Új privát üzeneted érkezett!

Egy tegnapi kép:
Kép

Nyuszó tartja a cumit a babakocsiban.

Kisdió

Kép
kisdió

Sziasztok, jobb időt mindnekinek mert erre felé reggel óta esik.

Lujzika,
Neked írtam mailt, bocs nem Fifinek, de hiba üzivel jött vissza, ezek szerint vírusos volt???? Ez nem jó hír mert a gépünket most tette helyre a férjem.

Kakukk,
KöszönömKép Megírtam az örömhírt a megint megjött babásai topicban is.

Bellana,
Igen beszámoltam a régi topicokban sőt az elveszetett babák topicjába is, remélem erőt és hitet adtam másoknak Anna születésével, a pozitív hírek nagyon kellenek ott a lányoknak.

Kisdió,
nagyon aranyos a kép, egy ilyen nyuszkó nekünk is elkellene néha.Kép

Nagyon irigylem azokat akik babával nekivágnak a Westendnek, én még az Eurocenterbe sem merészkedek el pedig nagyon közel van.

Kika
kika

Linda!

Nem is tudtam,hogy Gergő beteg Kép ,jobbulást Neki!
Ádi munkahelye nem semmi! Kép Boldog szülinapot Neki! Kép

Zsuzsa!
Fejfájásod hogy van? Nagyon sokat szenvedsz vele! Kép

Orsi!
Volt sikere Mókuskának az esküvőn? Gondolom a menyasszonyé eltörpült mellette. Kép

Kisdió:
Édi a kép. Kép
Valószínűleg azért nem vettem észre,hogy Te is eltűnsz napokra,mert annyira ritkán tudok jönni.Kép
Azért megnyugodtam,hogy nem én vagyok nagyon béna.Kép Tali Kép
Bencusnak eddig nem tetszett a kenguru,úgyhogy én nem merek így nekiindulni a börzének,pedig nagyon szeretnék menni.Kép Majd tavasszal mér biztos megyek.Akkor ott is lehet egy minitali. Kép

Nalika:Annyira helyesek voltak a csemetéid a hátsó ülésen.Kép
Mikor találkozunk már?

Vali:Tök jó volt a séta,nagyon élveztem.Tomika produkált már?Kép

Megint mennem kell:

Puszi:Anikó
vakili

Nanda!
Látom,hogy Gondjaid vannak Mayával.Kép Nagyon nehéz lehet.Depi. KépVigyázz Magadra!Tegnapi pihi jól telt?

Puszi:Anikó
vakili

Nem is újságoltam, hogy szerdán kaptunk kimenőt apával! Egy pocakos kolléganőm vállalta, hogy szívesen vigyáz Ákosra. Úgy alakítottam a napi szopit, a lány munka után idejött. Mi meg nem tudtunk mit kezdeni a "szabadsággal". Nem terveztünk semmit. Csak elindultunk sétálni, aztán bementünk egy játékterembe. És autóversenyeztünk, flippereztünk, tájfunoztunk. Ákos meg végig aludta a legnyűgösebb esti időszakot.
Jövőhéten is lesz egy esténk. Mozit tervezünk.
Kép

Kép
kisdió

SziasztokKép

Végre tudok jönni egy kicsit, mert Karcsi átvállalta Gergő popsirázását ma estére.Kép Ez a nyűgös időszakunk, az utolsó előtti szopi után kb.1 órával, tök mindegy, hogy előbb van a fürdés és az utolsó szopcsi, ez az időszak is előbbre jött.Kép De elvagyunk, ilyenkor kézben van, néha elszunyókál Apucija vállán, aztán a fürdést már nagyon élvezi.Kép Szerintem azért, mert már tudja, hogy utána szopcsi jön.Kép

Tegnap az esküvő szuperül sikerült!!! Gergő fantasztikus volt, hangját nem lehetett hallani, tök jól elvolt a babakocsiban, a cumijában gyönyörködött, ami a láncon lógott. Aztán megéhezett, elmentünk szopizni, na akkor nyűglődött, de aztán mikor visszamentünk a buliba megint jól volt és elaludt a vállamon.Kép Betettük a babakocsiba, ez volt 9-kor és addig aludt, amíg el nem jöttünk, majdnem fél 12-kor!Kép Mindenki odáig volt Tőle, hogy milyen édes, aztán amikor elaludt és még a tök hangos zene sem zavarta, akkor meg aztán főleg!Kép Pedig tényleg jó hangosan szólt a zene, de ez egy zenész gyerek, édesen aludt mellette!Kép Nagyon jól éreztük magunkat, én még egyszer el is mentem vonatozni, de azért nagyon nem buliztunk, őrködtünk Mókuskánk álma felett.Kép Meg nekünk is furi volt, hogy így alszik, ugye első alkalom, az ember nem tudja mire számítson. Remélem a Hugicám esküvőjén is ilyen jól ellesz! Az egy hónap múlva lesz, azért az is sokat számít egy ilyen picurkánál!

Különben ma azért nem tudtam jönni, mert rendesen edzük a babócánkat.Kép Ma anyukámnál volt az ebéd, délelőtt átmentünk, ott szopcsizott és aztán elaludt a babakocsiban.Kép Szoknia kell, hogy ne csak mindig itthon legyünk. Azon is gondolkozom, hogy át kéne mennünk egyszer ott aludni, hogy azt is szokja, hogy máshol alszunk. Szerintetek?

Zta
Ne aggódjatok, ha eltűnök!Kép Azért néha velem is előfordul, hogy nem jut időm a számítógépre.Kép

Kika
Remélem rendben lesz a babakocsitok! És nem érezted, hogy kiesett a kereke? Nem billent meg? Még szerencse!

Nanda
Rossz éjszakákKép Remélem rendeződtök hamar, nem lehet így könnyű Neked! sok kitartást kívánok!

Linda
ÁdiKép Azért ez elképesztő! De tudom milyenek a magyarok, tisztelet a kivételnek! Nekünk is volt benne részünk mikor kint voltunk.Kép Nem valami jó mentalitású egy nép vagyunk sajnos!Kép Pedig szerintem sokkal többre vihettük volna, ha nem egymást cseszegetjük állandóan, de itt abba is hagyom, mert nem ide illik, ilyenekről írni.
CiciKépKépKép

Kisdió
Cici Nálad isKépKépKép
Altatás: úgy örülök, hogy én milyen kis ügyes vagyok, mert én ezeket csinálom Gergővel. A fenékürögetésre csak pár napja jöttem rá, igaz nekünk a hátsimi és a homloksimi jön be nagyon, de még így is kb.fél óra este az elalvás. De Anyukám szerint én is rossz alvó voltam, úgyhogy én nem csodálkozom a kicsi fiamon.Kép
De nagyon köszi, hogy végül is leírtad! Így én is megnyugodtam, hogy jól csinálom.Kép
Kép nagyon cuki!Kép
KimenőtökKép

Anikó
Volt bizony sikere!Kép Olyan büszke voltam!!!Kép

Bori, Zita
Megyek a talira, de nem Karcsival, mert legénybúcsúba megy ( a Hugicám vőlegényéébeKép). Mehetek a Hugimmal és Anyukámmal? Mert egyedül nem merek elindulni kocsival.

Most megyeünk fürdeni.Kép

Puszi mindenkinek és jó éjszakát!

Orsi

avocado

sziasztok!

Ma világgá(vidék) voltunk, és hulla fáradt vagyok...

Lujzika: kaka Kép

Nanda: várom a mailedet!

Zita: neked írtam tegnap!

Betegeknek jobbulást!
Én+Edina kérünk nagy szorítást holnap de-re! Majd mesélek!

jó éjt: Zsuzsa
zerko

SziasztokKép

Még jöttem egy picit, mert ma este tündri képeket csináltunk Gergőről a Dadoo-val.Kép Egyre jobban tetszik Neki.Kép Eddig a virágot részesítette nagyobb figyelemben, de most úgy tűnt a pillangó volt a nyerő.Kép
Bocs, hogy megint sok, ezek a legjobbak, egész sorozat készült, olyan aranyos volt!

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Jo koran kelo lettem ma, de csak azert mert ferjem elment dolgozni es elotte meg kellett beszelnunk dolgokat. Ma jonnek a csempezok es lecsempezik a felso teraszt. Lili meg alszik, nem ugy mint a mamaja aki nem tudott visszaaludni. De sebaj, kipihent vagyok. Kép Tegnap borzaszto csunya ido volt. El se tudtam vinni a Lilit setalni. Ez volt az elso napunk, hogy egesz nap itthon voltunk. De Lili jol viselte, nem volt vele gond. Szerdan megyek a Cora-ba Lilivel es nezek egy maszokat ill. jarokat. Mar annyit mozog, kuszik, maszik, hogy nincsen biztonsagban az agyon, vagy a kanapen mellettunk. A jaroka biztonsagosabb es korbe tudom akasztani mindenfelevel. Meg a kezunkbol is kiugraszkodik.

