Új privát üzeneted érkezett!

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: na ma én ettem penészes kenyeret :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: 2 falatot,mire rájöttem mi a baj vele :( :(

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

pENÉSZES KENYÉR: :twisted:
Bocs a Caps Lockért, véletlen volt.

Brik nem hinném, hogy bajod lenne tőle, és lehet, hogy amit te ettél azon nem volt még.

Évi :(

Tyűűű, alig várom, hogy a végére érjek. Kezd lakás kinézete lenni a lupinak :D

királylány

Hát 2 falattól csak nem lesz bajunk.Rosseb elvigye.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Biztosan nem.

Máskor 3x kitakarítom a lakást ennyi idő alatt, most meg még nem értem a végére. Mondjuk az is igaz, hogy felújítás sincs olyankor....Most szemezek a nappali ablakával. Már rosszul vagyok, annyira koszos, lehet az üveget áttörlöm, függönyt kimosom, aztán az alaposabb része majd akkor lesz, ha le lesz szedve...Rossz ránézni is.
Vagy csukjam be a szemem? :lol:

királylány

Sziasztok

Tina, nagyon sok boldogságot nektek!

Nem tudom ti hogy bírjátok ezt a meleget, de én már nagyon nehezen. 26,5 fok van itt a szobában. És ma én is nagytakarítok, függönyt mosok, ablakot is kéne pucolni, de sztem az marad, pedig iszonyat koszos már.

Holnap meg Kristóf szülinapja, vettem csomó lufit meg krepp papírt, minden féle dekorkütyüt. Remélem tetszeni fog neki. Thomas (a mozdony) az aktuális kedvence, olyan lesz a torta.

Pocaklakó birodalma elkészült, majd mutatom, de valamiért nem enged képet tenni. A rucikat még át kéne mosnom, bár annó mindent tisztán mosva tettem el, de azért mégis.
Maccs, nekem is a chicco sterilizáló lötyi jött be, azt használtam, a gőzölős gépi sterilizáló az nagyon gáz volt, minden tiszta vízkő lett tőle.
Bimbóvédőt aventest használltunk, nekem nem mindig kellett.
garmasten helyett én bephantent használtam, de sztem egyénfüggő, hogy kell e.
Szerintetek mérleget vegyek? Kristóffal béreltünk, 3 hónapig használtam, mondjuk igazán csak a legelején, viszont a 2 havi bérletből már tudok venni. De lehet hogy felesleges. Ti vesztek?

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Szia Szamoca. Én nem veszek mérleget...

Na én készen vagyok - mindenféle értelemben. Még megpucolom a tükröket, ebédelek valamit és eldőlök vízszintesben kicsit. Ablakot/függönyt majd meglátom. Hiszen holnap is lesz nap....

királylány

Sziasztok!

Dia! Turbókismama? :) Most már pihenj!!!

Én sem veszek mérleget. Ha minden rendben, és eszik rendesen, elég lesz hetente besétálni a védőnöcihez, ha meg balhézik hiába van itt nekem a mérleg, ugyis viszem orvoshoz. Magamat ismerve ha itt lenne kézközelbe egy mérleg, lehet rá is költöztethetném a gyereket. :( Sajnos ilyen hülye vagyok. :twisted:
limo73

Mérleg:majd ráállunk a digitálisra vele(majd az apja,én inkább nem...) időnként.Venni nem veszek.

Ablak:a mienk nagyon koszos lett ettől az esővíztől,de még nem nézek oda gyakran..majd megpucolom festés után,most nem kínlódok...majd ha enyhébb idő lesz...

Na,ebéd megvolt,szieszta jön...

evilany

Nálunk is szieszta volt!!!!! Hmmmmm!!
limo73

Sziasztok!

