Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!!

Ma reggel vittem a Bogit suliba és kaptunk egy papírt a tanító nénitől, hogy holnap ellátogatnak a gyerekek a Napfény fürdőbe (nem csak a mi osztályunk, mind, gondolom felváltva!!!) , papucsot kell vinni, de úszódresszt nem. Tehát elviszik az osztályokat, hogy a gyerekek nyálcsorgassanak, aztán otthon hisztizzenek a szülőknek, hogy akarnak menni a fürdőbe (mert nyilván csoadszép és egy gyerekparadicsom)
Azért ez vérlázító, ehhez pofa kell,a k*rva nénikéjüket, ezzel akarják odacsalogatni a gyerekeket, mert OK hogy meghívják őket,de akkor egy órát vagy kettőt legalább csobbanjanak már, de nem, csak nézni lehet!
Ez olyan, mintha elvinném a gyerekeket étterembe, én rendelnék magamnak kaját, ők meg nézzék ahogy eszek... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Megáll az eszem!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Karesz egy ismerőse volt a fürdőbe, 4 felnőtt és 2 gyerek jegyet vett (asszem + szauna használattal) de 26 000 ft volt a belépő! Hát ki a fenének van erre pénze??? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: űű

Hja tegnap tekertünk a fürdő felé át a hídon és lenézve igencsak pangott a fürdő, nem sok embert láttunk (legalábbis kint) Mi lenne ha fele ennyibe kerülnének a jegyek akkor 3x annyian lennének.... Nem értem ezt az üzletpolitikát...... :roll:

Mi tegnap a Játékdzsungelben voltunk egy ezres volt egész napra a jegy gyerekeknénk. Hát elárulom, hogy1,5 óra múlva már unták, mindenfele mentek, úgyhogy elég is ebből ennyi, mondjuk 3 órát kihúztunk, aztán Bogit a barátnőm du visszavitte, de a kicsiknek elég volt a délelőtti 3 óra.....hazajöttünk, ebédre hamburgert csináltam (gyereknapra való tkintettel :D ) és utána nagyot szunyáltak...

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Hja megkaptuk a Vius tanszerlistját (Óvodás!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) azt mondta az óvónéni ideadja most, hogy nyár végéig be tudjak neki vásárolni, ugyanis olyan 12-15 000 ft körül lesz!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: És ez csak 1 gyerek és ő is ovis.... Bakker :shock: :shock: :shock: :shock:

ceniko
Szeged

Sziasztok!!

Enikő!
Engem érdekelne az ovis tanszerlista,csak kíváncsiságból!!!

Érdekes tegnap a fürdőben gyereknap volt, azt hittem tömeg lesz.....
Én bababörzéztem tegnap és mivel volt bent ugrálóvár bevittem a srácokat tombolni. Nagyon örültek, kaptak egy-egy autót és megvolt a gyereknap......

Újszegedre a kalandpark játszóházba akarunk elmenni, egy ismerős szeint szuper és nézve a képeket igaza lehet.....

Voltunk Ábival vizsgálaton, sokat fejlődött egy év alatt. Továbbra is kell a segítés, de most már egyértelműen logopédusi megsegítés. Napról-napra többet beszél és gondolkodik is, próbálja kifejezni magát szavakkal.

Tudja valaki mikor lesz az általános iskolai ballagás????????? Köszi!!!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Enikő, ez tényleg rohadékság. Na ezen én is kiakadnék rendesen, hogy elviszik a fürdőbe, de csak nézni lehet... Eszméletlen! :roll: :shock: :evil:

Mi tegnap a Százszorszépben voltunk, Lali imádta, megnéztük Almáékat, az ismert számokat végigtapsolta-kurjantgatta, élvezte a vasútmodell-kiállítást és a játszóteret is az udvaron, ingyenes volt mindannyiunknak, nagyon jó választás volt, az utcán volt lerakva szőnyeg, rajta bebújós alagúttal, egyensúlyfejlesztő játékokkal, alig tudtuk elvontatni onnan a gyerkőcöt. :lol: Délután Vadasparkozni akartunk, de az eső közbeszólt. :(

Voltunk ma Berényi dokinál kontrollon, a bal füle majdnem teljesen rendbejött kedd óta, de a jobb füle változatlan, hiába szedjük a gyógyszert, úgyhogy a jobb fülét valószínűleg műteni kell. :( Megkaptuk a beutalóinkat, elintéztük a vérvételt is, minden sínen van, csak legyünk már túl rajta most már. :roll:

Anett, 25 rugó egy iskolatáskáért??? Ez ugye csak vicc? :shock: :roll: 3 személyes trolibőröndöt vettünk 6e ft-ért egy hete... :roll: Mi kerül ennyibe egy gyerektáskában??? :shock:

Hja a Hervisben akció volt a hétvégén, minden termékre 20% engedmény, vettünk magunknak egy-egy Nike cipőt apával, összesen 20e volt a két cipő, ami majdnem 30 lett volna eredeti árban. :D Most görkorin gondolkodom... 8)

Kép
szilcsi

Szilde!
A háziorvosunk tüdőgyógyász is. :shock:
Szóval, nem értem ezt a gyógyuszást Ő hogy nem tudja.
Szerintem inkább nem akarta, mert hát mondta, hogy a lúdtalp miatt még nem kell. :roll:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Enikő: hát ez tényleg undormányos. :evil: Vajon kinek a fejéből pattant ki? De tényleg, akkor már miért nem fürödhetenek, játszhatnak egy órát? :shock: Játékdzsungel: enyémeknek is elég 1-1,5 óra, aztán elunják.

szilcsi: gyors felépülést Lalinak!

zsuzsu: Gratula Ábelnek! A kalandpark tényleg jó, de szerintem csak annyival tud többet a Játékdzsungelnél, hogy tágasabb.

Apa elvitte szombaton a csajokat az Almára, de nem érdekelte őket, Marcsi oda se akart menni, pedig szereti a zenét.

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Enikő!

Ovis tanszerlista..,biztos a bentlakás miatt ennyi...gondolom sok cucc fogy a fejlesztéshez...
De sok pénz az tény..Ez is.

... Napfényfürdő....Pedig láttam is egy reklámot, talán épp itt a Babaneten?
Hogy tanárúrnak jelentem az osztály elment csobbanni a Napfényparkba..??
Vagy én emlékszem rosszul..
Nem lehet, hogy a tanárnénik tudják rosszul és mégis kell a fürdőruci...
Hát ha nem, akkor meg megvan a véleményem. :twisted:
De a tanárnénik is minek viszik őket el a nagy semmiért? Múzeumot látogatni?Meg fagyizni?