Anita: Koszi jobban vagyok. Mar csak a natham van meg, az meg nem mult el. Lili is megfazott egy kicsit. Vagy tolem kapta el? A lenyeg, hogy neha olyan szurcsolo hanggal veszi a levegot, es idonkent trutyi folyik az orrabol. De nem veszes. Alszik rendesen. Szerintitek csinaljak valamit? Vagy majd magatol elmulik?

Swen: Botond tovabbra is gyonyoru. Kép

Kisdio, Orsi: kepek nagyon szepek! Es Gergo mennyit not! A mosolya gyonyoru. Kép

Linda: Nagyon nehez lehet neked igy az Adi mellett. Azert csodalom a kitartasodat. A fonok eleg szemet lehet ha meg csak nem is koszon.
Cici: en is ugy vagyok vele mint te. Kép Sokszor egymas utan ugyanabbol szoptatok. Neha en is csak tapintasbol tudom melyik is jon. De sokszor csak ugy rateszem valamelyik cicimre Lilit, nem is figyelek arra, hogy melyik volt elobb. Kép

Zsuzsa: nagy drukk, akarmirol is lenne szo. Majd meselsz? Kép

Zita: Hat nem lehetett neked konnyu annak idejen. Sajnalom a kisoccsedet. Az orvosokrol megvan a velemenyem nekem is. A ket fulem karosodasa is orvosi muhiba. Kép

Puszi mindenkinek Rita

Kép
Kép
trita

Szép jó reggelt mindenkinek!

Fiúkáim leléptek, újra csend, béke, nyugalomKép
Nanda!
Ez a féltékenység dolog nálunk is nagy meccs volt. A férjem fia nem velünk él, csak kéthetente van nálunk egy hétvégét, tehát alapból keveset tudunk vele foglalkozni. Volt is lelkiismeretfurdalásom szépen, amikor a gyerek csak azt látta, hogy minden a huga érkezése körül forog, pedig ő is nagyon várta. Tudom, hogy a törődést pénzzel nem lehet kompenzálni, de nálunk az tünt a legjobb megoldásnak, hogy kicsit őt kényeztettük. Olyan dolgokat kapott műsoron kívül, amiket egyébként csak karácsonyra vagy szülinapra szokott. Szerencsére bevált, de ha apa felveszi Zsófit, Dávid is egyből megy oda hozzájuk, bújik(kb.3 éve csinálta utoljára)Kép
Kitartást!Kép

Linda!
FőnökKép Nem, még nem írtam sehová, eddig nem volt hozzá lelkierőm...
Kisdió!
KépKép KimenőKép
Orsi!
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat! Mi is visszük mindenhova magunkkal a kicsilányt, igenis szokja az embereketKép Eddig bejött! Képek szuperek!!!Kép

Betegeknek jobbulást!

Pusz

Bea
Vendég

Kistesó...nagytesó
Kép
Vendég

Sziasztok!

Először is mindenkinek köszönjük képügyileg a dicséreteket.Kép A hétvégénk nagyon jól telt, bár tegnap a fiatalúr nyűgibb volt, mivel mi sem tudtunk sétálni. De már fél kilenckor elaludt, s fél hétkor kelt.Kép

Zsuzsa! nagyon szorítok értetek, meg persze várjuk, hogy miért. Remélem nincs semmi komoly baj! Jó hogy Zsófi azért már valamit evett az oviban. Pürésítési tanácsot köszi!!KépFejed? FelújításKépKépKép Ezen mindig elcsodálkozom, hogy a magyar építőiparban mindig ősszel kezdik ezeket a nagy munkálatokat, aztrán egész télen áll a munka a fagy miatt. Nálunk is a kedvenc sétálóhelyünkte most túrták fel, s állítólag márciusra lesz készen. Most minden föld meg sár.Kép

Zita! ÖcsédKépKépKép Pürésítési tanácsot neked is nagyon köszönöm.KépRéka nagyon ügyi ezzel a hasra fordulással!KépÉdes lehet, ahogy küszködik a kezecskéjével.Kép

Anikó! Végre írtál hosszabban is!Kép Olyan aranyos amit írtál rólam, bele is pirultam rendesen, de ég óvjon attól, hogy én tanácsokat adjak! Csak leírom, hogy nekünk mi jött be, meg mi nem. Ez azért hasznos szerintem, mert én is rengeteg dolgot kipróbáltam amit itt meg bárhol olvastam, hallottam aztán vagy bejött vagy nem, de legalább tudtam vele kísérletezni. Aztán Botond baba dönt, hogy mi a jó neki.Kép Azt mindenesetre korán megtanultam, hogy a mosolygós, vidám anyukáját jobban értékeli, s ezért mondom én, hogy minden más másodlagos.Kép Így te se foglalkozz a takarítással nagyon, csak ne haljatok éhen, a többi meg ráér!Kép

Linduskám! Ádi főnöke egy nagy barom, de ezzel nem árultam el nagy titkot neked.Kép Köszönöm kérdésed, van még egy kis bibi a torkommal, de elég lazán túl vagyok rajta!Kép Gergő babának jobbulást!!!Kép

Orsi! Képek nagyon édesek!Kép EsküvőKép Elhiszed már, hogy idővel egyre csak jobb és jobb lesz?Kép

Rita! Már éppen hiányolni akartalak.Kép Lilikét sajnálom, jobbulást neki! Sétával mi is úgy jártunk, Botond dühöngött is miatta.KépKép Lili ilyen mozgékony? Mi a mászásban még mindig pár centinél tartunk, úgyhogy nyugodtan otthagyhatom a nagy ágyon.

Szöszi, Lino, Panó, Bori, ZSUZSI, Süncsi, Mucska mi van veletek???

Swen

Chello! Sikerült végül is kivasalnod? Hogy telt a hétvége? Mértétek Noncsit? Doki ügyben nekem is az a tapasztalatom, hogy meg kell kérdezni többet, s az alapján mérlegelni, mivel veszíteni valód ezzel nincs. De persze ti tudjátok, tudod mindent úgy csinálj, ahogy nektek a legjobb! Szorítok nagyon, hogy ne legyen műtét!!!Kép

Melinda! VérzésKép Javultál valamit? Mikor mégy dokihoz? Ez az etetés elég fárasztó lehet, remélem azóta kikísérleteztél valami derékkímélőbb pózt.

Orsi, Zita! Köszi az oldalinfót, de nekem nem jön be, nem lehet megnyitni.Kép

Botond Kép
EneseKép
swenson

Sziasztok!

Újabb kótyagos éjszakán vagyunk túl. Gergö nappal ugyanis kap levegö, de éjjel szörtyög,kínlódik , felébred, sirdogál. Akkor persze felveszem, orrszívás,csepegtetek, szoptatok. Kép Szegényem a szemét se nyitja ki, mert úgy aludna. Jó lesz ha most már elhúz ez a nátha a búsba.

Kisdió: az altatási módszerrel nem értek egyet, a cumi részével különösen, de itt a topikban úgy látom a cumi nagy sztár, úgyhogy én elég rendesen kilógok a sorból, de nekem egyik gyerek se fogadta el és nekem eszem ágában sem volt eröltetni, nemhogy "határozottan" a szájába tegyem a cumit!
A különprogi viszont nagyon jól hangzik. Kép

Kika: az biztos, hogy a sorstársak sokat segíthatnak. Akkor biztos ismered Moncsit is onnan?

Anikó: szia, jó látni téged. KépKöszönjük a jókívánságokat! KépPuszíííí!!!!

Orsi: klassz, hogy ilyen jól sikerült a lagzi, Gergö szuper baba és hogy mosolyog! Zabálnivaló lehet! Kép
Melóhely: sajna itt a fönök nemhogy nem áll ki a beosztottért, hanem még ö pakol alá...

Rita: szerdán mikor mentek a Corába? Mi is megyünk, de valszeg délután apástól.
Én kitartok? Hú ha tudnád, hogy fortyogok.

Zsuzsa: szorítok, de remélem nincs baj!!

Most el, a hapsik hívanak:
Linda
bellana

Jó reggelt!

Bumszli Cica csak 7 órát aludt, így 6kor kiugrasztott az ágyból. Visszaaludni persze esze ágában sem volt szopi után; vigyorgott rám a sötétben. A szobájában lefeküdtem vele az ágyra, hátha... Apa meg a hitvesi ágyban javította a dogákat. Apa kókadozott a gyenge produkciók felett, én csak becsukott szemmel léteztem, kisfiam pedig "beszéd" közben jó nagyokat nyögött, persze egy árva kaki se lett, de úgy nyomta, hogy apa is hallotta, aztán egyszerre a félhomály lakásban elkezdtünk mind a ketten hangosan nevetni.

