Új privát üzeneted érkezett!

Rani,

Nálunk szerintem amiatt alakult így, mert amíg egyetemre jártam és mellette ugyanígy dolgoztam, körülbelül pont semmire nem volt időm és nálunk a mosogatás is fordítva van :oops: :roll: én is mindent, csak AZT ne kelljen :shock: Szokott is égni ezért az arcberendezésem, de hamar túlteszem magam rajta :lol: Jó sora van melletted Apátoknak! :)
-m-i-a-

Sziasztok!
Vagyok, csak havazás van nálunk. Tegnap Bencével mentünk anyumhoz, és szandit venni nekem, aztán este Hunorral rohantam a dokihoz, mert megcsípte valami a karját, amitől nagyon bedurrant. Most kalciumot iszogat, meg fenistil cseppet. Éjszakára pedig bejegeltük. Már megy lefelé a duzzanat.
És mindjárt indulunk Hunorral a sbeészetre a fütyijével. Szegénynek egyáltalán nem tudjuk felhúzni a bőrt. Remélem nem kell műteni, mert Bencével nem úsztuk meg anno, és nagyon bánom...
Most rohanok, mert éhes Hunor, aki reggel nem ette meg a reggelijét. :twisted:
puszi, etse jövök, és reagálok is!

aviubi

Hú, Avi, nálatok is "zajlik" az élet, szegény Hunor, mozgalmasak a napjai :( Fáj is neki nagyon a csípés? Drukk, hogy ne kelljen műteni!(Kukija fáj emiatt?)
-m-i-a-

Na én is lépek, rettenetesen fáj a fejem, nagyon jó lesz így dolgozni...
Nektek nem fáj? A kettős front monnyon le!!! :evil:
-m-i-a-

Na, most indulunk.. Izgulok nagyon.
Egy kicsit fájt a karja, de nem nagyon, viszont ilyesztően nézett ki.
A fütyijével az a bajom, hogy a vége folymatosan piros, azaz egy kicsit gyulladt. Na majd meglátjuk.
Nekem is fáj a fejem, igaz még csak most kezdte, de valószínüleg kéne innom 1 kólát. Szerintem a vérnyomásom alacsony..
Húú, de nincs kedvem elindulni!

Ja! Mia! Ha érdekel akkor egyszer gyere el velünk edzésre. Amúgy szuperminiben még nioncsenek posztok. A 2 öcsém csatár, Bence lehet, hogy hátvéd lesz, mert nagyon tud védekezni. De ez majd jóval később alakul ki! A kaps poszt amit nem engedek!!!! Drága A feszerelés, és nagyon nagy pakkal jár. De szerencsére az edző sem enegedi, mert túl jól korizik! :wink:
na megyünk.

aviubi

Na megjártuk a dokit. Most 1 hónapig próbáljuk húzogatni neki kérmmel, és utána kontroll. Aztán meglátjuk a műtétet...

Képzeljétek tönkrement az ajtónk. Nem tudjuk bezárni a lakást. A röhej, hogy 6 éves az ajtó, persze garancia nincs rá, de hát röhjej, hogy 6 év alatt tönkremegy 1 ilyen biztonsági ajtó. Most hívtam nagyimat, hogy holnap kora reggel jöjjön át, mert ultrahangra kell mennem, és valakinek vigyázni kell a lakásra. Annyira dühös vagyok!

aviubi

Csajok, hogy nektek milyen szupi férjeitek vannak! Na én sem panaszkodom, csak az enyém iszonyat morgós, amitől én néha a falnak megyek. Megcsinál mindent csak morog, ezért sokszor megsem kérem. De az ő feledata az esti fürdetés. Meg mától újra a fütyi húzás. Mivel ő nagyon későn ér haza nem nagyon vesz részt a hétköznapjainkban.