Apropó a Móra Múzeumban óvodáscsoportoknak ingyenes a belépő a lepkekiállításra július első hetéig.Láthatnak éppen kikelő lepkéket is.
Iskoláscsoportoknak 200Ft/fő
Akkor már...??

Zita!
:shock: :cry:

Szilcsi!
Nagyon szurkolok Lalinak a teljes felépülésért!
Hervis az merre van?

Zsuzsu!
Gratulálok Ábi fejlődéséhez! :D
Ballagást sajnos nem tudom mikor van.

Norus!
Napallergia? Vettél kakaóvajas testápolót vagy végülis mit használsz?

Edit

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged

Enikő!
Ja, bocs az az Aquaworld..3 órás csobbanás 1500 Ft-tól..
:(

szilde
Szeged

Napfényfürdő Aquapolis árai:
http://www.napfenyfurdoaquapolis.com/hu/arak/

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Lányok a vérvételre a Barniank kell időpontot kérni???
A héten még megy oviba ,aztán a jövőhéttől nem mehet oviba,nehogy összeszedjen valamit,és jún. 14-én hétfőn műtik..................
Nagyon félek tőle.....

Volt az a cirkusz a 4 éves kislánnyal,és apával meggondoltuk magunkat,de végül elvittük mi is (mint Szilcsiék)Barnit a Berényihez,és azt mondta hogy itt már nem lehet semmit várni ,mert már a hallása is romlott neki........................

Enikő,Napfényfürdő basszus!!!!!!!! :twisted: :twisted:

Kép
bibi226

Mi voltunk a Napfényfürdőben tegnap,és tömeg volt, több mint fél órát álltunk sorba!Enikő!Mélygarázs van, gondolom azért nem láttad az autókat. És kettőnknek 3700 ft volt cakk pakk minden használattal,4 éves kor alatt ingyenes. Málnának nagyon tetszett, nekem semmi különös, a falak még nincsenek is bemeszelve, nagy rusnya betontömeg. :!:

Szilcsi!
Igen sajna ennyibe került!De nekem mondjuk megérné,hogy tudom,a gyerekem gerince biztonságban van,én olyan görbe vagyok hogy csak na. Szóval ezt mindenkinek magának kell eldönteni!
20140113113746

Bibi, na akkor pacsizhatunk, én is nagyon be vagyok tojva, bár nekünk torokmandula nem lesz, csak az orrmandulát veszik ki (plusz ugye nekünk még több mást is csinálnak). Akkor most Bella vagy Berényi műti Barnit? Újszegeden?
Vérvételre nem kell időpont, a sebészeti klinika mögött (Pécsi utca 4.) egy kis faházban van, reggel 7-10-ig, mi háromnegyed 10-kor értünk oda és kb 5 percet vártunk, mivel nem éhgyomros vérvétel, szerintem nem érdemes korán odamenni, mert nagyon sokan vannak...

Anett, hát nem tudom, attól, hogy egy táska ennyibe kerül, szerintem simán kaphat gerincferdülést a gyerek... Eleve olyan súlyt cipeltetnek velük, hogy sztem nincs az a táska, ami tehermentesíti a hátukat sajnos. Persze biztos, hogy a drága táska valamennyivel jobban véd, mint a tescos 100 ft-os, de nem garancia az sem... :roll: Mondjuk én baromira haragszom is azért, hogy nap mint nap látom, milyen iszonyú táskákat cipelnek a gyerekek a suliba, döbbenet, lehet, én nem bírnám el naponta cipelni... :roll:

Fürdő: Anett, érdekes, amit írsz az árakról, olyan különbözőket hallani, hogy drága, meg mégsem drága... :shock: Gyopároson mi kettőnkre fizettünk 5800 ft-ot, Lalinak ingyenes volt, és apának benne volt az egész napos szaunahasználat is, de ez magába foglalta mind az élményfürdő, mint a parkfürdő használatot korlátlanul, a csúszdákat is.

Kép
szilcsi

Sziasztok!

Hát Lányok... írjátok, h Bellában többen csalódtatok. Mi is hozzá járunk, mi eddig elégedettek voltunk, bár most én is kicsit meginogtam. Balázsnak ugyanis felmerült az orrmandulakivétel, szinte minden nap porszívózok belőle trutyit és orrhangon is beszél, de B.Zs. nem mondta egyenlőre, hogy ki kellene venni. Lehet megnézetném egy másik orvossal is és ha már annyian dícséritek, akkor a Berényivel. Ő hol rendel és mikor és hogyan kell hozzá bejelentkezni és pontosan mi a neve? Ja, és mennyit kér? 4e ftot jól emlékszem?
Balázsnak van tubus az egyik fülében, most csináltattunk bele speciális füldugót.

Bibi, Barninak az orr-torokmanduláját veszik ki? Vagy mást is csinálnak? Te miért váltottál B.Zstól? Úgy volt, hogy ő csinálja, igaz?
szerika

Üdv.

Szilcsi, hova mentek, hogy útlevelet csináltatsz Lalinak?
Táskaügyben osztom a véleményed.

Anett, én nem is kaptam e-mailt, szóval nem hiszem. :)

Enikő, na igen, az gáz, hogy elviszik őket nézelődni...én el sem engedném, mert minek??? Mellesleg máshol is ugyanennyi a jegy, sőt még drágább, szerintem most az idő az, ami nem épp kedvező a fürdőzést tekintve.
Óvodai tanszerlista??? Hogy is van ez?

Szilde, jól tudják az óvónénik, a Délmagyarban is volt egy csörögös beírás, hogy hát milyen dolog ez, hogy csak nézelődhetnek a csoportok???

Zsuzsu, örülök, hogy jól fejlődik Ábel!

Mi ugye a hétvégét Prágában töltöttük, Peti nélkül, aki persze jól lebetegedett, de volt benne lelkizés is bőven! OK, a torka piros volt, meg lázas volt, kapja az AB-t, ma voltunk kontrollon, szerdán mehet óvodába.

Szép estét.

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Bocs a zavarásért, de egy kis segítségre lenne szükségem.

Tudja valaki dr. Petriné dr. L. Kókai Erzsébet gyermekfogorvos magánrendelésének telefonszámát? Ami telefonszám nekem van, azon előfizető nem kapcsolható. :?

Esetleg tudtok ajánlani másik alapos és kedves gyermekfogorvost Szegeden? Magánrendelés érdekelne.

