Új privát üzeneted érkezett!

csajok nektek is szokta javasolni a ferty hogy csináljatok tesztet? Vagy ez csak egy átlagos szöveg?
"No period past luteal phase length

My usual luteal phase length is 14 days and my temperatures have been up for 16 days past ovulation and I have no sign of my period, nor any sign that I might be pregnant. What should I do?

Take a pregnancy test! There is a good chance that you are pregnant. If the results are positive, make an appointment with your doctor to confirm the pregnancy and to arrange for prenatal care.

If the results are negative, you may have ovulated later and may need to adjust your chart. If your ovulation date is clear and you don't get your period or test positive on a pregnancy test within 18 days of ovulation, you should check with your doctor to find out what could be keeping your period away."

Princzike: drukkolok
Luczus: nagyon ari a kisfiad
j, bettike: drukk a vizsgálatokhoz
franci: sajnálom ami történt
többiek hova lettetek?

Kép
horibol

köszi horibol :)

KépKép
bettike83

Sziasztok!

Valaki csinálta az ARWEN tornát???
Érdekelne milyen. Eljárni nem tudok, otthon is jó???
franci

Sziasztok!

Elnézést az eltűnésért. Most már vagyok. 8)

Voltam dokinál kontrollon, nagyon meg volt elégedve, azt mondta, hogy közeledünk a spontán terhességhez. :D Nagyon boldog vagyok.
Aki esetleg emlékszik a terheléses eredményemre, az tudja, hogy nem lettek fényesek az értékek, de doktornő szerint a görbe lefutása sokkal gyorsabb és egyértelmű a javulás. Tényleg nagyon örültem. Voltam uh-n is, már megrepedt tüszőt láttunk, szóval tényleg minden klappolt. Ma megjön a 21. napi progi eredménye is, kíváncsi leszek rá.

Juli, grat a kisfiúhoz!
Bettike, örülök, hogy minden rendben van.
Franci, az Arwen tornáról hallottam, nagyon sokan dicsérik, de személyes tapasztalatom nincs.
Napvirág, mizu?

chrissy81

Crissy!
Ez szuper!
Progi szinted biztos jó, viszont ha nem tökéletes, akkor a gyógyikkal pótolják.
franci

chrissy

de jó akkor,szépen javulgatsz.meglátsd nemsokára te is hozod a zebárs tesztedet :wink: :)

KépKép
bettike83

Hello,
megvan a progi eredményem: 34,3. Ez jó, ugye?

chrissy81

Franci
Én azt halottam róla hogy jó, de én nem csináltam....

Szóval csak egy gyors bekukkra jöttem.... ki tudja lehet ma ez lesz az utsó bejelentkezés, ugyanis a jósló fájások nagyon úgy néznek ki, hogy átcsapnak rendszeres fájásokba. Most már egész szépen 10 percesek köré rövidültem..... szóval drukkoljatok.....

Puszi Mindenkinek!
Jók legyetek. Ha tudok, akkor még jelentkezek.

Kép

Kép
princzike

Hű Princzike!
Hipermegagigadrukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!jaj de jó!
Én annó 5 percesekkel mentem be - és töltötem el még egy napot a kórházban :? Na neked ennél sokkal gyorsabbat kívánok! :wink:

Kép
Kép
zazzy

Princzike: Nem is tudom mit kívánjak így hirtelen! Csak ügyesen ;)

Én ma voltam UH-n: Rákszűrés is volt. Még mindig PCO-sak a petefészkeim... pedig én nagyon reménykedtem benne, hogy kicsit tisztultak, ha már a ciklusom rendeződni látszik. :(
Már csak két vérvétel vár rám. Drukkoljatok, hogy megjöjjön!

hofeherke

princzike!

drukk-hegyek ezerrel!!!

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Princzike! Nagyon izgi!!! Szorítok neked! Aztán ki fogja hozni a hírt???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

Princzike, drukk, drukk!!!!ügyesek legyetek! :) +++++++
mókica

princzike

nagyon drukkolok neked,könnyű szülést ha menni kell :) :)

KépKép
bettike83

Princzike,

könnyű szülést kívánok neked. remélem minél hamarabb karjaidban tarthatod gyermeked.

Kép
gota79

Lucuzs,

te pedig lassan félidős vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Syl????????