Én is vettem már esthajnalcsillagtól teszteket, és kiderült, hogy nekem nem jó az Ő LH tesztje. Soha nem volt 2 csíkos tesztem. A meddőségibe mondták, hogy vegyek másik fajtát, és vettem. Megcsináltam múlt hónapban 1 vízeletből a gyógyszertári tesztet, és az itt vásároltat. A gyógyszertári full pozitív volt, a másikon pedig csak 1 haloványka 2. csík volt. De közben tudom, hogy jók a tesztjei, mert sokan dicsérik, csak szerintem vannak akiknek nem mindegy mivel tesztelnek. Nekem mind 2 terhességem halovány 2 csíkos volt. A méhenkivülimnél pedig nem is volt pozitív tesztem...
Szóval Titike! Érdemes megpróbálni másfajta teszttel! Hátha!

Na megyek dühöngeni. Hátha megjavul töle az ajtó!

aviubi

Avi, ezek szerint lát a doki esélyt rá, hogy kis rásegítéssel és műtét nélkül megjavul!? Így legyen!
Az ajtó meg...(ide egy jóóó csúnyát képzelj)!
Hoki edzést egyszer meg tényleg megnézném! Én akkora nagy sportember vagyok, hogy M. evezett évekig mielőtt megismerkedtünk volna, és képtelen vagyok megjegyezni, hogy kajakozott-e vagy kenuzott-e, nekem az ugyanaz :oops: :lol: azt, hogy kosarazott is, sikerült nagynehezn megjegyeznem :lol: Próbáltam én is ezer félét már, de valahogy elég nekem a kutyasétáltatás :roll: :lol: No, de szeretem az újdonságokat, hokit élőben nem láttam még és biztos nagyon édesek lehetnek a törpék, ahogy ott be vannak öltözve (?) meg koriznak meg minden. Ügyi a Bence is, nagyon! Ti akkor ilyen hoki-family vagytok? :) Én azért nem engedném a kapus posztot, mert félő hogy rossz helyen találja el a korong vagy minek hívják, bár játszva is eltalálhtja...vagy rosszul gondolom?
A tesztekről nem hallottam még ilyesmit, de mondjuk logikus..Milyen LH tesztet használsz/tok most? Én Coraxot, ilyen dm-es szutyadék. Nekem jó, mert volt már erős pozi, akkor jó, ugye?
Morgós a férjed, ezen megint jót mosolyogtam :)

Kéne aludni...
-m-i-a-

jó reggelt!
Felkeltett egy madár, ami tegnap óta beköltözött a cserepek alá, onnan beesett a stablon deszkához és nem tud kijönni. Úgy zörög! :evil:
Ráadásul Beni is nyöszörög, mert hallja, de eddig még vissza aludt.

Avi, de furi, hogy neked nem jó az a fajta teszt?
Mik vannak? :lol:
Ajtó: Hát jó kilátások! Erről az akárhány ponton záródó műanyag ajtóról beszélsz? Nekünk az van. Nem olyan olcsó, hogy csak eddig bírja! Kezdhetek aggódni.
Reméljük használ a krémes húzogatás Hunornál!
Ez olyan gáz, de én 2 fiú után is mindig apára bízom a fütyi mosást!
Egyszerűen nem merem húzni nekik! Ha nincs itthon véletlenül, akkor oké, megcsinálom.
Megyek pihizek még!
Úgy néz ki hozzánk is ideért a vihar, sötét minden!

Mia, tényleg aludni kellene olyan későn! :wink:
Dehogy! Régen én is imádtam még sokáig fenn lenni, de mióta manók vannak........ 10-kor már leragad a szemem. :lol: :cry:

Kép
KépKép

Daisypath Wedding tickers
angie28

Mia valamiért nem megy át az üzi pedig írtam tegnap.ide írom így én férjem (Laci) szintén biztonsági őr Otp Bank-nál .álltalában iwiwen vagyok fecebookra csak be regiztem . Avi köszi hogy megírtad ezt mert így akkor kicsit valószínűbb hogy a teszt nem vált be .Qupido-t dícsérik nagyon meg próbálok azt venni csak itt a patikába nem láttam még. reménykedem mert a második reggel ez már ami hányingerrel telik :D és nagyon örülök neki :lol: Avi akkor férjed olyan mint az apukám ő is meg csinál mindent csak kommentárral :D morgó mackó apum is .
titike84

Angi,
utána még egy csomó ideig nem tudtam elaludni :? dörgött, villámlott és meg attól nagyon félek :roll: plusz ugye a 3 műszak is meg tud zavarni rendesen...Persze 2 gyerkőc mellett, azt hiszem nem jelentene gondot :wink: , mármint az elalvás! Dani kel még éjszaka?

