Új privát üzeneted érkezett!

Szamoca
Egészségetekre! Csak vigyázz, függőséget okozhat! :wink:

Listák
http://www.dokimami.hu/2009/11/20/bevas ... /#more-991
http://www.dokimami.hu/2009/11/11/mit-v ... /#more-922

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Évi
Nálunk apuka egy doboz sörrel és egy nagy adag pattogatott kukoricával beült a tv elé :wink: (foci-vb megnyitó)

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Kép

Szép álmokat mindenkinek!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

SZiasztok!!!

Ircsi párod akkor szurkolni fog!!!Nagytakarítás vajúdás közben nem is rossz ötlet legalább elterelem a figyelmem!!!És jobban érzed magad????

Évi ruha és papucs nekem a cipőim jók mind hála az égnek vagyis inkább azt mondom jó belőle elég sok,persze a kedvenc nagy sarkúak most lemaradtak nekem testnadrág van és tunika,ebből több szín és ezzel kihúzom,ma itthon bikini alsó volt rajtam bikini felső és egy póló.jó szellős így és reggel kinyitom az ajtót mikor kezd ide sütni a nap meg bezárom és így hűvös a lakás!

Dia nem csodálom eleged van már a felújításból mindig csak takarítani de hidd el majd fogod még a lábad is lógatni!!!!

Csillag gyereknek jobbulást kívánok szegénykém szenvedhet!!!!

Mindenki másnak sok-sok puszi szita az agyam elfelejtettem kinek mit akartam még,nah de úgy döntöttem írok barbcsinak egy üzit mindjárt megnézem g-n a számát!!!

Voltunk dokinál Lilivel minden rendben fejlődik bár le van maradva,azt mondta a doki egy héttel később szülünk mondom nem lehetne inkább időben és mondjuk kicsit kisebb lesz majd megnő idekint,mosolygott mint mindig,kérdeztem még mindig lány és én is láttam igen az ki lehetett venni rendesen,most faros a drága érdekes pózokat vesz fel egy hét alatt ez a harmadik testhelyzete,a kis feje a bordám alatt van teljesen.kis golyó pörög ezerrel!!!De nem bánom csak egészséges legyen!!!!!Nekem van hüvely gyulladás,azt mondja nem tudja azt a gyógyszert adni rá amit igazából kellene mert terhesség alatt nem lehet úgy kezelni,Klion kúp ismét jó mélyen felhelyezni,tartsuk kordában a gyulladást,szuper,szemölcsök terjednek a gyulladás miatt 24-én lefagyasszuk mielőtt elutazik.Azt mondta a hegeknek be kell gyógyulni,kérdeztem mi jöhet még,azt mondta reméli már csak a szülés mert én aztán kifogtam mindent rendesen!!!!

Kép
bévi

Írtam Barbcsinak üzenetet ezt írta vissza:

SZIA JÓL VAGYUNK DE NAGYON FÁRADT VAGYOK A GYÓGYSZERTŐL AMIT KAPTAM.HOLNAP ÍROK BABANETEN MI VOLT.BENCÉVEL MINDEN OK DE JÓ LENNE HA MÉG 4 HETET KIBÍRNÁNK!
Drukkolunk neked,hogy ne legyen semmi gond és még bent maradjon Bence és pihenj sokat drága!!!!!

Kép
bévi

Köszi Mindenkinek!
Igen szenved szegénykém...remélem hamar elmúlik...
Nekünk azt mondta doki,felejtsük ela Fenistil-t :(
Ez van :(

Mindenkinek jó éjt!
Vigyázzatok magatokra!!!
Puszika

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok!

Dia: igen, lehet, hogy egyen kuki lesz :) Én is már nagyon vártam a festés végét, mert balkáni volt a hangulat néha azt sem tudtam aznap hol alszunk majd!!

Limo: eltévsztettm, mert uram jött a géphez, a második képen ami 2d-s, ott a feje és a gerince látszik, a elsőn a kép tetején van a lábcsontja és annak a tövéből lóg le egy kis valami hosszú, és az a kukki :) Babaszoba édes :)

Bévi: buta szemölcs, buta gyulladás, de mindjárt vége és ott a kis drága aranyoska!