Kép
gota79

Sziasztok!

Látom princzike tegnap este írta, hogy elindultak a fájások.
Bár felhatalmazást nem kaptam rá, hogy megosszam veletek a nagy hírt, de azért remélem nem lesz leharapva sem a fejem ha megteszem :D

Princzike babája Adél, ma hajnalban 3/4 2-kor, 50 cm-rel és 3000 gr súllyal megérkezett. Isten hozott pici lány, jó egészséget és sok boldogságot kívánok az egész Családnak!
Vendég

lucuzs: gyönyörű a kisfiatok :D

j: Nektek is gratulálok a kis emberhez!

franci: sajnálom :(

gota: Rebeka fotója (a bosszúból hajfelállítós) ngy ott van, gyönyörű a kiscsaj

monyó: Nóci is nagyon édes és mekkora már :)

Pusszantás mindenkinek!
Vendég

Princzike,

hatalmas gratula Adélhoz!!!!!!!!!!!!!

sok tejcsit és jó egészséget a babának és a mamának is.

Csibuc,

veled mi újság? rég jártál erre. neked sem túlságosan sok van már hátra. köszi Rebeka dícséretet.

Kép
gota79

Bocsi lányok, de ezt a képet meg kell hogy mutassam:

Kép

Kép
gota79

Princike!
Gratulálok Adélhoz!

Gota!
Édes a lánykád! Mekkora haja van!

Crissy!
Progi szint határértéken belül van. Nem stimulált hónap, ugye!
franci

Princzike,
hatalmas gratula Adél babához!
Sok tejcit, és mégtöbb boldogságot kívánok Nektek!

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Princzike, gratulok Adélhoz! Jó egészséget, sok tejcsit és nyugodt éjszakákat kívánok!
mókica

Princzike!

hatalmas gratula nektek, ügyesek voltatok!!!! :D
Alig várom Adél baba fotóját! :D :D :D

Kép
mók

óóóóóóóó!
princzikének és Adélnak hatalmas ölelés! és jó egészség, sok boldogság, na meg jó ideig kifogyhatatlan tejcsi-készlet! ;)

csibuc!
köszi :)
a hírhozást és a pókhasúmhoz szóló gratulációt is :)

gota!
tündér a leányzó :o bár én már tegnap megcsodáltam az iwiw-en ;)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

princzike gratulálok

Kép
horibol

Princzike! Gratulálok Adél érkezéséhez!!! Sok boldogságot kívánok Nektek!!! Sok tejcsit és egészséget ANYUKA!!! :D :D :D
a szemem párásodik... :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

Gota! Velem sok minden nem történik, 2 héttel ezelőtt mérték a kiscsajt a pocimban, akkor 1063 gr-os súlyt valószínűsített az UH. 2 hét múlva megyünk ismét doki bácsihoz, addigra betöltjük a 31. hetet és gondolom ezt követően a vizsgálatok is sűrűsödnek majd.
Babakelengyét folyamatosan vásároljuk (sajnos nem sok mindent kaptunk mert nincsen kitől), készülünk és várjuk Korinnát (apukája ragaszkodott ehhez a különeges névhez).
Pocak már kezd gigászi méreteket ölteni (magamhoz képest), a mocorgások egyre erőteljesebbek, szerencsére eddig vizesedést nem tapasztaltam. A súlyom is szépen gyarapodik, eddig 9 kg-ot szedtem magamra (ami a majd 180 cm-es magasságomhoz a doki szerint nem vészes), de valahol +15 kg körül várjuk a végét.
Nem semmi ez a kép sem Rebekáról... Nagyon édes baba!

Pusszantás mindenkinek!
Vendég

princzikének gratalálok a picihez :) :) annyira örülök nektek :)

gota

gyönyörű ez a kiscsaj,meg kell zabálni :) :) :)

KépKép
bettike83

Princzike hatalmas grat Adélhoz!!!!!!!!!!!!!!Sok tejcit!