Titike, átjött az első üzid is, szerintem válaszoltam is :wink: Ki fogod bírni 2.-ig? Nagyon izgiiiiii :D

Én meg elkezdtem hőmérőzni (persze az 1. cn.-on), hátha nem pont úgy osztanak be, hogy megint lehetetlen legyen...Elvileg minimum 6 óra alvás utáni eredmény a mérvadó, ha éjszakás leszek, szerintetek, a délelőtti alvás utáni is jó? Mert akkor úgy csinálom, hogy nem is alszom bent. :roll:
-m-i-a-

Sziasztok!

Mindenhol viharok vannak :roll: ??? Nálunk képzeljétek semmi nem volt, olyan szép idő van minden nap.

Avi,
mi újság az ajtóval???
Én ehhez a fütyihúzogatós dologhoz nem értek, de ahogy ismerem magam én biztos nem merném, nehogy elrontsam :roll: .

Angie,
kiszabadítottátok a madarat?

Én ma hulla vagyok. Reggel végeztem a melóval, elmentem a kórházba, utána boltba, Hannának vettem egy csomó aranyos kis göncöt, mert mindent kinőtt :roll: . Utána hazajöttem, cipész, megint bolt, mert nem volt itthon kenyerünk. Aztán el kellett mennem anyukámékhoz, onnét elmentem megint boltba, elintéztem a nagy bevásárlást. Hazajöttem, 3/4 2-kor lefeküdtem, hogy alszok 1 órát, erre pont elaludtam csöngettek :evil: . Azóta meg vagy 3* csörgött a telefonom..... :evil: . Most meg mennem kell az oviba. Áááááá......
A munkahelyemen meg jól kicsesztek velem, úgy volt, hogy most 3 napot itthon leszek, erre holnap megint mehetek éjszaka .
ranita1979

Mia igen ki birom mert addig is telik az idő és ha nem jön meg akkor már tényleg van valami :D igen már válaszoltál rá meg be is van jelölve Szója :) ari kis blöki jók a képek fent : :lol:
titike84

Rani, madár nem volt épp otthon, ezek szerint ki tud jönni és csak estére jött hozzánk. Viszont már fészke is volt nálunk.
Lehet, hogy szemtelenek vagyunk (szép szóval írva), de kilakoltattuk! :cry: :cry:
Sajnálom, de aludni akarunk!
Nem lehet egyszerű neked most dolgozni is + mindent megcsinálni + gyerekkel foglalkozni.
Én már előre félek tőle. Sokszor így is hulla vagyok, hát még ha dolgozom is majd mellettük.
Plussz én olyan lelkis vagyok, már most azon aggódom, hogy fogom kibírni, hogy nekem dolgozni kell, és valaki más megy esetleg a gyerekért oviba és nem én, ANYA! Ez ilyen féltékenység, vagy mi a szösz!
Volt ilyen valakinek?

Kép
KépKép

angie28

Sziasztok!

Ajtó megcsináltatva. 30 ezerbe került. Azt hiszem megpukkadok. Igen ez a sok popnton zárodó biztonsági ajtó! :twisted:

Angi! Szegény madárka! de elhiszem, hogy zavaró lehetett!
Valéamelyik nap megnéztem az összes iwiw-es képeidet. Nagyon szupik a fiúk!!! És tényleg tök jó, hogy Beni rád hasonlít, Dani pedig tiszta apja! :lol:
A fütyi dologban nagyon bizok, mert Hunor egy igazi kis karpek, és állandóan piszkálja a fütyijét ami uyge ez esetben jó. Tegnap este is amikor felhúztuk neki a bőrt utána felhúzta magának. Még csak kicsit tudunk húzni, de már ez is haladás. És most reggel is felhúzta magának. Nem semmi pasi :wink:

Viszont, hogy semmi se legyen egyszerű Bencének kötőhártya gyulladása van. Tegnap mentem érte az oviba, és tök piros a szeme, meg csípás. Rögtön mentünk a doki nénihez. Így a holnapi meccsét is lekell mondanom. És a hétvégi programok is korlátozottak, mert ez nagyon fertöző. Talán elmegyünk biciklizni..