Ircsi: 10 éve szerelmesnek lenni az ám a jó érzés!

Évi: Tomika így is meg úgy is szép :)))

Tina: még uramnak is felolvastam amit üzentél az élettársi kérdésről :) itt vihogtunk!!

Mindenkinek köszike a kukis nevében is a jó szavakat! ( Melisch, Bekri, Brik, Vanilla meg mindenki...)

2oldal visszaolvasással megvagyok, holnap ismét api ül a gépnél...

De majd próbálok követni!

meg egy kép még a kicsiről, a NYÍL jelzi a lelógó kukit!

Kép

Melegre amit írtatok, hát igen, minden becsuk, Denevér életmód, ahogy Évi szokta mondani és 7 után lehet utcára menni!

Mindenkinek jobb és meleg mentes éjszakát kívánok!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

CSillag: hát amiket itt mondtál a csípésről és annak a FEnistil-el való viszonyáról, hát a fene gondolná, hogy annyira nem is jó neki! Remélem jobban lesz kiscsajszika gyorsan!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Csillag! Jobbulást Fanninak!

Mares! :D Akkor fej és gerinc felismerésben mégis jó vagyok! :D És ezen az utóbbi képen, már a kukit is látom! :shock:
Látom a Klinikán voltatok, ki csinálta a vizsgálatot?

Jó éjt mindenkinek!Legyetek jók!!!!
limo73

Limo:egy hölgy kezdte, majd valahogy a magán dokim bekavarodott hozzánk, és szépen ő fejete be, lemérte meg minden :)))) aranyos volt :))

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok!

Barbcsi, kitartás!!!

BÉvi, sajnálom, kemény időszak ez neked. Nomeg a hormonok is rátesznek erre a szemölcs témára, lehet, hogy ki sem jött volna még egy ideig, hacsak nincs a kispocok. De van, és ha kint lesz, akkor érdemben lehet végre kezelni a problémáidat. Már nem kell sokat aludni :)

Én megnéztem a Szex és New York 2-t. A borzasztónál is aljább. Még az 1 csak-csak elmegy, még benned van a sorozatfeeling, de EZ?! Egy rakás szemét!

Jóéjt, puszik!

maccs01

Sziasztok-jó reggelt!
5:11 kor ismét kidobott az ágy :(
De ez van ....

Kép[/img]

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

gyorsan odarakom a cukorborsó levest...így elkerülöm a melegben való főzést :wink:

Fanni nevében is köszönöm!!!!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Jó reggelt!

Kiszúrtam magammal az este :? :evil:
Tegnap, mikor vásároltunk, láttam dinnyét. Nagyon megkívántam... muszáj volt venni... és megettem vagy 2-2,5 kiló dinnyét lefekvés előtt... Először Katusnak nem tetszett, hogy a teli gyomrom nyomja, utána meg a dinnyelé kivánkozott ki... nem győztem pisilni járni...
Viszont nagyon csinos bokám lett :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Csillag
Jobbulást Fanninak!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Csípésekre a legjobb, legegyszerűbb dolog az ecetes víz! Vagy a mentolos-rázókeverék!

Sebekre: kenőcsöket nem szoktam... van itthon betadin, Octenisept (ezek mehetnek nyugodtan a sebbe is)

Szoptatás idején a cicire se javasolták nekem a különböző hámosító krémeket, csak sima lanolint!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Milyen az a cukorborsó???? Én csak a sima zöldborsót ismerem.... :oops:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Kép

32. hét :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Naaaaaaaa.... sehol senki :cry:
Mindig így járok :cry: :cry: :cry: :cry:
Biztosan nem is szeret engem senki :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

:wink:

El is bujdokolok... dajkálom a kispárnámat, aztán meg jön a védőnő.... (rendet is kellene rakni :oops: )

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Jó reggelt!
Úgy tűnik ma többnyire mindenki sokáig alszik :-)
Ircsi! Szép pocid van :-)
szilvi35

Sziasztok!

Látom vannak megint hajnali baglyok...:)
Mi 7 körül keltünk, Gábor elment dolgozni...én meg szegény babámmal próbálok valamit csinálni, már egy órája csuklik...szerintem már őt is idegesíti, mert néha olyanokat rug, hogy csak na...csak elmúlik szegénykémnek most már...

