Zita! régen sorra irták fel a gyógyuszást ludtalpra, aztán megszigoritották. Már nem irhatják fel ilyen indokkal és nem is merik! Én is sokat tudok aki régen igy járt már senkit, de több orvosnál is mondták nekünk arra nem jár. Megvan pontosan ha neten rákeresel milyen betegségekre jár, nekünk gerinc deformitás miatt kell. De amugy miért is segitene egy ludtalpon ha uszik valaki?
Mórán is azt mondták (az orvos is meg a fürdö is) hogy elöbb tanittassam meg Orsit úszni aztán vihetem a gyógyuszira. Igen Némó gyogyu. néven simán uszásoktatást is tart, de ugye azért az nem igazán az ami mindenkinek pontosan a betegségére kellene, ha már tud uszni és ugy menne gyogytornászhoz (nem tesi szakos oktatohoz) akkor ö spec. olyan uszást gyakoroltatna ill olyan uszás közben végezhetö gyakorlatokat ami a betegségére lenne jo. Persze amugy az uszás eleve egészséges, akkor is ha csak helyes uszástechnikát tanul valaki.
Edit! Hogy kerül a Némohoz a Berényi? Ezt nem értem. Ki van irva hogy lesz tábor, ugy volt Orsi oda megy uszás-lovaglásra, de hétvégén kértem végre Vakáció füzetet és inkább menne a Csusziki kalandparkos táborba igy holnap ott fogok érdeklödni.
Némoshoz az usziban lehet feliratkozni, én ott érdeklödtem korábban is, mert sok tábor jo lenne még de ugye csak oviszünet jöhet szoba igy aug. jo nekünk csak. És kevés ilyen van, a Némó is ezért merült fel.
Pillngo kiállitás nagyon szuper, Orsi és unokahugom szerint. Anyu vitte el öket, én nem vágytam erre, föleg mert sok bogarat is lehet nézni, én mindtöl rettegek.
Alma nagyon jó volt, Orsi imádja. Csak ezt a koncertet szereti másra nem járunk:) Neki amugy a szinházak a nagy kedvencei. Idén is megyünk dec. a Disney-re, még nem vettem jegyet de jövö héten intézem.
Zita! köszi hogy mondtad, a vasut olyan jo volt hogy Orsi leült és 1 közel 1 órán át ott maradt (végén én is leültem, nem szoltak ránk bár a kordon mögött voltunk:)). Ebéd után mentünk a Ligetbe, semmi nem volt. Késöbb mondta tesom csak 1ig tartott:( Korábbi években szerintem egész napos volt, nekem ugy rémlik.
Na átmentünk a Halászcsárdához, ott elvoltak a virdámparkban, majd a Zápor tohoz de ott csak lovagolni és egyet csuszni tudtak mert jött az esö.
Enikö! Jesszum, ugyan mit használ 1 év alatt hogy ennyiért kell venni? Nekünk 4e ft az éves ovipénz fejenként abból futja ajándékra ovonéniknek, iroszerre, tiszt. csomagra. És a korábbi 2 évben még maradt is valamennyi pénze a csoportnak. Pedig nagyon sokat rajzolnak ám ök is!
Fürdöröl hallottam hogy ezt csinálták valamelyik iskolás gyerekekkel, nem tudom több csoport ment-e oda v csak Bogiék, de tényleg szemétség!!
Szilcsi! örülök hogy Lali jo kezekbe került és gyógyul már!
Nóri! Irtam hogy Orsi csak Alma koncertre hajlando menni, de azt nem irtam le hogy itthon nem hallgatja. Egészen más a koncertjük ahol végig poénkodnak, viccelödnek, én ugy láttam a legtöbb gyereket pont ezzel ragadtak magukkal. Orsinak tuti ezért jön be:)
Erika! Nekünk Berényi mindig soron kivül (1-2 napra) adott mütéti idöpontot Norbinak, amiért szintén hálás is voltam. És irtam sosem éreztem hogy várja érte juttatást, amikor nem tudtam hogy ilyen sokáig járunk oda akkor eleinte nem is akartam fizetni, de igy a végén mégis adtunk. De akkor sem várta el, elköszönt, elfordult én mentem oda hogy köszönjük. Bellárol semmit nem tudok, mert Orsival most voltunk 2 hete ott, immáron 3. alkalommal, mindig hozzá kértük magunkat de sosem jutottunk hozzá mert vagy nem volt, v éppen amikor behivott rohant el mégis müteni (csak annyit kellett volna tennie hogy elöbb odaszol a növérnek irjon egy hallásvizsg. beutalot, de erre sem volt ideje ezt megtegye kirohant ja és még annyit sem mondott elnézést mennem kell, a növérke jött oda mégis menjünk ki a vároba ment elment az orvos mütöbe, min 1 óra hossza. Ezek után mondtam vagy más v hazamegyünk mert hozzá nem jövök többet, röhej hogy 3x sem sikerül neki velünk foglalkozni pedig mindig csak hallásvizsg. beutaloért és eredmény értékelésért mentünk. Lehet szakmailag jo de én nem rohangálok utána.
Zsuzsi! Én nem tudok történetet irni mert eddig megusztuk. A mult héten már féltem Orsi bekerül de megmondtam amig lehet itthon probálkozunk (másfél nap alatt már ö is nagyon ki volt száradva) mert ami a korházban lenne az rémes!
Exi! hü Prágába de régóta vágyok! jo lesz nektek!
Iskolatáska. Tesom tevaly vett, akkor én is sokat néztem, 12e már adtak a Printkerben is (másutt olcsobban) gerinckimélo nagy hátitáskát. Mondjuk én nem hátitáskát fogok venni hanem régi hagyományos iskolatáskát. Én azt hittem ált a sulikban bent hagyják a cuccot csak hétvégén viszik haza (unokahugomnál igy van, nálunk is igy lesz a másik suliban) hétköznap csak ami megmarad lecke a napközi után azt küldik haza.
Enikö! Nem értem, hogy hogy sótégla? ugy tudtam hogy az oldat párolog és abbol csapodik ki mindig a falra a só, én ilyen soszobákban voltam. Ja amugy én is gondoltam éppen erre hogy kötelezö hogyan lehet hogy elengedjem a gyerekemet fürdőbe?