Előre is köszi a segítséget.

Kokitti
Kép
kokitti

sziasztok

Szilcsi, érdekes, hogy a klinika kertbe mentetek műtét előtti vérvételre, nekünk az Újszegeden csinálták a kórházban az ekg vizsgálattal együtt. Kitartás nemsoká túl lesztek rajta és biztosan jobb lesz!!! Azért készülj fel lelkileg. Újszegeden úgy csinálják, hogy te is bent vagy mikor altatják, injekciót kap és megkérik, hogy vedd fel, és a karodba alszik el. Én mondjuk már hetedik hónapos várandós voltam és ez nagyon felzaklatott. Valamint az is mikor kitolták. Akkor pár percet ránézhetsz utánna elküldenek és csak három óra múlva mehetsz vissza. De minden rendben lesz!!!

Iskolatáska... Hát... Akkor aztán baromira nem éri meg ha autóval hozod viszed a kölyköt az iskolába, mert akkor mikor is cipeli azt a táskát....???A mi táskánk is nehéz volt, főleg felsőben és akkor milyen divat volt a diplomata táska meg egyéb hülyeségek, mégsem ferde mindenki. Olyan biznisz szaga van a dolognak.

Bölcsibe hogy kell mostanság jelentkezni??? Hajlat utca még mindig? És milyen napokon? A kicsit is be kéne már íratni.

Márti
stella2007

Csak gyors:
Tanítónéni aszonta, önkormányzati rendelet elvinni a gyerekeket a fürdőbe :shock: :shock: :shock: :shock: a zuhogó eső ellenére elmentek. Kb 10kor érnek vissza, és egész nap a vizes ruhájukban fognak ülni???? :roll:
Én délben elmegyek Bogiért hazahozom nehogy teljesen átfázzon, teljesen kész vagyok ettől... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Hiába esőkabát, esernyő, az autók úgy csapjáűk fel a vizet a járókelőkre hogy ihaj, busszal mennek odafele, haza meg gyalog.... én nagyon kiakadtam és nemcsak én...... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Anett: Hát számold ki, hogy elmegyünk 4 gyerekkel az mennyi lenne (pénzben). Csak a Zazi lenne ingyenes az összes többinek jegyet kell venni! Én vasárnap csak a külső részeket láttam, imitt amott volt 1-2 ember. Több volt sz úszómester és a személyzet....

Tanszerlistát bepötyögöm később, csak most sietek... egy A4-es oldal tele van írva...
Pusza
E

ceniko
Szeged

Szerika! Mindenkinek más orvos jön be. Nekünk a Berényi nagyon bejött. A Miniklinikben rendel, keddenként 17-18 óráig, időpontkérés: 62/499-755 (dr. Berényi Imre). A Dugonics utca 9/b alatt is van magánja, hétfőn és csütörtökön 17-19 óráig, időpontkérés: 20/520-30-48. Mi a Miniklinikben voltunk nála.

Exi, ha műtik most Lali fülét (ami nagyon valószínű, hogy a jobb fülét műtik), akkor meggondoljuk a nyaralást, eredetileg Horvátországba készültünk autóval. De tubussal én nem merném vinni fürdős helyre, még füldugóval se nagyon, vagy lehet??? Valakinek van ilyen irányú tapasztalata? Egyébként sógoromék kint laknak Kanizsán, hozzájuk szoktunk átmenni, amiatt kell az útlevél. De majd Szentesen megcsináltatom, a műtét után pár nappal hazautazunk anyuékhoz, otthon jobban tudok készülni az államvizsgára, az ottani okmányirodában ráadásul nem kell várni sem (és nekem is lejér nemsoká...). Prága miatt irigykedem!!! :D

Stella, én úgy vagyok vele, hogy én nem számítok, engem mennyire zaklat fel, próbálok nyugodt maradni, a lényeg, hogy Lali biztonságban érezze magát. Köszi, hogy leírtad a tapasztalatodat, nekem ez szimpatikus, hogy velem alszik el, könnyebb neki így szerintem.

Kép
szilcsi

Szilcsi, köszi szépen az infókat. Leírtam. Végül megbeszéltük a férjemmel és rájöttünk, hogy mi elégedettek vagyunk B.Zs-vel, maradunk nála, nem nézetjük meg Balázst egyenlőre. Persze azért jól jön, ha tudok más orvost is. Most voltunk kontrollon nála és Bali füleivel minden rendben van, ezért is nem piszkálja még az orrmanduláját. Az orrhang és orrszívás továbbra is zavar, de legközelebb rákérdezek, hogy ez meddig tűrhető?!
Szerintem Lalinál és Barninál is súlyosabb a helyzet, ezért is mondta Berényi, hogy akkor műteni kell azonnal. Bár azt nem értem továbbra sem, hogy akkor B.Zs. mire várt nálatok? Az egyik orvos azt mondja azonnal műteni kell, a másik meg, hogy várjatok még... szóval ez két ellentétes vélemény és azért nem hiszem, hogy szakmailag ekkora eltérés lenne a két orvos tudása között...
A füldugóval lehet menni strandra, nyaralni, bármi. Sokan még úsznak is vele. Persze csak a speckón fülére csináltatottal. Mi a hétvégén teszteltük és nem esik ki, nem megy bele a víz.
Szerintem nyugodtan menjetek nyaralni, semmi gond nem lesz.

Stella, a bölcsibe a beíratkozás a Hajlat utcában szerda délelőtt. A bölcsitől kérned kell papírt és azt kell vigyed, kitölteni, lepecsételtetni és visszavinni a bölcsibe. Oda íratod, ahova Stellát?
szerika

szilde: nem süt a nap, nem viszket. :lol: De majd kipróbálom, köszi. Melyik fajtát, márkát ajánlod?

szilcsi: írok privit!

Nóra
KépKép KépKép
norus88

A tanszerlista:

Kép

ceniko
Szeged

Hja és csak hogy nyálcsorgassatok egyet!
Szauna beépített sótégla fallal,a sófal háttérmegvilágítással :D
Csak egy egészen incurka pincurkát egészségbomba :)

Kép

Kép

Kép

ceniko
Szeged

És néhány kép a csemetékről:

Bogi:
Kép

Viola:
Kép

Zalán:
Kép

Viola ovijában évzáró volt:
Kép

ceniko
Szeged

Üdv.