Nemsokára jönnek a nagyszüleim is, ma van az unokaöcsim ballagása, aztán ilyenkor körbelátogatnak mindenkit, meg persze babasarkot is meg kell nézniük, aztán majd apukám átvisz minket magukhoz, aztán később meg a nagybátyámékhoz megyünk Tökölre...szupi lesz 800fokban csücsülni...na mindegy...csak túlélem ezt a napot...

Valakit meg el kéne zavarnom a házidokimhoz, mert hétfőn le kell adnom a tp papíromat a bérszámfejtésre, de apuéknál van a dokim...ehh...na mindegy, tegnap hugim nem tudott elmenni, most megpróbálom aput elküldeni, úgyse kell bemennie nagyon, mert kiviszik neki, csak mire én odaérek, vége a rendelésnek, és mehetek majd hétfő reggel...szupi lesz ez a kör is...

Na jólvan, nem puffogok itt...legalább végre élő emberekkel is találkozom ma (Gáboron kívül, mert őt ugye látom minden nap) :)

Ilus

KépKép
badzsulka

Sziasztok, Vagyok én is.

Tegnap szabin voltam, Bendéztem, meg vártam a vizeseket.
De úgy kiakadtam egyetlen nap alatt, hogy már bőgtem... IGAZ az ingerlékenység, gondolom a meleg is rátesz egy lapáttal...

Az, hogy a csurgatott (savanykás) tojáslevesbe vaniliáscukrot tettem, az a legenyhébb dolog volt tegnap...

Vizesek se jöttek, balhézni kellett velük, hogy hétfőn kegyeskedjenek kijönni hozzánk... Áááá...

Gyerek megkergült (lehet, hogy az én dilisségem is kihatott már rá, de tök kezelhetetlen volt), lökött kutya egy szerencsétlen békát üldözött, és leszaggatta a kerítésről a vadszőlőmet (3. éve nevelgetem, és az összes indát, ágat leszedte...)

A torkom (pontosabban a gégém) is fáj, szorít..

UH-on voltam tegnap, baba jól van, nagy, ha végig bentmarad, 4-4,5 kg várható.... Most 2200 gr, 2-3 héttel nagyobb az átlagos 32 hetes babáknál.
Nekem a külső méhszájam kezd kinyilni. Ettől mondjuk kicsit kiakadtam. Nem fenyegetett be semmivel, kúpot kaptam a bacik és a fertőzések kivédésére... Ettől betojtam, Bendével a 42. héten totál zárt méhszájam volt, úgy kellett ballonnal tágítani, hogy elkezdődhessen valami, most meg még 1.5 hónapot ki kellene így húzni... Nemtom, mi lesz... :-(

szilvás76

Kép Jó reggelt
Bekukk mielőtt indulok.

Ircsi a két borsó ugyanaz :lol: dinnye: :wink:
Pocakod egyre nagyobb szépen nő a kislány!

Szilvás leves :lol: méhszáj: ha a külső,akkor az nem olyan nagy baj,nem? (kérdem,nem értek hozzá...)nem javasolt pihenést?

Hülye vagyok amiért busszal megyek,kezdem bánni...

Kép
passz h.mennyire bírom terhesen a hőséget...
Viszek inni meg legyezőt.Aztán lesz ami lesz.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Szili,4-4.5 kg?? :shock: :shock: :shock:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Évi... Nemtom, mennyire baj... :-(
Vigyázni kell a fertőzésekkel, ennyit mondott, mást nem... De még elvileg 2 hetet dolgozom, ha nem bírom, elmegyek hamarabb...
DE nem érzek semmi különöset, szóval nem tudom, mire figyeljek.

Vizet vigyél magaddal!!!

szilvás76

Maccs a filmmel kapcsolatban egyetértünk...nagyon nagyon gáz volt...!!!Gyenge,túljátszott jelenetek,erőltetett poénok,Samantha is full gáz volt,Carrieről nem is beszélve,sztori nulla...:(

evilany

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára evilany 2010.06.11 07:36-kor.

evilany

Évi, igen, ha a növekedés ilyen ütemű marad (lepény bírja stb), meg Kicsilány kivárja a terminust stbstbstb...