Ma 19.30-kor lesz egy tök jó vígjáték a TV2-n :) Jégi Dicsőségünk

Dia, kitartás!
Csajok, igyatok, pihenjetek, hamarosan csökken a hőmérséklet... hát, még pár nap :)

Sok pussz

maccs01

Hű.Hát ma egész nap zabáltam :oops: :oops:

Kép

evilany

Sziasztok!
Bocs az eltűnésért, államvizsgáztattam a héten, szerveztem a nyaralást, a kicsik oltást kaptak, ja, meg volt úszó bemutatójuk, meg a második fiamnak évzáró műsora, a nagy kitüntetést vett át, ma a nagy vizsgázott karatén új övre, aztán itt volt a barátja és sütögettünk a gyerekekkel....már nekem is követhetetlen.
A mosás, teregetés, bevásárlás már csak a hab a tortán, pedig segítenek cipekedni! A héten anyámmal eltettünk kb 40 kg epret, amit vasárnap szedett a család. (én csak ültem, és dogát javítottam az eperföld szélén)
Jó kis sűrű hét lesz ez is, hétfőn vizsgáztatok, kedden évzáró a nagyoknak, szerdán elutazik táborba az egyik, csütörtökön a másik, csak hogy ne legyen uncsi.

Csak szegény pocaklakóknak alig van vmi előkészítve.

Örülök, hogy mindenki megvan, kicsit még olvasgatlak titeket, amíg a párom nézi a focit. a konyhai rom eltakarítás.....??? holnap???
Üdv: Claire
claire

Kép
iszonyat ez a hőség...

evilany

Jó reggelt!

:) :) :) :) :)
szilvi35

Jó reggelt!

Tina
Köszöntelek az asszonyok között!
Milyen érzés friss asszonynak lenni?
Esküvős beszámolót, képeket várunk!

Királylány
Ügyesek vagytok a tapétázással!

Ablak: az enyémen még ki lehet látni... :oops:
Akinem nem tetszik, odaadom az ablaktisztítót. Én most nem állok neki.

Tegnap két baráti házaspárral+3 gyerekkel az Aquaticumban voltunk. Ott nem kellett a felégéstől tartani, lehetett egész nap fürdőzni. Én is megusztattam Katust. Élvezte a kisasszony :lol: :lol: :lol:
(csúszdázás most kimaradt)

Ma megnézzük, hogy mi újság a pulykafesztiválon...elmegyünk oda kajázni... nincs kedvem főzni...

Mindenki vigyázzon magára! Pihenés, sok folyadék... langys zuhanyozás... (keringést javítja)
Napon nem szabad lenni! Nagyon magas az UV sugárzás! (leégés, bőrrák)

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Barbi
Sajnálom, hogy ilyen a családod. Miért ilyenek???? Én ezt nem tudom megérteni... :roll: :cry:

Claire
Te is pörögsz ám!
A hugomat ilyen idős ikerterhesen már fekvésre ítélték! (34. héten meg is szült)
Vigyázz magatokra!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziasztok Kismamik, lányok, asszonytársak :D

Köszönöm a millió gratulációt, rámgondolást, nagyon aranyosak, kedvesek, tündérek vagytok! Majd beszámolok, de most még csak nézek ki a fejemből, sűrű volt a tegnapi nap. De jó volt, szép volt...

Legyetek jók = pihenés, sok folyadék, stb!

Kép
xtina75

Jó reggelt
Tina remélem remek volt minden!

Ircsi
Húgodnak is ikrei vannak? De jó :)
Úszkálás is jó,főzni nekem sincs kedvem,rendelni fogunk. Most zuhany,éjjel összeizzadtunk mindent,ventillátor mellett,aztán vásár,papucs,nadrágmustra,majd pihi...

evilany

Katka, még te is írtál nekem.. de aranyos vagy! De mesélj, mi van veled, olyan ritkán jössz...!

Évi, hát, túléltük. Most képzeld el azt a nagy meleget, ami volt kinn, és arra képzelj el harisnyát, fűzőt, hosszú szoknyát... és nem volt légkondi az étteremben! De maga a szertartás - amitől a legjobban tartottam - na az volt a legszebb! :) Majd hozok fotókat - csütörtökön lesz kész.

Kép
xtina75

Tina,ismerős,én is 40fokban házasodtam,de az étterem megváltás volt,mert légkondicionált.A házasságkötő terem tetőtéri volt,légkondi és szellőzés nélküli,hát a fő feladatom az izzadtság törölgetése volt,azon kivül másra nem is igen tudtam figyelni :? :? aztán jött a gratuláció,80 ember végigcsókolt :shock: :shock: 8) elég gáz volt.

evilany

Esküvő
Miénk is melegben volt... de csak kb. 10 perc volt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Évi
Kép

Hugom és én...

Kép

Hugom és a fiai :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

[quote="xtina75"]K írta:xtina75atka, még te is írtál nekem.. de aranyos vagy! De mesélj, mi van veled, olyan ritkán jössz...!