Kimozdulás: mi már 3-szor voltunk távol több napra. Vettünk egy szupi kis felfújható utazó ágyat. Jó pár hónapig (szerintem) még teljesen mindegy a babának, hogy hol alszik.
Többször voltunk bevásárlókp-ban, minden héten megyek a munkahelyemre. Természetesen mindig a gyerek az első, teljesen megváltozott az életünk, ugyanakkor igyekszünk nem megváltoztatni az életünket. Ha megyek/megyünk valahova csak a gyerek kényelmét, nyugalmát, biztonságát nézzük. Ha valami nem jó (túl megleg/hideg van, nyűgös a gyerek) akkor haza jövünk. Szoptatni bárhol szoptatok. Természetesen nem teszem közszemlére a cicimet, de ha csak egy pad van, amit a fal felé be lehet fordítani, akkor nem számít más, ha a gyerekem éhes. Azért igyekszem két szopi közt kimozdulni.
Nem bánom, ha Ákost mindenféle inger éri, és nemcsak a madárcsicsergésre tud aludni (bár legszivesebben most egy faluban élnénk). Nem akarom óvni a mindennapos ingerektől. De túlzásba se akarom vinni.
Úgyhogy most szopi után felkerekedek és elmegyek a Westendbe nadrágot venni végre! Kép

Orsi: Dadoo-s képekKép Jó nektek, hogy keskenyebb az autóscsüccs, nekünk nem fér fölé a DadooKép
EsküvőKép Mi okt.22-én megyünk esküvőre. (Mondtam a vőlegénynek, hogy szombaton nem lehet mert du. programon van.Kép )
Én az orrnyergét szoktam Ákosnak simizni. Attól is visszalszik.

Chello: amikor szültem, anyóspajtás több, mint öt órai vasalással felszámolta a szekrény aljába gyömöszölt vasalni valót. Azóta (már 10 hete működik) azonnal bevasalom a megszáradt cuccokat. Este a Tv előtt általában. Van amikor csak 15 percet vasalok, de vasalok. Húúúú, de utálom. Apa is besegít a szögleteseket szokta vasalni (pelenka, törcsi, konyharuha).
Valaki feltalálhatná már a nem gyűrődő textileket.Kép

Most hess!
Mindenkinek szép napot! Itt Pesten nagyon szépen süt a napocska!

Kép
kisdió

Linda: én sem rajongok ám a cumiért. Nem is volt cumink az első 2 hétig.És mikor megvettük nem is vette a szájába még sokáig. Amikor elkezdődött a nagyon-nagyon hasfájós időszak, akkor bevette és megnyugtatta (Cicin nem lóghatott mégsem egésznap). Azóta is csak akkor veszi be, ha álmos már. Mondom, nem örülök a cumizásnak, de könnyebb vele.

Kép
kisdió

Szia Swen!

Hogy tudjatok megcsinalni, hogy Swen atalussza az ejszakat? Kép Lili szokasosan felkel hajnali 3 es 4 kopzott, szopizik 10-15 percet es visszaalszik reggel 7-ig. Talan Lilinek oly pici a gyomra? Vagy nem eleg zsiros a tejem? Kép
Tegnap Lili is este 8.15-kor mar aludt. gyorsan bealudt szopinal.

Puszi Rita

Kép
Kép
trita

Sziasztok!

Zsuzsa:Nagyon drukkolok,remélem nincs nagy baj!Kép

Linda:nálunk is így volt a nátha,hogy csak alvásnál zavarta Bencust.És az orrszívásnál nem is nagyon jött semmi.Remélem hamar kijöttök belőle. Kép

Orsi:esküvő Kép
Mókuskád egyszerűen gyönyörűűű!!!!
Én is mindig próbálom lefényképezni Bence mosolyát,de ahogy meglátja a fényképezőn a lámpát,elkomorul.Kép
Mindegy,hogy kivel,csak gyere el a talira,légyszííí!Tartunk ott egy leánybúcsút a hugidnak,és mindjárt leveheti a mintát a sok gyönyörű babáról.Kép

Na,ennyi volt az alvás Kép

Puszi,majd még próbálok jönni.

Anikó
vakili

Sziasztok csajok!

Gondoltam, hogy irok egy par sort, nagyon sokat gondolok ratok, de sajnos nincs idom leulni a gephez. Nagyon sajnalomKép. Azert most gyorsan vegig neztem a kepeket.
Mindenki gyonyoru!! Akkorat nottek a babak, hogy csak noKép az anyukak meg lefogytakKép.

Mi jol vagyunk, a multheti meretkezes szerint 6200g es 62 cm Lucas. Jo baba, ha kezben van az alvas sajna semmit sem valtozott, egyhuzamban 40-50 percKép. Bar most, hogy 0 -2 fok van mar 1,5 oraja alszik kint a teraszon, ezert is rohantam le irni, gondoltam hatha osszejon.

Laura is jol van, bar sajnos visszatert a tavalyi kohogese ami 4 honapig tartott. Kezdem elhinni, hogy tenyleg asztmas, mert csak ejjel kohog, ugyhogy Nandahoz hasonloan itt is van ejszakai program. 3 orankent Lucas kel szopizni, a koztes idoben meg Laura kohog vagy sir vagy eppen nem kap levegot. 6 napig egyedul voltam a honap elejen 2 ejszaka panikba is estem, annyira fulladt. Nem tudom mi lehet ez? Tavaly mar vegig jartuk az osszes orvost.

Most megyek, mert laura letepi rolam a pulovert es mar 50 elmondta, hogy anyu anyu jetszunk.
Mindenkit nagyon puszilok, vigyazzatok magatokra es a babakra.
Remelem tudok kicsit surubben jonni.
IldikoKép
salla

sziasztok!

Köszi a drukkot! Na szóval túl vagyunk egy könnycsatorna tágítás és mosás névre hallgató programon. Remélem evvel vége is a szemproblémánknak...

A visszasolvasással még majd jövök...

Zsuzsa
zerko

Zsuzsa!
Szegény Edina!KépNagyon sírt? Nekünk Gergőnél megoldódott a szemgond ettől.Reméljük,hogy Nálatok is így lesz.Kép

Ildikó:Laura: Kép Ijesztő lehet ez a fulladás.És nem találtak semmit a tavalyi hónapokban? Jobbulást Neki!
Kép: Gyönyörűek. Kép

Kisdió:Ügyes vagy vasalás ügyben,nekem ez nem megy.Pedig mindig elhatározom...Ehelyett most is leülök a gép elé.De m,ár úgy ki vagyok éhezve a netre.Kép
Jó,hogy Ákos így bírja a kimozdulásokat.Én is úgy mennék Bencével,de ő nagyon hamar kiborul.Ha ébren van,nem nézelődik,hanem ordít.Hétvégén is úgy tudtunk elmenni cipőt venni,hogy vittem lefejt tejet anyuékhoz,és otthagytuk egy pár órára.De ilyenkor meg mindig úgy hiányzik,állandóan ott jár az eszem,és rohannék vissza.Kép

Swen:tudom,hogy nem a takarítás a legfontosabb,de folyton olyan rumli van,hogy borzasztó.Ha hazajövök a reggeli ovi-suli körútról,másfél-két óráig csak pakolok a család után,beágyazok elmosogatok.Eddig még erre sem volt időm,mert Bencus szinte semmit nem aludt.Most viszont vettünk egy új babakocsit (a régi nem fért be az autóba Kép ),és ebben akkorákat alszik,kopp-kopp...,hogy még netezni is van egy kis időm.Kép
Volt már,hogy 8 körül megetettem este,és ebben aludt el,aztán éjjel 2-kor csak néztem az órát,amikor felébredt,hogy jól látok-e.Kép
Egyébként mosolyogtam én eddig is,csak a párom időnként már nagyon ideges volt,hogy a hétvégére marad a takarítás,és így nincs idő a nagyokra.A morgásától pedig nekem is rosszkedvem lett,és lelkifurdim,hogy milyen háziasszony vagyok én.Kép
Na,megyek valami ebédet készíteni.

Puszi,Anikó
vakili

halihó,

Zsuzsa,
én meg azt hittem, csak valami "egyszerű" négy hónapos oltásKép Remélem, ez mostmár véglegesen megoldotta a problémátKép
Boldog 4.hónaposságot Edinkának!!!
Billenytű: én nagyon szívok veleKép Most gondolkodom, hogy vegyek-e egy teljesen új készletet, vagy előbb próbáljak bedugni egy vezetékest, hogy egyáltalán biztos-e, hogy a bill-lel van a gond!!!
Digimasina: eltört valami pöcök az elemtartó-fedélen, és ezért leszívja az aksit 4-5 kép utánKép

Zita,
üdv a topp-táborbanKép Stílusosan: TZFC
Rövid séta...Kép És a hétvége hogy telt? Már egészségben?
Hányan leszünk a talin a jelenlegi állás szerint?

Nalika,
Keresztül mentünk Szokolyán, fel Királyrétre, és a horgásztó környékére.
A héten talán...?KépKépKép
A nagyfiaddal mlyen jellegű gondjaid vannak, mesélsz róla?

Chello,
mennyi volt a heti gyarapodás? Nekünk szűk 15 dkg.
Apa hülyesége: csak viccelni próbáltam, hogy mondjuk esetleg megfőz vasárnapra vagy kivasal mindent vagy kimossa a függönyöket, stbKép

Most ezt elküldöm, mert kihűl a lencsefőzelék, apa pedig itt duruzsol a fülembe, hogy éhes mer lenniKép

Puszi
Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Sziasztok!