Szép kilátások ;-)

szilvás76

"A méhszáj akkor nyitott teljesen, ha mindhárom érték 1-es, azaz a nyitott külső és középső méhszáj még semmi komoly problémát nem okoz. Gyakran ezek már a 30. hét előtt kinyílnak, a belső pedig még a 41. héten sem akar :o )"
Meleg vizes fürdőt se javasolja,arról már én is le vagyok tiltva.

evilany

Hmm. Szóban azt mondta, hogy a külső nyitva, a belső zárt, nézem a papíromat: 2110 (vagyis méhnyak rövidült, külső és középső nyitva...

Baromi jó.

szilvás76

:? remélem minden rendben lesz...azért pihengess amennyit tudsz..

Na ellibbenek,szép napot mindenkinek.

evilany

Szia, óvatosan utazgass! :-)

Én ma bemegyek a Cora-ba, és veszek ezt-azt, újszülöttnem való cuccot... (pelus, textilpelus stb... Sőt, lehet, hogy elkezdem a kórházas cuccomat is összerakni...

Ki tudja?

Bár 4 hét múlvára rendelt vissza, és akkor bevisz a szülőszobára is stb. , szóval Ő nem parázott... :-)

szilvás76

Szép jó reggelt, délelőttöt! Mert Ircsi vannak ám itt későn kelők :twisted:

És én is cukorborsózom a zöldborsót, a párom meg tanulja tőlem az új szavakat, mert ő meg borsodi -bocsánat- zempléni!

Szilvi! Vigyázz magadra, és ha még 4 hetet kibírtok, koraszülött sem lesz, meg a 4 kilót sem tudja elérni! :wink: Szóval így nézve nem is rossz! Tudom az ideális ha a rendes időben jön.

Évi! Jó utat, kis meleget, kis szelet, talán akkor bírható!

Ma én is megint lemerészkedek a városba, kifogyott a zöldség-gyümi, muszáj kicsit piacozni!
limo73

Sziasztok!

Először is, köszönöm Dia és Bévi az smst, illetve Évi a hiányolást. :roll: Ne haragudjatok, de én olyan fáradt voltam, hogy szavak nincsenek rá, szinte egész nap aludtam. :oops:

Ircsi! Mi mind szeretünk Téged, csak én olyan korán még próbáltam bepótolni az éjszakai nemalvást! Olyan jó, hogy ennyi mindent kötögetsz Katusnak, biztos ezek lesznek a legkedvesebb játékai! :wink:

Bévi! Nagyon sajnálom a szemölcsöket! :( De reméljük most már nem lesz semmi gond! Tessék pihenni, de komolyan!

Szilvás! Az én külső méhszájam is kinyílt, cervix 3100.

