Új privát üzeneted érkezett!

Maci
Nagyon tetszik, hogy szoptatás közben írsz!Kép
Kézben elalvásKép Nekünk csak este van egy ilyen időszak, nyűglődés stb., aztán elalszik Apa vállán. Most is ez van. Csak a baj az, hogy ez még fürdetés előtt van.Kép Most nem tudom, hogy lesz, felébresszem? Eddig mindig félálomban volt, de most úgy tűnik elaludt.Kép

Ezt fél 9-kor írom, de megyünk fürödni, majd folytatom.

Na itt vagyok megint, Gergő édesen alszik én meg megpróbálok válaszolgatni.

Rita
Lili mászásaKép Hát igen, innentől kezdve lesz mire figyelni!

Kisdió
ZokniKép Ismerős!Kép
KenguruKép Nekünk Gergő eddig nem akarta, de szerintem még kicsi hozzá, talán majd később.

Swen
Azért ne légy frászban a klubb miatt!Kép
Tényleg, Szöszi hova tűnt??? Aggódok!Kép

Most megyek és megpróbálom megnézni a tegnap videóra felvett filmet. Aztán szunya, mert már most leragad a szemem.

Puszi és jó éjt mindenkinek!Kép

Orsi

avocado

Arany??? Kép

Mi ma 7-kor keltünk Kép

Ha alszik majd a lányka, jövök!

Zsuzsa
zerko

Sziasztok!

Mi fél hétkor keltünk, de van tüsszögés, úgyhogy lehet, hogy doki lesz a dologbólKép. Ilyenkor ne vigyem ki a levegőre ugye?

Swen

Botond Kép
EneseKép
swenson

Szia Lányok!

Ma éjjel se nagyon aludtunk, Gergő szörcsögött ezerrel,nem bírt aludni. Kivettem, orrszívás stb, de nem sok eredménnyel. Milyen nátha ez ami csak éjjel van?! Mindenesetre nem viszem csütörtökön oltásra az tuti.

Rita: persze, gyertek csak nyugodtan, örülnék nektek! Kép Majd mailben letárgyaljuk mikor jó nektek! Kép

Kika: jobbulást!!

Zsuzsa: nagyon jól esett amiket írtál, köszönöm! KépAmúgy nincs plusszban már semmi, csak ami eddig, de valahogy olyan fáradt lettem. Néha úgy tűnik magam vagyok. Kép Nem is értem Egcsi, hogy bírta, bírja apa nélkül.

Swen: tudom a mail, na ma nekiállok ha bömbiznek is a krapekok! A takarításban egyetértek, csak én sokszor nem vagyok képes elvégezni. Ha a kicsi bömbizik, Dani meg nyúz, akkor nehéz. Meg délelőtt megyünk sétálni és mire viszaérünk, kaja, jó esetben szundi. Legalábbis az egyik kölköcskének. Akkor próbálkozom meg a pakolással, vagy a netezéssel. Kép Most is Dani már kiöntötte a teát a padlóra és bekakált... Megyek is. Tényleg Swen ugye jösz a talira? Apástól jösz?
Puszi!

Szösziiii!! Hahó, merre jársz???

Linda

Amúgy tegnap volt Gergő 2 hónapos! Hogy megy az idő. Kép Ja és ma megyek vissza a 6 hetes Kép kontrollra végre. Eddig ugye nem volt módomban. Kép
bellana

Lányok!

Ma vidám napot tartunk!

Az ördög sosem alszik!
Kép

Kép
kisdió

Sziasztok!

Linda! Annyira sajnálom Gegrőt, én is frászban vagyok, hogy mi meg most kezdjük Botonddal.Kép Most épp alszik a drágám, még azért reménykedek. A talira nagyon készülök, de csak ketten megyünk, apa nem érezné magát jól ennyi kisgyerekes anyuka között.Kép Takarítással meg írtam, hogy nektek még plusz egy-két gyerekkel ezerte nehezebb lehet!Kép

Kakigonddal küszködő anyukák! Képzeljétek, ma reggel Botond ismét termelt egy nagy adagot!Kép Utánagondoltam és egyre inkább meggyőződésem, hogy ez azért lehet, mert ÉN literszámra iszom a kamillateát. Tudjátok a torkom miatt kezdtem, de úgy látszik erre is jó, nekem is meg a babának is. S kb. két napi fogyasztás után jelntkezett a hatás Botondnál. Tudjátok ez is csak egy ötlet.Kép

Swen

Botond Kép
EneseKép
swenson

Linda! Boldog két hónaposságot Gergő babának!!!!!Neked meg szorítok a kontroll miatt!!!Kép

Kisdió! Nagyon jó ez a kép!Kép

Swen

Botond Kép
EneseKép
swenson

Jó reggelt!

Ez nem igazság! Mi is 7-kor keltünk, de a leányzó megérezte, hogy anya netezni akar, és nem hagyta!