A.Hajni, mi újság babakocsi ügyben?

Mindenkinek puszi aki megdicsért minket ! Kép

Melinda, mensi: Kép
Csajszi még mindig a kiságyban eszik?

Orsi, én sem tudom soha hogy öltöztessük Noncsit, én hajlamos vagyok túlöltöztetni a férjem pedig alul.

Örülök, hogy jó volt az esküvő és hogy Gergő igazi mintababa módjára viselkedett. Kép

Nagyon aranyosak a képek! Kép

Kriszta, hogy ízlett a nektarin a leányzónak?

Bea, Te már kivasaltál? Az öcséd nem vállalta? Kép

Zsuzsa: fejfájás, Strabag: Kép
A nagy zaba előtt (220) Noémi 5 órát hagyott ki. Persze össze-vissza vannak az adagok mert pl. ma reggel alig akart 100-at enni. Nem volt meg a 25 deka gyarapodás csak 24 !! Kép Az is jó ugye? Hívtam is a doktornőt, hogy milyen jól haladunk. Be sem kell mennünk csak két hét múlva megint telefonálni. Szerencsés vagyok mert a kedves férjem mindig átvállalja az éjféli etetést így én tudok aludni. Sajna nincs erőm felkelni fejni így néha kap pótlást. Aztán reggelre csak úgy ömlik a tejcsi, na akkor szokott hatalmasakat enni.

Merre jártatok tegnap?

Szegény Edina! Kép Nagyon fájt neki?

Zita, sajnálom az öcséddel történteket, nehéz lehetett feldolgozni. Kép

Gratula Réka hátról hasra fordulásához. Kép Noncsi is próbálkozik de csak oldalra sikerült eddig.

Ma beszéltem a dokival akit ajánlottál és ő is azt mondta, hogy ha fejlődik mellette a baba akkor nem kell foglalkozni a bukással. Ennél többet ő sem tud tenni, max. antirefluxos tápszert adni neki de már csak akkor ha egyáltalán nem szopizik a baba. Műtét nem került szóba, azzal bíztatott, hogy 6-7 hónaposan kinőheti. Rengeteg gyerkőcöt látott viszont akik 1 évesen is buknak. Nem tehetünk mást mint reménykedünk.

Kika, hogy van a náthád?

Nanda, remélem javul a helyzet Mayánál. Sikerült pihenned egy kicsit?

Anikó, sajnálom, hogy ritkán tudsz csak jönni. Teljesen átérzem, volt benne részünk, én szó szerint semmit nem tudtam csinálni Noémi mellett. Néha még a pisilést is 2* meggondoltam.

Linda, igazad van. Egy manöken nem lehet hurkás. Kép

Kisdió, a kórházban is így altatták a babókat. Először én is néztem rájuk hatalmas szemekkel de miután Noéminél is bevált, én is alkalmazom néha. Szerencsére nem gyakran kell mert néha csak úgy magától beájul. A cumi kevésbé vált be, jobban üvölt ha a szájába dugom így nem erőltetem. De a fenék püfölgetés mükszik.

Anyóspajtás sajna nem jelentkezett a vasalásra. Kép És Apa azt sem tudja hol a vasaló. Sok mindenre rá tudom beszélni de a vasalás az nem jöhet szóba. Amikor kórházban voltam ki kellett vasalni egy inget és felhívott, hogy hol a vasaló, hogy kell beállítani hogy gőzölős legyen és hol kell bele vizet tölteni. Gyorsabb ha én vasalok. Nálunk Noncsi 1,5 nap alatt leamortizálja a ruhatárat. Kép Sajna a sok bukás miatt néha minden kaja után át kell öltöztetnem.

Aranyos a nyuszis kép! Kép

Rita, jó vásárlást! Majd kérünk képeket a járókáról.

Swen, sikerült kivasalnom de már megint lenne mit. Köszi, jól telt a hétvége. Szombat és vasárnap délután volt egy kis sírás de vasárnap délelőtt az Auchanban voltunk és nézelődött a lány, utána meg elaludt Apja ölében. Csak a kocsiban volt sírás de akkor már éhes volt.

Valamikor a napokban viszont meg fogjuk kapni az első oltást. Nagyon ízgulok, hogy ne kavarjon be
nekünk amikor már ilyen jól mennek a dolgok.

Betegeknek jobbulást!

chello
chello

Bori, 15 deka is jó, én már annak is örülnék. Persze a mi 24 dekánknak is örülök, van mit behoznunk.

Apa hétvégi hülyeségei: vásárlás, csülök Pékné módra és takarítás. És még a lányára is jutott ideje. Igazi főnyeremény, nem? Kép

chello
chello

Finom volt az ebéd. Én főztemKép

Orsi,
egyszerűen gyönyörű a kisfiad!!! És azok a mosolygós képek...nem is csodálom, ha odáig voltak érte a bulin.
Nagyon örülök, hogy ilyen jól éreztétek magatokat, jól döntöttetek, hogy maradtokKép
Örülünk, ha megismerhetjük anyukádat és a hugodatKép

Bea,
sajnálom, hogy pont akkorra érik be az a szőlőKép
Dávid hány éves? Nagyon szépek a képenKép

Anniko,
torokgyusziból gyorsan gyógyulj kiKépKépKép

A.Hajni,
mi újság a babakocsival?
Erkély+csereKép

Kika,
teljes kigyógyulást mihamarabb!!!
Kerékszitu nagyon ismerős - nálunk csak annnyi volt a baj, hogy nem lettek rendesen bepattintvaKép

Kakukk,
jó, hogy bedugtad végre az orrocskádat! Taliról tudsz?Kép

Nanda,
nem én cipeltem, csak a fotó kedvéértKép
Ne depizz, gyere közénk, amint időd engedi.
Nem emlékszem, mit írtál tali-ügyben: ugye, jöttök?Kép

Linda,
ÁdiKépKépKép Multi a cég egyébként?
Gergő takony: valamivel "kúrálod"? Próbáltad megemelni a kiságyat fejnél? Állítólag segít...
Gyógyulj meg mihamarabb.
Azt hiszem, nem válaszoltunk még a talival kapcs. kérdésedre.
A játszóház 20.000.-ft-ért van kiadva nekünk, ezt annyi családra osztjuk, ahányan leszünk.(20.000/anyukák száma) Szerintem leszünk legalább 15-en...A kaja-pia egyéni ktgKép

Kisdió,
köszi, hogy leírtadKép A popsiütögetést már hallottam sok helyenKép Nekünk (még) annyira nem jön beKép

Most ezt is gyorsan elküldöm.

Szöszi,
merre jársz ma? Mi az ebéd mára? Jó pepecses lehet, ha be sem néztél egy éremértKép
Ugye jól vagytok?

Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Szia Chello,
drukkolok a szurihozKép
Apa tényleg főnyeremény. Enyém férj szinte mindenhez ért, de a főzés...A múltkor neki kellett a rizst megpirítani és vízzel felönteni, de lefedni már elfelejtetteKép
CsülökKépKépKép

Swen,
örülök, hogy jobban vagyKép
Még sosem szólítottalak ildikónakKép A talin sem foglak, nem baj?Kép

Rita,
milyen járókát tervezel? Hálósat vagy fát? Én az utóbbira esküszömKép
Lilinek: jó ilyenkor a szoba párásítása, akár kamillával (by Zsuzsa), nagyon jó szerintem a tengervizes orrspray, ha nem jönne rendesen, és persze orrszívás-orsszívás "orrvérzésig"Kép

Ildikó,
nem hiszek a szememnek...Te itt? Jó, jó, tudom...
Örülök, hogy megvagy, sajnálom, hogy Laura bajának forrását nem találjákKép Milyen "lehetőségek" merültek fel eddig az asztmán kívül? Valamivel azért kezeled?
Lucas (is) gyönyörű...Tiszta nagyfiú márKép
Mikor jöttök haza? Egyszer csak rászánjátok magatokat, ugye? Kép
Ági és többi lurkó jól van?

Kisdió,
Ákos szereti a kengurut? Az jóKép A férjem imádja használni, bár Dorkával még csak egyszer próbáltuk.
A fotó nagyon édesKép Tetszik a nyuszkó isKép
A magánprogramotok pedig csuda jó lehetettKép Mi is néha mozi előtt be szoktunk menni a Lurdy játéktermébe, és azt az asztali korongos-löködőst játszukKép

Süncsi,
boldog 4.hónaposságot AndrisomnakKépKépKép
Jól vagytok?

Most el, mert pihizek, mielőtt Mazsli felébred. Tegnap kicsit fura napja volt, aludt összesen 2xfél órát.
Most viszont már két órája nyomjaKép
Megyek, Anikó, fel is hívlakKépKépKép

Este még benézek, remélem.
Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Sziasztok!

