Új privát üzeneted érkezett!

Csak nem arany?

Nincs időm visszaolvasni így csak rövidem magunkról.

Tegnap nyügi volt a kiscsaj, mintha megérezte volna az oltást. Már az oltás előtt nagyon sírt, utána meg pláne. Kép Este már nem fürdettük csak evett és gyorsan elaludt. (fél 8-kor) Hajnalban fürdettük meg és utána megint bekajált. Szerencsére nincsenek mellékhatásai az oltásnak, remélem ma sem lesznek.

chello
chello

Jó reggelt!

Próbálkozom egy aranyért.Kép

Hát tegnap végül is úgy döntöttem, hogy kihívtam a doki bácsit. Szerencsére csak enyhe megfázás, kaptunk gyógyikat, amiket végül is Zita segítségével felülvizsgáltam és így adagolom.Kép Zita köszi a gyors választ mégegyszer!!Kép Féltem az éjszakától, de Botond baba szerencsére végigaludta, csakúgy, mint eddig. Már negyed kilenckor letettem, mivel napközben szinte semmit sem aludt, s így is negyed hétig birta. Éjszakára megemeltük az ágyát a fejénél, hát reggelre az ágy aljában találtam meg a paplan alatt.Kép Erre kicsit megijedtem, de maga vitte le az egész ágyneműjét, s fogta a kezével.Kép Most a helyemen fekszik, s ott is az én paplanomat húzogatja a fejére meg vissza. Hát hülye egy játék de ez van!Kép Viszont az orrszippancsot gyűlöli!!!Reggel már szinte sikítozott, pedig eddig elég jól elviselte.Kép Eredetileg pesztonka elektromosat vettünk, most vettem még egy porszívósat is a doki javaslatára, hát teszteltem mind a kettőt, semmi különbséget nem látok.Kép Ja de, a pesztonka csendesebb, de azt is utálja.Kép Ráadásul nem is tudom kiszívni neki tökéletesesn. Vagyis az orrában nem látok trutyit, mégis szörcsög. Pedig követem Bori utasítását, egyik orrlyuk befog, s mégsem mindig jön. Vagy az csak az orrlyukakból szívja ki, s ha ott nincs akkor ne is erőlködjek? Ez ügyben várom a hasznos tanácsaitokat!Kép

Lujzika! nem hiszem hogy Panó arra értette volna amit írt, hogy most azért nem netezik, hogy ne vegye el a gyerekeitől az időt. Csak itt már megszoktuk, hogy mindenféle aggódás elkerülése végett lejelentkezünk, ha nem jövünk egy ideig.Kép Szerintem mindenki akkor jön, ha van egy kis ideje, s addig senkinek sem ordít háttérben a bébije. Nálunk például szinte egész nap megy a gép, főleg délutántól, ha a férjem itthon van, s én mindig idekukkolok ha van egy-két percem.Kép Írni meg akkor írok, ha több időm van, mint most. S ezzel nem hiszem, hogy a gyerekem károsítom meg! De ahogy gondolod, itt azért mindig várunk szeretettel.Kép

Zsuzsa! Edinával mi van? Beteg lett? Végül is tegnap nem vittem ki, de ma mindenképp levegőzünk egy kicsit. Kipróbáltam a 7-18 kg-os pelust, nekünk tök jó, de én nem tudom, hogy abban hogyan fér el egy 18 kg-os gyerek???? Bár biztos olyan csinos hosszúcombú manökenekre tervezték, mint Noncsi lesz.KépMailre megpróbálok ma írni.KépTegnap is kettő kaka volt!Kép tetszettek az aforizmáid nagyon!Kép Engem is feldobnak meg a képek is!KépJa és Botond elkezdte emelgetni a Dadoo-t ahogy megjósoltad!Kép Most már állandóan mellette kell lennem, ha ezzel játszik, mert félek, hogy magára ejti. tegnap már majdnem ledobta, csak elkaptam.Kép Édesek a lányaid továbbra is. Kedvenc film valami arab hercegnős? vagy a Pocahontas? Bár nem tudom abban énekelnek-e...

Soraya! Édes ez a Martin.Kép Botond pont így aludt hason pár hetesen, hogy maga alá húzta a lábát, s olyan volt, mint egy kis csomag! Na erről mára már leszokott.KépGyere gyakrabban! Jó pofa vagyok, mi?Kép

Vali! Képek nagyon jók, főleg ahol fogják a gyerekek egymás kezét.KépNálunk is volt ilyen kajarobbanásos dolog, kb. öt napig tartott. Tényleg mit csinálsz, ha egyszerre akarnak szopizni? Te ugye nem adsz nekik más kaját? Gyönyörű a súlyuk!KépS nagyon tetszik a kocsitok!

Anniko! Sajnálom, hogy nem javulsz, jobbulást továbbra is!Kép

Zita! A tegnapi hozzászólásoddal komoly lépéseket tették a főgrafománi cím megszerzésére!Kép Reszkess etek Bori meg Zsuzsa!KépKépKép Egyébként tudod, hogy a női focinak is már micsoda perspektívája van? hajrá Csilla baba!KépKispolski.Kép Orrszívást én is kipróbáltam magamon.KépKöszönöm neked is a dicséretet, egy biztos imádok anyának lenni, imádom a csemetém, imádom a férjem, s hihetetlenül boldog vagyok!!!!Kép Most tudom csak, hogy tényleg így vagyunk egy igazi család, ezzel a pici babával együtt kerek egész a világ!!! S bevallom, már tervezgetem a tesót is.Kép Legalábbis gondolatban....KépA túra nem semmi lehetett! Te sem vagy egy olyan gyűrődős fajta! Hogy pihentél tegnap?

Nanda! na még ez a sok betegség is.Kép Jobbulást nektek minél hamarabb!!!

Kinga! esküszöm tegnap már kérdezni akartalak, de elfelejtettem. Miért kéne átállni a négy órára?

Orsi! Azért jól telt a napotok? Éjszaka?

Sünike! Ezek a fránya éjszakák!Kép Persze én azért vagyok ilyen könnyen, mert mi mindig alszunk. Gratula az első fogacskához!!!Kép vagy inkábbbKép? Ilyenkor most jön a többi folyamatosan, vagy hogy megy ez?

Kika! Továbbra is jobbulást Anna babának. Az optimizmusom velem született. A görcsök elhagyása meg mint írtam nagyrészt lustaság és önkímélet, mert az a meggyőződésem, hogy ha állandóan arra gondolok, hogy valami rossz történhet, akkor be is következik. Így nem foglalkozom vele. De azért szerintem elég megfontolt is vagyok, viszont nem nagyon aggódód. A problémák meg inkább inspirálnak és nem törnek le. A babázással kapcsolatban meg minden tiszteletem az új tudományos kutatásoké, de azért én bizony szem előtt tartom az ezer éves taspaztalatokat meg a józan paraszti eszem is.Kép Egy példa: nekem az az első, hogy ne szenvedjen, meg sírjon feleslegesen a babám. Ezért bármit hajlandó vagyok megtenni meg kipróbálni, akár hasznos a könyvek szerint, akár nem. Itt van a kaki dolog. Botond ugye nem számítva az utóbbi pár napot, ráállt a több nap kihagyásra. Ha ettől látnám, hogy szenved, hát tutti kipróbálnám a Zsuzsa-féle barackot, még akkor is ha nem ajánlják a hozzátáplálást ebben a korban, mert szerintem is sokkal jobb, mint a mesterséges kúp vagy egyéb gyógyi.

