Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt Lánykák!

Djeszternek sajna nem jó az idõpont ugyhogy õ nem tud a talcsira jönni.Kép

Sikerült már véglegesíteni a helyet?

Kata
Óriási szerencséd van a munkahelyeddel. Sajna sok helyen nem igy reagálnakKépKép

Ancsi
Ne szomorkodj.KépKép Ha tudják mi a gond, pontosan tudják kezelni. És akkor a következõ babucival már minden rendben lesz. KépKépKép
Küldök neked ++++++++++++++++++ energiákat.KépKépKép

Tudjuk hánykor lesz Andy mûtétje? Szoritok neki.

Sziasztok
Györgyi
Györgyi

Gabó!
A fönök-kérdéshez nekem is lenne hozzáfüznivalóm: Volt nálunk egy csaj, aki terhes lett, és elment táppénzre rögtön az elején, aztán a fönököm azt mondta nekem, hogy reméli, hogy én nem fogom öket így becsapni. (!) Jó mi? Bár a másik fönököm már kérdezte, hogy mikor szeretnék családot (és ö nem olyan bunkón - már bocsánat), persze én nem mondtam el neki, hogy már hónapok óta próbálkozunk, nem kell neki tudnia, annyit mondtam, hogy ráérek én még arra.

Pusssszzz
Ildi
másikildikó

Kriszti: Akkor elvileg holnapra minden kiderulKép

Caldea: boldog szulinapot! Sok sikert a spontan probahoz, en nagyon drukkolok. Viszont ha esetleg ujra inszemmel probalkoznatok, nekem megmaradt a 4 ampulla Metrodinom, jutanyos aron atadnam nekedKép

Andinak szurkolashegyek!

orsoly
orsoly

Caldea!
Sajnálom Kép
Lehet, hogy most ez a spontán próbálkozás eredményesebb lesz, ki tudja Kép
Ja és boldog születésnapot (ma van?)

Pussszzz
Ildi
másikildikó

Caldea
nagyon sajnalomKépKépDe lehet,hogy spontan ossze fog jonniKép
Nagyon boldog szulinapot es jo mobilozastKépKépKép

Orsoly
minden rendben lesz,hidd el es elvezd a kismamsagotKépKép

Kriszti
kriszti

A gépem tiszta gyagya az elözü frissitésnél nem hozott be egy új üzit se igy mindig le vagyok maradva legalább 5-6-tal.

Caldea
Ne szomorkodj. Lehet, hogy most a spontán dolog szerencsét fog hozni.KépKép
Boldog szülinapot!!!Kép Milyen telcsit kaptál?
Györgyi
Györgyi

Sziasztok lányok!

Itt a második csepp esõ jelentkezik. Nézzetek ki az ablakon, látjátok ezt a randa õszi idõt? No ugye tudjátok mit jelent ez, akcióra fel! Hiszen júliusban születik a legtöbb baba! Szóval nem elkeserednie senkinek!

Norci
Norci

Caldea! Kép
Cincérke

Sziasztok Lányok!

Köszönöm a válaszokat! A hõmérõzésrõl annyit tudok, hogy vagy a hüvelyben, vagy a végbélben kell mérni..(nem egymás után!!)még mielött kimennék WCre. Ti szoktátok, azt is figyelni, ha elõzõ nap esetleg valami stressz ért benneteket..asszem ezt is fel kell irni..meg, hogy milyen a hüvelyváladék..stb. Ja, amúgy tegnap este megjött. Svájban lakunk. Holnap reggeltõl elkezedem a hõmérõzést.
Sziasztok!

Kisvuk
kisvuk (kisvuk)

Caldea, sajnálom! Kép
Macát probáltátok már?
Sien

Cipomama !

Köszönöm a biztatást.

Lányok !

Nekem 6 nap múlva kell megjönnie, de sajnos a melleim egy kicsit elkezdtek fájni. Kérdésem, hogy ha valaki terhes akkor ugye nem fáj a melle? Ja és elmúlt hónapokban a félidõtõl már kijött egy - vagy két "nagyméretû" patanás, ez most elmaradt, na meg a mellem sem fáj annyira mint ilyenkor szokott. Ez lehet, hogy a Clostytól volt.
edit
Edit

Edit! A mellfajas tipikus terhestunet, persze van akinek mensisKép

orsoly
orsoly

Javítom a listán Sient! Én itthon vagyok, ráérek, legalább elfoglalom magam Kép Kép Kép