Na és akkor dokinál mi volt:
Elmondtam neki a panaszaimat sorra, erre ő megfogta a kezem, rámnézett, és azt mondta: Barbara maga ideges. (tisztára remegett a kezem) Nyugodjon meg, hiszen már révbe ért, feleségül vették. Ezen olyan jót mosolyogtunk a Tomival. :D Aztán megvizsgált. Nincs hüvelygyulladásom, tehát nem ez okozza a keményedéseket, görcsöket. Magnéziumot felemelte 4x2-re, illetve felírta a Pipolphen-t, napi 2x 1/2-et. Emiatt nagyon sokat kell pihennem, mert azt mondta a doki, az a hatása, hogy aluszékonnyá, fáradttá tesz, hát igaza lett, tegnap egész délután aludtam. :shock: Emiatt nem végezhetek fokozott koncentrációt igénylő tevékenységet. Ekkor mondtam neki, hogy erről esetleg írna-e leletet, kell az egyetemre. Megírta, az is rajta állt, hogy veszélyeztetett terhesség... Azt mondta, jó lenne, ha még 4 hetet kibírnánk egyben. (hozzáteszem, védőnő is ugyanezt mondta). Elmentünk uh-ra, közben látta rajtam szerintem, hogy feszült vagyok még mindig, és kedvesen elbeszélgettünk hármasban: doki, Tomi, én, meg elpoénkodtak a fiúk :D, aztán megnéztük a Törpöt. Készült róla egy nagyon jó kép, felteszem g-re. :)
BPD: 80,6 mm
THQ: 83 mm
becsült súly: 1750 g (jelzem, a doki megmondta a szórás: +/- 270 g, vagyis ennyire marha pontosak ezek a mérések!!! :?)
vagyis tökéletesek vagyunk. Megint kortyolgatott a magzatvízből, és kiöltötte ránk a nyelvét, olyan édes volt. :D Újabb fütyimutogatás megvolt, rugdosott közben szép nagyokat, na és jött a gond. A háton fekvéstől elnyomtam hátul egy idegem (szerintem) és éreztem, ahogy önt el a víz, esik le a vérnyomásom, sípol a fülem és mindjárt elájulok. Doki, Tomi egyszerre ijedt meg, hogy mi van, oldalra kellett fordulnom, hogy jobban legyek. Úgy folytattuk az uh-t. Veséi, tüdeje, gyomra rendben, áramlás rendben, magzatvíz átlagos, lepény mellsőfali, és még mindig koponyavégű fekvésben van a drágám, remélem ez így is marad most már tényleg. Hallgattunk szívhangot is, bár a rosszulléttől még kicsit sípolt a fülem. A doki megkérdezte, mennyit iszom, mondom másfél litert. Erre ő: tessék annál sokkal többet inni! Jelzem, nálam ez is rekord. :roll: :? Tominak mondta, felügyeljen, úgyhogy most felügyelve vagyok és itatva. :lol: Meg hogy a szüléshez kell kondi!! Ez okés, de ha ő szigorú ágynyugalomra ítél, akkor mégis mit csináljak, hogy legyen kondim?! :( :( Nem merek tornázni. :( Aztán visszamentünk a rendelőbe, útközben megbeszéltük, hogy júliusban és augusztus elején minden 2. nap ő ügyel, úgyhogy legjobb reményeink szerint összefutunk. Hát, remélem én is!!! Aztán mondta, hogy ez a súly tökéletes nekünk, és ha 2,95-3 kg lesz Bence, akkor minden szuper lesz, ennél nagyobb babához ugyanis mutatta milyen széles csípő kell, képzelje el mindenki. Legközelebb a 36. héten kell visszamenni, de bármi gondom van, csak hívjam fel, és előbb találkozunk!

Úgyhogy most Mg, Pipolphen, és szigorú fekvés. Remélem Bence ezt a 4 hetet tényleg még a pocimban akarja tölteni. De közben már felírtam, mennyi mindent kell csinálnunk, és az idő egyre jobban sürget, úgy érzem. :(

Kérdés: hogyan sterilizáljátok a mellszívót, cumisüveget? És még mit fertőtlenítetek? :roll: És milyen felsőben fogtok szoptatni? Csomó buta buta kérdésem van... :oops:

Kép

Kép
barbcsi

Barbcsi, ne aggódj...keskeny csípővel is meg lehet szülni nagyobb babát...két barátnőm szült mostanában, mindkettő vékonyabb nálam (pedig nekem is azt mondta a dokim a csípőmre, hogy háááát...), de az egyik pont nála szült...3,54Kg-mal simán megszülte a babát, pedig tényleg nagyon vékony vol, és őt is inkább császárra készítették...
A másik barinőm dettó, vékonyabb, és 3Kg fölötti babát természetes úton szült meg...úgyhogy ezen még ne kezdj aggódni, max készülj inkább mindkettőre...:)
Remélem azért jól vagy, és pihenj sokat!!!

Ilus

KépKép
badzsulka

Sziasztok!

Elég felületesen olvastam vissza, ne haragudjatok, de kutyafuttában vagyok. Reagálni sem nagyon fogok most, remélem a hétvégém nyugisabb lesz.

Barbcsi örülök, hogy megkerültél és minden rendben. Most már ne idegeskedj, pihenj.