Eltűntek jelentkezzetek!!!!!

Ja és azért is vagyok ilyen nyüzsi most a neten, mert apa is beteg és itthon van!KépKép

Szép napot mindenkinek!

Swen

Botond Kép
EneseKép
swenson

Hát csak ezüst, de ez is érem.Kép

Chello! Szegény Noncsi.Kép

Botond Kép
EneseKép
swenson

Jó reggelt!

Végre ismét végig aludták az éjszakát, de fél 5-kor továbbra is farkas éhesen keltek fel.

Swen: én csak szopiztatom őket, így ha kevesebb a tej, gyakrabban esznek elméletem szerint. Ők még biztosan nem tudják mi az a fogyókúra, nem igaz!? KépKépKép De azért aggódtam egy kicsit.
Ma reggel egyszerre keltek és sírtak, az apjuk próbálta megvigasztalni Alinát több-kevesebb sikerrel, amíg Tomika szopizott. Szerencsére egy szopi csak 8-10 percig tart, azt még ki lehet húzni náluk valahogy.

Vali
cvali

sziasztok!

Ma végre aludtak a csajok. ZSófi sem lett rosszabbul a tegnapi ovi miatt! És talán Edina is megússza a náthát Kép
Így aludt ma reggel:

Kép

Visszaolvasással jövök majd, ha alszik!

ZSuzsa
zerko

Lányok! Tagnap délutánra lett egy szép nagy kemény csomó a cicimben. Masszíroztam, melegvizes borogattam (még forró vízbe is befeküdtem), mellszívóval kiürítettem. Ennek ellenére éjszaka már nem aludtam, ha megmozdulok is fáj.
Valami jól bevált, eddig nem ismert módszer?

Kép
kisdió

Nekem az szokott segíteni, ha Tomikát teszem arra a cicire, mindent kiszív és kimaszíroz KépKépKép, de őt nem tudom kölcsön adni.

Nem hívod föl a gyerekorvost vagy a védőnődet?
Hátha van valami jó javaslatuk.

Vali
cvali

Amíg Zita-Tyúkanyó ideér pár szoptatási tanácsadó! Ők próbálnam majd segíteni!

Schneiderné Diószegi Eszter IBCLC laktációs szaktanácsadó
Tel.: 30/9522-115

W. Ungváry Renáta IBCLC laktációs szaktanácsadó
Tel.: 30/202-0870

Martinovichné Debulay Bianca IBCLC laktációs szaktanácsadó
Tel.: (1) 202-2157

Rózsa Ibolya IBCLC laktációs szaktanácsadó
Tel.: (30) 482-9342

Én Eszterrel már beszéltem...

Zsuzsa
zerko

Dió! Forró pelenka, masszírozás, pozíció váltás (ha eddig bölcsőtartásban szoptattál, akkor hónaljtartás, vagy négykézláb a baba fölé hajolva), ha végképp nem megy önerőböl, akkor István Kórház Szoptatási Ambulancia.

Chello! Remélem, Noncsi mára már elfelejti a tegnapi oltást. És lesz egy szép napotok.

Swen! A Főgrafománi babérokra nem áll szándékomban törni. Azért sikerült ilyen hosszúra, mert ugye kimaradt egy nap, és ráadásul Word-ben írtam a választ, így nem hagytam ki senkit. Egyébként jó sok időbe telt. Közben a szokásos tevékenységeink. Tegnap tulajdonképp pihentem, két adag ruha mosógépbe rakásán és kiszedésén kívül csak olyat csináltam, ami ahhoz volt szükséges, hogy mindenki jól érezze magát. Csináltam kaját, játszottunk, Réka szopizott, és időnként benéztem ide. Nekem ez pihenés. Egyébként üdvözöllek az Optimisták Klubjában! A volt kolléganőm szerint ott nekem alapítótagnak kellene lennem.
Paplan alá mászásról jut eszembe. Réka új jelzést talált ki reggelenként, ha felébred. Addig forog, míg a kiságyban legalább félig keresztbe kerül, és elkezdi dobálni a lábát. Az meg persze zörgeti a kiságy rácsát. Ekkor odamegyek és vigyorog a képembe. Annyira huncut.

Süncsi! Gratulálunk az első foghoz. Sajnálom, hogy ez csak nyűgösség árán volt hajlandó előbújni. Örülök, hogy jól érezted magad a barátnőkkel, és kényeztettek kicsit téged. Mikor repültök?

Vali! Pár napot szokott tartani. A nagykönyvek, meg a tapasztalataim szerint is. Elismerésem a kettőt kétóránként szoptatáshoz.

Orsi! Jegyeztelek a talira.

Anita! Délután hívlak, ha jó neked.

Zsuzsa! Ha ezt elküldöm, utána neked írok.

Ja és a félreértések elkerülése végett. Swen mondata a "Zita segítségével felülvizsgáltam" mármint a gyógyszereket, csak annyit jelent, hogy Swen megkérdezett, hogy mi a véleményem a Cataflam csepp adásáról, mert azt olvasta a tájékoztatóban, hogy egyéves kor alatt ellenjavallt. Erre én válaszoltam, hogy én is így tudom, és ilyen kicsiknél, max pl nagyon erős fülfájásnál szokták adni. Ezek alapján Swen úgy döntött, hogy talán akkor mégsem veti be az enyhe megfázásnál.

Szép napot mindenkinek!

Zita
pzita

Lemaradt.

Szoptatási ambulancia
(Telefonos tanácsadás és személyes konzultáció)

Fővárosi Szent István Kórház
Dr. Sarlai Katalin
1024 Budapest, Nagyvárad tér 1. N épület
Időpontegyeztetés szükséges!
Telefon: 216-0350 / 1644, 455-5700 / 1644

Üdv:

Zita
pzita

Köszi Zita és Zsuzsa!!!

Kép
kisdió

Köszi Zita és Zsuzsa!!!

Kép
kisdió

Mit csinálnak ezeken a szoptatási ambulanciákon? Én még csak könyvben olvastam, hogy egyáltalán ilyen létezik.
cvali

Sziasztok!