Stella, na igen, igazad van, csak ugye aki autóval hozza-viszi, annak gyanítom, tök mindegy, hogy megveszi-e a drága táskát a gyerekének vagy nem veszi meg...
OK, ha Peti iskolás lesz, valószínűleg én is fogom őt vinni (útba fog esni), de mondjuk azért olyan suliba tervezem íratni, ahova pár perc alatt tömegközlekedéssel is eljut.

Enikő, és mi van akkor, ha azt mondod, hogy nem vihetik el? Mert ugye elvben jelezniük kell, hogy viszik, neked pedig engedélyezni, hogy vihetik...
Autós vs. gyalogos: na igen, igaz, csak az a baj, hogy szakadó esőben dunsztod sincs, hogy hol van újabb kátyú (a régiek már csípőből mennek), vasárnap, mikor jöttünk haza, a Kálvárián Feri is utólagos húsvétot tartott...
Nekem ez a lista nem annyira vészes...de mondjuk tényleg jobb apránként beszerezni, mint egyszerre egy kazal pénzt hagyni az írószeresnél.
Gyerkőceid csudaszépek, Violán látszik a kiegyensúlyozottság!

Szilcsi, mostmár értem, hogy miért kell az útlevél. Petié lejárt idén, de mi nem csináltattunk neki újat, majd elmegyünk és csináltatunk neki személyit, igazából nem tervezünk EU-n kívülre utazni. :)
Prága: annyira nem fogott meg, de a villamosozás jó volt. :)

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Élményfürdő látogatás önkormányzati rendeletre iskolásoknak? Elég felháborító! :shock: :twisted:

A hétvégén esküvőn voltunk egy kastélyszállóban, az egész ki volt bérelve, minden ott zajlott, még másnap reggel a reggelit is ott intézte az egész násznép. Elvittük magunkkal egy barátnőmet, h éjjel vigyázzon a csimotákra, így nekem nem kellett 8-kor elhagynom a partit Matyival együtt 8) (az ifjú pár aranyos volt, bnőmet bevették a vendéglistába, pedig mi szóltunk, h az ő ellátását mi álljuk). Nagyon jól éreztük magunkat, az est fénypontja a boldog páron kívül Déneske és a szintén 4 éves párja volt, akik a rengeteg ugri-bugrin kívül rendes társastáncot is lejtettek, Dini pörgette a hölgyet, fogta a derekát , mint egy igazi úr! :):):) Volt, hogy kizárólag ők voltak a parketten, majd teszek fel képeket! :):):)

Aláírásgyűjtés: Szeptemberben indítjuk, addig lehet hozzám küldeni a fertőzővel kapcsolatos történeteket!
(Őszintén bevallom, kicsit elszomorodtam, mert 1 db linket kaptam eddig. :( :(
Tudom, h kicsit már beindult a nyári uborkaszezon, de amilyen erős mindig a felháborodás, ha a fertőző bánásmódja szóbakerül, többre számítottam. Remélem aláírás majd több lesz, mint történet... :( )

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Zita! régen sorra irták fel a gyógyuszást ludtalpra, aztán megszigoritották. Már nem irhatják fel ilyen indokkal és nem is merik! Én is sokat tudok aki régen igy járt már senkit, de több orvosnál is mondták nekünk arra nem jár. Megvan pontosan ha neten rákeresel milyen betegségekre jár, nekünk gerinc deformitás miatt kell. De amugy miért is segitene egy ludtalpon ha uszik valaki? :lol: Mórán is azt mondták (az orvos is meg a fürdö is) hogy elöbb tanittassam meg Orsit úszni aztán vihetem a gyógyuszira. Igen Némó gyogyu. néven simán uszásoktatást is tart, de ugye azért az nem igazán az ami mindenkinek pontosan a betegségére kellene, ha már tud uszni és ugy menne gyogytornászhoz (nem tesi szakos oktatohoz) akkor ö spec. olyan uszást gyakoroltatna ill olyan uszás közben végezhetö gyakorlatokat ami a betegségére lenne jo. Persze amugy az uszás eleve egészséges, akkor is ha csak helyes uszástechnikát tanul valaki.

Edit! Hogy kerül a Némohoz a Berényi? Ezt nem értem. Ki van irva hogy lesz tábor, ugy volt Orsi oda megy uszás-lovaglásra, de hétvégén kértem végre Vakáció füzetet és inkább menne a Csusziki kalandparkos táborba igy holnap ott fogok érdeklödni.
Némoshoz az usziban lehet feliratkozni, én ott érdeklödtem korábban is, mert sok tábor jo lenne még de ugye csak oviszünet jöhet szoba igy aug. jo nekünk csak. És kevés ilyen van, a Némó is ezért merült fel.
Pillngo kiállitás nagyon szuper, Orsi és unokahugom szerint. Anyu vitte el öket, én nem vágytam erre, föleg mert sok bogarat is lehet nézni, én mindtöl rettegek.

Alma nagyon jó volt, Orsi imádja. Csak ezt a koncertet szereti másra nem járunk:) Neki amugy a szinházak a nagy kedvencei. Idén is megyünk dec. a Disney-re, még nem vettem jegyet de jövö héten intézem.

Zita! köszi hogy mondtad, a vasut olyan jo volt hogy Orsi leült és 1 közel 1 órán át ott maradt (végén én is leültem, nem szoltak ránk bár a kordon mögött voltunk:)). Ebéd után mentünk a Ligetbe, semmi nem volt. Késöbb mondta tesom csak 1ig tartott:( Korábbi években szerintem egész napos volt, nekem ugy rémlik.
Na átmentünk a Halászcsárdához, ott elvoltak a virdámparkban, majd a Zápor tohoz de ott csak lovagolni és egyet csuszni tudtak mert jött az esö.

Enikö! Jesszum, ugyan mit használ 1 év alatt hogy ennyiért kell venni? Nekünk 4e ft az éves ovipénz fejenként abból futja ajándékra ovonéniknek, iroszerre, tiszt. csomagra. És a korábbi 2 évben még maradt is valamennyi pénze a csoportnak. Pedig nagyon sokat rajzolnak ám ök is!
Fürdöröl hallottam hogy ezt csinálták valamelyik iskolás gyerekekkel, nem tudom több csoport ment-e oda v csak Bogiék, de tényleg szemétség!!

Szilcsi! örülök hogy Lali jo kezekbe került és gyógyul már!

