úgy látom, nanica eldöntötte a szavazást
én is próbáltam regisztrálni (tegnap) de azóta sem kaptam aktiváló mailt. írjak én is a hibabejelentőnek, v ez normál reakcióidő?
dana
n kedves vagy, ezt el kéne mentenem vlhova, h időnként újra (és újra) elolvashassam:
Május Te a türelem minta anyukája vagy.
pedig sajnos nem, csak úgy látszik pontatlanul fogalmazok
pann
hungarocellgolyó? lehet, h én ink elköltöznék, mint ágiboldiék egyszer majdnem, amikor véletlenül eltört egy pohár a konyhában
részvétem, én nem is tudom, mit csinálnék. n sokszor eszembe jut egyik kedvenc középiskolai tanárom, aki mesélte, h nagyot nézett az egyik pedagógia vizsgáján amikor az volt a szituációs gyak, h meg kell büntetnie egy gyereket, de az nem adja oda az ellenőrzőjét, sőt hozzávágja. a kérdésre, h mit csinál ő ilyen helyzetben, azt mondta, h semmit, ilyen helyzetbe ő nem kerülhet. nekem ez akkor n tetszett és vlh a gyereknevelést is így képzeltem el, de már látom, h ehhh..
kele alapból n jól kezelhető gyerek (nekem), de már én is belefutottam hasonlóba, h mondok neki vlmit és nem csinálja, nem szedi össze a kiborított ceruzákat, nem jön öltözni,stb. igyekszem nem dramatizálni ilyenkor a helyzetet, hanem elütni vlmi viccel és vlh kipaszírozni belőle, h mégiscsak megcsinálja amit kértem. mert nyilván ez meg az én hülyeségem, de ha már kimondtam vlmit, akkor abból nem engedek, szvl nem könnyű ez egyikünknek sem, asszem
popsitörlés
ezen én is kivagyok. mostanában, h kele ilyen ügyes a szobatisztaságban, az elmondásából az derül ki, h csak szól a gnőknek, h wc-re megy és egyedül megy ki. ami okés, de a fenekét nem tudja kitörölni egyáltalán. szvl nem értem, h ezt h vehetik ilyen lazán. nyilván nem egyszerű egy csoportnyi gyereket kísérgetni, de azért megtaníthatnák őket erre is (ha szerintük ez már elvárható egy háromévestől). arról nem is besz, h sztm időnként nem ártana az egész folyamatot ellenőrizni (khm, kézmosás)
thelga
te jó ég! jobbulást a férjednek!!!! én mindenképp szeretnék majd részleteket hallani!
gyerekverés
elméletben ellenzem, de sajnos volt már, h megszorítottam a karját
alapból nem gondolom, h egy-egy seggreveréstől összedől a világ v a gyerek lelke, leginkább azért igyekszem utolsó leheletemig küzdeni ellene, mert mindig az jár a fejemben, h mit tanítanék neki ezzel pl. konfliktuskezelésből..
ágiboldi
és boldi h állt ahhoz, h nincs pelus? nálunk úgy volt, h eleinte csak a bölcsiből hazáig volt gatyában, aztán otthon ráadtam, majd apránként nyújtottuk az időt. tudom, h bazi idegesítő, h nem pisil, amikor annyira egyszerű lenne (és én nem is értem, h miért nem, mert keléről pl konkrétan kiderült, h tudja irányítani), de úgy látom, náluk ez vlmi számunka ismeretlen metódus alapján mehet
legyél még türelemmel, legalább addig amíg jön a jóidő
esetleg próbáld meg azt (ez is saját pl), h mondjuk este fürdés előtt veszed le, de csak 15-20 percre és elmagyarázod neki, h most fürdésig v nincs pisi, v csak bilibe/wcbe. 3. tipp (bocs, n belendültem
) nekünk bejött, h két bili is van, úgyh lehet a szobában is pisilni (tv-nézés közben
). ráadásul az egyik zenél is (elhatárolódom a dologtól, nagypapi vette), kelének ez is n bejött az elején.
bocs az okoskodásért, n jólesett