Üdv.
Aisha
aisha

Hatalmas gratulációm Princzikének Adél babához!!!!!
Nagyon sok boldogságot, sok tejcsit, hosszú boldog életet kívánok!!!! :D :D :D :D :D
Puszi

Gota,
Rebeka baba gyönyörűséges kis tündér!!!! :D :D :D

Eclipse
eclipse
Budapest

Princzike: Gratulálok! :)

hofeherke

Princzike!
Hatalmas gratula!!!Remélem jössz majd részletekkel is! :wink:
Jó babázást neked,sok-sok tejcit,és hosszú, boldog életet a kis Adélnak!

Gota!
hihetetlen ez a kiscsaj!Falnivaló! :D

Csibuc!
Jó,hogy írtál magadról,jöhetnél sűrűbben is!Örülök,hogy minden oké.Szép neve lesz a kislányotoknak,nekem nagyon tetszik!

Kép
Kép
zazzy

Sziasztok Lányok!

Tegnap este megvolt a pánik lábdagadás miatt :cry:
Egész este vérnyomásmérőztünk, de az jó, így nem toxémia veszély, "csak" kánikula+túlterheltség miatt van. :(
Ma főtt krumpli, petrezselyem és csalántea kúra a vízháztartás helyreállítására.

Hozok egy ma reggeli pocakfotót, háttérben rendcsinálós kupival.

Puszi

Kép

Eclipse
eclipse
Budapest

eclipse

de szépen kerekedsz :) és nincs rajtad egy dkg felesleg sem úgy látom,igy kell ezt csinálni :)

én már sztem most hiztam pedig alig eszem vmit,bár a rengetek folyadék meg hát mostmár nem fog lefele menni a pocim sem,mindig fel van puffadva,egész kerekedik :)

amennyire lehet azért pihizz,ne terheld túl magad.

aki volt kismami vagy épp most kismami,ti a fürdéssel hogy áltatok,mertetek menni strandolni?én nagy blamában vagyok ezzel kapcsolatban...veszélyes lehet,de igy meg meggyulladok..néha azért jó lenne elmenni pancsizni mert nagyon szeretek.de nem merek az a baj :?

KépKép
bettike83

Bettike,
köszi :) a nem meleg, tehát 28-30 fokos, nem termál vizek a jók, a megbízható, tiszta strandokon, zárt méhszájnál, és ha nincs az átlagnál nagyobb hajlamod fertőzések összeszedésére, ill. az élővizek, azok is jók.
52 kg vagyok, mostanra, 20. hétre értem el a terhességi előtti súlyomat, nulláztam és indulhat a gyarapodás, de azért nagyon remélem hogy 60kg alatt végzem :roll:

Eclipse
eclipse
Budapest

én is arra gondoltam h tiszta,klorozott,fertőtlenitett vizben lehet fürdeni.termálban nem is fürdenék,nyáron nem szeretem,télen igen..de pl volt már kismama télen is termálban,többször is láttam.ki,mennyire merész.meg ha lehet hétköznap megyek h ne legyenek sokan,igy kisebb a fertőzés veszély is.

ezek a tamponos dolgok hűlyeségek?mármint h felhelyezel fürdés előtt tampont?itt irnak joghurtba,olajba mártottat..hát nem tudom

KépKép
bettike83

bettike: Én kismamaként csak természetes vízben fürödtem, állítólag az jobb. Tampont nem tennék fel, nem biztos hogy jól jársz vele. Én tavaly a tengerben fürödtem. Még akkor foglaltuk le a szállást, mikor még nem tudtam hogy terhes vagyok és nagyon élveztem. Kicsit mondjuk beárnyékolta a cukorbetegség, de megpróbáltam nem eköré felépíteni a nyaralásunkat. De azért meg kellett oldani a dolgokat és meg kellett próbálni diétázni. Na ez nem ment nagyon. De ez más téma.

pinczike: Gratulálok nektek.
vicky79
Budapest III. kerület

sziasztok.

princzike gratulalok.sok sok tejcit.

Kép
monyo83

állitolag 2012től visszaállitják a gyest...

a közelünkben nincs is terészetes fürdőhely,csak medencés van.