Mares jahh, balkáni állapot nálunk is van.
Olyannyira, hogy tegnap du mikor hazaállítottam a gyerekkel és megláttam mennyit haladt az uram, úgy döntöttem kollektíve anyósoméknál alszunk, mert én bizony nem vagyok hajlandó végignyalni a lakást azért, hogy ma reggel mindent előről kezdhessünk.
Persze nagyjából rendet raktam. Kínlódunk a mésszel, nem tudom mire megyünk vele, a végén még festés lesz belőle. Most Gábor próbálkozik, du pedig nekiugrunk a tapétának.
Jelenleg a koszorúslányt várom próbára, utána lelépek a boltba majd haza segítenia szorgos uramnak.

Szilvi vizesek: :twisted: Azért próbálj meg pihenni sokat, ha már ennyire nyitva vagy.

Ircsi köszi. Akkor lehet minden rendben van, mert azért mocorog. BEnce is ilyen volt, nem rúgdosta szét az oldalam. Elég nyugis baba volt.

Tegnap elmentünk fagyizni és csak a gyümölcsfagyi esett jól. Életemben nem ettem még ribizlifagyit, mert eddig nem szerettem,. Másmilyen gyümölcsöset sem.... :lol: de a meleg meg a várandósság.... :lol:

királylány

Sziasztok,

Ircsi,
én ma fél 6-kor keltem, de csak most jutottam géphez, szóhoz, nem utál itt senki :) . Ma (is) Apa munkahelyén vagyok és dolgozom, akárcsak tegnap. VB néző férjecskéd :) . A minap én is legurítottam egy deci hideg sört, annyira jól esett :oops: :oops: 8) Nagyon szép Katus albérlete, szép kerek pocid van!

Évi,
jó utat, nagyon vigyázz magadra! Nem biztos, hogy ebben a nagy hőségben szerencsés buszozgatni egyedül... Igyál sokat és Anyukádéknál, pihenj le a megérkezésed után mindenképpen!

Csillagom,
szegény Fannid :( . Ezt a fenistiles dolgot nem hallottam még, mondjuk nem is nagyon szoktam kenegetni a gyereknek semmivel se. Mi a héten kullancs parában voltunk, 2 gyerekorvossal is beszéltem, egyik meg is nézte a kislányt, mire megnyugodtam, hogy nem komoly a gond. Amúgy Ilangom is allergiásan reagál egy szimpla szúnyogcsípésre is, 2 évesen a szemhéját csípte meg egy szúnyog másfél hétig hatalmas monoklija volt, ki sem látott a szemén, majd otthonról felteszem a képet róla! Nagyon szép lett az ágynemű, az én Anyum is ilyen ügyes :wink:

Szilvi,
azta, nyíló méhszáj... nagyon vigyázz magadra, és ha tényleg úgy érzed állj fel hamarabb, mint 2 hét múlva . Érdekes mert a múlthéten még azt éreztem, hogy mostmár fél lábon is kibírom a hátralévő 3 hetet, tegnap estére viszont bedagadt a bokám, lábfejem, a medencecsontom, keresztcsontom úgy fáj, mint ha lapáttal vertek volna egész éjjel. Nagyon nehéznek érzem magam, de gondolom ebben a tegnapi szegedi 35 fok is közrejátszott, na meg 9 óra ülőmunka. Ma is alakul már a lábam, derekam, pedig még csak fél 10 van :( :(

Képzeljétek a hasam újabb 2 centit nőtt 98 cm a körfogata, Ilangocskámmal 101 cm-rel mentem szülni, Szilvás sztem enyém fiúcska se lesz 2.5 kilós a dolgok jelenlegi állása szerint :roll: :roll: :roll: , hanem közel 4 kiló...

Barbcsi,
gondolok rátok, ne aggódj minden rendben lesz veletek! Pihenj amennyit csak tudsz és jelentkezz, ahogy lehetőséged nyílik rá!

Limo,
jó vásárlást neked. Én nem merek egyedül nekivágni a piacozásnak... vhogy a tegnap betett nekem. :?

