Új privát üzeneted érkezett!

Gabó!

A beszédet természetesen megint TE mondod, és ha olyan jol sikerül mint az elözö, akkor nagyon szupi lessz!!KépKép

Üdvözöllek Sien és Kisvuk!

Sien, add meg légyszi azt is, hogy hol laksz!

Cicó 4c 66 cn Szeged 27 év
Bubi 6c 59 cn Szolnok 28 év
Bella 15c 52 cn Debrecen 25 év
Boglárka 8c 45 cn Györ 24 év
Melinda 3c 40 cn Ulm 26 év
Kriszti 13c 28 cn Galgamácsa 29 év
Csilla 5c 27 cn Pusztavám 26 év
Lella 10c 26 cn Líbia 32 év
Kandi72 1c 22 cn Budapest 29 év
Monchy 3c 21 cn Budakeszi 32 év
Edit 8c 21 cn Budapest 30 év
Eszter 13c 20 cn Szigethalom 26 év
Edi 7c 20 cn Maglód 33 év
Sien 13c 17cn 28 év
Gitta 6c 17 cn Békéscsaba 26 év
Márti 10c 16 cn Debrecen 24 év
Sugár 2c 13 cn Salgótarján 23 év
Andi 14c 13 cn Szeged 30 év
Djeszter 3c 12 cn Budapest 29 év
Lora 12 c 11 cn Várpalota 24
Éva 29c 9 cn Nyíregyháza 26 év
Ildi 7c 7 cn Szekszárd 21 év
Klari 6c 6 cn Budapest 31 év
Edina 7c 5 cn Coimbra 23 év
Cincérke 34c 5 cn Budapest 26 év
Moni 6c 3 cn Törökbálint 28 év
Ancsi 2c 3 cn Adács 27 év
Györgyi 4c 3 cn Budapest 26 év
Gabó 30c 2 cn Miskolc 27 év

Pucur
Pucúr

Gabó

Ne izgulj én is megint az alján vagyok majd együtt mászunk! De nagypocakkal ez már nem túl rizikós?Kép

Nekem mindegy, hogy hol találkozunk. Bármi megfelel.

Sien és Kisvuk
Üdv a fedélzetenKépKép
Györgyi
Györgyi

Lányok!

Búcsúzom tõletek. A talire most biztos nem tudok elmenni. Majd ha túl leszek a laparon jelentkezem.
Krisztinek küldök egy SMS-t.
Ha tudtok gondoljatok rám holnap.
Ja már félni se félek, mert tudom hogy mindjárt itt a holnap.

Sien!

Én pont egy ilyen vagyok. Nekem a bal oldal van elzáródva és holnap megyek laparoszkópiára, hogy
megszüntessék az elzáródást.

Mindenkinek puszi

Andi
Andy

Lanyok!
Uszott az egesz napom,alig tudtalak titeket kovetniKép

Gabo
Tudtam en,hogy mingya megjon rendesssenKépKépRopke 10-41 nap eees....Uuugy izgulok ertedKépKép

Nalam keretik inkabb azert szurkolni,hogy minel kesobb jojjon meg a fenti okok miatt,hatha apa addigra lezavarja azt az iirtozatos nagy melot!Bezzeg 10-12 eve nem szamitott semmilyen melo,mindig kaphato volt ra!!!!!!KépKépKépPersze most mar venek vagyunk!Kép

Udv az uj beszalloknakKépSiessetek tovabbKépKépKép

Telleg,hol lesz a tali???Klarinal vagy etteremben??Jo az etterem de ha sokan vagyunk akkor kikuszobolhetetlen az,hogy nem tudunk csak klikkekben beszelgetni.

pusssssszzzantyuuuuu Kriszti
kriszti

Gabooooo

NEM 41 HANEM 14 nap BOCCCCCSSiii!
kriszti

Nekem ok, ha KLarinal leszunkKép Meg ott lehet tenyleg korbe tudnank ulni es akkor mehetne egyben a csevejKép

Pucur! En megkerdeztem most ezt a dokit is a progeszteronrol, mondvan hogy en felek attol hogy nekem nem elegseges a szintem. Azt mondta, hogy ilyenkor (mondjuk en mar 8-9. heten jarok) mar tuti hogy eleg volt, hiszen megtapadt a babocaKép Es hogy szerinte sem kell! Ez a 2. doki volt, aki mondta, ugyhogy kezdem elhinniKép

Pussssz: orsoly
orsoly

Drága Sien!