KépKép
bettike83

bettike: Nálatok még olyan pici a baba, szerintem nem lesz gond a medencével sem ha nem termálvízben lubickolsz. Nekem akkor tiltotta már meg a doki, mikor teljesen ki volt nyílva a méhszáj és a felszálló fertőzés beindíthatta volna a szülést. Mondjuk bacim így is volt, de arra kaptam antibiotikumot és így nem lett gond.
vicky79
Budapest III. kerület

sziasztok!

ugyan én még nem kérdeztem meg az orvost... de ahogy így olvasok... ezek szerint természetes vízben simán lehet fürdőzni??? persze nem most gondoltam, mert sztem kell legalább 4-5 hét, mire az árvíz után olyan lesz a vízminőség, hogy bele merjek menni... de akkor ezzel nem lehet gond? (medencében az elmúlt 15 évben csak nyaraláskor jártam... szóval ilyen veszély nem fenyeget :))

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

én aug 31.én leszek 20 hetes,és ha éppen eljutunk háromszor fürdeni az már jónak számit.és legalább egy kis kikapcsolódás lenne,párom is dolgozik állandóan,neki is szüksége van rá,meg nem várhatom el tőle h miattam egész nyáron ne pancsizhasson.

KépKép
bettike83

bettike: Bocsi, én csak a vonalzót néztem és azt hittem az a 9. hetet mutatja. Mondjuk így utána gondolva már régebben olvastam hogy sikerült. Még egyszer bocsi. :oops: Szerintem ha nincs gond a méhszájjal akkor nyugodtan mehetsz a vízbe.

-j-: Nekem azt mondta a dokim hogy mehetek pancsizni, csak vigyázzak a nappal.
vicky79
Budapest III. kerület

bettike!
tőlünk itt van kb 100 m-re a vízpart. na jó, lehet pár méterrel több. egy út, a 2 szélén lévő "zöldövezet"+járda a tölrés és a parti sétány választ el a víztől.

szóval nekem az is megoldható, hogy lemegyek, úszok egyet és 10 perc múlva már itthon is vagyok.
még felöltözni sem szoktam, csak egy kendőt (vagy ha napozni is szeretnék) a törölközőt tekerek a fürdőrucira, amíg bálna testem átviszem az út túloldalára :))

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

a méhszájjal a gond ugye ott kezdődik, hogy nyitva van? az, hogy kicsit meg van rövidülve, a strandolást nem befolyásolja, ugye??? (2000es... de a dokim azt mondta, teljesen OK)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

j

akkor neked tök jó,csak gondolsz egyet és már mehetsz is fürdeni :)

vikcy

jól láttad 9hetes és pár napos vagyok,aug 31ig meg még van pár honap,akkor leszek 20 hetes,amig még csak félidő és a nyár vége.csak azért irtam ezt le mert irtad h még nagyon az elején vagyok a terhességnek és igy lehet fürdeni.januárra 14 körülre várjuk a picit.

KépKép
bettike83

bettike!
a fürdés szempontjából jó.
viszont szúnyog is vagy 10x annyi van, mint a város más részein. még le sem ment a víz, de este már nem lehet kint megmaradni. tegnap este már irtottak repülőről... de nem szokott sokat érni.
egy hónap múlva halászléfőzés. remélem, addigra kitalálnak vmit, mert nem lehet majd a belvárosban megmaradni a vérszívóktól.

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

bettike: Barbus január 21-én született. :D Agyilag meg elég zokni vagyok, most már értem.

-j-: A rövidülés nem számít ilyen szempontból. Nem akarlak ijesztgetni, de mit mondott a dokid erre? Elég hamar kezdett rövidülni. Nekem a 20. héten kezdett rövidülni. És a 28. héten be kellett feküdni tüdőérlelésre. Bár szülni már görcsök nélkül 3 ujjnyi méhszájjal mentem be (a 37. héten), szóval előnye is volt. Csak a 28. héttől feküdnöm kellett már a végéig. Persze néha azért volt séta, hiszen a dokihoz is mennem kellett, de nem volt belőle semmi gond szerencsére.
vicky79
Budapest III. kerület

vicky!
azt mondta a doki, hogy teljesen rendben van.
sokat gondolkodtam ezen... de hát ő vizsgált már vagy 600x... és csak tudja, hogy mi ott bent az alaphelyzet...
és úgy gondolom, mint ahogy nem vagyunk sem egyforma magasak, sem egyforma szélesek stb... így durva lenne, ha a méhnyaka viszont mindenkinek 3ujjnyi lenne anatómiai és egyéb viszonyoktól függetlenül.

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?