Sziasztok!
Remélem kisfőnök engedélyez egy hsz-t
Leírom nektek a történéseket...
Szóval május 28 péntek hajnali 2-kor kezdődött a maratoni fájássorozat.Meglepően erősek voltak,de rendszertelenek. Délelőtt felhívtam a dokinénit, aki kérte fogjam a pakkot és irány a kórház.
Bementünk, megvizsgált, a fájások 4-30 perc között jöttek, de sajnos rendszertelenül. Feltettek nst-re és leálltak a fájásaim 4 teljes órára!!!
Haza már nem jöhettem, befektettek. Délután 3-kor újra fájtam, még intenzívebben, de még mindig csak jóslók voltak-és ez így ment vasárnap reggelig!!! Éjszakánként szenvedtem a legjobban, többször vizsgáltak, de a tágulás megtorpant bő egy ujjnyinál és félig kifejtődött méhnyaknál.Vasárnap reggel fél 7-kor szóltak az ügyeletesnek, mert "hangos" voltam-sajnos akkor már nemtudtam halkan vajúdni.Megnézett: 1 ujjnyi és teljesen kifejtődött méhnyak (magyarul:csak egy karika maradt a méhnyakból, lerövidült teljesen)ennek nagyon örültem, met végre haladtam. Ja és tiszta volt a magzatvíz,de a fájások még mindig nem rendeződtek rendszeressé. 8-kor jött a dokinénim, bekukkantott: már 2 ujjnyi tágulás de sajnos meconiumos lett a magzatvíz, mert Liza bekakilt.
Irány a szülőszoba...hívtam a férjem, hogy kezdünk és csak reménykedem, hogy nem kapunk csekket rendőrségi fotóval, olyan gyorsan odaért
Az ügyeletvezető megvizsgált és adott egy órácskát a burokrepesztés utánra, hogy spontán tudjak szülni.A feltétel annyi volt, h haladjon a tágulás...nem i volt gond, azt hittem betojok, pillanatok alatt perces fájásaim lettek.A férjem hősiesen asszisztált nekem, cserében agyonszorítottam a kezét
Eltelt az 1 óra, majd kaptam még 1-et, mert jól haladtunk, bár pokoli fáradt voltam a napok óta tartó nemalvástól.Liza nagyon ügyesen próbált segíteni a kis fejével!!!
Az hogy mégis műtét lett annak köszönhető,h a régi hegem elkezdett szúrni,ilyenkor azonnal műtenek,nehogy szétváljon.
És tulajdonképpen ez lett a szerencsém, mert sebészt kellett hívni a nyitott hasamhoz,ugyanis a régi bélműtét nyomán megint összenövéseket találtak.Ezzel megúsztam egy újabb vágást,mert a doki szerint rövid időn belül ismét bélcsavarodásom lett volna.
Szóval megkaptam a szúrást a gerincembe és nemsokára megpillanthattam Lizát maszatosan,véresen de gyönyörűen!!A férjem a fejemnél ült a műtétnél,de kértem, menjen a lánykával és legyen vele helyettem...és csak zokogtam az örömtől....
Mikor kifelé toltak ott várt a kiscsaj rózsaszínbe bugyolálva,odatették az arcomhoz,megpuszilgattam a puha kis arcát-csodálatos érzés volt...szerelem azonnal.
És azóta is....
Kívánom mindnyájatoknak,hogy átélhessétek ezt a csodát mihamarabb!!