Nóri! Irtam hogy Orsi csak Alma koncertre hajlando menni, de azt nem irtam le hogy itthon nem hallgatja. Egészen más a koncertjük ahol végig poénkodnak, viccelödnek, én ugy láttam a legtöbb gyereket pont ezzel ragadtak magukkal. Orsinak tuti ezért jön be:)

Erika! Nekünk Berényi mindig soron kivül (1-2 napra) adott mütéti idöpontot Norbinak, amiért szintén hálás is voltam. És irtam sosem éreztem hogy várja érte juttatást, amikor nem tudtam hogy ilyen sokáig járunk oda akkor eleinte nem is akartam fizetni, de igy a végén mégis adtunk. De akkor sem várta el, elköszönt, elfordult én mentem oda hogy köszönjük. Bellárol semmit nem tudok, mert Orsival most voltunk 2 hete ott, immáron 3. alkalommal, mindig hozzá kértük magunkat de sosem jutottunk hozzá mert vagy nem volt, v éppen amikor behivott rohant el mégis müteni (csak annyit kellett volna tennie hogy elöbb odaszol a növérnek irjon egy hallásvizsg. beutalot, de erre sem volt ideje ezt megtegye kirohant ja és még annyit sem mondott elnézést mennem kell, a növérke jött oda mégis menjünk ki a vároba ment elment az orvos mütöbe, min 1 óra hossza. Ezek után mondtam vagy más v hazamegyünk mert hozzá nem jövök többet, röhej hogy 3x sem sikerül neki velünk foglalkozni pedig mindig csak hallásvizsg. beutaloért és eredmény értékelésért mentünk. Lehet szakmailag jo de én nem rohangálok utána.

Zsuzsi! Én nem tudok történetet irni mert eddig megusztuk. A mult héten már féltem Orsi bekerül de megmondtam amig lehet itthon probálkozunk (másfél nap alatt már ö is nagyon ki volt száradva) mert ami a korházban lenne az rémes!

Exi! hü Prágába de régóta vágyok! jo lesz nektek!

Iskolatáska. Tesom tevaly vett, akkor én is sokat néztem, 12e már adtak a Printkerben is (másutt olcsobban) gerinckimélo nagy hátitáskát. Mondjuk én nem hátitáskát fogok venni hanem régi hagyományos iskolatáskát. Én azt hittem ált a sulikban bent hagyják a cuccot csak hétvégén viszik haza (unokahugomnál igy van, nálunk is igy lesz a másik suliban) hétköznap csak ami megmarad lecke a napközi után azt küldik haza.

Enikö! Nem értem, hogy hogy sótégla? ugy tudtam hogy az oldat párolog és abbol csapodik ki mindig a falra a só, én ilyen soszobákban voltam. Ja amugy én is gondoltam éppen erre hogy kötelezö hogyan lehet hogy elengedjem a gyerekemet fürdőbe?

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen!

Lúdtalpra is jó az úszás.Hannának nagyon befelé dől a bokája..ezzel a sok "pipál a láb"-bal sokat erősödött a lábában minden ...mitudodménmi..inak, lábboltozat..

Némótábor.
Én nem tudtam róla,hogy lesz. Senki se mondta, és kiírva se láttam.
Küldenél róla bővebb infókat? Időpont, ár..stb..
Nekem egy anyuka mesélte, hogy lesz, ő említette a Berényit..
Csak azért nem csodálkoztam, mert a pulmonológia meg a fül-orr-gégészet elég közel áll egymáshoz szakmailag..végülis nem tudhatom, hogy a Berényi mi mindenhez ért?...
:lol:
Persze lehet, hogy inkább Bitterát akart mondani.. :lol:

Enikő!
Na akkor mégsem volt hiány vízben..:(:(
Durva ez a fürdőzés..., vagy inkább élménybőrigázás.. :twisted:
Tanszerlista. Van benne egy két extra is, de minek kell elem, meg szigszalag? :roll:
De ha kell, hát kell. Azért látom nagyon jól érzi magát Vius, és ez a lényeg!
Bogi nekem szomorkás kicsit, Zazi látom prezúros...Szépek nagyon!

Edit

szilde
Szeged

Edit: nem szomorkás Bogi, hanem hulla fáradt! Tegnap bevonult a szobájába és este 7kor elaludt (úgy ruhába ahogy volt) bementem, arra sem ébredt fel, hogy átttetem az ágyába és betakartam!!!! Reggel 7kor alig bírtam felkelteni! Iszonyatosan fáradtak már év végére. Pünkösd hétvégén szüleimnél volt 4 órát aludt délutánonként (5 éves kora óta nem alszik délután) annyira fáradt. Nemcsak Bogi, mindenki az osztályába.....
Zazi állandóan plezúros :D Hát nem egy nyugodt gyerek :lol:
Vius imádja az ovit, életem egyik legjobb döntése volt, minden tekintetben :D Nagyon sokat változott, most az utolsó 2 hétvégén amikor itthon volt, szembetűnő volt a változás (Viselkedés, beszéd, szobatisztaságra törekvés)

Kaptunk papírt, hogy mennek, fürdőbe, ma a színházba lépnek fel (néptánc), vagy ha mennek játszótérre mindig kapunk róla értesítést írásban, de hozzájárulni nem kell. Kivéve az osztálykirándulás, ahhoz hozzá kellett járulni, aláírva visszaadni a papírt! Vagy a fogászathoz is hozzá kellett járulni, és be kellett jelölni, hogy csak vizsgálatot kérünk vagy kezelést is. Szóval biztosan úgy gondolták, ez nem olyan nagy dolog, hogy szülők beleegyezése kelljen. Amúgy én leigazolhattam volna neki a tegnapi napot, mert még nem használtuk ki a szülők álltal felhasználható napokat, de nem akart hazajönni. Mindenki ott volt, azt mondta, marad. Én meg elfogadtama döntését! Hja az egész iskola ment, persze nem egyszerre, de minden osztály ment a fürdőbe. El volt ájulva hogy milyen szép, de hát nem nagyon fogunk oda menni az biztos. Ilyen Napfény fürdő árak mellett szerintem a Sziki felkapott lesz idén nyáron :D

A tanszerlistát elnézve és abból kiindulva, hogy a legolcsóbb Tecsós nyomtatópapír (tegnapelőtt vettünk itthonra) is 900 ft, a Pritt ragasztós én 500 alatt még soha sehol nem láttam az már 1400 ft és még hol vana többi apróság, simán meglesz a 15 000 ft, ezen felül havonta van csoportpénz is+tisztasági csomag!
Nyilván ez egy bentlakásos inzémény eleve több a költség, mert hétfőtől péntekig napi 24 órában vannak ott a gyerekek. Gondolom délelőtt is, délután is vannak foglalkozások, főleg ha ilyen gány idő van szerencsétlenek nem tudnak kimenni az udvarra, pedig nagyon szép az udvar tele játékokkal, gyerekparadicsom :D
De emlékszem Boginak a tavalyi iskolakezdés is nagyon sokba volt, pedig tényleg nem nagyvonalúskodtunk! Amikor még oviba járt oda is 5-6000 körül volt amit veni kellett....ha emlékezetem nem csal...