Évi, hát, túléltük. Most képzeld el azt a nagy meleget, ami volt kinn, és arra képzelj el harisnyát, fűzőt, hosszú szoknyát... és nem volt légkondi az étteremben! De maga a szertartás - amitől a legjobban tartottam - na az volt a legszebb! :) Majd hozok fotókat - csütörtökön lesz kész.

[b]Nagyon Sok Boldogságot Kívánok Nektek...és sok kicsi futkosó babatalpakat [/b]:D

Látod-látod,hogy jó idő volt! :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok!

csak gyors bekukk...holnap talán már otthonról írok :D
vigyázzatok magatokra ebben a "hidegben" :)

pihenjetek sokat :D

puszi

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Köszi, Csillag!

Pihenj TE IS sokat, vigyázz magadra!

Kép
xtina75

sziasztok!

gyors bekukk párom gépéről, amíg alszik!

Tina nagyon-nagyon sok boldogságot!!! várjuk a képeket!

Királylány a képeket remélem hamarosan megcsodálhatjuk a g-n!! (tapéta)

Ircsi húgodnak félvér babái vannak?!?! most nagyon irigy vagyok!!! :lol: :lol: :lol: gyönyörűségesek!!!

Csillag próbálj Te is pihenni!!!

Évi nem semmi, hogy bevállaltátok ebben az időben a vásárt! én csak kutyát sétáltatni voltam lent most 9-kor... de... :( :?

már megy a légkondi nálunk! szerencsétlen csak 27 fokra bírja lehűteni a lakást full üzemmódban... nem baj, aputól szigetelést kértem szülinapomra a plafon és a tetőtér közé, mert a kivitelező elspórolta... így télen a tetőteret fűtjük, nyáron meg lehet pusztulni...

szerintem mi ma is strandolunk, mint tegnap... bár tegnap az orfűi kistónál voltunk, és annyira hideg volt a víz, hogy képtelenség volt belemenni, de ma valami medencés strandra megyünk szerintem... itt a párom fia, ha itthon maradunk, akkor képes egész nap a gépen játszani, azt meg nem szeretném...

remélem jövő héten már visszakapom a gépem! és akkor jövök sűrűbben!

puszi!

Kép
gtunde75

Sziasztok!

Tina gratulálok mégegyszer!

Tünde de jó, hogy bejelentkeztél. Strand az nagyon jóóóó! Mi legfeljebb anyósomékhoz megyxünk Bence medencéjébe....Tegnap du pancsolt a lelkem. Egy pillanat alatt el is aludt este.

Képeket teszek, csak még nincs felfúrva a szegélyléc, így a bútorok középen vannak, de apa holnap rendet rak ott. Utána fényképezek :wink:

Csak nem bírtam nyugodni. Tegnap ebéd után ledőltem, de ott motoszkált az agyamban, hogy nagyon koszos a függöny a nappaliban. Hát gyorsan lekaptam meg a hálóban is és csak az üveget pucoltam meg - a keretete majd festés után - így valamennyire kinéz már. A függönyöket most vasaltam, közben főzök is. Pörgök. De most van energiám... :lol:

Évi remélem szerencsével jársz a vásárban.

Ircsi olyan édesek azok a gyerekek. Több kép esetleg?

királylány

Sziasztok!

Gyorsan benéztem csak...megyek főzni, aztán pihi megint...

Tina...nagyon nagyon gratulálok nektek...és minél előbb remélem hozzátok is beköltözik a pocaklakó...:)

Fürcsi...és sok ivás megvan nálunk...nem is vagyok nagyon éhes...csak gyümölcsöt nyomnék magamba egész nap...szerencsére Gábor sem éhes, úgyhogy nem kell neki rántothúst csinálnom, csak leves lesz...

Ircsi...nagyon nagyon szépek tesód babái...:):):)

Na, megyek is...később még benézek...

Szép napot mindenkinek...:)

Ilus

KépKép
badzsulka

Megjöttünk,hát felért egy agyvérzéssel....pedig csak 4-5 sort néztünk meg...kivel találkoztunk,hát Clarikáékkal :lol: :lol: bátor kismamik.
Papucs nem lett,de vettem 2 felsőt,2 halásznadrágot(elasztikus)meg 2 gombos hálóinget,kórházba.(4 eze'öté' össz vissz...)
Most eszünk,megy egy mosás.,utána pihi,este vasalok majd.