Mia! Hidd el annyira nem gáz sport a hoki. Annyira komoly a védőfelszerelésük, hogy sokkal kevesebb a sérülés esélye, mint pl. a focinál.. Én pl. imádom a felnőtt meccseket is.

Ranita! Akkor te sem viszed túlzásba a pihenést! Nálunk is szép idő volt most néhány napig. Sőt még most is jó idő van. Pedig lehülést mondtak az okosok.

Titike! Szorítok! Küldök privit a nevemmel, és akkor bejelölhetsz az iwiwen, és meglesheted a fiúkat is! :wink:

Inszem: Tegnap 18, és 14mm-es tüszőim voltak. Vasárnap kell csinálnom Lh tesztet. Ha pozitív akkor tüszőrepesztő, és hétfőn inszem. Ha negatív akkor hétfőn csak ultrahang..

aviubi

Avi jobbulást Bencének és drukkolok az inszemhez .
titike84

Sziasztok,visszatért az eltévedt bárányka,olvaslak ám titeket,csak sokszor reagálni vagy időm nincs,vagy Berni nyüszög,vagy ha dolgoznom kell csak éjszaka olvasok,de akkor meg fáradt vagyok!!!!
Ha jól sejtem hamarosan többetekért is izgulhatok,szóval drukkolok!!!!

Kép Kép Kép

sutimano76

Köszi Avi te se panaszkodhatsz a fiúkra nagyon vagányak :) Süti nagyon édi a kislányod.látszik kis eleven babóca :) és hogy vagytok lányok?hogy telik a hétvége?mindenki jól van?szerencsére jó idő van pedig reggel esett az eső úgyhogy ki is használjuk kimegyünk játszótérre kicsit legalább jobban alszik majd cintus mert nem jó alvó mostanában sajnos .szép hétvégét mindenkinek lányok
titike84

Sziasztok!

Suti! Nagyon édes Berni, de van 1 olyan érzésem, hogy nem lesz egyszerű eset. :wink: A szeme sem áll jól!

Titike! Köszi a dicséretet, átadom a fiúknak!

Na nekem holnap nem lesz inszemem, mert negatív a teszt. Gondoltam, mert nekem nagyon szokott fájni, és most semmi. Viszont örülök, neki, mert Janinak a hétfő nem lett volna túl jó. Így remélem, kedd, vagy szerda lesz a napunk! Azért biztonság kedvéért csinálok még ma 1 tesztet, de ha belegondolok, hogy múlt hónapban is 2 napig volt 2 csíkos a tesztem, tuti szerda lesz a napunk.

aviubi

szép jó reggel lányok!!hogy telt a 7vége?És ki hogy van?Már csak 2 nap és teszt ismét! :) De már remény teljesebben mert a reggeli hányingerek mellé csatlakozott a mellfeszülés-mellfájás is :) igaz hozzá kell tenni néha 1-2 percig napi 2x egy kis has görcs jelentkezik de ez volt anno Cintikémnél is .Drukkoljatok csajok. szép napot nektek Írjatok majd
titike84

Sziasztok!

Avi,
akkor ma uh megint? Hányadik napon vagy?

Titike,
akkor drukkolok a szerdai naphoz, ezek már jó jelek, reméljük ott lesz az a 2. csík :D . De hogy ezt te hogy bírod ki, nem is értem :D.
Küldesz nekem egy nevet? Szeretnélek iwiwen bejelölni.
ranita1979

Már én is türelmetlenül.de a múltkor egy csíkos tesztnél megfogadtam hogy kivárom a kiszemelt tesztelési napot :) csütörtökön mindenképp doki ha negatív ha pozitív.de remélem pozitív lesz a teszt.:)
titike84

Sziasztok!

Titike! Nagyon kiváncsi vagyok már! Komolyan nem értem ezt hogyan lehet kibírni. Engem nagyon furdal, de tudom tényleg fölösleges korábban tesztelni!