Cicó 4c 67 cn Szeged 27 év
Bubi 6c 60 cn Szolnok 28 év
Bella 15c 53 cn Debrecen 25 év
Boglárka 8c 46 cn Györ 24 év
Melinda 3c 41 cn Ulm 26 év
Kisvuk 2c 41 cn ???? 27 év
Kriszti 13c 29 cn Galgamácsa 29 év
Csilla 5c 28 cn Pusztavám 26 év
Lella 10c 27 cn Líbia 32 év
Kandi72 1c 23 cn Budapest 29 év
Monchy 3c 22 cn Budakeszi 32 év
Edit 8c 22 cn Budapest 30 év
Eszter 13c 21 cn Szigethalom 26 év
Edi 7c 21 cn Maglód 33 év
Sien 13c 18 cn Budapest 28 év
Gitta 6c 18 cn Békéscsaba 26 év
Márti 10c 17 cn Debrecen 24 év
Sugár 2c 14 cn Salgótarján 23 év
Andi 14c 14 cn Szeged 30 év
Djeszter 3c 13 cn Budapest 29 év
Lora 12 c 12 cn Várpalota 24
Éva 29c 10 cn Nyíregyháza 26 év
Ildi 7c 8 cn Szekszárd 21 év
Klari 6c 7 cn Budapest 31 év
Edina 7c 6 cn Coimbra 23 év
Cincérke 34c 6 cn Budapest 26 év
Moni 6c 4 cn Törökbálint 28 év
Ancsi 2c 4 cn Adács 27 év
Györgyi 4c 4 cn Budapest 26 év
Gabó 30c 3 cn Miskolc 27 év

Hazaértem a városból. Borzalom. Kismama vagy ahhoz hasonló ruhát, kosztümöt szerintem csak 90 kilós nökre gyártanak. Nekem még csak a pocim nött egy picit, és a látott ruhákba kétszer beleférek Kép Kép Kép

Kata
Katáék

Edit!
Nekem igenis fájt a mellem. Szinte kétszer akkorának éreztem, pedig ugyanolyan volt. Mellesleg nagyon érzékeny volt a bimbóm.

Kata
Katáék

Köszi Kata!Kép
Én régen mindig a Benetton-ban nézegettem ábrándosan a kismama ruhákat, hogy milyen jo lesz, ha majd én is ilyenekben járhatok..sajnos még nem jutottam el odáig.Kép Bár lehet, hogy ha meglátnám az árakat, akkor inkább dobnék egy hátast!KépKép

Sien
Sien

kisvuk!
Talán a többiek nem "csesznek" le érte, beidézem neked amit Erazmusz írt a hömérözésröl.
Egyszer mi is voltunk itt újak, és nekünk is jól esett ha segítettek.

"Kedves Mindannyian! Azt igértem, hogy ma este leírom a hömérözést. Én ezt rendszeresen csináltatom a babaváró hölgyekkel. A jó görbéböl sok mindent ki lehet olvasni. Tehát:
1. Reggel ébredés után, mozgás nélkül (se pisilés, se szex)
2. 5 percig
3. Végbélben, mint a kisbabáknak (ezt nem szokták Budapesten az utóbbi 10 évben így kérni, pedig az alaphömérséklet mérésnek az a lényege, hogy konstans legyen, ne függjön a környezettol- márpedig a szájban való hömérözés eredménye függ a külsö hömérséklettöl, függ attól, hogy éppen jó reggelt kívánsz-e, attól is, hová teszed a szádban)
4. Japán higanyos lázmérovel mérni a hömérsékletet, a mért értéket úgy ábrázolni a diagrammon, hogy a diagramm 1.napja a menses 1. napja legyen, és a következö menses 1.napján uj diagrammot kezdeni."

Lányok!
Mégegyszer bocs az off topicért...

Kata
Katáék

Sien!
Az áraktól én is hátast dobtam volna, ha nem félteném a babucimat. Ez valami felháborító! Az ember pár hónapig használ egy ilyen ruhát. Persze tudják, hogy úgyis megvesszük. Olyan mint a kenyér vagy a tej. Muszáj megvenni. Fel a fejjel Sien! Eljön az idö amikor Te is ezen fogsz háborogni.
Még jó, hogy a sógornömtöl kaptam egy kismama farmert. Szerintem olyan vagyok benne mint egy vasutas, a párom szerint pedig mint egy kisvakond. Kép Kép Kép

Kata
Katáék

Kata! En mar vettem egy kismamagatyot, mert szinte az osszes nadragom szorit. De nem volt olyan veszes az ara, 5200 ft volt, es ha a szules utan nagyobb marad a pocim, akkor is hordhatoKép)))Es jol is nez ki, fekete, egy jo felsovel lehet benne prezentalniKép

orsoly
orsoly

Orsoly!