Dia ablak :shock: :) le a kalappal

Tünde örülök h.jól vagytok,csütörtökön találkozunk.

Csillag hogy haladtok?

Ircsi de szépek!!!(hugod,kisfiúk) mi a nevük?
(eltört a lába? :( )

evilany

Évi na akkor jól bevásároltál...

Ablak: csak az üveget pucoltam, azért az nem volt vészes...

Én most vasalok, már nemsokára végzek, utánA EBÉD ÉS ELDŐLÖK TV-T NÉZNI (bocs caps lock)

16 óra után megyünk a medencébe, illetve Bence, én a hintaágyba fogok ejtőzni... :lol:

királylány

Nagyon sok boldogságot kívánok az ifjú házasoknak!!! :) :) :)
szilvi35

Sziasztok!

Ezt a meleget tényleg csak strandon lehet kibírni, de én sajna nem merem bevállalni. Félek, hogy összeszedek valami nyavalyát!

Dia! Gondoltam, hogy nem állod meg az ablakpucolást, ha egyszer a fejünkbe veszünk valamit...

Évi! Bátorság volt a vásár! Mi a börzére ugrottunk le, még nem voltam, felmértem a terepet milyen. Már nem kellene, de azért vettem 2 bodyt, és találtam egy aranyos nyári sapit. Aztán dm, pelenkabeszerzés, és ennyi bőven elég is volt.

Csillag! Pihenj is kicsit!!!
limo73

Tündi
A hugom férje egy nagy benga néger. Nagyon fekete... de egy iszonyatosan okos, jólelkű pasi...
A két kiskrapek meg inkább az apukára hasonlít, nem a hugom világos színeit örökölték... :wink:

Királylány
Van ennyi energiád?
Én csak a medencében lubickoltam... :oops:

Badzsulka
Ebben a melegben nem kíván az ember enni, csak a folyadék fogy nálunk is... meg gyümölcs, meg zöldség...
A nagy vasárnapi ebéd nálunk spenót volt :wink:

Évi
Tesómnak térdszalag-szakadása volt...
Fiúk: Benjamin, Thomas

Mi most itthon... foci, F1, lazsálás.... :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziasztok!

Életjel Hszoboszlóról. Minden ok, kinn igaz 37 fok, de a légkondis szobában ejtőzve kibírható. :wink:

Nagyon sok boldogságot, esztendőre apróságot!

Dia, nagyon pörögsz!

Évi, nem semmi bevállalós kismamik vagytok Clarikával együtt!

Pihizzetek és sok folyadék! Jön az enyhülés!

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Bocs, az előzőről lemaradt a piros betűs Tina, Neked szól!!!

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Bols jó pihenést,enyhülés,én nem bízok benne(pár fokkal lejjebb megy pár napra,attól még a lakás katlan :cry: )

Ircsi,spontán babák?(ikrek) Ők laknak Amerikában?

Limo,sokan voltak?(börze)

Férj F1-et néz,én eddig tv-ztem,most mosogatok,vasalnom kell,ma eddig 3xzuhanyoztam de még lesz tuti...

evilany

Évi! Eladó rengeteg volt. Tele az egész csarnok, + előtte, meg oldalt. Hátra nem is mentem. Nem is gondoltam, hogy ilyen sokan lesznek. Vevők is voltak, de kényelmesen lehetett sétálni, nem volt szardíniásdoboz érzet. Én nem tudom, de főleg lány rucik voltak, amerre néztem fodrok és rózsaszín csodák. De azért Bercóknak is tudtam volna bőven vásárolni, de majd a legközelebbin, most már megvan minden, aztán majd könnyebb lesz, ha tudjuk mégis mekkora ez a gyerkőc.

A dm-be viszont jól megjártuk. Természetesen most kellett pakolni a pelenkákat, babaholmikat. Már összeírt listával mentünk, de megértük megtalálni az összerakott kupacokba, hogy mi kelll.
limo73

Bols
Érezzétek jól magatokat!

Évi
Spontán ikrek... egypetéjűek... két kis csokitojás :lol: :wink:
Chicagoban élnek..

