Pagi,
Világos, azért írtam is, hogy az orvosod nyílván jobban fel tudta mérni a helyzeted, mint mi így látatlanban, az eset teljes ismerete nélkül. Remélem a későbbiekben sem fog gondot okozni, nekem azt mondták, hogy azért javallt ilyenkor eltávolítani a petevezetéket, mert újra elakadhat, de akkor neked ezek szerint nagy "szerencséd" van, hogy ennyivel megúszod!! Nekem már babszem nagyságú volt és nagyon roncsolódott
A petefészkedet miért mondta, hogy elveszítheted? Annyira fent van a "képlet" a vezetékben? Vagy nem értem.
Sajnálom, hogy neked is ilyen nehéz utat kell bejárnod! Várunk a fejleményekkel!
Titike,
Nem kérted meg, hogy utaljon be legalább vizeletvizsgálatra? Ehh, tudom, hogy nem úgy megy az, de tényleg nem tudsz máshova elmenni? (Én is játszottam a búrám, hogy hallgatok a dokimra, várok, drágállom, úgysincs bajom stb...aztán ez lett a vége(m). De mindenesetre szerintem te jobban tudod, mint én, csak aggódom érted!
Avi,
A lakás-nézelődés meg a háttérben fut, mint a messenger
Apró lépésekben, röviden, egyelőre semmi konkrét nincs.
Pihenj azért, ahogy a fiúk engedik, hogy jól meg tudjon kapaszkodni az a Zselyke lyány!
Süti,
Berni ügyes fognövesztő kisiparos! A bodyk tényleg jók! (Ezeken kívül, mindenféle egyedi igényt kielégítőt is tudsz készíteni?)
Rani,
Én is kevésnek gondoltam a mi eredményünket, de M. aztán felvilágosított, hogy nem elég nekem egy? - de, végülis pont elég!
Munkához kitartást, már nincs is olyan messze a 7 óra...Nekem ma még meeting is volt a rendes munkaidő után, mindjárt lefordulok a kanapéról fáradtságoman
Neked felváltva van pé. oldalanként? Nekem sajnos nem, mint kiderült
meg sejtettem is...
Véleményeznétek a hőgörbémet (akinek van kedve..):
http://www.fertilityfriend.com/ttc/char ... 2010-06-03
Ugyehogy jól értelmezem?
Remélem semmit/senkit nem hagytam ki!