Mostanában nem írtam, de ez egy-két emberen kívül nem is hiányzott senkinek. Engem személy szerint nagyon bánt, hogy Panó délutáni beírására, miszerint ő nem jön egy darabig, még egy sajnálkozó sort sem írtatok Kép Azt hittem ennél többet jelentünk egymásnak, hiszen együtt izgultuk végig a 9 hónapot meg az azóta eltelt időt. Én csk csatlakozni tudok hozzá, miszerint képtelen vagyok követni a beírásokat. Eddig mindig igyekeztem válaszolni mindenkinek, ha tudtam, de az utóbbi időben a legtöbbször még annyi választ sem kaptam rá, hogy köszi. Igazából nem ezt szoktam meg itt Kép Engem ez bánt. Eddig sem töltöttem itt többet napi egy óránál, azt is a csajok alvás idejében, de most egy ideig inkább én se jövök Kép

Szilvi
lino

Hello,

Kisdió sajnálom ha megbántódtál, nem akartam a jópofa vicceket elrontani. Egyszeruen úgy gondoltam annyit lehet kérni toletek hogy gondoljatok azokra is, akik modemmel neteznek vagy csak arra van idejuk hogy átfusssák gyorsan a topikot. (ami amúgy sem könnyu és órákig tart)

Úgy néz ki én a továbbiakban sem tudok aktív tag lenni.

Soraya
soraya

Lino és Panó!

Ritka délelőttök egyike van most nálunk, nyugodtak a gyerekek, és be tudok kukkantani a topikba.
Én személy szerint szeretek ide jönni, és be kell vallanom, én sem tudom végig olvasni mindenkinek az üzenetét, és bejelentkezni minden nap. Ennek ellenére jó kikapcsolódásnak tartom, hisz nagyon sok segítséget kaptam már tőletek is, így borzasztóan fogom sajnálni, ha nem jöttök egy ideig. Bár a valódi okát nem ismerem, miért sértődtetek meg ennyire, de úgy gondolom, még ha a teljesség igénye nélkül is, de jó nyomon követni egymás gondjait, örömeit. Igaz nagyon sokan lettünk, és ez valóban megnehezíti azt, hogy mindenkinek személyre szabottan válaszolhassunk.
Én abban bízom, hogy azért néha adtok magatokról hírt, és ha egy kis jó szóra vágytok (vagy bármi) ismét visszavárunk titeket ebbe a topikba.

A találkozóra azért jöttök, ugye?

Vali
cvali

SziasztokKép

Csak gyorsan írok magunkról, mert egy kicsit elszomorodtam attól, amit Lino írt!Kép
Velünk minden ok, Gergő ugyanúgy egyszer kel éjszaka, ez hol 2-3 közé esik, hol kicsit hamarabb, mint most éjjel is, 3/4 2-kor szopcsizott. De jól elvagyunk így, én már beprogramoztam magam hosszútávra, mert szerintem Ő nem fogja egyhamar átaludni az éjszakákat. De ez engem nem zavar.Kép

És most Linonak és Panónak.
Lino: sajnálom, hogy ennyire rossz bemnyomásaid lettek a mostani topikról!Kép Tudom, hogy így utólag bizonygatni bármit lehet, de tegnap én igenis írtam Panónak a hosszú hozzászólásomban, de az egész elszállt és már hulla voltam újraírni, gondoltam ráér majd ma is.Kép Én igenis sajnálom, hogy nem tud majd jöni és azt is sajnálom, hogy Te is ilyen keveset vagy, még régebben hiányoltalak is, sőt szerintem a többiek is. De minden nap nem írja le az ember, főleg hogy tudjuk, ha tudtok, akkor úgyis jöttök majd! De az, hogy ennyire zokon veszed ezt az egészet, az olyan rossz!KépKépKép Ez a topik eddig olyan klassz, vidám volt, ne rontsuk el a hangulatát! Kérlek!!! Igenis gyertek, ha csak 1x egy héten, és hidd el, ha nem is írogatjuk állandóan, akkor is hiányoztok ám! Ti is és még sok mindenki, aki nem tud jönni! De 3 gyerek mellett nem is csodálom!
Panónak azt írtam tegnap, hogy sajnálom, hogy nem tud jönni, de megértem, és szerintem én is kevesebet leszek itt, ha Gergő nap közben kevesebbet fog aludni. És Lujzikának is ugyanezt! De remélem azért benéznek majd, ha tehetik!
Drága Lino! Remélem csak ez a rossz idő tett rosszkedvűvé és nem tűnsz el innen, szerintem az mindenkinek rosszul esne! Nem is kell követned a bírásokat napi szinten, de azért gyere néha, ha tudsz!Kép Remélem nem vetted zokon, amiket most írtam és remélem a talin találkozunk!!!Kép Puszika Neked is és Panónak is!(Akinek azóta is örök hálám a hímzésmintáért!Kép)

Süncsi
Neeem!Kép Anyukám és a Hugom jönnek még velünk.Kép

Kisdió
MelledKép Jobbat én sem tudok ezeknél.KépRemélem rendbejössz!

Zita
KösziKép

Zsuzsa
KépKép

Swen
Jobbulást Botondnak!Kép

Vali
Le a kalappal, hogy ilyen jól bírod a két picuri szoptatását!Kép

Chello
Szegény Noncsika!Kép

Szöszi??? Érte kezdek aggódni, hogy így eltűnt!Kép

Most megyek, rendbeteszem a konyhát.BrrrrKép

PusziKép

Orsi

avocado

HelloKép

Miattam nem kell aggodni, rossz penz nem vesz el, tudjatok...Kép

SorayaKép
Martin nagyon edes, vegig neztem a kepeket, rengeteg macis ruhatok van!Kép Mi is macimaniasak vagyunk!!! Legalabbis en, Bazsi meg alkalmazkodik majd, gondolom...

Penteken Balazs volt nyugosebb, szombat-vasarnap nekem volt rosszabb a kedvem, a topik meg tele volt tragediakkal, hat nem volt kedvem beleasni magam es sokat szomorkodni, bocsi.
Aztan egyszer csak ugy megugrott a dolog, hogy eselyem sem volt utolerni magam a visszaolvasassal es oszinten megvallva egy kicsit oszefolytak az uj tagok, alig tudtam megjegyezni oket, nem akartam osszekeverni a dolgokat es hulyeseget irni...Kép Azert az nekem is furcsa volt, hogy SorayaKép-nak kevesbe orultunk, pedig mar annyira hianyzott, es o mint utolso mennyit szurkolt nekunk, emlekeztek?

Ha kevesebbet jonnek a heten, akkor tudjatok be annak, hogy keszulunk az utra, meg vasarolnom, pakolnom, intezkednem kell...

szoszi
szoszi

Kedves Lányok!

Mint látjátok, azért olvasgatok. Ne haragudjatok, ha nem írok most mindenkinek név szerint.

