Judy,
köszi!
Akkor nálad még mindig semmi hir, hogy mikor szülsz... de már biztosan csak 2-3 hét van, és végre babázhatsz!
Én is erősen a vitaminokra gyanakszom, hogy az volt a gond nálam, hisz többtől hallom, hogy úgy mint te, a 20. hétig szedte, és nem is hizott annyit. Én a 12. hétig szedtem a folsavat, aztán onnan végig, a szülésig a prenatal vitamint, az összetevői ugyanazok, mint a mamavitnek, vagy az elevitnek. Te olyan valamit szedtél a 20. hétig? Én nem mertem nem szedni, mert nem táplálkoztam még akkor vitamindúsan, de lehet, hogy nem is lett volna attól függetlenül gond, nemhiszem, hogy attól függne annyira a baba egészsége...
Betsy,
köszi!
Bence igazi nagyfiú, nagyon aranyos, és azok a hatalmas kék szemek... és ő tényleg rád hasonlit!
Műtermire holnap megyünk, mert apa szerint muszály a tortájával fényképeszkednie, és mivel holnap jönnek többen, igy akkorra csinálom a nagy tortát, majd éppen most fogjuk csinálni, ha felkel Nikici, holnap csak disziteni fogom.
A nyinyi az a macska, imádja őket! Beszéd terén épp a napokban irtam össze, hogy hány szavat mond, hát nem sokat, 27 szavat, de abból a legtöbb nem értelmes szó, mármint pl. háp-háp a kacsa, va-va a kutya, hopp-hopp a béka, stb. Sőt, szinte igy beszél, az értelmes csak anya, apa, mama, tata, nem, baba, néni, és ennyi. Elalvás még mindig sehogy sem áll, nem birom otthagyni egyedül, teljesen kiakad, ha meg próbálunk kint filmet nézni, akkor nem birom nézni, mert ugrál rajtam meg ilyesmi, éjjel az ágya mellém van húzva teljesen, leengedve, de mostanában állandóan átmászik az éjszaka közepén, sokszor felébred hajnalban, nem tud visszaaludni egy ideig, délután szinte nem akar aludni, kinszenvedés elaltatni, de ha nem alszik, akkor 5-6 óra felé kiveri a hisztit a fáradságtól. Nemtudom ez fejlődési sajátosság-e, vagy mi, lehet, hogy már nem kell neki a délutáni alvás, bár azt kétlem, vagy direkt nem akar elaludni csak azért sem, mert amint látja, hogy altatni akarjuk felpörög, még akkor is, ha már előtte majd leesik a feje...