Swen! Hát ti is elkaptátok? Jobbulást!! Amúgy én is csodálom a többgyerekeseket! Én ráadásul nem is főzök, úgyhogy Téged is! Ami a pszichoanalízist illeti, az se rossz, ha te így érzed jól magad!

Rita, Fifianyu!
Járóka: még mi se vettünk, de lassan időszerű lesz. Lehet, hogy rémhír, de egy barátnőm szerint az az apróhálós járóka rontja a babák szemét, és fejgörcsöt okozhat. Hát nem tudom?!

Melinda!
Hogy én nálad mindig melléfogok! Csak a sütőtök miatt gondoltam a hasfájásra, bocsi!

Zsuzsa! Én nem is kívántam boldog 4hónaposságot, ugye csütörtökön mentek oltásra?

Kika! Jobbulást a csemetének. Porszívós orrszívó?

Linda!
Mi a baj?

Kriszta

Kép
lujzika

Firkák:

A kisbaba olyan mint a Nescafe. Könnyű megcsinálni és egész éjjel ébren tart.

Egy csomó olyan segédeszköz létezik, amivel a nők szexuális kedve növelhető. Itt van például a Mercedes-Benz 380SL.

Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja:
1. Ki találta fel a munkát?
2. A többiek miért nem verték agyon?

A világon 10 fajta ember létezik. Az egyik érti a bináris számokat, a másik nem.

A régész az az ember, akinek a karierje romokban hever.

A hippi olyan ember, akinek olyan hosszú haja van, mint Tarzannak, olyan a járása, mint Jane-nek és olyan a szaga, mint Csitának.

Gyerekkoromban nagyon utáltam, mikor az esküvőkön a vén nyanyák csipkedték az arcom a következő szöveggel:
- Lehet, hogy te le leszel a következő...
Csak manapság hagyták abba, mióta ugyanezt csinálom nekik a temetéseken.

Széttörlek mint postás a CD-mellékletet.

A számítógépek sohasem fogjak átvenni a könyvek szerepét. Nem állhatsz rá egy floppy lemezre, hogy elérj valamit egy magas polcon.

Ha éhes vagy, nyalj sót, akkor szomjas leszel!

Nincs, ami olyan szentül megpecsételne egy barátságot, mint a közös hányás.

Van a tér-idő kontinuumnak egy olyan pontja, amely magába szippantja a kulcscsomókat és a fél pár zoknikat.

Ha egy nő egyenlő akar lenni a férfiakkal, akkor nincs benne semmi ambíció.

Nem az a baj, hogy nagy az isten állatkertje, hanem hogy alacsony a kerítés.

A részegség az, amikor három ember beül egy szobába, megisznak egy-egy üveg Whiskeyt, az egyikük kimegy, a másik ketto pedig megpróbálja kitalálni, hogy melyikük ment ki.

Kép
kisdió

http://svt.se/hogafflahage/hogafflaHage_site/Kor/hestekor.html

Hangszórót bekapcsolni! Kattintsatok a lovak fejére!

Kép
kisdió

A nap képe:
Kép

Kép
kisdió

Német terelés:
Kép

Kép
kisdió

Kisdió!

Hatalmas mindegyik, de főleg a lovak!

Én meg bemutatom a férjem, aki azért olyan univerzális, mert így néz ki!Kép

Kép
lujzika

Re! Kép

Swen: kiviheted, de inkább dél felé, és napra!
Amúgy Edina is "félárbócos". Nem tudom, hogy náthás lesz, vagy sem!
Csak a tüszi miatt nem kell doki! HA ömlik az orra, vagy lázas, akkor vigyed csak szerintem!
Ez a pelenka dolog már csak így van!
Kaka: hurrá! De minden nap nem kakilhat annyit! Kép
MA írok mailt!
Nekem is hiányzik már Mucska lendülete, ételötletei Kép

Bellana: kamillás gőz!!! Az segít! HA teheted, ússzon benne a lakás éjjel nappal! Hamarabb rendbejöttök! Csöpögtetsz neki?
Az oltással egyetértek!
Valóban nehéz lehet Egcsinek, de ugyan közhely, de neki egy van! Én Valit csodálom...
Kitartás, tudod csak jobb jöhet!!! Kép
A kontrollhoz szurkolok! De most gondolom minden oké lesz! Kép
Gratula a 2 hónaphoz!

Orsi: akkor javulgatnak az esték??? Kép

Kika: milyen volt az éjszaka? Hogy van Anna???

Grafomán Anitánk merre jár? ÉS Szöszi??? ÉS Lino???

Alicénak írtam a taliról, még nem tudom, jön-e...
Zsuzsinak írt valaki mailt???