Swen! Egy percig se gondoltam, hogy rajtam kívül más is a gyerkőcétől veszi el az időt. Nekem, mint nagyon kezdőnek (minden téren), még tanulnom kell az időbeosztást. Az otthoni 40 m2-es lakás után most a nyakamba szakadt egy 110 m2-es lakás (ez nem panasz) minden kényelme,de egyben minden gondja is, a páromtól (még ha olyan univerzális is) mégse várhatom el, hogy munka után segítsen, mert én nem értem rá. Tehát az ilyesmit akkor kell csinálnom, amikor Eszter alszik, de akkor mikor netezek?

Valinak és Szöszinek is igaza van, túl sok az új tag (mint én is), ti pedig már egy régi, összeszokott csapat vagytok, akik félszavakból is megértik egymást, meg ugye nagyon sokan személyesen is ismeritek egymást. Mire én végigolvasok egy napot és jegyzetelek, hogy lehetőség szerint mindenkinek válaszolni tudjak (kb. 1-2 óra), mire elküldöm a választ, az egész rég aktualítását veszti.

Ti tényleg egy jó kis csapat vagytok, maradjatok is meg annak! A talin meg úgyis meg tudjátok beszélni a sérelmeket.

Na jó, most már tényleg eldugulok.

Puszi mindenkinek!

Kriszta

Kép
lujzika

sziasztok! Most csak 2 mondatot!

Lino: én próbáltalak hívni is kétszer tegnap este matávon, de valszeg nem hallottátok! Kép MAjd ma is próbálom! És én hiányoltalak!!!
Panónak én írtam még tegnap mélt, és meg is beszéltem vele a dolgot!

Zsuzsa
zerko

Sziasztok!

Jajj lányok! Nem akartam én itt sértődéseket! Egyáltalán nem várom, hogy mindennap hiányoljon valaki! Csak rosszul esett, hogy Panóra nem reagált senki, na.

Lujzika: szerintem ha van időd, írjál! Nekem van két nagyobb lányom is, és ha mindenre reagálni akarnék, az bizony több óra lenne, és azt az időt tőlük veszem el. Meg Katica is már három és fél hónapos, nem alszik túl sokat napközben, így tőle is. De én mindig így járok Kép Valahogy sosincs időm a gyerekek mellett. Háztartásról ne is beszéljünk, mert mióta felújítunk a lakás úgy néz ki mintha bombatalálat érte volna.

Orsi: nem sértődtem meg Kép De tényleg! Csak én szeretek mindenkinek válaszolni, tudni hogy kivel mi van, és ez heti egy benézéssel nem megy. Örülök az éjszakáitoknak Kép

Zsuzsa: rossz a matávos telefonunk! Elvileg délután már jó lesz!

Soraya: írtam én is! Megkaptad?

Swen: nagyon köszönöm Kép Kép Kép Délután írok majd!

Katica most elaludt, úgyhogy azt hiszem mellé bújok én is Kép
Szilvi
lino

Sziasztok,
Tényleg nagyon sok a hozzászólás és időbe kerül mig átrágja magát az ember, nekem pedig mint újnak (eltekintve attól, hogy az első perctől kezdve olvastalak Benneteket) még nehéz is néha követni, hogy kivel mi van, de igyekszem.
Az idő kérdése: én anno amíg chatelni jártam (terhességem alatt nagyon aktívan) mindig ledöbbentem, hogy egyes anyukák 2-3 gyerekkel, hogyan tudnak egész nap a neten lógni, és mindig elgondolkodtatott, hogy akkor ki foglalkozik a gyerekkel és vajjon, ennyi net-time mellett milyen lehet a háztartásuk, jut-e idejük a párjukra stb. Szerintem ezt mindenkinek magának kell mérlegelnie, hogy hogyan osztja meg magát és az idejét. Nekem van olyan nap, hogy többször is be tudok nézni, de van amikor csak kétnaponta.
Nyilván amikor már Anna nagyobb lesz és több időt tölt fenn mint alvással akkor miatta lemondok a netről(már ami a szórakozás részét illeti, a munka net rész az úgy is kötelező.)

Zerko,
Passz, nekem így nem jön le a kép alapján mi Zsófi kedvec filmje, csak tipp Aladin???????

Kisdió,
Én hallottam a hasfal nem záródási dologról, ez az ún. nyitott hasfal kapu, ami kb. a köldök felett olyan 1,-2 cm-re lehet, ne aggódj záródni fog ez teljesen normális, szerintem a dokid is csak azért említette, hogy ha kitapogatod véletlenül ne ijedj meg.

Swen,
Jobbulást Nektek is! Bátortalanul jegyzem csak meg, hogy a gyerekorvos gyógyszer előírásait én tuti nem bírálnám felül, nyilván azért ír fel egyes gyógyszereket mert kell a pöttömnek ahhoz, hogy meggyógyuljon meg. Nem akartalak megbántani, csak azt gondolom, hogy nyilván ha az orvos barátném javasolja, hogy valamit hagyjak el akkor is inkább ezt előbb a gyerekdokival beszélném meg, hogy ő hogy látja és csak ezután hagynám el.

Szoszi,
Sajnos az élet nem mindig a vidámabb oldalát mutatja, való igaz, hogy ez a topic nem arról szól, hogy kivel milyen tragédiák történtek, de szerintem akik itt leírtuk a történeteinket jó volt "kiadni" magunkból. Én speciel direkt nem jöttem "ide" még a szülés előtt aktív tagnak, hiszen ha megkérdeztétek volna hányadik baba, biztos nem hallgattam volna el az elsőt, a storyval pedig nem akartam senkit "sokkolni."

Hiányolás-megsértődés: én ezt nem értem és nem is tudok ezzel mit kezdeni, nyilván aki ezen megsértődik az érzékenyebb időszakát éli, nem?

Kika
kika

Lino
KépKépKép Örülök!Kép Jó szunyókálást!Kép

Nem tudom mi van ma, valószínűleg megint front lehet, mert Gergő nagyon nehezen alszik el, sírdogál, szóval kész akciózás elaltatni, pedig már hulla álmos. És ma nem akar hason elaludni.Kép Eddig mindig úgy tettem le, de most csak háton hajlandó, aztán ha megfordítom már rendben van. Ki érti ezt?Kép

Na, megyek gyorsan kajálni.

PusziKép

Orsi

avocado

Sziasztok,
most mondjam, hogy bőgök?
Kicsit fáradt vagyok...meg ugye a hormonok is...

Visszaolvastam mindent, tényleg nem piskóta.

Tudjátok-e, hogy pont MA 1 éves a topik?!
Boldog szülinapot magunknak.

Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Zita! Bocsi, igazad van rosszul fogalmaztam. Csak a véleményedet kértem és én döntöttem. Minden felelősség az enyém, eszembe sem jutott bármit is a nyakadba aggatni! Továbbra is köszönöm a válaszod!Kép

Kika! A döntés az enyém, meg a felelősség is. Ilyen is vagyok, hogy én bizony nem fogadok el mindent száz százalékosan még olyantól se aki sokkal jobban ért hozzá, jelen esetben a az orvos. Ezt egyébként nem is akarom tovább ragozni, csak Zitát akartam tisztázni, hogy tőle csak némi infót kértem.