Üdv ebben a szuper kis csapatban. Jó helyen vagy itt hidd el!KépKép
Harmadszor is megkísérlem elküldeni az üzimet, mert a gép állandóan ledob. Még ez sem hagy nyugodtan dumcsizni. Ezért jó a tali, mert ott nincsenek ilyen akadályok. Remélem jössz te is.

Szóval: Én is féloldalas vagyok, emiatt még ugyanúgy lesz babucink mint kétoldalas társainknak, úgyhogy emiatt ne aggódj. Ha minden más rendben van csak minimálisan csökkennek az esélyeink.KépKépKép
Most nem írok hosszab litániát, mert ha ledob megüt a guta.

Puszi: Gabó Kép

Pucúr!
Már izgulhatok megint a beszéd miatt, de ha van valaki aki szívesen mondana beszédet én átadom ezt a szerepet.

Andy!
HOlnap veled vagyok!!!!!!!!!!!!!!

Gabó
Gabómanó

Lányok !

Lenne egy kérdésem. Egy megszokott társaság megy erre az összejövetelre, vagy befogadjátok az újakat is.

Edit
edit

Lányok !

Lenne egy kérdésem. Egy megszokott társaság megy erre az összejövetelre, vagy befogadjátok az újakat is.

Edit
edit

Sziasztok!
Tegnap irtatok a manó táptalaj kidolgozasarol. Szoval emiatt tegnap munka utan rohantam a gyogyszertarba folsavat venni. Kaptam is. Most is itt van nalam. A dobozra az van irva, hogy Folsav 3mg es 50 db tabletta. Azt szeretnem kerdezni, hogy mennyit vesztek be belole naponta?
Nektek az orvos ajanlotta, vagy csak magatoktol dontottetek, hogy szeditek? Mert a tajekoztatora az van irva, hogy csak orvosi rendeletre alkalmazhato. Akkor most mi van?
Klari
Klari

Nekem is teccik az otlet,hogy Klarinal legyunk,vagy nalam.A sorrend tok mindegy.Szoval akkor mindenki hozhatna magaval a specialitasabol es tuti nem maradnank ehen,sot szerintem mindenki elkapraztathat mindenkit a tudomanyaval!ha ezt most megszavazzuk akkor a kov. talit tarthatnank nalam isKépKépKép

Kriszti
kriszti

Edit!

Én sem voltam a multkori talcsin. Persze gyere te is, szeritnem ezt igy gondolják a többiek is. A meghivás mindenkinek szól.

Györgyi
Ui: nem is hagynám ki hisz azóta 5 kismama lettKépKépKép
Na és Gabó beszéde!!!!
Györgyi

Edit
Ez az egesz brancs itt a `tarsasag`,mivel jonnek-mennek a lanyok/csak az allando mag maradt/igy csatlakozhat barki.TE IS!!!!

Klari
Nekem orvos mondta,hogy kezdjem szedni,napi 1-et.
De mivel sokaig nem jott ossze igy par naponta kapok be egyet.Most elkezdtem szedni naponta mert aszonta a dokibacsim,hogy 99.9%,hogy a kovetkezo ciklusban babas leszek.KépKépKépKépKép

Kriszti
kriszti

Köszönöm a szivélyes fogadtatást, már ettöl jobb lett a kedvem!
Érdekes, nekem nem említette a dokim, hogy laparral fel kellene oldani a bal oldali elzárodást, mint Andinál! Szerinte ez, hogy az egyik átjárhato azt jelenti, hogy teherbe tudok esni természetes modon, és ö tulajdonképpen örült ennek az eredménynek, hogy legalább az egyik oldal jo! Hát, én azért annyira nem voltam feldobva...ugy is mondhatnám, hogy eléggé ki voltam borulva.
Kedves Gabó! Neked is lesz laparod?
Köszönöm, hogy már rögtön a talira is meginvitáltál, de sajnos most nem tudok ott lenni, mert kihasználva a jo hosszu hétvégét elutazunk! Pedig a Trofea nagyon jo hely lenne nekem, mert majdnem ott lakunk mellette!!
Ja, ebböl következik, hogy bp-i vagyok!

Sien
Sien

Lányok!
Már úgy elhíresült a beszédem, pedig el sem akartam mondani, de amikor felvetette valaki, hogy legyen köszöntö és senki nem vállalta, montam: miért ne.
A baj az, hogy most is tölem várjátok és akkor még többet szeretnék adni nektek a beszédemmel, úgyhogy most nagyon össze kell szednem magam. Magamat ismerve pedig ez is a vonaton fog elkészülni mint az elözö, hiába van még addig idö.Kép
Mi lenne ha nem lenne beszéd? Azért mégiscsak kéne.