Nálunk gyerekszoba, kiságy, gyerekholmik még mindig sehogy, Pedig pont azon gondolkodtam, hogy július elején közepén muszáj lesz nekünk is belehúzni, mert ha nem várja meg Olivér a 40. hetet, akkor augusztus elején is kopogtathat, ahhoz képest meg már nem sok idő van.... :shock:

Lányok,
ma pihenjetek, húzódjatok árnéykba, szobába nagyon meleg lesz ma is!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Ilus! Ezen nem aggódom, minden arra utal, hogy spontán szülésünk lesz, én is ezt szeretném, és a dokim is mondta, hogy persze, van olyan vékony nő, aki nagyobb babát is képes megszülni, itt szerintem csak arra próbált utalni, hogy ezt a 4 hetet még tényleg ki kell húznunk, hogy elérjük azt a súlyt, ha 2,95 kg lenne, már tökéletes lenne. Egyébként se én, se a férjem nem voltunk nagy babák, meglátjuk Bence rácáfol-e erre vagy megerősíti. :wink:
Köszönöm kérdésed, jól vagyok/vagyunk, csak ez a meleg, éjszaka alig tudtam elaludni tőle, keményedésem még mindig megvan sajnos, de remélem mihamarabb segít a gyógyszer. Voltunk gyógyszertárban kiváltani, és azt mondja a gyógyszerésznő, sajnos elfogyott az összes, de vigasztaljon az, hogy más kismamák is szenvednek görcsökkel... Hát kössz... Aztán majd tele lesz a szülészet, mire megyünk! :shock: :? Mi pedig apás szülést akarunk!!!

Ja, és megint 32 hetes adatokat mért Bencénél, megint 1 héttel nagyobbat... :roll: :wink:

Feltettem g-re a képet, de azért ide is beszúrom.

Kép

Ezen szemből van a kis arcocskája, szeme, nózija, szája. :roll: Cseppet sem elfogult szülei teljesen beleszerelmetesedtek. :roll: Amúgy éjjel is olyan bulit csapott a pocimban, én meg játszottam vele, megfogtam a kis lábát, de ő mindig arrébb ment, fogócskáztunk egyet. Ezek a rugdosások tudnak teljesen megnyugtatni, hogy minden rendben vele. :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára barbcsi 2010.06.11 08:45-kor.

Kép

Kép
barbcsi

Sziasztok!

Ma sírós napom van úgy látszik, mindenkivel kiabáltam reggel, meg sírok. Viszont a jogi infom jó lett a vizsgán.

De nagyon félek, mert én nem szoktam egyáltalán kenyeret enni és én barom nem néztem meg a kenyeret mert 14.-ei dátumot volt rajta és ettem 2 szeletet utána mutatta a lányom hogy penészes a pici fiam is evett fél szeletet. Ez tudjátok szeletelt kenyér, soha többet nem eszek kenyeret most meg ideges vagyok hogy valami baja lesz ez miatt a babának.
Szerintetek?

Pedig annyira figyelek mit eszek:-)) Kenyeret meg régóta nem ettem és amikor ettem az is magos volt.

Puszi!

Brik

Kérlek írjatok, muszáj megnyugodnom, bocs, hogy ilyen vagyok ma.

Kép
Kép
Kép
brikancs

[quote="királylány"][ írta:királylánycolor=indigo]
Szilvi vizesek: :twisted: Azért próbálj meg pihenni sokat, ha már ennyire nyitva vagy.

[/color]

Bende mellett nem egyszerű, állandóan lóg rajtam...:-) Majd lesz valahogyan...

Abban bízom, hogy a doki csak a fertőzésektől óvott, ha gond lenne, a tennivalókat csak a lelkemre csomózta volna...

szilvás76

Szilvi ámen! Tudom, hogy egy izgő-mozgó gyerek mellett nem lehet csak úgy hanyatdőlni....

na én mára itt végeztem, folytatom otthon....

Barbcsi: sterizilálni többféleképpen lehet: kiforralod egy lábas vízben, kb 10 percig vagy veszel a dm-ben, bbaoltban folyadékot vagy tablettát.
Én tuti csak a cumit fogom az üvegekről is, magát az üveget nem mert irtó ronda lett a forralástól.

