett! Boldog névnapot!
Kinga! boldog szülinapot!

Kép

Kép

Karmen
karmen

Bibi, végül hol is műtötték Barnit?

Szilcsi, remélem, mostmár rendbe jön a fiad. Büntit sajnálom...

Kinga, de jó neked, nekem kb. 4 hét az összes szabim... (pontosan 22+2 nap) Én egy hetet leszek itthon Petivel, már elhasználtam 5 napot, és Karácsony tájára is kell 9 vagy 10 nap, és már el is fogyott.

Ági és
KépKép
exdeus

Nagyon szépen köszönöm a köszöntéseket!!!

Exi!
Szerencsére Kitti nem volt beteg csak 1x idén és nem kellett szabit kivennem meg közalkalmazottként + izotóp szabi , elég sok a szabadtságom :lol:

Zita!
Most jó ötletet adtál.
Még én sem voltam Pesten az állatkertben Kitti meg nopláne, jövő héten lehet hogy felmegyünk egy esőmentes napon.

Szilcsi!
Sajnálom hogy Lali beteg :( Nagyon remélem most már tényleg vége lesz a sok betegeskedésnek!!!

szszkinga

szilcsi: betegség :cry: Hát én a helyedben biztos nem bírnám elhinni, hogy ez van es kész, ennek oka van :!:

Exdeus: láthattam Petit tegnap a Hunyadi téren, elektromos rendőrmotoron, nagyapjával? :)

szerika: tuti vannak gyakorlatok a problémátokra az úszáson kívül, csak meg kellene kérdezned egy gyógytornászt, lehetőleg olyat, aki gyerekekkel foglalkozik. Az ODU-ban biztosan van ilyen.

Karmen: mennyi most a legolcsóbb 5-ös pelus? Most vettem észre a szekrényben, hogy még mindig nem adtam túl a peluskészletünkön :lol: ezért kérdezem, hogy mennyiért kínáljam.

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?