Zsuzsa
zerko

Riport vidéken

Lemennek a Duna tévések a paraszthoz, feltérképezni, hogy
hogyan is telik el vidéken egy nap. Megkérik, mesélje el,
hogy zajlik egy napja.
- Hát reggel fölkelek, oszt iszok egy stampedli pálinkát.
- Állj, állj, ez így nem lesz jó!! Nem mondhatjuk a nézonek,
hogy maguk már reggel is isznak. Tudja mit, mondja azt, hogy
reggel fölkel, és elolvassa az újságot. Na, tessék!
- Nohát, reggel fölkelek, oszt elolvasom az újságot. Adok a
malacoknak, oszt kiolvasok még egy újságot. Délelott kinn
vagyok a muhelyben, oszt kiolvasok két-három könyvet. Ebédhez
még kiolvasok két magazint, aztán a birtokot körbejárom, közbe
elolvasok egy könyvet. Este behajtom az állatokat,
aztán kiolvasom az esti újságot. Utána átmennék a könyvtárba,
de az csak tízig van nyitva, úgyhogy aztán átmegyünk a
haverokkal a Józsihoz, mer'neki van saját nyomdája...

Kép
kisdió

A hét akciója:
Kép

Kép
kisdió

Kisdió: ördög! Kép A lovas nekem télapókkal van! MAjd decemberben elküldöm! Kép
Poénok Kép Mindjárt én is teszek fel párat!

Swen: kamilla Kép

Lujzika-Kriszta: akkor tervezem (oltás)!
Férjed Kép Jó poén!!!

ZSuzsa
zerko

Kisdió Kép A poén Hofira emlékeztet .)

Akkor az enyém:
Márai aforizmák

Boldoggá az tehet, aki boldogtalanná is.

Van, akit azért gyűlölsz, mert szeretni is tudnád.

A biztos megöl, de túléled. A kétely éltet, de belehalsz.

Az igazit elhagyjuk a többiért. A többit az igazi miatt.

A szép rögtön kell. Az igazra alszunk egyet.

Hibái miatt nem kell, vagy nem kell s ezért hibás?

Ha gyűlöljük, jósága is sért.

Aki szelídít, korcsosít is.

A legfájóbb kín örömet színlelni.

Sebzett szív csak sebezhet.

Eszünk vádolható. A szív törvény feletti.

Szívünk lebeszélhető. Rá sosem.

A vágy lehet ál. A csömör valódi.

Lelkünknek elég a kép. A testnek keret is kell.

Testet lehet venni. Lelket csak eladni.

A férfi addig él, míg kíván. A nő, amíg kívánják.
zerko

Igen, ma mindenkinek kell küldeni valami kedveset, vagy humorosat! Kép

Én most el... Le kellene már venni pizsamát...Kép

Kép
kisdió

és a képek:

Kép

Kép

Kép

Kép
zerko

Egy-két képem nekem is van:
felüljáró:

Kép

frusztráció:

Kép

Kép

pohártartó:
Kép

Kriszta

Kép
lujzika

Sziasztok,

jöttem kicsit benézni. Minden ok nálunk, Martin szépen no. Az éjszakák is alakulnak, 1 max 2 kelés van.
Képek az albumban: ITT

Mindenkinek puszi
Kriszta

Ui: nem könnyítitek meg a dolgát azoknak, akik szeretnék a hozzászólásokat gyorsan átfutni, mert többre nincs idejuk. Elég nehéz a sok kép/vicc között megtalálni azt, ami a lényeg lenne.
soraya

Üdv minden "friss" babásnak!KépKép
Lujzika!
Válasz a Túlélősben, majd írok mail-t is.
Sziasztok,jó babázást mindenkinek!Kép
M.
tengerecki

Kedves Soraya!

Ne haragudj a viccekért, de valahogy most olyan jól indult ez a nap, volt már szomorú napunk is!

A gyerkőc gyönyörű!

Szintén Kriszta

Kép
lujzika

Sziasztok,
na lesz elszállt amit begépeltem, hurrrrrrá, írhatok újat.
Nekem tetszenek a viccek és a képek.

Lujzika,
Jó pasi a férjedKép

Kisdió,
Mi van a baklavával?

Swen,
nekem tetszik ez a fajta hozzáállás, nem görcsölsz annyit dolgokon és örök optimistán szemléled a dolgokat, áruld el a titkot!

Bellana,
Párásítás????

Annának tegnap nem volt láza és ma sem, orrszipákolások mennek, plussz a vitaminok (C és Ca) bár ez utóbbi fogalmam sincs miért kell, Ti tudjátok??

Bnm,
Breki is én vagyok, csak elfelejtettem az azonosítómat, sőt Justitia is én voltam aki anno Zerkoról hozott híreket.

Most el majd még jövök.
Kika
kika

Sziasztok!

Sajnos kevés az időm, de gyorsan írok magunkról. Talán este 8 után már tudok többet is visszaolvasni.

Köszi, hogy kérdeztétek Tomikát. Végül is 9. napon kakilt, de egy kis rásegítéssel. A 8-9. napon már elég nyugtalan volt. Éjszaka is felkelt, napalli alvásainál fel-fel visított, és elég nyafka (nyűgös) is lett, végül a férjem nem bírta tovább és azt mondta adjunk neki kúpot. Egy felet adtunk, de szerintem azt is rosszul adtam be, mert csak 4 óra múlva kakilt, de a kúp ott virított sértetlenül a kaki közepén. Most nem tudom eldönteni egyébként is kakált volna, vagy csak a kúp miatt.

