Sziasztok lányok!
Milyen termés lett aztán, hogy én hazabattyogtam...
Orsoly!
Én sem akarlak rémisztgetni, de nekem az elsõ baba a 14. héten halt el, a második 10 hetesen.
A második babánál kb. a 6. héttõl szedtem a Duphastont, a barnás trutyi el is múlt, aztán a doki lecsökkentette a gyogyit, majd szép lassan abbahagyatta.
Sajnos a trutyi visszatért, aztán néhány napon belül kiderült, hogy a baba meghalt.
Van, aki azt mondja, hogy a huszonvalahány hétig szedte a gyogyit az alacsony progija miatt, így megszülethetett a babuci.
Kisvuk!
A hõmérõzés szerintem is nagyon fontos dolog, képet kapsz egy csomó dologról, ami a szervezetedben zajlik.
Pl. megtudod, mikor van peteérésed, a hõmérséklet nagyságából lehet következtetni a progi normális vagy (mint sokunk esetében) alacsony szintjére.
Cipomama!
Ez aztán érdekes...soha nem volt mensije???
Az hogy lehet? És a 4. gyerekét várja???
drága Gabó!
A beszédet akkor írd meg, ha csak jön...ha nem akarod, nem kell erõltetni...
A múltkori is spontán jött, nagyon szép is volt!
(de azért várjuk...)
Olyan kár, hogy akkor tudsz jönni, amikor én megyek, így alig tudunk szót váltani...
Figyi, ha jövünk a talcsira, megint összefutunk a vonaton?
Lányok,
tegnap leírtam a hormoneredményeimet, nem tudjátok, hogy jók-e?
Fõleg a progi érdekel, meg nekem mintha kicsit sok lenne a prolactin (436), míg mások leletein 200 körüli értékeket láttam...
Átkukkantok Eraszmuszhoz, hátha megnézte õket.
A ta-lista:
1. Kriszti
2. Moni (mj)
3. Ancsi
4. Györgyi
5. Beszti
6. Orsoly
7. Pucurék
8. Monchy
9. Klári
10. Gabó
Lányok!
A talcsira bárki jelentkezhet, aki szeretne találkozni a topic tagjaival!
Még csak egyszer találkoztunk, de az annyira jól sikerült, hogy szeretnénk többször megismételni!
Vajon mi van Andyval?
Remélem hamar túl lesz rajta és minden okés lesz!
EZÚTON IS SZORÍÍÍÍTUNK!!!!
Pucúr, Orsoly!
Milyen tüneteitek vannak már?
Na, most már eldugulok...
Ancsi