Nos, akkor most bő lére...
Zsófi szombat óta kicsit náthás, így ma oviban sem volt. Kép
Tegnap voltunk világgá! Nos, ez csak Győr-Sopron megye volt. Meglátogattuk a rokonokat, és bejáratjuk az neuautót.
Az egyik unokatesóm lánya fodrász, így gyorsan vágattam is a csomóban hulló hajamból. Szerinte még van elég!
Edina már születése óta küzd evvel a szemdologgal. Anyukám szerzett kapcsolatot a Heim Pálba, így ma mentünk el a dokinénihez, aki nagyon kedves volt, és gyorsan (talán ha 2 perc volt), kevés és csak panaszkodó sírás mellett meg is csinálta a beavatkozást. Remélem evvel vége is a dolognak!

Kika: jobban vagy?
Babakocsi kereke Kép NEm semmi! MEgreparálta a férjed? Milyen márka ez?
Pelus: ez mindenkinek dilemma. Általában vannak olyan időszakok, hogy egyik sem igazán jó! A gyerekekre kellene őket készíteni! Mert van, aki vékonykább, van, aki nagyon combos,... és így nehéz tökéleteset találni! MAjd a 3. babánál már profi leszel benne Kép
Az Eurocenterbe már mehettek! Az nincs messze! VAgy csak a piacra!

BNM-Melinda: remélem most már megoldódik nálad ez a vérzés dolog! Hát igen... ez a tökéletes fogamzásgátlás. BÁr a 2 gyerek is majdnem ennyire jó!!!

Nalika-Hajni: én pedig nem ragasztottam rád semmilyen fejfájást! Mosom kezeimet Kép
Remélem már jobban vagy! Nekem hála elmúlt Kép
NEked a nagy fiad féltékeny???
Ki doppingolna itt? ÉS mivel? Cukorral és szalonnával csak nem tömjük a gyerekeket! Kép

VAli: mi van Tomi kakaügyével? Nálunk még mindig csúszik a barack, és jön naponta a kaka is!

Lujzika-Kriszta: még mindig megy a sütőtök? ÉS használ? Akkor ti sem esztek napi 1 litert, és mégis nagy a gyarapodás!
Pelus: nálunk nem lötyög azért, de bőven belefér Edina!

Kakukk: akkor ti is BNHFC tagok lesztek? Kép
Emma: hát, ezek a lányok már csak ilyen féltékenyek? Bár nálunk egy kicsit jobb! LEhet, hogy csak zért, mert 2 lány??? Erre ZSuzsi tudna rácáfolni, de ő mostanság nem jön! Kép

Nanda: várom a mailedet!
Jó, hogy Anyukád tud segíteni! MAya nélkül tuti könnyebb! Tomi nem segít? És Ványa?

Anikó: A Bazi NAgy Hurkák Fun Clubbra gondolsz? Pályáztok??? Kép
Nem szokott enni ZSófi délben az ovi után!
Itt sajna nem Máltai van, csak sima, de a házzal szemben lakunk, nálunk ott vannak a ahelyiségek! Kép Amúgy még ez sincs készen, majd csak hamarosan!
Aha, sokat kínoz a fejem! De mostanában a frontok sem kímélnek minket! Kép
Bízom benne, hogy mi is megúsztuk a maival...

Bellana: főnökség Kép Szemetek, már bocsika!

Kisdió: kijózanodott a férjed?
Ez az altatás dolog érdekes! NE miért kell püfölni a fenekét???
Kép Kép NUK cumisok tábora? Kép
Kimenő Kép

Orsi: esküvő Kép
Az jól hangzik, hogy már GErgő is megtanulja a napirendet! Így mindenkinek könnyebb, nem? Kép
Képek Kép Mosoly Kép

Fifianyu: kép Kép

Swen: már felvonultak a legények... és szerintem is jókor. Lassan fagy!!!

Rita: nem a tej zsírossága miatt kel a lányotok! Neki így jó!!! Majd ha nem igényli már, alszik ő is éjjel!

Salla-Ildi: sarki gyerek ez a Lucas! Kép
Gyarapodás Kép Kép Kép
Laurának jobbulást! Próbáltatok valami párásítást? Barlang????

Bori-Anita: köszi a gratulát!
billentyűzet: nézzétek meg az elem rögrítését! Hátha lötyög!
Digi gép Kép
Látom, megint grafomán vagy!

Chello: a 24dkg is nagyon szép!!! Kép Gondolom boldog vagy! Ki fogja nőni Noémi is!
Férjed Kép Vasalás Kép

Süncsi: gratula, Andriska ma 4 hónapos Kép Lesz most nektek szuri? Voltál azóta szop(t)atós talin? Kép

Ma Mucska küldött SMS-t!
Minden rendben velük. CSütörtökön költöznek vissza, és idézem: "onnantól nem szabadultok tőlünk!" Kép

Most én is el. Pusz mindenkinek!

Zsuzsa ( a grafomán bitorló Kép )
zerko

SziasztokKép

Visszaolvastam, de nem jegyzeteltem, mint szoktam, úgyhogy lehet, hogy el fogok felejteni 1-2 dolgot, előre is bocsi.Kép

Mindenkinek köszi a gratulákat a fényképekre!Kép Tényleg elképesztően cukorfalat Gergő! Eleve az, de mikor elkezd mosolyogni, hát totál le tud venni a lábamról!Kép

Rita
Lilinek jobbulást!

Swen
Elhittem én azt már régóta!Kép Gergő egy tündér, nem panaszkodhatom!Kép

Zita
Borzasztó, ami az öcséddel történt!Kép Nem lehetett könnyű senkinek a családodban.Kép

Zsuzsa
Mennyire komoly egy ilyen beavatkozás? Edina hogy viselte? Fájt Neki?Kép Remélem ezután már rendben lesz a szeme!Kép

Linda
Gergő náthájaKép El tudom képzelni milyen fáradt szegényke!Kép
Gergő is csukott szemmel tűrte, mikor hazajöttünk az esküvőről, hogy felöltöztessük, áttegyük a hordozóba, annyira aludt.Kép És itthon is úgy öltöztettem át, hogy nem bírta kinyitni a szemét, pedig tudom, hogy felébredt egy kicsit, de annyira aludni akart a Drágám!Kép

Kisdió
Az orrnyereg-simizés nálunk is bejön, általában kombinálom a homloksimivel.Kép Meg az arcocskáját is szoktam, homloktól lefelé a halántéknál.Kép
Autósülés: igen most tök jó, hogy ilyen, de nem tudom meddig lesz jó Gergőnek!Kép Igaz van benne egy betét hátának, amit ki lehet venni és még a szíjjat is lehet tágabbra állítani, de azért már nézegettünk üléseket, ha majd tud ülni biztos veszünk egy nagyobbat.

Anikó
Ugye, hogy gönyörű?Kép
Mi is csak a Dadoo-val tudtuk lefotózni így, mert ha ránk mosolyog, akkor azonnal abbahagyja, ha fényképezni akarjuk.Kép
LánybúcsúKép Szerintem a Hugimnak tetszeni fog az ötlet!Kép

Ildikó
Jó, hogy megint jöttél!Kép
KépKép

Bori
Köszi Anyukámék nevében is, akkor megyünk mind a négyen. Gergő tiszta hölgykoszorúban.Kép

Most megyek én is vasalni, meg elpakolom az ebéd utáni romhalmazt, aztán tuti, hogy ébredés lesz.

Délelőtt itt is tök szépen sütött a nap, erre nem megint olyan csúf idő lett, mint tegnap?Kép De akkor is elmegyünk sétálni, ha nem esik!

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

Orsi: bevezetnek a könnycsatornába egy vékony szondát, és kilyukasztanak egy összenőtt (hártya) csatornát, amiben benne ragadt a szülésnél, vagy valamikor valami fertőzés. Ez okozza az állandóan visszatérő problémákat! MAjd ha bent van a szonda, akkor vízzel átmossák. Utána már csak a gyereket törölgetik meg, és viheted!
A szeme bedagadva egy kicsit meg az orra oldala, meg piros is. Vér egy minimális volt csak. Talán 1 csepp! Kép
Már nem látszik szinte semennyire! Kép
Nem tudom, mennyire fáj! VAn olyan gyerek, aki nem is sír! Edina is csak kicsit panaszkodott! Annyira sem, mint az oltásnál, ami majd csütörtökön vár rá! Sajna már a dupla verzió! Kép

Mi ma kihagyjuk a sétát!

Zsuzsa
zerko

Sziasztok Mamik!
Alig győztem visszaolvasni, olyan sokat írtatok. Sajnos nem volt időm több napja, mert Benőkém napközben nem nagyon akar aludni. A kezünkben símán aludna, ha leteszem jó esetben alszik 1 órát.

Dadoo beszerezve, így akár 20-25 percet is elnézegeti Benitó, akkor tudok valamit csinálni.
Most éppen szopizik, én pedig egy kézzel próbálok írni.

Lányok!
Szerdán megyünk oltásra, kissé tartok tőle. A ti babátok hogy viselte?