Nekem a drága Metrodin kell ám. (MetrodinHP75)
Egyenlõre várok.

Sien!

Velem elvileg nics gond, legalább 4 tüszõ szokott lenni. A férjem szedte a Macát, de már nem akarja, mert szerinte nem segít. Sajnos nem javultak az eredményei.

Györgyi!

Tipikus nõi "telefonálmom" volt. Alcatel 302 kicsi, aranyos, kihangosítható és nem drága. A 301-es jobban tesztszett, de már nem volt.

Caldea
caldea

Orsoly!
Én is fekete gatyát vettem végül 4.900-ért. Van fehér felsöm, hozzá fekete muszlin kabát-blúzszerü olyan átlátszó valami ami feldobja. Meg sem látszik majd a pocim. Persze nekem már nött a pocim, de azt mondják, hogy ha már nem az elsö baba, akkor ez természetes.

Kata
Katáék

Caldea!

Nekem a draga Metrodinom van amKép Ugyhogy ha kell esetleg (isten mentsen tole!) akkor szoljal es lerendezzuk a bulit, ugy hogy te is jol jarj meg en isKépKépKép

Kata! En meg nem vagyok egy vekony alkat (sot!!), de lehet hogy pszichesen is szoritanak a gatyokKépKép

orsoly
orsoly

Orsoly!
Az jó! Az azt jelenti, hogy ennyire félted a babucit, hogy még gatyóból is bövebbet hordol.
Most hívtam a dokit, holnap reggel fél nyolc UH. Így még a párom is be tud jönni KépKépKép, mert csak 9-re megy.

Lányok!
Muszáj holnap elhagynom a topicot?????????? KépKépKép

Kata
Katáék

Kisvuk!

Azt is jo ha feljegyzed, ha valami stressz er, gyogyszert szedsz, a ciklus napjai mellet az adott honap napjait, es a nemi elet napjait.
(En sajat magamnak a mehnyaknyak es a mehszaj valtozasait is nezem.)

Beszti
Beszti

Kisvuk!
Akkor igy kell javitani teged?

Gabó 30c 3 cn Miskolc 27
Kisvuk 3c 2 cn ???? 27 év
Beszti

Kata!
ne hagyj el minket. Én úgyis írok neked emileket.Kép

Gabó Kép
Gabómanó

Kata!
Ha megvársz megyek veled a topicból.Kép Bízom is meg nem is, hogy most összejön. Minnél közelebb vagyok a remény idöszakhoz annál OFF-abb vagyok.

Caldea!
Kép Veled érzek Kép
A metrodin az mit is csinál?
Amikor te az elsö inszemre mentél jobb volt a beavatkozás vagy rosszab mint vártad?

Gabó
Gabómanó

Mindenki itthagyott? Ez az én formám. Mire ideérek nincs itt senki.KépKép

Gabó
Gabómanó

Hallo Mindenkinek!

Most olvastam csak, hogy Pucur boldog anya lett! Igazán örülök neki, gratulálok!

Üdvözlöm az ujakat Sient, és Kisvuk-ot.

Alig tudtalak végigolvasni benneteket, olyan bö a termés. Sajnos most sem tudok elmenni a talcsira, délutános leszek. Szabim nincs (csak amit az ünnepekre eltettem) a munkatársam pedig "nem tud" velem cserélni. Pedig jo lett volna elmenni.

Ügyesek legyetek, szorítok mindenkinek.

Pusz, Lora
Lora

Lanyok
Andy irt,jol van es mar nem is almos.puszil mindenkitKép

Gabo
Ez csak azert van mert felsz,hogy nem sikerul.En is azt szeretnem ha elsore sikerulne.A metrodin tuszot erlel,arra van a Puregon is amit en kapok.Mensim meg mindig nincs pedig mar nagyon ugy nezett ki reggel.Ne legyel OFF mert egyutt megyunk a topicbol!!!KépKép

Nem beszeltuk meg meg,hol lesz a tali?????????

cuppppp Kriszti
kriszti

Kata!
Köszönöm, hogy bemásoltad még1x Erazmusz irását!

Beszti!

3c 2cn Svájc 27év

Köszönöm!

Sziasztok:
Kisvuk
kisvuk (kisvuk)

Gabó 30c 3 cn Miskolc 27
Kisvuk 3c 2 cn Svájc 27 év
Beszti

Lányok!
Az inszemnél is minden nap kell injekciozni, mint a lombiknál? És Ti magatoknak adjátok be a szurit?
Az egyik barátnöm végigcsinált 2 lombikot, végig saját magát szurkálta (most 3 hónapos terhes és ikrei lesznekKép ). Én viszont már most ettöl rinyálok, hogy mi lesz ha nálunk is inszemre kerül sor, hogy fogom tudni magamnak beadni a szurit? Hétfön kaptam az elsö Gynevacot, de attól is majdnem rosszul lettem!!