Más: Új produkciója: Felveszi a mellé letett rágókát, beteszi a szájába és átveszi a másik kezébe is Kép. Eddig ezt még nem csinálta.

Alina is elég ügyes, de őt ezek a szájba veszünk dolgokat című dolog sosem izgatta túlságosan, helyette állandóan gagyog és rázza a játékokat majd figyeli.

Képzeljétek el megcserélődött a két gyerek, Alina sokkal nyugodtabb mint Tomika. Hmm??? Ezt nem gondoltam volna korábban.
Tomika :6 kg. Alina 5,3 kg (3,5 hónaposak)

Na megyek mert ébredeznek.

Vali
cvali

Lujzika, dehogy haragszom én! Csak jó lett volna a szabad negyed órámban valamennyire visszaolvasni, de mire kiválogatom hogy mi hozzászólás és mi az ami más, már el is ment az idom.

Vali, mekkorák már a gyerekek! Kép Multkor megcsodáltam a képeket is róluk, szépségesek! Kép

Kika (Breki) de jó téged itt látni!!! KépKép

Kriszta
soraya

Mikor Anikóékkal sétáltunk:
Kép
és mi:
Kép
cvali

Sziasztok Lanyok!

Mindenkinek aranyosak a babas kepei!

Koszi a biztatasokat. Sajnos meg mindig dogrovason vagyok, most mar lehet, hogy dokihoz is elmegyek. Babuci szerencsere eddig nem kapta el, hala tejecskenek es szajmaszknak.

Koszi az etetoszek-infot, jo lehet ez a gyerekkel egyutt novo szek, de iszonyuan draga.

Babamasszazsra jar valaki? Mi mult heten kezdtuk, nagyon jo!

Aniko
anniko

Chello!

24 dk nagyon jo! Akkor most mar tenyleg rendben vagytok. Nalunk 27 dk sikerult, ugy tunik lemaradast behoztuk, holnap lesz oltas. Lehet, hogy a mi babaink manoken-club-ot kellene alapitsanakKép

Aniko
anniko

Kika!
Hát szakács a párom, vagy mi a fene?! Az igazi viszont olyan gebe, hogy rossz nézni, egy kicsit irigylem is érte, mert rajtam még van kb. 10 kg.

Vali!
Hogy ezek a gyerkőcök milyen édesek! Nagyon helyes, ahogy fogják egymás kezét!
Kúp: ne aggódj, nálunk is vissza szokott jönni, bár általában az úgy történik, hogy kúp után pukizik egyet (szerintem azzal jön ki), aztán csak utána jön a salak!

Viszont nálunk az ebéd ma rémálom volt. Miért van az, hogy egyik nap ízlik valami (tápiban sütőtökpép), másnap meg bele se tudom diktálni.
Még jó, hogy sárga szerkó van a kisasszonyomon, mert különben öltöztethetném át megint, mert több jutott a nyakába (pedig kötöttem elé egy pelust), mint a szájába, evett vagy 80-at! Pedig éhes, 4 órája evett utoljára. Mindegy, most egyelőre feladtam.

Kriszta

Kép
lujzika

Melinda! A fogamzásgátlóval kapcsolatban én fordítva kérdeznék. Miért mondta az orvos, hogy térjetek át másra?
Mivel Rékád nem anyatejet eszik így, neki a 4 hónapot ajánlják az orvosok a legkorábbi időpontnak a hozzátáplálás megkezdéséhez.

Nalika-Hajni! Ádám lába az újabb kontroll szerint megfelel a gipszlevétel utáni kéthetes státusznak. Most már mindent szabad neki csinálni. Este felsorolta az apukájának, hogy mit mondott a doktor bácsi. Többek között azt is, hogy focizhat is. Erre mondta a párom, hogy jó-jó, de előbb meg kellene tanulni fociznia. Ugyanis Csillának lány létére nagyobb az érzéke a focihoz, mint Ádámnak.
Az az új a Cerazette nevezetű, amit lehet a szoptatás mellett.

Lujzika! Ez a Heidi-Leidi elnevezés nagyon tetszik.