Swen

Botond Kép
EneseKép
swenson

Sziasztok!

Én igenis nagyon hiányolom Panót és Linót Kép én sem tudok mindig mindenkinek írni Kép Bár nálam is déltől be van kapcsolva a gép, és elolvasom, ha vki ír, de reagálni van hogy csak kétnaponta tudok. Sajnos egyre több gondom van a nagyfiammal, aki már kamaszodik, és a kicsi is sokat van fenn. Bár az is igaz, hogy a két nagyobb néha egész jól elvan, és ha a kicsi is alszik akkor megpróbálok írni, több-kevesebb sikerrel.
Panó, bocsi, hogy csak most, de köszönöm szépen a táblázatot (ilyen dolgok is sok időbe telnek nálam Kép )

Tegnap végra kakiltunk a 7. napra Kép Olyan volt, mint a szülésem. Csak itt én fogtam a kislányom kezét, és mondtam neki, hogy nyomj, nyomj.

Zsuzsa,
most csak neked: esetleg Hamupipőke???

Később megpróbálok jegyzetelve olvasni, és írni is Kép

H.
nalika

Anita: és az első jelentkezők a ma is aktívak közül:
1: Linda
2: Nanda
3: Szöszi
Gratulálunk nekik! Kép

Amúgy messze jártatok Zsófi esetében a megoldástól! A megfejtés: Apácashow!!! Kép

Zsuzsa
zerko

Lányok!

Én nem akartam ekkora port kavarni, mindössze annyi történt, hogy előre leírtam, hogy miért nem leszek mostanában. Szerintem nem írtam semmi olyasmit, hogy örökre eltűnök, meg azt sem, hogy bárkivel bármi gondom lenne. Csak az van, hogy én eddig mindig csak akkor írtam, ha elötte végigolvastam már a termést és próbáltam mindenkinek válaszolgatni. De ez mostanában egyre nehezebben ment, illetve nem is sikerült és senkit nem akartam megbántani azzal, hogy nem válaszolok neki, ezért gondoltam, kéne egy kis szünet. (Na erre tessék, már másnap itt is vagyok. Hiába, a függőség, az függőségKép)
Viszont szerintem abban igaza van Sorayának, hogy ennyi képet nem kéne felrakni, mert a modemeseknek így nagyon nehezen tölti le az oldalt. Inkább csináljunk albumokat és linkeljük be a képeket!
A poénok ellen sincs kifogásom, de azért tegnap tényleg egy kicsit sok összejött belőlük.
Az újak ellen sincs kifogásom, csak kicsit sokan jöttek egyszerre és Szöszihez hasonlóan kicsit keverem, hogy ki kicsoda, kinek mekorra a babája, ki szoptat, ki tápszerezik, stb. Arról nem is beszélve, hogy van, aki csak jön, ír pár napig, aztán eltűnik (pl. Kátolyi), így azt sem tudom, érdemes-e megjegyezni.
Lujzika, Bea és aki még nincs benne a táblázatban!
Ha akarjátok beteszlek titeket is a babás táblázatba, hátha akkor mindenki könnyebben nyomon tudja követni, hogy ki kivel van.

Bea!
Igazad van, én is még mindig pakolok az anyósom 35 éves gyereke után is! De talán a lányomban reménykedhetek!Kép

Süncsi!
Gratula a topic első fogához!

Bori!
Akkor boldog szülinapot nekünk! Küldjek egy kis jókedvet? Nekem most van!Kép

Swen!
Cataflamot én sem adnék egy 3 hónapos babának megfázásra, igazad van, hogy nem fogadsz el mindent, anélkül, hogy utánanéznél!

Nalika!
Jesszusom, már kamaszodik? Hány éves is? Milyen tünetek vannak?

Orsi!
Nálunk tegnap volt front, Beni akkor nem aludt.

Vali!
Mint már fentebb írtam nem sértődtem meg semmin és szerintem Linó sem! A talira én megyek egész családdal, remélem nem jön közbe semmi!

Kisdió!
Mellgyulladásoddal mi van? Remélem elmúlt!

Zsuzsa, Zita!
Köszi a mail-eket!

Úgy hallom Beni felébredt, puszi mindenkinek!
Panó
panó

Swen,
Nem akartalak megbántani, bocs hogy reagáltam.

Zerko,
Rá nem jöttem volna.Kép
Nagyon aranyos a kép mindkét csajsziról.

Kika
kika

Sziasztok!

Na látjátok, ma nem szabadultok tőlem, Katica meg itt ül az ölemben és püföli a billentyűket.

Kika: ha elolvastad volna a második levelemet, láthattad volna, hogy egyáltalán nem a hiányolás-megsértődésről szólt. Amúgy nem élem érzékenyebb időszakomat.

Chello: remélem ma jobb napotok van!

Süncsi: gratulálok Andriska (és a topic) első fogához Kép

Nalika: kösziKép

Kisdió: remélem rendbe jöttél!

Swen: cataflamot még én se vehetek be, nehogy átmenjen a tejbe! Mindjárt írok!

Na Mazsika nincs elragadtatva attól, hogy itt ülünk, pussz mindenkinek:
Szilvi
lino

Ja, csak azt nem írtam, hogy azért nem szabadultok ma tőlem, mert nem kellett a lányokért menni az oviba, anyunál vannak és ő viszi őket holnap Kép
lino

Sziasztok!
Mar megint itt en is...Nem az volt a baj, hogy szomoru dolgokat irtatok, hanem nekem nem volt akkor hozza hangulatom...de nem ragozom tovabb.

A sok-sok evfordulo:
1.-1 eves a topik!?!?! Ennyi ideje rontom itt a levegot? Akkor ez nem futo bolonderiaKép
2.-1 eve menstrualtam utoljara!(swenKép jutatta eszembe ezt az evfordulot) Mennyit sporoltam a beteten...
3.-Megvan a topik elso fogacskaja!!!

Aztan valami amit ma lattam:
Kesobb mentunk setalni, jottek a fiatalok a sulibol es a parkban ultek a fiuk-lanyok a padon es fogtak egymas kezet es ego szemmel beszelgettek. Es eszembe jutott, hogy nekem is mennyit fogtak a kezem es en is mennyit ultem ott...Es hogyha lanyom lesz es orakat fog ott ulni a hideg padon es nyulank, pattanasos kamaszok fogjak szediteni, akik csak "azt" akarjak, akkor nagyon merges leszek!!!! Kép Es mar seta kozben gondoltam, hogy ezt a gondolatot meg kell osztanom veletek...

szoszi
U.i:Ma meg jovok, mert a fuggoseg az fuggoseg...Kép
szoszi

Szép jó estét!