Üdv, Sien.
Sien

Gabo!

En is itt vagyok, mar azt hittem, hogy ma mindenki koran megy. (Tobbszor is beleptem, es csak az en utolso uzimet lattam.) Pedig tobbszor elofordult mar, hogy pont delutan elenkult meg megjobban a tarsalgas.

En is igy szoktam lenni, pont amikor a leginkabb kellene remenykednem (a ciklus vege fele), akkor gazolok be legjobban. Pedig nem szabad. Csak hat mar annyi rossz honap volt. Csodallak, hogy meg mindig birod.
De ez lesz a nyero honapod! KépKépKépKép
Aztan, amikor majd megszuletik az "eredmeny" Kép, akkor minderrol el is feletkezunk.
(Nagyon szoktam orulni, ha valaki babas lesz kozulunk, de mar ugy szeretnem latni, hogy valaki olyan "tavozik" korunkbol, aki mar sok ideje probalkozik. Ez azt hiszem, az itt maradoknak is nagy remenyt adna.)

Beszti
Beszti

Lányok !
Az egyik ismerõsöm ajánlotta, hogy menjek át egy másik dokihoz, ez a budapesti Söfmérei kórház - dr. Villányi fõorvoshoz.

Ismeri valaki ?

Edit
Névtelen

AZT, HOGY MAGAMAT KELL SZÚRKÁLNI AZT EDDIG NEM IS TUDTAM!!!!!!!!!!!!! MI JÖN MÉG?????????? Végül is a laparon túl vagyok ettöl már csak jobb lehet.Más nem a férjem biztos szívesen belémdöfi.Kép

Beszti!
Hát már én sem bírtam, feladtam és az,hogy most ilyen vagyok a lányoknak köszönhetö, a mit már nekikis sokszor elmondtam. Nem gyözök hálás lenni, hogy ennyi lelket öntöttek belém és kihúztak a gödörböl és újra reményt adtak. Ha sikerül azt nektek is köszönhetem az biztos, mert már feladtam volna.

Gabó Kép
Gabómanó

Lanyok-lanyok, nem KELL magatokat szurkalni! Csak epp beadhatjatok magatoknak is, de el lehet menni korhazba, hazidokihoz, ismeros noverhez-dokihoz stb... Szal ne ijedjetek meg!Kép

orsoly
orsoly

Beszti!
Annyi helyesírási hibát vétettem az elözö üzimben hogy rossz olvasni. BOCSI!!!!!!!!!

Gabó Kép
Gabómanó

Gaboo
A francokat kell magadat szurkalnod!!!!!En se szurkalom magam!!Ecceruen lesetalok a csaladorvosunkhoz es badja,nem mondom,hogy nem adok neki egy kis lovet de legalabb 2 percre van otthonrol.
Kriszti
kriszti

Gyorgyi
Olvastam E-nel,hogy mi van Esztivel.Add at neki,hogy nagyon nagyon szoritunk erte es kivanjuk,hogy ne tortenjen meg amitol a legjobban fel+ezer pozitiv sugarat kuldunk neki

Kriszti
kriszt

Kriszti!
Nekem messze van a házidoki, mert elköltöztünk és én ott maradtam nála. Kettö: én fél nyolctól dolgozom és a doki nyolctól rendel. Tehát ez kilöve. Kéne valami ismerös, ha nincs megkisérlem magamnak. Szerintem ha nagyon akarom biztosan sikerülni fog.

Valaki szurizta már magát? Hova kell adni? Popóba?
Tudom, hogy volt már róla szó, de nem találom.

Gabó
Gabómanó

Gabo
Combba vagy hasba!Nincs eu-s ismerosod?talan mar nemis dolgozik az eu-ben de hatha beadna?!A cegednek nincs dokija?Nekunk is van el lehet menni egy bizonyos SZTK-ba.De apa is biztosan meg tudja csinalni.De meg nemis biztos,hogy szurit kapsz.

Kriszti
kriszti

Bocs Gabó, nem akartam feleslegesen pánikot kelteni!!Én is csak azért kérdeztem, mert én sem tudom pontosan, hogy van ez pontosan az inszemnél.Csak a barátnömböl indultam ki, én öt is hösként tisztelem azota is!
Nem akartalak megijeszteni, bocs mégegyszer!
El is huzok mára,
Sien.
Sien

Lanyok
Beszeltem Andyval!Tok jol van!KépKépKépKépMeg nem beszelt a dokival ezert nem tudja mit tudtak az elzarodassal kezdeni,de mondtak neki,hogy tobb orat volt benn.Majd holnap is hivom hatha mar tudja mi volt

megyek haza,holnap dumcsizunk

Csao,Kriszti
kriszti

Szia Gabo!