Kika! Remélem, hozzám hasonlatosan már Te is az egészségútjára léptél.
A babakocsi kerék elhagyása aranyos lehetett. Elképzeltem, ahogy elképedten nézel a bácsira, és aztán kiderül, hogy igaza van. Ezzel kapcsolatban van egy sztorim a kis Polskinkról. Első közös autónk egy akkor 18 éves kis Polski volt. Mentünk haza Szegedről, megmutatni anyukáméknak az "új" autót. A célállomástól 10 km-re megállítanak a rendőrők. Bár nem tudtam, hogy bármi rosszat tettem volna, de azért összeszorult a gyomrom. Erre közli a rendőr, hogy a kollégái szóltak, hogy 400 m-rel hamarabb elhagytuk az egyik dísztárcsát, ha kell forduljunk vissza érte. Később rájöttünk, hogy az autóban valami érzékelő lehetett, ugyanis még kétszer esett le róla dísztárcsa, mindkétszer olyankor, mikor az út mellett rendőrők álltak.
Miért nem mersz kimozdulni a babával? Pedig a legjobb depressziócsináló a bezártság.
Sajnálom, hogy Anna is beteg lett. Az orrszívást egyébként én is kipróbáltam magamon, még mielőtt Ádámnál legelőször alkalmaztam volna.

Bea! Teljesen megértem az érzéseidet. Más az, ha már valakiről van emlékünk, és más, ha még nincs.
A totális helyhiány nálunk is ismerős. Mindig az az érzésem, hogy egyszer a ruhák győznek és kiszorulunk a házból. Pedig nincs őrült nagy mennyiségű ruhánk. De egyszerűen a kevés is csak sok helyen fér el.
Tetszik ez a kistesó-nagytesó kép. A nagynak profizmus van a mozdulataiban.

Kakukkfű! De jó, hogy megint előkerültél. Emma Dani születésével váltott hisztisre, vagy már előtte is ilyen volt, és a tesó még csak rátett egy lapáttal? Nem lehet könnyű neked. Daniról egy képet nem lehetne? Kitartás, egyre rövidebbek lesznek ezek a nyűgösebb időszakok. De ezt már te is tudod.

Nanda! Nehéz lehet neked így Maya-val. Nem kérdezel meg egy gyerekpszichológust?! Nagyon jó tud lenni, mikor valaki olyan tud véleményt mondani, aki kívülről tudja átlátni a dolgokat. Ha mást nem legalább jó ötleteket tud adni a megoldáshoz.

Anikó! Örülök, hogy azért legalább néha tudsz jelentkezni.
Tisztára irigy vagyok, mikor ezekről a jó játszóterekről írtok. Igaz, hogy nekünk itthon a homokozó, meg a nagy kert, de azért olyan jó lenne, ha lenne itt is legalább a játszótér. Ha már oviba nem járhatunk, legalább lehetne valahol egyszerre több gyerekkel találkozni.
Milyen az új babakocsi, ami ilyen jó az alváshoz?

Linda! Sajnálom, hogy a férjedet nem hagyják veletek lenni. A magyar mentalitással tényleg van valami nagyon nagy baj. A pároméknál is most megdícsértek egy olyan területet, amiről jó ideje még csak szó sem esett, és most a többiek, ahelyett, hogy fel akarnának zárkózni hozzájuk, inkább vissza akarják őket rángatni, hogy ne tűnjenek ki. Holott semmi mást nem csináltak, csak jól dolgoztak. De legalább a főnök nem tesz alájuk. Lehet, hogy azért, mert most néhány hetes a babájuk, és eleve nehezen jött nekik össze?!
Nyugodtan fortyogj csak nekünk, nehogy a nagy kitörés rosszkor, rossz helyen és rossz célszemélynek történjen meg.

Kisdió! Apa és a legénybúcsúztató milyen hatással voltak egymásra?
Számomra csak most derült ki, hogy Herczeg Szabolcsos voltál. Kicsit meglepődtem, mikor egyszer megláttam a kórházamban.
Mit tanulsz az egyetemen? Lehet, hogy már valamikor írtad, de én nem emlékszem.
Jó ez a szabad néhány órás dolog. Kell is egy kis pihi, hogy legyen sok energia a továbbiakra.
Milyen dolgozatokat javított a párod? Az egyik volt csoporttársam rendszeresen meséli a főiskolán íratott ZH-inak a szörnyűségeit. Van egy kedvencem, de azt nem tudom leírni, mert ahhoz nem elég a Babanet formázási lehetősége.
Vasalás. Nálunk anyukám nagy gyűjtögető volt (pontosabban az ma is), így tőle nem volt lehetőségem a jó taktikát ellesni. Nálam az vált be, hogy nem teszem sehová el. Így zavar, ha látom, és gyorsan túlesek rajta. Ja és megvan az a nagy szerencsém, hogy szeretek vasalni. (Azt már el sem merem mondani, hogy az egyik Jézuskám álmaim vasalódeszkáját fogja hozni.)
Zokni és genetika összefüggése. Kép Néha az én párom is elhagyja.

Orsi! Örülök, hogy ilyen jól sikerült az esküvő. Egyébként meg igenis aggódok, ha eltűnsz, mert nálad ez olyan ritka, hogy el sem hiszi az ember, hogy ez veled is előfordulhat. Kép
Egyébként bárkivel jöhetsz. Egy a lényeg, hogy Gergő és Te ott legyetek.
Nagyon tetszenek a Dadoo-s képeitek. Nem is értem, hogy nekem miért nem jutott még eszembe, hogy a hordozó fölé is rakhatom a Dadoo-t.