Rani! Igen ma voltam ultrahangon. Most vagyok a 14. napon, és a tüszőm 22,5mm-es az endomentrium pedig 9mm. De a hülye lh teszt negatív. Holnap megint megyek ultrahangra. Kéredztem az asszisztenst, hogy vigyem-e apát, és aztmondta még ne. Eskű tök bevagyok tojva, hogy lecsúszunk, mert egyszer csak megfog repedni, ugyanis ma nagyon sok szurkálást éreztem. Nem értem miért nem kapom meg a tüszőrepesztőt, akkor megrepedne aztán mehetne az inszem. Vagy nem?

aviubi

Ubi,
hát ezt én sem értem :shock: . Nyugodtan megkaphattad volna, aztán szépen megrepedt volna. Én olyan 20 mm körül már meg szoktam kapni a tüszőrepesztőt. El is hiszem, hogy félsz, hiszen ez bármikor repedhet :roll:.
ranita1979

Avi,

Nem szbad-lehet(ne) rásegíteni? Érted, ha attól félsz, hogy előbb reped, kihasználni a külön szoba nyújtotta lehetőségeket? :wink: Vagy nem megengedett inszem előtt?

Titike
:D :D :D
Teszteljéééééél mááár!!!!! :D
-m-i-a-

Csináltam délután is lh-t, de még ez sem pozitív, igaz egyre erősebb a 2. csík. Gondolom csak nem reped meg. Elötte azért még kell az a 2csíkos teszt. Nem?
Végülis múlt hónapban is kihúztam a27mm-es tüszőmmel a hétvégét.
Azért reménykedek, hogy holnap megrepesztik, és akkor szerdán inszem..

Rani! Akkor holnap mész az átjárhatóságira? Nagyon szorítok!!!!!

Mia! Jobban vagy?

Babszi! Mikor jösz már? Mi van veled?

Boris! Te is jó rég voltál!

aviubi

Ranita nem tali iwiwen?ha nem írd meg te a neved és bejelöllek én mert engem nem könnyű megtalálni :) Mia már ezt a két napot kibirom :) megígértem férjemnek elöbb nem tesztelünk.:) de amint lesz eredmény megírom :) arik vagytok
titike84

Avi,

Köszi, igen, jól vagyok, sőt egészen boldog, 2 jó dolog is fog történni (remélem) velem/velünk és örülök. :wink:
Kérdésem kifelejtődött: spontánkodni nem szabad?

Titike,

Nem bánom :P , várj akkor, de azonnal írd meg majd!
-m-i-a-

Süti,

Az első farmeres képen nagyon kis vagány a Leányzó! :wink:

Rani,

Sok szerencsét holnapra vagy holnaputánra :shock: , majd amint tudod, Te is írd meg nekünk a fejleményeket!

Lassan összeszedem a Kutyafülűt és elmegyünk a ház uráért :lol: :lol: a dolgozóba...Itt annyira gusztustalanul nagyon fúj a hülye szél..blööeeeee, az előbbi séta közben is majdnem elfújta a Malacot, miközben teknős pózban "koncentrált" :lol: :lol:
-m-i-a-

Mia! Mi fog történni???? Majd egyszer elmondod?

Most nem spontánkodunk, mert gyüjtjük a cuccot az inszemre. Inszem elött 3 napig nem kéne együtt lenni, de mivel nem tudjuk mikor lesz inszem már péntek óta gyűjtögetjük.... :lol:

Na én is megyek a kópékért. Jaj, Bence mostanában anniyra szemtelen, hogy már előreideges vagyok, hogy megint min fogunk összeveszni.

aviubi

Avi,
Mindig úgy meg tudsz mosolyogtatni :) "előreideges vagyok, hogy megint min fogunk összeveszni", nem hiszem, hogy szemtelen, biztos csak humoros, najó, biztos nem az napi szinten. De miket csinál?
Persze, elmondom, nem titok vagy ilyesmi, csak az a bajom, hogy mindig mindent (M.-nek azt, hogy mit kap tőlem a szülinapjára például :oops: :lol: ) elmondok és lehet nem is lesz úgy és jajj meg jujj, de úgy néz ki, hogy megyünk nyaralni Szicíliába vagy, ha nem Olaszország, akkor Spanyol, szeptemberben, a barátnőmmel 8) most mindjárt meg lakást nézni, és ha okosak leszünk össze fog jönni (kb. 25674 év alatt :lol: ) majd ez mellett sajátra is, nagyvonalakban ez van/lesz :)
Meg majd megyek hoki edzést nézni is, ennek is örülök :wink:
-m-i-a-