Úgy érzem én is hibás vagyok, amiatt, hogy páran (részben) elköszöntök a topictól. Ráadásul én nem is vagyok "törzsvendég".
Önző módon nem gondoltam pl. a modemesekre.
Lányok ne menjetek el! Van úgy hogy én sem udok jönni egy hétig, aztán meg itt vagyok naponta többször. Látom, hogy van egy összeszokott csapat, akik neten kívül is találkozgatnak, telefonálgatnak, de mégis itt van a legtöbb csevej.
Nem baj, ha nem tudjátok visszaolvasni; egy hét után, sokszor két nap után nekem se megy. És én is jegyzetelek.Kép
Egyszerűen mindenki akkor jöjjön, amikor tud. Ha egy mondat erejéig, akkor annyira.

Cici: Köszönöm kérdéseket, aggódásokat mindenkinek: Vége! Az öt órai szopit addig erőltettem, amíg nem éreztem, hogy lazul egy kicsit a görcs. 3/4 cici már egy kemény, fájdalmas görcs volt. Nem volt egy élmény ez a 24 óra. reggel óta nyűsztettem: meleg borogatás, fejés, szopi, masszír.
Du. voltunk dokinéninél (szokásos heti vizit), és a védőnő azt javasolta, miután mondtam, hogy mindent kipróbáltam, hogy sertés- vagy libazsírt tegyek vastagon a mellemre, takarjam be 2 órára, aztán zuhanyoztassam le. Látni kellett volna Apa arcát!Kép Az utcán meg is jegyezte, hogy olyan szaga lesz a cicimnek! Mehetek a gyerekhez aludni! Kép

Szöszi: én is már elképzeltem, hogy a fiam egyszer beállít majd egy iruló-piruló kislánnyal. És fiát féltő sárkánnyá változomKép

1 éves topic: tavaly ilyenkor nagyban ment a babaprojekt! Volt egy hosszú hétvége októberben, akkor kimentünk Prágába. Imádkoztunk a St. Vitus székesegyházban, hogy foganjon meg a gyerkőc. Pont akkor ovuláltamKép De egy hónappal később érkezett. Biztos sok meghallgatni valója volt a Jóistennek! (Erről jut eszembe: talán decemberben már nekünk is lesz keresztelőnk!)

Anitabori: bőgés hessss!!! Küldöm a pozitív sugarakat innen a IX. ker-ből! Kép

Süncsi: FOG!!!Kép És hol, melyik?

Nanda: hogy vagytok?

Kika: nem sütöttem baklavát; Apával kiegyeztem egy gríztortávalKép

Már megint sok lett belőlemKép

Szép estét és jó éjszakát mindenkinek! Megyek vasalni, vacsizni, tekerni és Apával foglalkozniKép

Kép
kisdió

Sziasztok!

Ma Tomi korabban hazajött és elvitte Andriskat kendözni, gondoltam netezek egy kicsit, erre mit latok??
En bevallom, hogy mostanaban mindenkit elhanyagoltamKép és legutoljara is csak a fényképekre reagaltam és Orsinak (mert az volt az utso iras). Mostanaban ennyire futotta, mindig elnézést kértem érte, mert zavart, hogy nem tudok személyesen irni.

Köszi a gratulaciot a fogacskankhoz MINDENKINEK!
(remélem tényleg fog, még csak egy pici fehér foltocska latszik, pénteken megyünk dokinénihez, majd megmutatom)

Lino,
jajj de jo, hogy mégsem mentél el! Kép Kata ügyesen gépel!

Orsi,
akkor mar értem!Kép
Az egyszeri kelés mar nagyon jo!Kép Majd megtanuljak a mieink is, hogyan kell aludni...

Szöszi,
jol eltüntél a multkor fogat mosni...Kép
én is készülödöm mar!
Bazsi lehet, hogy a széditök oldalan lesz!Kép

Swen,
fogalmam sincs, hogy ezutan hogyan fogank jönni a fogak, még nem volt idöm megnézni ezügyben a szakirodalmat, de szandékomban all. Olyan hütöben tarolhato ragokat probalok neki adni, de csak rövid ideig veszi a szajaba, aztan eldobja. Most magyarazzam el egy 4 honaposnak, hogy azt kell ragnia, mert az hüsit?Kép
Jobbulast Herkulesnek!
(az alvas miatt folyamatosan irigykedemKép)

Pano,
na, erre nem is gondoltam foto-ügyben, de mar rég akarok albumot csinalni, csak soha nem jutott ra idöm, egyszerübb volt ide feltenni a képeket.
En örülnék egy uj tablazatnak, de csak ha jut idöd!

Zsuzsa,
én a Hofehérkére gondoltam. Milyen maradi vagyok..Kép

Nalika,
kakilasKépKép A fö, hogy sikerült!

Bori,
jajj, ne csinald! Remélem, csak atmeneti és a hülye idö vagy a k... hormonok.
Boldog szülinapot magunknak!

Lujzika,
én is 40m2-röl költöztem egy hazba, enyhén érzem a különbséget, nem gondoltam volna! Pedig nekem van segitségem heti 2 oraban, mégis durva. A mult héten pl szabad pillantaimban a teraszt szépitgettem, de kész lett!Kép
A repülös tanacsért még anno: köszi.
Szerintem gyere, amikor az idöd engedi.

Kika, Zita, Lindus
puszantas Nektek

Ja, és szombaton este repülünk. Két autoval jönnek értünk a reptérre.. Alig varnak bennünket..Kép

Most megyek, kihasznalom az idöt egyedül és vasalok..

Puszilok mindenkit
Süncsi
süncsi

Kisdio,

jobb felsö 1-es vagy 2-es? Nemtom...
örülök, hogy jobb a cicid!

Süncsi
süncsi

Sziasztok,
gondoltam benézek és látom,hogy ma van az 1 éves évfordulónk.És a Maxika-ezt csak az olvassa aki nem szemérmesKépKépKép-ezen napon fogant 1 éveKépKépKép.Szülinapi ajándék apátólKépKépKép.
Mayának is most lesz 17-én és annak ellenére,hogy úszunk a náthában,nagy buli lesz vasárnap.Kép

Swen:
Maxi is egész éjszaka szörcsög szegény,de nem ébred fel a drágám,és nekem nincs szívem felébreszteni.Amúgy én a Sterimar Orrspary-t használom,és nagyon jó,kicsit hagyom hatni,és utána porszívózom.
Itt jegyzem meg,hogy buta fejjel,hittem a jó reklámnak,megvettem a LIVINGLAB orrszívót,és olyan gyenge szívóereje van,hogy semmi értelme nem volt.Akkor viszont mire jó?Kérem az ötleteketKép

Most el Úrficska ébredezik...

