Jó reggelt!
Próbálkozom egy aranyért.
Hát tegnap végül is úgy döntöttem, hogy kihívtam a doki bácsit. Szerencsére csak enyhe megfázás, kaptunk gyógyikat, amiket végül is Zita segítségével felülvizsgáltam és így adagolom.
Zita köszi a gyors választ mégegyszer!!
Féltem az éjszakától, de Botond baba szerencsére végigaludta, csakúgy, mint eddig. Már negyed kilenckor letettem, mivel napközben szinte semmit sem aludt, s így is negyed hétig birta. Éjszakára megemeltük az ágyát a fejénél, hát reggelre az ágy aljában találtam meg a paplan alatt.
Erre kicsit megijedtem, de maga vitte le az egész ágyneműjét, s fogta a kezével.
Most a helyemen fekszik, s ott is az én paplanomat húzogatja a fejére meg vissza. Hát hülye egy játék de ez van!
Viszont az orrszippancsot gyűlöli!!!Reggel már szinte sikítozott, pedig eddig elég jól elviselte.
Eredetileg pesztonka elektromosat vettünk, most vettem még egy porszívósat is a doki javaslatára, hát teszteltem mind a kettőt, semmi különbséget nem látok.
Ja de, a pesztonka csendesebb, de azt is utálja.
Ráadásul nem is tudom kiszívni neki tökéletesesn. Vagyis az orrában nem látok trutyit, mégis szörcsög. Pedig követem Bori utasítását, egyik orrlyuk befog, s mégsem mindig jön. Vagy az csak az orrlyukakból szívja ki, s ha ott nincs akkor ne is erőlködjek? Ez ügyben várom a hasznos tanácsaitokat!
Lujzika! nem hiszem hogy Panó arra értette volna amit írt, hogy most azért nem netezik, hogy ne vegye el a gyerekeitől az időt. Csak itt már megszoktuk, hogy mindenféle aggódás elkerülése végett lejelentkezünk, ha nem jövünk egy ideig.
Szerintem mindenki akkor jön, ha van egy kis ideje, s addig senkinek sem ordít háttérben a bébije. Nálunk például szinte egész nap megy a gép, főleg délutántól, ha a férjem itthon van, s én mindig idekukkolok ha van egy-két percem.
Írni meg akkor írok, ha több időm van, mint most. S ezzel nem hiszem, hogy a gyerekem károsítom meg! De ahogy gondolod, itt azért mindig várunk szeretettel.
Zsuzsa! Edinával mi van? Beteg lett? Végül is tegnap nem vittem ki, de ma mindenképp levegőzünk egy kicsit. Kipróbáltam a 7-18 kg-os pelust, nekünk tök jó, de én nem tudom, hogy abban hogyan fér el egy 18 kg-os gyerek???? Bár biztos olyan csinos hosszúcombú manökenekre tervezték, mint Noncsi lesz.
Mailre megpróbálok ma írni.
Tegnap is kettő kaka volt!
tetszettek az aforizmáid nagyon!
Engem is feldobnak meg a képek is!
Ja és Botond elkezdte emelgetni a Dadoo-t ahogy megjósoltad!
Most már állandóan mellette kell lennem, ha ezzel játszik, mert félek, hogy magára ejti. tegnap már majdnem ledobta, csak elkaptam.
Édesek a lányaid továbbra is. Kedvenc film valami arab hercegnős? vagy a Pocahontas? Bár nem tudom abban énekelnek-e...
Soraya! Édes ez a Martin.
Botond pont így aludt hason pár hetesen, hogy maga alá húzta a lábát, s olyan volt, mint egy kis csomag! Na erről mára már leszokott.
Gyere gyakrabban! Jó pofa vagyok, mi?
Vali! Képek nagyon jók, főleg ahol fogják a gyerekek egymás kezét.
Nálunk is volt ilyen kajarobbanásos dolog, kb. öt napig tartott. Tényleg mit csinálsz, ha egyszerre akarnak szopizni? Te ugye nem adsz nekik más kaját? Gyönyörű a súlyuk!
S nagyon tetszik a kocsitok!
Anniko! Sajnálom, hogy nem javulsz, jobbulást továbbra is!
Zita! A tegnapi hozzászólásoddal komoly lépéseket tették a főgrafománi cím megszerzésére!
Reszkess etek Bori meg Zsuzsa!
Egyébként tudod, hogy a női focinak is már micsoda perspektívája van? hajrá Csilla baba!
Kispolski.
Orrszívást én is kipróbáltam magamon.
Köszönöm neked is a dicséretet, egy biztos imádok anyának lenni, imádom a csemetém, imádom a férjem, s hihetetlenül boldog vagyok!!!!
Most tudom csak, hogy tényleg így vagyunk egy igazi család, ezzel a pici babával együtt kerek egész a világ!!! S bevallom, már tervezgetem a tesót is.
Legalábbis gondolatban....
A túra nem semmi lehetett! Te sem vagy egy olyan gyűrődős fajta! Hogy pihentél tegnap?
Nanda! na még ez a sok betegség is.
Jobbulást nektek minél hamarabb!!!
Kinga! esküszöm tegnap már kérdezni akartalak, de elfelejtettem. Miért kéne átállni a négy órára?
Orsi! Azért jól telt a napotok? Éjszaka?
Sünike! Ezek a fránya éjszakák!
Persze én azért vagyok ilyen könnyen, mert mi mindig alszunk. Gratula az első fogacskához!!!
vagy inkábbb
? Ilyenkor most jön a többi folyamatosan, vagy hogy megy ez?
Kika! Továbbra is jobbulást Anna babának. Az optimizmusom velem született. A görcsök elhagyása meg mint írtam nagyrészt lustaság és önkímélet, mert az a meggyőződésem, hogy ha állandóan arra gondolok, hogy valami rossz történhet, akkor be is következik. Így nem foglalkozom vele. De azért szerintem elég megfontolt is vagyok, viszont nem nagyon aggódód. A problémák meg inkább inspirálnak és nem törnek le. A babázással kapcsolatban meg minden tiszteletem az új tudományos kutatásoké, de azért én bizony szem előtt tartom az ezer éves taspaztalatokat meg a józan paraszti eszem is.
Egy példa: nekem az az első, hogy ne szenvedjen, meg sírjon feleslegesen a babám. Ezért bármit hajlandó vagyok megtenni meg kipróbálni, akár hasznos a könyvek szerint, akár nem. Itt van a kaki dolog. Botond ugye nem számítva az utóbbi pár napot, ráállt a több nap kihagyásra. Ha ettől látnám, hogy szenved, hát tutti kipróbálnám a Zsuzsa-féle barackot, még akkor is ha nem ajánlják a hozzátáplálást ebben a korban, mert szerintem is sokkal jobb, mint a mesterséges kúp vagy egyéb gyógyi.
Eltűntek jelentkezzetek!!!!!
Ja és azért is vagyok ilyen nyüzsi most a neten, mert apa is beteg és itthon van!
Szép napot mindenkinek!
Swen