Rita! Ha még aktuális Lili szörcsögése, furcsa levegő vétele. Az nem árt, ha legalább az esti elalvás előtt kiszívod az orrát. Előtte Sterimar, vagy az a gyógyszertári fiziológiás sóoldat, vagy anyatej az orrba. Ha bizonytalan vagy, hogy tégy-e valamit, akkor inkább kérdezd meg a dokitokat.
Nem csak az evéssel van összefüggésben, hogy melyik gyerek mikor aludja át az éjszakát. Nekem a három gyerek teljesen azonos nevelési és szoptatási gyakorlat mellett három különböző időpontba kezdte átaludni az éjszakát. Ádám 10, Csilla 12, Réka 2 hónaposan.

Swen! Csak csatlakozni tudok Anikóhoz. Olyan jó olvasni, ahogy az anyaságról, magatokról írsz. Tényleg van benne valami olyan kisugárzás, hogy ezt a dolgot neked találták ki.
Nem tudom, miért nem tudtad megnyitni, én most is és akkor is kipróbáltam, működik. Lehet, hogy sikerült pont egy rossz pillanatban próbálnod.

Salla! Már hiányoltunk sokan. Jó, hogy jöttél. Éjszakai fulladás. Kép És mit mondanak az orvosok? Ha tényleg asztma, akkor miért nem kaptok gyógyszert, főleg így, hogy fullad? Ha meg nem asztma, akkor mire gyanakszanak még? Krupp?

Zsuzsa! Végre már tudom, hogy mihez szurkoltam. Örülök, hogy túl vagytok rajta.
E-mail nincs elfelejtve.
Fodrász miatt irigyellek. Én éppen tegnap látogattam meg az enyémet a kórházban. Szombaton szült. Így azt hiszem Anitáét fogom kipróbálni.

Anita! Már egészségben. A tegnapi túrából este negyed kilenckor értünk haza.
Találkozó. Nem tudom, hányan leszünk, mert a netről nehezen tudok számolni, e-mailben meg csak egy visszajelzést kaptam. Így most kérek mindenkit, aki akar jönni a találkozóra (Panót kivéve, mert ő már írt) , hogy dobjon már meg egy e-mail-lal, hogy egy körülbelüli létszámot tudjunk számolni.
Tegnap előtt nálunk is lencsefőzelék volt. Imádja a két nagyobb meg én is.

Chello! Jó a gyarapodás, meg hogy nem kell bemennetek. Örülök, hogy beszéltetek a másik dokival is. És ahogy olvasom, akkor megerősítést nyert az eddigi kúra. Akkor a mosási probléma, azért úgy tűnik, hogy még marad egy darabig.

Maci! Örülök, hogy megint itt. Oltás. Kép Változóan viselték a gyerekek. Nekünk is most aktuális egy. Pontosabban kettő.

Kriszta! Tényleg nagyon rendes a férjed. Az enyémre se lehet panaszkodni. Ha nagyon akarnám, akkor vasalna, de nem akarom. Vannak dolgok, amit nem szívesen adok ki a kezemből. Viszont a főzést szívesen átengedem neki hétvégén.

Panó! Jó lehetett a kiruccanásotok. Tényleg kell bulizni is.

Soraya! De jó hogy te is itt. Lassan minden eltűnt személy megkerül. Jók a képek. Mesélj arról a vödör alakú fürdetőről!

Vali! Úgy látszik Tomika igazi kis pasi, ő manuális dolgokat szereti, Alina meg igazi nő, inkább beszél.

Annikó! Gyorsan gyógyulj meg te is!

Magunkról egy kicsit. Mindenki egészséges. Végre. Tegnap voltunk a Heim Pálban, Ádám lábát ismét bemutatni. Alig három órát vártunk. Másfél óráig még bírták is a gyerekek, utána kicsit nehezebb volt, pedig a húgom is velünk volt. De a másfél óra leteltével, már neki is pisilnie kellett, és nem lehetett egy használható WC-t sem találni, így onnantól kezdett ő is nyűgös lenni. Aztán a Schöpf-Méreiben is voltunk. Találkoztunk a nőgyógyászommal is, meg az anesztessel is, aki az érzéstelenítést csinálta a császárnál. Olyan jó volt velük találkozni, mindketten olyanok, amilyennek az összes orvosnak kellene lenni. Körültekintő, jól felkészült és mégis emberi. Ezek után már csak az Electro Word, Auchan, Tesco kört kellett lezavarnunk. Aztán a húgomat hazavinni. Így kb. 140 km megtétele után este negyed kilencre haza is értünk.

Ma úgy döntöttem kipihenjük a tegnapi nap fáradalmait. Csak olyat csinálok, amit nagyon muszáj. Például olvaslak titeket.

Szép napot mindenkinek!

Zita
pzita

Kriszta!

Nyugi! A hozzátáplálás egy türelemjáték az elején.