Györgyi!
Nem felejtettem ám el amit igértem.Kép

Gabómanó

Sziasztok!

A babucim "elaltatott" Kép Kép Kép, ami mostanában nagyon gyakran elöfordul. Hagytam magam, hátha ö is ilyen könnyen hagyja majd magát szük 7 hónap múlva. Látom volt termés böven.

Üdv az újaknak! Aztán mint ahogy nekem mondták anno "tünés innen gyorsan" Kép !
Én megtettem, de a szívem visszahúz, nem tehetek róla. Bár úgy látom mindnyájan így vagyunk ezzel...

Gabo és Norci!
Ma kaptam egy telefont Kép Szombaton fél egykor állófogadás Kép Kép Kép Megkaptaaaaaaaaaaaaaaaaam!!! Kép

Gabo!
Mail megjött, elmentettem Kép

Katáék
Katáék

Gabo
Koszonto nelkul is jo vagy,ami nem jon azt nem kll eroltetni.KépKép
Legfeljebb megeszunk egy `jajj de szertejuk egymast`-tortat,meg persze mindenfele finomsagokat.
Nov.4.-en mi mar tudod,hogy leszunk!!???KépKépKépKép

Mennem kell!ja egy kis adalek,a lanyom a heten mar a 2. ujjat torte el majdnemKépKépRosszabb mint 2 fiu

Kriszti
kriszti

Sien!
Nekem most volt egy hónapja laparom és pont ott derült ki, hogy a bal oldali petevezetöm nem, hogy el van záródva, de össze is van növe. Próbálták feloldani, de nem lehetett. Azt mondta a dokim, hogy lézeres mütéti beavatkzással lehetne segíteni, de felesleges, ha a jobb oldalam jó felvágni megint és ráadásul utána megvan az esély, hogy újra összenöhet.
Az én dokim sem volt, OFF, hogy csak a jobb oldalam a jó. Éppen ezért nem is keseregtem nagyon. Kép Ha ö bízik az nekem nagyon sokat jelent.Kép

Lányok!
HOlnap esete hétre megyek a dokihoz és konzultálunk az inszemröl. Már alig várom.

Kata!
Emilt küldtem, ha itt elöbb jársz.KépKépKépKépKépKépKépKép

Gabómanó

Kata!
Késöbb írtam mint frissítettem.
Milyen állófogadás?KépKép Vagy lassú vagyok már így délután?

Gabó Kép
Gabómanó

Most megyek, úgyhogy ma már ne számítsatok rám. Bárcsak otthon is lenne netem!!!!!!

Gabómanó

Gabó!

Majd holnap írok.

Kata
Kata

Gabó!
Mi még ugyan kisérletezünk egy darabig igy spontán, de a dokim köv. lépésként már nekem is megemlitette az inszemet.
Most egyenlöre hétfön egy db 27! mm-es tüszöt produkáltam a jobbik oldalra (erre nagyon büszke vagyok, mert most nem szedtem Closty-t) ugyhogy most erre az egyre hajtunk, hátha sikerül elkapni!

Sziasztok, Sien.
Sien

Orsoly!

Nem akarlak elkeseriteni, de nekem a 11 héten halt el a baba a progihiány miatt, mivel az elsö 12 hétben az agyalapi mirigy termeli a progit, csak utána veszi át ezt a szerepet a méhlepény!

Klári!

Nekem a drnö mondta, hogy szedjem, mert nagyon fontos, hogy a raktárak feltöltödjenek és a babocának is nagyon kell az elsö 3 honapban. Adagolása 2x1

Kriszti!

Ne feledd a doktorbácsinak mindig igaza van!!!KépKépKép

Már várom a talit nagyon, hogy mi "ketten" megkostolhassuk azt a fino sütit, amit beharangoztál (nem tudok ellenállni a finom sütinek, legfeljebb majd kituszkoltok valahogy az ajton közös erövel)KépKépKép

Gabomano!

Megint megsiratsz a beszédeddel? KépKép

Puszz, Pucur
Pucúrék

Másikildikó, Beszti!