Csajok van valahol most akcióban pelenka? Voltam a Tecsóba de ami a Viusra még éppenhogy jó annak 78 ftra jön ki darabja :shock: a pelenksdiszkontban meg nincs a méretében talán jövő héten kapnak, talán, addig nem lesz elég ami van! :( Gyógyászati segédeszköz boltban van a méretében (legkisebb felnőtt) de az is horror áron... A Liberónak a 7-es mérete még nagyon passzentosan, de jó lenne neki!

Van valakinek sült bárány combra valami jó kis receptje? Hétvégén vendégek jönnek, azt szeretnék készíteni!
Hja a Mars téri csarnokba 1250 ft a bárány comb kilója szerintem ez nagyon jó ár, és nagyon szép friss a hús :D 1 kilót vettem, gyönyörű a hús, lefaggyúztam betettem a fagyóba. Rozmaringos, fokhagmáson kívül van valakinek ötlete fűszerekre? Egészben szeretném megsütni, mert hétvégén a gyerekektől csak egyszerű kajákat tudok vállalni, ami mellett nem kell ott állni!

Eldugultam :)

ceniko
Szeged

Hja és felnőtt reumatológust keresek aki magánban is rendel. Tudtok valakit? Esetleg allergia szakit aki átlátja az összefüggést az allergia és a reuma között???? :roll:
Sürgős lenne! Köszike

ceniko
Szeged

Exdeus: mi is úgy voltunk legutóbb, mikor lejárt az útlevelük, hogy elég lesz a személyi nekik, hiszen az ingyen van, de aztán rájöttünk, hogy Horváto.-ba nem jó, csak az útlevél.

klzsuzsi: Dini meddig bírta? :lol:

Enikő: nem semmi Bogi fáradtsága, és még csak elsős. :shock: Zalán lába hogy van? Eszembe jutott ma, mert apukám is tolni akarta Dórit a biciklin (éppen hisztizett, fel akarta vidítani), gyorsan levettem… Orvos: összefüggéseket sajnos ritkán hajlandóak keresni a dokik, én tuti természetgyógyászhoz mennék ilyesmivel is.

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Norus, szerintem jónak kell lennie a személyinek, én eddig úgy tudtam, hogy EU-n belül el KELL fogadják, vagyis szabályosan nem élhetnek kifogással.
De találtam is egy linket:http://www.mfa.gov.hu/kum/hu/bal/Konzuli_informaciok/Utazas_kulfoldre/Beutazasi_feltetelek/horvatorszag.htm
A lényeg: "A Megállapodás szerint a két ország érvényes útlevéllel vagy személyi igazolvánnyal rendelkező állampolgárai az utas- és áruforgalom számára kijelölt határátkelőhelyeken vízum nélkül léphetnek be a másik állam területére, és ott legfeljebb 90 napig tartózkodhatnak a belépéstől számított hat hónapos időtartam alatt."

Ági és
KépKép
exdeus

Enikő!
Akkor jól meghajtják őket, ha Bogi ennyire fáradt...
Túl magasra teszik a mércét? :roll:

Gratula Vius fejlődéséhez!!! Szuper!!
Báránycomb, passz.Még soha sem csináltam... :oops:

Edit

szilde
Szeged

Szilde! Némó tábort én elöször az oktatáson láttam kiirva. Amugy azért jo mert aug. is van, és sok más tábor akkor már nincs, pedig nekünk akkor van szünet.
http://nyaritabor.nemouszosuli.hu/
Én nem látom Orsinak a bokája javult volna. De a 2 év balett alatt sem.

És Szerbiába is útlevél kell, nekem azt mondták. Én ezért azt csináltattam most Orsinak.

Enikö! nincs ekkora pelusom.

Én meg úszópelust keresek, csak pár darab kellene, csomaggal nem akarnék venni és nekem diszkont is jó, nem vennék uj Huggiest stb.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Szilde! ma felhivtam és lefoglaltam Orsinak a tábort, a Csúsziki lett, mert megigérték ha én engedem akkor a nagy 5m magas pályán is mászkálhat. Mondtam azért nem fizetek hogy csak 1m magasan menjen. Csuszott ö már le 10m magasrol is, én csak lestem hogy nem szédül. Meg kérdeztem, ha tud uszni majd a Szikin is csuzdázhat.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen!

Hát az gáz, hogy nem javult Orsi lába...:(
Mit mond az Ortopédus? Mostmár így marad egész életére?? :roll: :evil:
Nekünk ugyanis sacper azt mondta úgy négy évesen, hogy ha eddig nem javult eztán már nem fog..
De akkor minek hordtunk gyógycipőt???
Ha vkinél nagyon gáz nem tudnak műteni pl..bokaszalagot ?Lehet, hogy hülyeség,de én nem akarom elhinni, hogy csak ennyit tudnak tenni a gyerekekért...azaz a nagy semmit..
Van olyan gyerek egyáltalán akit helyrehoztak?

Én egy kicsit látom, hogy javult Hanna lába, és szerintem tornáztatással többet el lehet érni, mint pl gyógycipővel...

Jé, nem is tudtam, hogy Sziki ilyen komolyan kiépült. Ezer éve nem jártam ott... :roll: :oops:

Milyen úszópelus kell, hány kilósra, hány db?

Edit

szilde
Szeged

Sziasztok!

Nálatok milyen a vízhelyzet?????????
Tegnap reggel még gond nélkül elment dolgozni a férjem, de hazafelé alig tudott jönni, annyira sok a belvíz. Én elindultam az oviba babakocsival, de visszafordultunk, mert 40cm es víz állta utunkat..... kocsival is óvatosan jött haza Bence...döbbbenet.........

Melinda!
felétek mi újság???????? Hallottam olyat, h az új osztásban már homokzsákokat pakolnak, a szennyvíz feltör, a kertekben áll a víz.....