Avi,
én lehet hogy spontánkodnék is. Nálunk mikor a Hanna összejött minden nap együtt voltunk :D kb 2 hétig :D.
Húúú, ne is mond ezt a szemtelenséget, a Hanna is az lett nagyon. Olyan dumája van, ne tudjátok meg. Valamelyik nap azzal fogadtak az oviban, hogy azt mondta a dajkának, hogy utálja. Nem is tudom ezt hogy gondolta, de égett a képem rendesen. Aztán persze megbánta, ma már csak a dadusnak rajzolt.
De otthon is állandóan visszabeszél, nem fogad szót.....

Titike,
mindjárt írom a nevet.

Mia,
ezek nagyon jó dolgok :D. De jó egy ki nyaralás. Spanyolba mi is voltunk már többször is, mi imádjuk :D. Meg Olaszországot is, pont apának tegnap mondtam, hogy én meg Toscanaba mennék el.

Lányok, a drukkokat szerdára kérem nem holnapra!!!!
ranita1979

[quote="aviubi"]S írta:aviubiziasztok!

Suti! Nagyon édes Berni, de van 1 olyan érzésem, hogy nem lesz egyszerű eset. :wink: A szeme sem áll jól!!!

Igen fiúnak készült...már egy ideje sejtem a sorsom!!! :?

Akkor most drukkolni kell vagy nem?Én annyira nem vagyok képben!

sutimano76

Mia,remélem összejön a nyaralás meg a lakás is!!!

Rani,neked is megy a drukk!!!

Titike,izgulok!!!!

Babszi,Boris merre????

sutimano76

Sziasztok!

Mia! De jó! Akkor lesz saját lakásotok???? Nagyon örülök! Ez a nyaralás is király ötlet! Lehet, hogy ott fog megfoganni a pici... Kutyot viszitek?

Szóval, hogy mit csinál Bence? Hmm. Megpróbálom leírni a mai reggelt, azaz 1 átlagos reggelt. Hunor általában korábban kel mint Bence, és édesen eldumálunk. Aztán megjelenik Bence, és mint egy tornádó végigseper a nappalin. Mondom neki, hogy kezdjük el felöltözni, mert ma úszás van, így sietni kell az oviba. Elkezd öltözni, de úgy, hogy folyamatosan rohangál közben, elveszi Hunortól ami éppen nála van. Így megy a bőgés, mert Hunor bőg, hogy Bence elvette. Közben én elkészítem a reggelijüket. Leülnek a kisasztalukhoz. És kezdődik a röhörészés, ugrálás. A kis Hülye Hunor pedig utánozza. Majdnem minden nap a kapkodása közben kiönt valamit. Folyamatos szavak amik elhagyják a száját: cici, punci, hülye, fasz... (Ezeket mind az oviból hozza, max. a hülyét tanulta tőlem, na jó néha szoktam mondani, hogy basszus)Eltelik fél óra az innivalójuk már kiömöltt, és ettek 2 falatot. Akkor odamegyek, hogy elveszem a kaját, mert így nem lehet enni. Na ekkor jön a hiszti, hogy én milyen gonosz anyuka vagyok, és én azt akarom, hogy ők éhen halljanak. Hunor persze bólógat, és ismétli. Akkor megígéri, hogy eszik normálisan. Visszaadom. És rögtön összevesznek 1 játékon. Szóval nagy nehezen túlvagyunk a reggelin... Indulás jelenet: Mind kettőre rávarázsolom a cipőt, ma gióumicsizmát, és ekkor eszükbe jut, hogy valamit vinni akarnak magukkal. Csizmával végigtrappolnak a lakáson. Hunor magához veszi a kis hokiütőt, erre Bence elkezd hisztizni, hogy neki is az kell. Én meghuzom a vállam, mert nem tudom hol van a másik, és már nagyon elkéne indulni. Na jó talál mást, de ez volt lagalább 5 perc. Utána elkezdem kituszkolni őket az ajtón. Az utca sem egyszerű. A lényeg, hogy nálunk folyamatosan vagy ölik egymást, vagy azon vannak, hogyan huzzák fel anyát, és mind ketten röhögnek rajtam.
Tegnap este úgy aludtak el, hogy magam mellé vettem a fakanalat. Ez hat, pedig nem szoktam megütni vele őket, mégis félnek tőle.

aviubi

Nagyon hosszú lett. Bocsi..

