Sziasztok,
Bocsi hogy csak most, de most kerültem gép közelbe. Én mindig is tudtam hogy KP nagyon kedve és remek orvos, de ebben ma megint megerősített, láttam rajta én is tanácstalanságot, meg szinte azt is hogy Őt is megviseli, a sok miért..... szóval szerdán este kicsit már megvolt az volt a 23 nap, csütörtökön is kicsit megvolt, de ezte már erősebben ( 24 nap) éjszaka meg már nagonMa vagyok a 25 napon ami igaziból már az (1) napnak számít.
Levették a vért HCG 0,10 tuti nem vagyok terhes, Progi 3,15 ha jól emlékszem. Azt mondta, hogy ez borzalmas, borzalmas alacsony... Most úgy tűnik hogy egyáltalán nem reagáltam a kapott progipótlő kúpra (Clinone) pedig ezt már eleve azért adta mert azt mondta jobb mint az utro....
Arra jutottunk hogy mivel van még 2 fagyibabánk szeptemberben még utoljára visszamegyunk, de utána már nem . A progit meg mindenképpen szuriba kell majd kapnom izomba, mert ott a véréramba kerül aotomatikusan és akkor tuti felszívódik és kifejti hatásást.
Kérdeztem tőle hogy a súly mennyire befojásoló tényező, mert amikor a srácokkal terhes lettem candida diétát csinátam és 73 kg voltam ittam előtte a cickafark, meg a palástű teát is. Most 86 kg vagyok és hát igen nem diétáztam, nem méregtelenítettem, és nem ittam a teát sem. Azt mondta ha fogyok az mindenképpen sokkal nagyobb löketet adhat, ha iszom a teát értani semmiképpen sem ártok...Úgyhogy most ezek a célok a köv 3 hónapra és ez legalább egy kicsit erőt ad...
A vége kicsit faramuci volt, mert elbőgtem magam és még ő próbált vígasztalni.....