A ciklusám általában 28-36nap. Augusztusban kezdtük el a babaprojektet..akkor 2c 40cn??? Jól irtam? Amúgy 27 éves vagyok a férjem 31. Már korábban olvastalak benneteket. Jó, hogy itt mindenki elmondhat mindent. Milyen okok miatt késhet a mensi??? Én még nem hõmérõztem, gondoljátok, hogy az fontos?? Nem lesz tõle egy kicsit idegesebb az ember??? Sûrûn szoktatok talizni? Na már ennyit a kérdésekbõl Kép)) Mindenkinek szép estét kivánok:

Kisvuk
kisvuk (kisvuk)

Ráérek, javítok vagyis bövítek én

Cicó 4c 66 cn Szeged 27 év
Bubi 6c 59 cn Szolnok 28 év
Bella 15c 52 cn Debrecen 25 év
Boglárka 8c 45 cn Györ 24 év
Melinda 3c 40 cn Ulm 26 év
Kisvuk 2c 40 cn ???? 27 év
Kriszti 13c 28 cn Galgamácsa 29 év
Csilla 5c 27 cn Pusztavám 26 év
Lella 10c 26 cn Líbia 32 év
Kandi72 1c 22 cn Budapest 29 év
Monchy 3c 21 cn Budakeszi 32 év
Edit 8c 21 cn Budapest 30 év
Eszter 13c 20 cn Szigethalom 26 év
Edi 7c 20 cn Maglód 33 év
Sien 13c 17cn 28 év
Gitta 6c 17 cn Békéscsaba 26 év
Márti 10c 16 cn Debrecen 24 év
Sugár 2c 13 cn Salgótarján 23 év
Andi 14c 13 cn Szeged 30 év
Djeszter 3c 12 cn Budapest 29 év
Lora 12 c 11 cn Várpalota 24
Éva 29c 9 cn Nyíregyháza 26 év
Ildi 7c 7 cn Szekszárd 21 év
Klari 6c 6 cn Budapest 31 év
Edina 7c 5 cn Coimbra 23 év
Cincérke 34c 5 cn Budapest 26 év
Moni 6c 3 cn Törökbálint 28 év
Ancsi 2c 3 cn Adács 27 év
Györgyi 4c 3 cn Budapest 26 év
Gabó 30c 2 cn Miskolc 27 év

kisvuk!
Nem írtad, hogy hol laksz.
Szerintem fontos a hömérözés. Akkor legalább tudod, hogy mikor van a peteérésed, mikor kell apával akciózni. Én nem lettem töle idegesebb, de mivel rendszeresen mértem, nagyjából sejtettem, hogy idözítsem az akciókat. Az eredmény kézzel fogható lesz, szük 7 hónap múlva. Kép
Talcsi utóljára szept. 29-én volt.
Ja és kérdezz nyugodtan.

Kata
Katáék

Szia Sien,

Gabohoz hasonloan a baloldali petevezetekem ossze van nove. Meg igy is teherbe tudtam esni a jobb oldalrol termeszetes uton, bar egyeb hormonalis problemak, sot endometriozis is nehezitette a dolgot (az mas kerdes, hogy egy ronda virusfertozes miatt elment a babam). Masodszorra viszont inszem segitsegevel szinten jobboldarol mar minden tokeletesen mukodott. Kulonben meg az is lehet, hogy a laparod alatt "kifujodott" mindket petevezetek. Sokszor hallottam mar errol is.

Edit,
Kulfoldon lakom, sajnos nem ismerek otthoni orvosokat. De mindenkit kerek (Caldea!!!!), hogy ne keseredjetek el. Az egyik baratnomnek soha eleteben nemhogy peteerese, de meg mensturacioja sem volt. Most varja a 4. gyereket. A mai orvostudomany csodakra kepes! Hinni kell!

Koszonom lanyok (Ancsi) a jokivansagokat es a kedves fogadtatast.

Cipomama
Névtelen

Mindenkinek jo reggelt!Kép

Cicó 4c 67 cn Szeged 27 év
Bubi 6c 60 cn Szolnok 28 év
Bella 15c 53 cn Debrecen 25 év
Boglárka 8c 46 cn Györ 24 év
Melinda 3c 41 cn Ulm 26 év
Kisvuk 2c 41 cn ???? 27 év
Kriszti 13c 29 cn Galgamácsa 29 év
Csilla 5c 28 cn Pusztavám 26 év
Lella 10c 27 cn Líbia 32 év
Kandi72 1c 23 cn Budapest 29 év
Monchy 3c 22 cn Budakeszi 32 év
Edit 8c 22 cn Budapest 30 év
Eszter 13c 21 cn Szigethalom 26 év
Edi 7c 21 cn Maglód 33 év
Sien 13c 18 cn 28 év
Gitta 6c 18 cn Békéscsaba 26 év
Márti 10c 17 cn Debrecen 24 év
Sugár 2c 14 cn Salgótarján 23 év
Andi 14c 14 cn Szeged 30 év
Djeszter 3c 13 cn Budapest 29 év
Lora 12 c 12 cn Várpalota 24
Éva 29c 10 cn Nyíregyháza 26 év
Ildi 7c 8 cn Szekszárd 21 év
Klari 6c 7 cn Budapest 31 év
Edina 7c 6 cn Coimbra 23 év
Cincérke 34c 6 cn Budapest 26 év
Moni 6c 4 cn Törökbálint 28 év
Ancsi 2c 4 cn Adács 27 év
Györgyi 4c 4 cn Budapest 26 év
Gabó 30c 3 cn Miskolc 27 év