Ranita! Majd inkább inszem után rádolgozunk. 1 napot csak kibírunk.

Szóval holnap inszem. Megkaptam a tüszőrepesztőt, és az lh tesztem is pozitív lett. A tüszőm nőtt 25mm-re. A doki azt mondta, hogy a holnapi nap ideális lesz. Amúgy a dokim szabin van ezen a héten, így a másik doki vizsgált, és ő fogja csinálni az inszemet is. Sokkal szimpibb mint a dokim, így most reménykedek. Ő a kabalám.
Ugyhogy Mia! Ha majd jönnél a Máv-ba akkor már tudom, hogy kihez menj! :wink:

aviubi

Süti, kösz a drukkot!! :)

Avi,

Bajosan fog megfoganni ott, mert a barátnőmmel megyek :lol: biztos nem értehtően fogalmaztam, így Kutyuló marad itthon M.-vel. Lehet furcsa ez így, de koncertre is külön jár(t)unk meg úgyis megyünk együtt majd Tokajba (akkor Anyukám vigyáz az ebre :) ) le van zsírozva itt minden. Barátnőm meg nagyon aranyosan meghívott magával és ugye egyértelműen kihagyhatatlan ajánlat és ezzel mindeketten így vagyunk vagyis el vagyok engedve :D Egyébként mindenhova visszük magunkal, kivéve a repülősöket, mert nem fogom csomagtartóban! szállítmányozni...
Na így olvasva nem semmi reggeleitek vannak! Elismerésem. Mennyi energiájuk van ezeknek a kis krapekoknak korán reggel, nekik is elismerésem :lol:
A megnézett lakás nem jött be... plusz még tegnap hatalmas kalandunk volt az autónkkal meg az ő biztosítékaival, amikor a magnó ment, nem volt világítás, miután lett világítás nem volt gyújtás...jááááj, körülbelül 20 biztosítékot csapott le véglegesen, mire megcsinálta nekünk egy nagyon jó barátunk, viszont ki kellett szerelni a trubadúr ládát, hazafelé meg nem volt parkolóhely, ezért nagy okosan ráálltam egy útpatkára a rendszámtáblával :evil: és emellé a kb 1 hónapos külső vinyó is megadta magát, viszem is vissza a Photo Hall-ba és nagyon ideges vagyok :evil: Ennyi remekség történt tegnap. Megyünk is sétálni, aztán meg reklamálni. Bocs a hosszú, magamról szóló nyavalygásért :roll: :?

Holnapra meg hatalmas drukk megy Avi és hasonló nagy Rani!! "Ügyesek" legyetek!!
-m-i-a-

Sziasztok!

Avi,
nem semmi reggeleitek vannak, hát nem egyszerű 2 gyerekkel az tuti. Én is annyira szerettem volna kis korkülönbséget, de ezeket hallva...... Én már lehet befontam volna a hajamat és esküszöm ezt ott fennt tudják is és ezért várat magára a kistesó :D.

Mia,
ezt a pech szériát :cry:. És naná, hogy ilyenkor csőstöl jön a baj :evil:.
Barátnővel is jó lesz a nyaralás, nem is árt néha az ilyen szerintem. Sajnálom, hogy a lakás nem jött össze, mi volt a baj, ha publikus???

Titikének is mennek a drukkok holnapra, hogy pozitívat teszteljen!!!