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Sziasztok!
Látom jó kis témát indítottam el a gyógyúszással :lol:
Kittinek kicsit befelé dől a bokája de nincs lúdtalpa. Inkább a gerince miatt írta ki neki a doki és azt mondta hogy legalább megtanul korán úszni a gyerek :lol: Gondolom nem hiába van fél vagy 1 évre a beutaló. Először megtanul úszni és utána jöhet a konkrét gyógyúszás rész.
Micikém az 5. óráján már a mellúszás kartempóját csinálgatta. Azóta is gyakorolja szárazon :P
Ha így halad nyár végére a mellúszás menni fog az tuti.
Az oviban elhoztam egy nyári táboros könyvecskét és abban benne volt a Némó nyári tábora. Tutira lesz nekik.

Zsuzsu!
Nálunk is sok a víz, de csak az udvarban. Azt Robi naponta kiszivattyúzta és így elég normális az udvar.
Szerencsére az utcákat nem árasztotta el az eső, bírja a csatornarendszer.
Azért nem lenne rossz ha egy kicsit sütne már a nap.

Szilde!
Voltunk pénteken az usziban. 6-tól úszott Kitti, és kb 3/4 6-tól már ott voltunk.
Ma is megyünk meg holnap is 5-től.
A 2 medence között lévő ruhaakasztós padon szoktam ücsörögni.
Ma farmerdzsekiben leszek meg piros pólóban ha jöttök :wink:

Karmen!
Korábban volt itt a bneten egy csaj Mackovalami és tőle lehetett darabszámra is venni mindenféle pelust, többek között úszópelust is. Annó én is vettem tőle.
Macko98 vagy hasonló. Hátha rá tudsz keresni.

Dobok pár friss képet:
Kép

Itt még a hálót nem raktuk fel, de Kittit felengedtük tombolni :lol:

Kép

Kép

Daisypath Happy Birthday tickers
szszkinga

Zsuzsu! A mi telkünkön még istenes a helyzet, féllábszárig tocsogtunk este, de a környék az katasztrófasújtotta övezet gyakorlatilag. Szennyvíz még azért nem jön fel, de a sógorom, férjem a szomszédokkal valóban homokzsákokat pakol 2 napja feszt, mentik amit lehet. Egy utca van ahol gyakice borzalom a helyzet, van olyan kert, ahol a hintaágynak épp a teteje van ki a vízből.

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Melinda!
Úr isten!! Szerencsétlenek!! Azoknak a háza hogy fogja bírni a vizet? Remélem az önkormányzat megpróbál majd csinálni valamit hogy ilyen ne legyen többet.
Akkor ti a szerencsésebbek közé tartoztok.

Daisypath Happy Birthday tickers
szszkinga

Szilcsi,köszi az infót!!!

Mikor meghalt az a 4 éves kislány mandulaműtét után,nagyon megijedtünk apával,és megbeszéltük hogy még várunk 1 kicsit.
Aztán hallottunk a Berényiről,és hozzá is elmentünk,"bízva"hogy ő azt mondja,hogy még várjunk 1 kicsit!!
Hát kerek-perec ugyanazt mondta mint a Bella.................
Minél hamarabb meg kel műteni!!!

Bella fogja műteni a Barnit a Fül-orr-gége klinikán.....
Mind a 2 manduláját ki kell venni.

Enikő,Kinga nagyon szuperek a képek!!!

Exi,Prága,de jó nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
bibi226

Melinda: kitartást akkor arra felétek! Ezért is félnék egy kicsit töltésen kívülre költözni... :roll:

Állítólag szombattól napsütés és kevesebb eső!

Exdeus: ez mind szép, de Horváto. nem EU-tagállam, tehát beleköthetnek a személyibe. Bár elvileg elégnek kellen lennie:
http://www.horvatorszaginfo.hu/hirek/ha ... a-utlevel/
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára norus88 2010.06.03 13:04-kor.

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Zsuzsu!
Mi is szivattyúzúnk 3 napja. :cry:
Az Önkormányzat is meg a tüzoltók is dolgoztak itt a faluban, tegnap is folyamatosan.
Nálunk a kertben kb 20-25 centis a viz, vennem kellett magamnak is gumicsizmát. :roll:
Az udvaron is állt a viz, most hogy tegnap óta nem esett, most lement, csak sár van. :roll:
Szerencsére a tárolóba, garázsba nem jött be a viz. :wink:
Itt már nem nagyon birják az árkok se a vizet elvezetni. :roll:
Újság irta, hogy Domaszéken összedőlt egy vályog tanya. :roll:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

A "vizeseknek" sok-sok kitartást és erőt kívánok, és azt, nehogy nagyobb baj legyen!!! +++++++++++
(bele sem merek gondolni, mi lehet a helyzet a Sárgán, mi is tuti víz alatt vagyunk már, de nem tudunk kimenni, akkora a sár)

Horvátország: mi személyivel voltunk pár éve, talán 5 évvel ezelőtt, csak arra kell figyelni, hogy ne Szerbián át menjen az ember, mert arrafelé kell az útlevél.

Kép
szilcsi

Norus, na meglátszik, hogy utálom a földrajzot, igaz, Horvátország csak tagjelölt. :roll:
Mondjuk nekem mindegy, nem tervezünk arra fele utat. :D

Ági és
KépKép
exdeus

Edit! Láb tuti javulhat. Anno emlékszem amikor tesomnak olyan ferde volt a bokája 12 évesen, hogy rémes volt minden cipöje ugy megdölt. Aztán elment karatézni pár év alatt ott teljesen rendbejött. SZoval én nem hiszek ebben hogy 4 éves kor felett nem tud változni! KEll a lábnak sok torna mezitláb. Ezért is örülök Orsi balettozik, mert ott a cipö talpa is vékony, persze a szabadban mezitláb a legjobb, de karatézni is tornaterembe járt tesom mégis segitett.

Nekem nincs kocsim napok ota. AKkor férjem áthajtott vele a vizen, a kocsim alja totál viz alatt volt, megmondta hogy amig ilyen a helyzet nem állunk ki vele. Berlingo magasabb azzal kimentünk, most 2 sarokra áll, reggel meg oda sétálunk el. Orsi gumicsizmában, én is (anyutol kértem kölcsön), J. bakancsban és cipeli Norbit, mert neki nincs gumicsizmája.
Aztán én busszal járok, bent magyarázkodok hogy késöbb érek be, stb. Szomszéd nagy balhét csinált (naponta több kocsi elakad itt) hogy még mindig nincs szilárd ut, minket városba hivtak ki stb. most azt mondták idén még lesz, de sokan nem hiszik, én is csak ha már csinálják. DM-es fotoval fenyegetöztem már én is, megmutatom ott milyen egy Mórahalmi új lakópark több év után is.
A telkünk magas ott nincs gond, csak annyi hogy az akna tele van eléggé vizzel, igy a szivattyu elmerült, de sokára megy le ekkora talajviz igy nem lesz locsolás mert nincs mivel (nem buvárszivattyunk van igy még ki is kell majd száritani alaposan ha egyszer lemegy a viz)

Kinga! Köszi de töle nem veszek. AMikor utoljára mentem megbeszéltünk egy árat, aztán ott közölte joval drágább, de akkor sürgös volt és nem is tudtam más diszkontosat, igy elhoztam, de többet nem vásárolok töle. Amugy itt késöbb is hirdetett de drágábban mint a Sándorfalvi. Nekem az bevált, most is az 5-ös pelus 35ft csak, ennél többet nem adok pelusért.