Beszti
Beszti

Jo sokat irtatok tegnap, miutan nem olvastam! Kép

Kedves Sien!
En feloldalasabb vagyok valoszinu, mint itt barki, mert nekem csak az egyik petefeszkemet talalta eddig meg e doki (kb. 4-szeri UH alapjan) (persze lehet, hogy megvan, de ki tudja hol). Es ennek ellenere ez olyannyira boven eleg lehet, hogy a kisfiam 1 ciklus alatt osszejott, immar 2,5 eves. Most ugyan mar tobb, mint egy eve probalkozunk ujra, de amikor elkeztuk, akkor tobb nagy megrazkodtatas is ert. (Es ez sajnos biztos felboritotta a ciklusomat (felidos verezgetes, menzesz elotti barnas trutyizas stb). Most biztos vagyok, hogy barmikor johet az ujabb baboca! KépKép

Kisvuk!
Sok minden kitolhatja a menzeszt, leggyakrabban a stresszt szoktak emlegetni. Sajnos augusztusban en is jartam mar ugy, hogy az addigi max. 40 napos ciklus utan lett egy 44 napos is (biztosan nem voltam babas).
Fontos homerozni, mert eddigre mar a meg lehetne a gorbedbol allapitani, hogy babas vagy es koran teszteltel (mint Pucur feljebb), vagy mas okok miatt kesik (pl. ovulaciohiany stb.) Modjat szinten megtalalod feljebb, de ha kell szerintem ujra leirjuk.
Engem is egy kicsit idegesit a homerozes, de ezt ugy tudod lkerulni, hogy minel kevesebb Kép infot akarsz megtudni a gorbek mikentjerol. (A baj az, hogy en tul sokat tudok! Kép)

Beszti
Beszti

Sziasztok lányok!
Kép
Milyen termés lett aztán, hogy én hazabattyogtam...Kép

Orsoly!
Én sem akarlak rémisztgetni, de nekem az elsõ baba a 14. héten halt el, a második 10 hetesen.Kép
A második babánál kb. a 6. héttõl szedtem a Duphastont, a barnás trutyi el is múlt, aztán a doki lecsökkentette a gyogyit, majd szép lassan abbahagyatta.
Sajnos a trutyi visszatért, aztán néhány napon belül kiderült, hogy a baba meghalt.KépKép

Van, aki azt mondja, hogy a huszonvalahány hétig szedte a gyogyit az alacsony progija miatt, így megszülethetett a babuci.

Kisvuk!
A hõmérõzés szerintem is nagyon fontos dolog, képet kapsz egy csomó dologról, ami a szervezetedben zajlik.
Pl. megtudod, mikor van peteérésed, a hõmérséklet nagyságából lehet következtetni a progi normális vagy (mint sokunk esetében) alacsony szintjére.

Cipomama!
Ez aztán érdekes...soha nem volt mensije???
Az hogy lehet? És a 4. gyerekét várja???

drága Gabó!Kép
A beszédet akkor írd meg, ha csak jön...ha nem akarod, nem kell erõltetni...Kép
A múltkori is spontán jött, nagyon szép is volt!KépKép
(de azért várjuk...)
Olyan kár, hogy akkor tudsz jönni, amikor én megyek, így alig tudunk szót váltani...Kép
Figyi, ha jövünk a talcsira, megint összefutunk a vonaton?KépKép

Lányok,
tegnap leírtam a hormoneredményeimet, nem tudjátok, hogy jók-e?
Fõleg a progi érdekel, meg nekem mintha kicsit sok lenne a prolactin (436), míg mások leletein 200 körüli értékeket láttam...Kép
Átkukkantok Eraszmuszhoz, hátha megnézte õket.

A ta-lista:

1. Kriszti
2. Moni (mj)
3. Ancsi
4. Györgyi
5. Beszti
6. Orsoly
7. Pucurék
8. Monchy
9. Klári
10. Gabó

Lányok!
A talcsira bárki jelentkezhet, aki szeretne találkozni a topic tagjaival!
Még csak egyszer találkoztunk, de az annyira jól sikerült, hogy szeretnénk többször megismételni!KépKép

Vajon mi van Andyval?
Remélem hamar túl lesz rajta és minden okés lesz!Kép
EZÚTON IS SZORÍÍÍÍTUNK!!!!