Puszi,Nanda
nanda

SziasztokKép

Gyorsnak kell lennem, mert nemsoká fürdés lesz.
Gergő megint ugyanúgy nyűglődött és aludt el Apuci vállán, mint tegnap.Kép Kép Most mit csináljak? Nem tudom ez mennyire jó így, de egyelőre már van valami kis rendszerünk, nagyjából 3 óránként szopcsizik nap közben és általában 8- fél 9 körül van az utoló szopcsija. Most akkor bolygassam meg ezt? Félek, ha túl korán lenne, mondjuk 1 órával korábban az utolsó szopcsija, akkor nagyon korán kelne és akkor az éjszakánk borulna. Van valakinek ötlete? Vagy jó ez így, aztán majd alakul ez is? Igaz ma keveset aludt, elég rossz napunk volt, tuti az idő.Kép
Remélem éjjel rendben leszünk, mert én is elég hulla vagyok, ráadásul kicsit depis is.Kép

Hallod Bori? Én sírni nem sírtam, de eléggé magam alatt vagyok.Kép Te jobban lettél? Küldöm a puszikat, igaz most az enyémek sem túl vidámak.Kép

Süncsi
Gratula a fogacskához!Kép
Éjszakai 1x kelés: igazándiból már nagyon régen így van, reménykedtem hogy majd "javul".Kép De én ennek is nagyon örülök, egyszer majd csak átalussza az éjszakát.Kép

Most mennem kell.

Puszi mindenkinek!Kép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Szöszi! Végre előkerültél!Kép Mit csináltál te abban a parkban, hogy ennyien gratuláltak?Kép A fiad meg nem is félted, hogy valami elvetemült nimfomán nő veti ki rá a hálóját aki csak azt akarja???Kép S akkor a további nevezetes események:

4. Maxika megfogant!
5. Orsi Gergője 9 hetes!
6. Linda Gergője 10 hetes!
7. Panó Benije 11 hetes!
8. Botond 15 hetes!

Tényleg hétfordulósok! Beadtátok a Konakiont? Én elfelejtettem, úgyhogy holnap pótlásKépKép.

Remélem jól számoltam!Kép

Lujzika! Az időbeosztásról csak annyit, hogy mindenki eltőnik több-kevesebb időre közülünk is. Főleg szülés után voltak nagy szünetek, de méág most is. Úgyhogy mindannyian küzdünk az időbeosztással!Kép

Lino! Én is írtam neked!Kép Kicsit zagyva de remélem a lényeget érted! Végül is aludtál Katicával, Meg azt sem írtad meg, hogy később lett láza? Ő már kúszik? Most Botond elkezdte a popsiemelgetést hason. Ez annyira mókás! Ha meg tudja támasztani a lábát, akkor totál kinyújtja a lábát, a popsija meg az égnek mered, az arca viszont az ágyon, s azon csúszik előre. S iszonyúan nyög hozzá.Kép Most úgy néz ki négykézláb hamarabb fog haladni, mint hason kúszva, persze tudom még sokat változik a mozgása.Kép

Bori!Na ne csináld!!!! Tessék visszaszerezni a grafomán címed!!!KépDe sokat kell ám írnod, hogy meggyőzz!Kép

Zsuzsa! Én meg a mesefilm kategóriáig jutottam.Kép

Panó! Köszi.Kép Már régóta akartam kérdezni, te hogyhogy lila vagy itt?Kép

Kika! Nem bántottál meg, csak úgy mondtál véleményt, hogy nem ismered a körülményeket meg a hátteret. Meg ebből a kérdésből nem is akartam
vitát,kizárólag Zitától akartam megkérdezni egyet s mást,ezért is írtam neki privátban. Most is úgy érzem jól döntöttem, s bár tényleg nem kértem e témában véleményt, nagyon öülök, hogy más tapasztalt anyukák is megerősítettek. De ezzel nem azt terjesztem, hogy bárki bírálja felül az orvosokat!!!!Hiszem, hogy soha egyiküket sem az ártó szándék vezérli.

Süncsi! Nem jól nézed a dolgokat, nem elhanyagoltál, hanem a családoddal törődtél! S ez tök jó dolog, egyáltalán nem kell elnézést kérned!!!KépTényleg hol jön a fogacska, alul vagy felül?

Nanda! köszi a tippet, nekünk valami fiziológiás sóoldatot írt a doki, s mára már meg is volt a hatása, most már lehet szívni rendesen. De szegénykém sír tőle rendesen.Kép

Orsi! A depit te is űzd messzire! Kívánom, hogy tudjatok pihenni rendesen!!!

Jó éjt mindenkinek!

Zsuzsa, Linda, Panó megpróbálok még mailt írni, akinek nem sikerül most majd holnap!

Swen

Botond Kép
EneseKép
swenson

Süncsi: GRATULA az első foghoz!!!!! Talán az éjszakák is rendbe jönnek hamarosan! Nekem azt mondta a dokinéni, ha felébrednek próbáljuk meg őket vissza altatni. Szerintem ő még életében nem próbált éjszaka egy farkas éhes csecsemőt elaltatni, neki sem sikerülne. Ha véletlenül felébrednek én inkább enni adok nekik.

Chello: OLTÁS Kép

Swen: Remélem, hamar meggyógyultok.

Zsuzsa: Edina nagyon szép baba. Én sem jöttem rá Zsófi kedvenc filmjére, pedig az apácashowt én is szeretem.

Kisdió: Jó hogy megoldódott a mell feszülésed. Ez a zsír dolog tényleg segített???

Lujzika: Én most visszaolvastam, volt-e az írásomban valami bántó számodra, vagy félre érthető. Én továbbra is várom a bejelentkezéseidet, ha lesz időd.

PANÓ, LINÓ, SORAYA: gyertek amikor az időtök engedi. Engem mindig is ámulatba ejtett, hogy mennyi energiátok van három gyerek mellet. Én valószínűleg teljesen elvesznék benne.
Utána láttam, hogy vissza jöttetek, szuper!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anitabori: 1 év !!!!!!!!!!!!!! Ez volt az első jó hír a mai napon. Köszönjük!!!

Nalika: Látom, nem nagyon akartok lemaradni tőlünk kaki ügyben, remélem 1-2 hónap és megoldódik ez is a picikéinknél.

Most ennyi mert álmos vagyok.

Vali
cvali

Sziasztok,
ahogy végigolvastam a hsz-ket, azért úgy látom, jobb lett a közhangulat.
Nagyon szeretném, ha együtt maradnánk!!! Olyan fontos nekem ez a társaságKép
Bocsánat, de én is elfelejtettem a modemes nehézségeket, nem gondoltam volna, hogy az ennyire nehézzé teszi a letöltést.
Aludjatok jól mindannyian, babák, tesók, apák és anyabarátnőimKép

puszi
Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Swen
Gergő még csak 8 hetes.Kép És hétfőn lesz 1 hónapos.Kép

Én még ilyen gyereket nem láttam, aki enyire küzd az elalvás ellen! De komolyan! A ma esti altatás kész akció volt, mindent be kellett vetnem, de végül úgy tűnik sikerült! Kopp-kopp.
Megyek is a zuhany alá!Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Vali!
Ikres anyukaként se panaszkodj, van ott elég dolog!Kép

Soraya! Húúú a modemes dologba én sem gondoltam bele, bocsi!KépKép

Orsi! Akkor a heteseknél mindenkinek eggyel kevesebb a babája, csak Botondé biztos 15.Kép

Mailok megírva, küldve! Hulla vagyok! Tényleg mentem!