Puszi mindenkinek:

HajniMaci
maci2

Bori, lehet, hogy a csülköt meg tudta volna csinálni csak a rizs nem ment. Kép

Zsuzsa, jó hogy túl van rajta és remélem tényleg megoldódott a probléma. Kép

Mucskát várjuk szeretettel ! Kép

HajniMaci, mi holnap kapjuk az oltást. De állitólag ez az első még nem olyan vészes.

chello
chello

Sziasztok csajok!

Hát megint volt termés rendesen! Először magunkról önző módon:

Tessék irígykedni: az én férjem ha kell, mos, vasal, főz, takarít, gyereket fürdet, egyedül a gyerkőckakitól írtózik, de egye fene, ezt elnézem neki! Ja, és még fiatalabb is nálam!!

Eszter pedig 3-4 napja emelgeti a buksiját hanyattfekvésből felfele, így tegnap megfogtam a kezeit, és lazán felült. Ugye, ez már nem korai 4 hónapos korban? Most mindenesetre a babakocsija ülését is megdöntöttük egy kicsit (kb. mint a gyerekülés az autóban), úgy ül, mint egy kis basa, és nagyon tetszik neki!

Nanda! Féltékenység "sajnos" kimaradt, de nem irigyellek érte. A mérés nálunk is csak havonta 1szer megy, és hát gyarapodunk is rendesen.

Bellana! A másik topikot egyelőre kihagynám. Most jobb nekem a lányomban gyönyörködni, meg inkább Veletek csevegek. Talán majd egyszer később.
Apaügy: nálunk is csak azóta javult a helyzet, mióta kiköltöztünk. Kicsit fura is, hogy a párom most ilyen sokat van itthon, de azért jó dolog!

Kisdió! Fej+ész: jópofa. A homorítás ismerős, de nem megy soká, mert a leányzó hamar bepipul.
Altatás: nálunk is inkább a homloksimi jön be, de szerencsére az is csak akkor kell, ha már nagyon nyűgös.
Mufika+Nyuszika: nagyon helyesek!
Kimenőért nagyon irigyellek! Ingerekkel egyetértek!

Kika! Jó dolog az Internet. A miénken állítólag még nincs vírus, de a Norton szerint már 7 fenyegetés jött rá, úgyhogy már nem merek semmit megnyitni.

Avocado! Gergő nagyon édes! A kiscsajt mi már nagyon korán elkezdtük edzeni, jó is, mert nem tudom, mi lenne most velünk, ha nem szeretne kocsikázni!

Rita! Lili is aktív rendesen, innentől vége a nyuginak!

Fifianyu! Szerencséd van a fiúkkal!

Chello! Öltöztetés dettó. A nektarin ízlett ugyan, de maradunk inkább a sütőtöknél, úgy néz ki, az bevált.

Zsuzsa! Kirándulás, de jó! Fodrász, de jó!
Edinát, szegényt viszont nem irigylem. viszont a keresztfiamnak volt ugyanilyen beavatkozás, és utána teljesen rendbejött.
Képzeld, ma is volt kakink!

Hát egyelőre ennyi!

Jobbulást még mindig minden gyengélkedőnek!

Kriszta

Kép
lujzika

Sziasztok!

Na megtortent ami miatt vennem kell jarokat. Kép Lili lecsuszott az agyrol a szonyegre. Ez egy franciaagy es mellette vasaltam. Lili eppen beszelt es jatszott amikor elfordultam. 1/2-1 perc mulva visszaneztem es Lili sehol az agyon. Arohantam az agy tuloldalara es a szonyegen Lili hasonfekve a fejet felemelve kajanul vigyorgott. A szivinfarktus kerulgetett. 1 perc alatt atkuszott az agy masik oldalara. Kép Na most mar egy masodperc nyugtom nem lesz. Nem lehet orizetlenul hagyni amig nincs jaroka. Most is az agyon hidat csinal. Iszonyat mi energia es ero van benne.
na megyek is, megyunk setalni.

Puszi mindenkinek Rita

Kép
Kép
trita

Ebéd közben...

Zsuzsa: nem hangzik jól ez a könnycsatorna-átmosásKép
A babák mikortól sírnak könnyezve?

Férfiak otthon: én jól választottam férjnek-apának valót! Kép Gyakorlatilag minden házimunkát elvégez; főzni nem tud (de főtt rizst csak ő csinál nálunk), de sose esett kétségbe, ha nem volt itthon meleg étel. Barkácsol, polcot, kis szekrényt rak össze. Figyelmes velem, a gyerek dolgában nem ismer tréfát. Nagyon praktikus a gondolkodása a mindennapi életben. Persze vannak hibái (hiszen férfi), de kinek nincsenek?
Na, most aztán jól megdícsértem! Pedig most is itt van az asztal alatt egy pár használt zokniKép A párom genetikailag képtelen arra, hogy a zoknit a szennyesbe tegye. Pedig minden más ruhadarabját a szennyestartó mellett veszi le! na ez az, amit mi nők sose fogunk megérteni!Kép

Anitabori: Ákos szereti a kengurut, van amikor a kocsiban sír, betesszük a kenguruba és lám, milyen szép a világ. Szeret a nagy szemeivel kukucskálni. Általában apa viszi, ha hármasban vagyunk, mert Apa is élvezi. Persze nagyon büszke magára, amikor megnézik apát és fiát!Kép

Apa baklavát rendelt tőlem. Szedtem le a netről 2 receptet. Valakinek ötlet?

Anitabori: a Lurdyba? Először oda akartunk menni, de gondoltuk irány a belváros! Az asztali lökdösőst hívjuk tájfunnak. És nagyon szeretjük! egy bajnokság?Kép

Zsuzsa: apa kicsit fáradtan érkezett tegnap hazaKép saját bevallása szerint nem bírja már úgy a piát, mint régen. Hát én azért tudom milyen egy aszófői buli, és nem félek attól, hogy nem ivott elég folyadékotKép
Én nem tudom az okát, de amikor gyors ütemben püfölgetem a fenekét Ákosnak, akkor szemei lecsukódnak és kómázik.

Na megyek, mert magányos a gyermekemKép

Kép
kisdió

Kisdió!

Fránya gének, ez a zokni dolog néha nálunk is becsúszik! De szerintem mi örülhetünk. Van olyan feleség, aki még attól is boldog, hogy aznap épp
nem verték meg!!

Kriszta

Kép
lujzika

Sziasztok lányok!

Megjöttünk a hétvégi kiruccanásról, nagyon jó volt, csak kicsit keveset aludtam. Azaz nagyon keveset. De hát valamikor bulizni is kell!
Mindent végigolvastam, de több, mint 2 óráig tartott. Lakás romokban hever, mennem kéne kicsit helyrepofozni, mert Beni is mindjárt ébred.

Bori!
Skarlátot megúsztuk. Az újságokat előre is köszi! Ugye Danit nem hozod? Mert akkor én is elviszem oviba Petit.

Ildikó!
Laura köhögése Kép
Beni is mindig kinn alszik a teraszon, ahogy a testvérei is kint aludtak télen is. Próbálj gyakrabban jönni, mert hiányzol ám!

Anikó!
Látom kezdesz visszatérni. Ez a pakolás a család után nekem is nagyon ismerős. Szerintetek hány éves az a gyerek, aki már elpakol maga után? Esetleg még a szobáját is kiporszívózza?

Zsuzsa!
Milyen autót vettetek? Nem is dicsekedtél vele! Vagy csak lemaradtam róla?

Kika!
A mi babakocsinknak is állandóan kiesik a kereke, de nekünk a hátsó kerék. Olyankor visszateszem és megyünk tovább. De azért elég idegesítő! És apa sajnos nem az a típus, aki ilyesmit meg tudna csinálni Kép

Linda!
Mail megjött, majd igyekszem válaszolni! Mikor kapjátok az oltást?

Bea, Zita!
A történeteitek nagyon megráztak! Kép

Most mennem kell!
Puszi mindenkinek!

Panó
panó

Sziasztok!

Panó,
remélem ti jobban jártok a gyerekekkel. Az én fiam ugye jan-ban lesz 10 éves, de még mindig képtelen elpakolni maga után Kép

Ildikó,
én is most pénteken viszem a nagyfiamat pulmonológiára bár ő "csak" 2 hónapja köhög, de a kicsiket féltem. Remélem hamar elmúlik nektek!
Egyébként a feketeretkes trükköt próbáltad már rá?

Kisdió,
én is dicsekedhetek? Nálunk a férjem csinálja a mosást, úgyhogy nem az ő zoknjai vannak érdekes helyeken. Azért megnyugodtam, hogy nem csak nekem van ilyen rendes férjem Kép

Rita,
bizony bizony nagyon meglepő dolgokra képesek a gyerekek Kép

Zsuzsa,
gyors javulást Edina szemének! Én a Tomikámat vittem annak idején, én meg ott bőgtem, hogy minek is jöttünk ide. De neki hálistennek nem kellett megcsinálni.
Dopping Kép
Zsófiddal külön szimpizek, én is az lettem volna.

Hajnimaci,
ne izgulj ez még nem vészes oltás, nem igazán lehet tőle láza, meg csomócska sem.

Vali,
tényleg mi van a kakival?