Pucúr, Orsoly!
Milyen tüneteitek vannak már?Kép

Na, most már eldugulok...Kép

Ancsi
Ancsi

Kedves lanyok,gondolom van koztetek olyan akit hydrotubacios eljarassal kezeltek.Azt szeretnem tudni,hogy milyen antibiotikumot hasznalnak.
Névtelen

Most néztem meg Erazmusz válaszát.
Hát nem jók az eredményeim, ahogy sejtettem...KépKép
Azt írja, hogy az FSH-LH arány nem jó, ezért alacsony a progiszintem, aminek 64 felett kellene lennie (enyém: 51)

Próbáltam elérni a dokimat is, de konzin van.

Most nem tudom, nem is kellene próbálkozni addig, amíg nem jó a progiszint, több babahalált már nem viselnék el...Kép
Azt hiszem, inkább nem kockáztatunk.

Viszont arra gondoltam, hogy most magasabb a hõm (a magas hõs szakasz), mint amikor terhes voltam, de akkor vajon milyen kicsi volt a progi-szint????Kép
(milyen kár, hogy ezt akkor nem nézték meg, azóta boldog anyuci lehetnék...)

Na, de nem kesergek itt tovább, inkább elmegyek az újságokért...

Ancsi,
a szomorancsi
Ancsi

Jó reggelt!Kép

Cipomama!
Jó, hogy megüzizted, hogy neked így is sikerült. Ez nagyon jó hír azoknak, akik megerösítést keresnek, hogy nem is olyan nagy baj ha féloldalasok. Köszi.KépKép
Neked hányadik inszem jött össze?

Lányok!
ha nem jött volna meg tegnap elött, akkor tuti azt hinném babócás vagyok. Olyan hányingerem volt reggel,hogy már a rötyi felett kötöttem ki. De nem hánytam semmit. Bocsi a gusztiért.

Gabó Kép
Gabómanó

Szia Ancsi!

Tünetek:
1. nem esik jol a kávé (ez az elözönél is volt)
2. idönként (de, és este) hányinger (nem vagyok hányos fajta életemben eddig 1x sikerült)ez még nem volt
3. derékfájás és huzodo érzés (a huzodos érzés volt)
4. szomjuság (ez is volt)

Ami nincs és az elsönél volt
- baromi fáradtság
- este 8-kor álomba zuhanás
- nagyon fájtak a melleim

ANDY!!! SZORITUNK!!!!!!!

Pucur
Pucúrék

Drága Ancsi Barátnöm!

Most pont elkaptuk egymást!!!! KépKépKépKép

Gabómanó

Ancsi!

Ne légy szomorancsi!! Most már legalább tudják, hogy mi a baj és akkor nálad is beállitják az egészséges progiszintet!!KépKépKépKép Gondolj erre!! Most már egyenesben vagy!!! Lebegjek példaként a szemed elött! Beállitották a prigit és már baboca van a pocimba! Neked is ott lesz!!

Na, ne légy szomi!!

Energia: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ugye már jobb??

Pucur
Pucúrék

Ancsi!

Ne légy már szomorancsi. Igaz ahányszor olvasom a történeted mindig könnybe lábadok.Kép Félek, hogy nekem is alacsony a progi, de nekem azt mondta a doki, hogy abban a kórházi laborban nem tudják nézni. Pedig megyei kórház. Én ezt nem értem. Pedig úgy bízom a dokimban, de ez mindig elbizonytalanít. Ma megyek hozzá 19 órára,majd beszélek még vele ez ügyben. Félek, ha ez a baj és nem nézik idöben mint neked és ennyi idö után sikerülne az inszem, akkor ez lesz a baj és akkor tuti beleörülök. Off-ból ennyi.
Fel akartalak dobni. Bocs ha nem sikerült.
Talán most: Kép KépKépKép Kép

Ja és persze, hogy talizunk a vonaton a megszokott módon megüzizem, hogy hol vagyok, de most már meg fogsz ismerni. De jó, úgy várom.Kép

Gabómanó

Szép jó reggelt mindenkinek!

Lányok nem tudom bele szoktatok-e olvasni a friss kismamák topicjába, de valami felháborító, hogy mennyire megváltoznak az ember fönökei ha kiderül, hogy valaki terhes.