En is nagyon orulok, hogy ratok talaltam. Ma mar mindannyian a barataim vagytok, pedig meg soha nem lattalak titeket (na majd most...). Most mar olyasmi sincs bennem, hogy valami miatt elfogadtok-e majd. Es ez szupi! Kép

Beszti
Beszti

Gabo!
A szurit a hasadba vagy a combodba kell adni. Egeszen kicsi a tu, es csak a "hajretegekbe" megy, nem izomba. En is injekcioztam magam, mert a parom rosszul lett meg a gondolattol is. Be voltam kakalva en is az egesztol, de nem faj es megszokod.

Gabomano,
Nemem tulkepp az elso inszem osszejott (bar lehet, hogy nem az inszem volt.... Eddig osszesen ketszer estem teherbe es mindket alkalommal pont az ovulaciokor vesztunk ossze NAGYON a parommal. Es aztan NAGYON kibekultunk. Lehet, hogy a felfokozott izgalmi allapot segit? Es a nagy akaras, a kotelezo szex nem jo????)

A progirol annyit, hogy en ugy tudom, hogy a ciklus elso feleben termeszetes fogamzasgatlo is, ezert az elso 14x napon nem szabad szedni. Viszont a megtermekenyules pillanatatol kell szedni egeszen a terhesseg 12/14-ig hetig, amikor is a mehlepeny veszi at a baba taplalasat.

Caldea! Boldog szulcsinapot!

Lanyok, felvennetek a listara? Cipomama, 1c, 13cn, Los Angeles, 35 ev(Jezusom! Leirni is rossz)

Cipomama
Névtelen

Cipomama, 1c, 13cn, Los Angeles, 35 ev
Gabó 30c 3 cn Miskolc 27
Kisvuk 3c 2 cn Svájc 27 év

Cipomama! Fent vagy a listán!!!
Cincérke
Cincérke

KépSziasztok lányokKép
Edit:-Én a Schöpf-Mérei Ágost kórházba járok,a Kósa fõorvoshoz,de szerintem itt minden orvos nagyon rendes-merem ajánlani-kérdésed van írj nyugodtan-ha tudok készséggel válaszolok!
-Az injekciókat eddig nekem mindig muszkosan vagyis izomba kellett beadni,nem hasfalba...de szerintem ez attól függ kinél milyen hatást szeretnének elérni...
Kiváltottam az injekciókat 5 ampulla=10000.-Fostimon HP inj.és elolvastam a használati utasítást és nagyon megörültem...az van ráírva,hogy LH-FSH hormonegyensúly megbomlása,az LH arány abnormális mértékû emelkedésénél alkalmazható...szóval olyan jó kedvem lett-hátha beválik és hát most csak azért írok,hogy megosszam veletek a jóhíremet!!!-miknek nem örül az ember...és szombaton ha lejár a gyógyi 10.napja....jöhet a mensi és 3.napon ez a csódaszer(jó lenne az lenne!)
Sajnos szomi vagyok,mert a férjem ma hazaállitott és újságolt,hogy nov.4.-én foci-buli lesz és ez családi és a francba(bocsika)megint nem jutok el közétek,de még van addig jó pár nap ,hátha változik!
Mindenkinek kitartást kivánok és puszit!-ja és üdvözlöm az újakat!
KépKandi72Kép
Kandi72

Jó reggelt leánykák!Kép

Gabó!Kép
Téged továbbra is csodállak a kitartásodért, az erõdért!KépKép
Még a szurit is beadnád magadnak a baba érdekében...olyan sokat bírszKép
(persze itt mindenki olyan sok mindent elvisel, csak hogy végre anyuci lehessen - vagy háromszoros anyuci, ugye Kriszti??)

Ma megyek a dokimhoz, kiokoskodni, hogy mi is legyen a hormonjaimmal...

Lányok,
szerintetek az, hogy a tesztoszteron a felsõ határon van, azt jelenti, hogy ki fog nõni a zacsim???KépKép

Listát nem dobok, mert eggyel növeltet nem tudok...csak másolniKép

Ancsi
Ancsi

Viszont itt a ta-lista:

1. Kriszti
2. Moni (mj)
3. Ancsi
4. Györgyi
5. Beszti
6. Orsoly
7. Pucurék
8. Monchy