Sziasztok!
Tünci nagyon ügyes Bátor!!! büszke lehetsz erre a szépfiúra:)
éjszakára mi is nyitunk ablakot, most hogy kész a szúnyogháló, mert Jázmin allergiás a szúnyogcsípésre, de ne tudjátk meg h mennyire... minden nyarunk kész rémálom emiatt! Akkorára dagad neki, borzalmas, ha hajlatban csípi meg, akkor nem tudja mozgatni azt a végtagjátm mert úgy bedagad, kb 3 napig, aztán véraláfutásos lesz. már próbáltunk mindent, antiallergén, calcimusc, calcium pezsgőtabi, aloe verás calcium tabi, fenistil csepp, aerius.. hoimeopátiás cuuc, aloe first, fenistil gél, ááááááá sorolni se tudom, de ha van ötletetek várom szívesen. ha több csípése van akkor olyan gyulladás vana szervezetbe be is lázasodik.
Tünci, éjjelre én is vékoyn hosszúujjút adok rá kisnacival v rugival és takaró.sztem így teljesen jó.
medence: mi is társasházban lakunk, én vettem felfújhatót, ilyen kisebbet, kb 5000 Ft volt tescoban, és azt állítjuk fel, van még egy 1 éves kislány a házban, lakók nem balhéznak, elég jóba vagyunk hálisten.
nszoke: fogak 6 év körül esnek ki, Jázminnak elég rosszak, amúgy épp Ricsi születése előtt esett ki neki az első, aztán 2 hete a második, mindegyik alul.
Zakhynthos lehet csalódás lesz, szüleim voltak, a szúnyogáradaton és a koszon kívül nem sokmindenről meséltek.. ja és iszonyat drágaság is van, azt mondták.bár a tenger csodaszép, és vannak gyönyörű helyek is a képek szerint.
van egy ismerősöm aki viszont pici gyerekkel megy minden szeptemberben görögoban, azt hiszem sartiba, nagyon szeretik.
Tünci a háztartás dettó nálunk is. semmire nincs időm, én a férjem előtt is alig győzök mentegetőzni mikor hazajön, h nincs rend, mert egyszerűen Ricsi nem hagy..tegnap pl ebéddel is du 3ra lettem meg. mafelmostam, ablakpucolás megvolt hétfőn, le kéne törölgetni, függönyt mosni, de örülök ha a mosáson vasaláson túl vagyok.. de tudod mit Tünci, aki ezért pálcát tör felettem hát kapja be..
annak én is megnézném a lakását 2 gyyerek mellett, ha a férj estig dolgozik. én ismerek olyanokat is, akinél nincs baba, mégis eszi a mocsok:)
Képzlejtétek nem akarom elkiabálni, de Ricsi sérvét egy ideje nem llátom, tegnap voltunk doktornőnél, és ő is azt mopndta, ha bezáródhat a sérvkapu, fúú drukkoljatok nekünk.
és Tünci, nekem se eszik most úgy Ricsi, pedig tudod írtam, mi másfél kilót is híztunk egy hónap alatt, hát most 250 granmmot sikerült, de ne mérd minden nap, mert megzavar. én heti egyszer mérem szerdánként fürdéskor pucéran.most volt 5670 gr.
dokinő azt mondja kezdjem el a gyümilevet, azzal kínálgassam, pici kanálba. szerintetek nem korai, 7 hetes??? de azt mondja doktornő olyan nagy Ricsi, nyugodtan próbáljam meg, őszibarack, alma, répalé, de csak a kávéskanál hegyére kb.. hát nem tudom, nem merem..mindenesetre ma voltam piacon, vettem barackot, almát, de végl én ettem meg.
ez a délelőtti gyümölcsevés tudom h használ, de én nem bírom ki!! a mai második reggelim barack volt, de alig bírtam ki aztán délig, h ne egyek:)