Oda már leírtam, de muszáj veletek is megosztanom, amit tegnap átéltem, úgyhogy ide is leírom, hogy vannak még emberséges fönökök:
Én hál'istennek nem panaszkodom. Mivel táppénzre vettek a múlt héten, nekem muszáj volt elmondani a fönöknek, mert vannak határidös munkáim. Hát mit mondjak? Nagyon pozitívan állt a dologhoz. Azért azt hozzáteszem, hogy 2 hónapos kisbabájuk van. Ezek után tegnap csörög a mobilom. A fönök titkárnöje hiv, hogy mennyire vagyok beteg. Még meg is lepett, hogy csak nem be kellene mennem valamiért? Nem! Szombaton az október 23-ára rendezett állofogadáson kellene jelen lennem, mert fömunkatársit kapok. Kérdem én: de hát tudjátok, hogy terhes vagyok??? Válasz: mit foglalkozol vele? Az ilyet nem elöre adják, hanem az elvégzett munka elismeréséért. Hát ledöbbentem. Nem bántanak, vagy alámtesznek, hanem inkább löknek rajtam nem is egyet, hanem kettöt a ranglétrán.

Én kívánom, hogy mindenkinek így álljanak hozzá a dologhoz. Persze most mehetek ruhát venni, mert a régi kosztümök kissé már feszülnek rajtam. Úgyhogy ma ruhát vásárolok. Kép Kép Kép
Jó dumcsizást, a vásárlás után jövök!

Kata
Katáék

Pucúr!

Nekem is példa vagy a szemem elött. Akinek most itt babóca van a pocijában Õk mind példaképem.Kép

Ancsi!
A beszéd legyen akkor meglepi, hogy lesz-e vagy sem.KépMásnem annyi biztosan lesz, hogy: köszöntelek pohár....KépKép akkor tuti nem lesz sírás rívás. Bár én szeretek a meghatottságtól ríni. Olyan boldogságérzést szabadít fel bennem.

Gabó Kép
Gabómanó

Drága Barátosnéim!Kép
ANNYIRA SZERETLEK BENNETEKET!!KépKép
Sokkal jobb kedvem van, és érzem, hogy befordultam a célegyenesbe...KépKép

Már alig várom, hogy találkozzak Veletek, és keblemre szorítsam fejeteket..KépKép

Drága Gabó!
Remélem még itt vagy!!Kép
Ha csak annyit mondasz: szervusz pohár, mi már akkor is sírunk-rívunk...(sírós fej nincs??)

Pucúr!
Köszönöm az energiát, annyira belémszállt, hogy nekilökött a falnak, na ettõl aztán magamhoz tértem, így most már vigyorgok, mint 1 rohadt-tökKépKépKép

Átestem a másik végletbe...tiszta gyagya vagyok...Kép

Pucurka!
Neked mióta kezelgették a progidat és mivel, és milyen hatása volt és mikorra jött a babuci???

Ancsi,
a gyagyancsiKép
Ancsi

Jo reggelt lányok!

Kedves Cipomama! Sajnos nem tudott kifujodni a bal oldali petevezetékem, mert nem laparral, hanem HSG-vel állapították meg az elzárodást. Amugy a HSG nekem eléggé fájt, ami azt is jelentheti, hogy az átjárhato jobb oldal is le volt talán tapadva, amit a folyadék nyitott meg (most éppen ebben bizakodom) viszont a bal oldalon egyáltalán nem tudott átjutni a folyadék. Jol esik hallani, hogy Neked sikerült igy is teherbe esned, és nagyon sajnálom, hogy igy végzödött!
Beszti! Köszi a biztatást!
A héten elkezdtem egy Gynevac-kurát és már a prolactin szintemet is megnézettem, szoval probálom minden oldalrol bebizositani magam!!
Szurkolok én is Andynak!

Sien
valaki beirná a listába, hogy bp-i vagyok!
Sien

Szep Jo Reggelt!

Gabo
Asszem sikerul szinte egy napon lennunk,ma meg fog jonni:,majd szaladgalaok egesz nap.
Neked pedig nem er rinyalni,minden OK leszKépKép

Kata
Gratulalok!!

Ancsi
Szerintem lehecc babas csak ragaszkodj a progibogyohoz.Ne szomizz!KépKépKépKép

Cipomama
Neked elsore sikerult az inszem?

Andikank mar bizti nagyon izgul!

puszi Kriszti
kriszti

Caldea!
Ugye ma teszteltél?!!! És??? Nagyon remélem, hogy ott a 2 csík!!!! Kép Kép Kép

Szonja!
Mi újság Veled?
Cincérke
Cincérke

Haliho!