Anita,
nekem tulképp mindegy, csak az a kérdés, hogy fogok felkelni?
Szegény apa hozta az ebédet negyed 1-kor, és megijedt mert még sötét volt a lakásban. Hát igen kell nekem elmesélnem csúnya történeteket egyes kismamákról Kép

Linda,
én sem rajongok a cumiért. Mostanában már csak nagyon ritkán kell bevetnem, inkább vásárlás közben. Otthon inkább az ujját használja, nagy cuppogások közepette. Kép

Rita,
ő ilyen baba, hogy felkel enni. Nem hiszem, hogy a tejem minden babánál más minőségű lenne, pedig az első gyerekem is minden éjjel felkelt enni nagyon sokáig, a kicsik pedig 5-6 hetes kortól átalusszák az éjszakát.

Ildi, Orsi, Kisdió, Swen,
gyönyörűek a csemeték Kép

Anikó,
én azért próbálom elérni, hogy a nagyfiam beágyazzon maga után, több-kevesebb sikerrel. Nem kell mindent egyedül csinálnod Kép

H.
nalika

Sziasztok!

Kisdió: Gergö az elején egész nap a cicin lógott, mára már nem. Kép De ejtsük is akkor a cumi témát, ha nektek bejött akkor bejött. Remélem nincs harag?

Rita: szerintem normális, hogy Lili nem alussza még át az éjszakát. Sok gyerek még 1 éves kora körül sem... Ne aggódj! Kép Lili már így kommandózik?

Anikó: Gergönek se jön jóformán semmi az orrából. Kép

Ildikó: nagy puszi!

Zsuzsa: nagyon ügyi lánykád van, remélem nem kell megismételni a beavatkozást!

ABori: szóval miért nem ugrottatok be?

Chello: szorítok a kedvenc manökenemnek holnapra!!!

Lujzika: megértelek, igazad is van, most örülni kell, nem búslakodni! Klassz csaj vagy! Nem is eröltetni akartam, csak kérdeztem a másik topikot. Kép

Panó: oké! Kép

Linda aki nagyon le van ám törve. Kép
bellana

Sziasztok!

Nalika: Hat akkor nekem ilyen kislanyom van. Engem nem zavar, mar megszoktam, csak nem tudtam, hogy ez igy termeszetes-e. Nem kenen neki mar aludni ejszaka is?

Linda: Hat baromira eleven Lili. Kép De egyik naprol a masikra hihetetlen sok valtozason megy keresztul. Azert annyira megijdetem, hogy nem esett-e baja, hogy elvidtem a vedonohoz, hogy megnezze, de nincsen otthon. Kép Nem latok semmit Lilin, alszik most rendesen, mosolygott, de csak en izgulok. Vegul is nem esett nagyot. 3 gyerek4es baratnom szerint, ha ma este hany vagy nem akar enni, vagy sir fajdalomtol, akkor vigyem dokihoz. Bar szerinte semmi baja. Kép remelem is.

Sziasztok Rita

Kép
Kép
trita

Linda!

Adi miatt vagy letorve? Vagy csak gergo nathaja miatt? Az utobbi hamarosan el fog mulni. Kép
legy jo kedvu. Kép
Arra gondoltam, hogy ha nem banod egyik nap atugranek hozzad meglatogatni Lilivel. Majd ha Gergo is jobban lesz. Vegul is nem lakunk messze. Kép Persze ha csak nem problema. Kép

Puszi Rita

Kép
Kép
trita

Sziasztok!

Zsuzsa!
ZsófiKép EdinaKép Annyira tudom a gyerekeket sajnálni...

Anitabori!
Dávid 11 éves, jó "kispasi", tisztára az apukájaKép Szerencsére jóban vagyunk, bár eleinte nem volt könnyű. 21 évesen nem nagyon tudtam mit kezdeni egy ötévessel, aki még ki sem heverte a szülei válását.

Rita!
Kis szökős leányzóKép Milyen járókát veszel? Én is mostanában szeretnék, de nem tudom eldönteni, hogy hálósat vagy fát.

Kisdió!
Zsófi már produkált könnyeket, igaz én is amikor megláttam. ApaKép ZokniKép Nem rokona véletlenül a férjemnek?

Lujzika!
Ti már milyen erősek vagytok!Kép Engem ma még nem vert meg apaKép lehet, hogy ezért van ilyen jókedvem?

Panó!
BuliKép Az anyósom gyereke 33, de még mindig én pakolok utánaKép

Pusz

Bea
Vendég

Jaroka.

Tenyleg, kerdeztetek mar tobben is, milyet szeretnek venni. Nos mindkettot. Kép Fajarokat itthonra, abban lesz benne a gyerek es halos osszecsukhatot pedig ha megyunk valahova.
Nekem a fa jobban tetszik. Ra tudok akasztgatni mindenfelet es ha a gyerek amjd ulni, allni tanul meg jobban tud abba kapaszkodni. A halosnal nem tud mibe megkapaszkodni.

Sziasztok Rita

Kép
Kép
trita

Sziasztok,

Sajnos Anna is beteg, tegnap este óta orrporszippancsoljuk az orrát, láza még nincs. Életem párja ma egész nap vidéken van, így ez a szpancsolás így egyedül elég nehézkes volt de megoldottam, plussz elszaladtam a dokihoz receptekért, aki holnap meg is nézi, hogy mi a helyzet.
Gyakorló orrszippancsoló mamik: ez a dolog nagyon bruuuuuutál, először magamon is kipróbáltam, hogy fáj-e, de csak kellemetlen, remélem Anna is csak ezt érzi, de elég csúnyán néz rám mielőtt csinálom, na de utána mosolyog mert végre kap levegőtKép
Enni is nagyon keveset eszik, és nagyon álmos, de a nyák miatt és a szippancsolások miatt nem tud aludni, szép lesz az éjszakánk....

Az én bajom huszadrangú ahhoz képest, hogy a gyerek beteg

Kisdió,
Baklava?????Szerintem a legjobb a Daubnertől, nincs vele macera és fini, na????

Zerko,
Ez a könnycsatorna átmosás is elég macerásnak hangzik, sajnálom Edinát.

A babakocsira most egyenlőre nem lesz szükség, amig szörcsögés van biztos ki nem viszem, így még a "javítóban" van.
Most egyenlőre csak ennyire futotta, megyek dajkálgatni mert nagyon nyügös.
Kika
kika

Sziasztok.

ZerkoKép
Szegény EdinaKép A lényeg, hogy mostmár nem lesz probléma.

KikaKép (BrekiKép annyira örültem, mikor láttam, hogy Te vagy!)
Gyógyuljatok meg hamar!
Apukám azt hitte hülyéskedek, mikor mondtam neki, hogy porszívóval szoktuk tisztítani a Réka nóziját.

OrsiKép
Nagyon jó baba volt Gergő!Kép Megszavazott nektek egy kis szórakozást, rendes gyerek!KépKépKép Látom ő is nagyon élvezi a Dadoo-t!Kép

RitaKép
Lili borulásaKép Elhiszem, hogy szívbajt kaptál! Reméljük nem lesz semmi gond!Kép

Rólunk: Réka ma hajnali 5-ig aludt (este 10h-től), nagyon megdicsértem!Kép
Én még mindig produkálom a szép kis dolgaimat. Azt mondta a doki, hogy ha a héten nem múlik el, jövő héten látni akar (a gyógyszer abbahagyása végett kell megvárni ezt a hetet). Hát remélem elmúlik, mert már kivagyok tőle nagyon.
Ja! Megy az építkezés! El sem hiszem, csak egy baj van, le kellett dönteni a kéményt, új lesz helyette, így fűtés nuku. Vagyis most egy-két napig hősugárzózunk.

Üdv:
Melinda
Bnm

Ja, egy kérdés!
Kaptunk sütőtöklét és alma-banán-sütőtöklét. A cimkén az van, hogy 4 hónapos kortól. Ez mennyire irányadó? Réka szombaton múlt 10 hetes, szerintetek lesz valami baja, ha adok neki belőle? Almát mikortól lehet adni neki? (ezt már kérdeztem, csak nem láttam választ rá, ha volt akkor bocsi, vaksi vagyok!)

Melinda
Bnm

Melinda!

Én nem vagyok túl tapasztalt, hiszen én is mindig a Zsuzsát kérdezem, de anno, mikor az elején küszködtünk a hasfájással, meg a kakival, nekünk a dokinéni azt mondta, hogy gyümit 4 hónapos kora előtt ne adjak a gyerkőcnek. Nálunk az Infacol jött be, ami kifejezetten csecsemőknek készült. Ajánlottak szélcsövet is, de az nekem nagyon drasztikusnak tűnt, úgy hogy azt nem használtuk.

Kriszta

Kép
lujzika

LujzikaKép
Mi szerencsére nem vagyunk hasfájósak és kakibajosak sem, ezt most csak úgy kérdeztem. Azért köszi!Kép

Melinda
Bnm

Melinda,
úgy érzed, hogy unja a tápszert? Annak idején a nagyfiamnál még a gyümilevekre 2 hónap volt írva, azóta változott az előírás. Nem írhatnak rá kevesebbet. Ha úgy érzed megpróbálhatod, de csak kevéssel Kép

H.
nalika

sziasztok!