Szöszi! Ez csalás! Nem is jöttél megint.Kép

Swen

Botond Kép
EneseKép
swenson

Huh, talán végigolvastam mindent.

Süncsi,
gratula a 4 hóhoz, és az első fogacskához. Remélem nem fogja nagyon harapni vele a cicit Kép

Linda,
grat a 2 hóhoz! Mi volt a kontrollon?

Swen,
kösz, hogy figyelmeztettél a Konakionra, tegnap lett volna esedékes Kép Jó ötlet a kamillatea, csak én nem igazán szeretem a teát

Zsuzsa,
pedig nagyon Hamupipőkének volt öltözve Kép

Soraya/Kriszta,
nagyon szépek a képek, főleg ahol ketten vagytok Kép Én tudom, mit jelent modemezni Kép Nekem is csak 2 hónapja van kábeles. Apa meglepett vele: szombaton hazamentünk a kórházból, szerdán megrendelte és pénteken már megvolt.

Vali,
SúlyokKép Sétás képek Kép (én mikor mehetek veletek?) Hát igen a kaki Kép Bár most én a kékszőlőlével próbálkozom. Kisbabánál ugye nem ajánlják, mert hajt, de majd meglátjuk. Egy-két pohár naponta nem lehet nagy gond, egyébként úgyis csak vizet iszok.

Chello,
azért szép hízás a 24 dkg is. Kép

Zita,
az én nagyfiamat sem érdekli a foci. Annyira, hogy neki kötelező lenne (testnev.tagozat) de a tanár megkérte, hogy inkább mellőzze az edzéseket.
A körutatok nem lehetett semmi!

Kisdió,
biztos rendben lesz Ákos pocija!

Panó,
10 éves lesz jan-ban. Kezd nagyon szemtelen lenni. Kép És bár nagyon okos (ő jár matekversenyekre az osztályból) de a házifeladatait nagyon lusta megcsinálni Kép De reménykedem Kép És a te Petiddel mi a helyzet? Beni súlya?

Szilvi,
milyen jó tud lenni egy anyuka Kép Bezzeg kamaszkorunkban sztem sokan nem így gondoljuk Kép

Szöszi,
háááááát a féltés! Igen ez nagy probléma számomra is már most Kép

Orsi,
Gergő nem 2 hónapos lesz? Kép

Anita,
puszi Kép

Amatőr Hajni,
ugye nem sértődtél meg???????? Hiányzol ám...

Anikó és a többiek ???

bocsi, kicsit hosszú lettem

Hajni
nalika

HelloKép
Egy fel perces arany, mert Balazs most ebredezik...

OrsiKép
8 hetes es hetfon lesz egy honapos??? Kép KIzart...

Hat, tenyleg fel perc lett, de arany, mennem kell.
szoszi
szoszi

Jó reggelt!

Most még aranynak tűnik, de valaki biztos megelőz mire befejezem. Esetleg Szöszi egy perccel!Kép

Orsi!
Ezek a babák néha nagyon tudnak kűzdeni az elalvás ellen, félnek, hogy lemaradnak valamiről míg alszanak!

Swen!
Szerintem azért vagyok lila, mert megnézted a profilom. Nézd meg másét is, ne csak én legyek lila! Nekem fogalmam sincs hány hetes Beni, de én is úgy tudtam, hogy 4 héttel fiatalabb Botondnál. De akkor ezek szerint 5-tel? K vitamint megkapta.
Mail-t köszi, ha lesz időm megy a válasz!

Vali!
Azért neked se lehet könnyű az ikrekkel, nem tudom cserélnék-e veled!Kép

Nalika!
Az okos gyerekek általában lusták szoktak lenni.
Matekversenyek? Az igen! Én is jártam annak idején ilyesmikre. Ő kitől örökölte az eszét? Inkább legyen lusta és okos, mint buta és szorgalmas! Benit a 2 hónapos oltás óta nem mértük, nekünk ugyanis nincs itthon mérlegünk. Legközelebb csak a 3 hónapos oltásnál lesz mérés. Remélem azért hízik rendesen, bár nekem egyik gyerekemnek sem voltak olyan hurkái, mint Edinának. Beni is inkább manöken alkat, mint Chello Noncsija. Viszont már kinőttük a 62-es ruhákat.

Bori!
Remélem ma már jobb kedved van!

Mindenkinek szép napot!
Panó
panó

Szöszi!

De örülök neked!Kép Úgy látom rá kell hajtanom, mert már 10 perc az előnyöd!

Panó
panó

Na majdnem lekéstem a dobogóról!

Most is csak bejelentkezem aztán majd jövök ha tudok. Ill. annyira még futja, hogy ezennel megalakítsam a MBFC-t! Kitaláljátok milyen klub?

Ha nem akkor majd megsugom de lényeg, hogy várjuk ide Beni és Kamea babákat na meg azokat akik úgy érzik még nem férnek be a másik klubba. Kép

Szöszi, Panó, jó reggelt Nektek és persze a többieknek is akik még alszanak vagy babáznak.

chello
chello

Chello!

Csak nem Manöken Babák Fun Club? Kép

Panó
panó

De igen, Panó! Ügyi vagy hogy kitaláltad ! Kép

Beni babának van kedve csatlakozni?

További jelentkezőket várunk. Kép Kép

chello
chello

Swen,
Valóban nem ismertem a teljes hátteret, csak amit itt leírtál és arra reagáltam. Az is igaz, hogy nem kértél véleményt, én pedig reagáltam, de azt gondoltam, hogy "nyilvános" a dolog talán leírhatom én is a véleményemet, ennyi és nem több. Véleményemet fenntartva, csak egy kérdés ragadt bennem, de nem kell rá válaszolnod: akkor minek viszed a gyereket orvoshoz, ha úgysem azt teszed amit mond?
Amúgy az én dokim Annának panadol baby szirupot ajánlott, elolvastam a használati utasítását, az összetételét (nem vagyok orvos, mégha eü. joggal is foglalkozom) beadtam neki és tényleg jobban van. A cataflam cseppet hallottam már babáknak adni és a makacs gyulladásos folyamatokon tényleg csak az segít, szerintem még mindig jobb alternatíva mint az antibiotikum, de való igaz a döntés és a felelősség is a Tied.

Egy időre átmegyek ismét passzív olvasóba, kívánok nektek a talihoz jó szórkaozást, a betegeknek jobbulást és mindnekinek a legjobbakat!

Lujzika,
írtam mailt!

Kika
kika

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?