Üdv:

Zita
pzita

Sziasztok,
csak gyorsan.Nálunk mindenki betegKép,alig látunk a takonytól-bocsiKép-,és a változatosség kedvéért az éjszakáink iszonyúak...Maxi nagyon jól viseli az állandó porszívózást,a Maya kevésbé,együtt bőgünk.KépApa sokat segít,de most ő a legbetegebb,nem engedem a közelünkbe.Doki néni volt,Homeos bogyok tömkelegét kell beszednünk,mindenkinek kb 4 félét,és mást mert mindenkinek más baja vanKép

Innen a káoszból kívánok mindegn betegnek jobbulást,és ha sokat tüsszög a kicsi arra már figyeljetek oda.A Maxi 3 napja így kezdte,és ma éjszakára jött ki neki.Kép

Zsuzsa a mail kicsit késikKép bocsi

Puszi,megyek teázni
Nanda
nanda

Linda
Gratula Gergőnek a 2 hónaphoz! Mi jövő hétfőn leszünk 2 hónaposak, akkor megyünk csípővizsgálatra és kedden szurira. Ha összejön!

Kisdió
KépKép

Swen
Jobbulást Botondnak!

Vali
Gyönyörűek a csemetéid! És milyen szépen nőnek!Kép Gratula!Kép

Anikó
A múltkor elfelejtettem megkérdezni, hogy milyen új babakocsit vettetek? Tegyél majd fel képet róla! Különben nekünk is totál elfoglalja a csomagtartót, még szerencse, hogy ekkora a kocsink!Kép

Annikó
Mi is múlt héten kezdtük a babamasszázst.Kép Csak az a baj, hogy itthon még csak egyszer próbáltam és Gergőnek akkor sem volt hozzá kedve.Kép Sajna fürdés előtt már elég nyüzsi, és nem tudom mikor máskor csináljam Neki. Talán reggel?

Zita
Köszi mindent, az aggódást isKép és a dícséretet a képekre.Kép A hordozó fölé úgy raktuk, hogy csomó párnával alá volt támasztva, így elég magasan volt Gergőnek. Ráadásul valahogy úgy sikerült odatenni, hogy amikor mozgatta a lábait és ezzel a hordozó ugye billegett és az mozgatta a Dadoot, így nagyon élvezte, hogy mozognak a figurák.Kép
Lencsefőzelék: én nem merek ilyeneket enni.Kép Félek, hogy Gergő nagyon megérezné.Kép
Tegnapi túrátok: jó hosszú lett! Ma tényleg pihenj!

Most megyek ebédelni.Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Lányok!
Reggel jöttem, de mire elolvastam a termést mennem kellett az oviba. Most meg már majdnem archív volt, ahol reggel tartottam. Nekem ennyi időm nincs és rosszul is érzem magam, hogy ennyi időt itt töktök, pedig például takarítani is kéne. Úgyhogy lehet, hogy egy kicsit eltűnök.

Puszi mindenkinek!
Panó
panó

Orsi:nekunk masszazst 3 honapos kortol ajanlottak, ugy is kezdtuk. En is csak egyszer gyakoroltam itthon a virusok miatt, de az sikeres volt. Egy nyugisabb napkozbeni idopontot valasztottam, amikor ebren volt Kamea, nem volt se ehes, se pont teli pocakkal.

Aniko
anniko

Edina pár perce! A kép címe:

MEGKÓSTOLJAM???

Kép

Zsuzsa
zerko

Zita írtam mailt!

Swen

Botond Kép
EneseKép
swenson

Találós kérdés: vajon mi lehet ZSófi kedvenc filmje? Azt nézi a képen!

Kép

Egy kicsit segítek! Énekelnek is benne! Kép

ZSuzsa
zerko

Sziasztok Lányok!

Van ám abban valami, amit Panó mondott. A házimunka egy dolog, de én úgy érzem, hogy néha a lányomtól veszem el azt az időt, amit a számítógép előtt töltök, hiszen ő (a többiekhez képest) már "öreg" baba, és egyre többet van ébren.
Úgyhogy most búcsúzom. Ha valaki kíváncsi ránk, vagy csak írni akar, a címem megtalálható a profilban.

Puszi mindenkinek!

Kriszta

Kép
lujzika

Jaj, azt elfelejtettem írni, hogy köszi mindenkinek, aki befogadott.

Azért olvasni még biztos foglak Titeket.

Puszi mégegyszer

Kriszta

Kép
lujzika

ZitaKép
Mi megyünk a talira,a Maya nem biztos,de a Maxival biztos elmegyek.
Nanda
nanda

Sziasztok!

Swen! Ment a válasz.

Nanda! Jegyeztelek.

Üdv:

Zita
pzita

Soraya-Kriszta: már-már rosszul érzem magam, mert tőlem indult, hogy tegyünk fel ma vidám dolgot. Hát bocs!Kép
Megjegyzem, van amikor annyi egy napi termés (feleslegesen feltett dolgok nélkül), hogy 1-2 órába telik visszaolvasni.