Melinda: Zsófi idején 2 hónaposan lehetett kezdeni pár kanál almával, majd barackkal. De csak nagyon lassan növelve az adagot, és minden héten csak egyféle "új" kajával. 3 hónaposan jött a krumpli pempő, majd a sárgarépa, sütőtök,... de mind óvatosan! De volt Zsófi 1/2 éves, mire ezekkel a pempőkkel már jól is lakott a tápszer helyett! Ha kérdésed van, írj mailt, szívesen megosztom a tapasztalataimat veled!

Maci: Dadoo Kép

Lujzika-Kriszta: Kaka Kép Akkor talán belejöttök! Nálunk is megvolt az adag!
Férjed Kép Az enyém ennyire nem univerzális, de a zoknija a szennyesben landol mindig! Kép

Rita: nekünk is fa van! Vigyázz jobban a lánykátokra!

Kisdió: Edina már régen! Szerintem pár hetes kortól! (könnyek)
Azt vettem észre, hogy ha egy pali nincs hozzászokva a piához, akkor már óvatosabb duhaj! A másanaposság élménye nem hiányzik nekik sem!

Panó: kiruccanás, buli Kép
Egy kombi astrát. CSak csöndben célozgattam...

Nalika: hogyhogy az lettél volna???
Tomi mázlista volt Kép Én is nagyon izgultam. 3 napja nem alszom miatta, hasmenés,...
Már csak H. ???

Linda: mi ez a "bibi füle" effekt??? Most Ádi, és a munkahelye bánt? VAgy van valami?
Légy büszke magadra! VAn miért, hiszen nagyon nehéz napjaid lehetnek, és a kicsi is nagyon szépen fejlődik. Tudom-tudom... ilyenkor én is arra gondolok, hogy ezt senki sem veszi észre, és senki sem fogja megköszönni! De valóban, ezekért a napokért neked triplán járni fog életed végéig az Anyák napja!!!

Kika: jobbulást mindkettőtöknek!

Akkor most el!

Kép

ZSuzsa
zerko

Sziasztok!

Linda! Remélem Gergő baja már enyhült és legalább ma alvós éjszakátok lesz. Tényleg miért vagy letörve? Nem mintha amin átmentél/átmész mostanában nem lenne éppen elégKépKépKép, de ugye nincs valami újabb baj? Tudod írhatsz mailt is.KépÁlommanók útnak indítva!Kép

Kisdió! KiruccanásokKép Altatással kapcsolatban én meg az "idétlenül" ringatós anyukák közé tartozom, mert nálunk ez jött be igaz nem altatáshoz, hanem nyugtatáshoz.Kép Popsiütögetés abszolút hatástalan, de ezek szerint többeknek működik.Kép

Rita! Botond éjszakáinak átalvása a jó szerencsének, meg az ő ritmusának, alvókájának köszönhető. Már írtam, hogy mióta hazajöttünk a kórházból, az első egy-két héten kelt fel egyszer-kétszer éjszaka, de azt sem rendszeresen, aztán átaludta az éjszakát. Meg nemrég volt egy hét üzemzavar, de szerencsére az is elmúlt. Szerintem ahogy a többiek írták ez is babafüggő, semmi köze a tejedhez. Főleg, hogy Botond alig tíz dekával több, mint Lili.Kép Én meg azon pánikoltam be egy kicsit, hogy kb. egy hete hihetetlenül lerövidítette a szopikat. Este-reggel a két cicivel végez fél óra alatt, napközben meg eggyel öt perc alatt. De azzal nyugtatom magam, hogy Lino írta nemrég, hogy Katica ugyanígy lecsökkentette a kajaidőt. Meg Botond ugyanúgy alszik éjszaka tíz órát, úgyhogy gondolom nem éhes. Meg maga hagyja abba a szopit, s rögtön játszani, meg nézelődni akar.

Ez a leesés elég ijesztő lehetett, de ha baja lenne, biztos jelezné! Úgyhogy nyugi, szép álmokat nektek!!! De nagyon-nagyon ügyi, hogy már itt tart!Kép

Ildikó! KépKép Lucas méretei is csodásak! gyere amikor csak tudsz! Sorayáról vannak híreid????nagyon rég jelentkezettKép

Anikó! Megértelek a takarítással igazából én is vizet prédikálok, mert egyszerűen megőrülök a rumlitól. Nem vagyok annyira pedáns, de nem birom elviselni a rendetlenséget, na meg a koszt. Én úgy csinálom, hogy hétfőn reggel, miután elláttam a bébit másfél óra alatt kitakarítok -ez azért nőhet 25-30 perccel attól függően, hogy Botondot hányszor kell közben felvenni, átfordigatni, játékokat áthelyezni stb.- péntek-szombat-vasárnap meg főzök, aamíg apa foglalkozik vele. Így hétközben csak mosogatás, esetleg köretkészítés, bevásárlás van, de azt meg alvás meg séta időben csinálom. De az én helyzetem ugye lényegesen egyszerűbb, mivel csak egy picúrkám van. Mindig is csodáltalak titeket két-három gyerekeseket, most meg még inkább!Kép Meg talán azzal könnyítek a mindennapjainkon, hogy eleve optimista természetű vagyok, így próbálok nem görcsölni, meg idegeskedni feleslegesen. Próbálok ösztönszerűen cselekedni Botond körül. Persze én is kérdezek, meg utána nézek, de mindent csak kritikával fogadok el, inkább a gyerekem jelzései alapján. Na meg van bennem nagyfokú lustaság is, meg egyfajta struccpolitikai beállítottság, így próbálok csak a jó dolgokra figyelni és a rosszakat gyorsan átlépni. Ezért nem vettünk és nem is kölcsönöztünk például csecsemőmérleget, vagy bébifigyelőt, mert megőrülnék attól, hogy folyton méricskéljem mennyi a súlya a gyereknek, meg mennyiket evett -ezt a mai napig nem tudom-, vagy egyből szívinfarktust kapnék egy téves riasztástól. De ez mondom nagyfokú lustaságból is ered, meg hogy inkább homokba dugom a fejem, de én ilyen vagyok, így érzem jól magam és ezen már nem hiszem, hogy változtatok. De ezzel együtt minden elismerésem azoknak a lelkiismeretes és gondos anyukáknak, akik ezt is megteszik!!!!Tehát nem azt mondom, hogy az én módszerem a jó, csak én vagyok ilyen, meg ez az én véleményem, amire lehet, hogy senki nem is kíváncsi, úgyhogy mindenkitől bocsi a pszichoanalízisemért.Kép

Chello! HízásKépKépKép Ez szupi!!!!

Bori! Szerintem nekem is Bori maradszKép Mazsli??? Édes ez a névKép Ma Botond is alvásrekordot döntött itthon, kb. másfél órát szunyált az ágyikójában.Kép

Zsuzsa! Szegény Edina!Kép Leírásod alapján elég horror ez a beavatkozásKép de jó, hogy viszonylag jól fogadta a kislány.Kép Mucska híreket köszönjük, hát nagyon kíváncsi leszek rá.Kép Képzeld, nálunk szombaton este is volt kaki, vasárnap meg kettő is! Már kezdtem hasmarsra gyanakodni, de az állaga a szokásos volt. na ma azért hozta a formáját és kimaradt, de mint írtam ez nála nem okoz gondot soha. A pelenkára visszatérve, érdekes, hogy Botond combjánál már elég szűk ez a 4-9 kg-os, pedig egyáltalán nem olyan hurkis, mint a te picúrod.KépUtólag is boldog négy hónaposságot nektek!!!Kép Te már rendben vagy szülés utánilag?

Süncsi! Isten éltesse Andriskát meg persze téged is a negyedik hónapban /is/.Kép

Lujzika! Férjed.Kép Eszter nagyon kis ügyes!Kép Nem hiszem, hogy bármi is túl korai lenne, ha maguktól csinálják, inkább örülj, hogy ilyen erős és ügyi lányod van!!!!!Kép

Panó! BuliKép De most akkor hol volt, ha nálatok hever romokban a lakás?Kép

Nalika/Hajni! KösziKép Nagyfiadnak megy a drukk!

Kika! Annának is jobbulást!!!Kép Na meg neked is persze!

Melinda! A többiek írták, hogy a tápszeres babáknál négy hónapos kortól javasolják a gyümik adását. Hogy gyümilét mikortól lehet nem tudom.

Lino??????

Szöszi! Most itt ülök totál frászban, hogy akkor felvesztek-e a klubba vagy sem!!! Jelentkezz kérlek!Kép

Jó éjt mindenkinek!

Swen

Botond Kép
EneseKép
swenson

Melinda!

Akkor vissza az egész! Zsuzsa ezeket a dolgokat jobban tudja, csak azt hittem senki nem válaszol neked és én meg akartam, pedig nem értek hozzá.Kép

Swen

Botond Kép
EneseKép
swenson

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?