Limo
Akkor te már lényegében mindent megvettél?
Nálunk csak pár pelenka van itthon... :oops:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziasztok!! Cukik a csokitojások!! egyébként afrikai nációknál gyakoribb az iker.
Én jövő héten megyek dokihoz, akkor majd kiderül, hogy állunk. Az előző ikreimnél a 32. héttől kellett feküdnöm, mert kicsit nyílt a méhszáj, anyám jött is segíteni, persze mindezzel együtt felugráltam folyton :oops: . Meg hát nem egyszerű, a két nagyobb akkor 3 és 5 éves volt. :D
aztán a 36. hét leteltével felugrottam, hogy jöhettek gyerekek kifelé, erre még bent dekkoltak 3 hétig.... :lol: :lol:
Ti hogy bírjátok a meleget? Én délutánra mindig kinyúlok! Claire
claire

Ircsi! Igen nagyjából megvan minden. Még egy pelenkázó lapot kell elhozni (ez a kiságyra tehető megoldás lesz), meg nekem kell még pár apróság. Én szinte mindent használtan szereztem be, többnyire a teszveszről, de helyi legyen. Folyamatosan figyeltem és amikor igazán jót találtam vettük is meg, így szinte minden újnak néz ki :) , de töredék áron volt. :wink:

Én most már nem tudom, hogy bírnám a vásárlást, soha nem voltam nagy meleg tűrő, de most kb. 1-2 órát bírok ki.
limo73

Kép

Kép

ehh...

Ircsi,gyakorlatilag nekünk is megvan már minden....még 1 csomag pelust tervezek,és magamnak haskötőt,meg a kórházba betét,ilyesmi.

evilany

[quote="bols70"]B írta:bols70ocs, az előzőről lemaradt a piros betűs Tina, Neked szól!!!

Kitaláltam :wink: :lol: :lol:

Köszi még egyszer a gratukat mindannyiótoknak! Fotó csütörtök este várható :) Beszámoló? Szép volt, jó volt, meleg volt, összeházasodtunk, megvacsoráztunk és hazamentünk :lol: :lol: :lol:

Egy képem van, a csokorról:

Kép

Kép
xtina75

Ülök és folyik a "tejem" :lol:
limo73

Limo :shock: télleg?

evilany

Komolyan! Eddig csak éjszaka után láttam megmaradt nyomait, de most frissen tapasztalom. Biztos felforrt, azt' már nem fér el odabent! :D
limo73

Lehet.Kifutott :)

Jól elb*sztam a blogom egy új sablon alkalmazással és nem tudom a régi visszahozni :?

evilany

Limo :lol: :lol:

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!
Gyönyörü a csokor!!!!

Meleg tűrés: én sem vagyok benne jó, így meg sem lep, hogy most sem.
Olyan ügyik vagytok, hogy minden megvan. Én egyelőre addig jutottam, hogy elővettem a kkicsi cuccokat. Van két téli, két tavaszi gyerekem, így televagyok plüss rugikkal :lol: :lol:
Claire
claire

Sziasztok!
Limo: Hú, nem semmi, hogy már most folyik a tejed.

Ircsi: Csokitojások nagyon édesek!

Tina: mégegyszer gratula. És köszi az érdeklődést. Jól vagyunk, csak elég sűrűek a napok, remélem 3 hét múlva sikerül elköltöznünk a kertes házunkba. :-))És most már nagyon pörögnek a dolgok. No meg egy 1 éves örökmozgő mellett nem egyszerű netezni. :-)))) Jövőre majd kérek kertépítési szaktanácsadást, úgy rémlik Te nagyon értesz hozzá. De az idén a kertre egyszerűen nincs energiánk.

A meleg amúgy itt is borzasztó. Negyedik emeleti (legfelső szint) déli fekvésű kéróban, hiába sötétitek 29,5 fok volt legutóbb. Ezért, ha tehetem menekülök ki a házhoz... :-)) Ma is ott voltunk, Bogika pancsolt, én meg ültem mellette az árnyékban... Apjuk szegény meg rakta a hajópadlót... De kész van ez is. .-))) Alakul a házikó.

No megyek most már, zuhi, és alvás...

Jó éjt, vigyázzatok magatokra és a babákra.

Katka
KépKép
katka77

Katka,

Kert, tanácsadás: szívesen segítek, ha tudok... 8)

Kép
xtina75

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?