Pucur, Ancsi: de ti szedtetek az elejetol a progigyogyot? Mert en nem szedtem soha ilyet, es mindket doki aszonta hogy nem lehet gond. Ancsi, a 14. heten mar a lepeny taplalja a babat, addigra a progiszint amugyis lecsokken, hiszen nincs mar funkcioja. Nekem legalabbis valami ilyesmit magyarazott a doki. Es biztosak vagytok abban, hogy a progihiany miatt mentek el a babak? Mert sajna sok oka lehet, legelsonek pl a termeszetes kivalasztodas, ami ellen viszont nem lehet tenni semmit. Persze lehet megnezetem inkabb a szintemet, de ha alacsony, akkor mar nem lenne meg a baba, nem?

Na, jo zagyva kerdesekKép Na majd holnap megint kikerdezem a dokitKép

Pusssz: orsoly
orsoly

Ancsi!

2 ciklusban csak closty, de nem javult a progiszint igy 3-4 ciklusban + oradexon. Igy már szuper lett az eredményem. És mint látod a 4. ciklusban be is jött a baboca. Csak most már maradjon is a helyén!!

Azért remélem nem estél nagyot és nem nagyon tört össze az a fal!!KépKép

Egyébként a rossz progi miatt mi is kihagytunk egy ciklust!

Hogy csinálod, hogy a hosszu ékezetes betükböl nem badarságok lesznek?

Gabo!

Ugy várom már, hogy ujbol láthassalak!Kép

A drnö szerint most sokkal hamarabb fog látszodni, mint a munltkor, mert a szervezet "emlékszik". Ancsi neked mi a tapasztalatod?

Pucur
Pucúrék

Pucur
Igaza van a Drnonek telleg hamarabb meglaccik a pocakod.Foleg ha te is olyan puffados leszel mint en voltam,mar az elejen ugy tunsz mintha a 4. honapban lennel,kozben csak levegovel van tele a hasid.

Orsoly
Neked nem kellene bebeszelned magadba mindenfele bajokat.Minden rendben lesz.Nem vettek meg vert toled?lehet,hogy annak is van rossz mellekhatasa ha valaki ugy szedi a progit,hogy nincs is ra szuksege.Ne aggodjKépKépKépKép

Caldea
Miujsag?????????????????????

Szija Cincerke
Olyan ritkan vagy mostansagKép

A helyszinben mar megegyeztunk?/talcsi/

Mostmar bizti nem hagyjuk ki ezt a honapot,hetfotol jonnek a szurikKépKép

Gabo
nem valaszoltal tegnap,hogy kapsz-e szurit vagy bogyot??

cuppppppppp Kriszti
kriszti

Kata!
Elöször is gartuláluk a kinevezésedhez is.Kép Úgylátszik neked most minden összejön.KépHát nekem biztos, hogy nem fognak pozitvan hozzáállni. Nem értem meg öket, hiszen ez az élet természetes rendje. Nekik is vannak gyerekeik és tölünk azt várják, hogy csak a munkának élj és ezt ki is mondják.Kép Úgy fogják fel, hogy aki szülni megy az cserbenhagyja a céget. Illetve csak az egyik fönököm. Úgyhogy nem általánosítok. Ráadásul nö.

Gabó
Gabómanó

Kriszti! Te egy aldott jo lelek vagy, mindig ugy megnyugtatszKépKépKépKép

Egyebkent ma reggel voltam laborban, de azt nem tudom, hogy ilyenkor megnezik a hormonokat is?

pusssz: orsoly
orsoly

Kriszti!
Ma megyek a dokihoz és akkor megtudom kapok e szurit vagy bogyót vagy is-is.

Gabó Kép
Gabómanó

Orsoly
nezni kelle levileg a hormonokat foleg a progi miatt amitol te felsz.szerintem neked is nezik.

Gabo
Akkor holnap meselszKép
A nok soxor szemetebbek am mint a pasifonokok.bar az en fonokomet tuti senki nem tudja hajazni.nagyon gusztustalan torteneteim vannak rolaKép

Elmegyek kicsit dolgozoba es jovok

Kriszti
kriszti

Kedves Lányok!

Ma megint.....
Doki távolléte miatt 1 hónap spontán próbálkozás következik.

Ma voltam vérvételen, hogy megnézzék a toxoplazmát ill. a rubeola védettségemet. Legalább ez legyen rendben ha már más nincs.

Egy jó hír (nekem): Már régóta szeretnék mobiltelefont és most szülinapomra megkaptam a férjemtõl. Annyira örültem neki.

Caldea
caldea

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?