Úszópelus tudom drágább, de ezért is irtam diszkont áron keresek, amennyiért mások is árulni szoktak. S-nak most nincs nagy mérete, csak 15kg-ig. nekünk meg min. 18kg-ig való kellene. Pár darab csak, nyaralásra tarcsinak ha Norbi még akkor is bekakálna. Pisivel nincs gond, de kakinál szol és már bujik el pelusba, bugyiba nyomja, igy vizbe nem vihetem, nem kockáztatok hogy aztán meg lezárják a fürdöt, sok embert megszivatva.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Ilcsi :)
A Sárgán ez a helyzet :( :
http://www.youtube.com/watch?v=b1QlE9Np ... _embedded#!

Az 50-ik másodperc környékén látszik a mi házunk, mellette a sárga kis ház Apuéké. Két hete lett kész. :( :( :(
Már vagy 2 hete lent laknánk...

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok!

Norus: Fél12-ig bírta a lagzit, akkor gyakorlatilag eldőlt. :):)

Enikő! A szomszédaink gyerekeit is vitték a fürdőbe az osztállyal, de ők egész nap fürödtek és csúszdáztak! Akkor ez vajon hogy van???? Egyeseknek megengedték, másoknak meg nem ???? :?:

Karmen! Természetesen akinek még nincs ilyen tapasztalata (szerencsére), attól nem várom, hogy kreáljon egy sztorit! :) De a többiektől jó lenne egy pár sor, mert félek így nem lesz belőle semmi!

Az vizeseknek én is kitartást kívánok, reméljük jövő héttől tényleg itt a nyár, és megszűnik ez a sok eső!

Zsuzsi

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Karmen!

Jó ilyet hallani, hogy tesódnak helyrejött a lába.:)
A védőnő is azt mondta, Kevin is sokat mászkáljon mezítláb a szabadban..csakhát ez itt a környéken nem megvalósítható...
Ezért lenne jó,egy kertes ház..(persze ahol nincs belvíz...:(:(, ha egyáltalán van olyan hely..)
Anno gyerekkoromban még szántóföldön is mászkáltunk sokat, az jót tett. Nekem is javult a lábam akkor, de mostanra megint visszafejlődtem, sokat fáj, és gágog is már..Ki érti ezt?
Pedig hízni most nem híztam, sőt..

A balett az biztosan szuper. Elhiszem, hogy attól javul Orsi lába.
Lehet, hogy Hannának sem ártana, de elsőben nem akarom még ezzel is terhelni, majd később esetleg..
A görkori is jót tesz a lábnak sztem.Jó lenne, ha most nyáron megtanulna Hanna.

Orsinak hogy tetszik az új ovi?:)

Kinga!
Ok.Mostmár megismerlek biztosan:) Be tudlak azonosítani.
Nagyon gyorsan fejlődik Kitti, akkor biztosan egy őstehetség!:):)
A trambulin is jól fejleszt.Mennyiért vettétek?Én beéérném egy kisebbel amin bent a lakásban tudnak szórakozni a gyerekek, ha rossz az idő.
Hannának én most görkori szetten gondolkodom, csak nem tudom milyet mekkorát, hol érdemes venni....milyen gyorsan növi ki...vagy van állítható?

Enikő!
Anno Bogi is kapott görkorit, védő cuccokkal..Nem tudod hol kapni olyat?Vagy a tiétek nem eladó véletlenül?
:wink:

Nem semmi ez a vízhelyzet...remélem hamarosan vége lesz...

Üdv.:Edit

szilde
Szeged

Szilde, lehet állítható méretű görkorcsolyát kapni, én is erősen gondolkodom azon, hogy vegyünk Petinek, a múltkor a Corában ráadtunk egyet, nem ellenkezett annyira, mert tesóméba bele van szerelmesedve, csak épp "cseppet" nagy még rá. :lol:

Ági és
KépKép
exdeus

Edit! Orsi szeptembertöl megy új oviba, akkor kezdik ált. mindenütt a gyerekek a csoportokat. Értelme sincs most elvinni, mert nyáron nem szeretik ha sok a gyerek, igy nem szivesen fogadták volna be szerintem nyárra, na meg Norbi még ide jár bölcsibe igy meg akkor egy helyre kell értük menni. Majd szept. meg Szegeden lesznek majdnem egy helyen.
Orsi is 2 év korizik, de látod mégsem jo a bokacsontja.
Anyu a Corában vett tesoméknak korit, védövel. Nekem külön védöm van, az is Corás, mert a korit márkásat vettem, használtan (igy csak fél ár volt, de még karc sem nagyon volt akkor rajta, bezzeg Orsi hogy lepusztitja!) mert neki a vékony bokára egy csomo kori nem volt jo, ezzel meg amivel oktatták igen, igy megvettem azt. Norbinak is majd jo lesz, mert állitható. Amugy ha Orsi kinövi akkor is ugyanezt a tipust fogom venni, már tudom, mert nekem is fontos volt passzos legyen a bokájánál.
Mienk Rocess Orlando II. ez 10e volt 2 éve. Amugy uj ára 21 körül volt nemrég, de használtan neten nagyon jo állapotban ki lehet fogni 10e ft körül. Összel néztem mert gondoltam lehet kinövi hamar, de még mindig nem kell rájöttem, igy nem vettem. Ez 25-29 méret. Nagyon könnyü állitani ja és végig csatos, a füzös féltem nem fogná ugy a bokáját, tesoméké olyan. Pedig drága is volt az.
Azért nem mindegy milyet veszel mert kerék és kerék között is van különbség, szoval én azért akciosan 5e nem biztos vennék neki, de ahogy irtam 21e sem adtam érte. Inkább legyen használt de akkor jo kerekekkel, fél áron.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?