Na tényleg megyek, sziasztok.

királylány

Dia! A balkáni állapotok, hát ránk is jellemzőek. Remélem mihamarabb meglesz a szekrény, polc. Már elegem van, hogy minden szanaszét zacskóban, nem tudom, mi hol van és állandóan valamelyikünk majdnem hasra esik tőle. De tegnapelőtt telefonált a Tomi a jysknek, a szekrény már itt van, csak a könyvespolcra várunk, remélem mihamarabb szólnak, nem akarok még hetekig ilyen állapotokat. :evil: :x Megvettük a tapétabordűrt is, azt is fel kell tenni, remélem a kiságy is hamarosan készen lesz, és akkor minden szép rendben lesz, tudom rendszerezni a dolgokat és mindent átlátok. Gyerekorvost jövő héten hívjuk, lassan Törpicur ruháit is ki kell mosni, vasalni, meg még százezer másik dolog. Jó munkát nektek, de azért vigyázz magadra Te is!

Csillag! Fanni jobban van?

Szilvás! Pihenj sokat szerintem, legalábbis amennyire Bende engedi, vizesek meg :evil: .

Na megyek reggelizni, aztán beveszem a gyógyszert, ha nem jelentkeznék, megint bealudtam tőle.

Kép

Kép
barbcsi

Még elfelejtettem: Tina, már csak 1 nap!!! Izgulsz már? :wink: Én helyetted is izgulok, átélem újra azt, amit 1 hónapja! :roll: Nagyon szép időt és sok boldogságot kívánok Nektek előre is!

Kép

Kép
barbcsi

Brik, én tegnap bőgtem, nem is egyszer...

Most már mindegy, megetted... Csak nem lesz semmi baj... Ne izgulj... Annyira nem lehetett penészes, csak láttad volna, ha az egész zöld. ..

Ennél sokkal több szarság bekerül... Bízz az immunrendszeredben, meg a gyomorsavadban. ;-)

Nem tudok okosat mondani, de nem gondolom, hogy baj lesz...

Az viszont nem jó egyikőtöknek sem, ha kiakadsz (mondom én...)
Ezt próbáld inkább csitítani magadban... :-)

szilvás76

Szilvi köszi:-)) Kezdek megnyugodni, tök hülye vagyok hogy kiakadtam, ma ez egy ilyen nap.

Igen mos már mindegy én nem láttam zöldnek, csak akkor amikor Lilinek mondtam egyen kenyeret és mutatta. Pedig mindent mindig megnézek és megszagolok:-) Hülye szokás de ezek után már nem így gondolom, de mondjuk ilyet se láttam még hogy a dátum szerint jónak kéne lenni és mégis rossz.
Jobban odafigyelek az tuti:-))

Brigi

Kép
Kép
Kép
brikancs

Az is lehet, hogy a TE kenyérszeleteden semmi sem volt!!!

szilvás76

Hát lehet az is:-) Lehet igazad van:-)Mert ezek a kenyerek alulról penészednek általában.

Lehet most jött ki a sok feszültség, mindennel kapcsolatban, érdekes mert eddig soha nem történt ilyen egyik terhességem alatt se, hogy ilyen feszült vagyok és sírok.

De lehet jobb is hogy kisírtam magam. Lehet néha kell ez:-)

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Milyen kis aktív ma a kislányom a pocakomba:-)) Holnap végre megyek én is uh-ra. Már nagyon várom, reggel 8-ra megyünk így a nagy meleget elkerüljük, képzeljétek kérték a 18. heti leletet ehhez az uh-hoz.

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Én a Chicco sterilizáló folyadékra esküszöm (legutóbb Tescoban vettük).
Beleraksz egy kupakkal belőle x mennyiségű vízbe - flakonon vannak a mennyiségek -, az edénybe pakolod y percre a sterilizálandó cuccokat, majd leöblíted és kész. Az elkészített sterilizáló folyadékadag 24 órán keresztül használható, másnap készíthetsz másikat. Nekünk ez mindkét gyereknél bevált, kényelmes és gazdaságos.

maccs01

Szia Maccs!

Én nem ismertem ezt a sterilizáló folyadékot, de kifogom próbálni. :)

Valaki írta a foci vb-t én is nézem, habár én sör nélkül :-))
Majd helyette dinnyézem, meg hideg citromlét iszom:-)))

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Szilvi köszi, hogy megnyugtattál, megyek lepihenek, ez a meleg most nem esik jól.:-)

Jók legyetek!

Puszi mindenkinek!

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?