Maradok az én problémám-te problémád-nál.

Ma voltunk csípőszűrésen. A doki bácsi el volt ájulva Ákostól. Viszont mondta, hogy a hasa még nem záródótt (hasizom középen). Valakinek mondták szintén ezt? A doki szerint nem kell aggódni, jó pár hónap múlva menjünk vissza.

Kép
kisdió

Sziasztok!

Ezer éve nem voltam,így előre bocsi,ha kihagyok valamit!

Mindenkinek:nem tértünk át a 4 órásra,mert a Bendi nem akarja,aztán így jobb a lelkemnek.Majd átszokik,ha akar.

Légzésfigyelő:nekünk van,mert mindig aggódom.

Szilvi,a 6 hetes kontrollon rakta fel a dokim a spirált,aranyötvözetből van,így hipoallergén.Azt mondta,hogy már lehet,mert eléggé összehúzódott a méhem(jó poén,4 oxitocin után...),de most megyek azért majd ellenőriztetni.

Na,akkor én be is fejeztem a visszaolvasást,megint nyöszörög Bendi.
Bocs,úgy látszik,én már csak 2 percre jutok netre.

Kinga
nyinike

Írtam egy jó hosszút és elszállt az egész.Kép Persze amikor véletlenül nem Word-ben írom!Kép

Bocs, de már nincs erőm újraírni.

Zita
Nincs időm a mailre, de megyünk a talira mind a négyen.

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

A hétvégén egy kicsit nyűgösebbek voltak a gyerekek, állandóan szopizni akartak. Néha úgy éreztem, hogy már nincs is tej a cicimben, egy kicsit meg is ijedtem. Vasárnap még éjszaka is felkeltek, amitől már egy kicsit elszoktunk. Az intenzív szopizástól, viszont teljesen bedurrant a mellem, igaz tegnap este már nem ébredtek fel, de ma egész nap szinte 2 óránként követelték a cicit. Most viszont biztos voltam benne, hogy sok tejem van, mert még szoptatás után fejni is lehetett volna belőle. Lehet, hogy fejlődési ugrásuk van? Annak idején könyvben olvastam ilyesmiről, állítólag 2-4 napig tart, akkor viszont nagyon nagy az étvágyuk. Nektek volt hasonló élményetek?

Vali

Ui: Én imádom a vicces képeket, és fel tett szövegeket. Mindig mosolyt csalnak az arcomra és máris szép az élet. KépKépKép
cvali

Sziasztok!

Tegnap elmentek a baratnöim, nagyon jo volt, hogy itt voltak. Kicsit kizökkentem és jo volt, hogy nap közben is volt kihez szolnom (persze Andriskan kivülKép). Föztek, vasaltak ramKép
Kicsit bulizgattunk is, összeeresztettem az olasz baratnömet és az otthoniakat.

Szokas szerint el vagyok havazva egész nap, Tomi is, igy mindent egyedül csinalok, kb 1 orank van együtt hétköznap, esténként. Igy kevés idöm jut Ratok, amit tényleg sajnalok, de ez van.

Andriska néha angyalka néha nem, de az éjszakak nem javulnak. Es délelöttönként sokszor 2 oranként cicire kell tennem, mert nagyon nyügi. Ma reggel felfedeztem az okot:
KIBUJT AZ ELSÖ FOGA. Még csak egy picit latszik, de biztosan nyomta mar egy ideje az innyét ezért nyügös. Legalabb mar tudom az okot, mar kezdtem magam rossz anyanak érezni, hogy nem tudok segiteni a nyügös kisfiamon. Sajnalom szegénykét, még meg sem tanulhatta az éjszakai alvast és mar itt a fogzas...Kép
(a most két éves unokatesojanak is 4 honaposan bujt ki a foga, még jo, hogy a sogornöm mondta, figyeljem az inyét, szerinte fogzik...)

A talit mar nagyon varom!

Fifianyu,
olvastam a történtetedet, nem tudok mit szolni. Annak viszont nagyon örülök, hogy a kislanyod és a férjed boldogga tesz. Nagyon erös vagy! Olyan szép a kislanyod!!!Kép

Swen,
a képek szuperédesek! Olyan jo, hogy tettél fel képet kettötökröl.

Bori,
a kirandulos képek nagyon jok, hihetetlen, hogy Dani milyen nagy!

Orsi,
hogy érted azt, hogy négyen? Lemaradtam vmiröl? Csak nem terhes vagy?Kép

Aniko, Vali,
jo lehetett az a séta!

Zsuzsa,
passz!
Edina képKép

Mindenkit puszilok, most megyek aludni...
Süncsi
süncsi

Most lattam, hogy gratutlaltatok a négyhonapossaghoz! Köszönöm szépen. Es Zsuzsa Edinajanak viszont kivanom!

Ooo, nincs babas tablazatom, sürgösen szerzek valahonnan..

Probaltam visszaolvasni, de nem megy, inkabb aluszom..

Sün
süncsi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?