Mindenkinek köszi a drukkokat. Rágondolok, aztán már görcsben a gyomrom. Mire vállalkoztam én már megint :roll:.
Nekem olyan érzésem van amúgy (és be szoktak jönni a megérzéseim), hogy nem lesz átjárható a petevezeték. De ha átjárható is, egy petevezeték nem valami nagy esély :cry:. De akkor meg felmerül a kérdés, hogy akkor másfél év alatt miért nem sikerült már :roll:. És ha meg tényleg nem átjárható???? Akkor meg itt leszek 30 évesen és lesz 3 esélyem a babásodásra.
Most ilyen pesszimista hangulatom van ám. Eddig jó volt a tudatlanság, mert legalább tudtam reménykedni, hogy hátha azért most sikerült, de ha megtudom az igazat, akkor lehet már ez a reménykedés sem marad meg és azt azért nehezen lehet feldolgozni.
Na jól összezagyváltam mindent. De egy szó mint száz, fel vagyok készülve minden lehetőségre, hogy semmi ne érjen váratlanul.
ranita1979

Mia, Avi,
Ti adtatok pénzt a dokinak amikor csináltattátok az átjárhatóságit?
ranita1979

Rani,

Nem. Nem saját doki volt...

Te hogy tervezed?
-m-i-a-

Nekem a magándokim, arra gondoltam, hogy adok, de nem sokat, végülis csak pár perc az egész. 5ezer szerintetek? Vagy 10ezer? De azt azért sokallom :roll:. Meg különben is sok pénzt ott hagytam már nála.
Azért is gondoltam, hogy adok, mert olyan rendes velem. Belement ebbe az altatásos dologba is, meg pénteken mikor voltam nála, akkor csak a vv-t csináltattam meg, altatósorvosnál nem is voltam, mert kisírtam, hogy ne kelljen rá várnom, hanem hadd beszéljek vele holnap reggel :roll:. Azért egy "sima" doki nem ilyen rugalmas :roll:.

Jajjj, ennek a napnak sosem lesz vége. Még 2 óra :roll: :roll: :roll: és az eső is csak esik, a fejem fáj, már nem bírok magammal, mennék haza.
ranita1979

Rani,

Adj neki, 7500-at :):), ha már úgyis sokat adtál neki, viszont rendes doki. Ilyen esetben én is adnék valamennyit...
-m-i-a-

Mia! Bocsi, félreértettem. De ez is nagyon jó, hogy barátnővel mész. Biztos jól fogjátok magatokat érezni!
A pech széria után pedig csak jó jöhet!!!!

Ranita! Ne agyalj! Kívánom, hogy átjárható legyél, de ha nem akkor se ess kétségbe. A következő lombik tuti siker!!!!!!Gondolok rád!!!!!

Titike! Érted is izgulok!

Ma este kicsit kibuktam Bence szövegén. Lefekvéskor kérdeztem, hogy szeret-e. Ő azt mondta igen, én kérdeztem, hogy akkor miért nem fogad egy kicsit szót. Erre megszólal, hogy mert hiperaktív vagyok! (ártatlan pofával)
Basszus szoktam mondani rá, hogy kis hiperaktív, de nem neki. de ő mindent meghall, és felhasználja. Ez már nem az első alkalom.

Na megyek olvasni aztán pihizek a holnapi nap elött.

aviubi

Rani! Én nem adtam az átjárhatóságiért, de én nem saját dokimhoz mentem, és elvégre elkért 15 ezret előre a magánrendelésén. Gondolom ez volt az átjárhatósági ára. Szuerintem ha a dokihoz magánba jársz adj annyit amennyi 1 rendelés összege.
Csak tipp.

aviubi

Jut eszembe, ma még valakiért izgulhatunk...Kiegészítve:

Titike, Rani és Avi, úgy legyen, ahogy szeretnétek!!! :wink: 8)

Meg jó reggelt :)
-m-i-a-

Hali!
Én is szorítok mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!

+ Rani Boldog Névnapot Kívánok!!!!

én szerveztem a keresztelőt a héten, meg is lett volna vasárnap, de a fotós dolgozik , nem ér rá! :cry:
Így jövő vasárnap lesz.
Nem akarom már húzni mert így is 9 kg kb. :wink:
Volt egy kimerülésem is tegnap. Már nem bírtam tovább, semmi erőm nem volt, szédülés, hányinger.
Ennyi.
Avi, akár csak magunkat látnám! :lol: Annyi, hogy Dani nem tud elszaladni. De Beni pár hete, felvette azt a szokást, hogy ha én kérek vmit és ő nem akarja megtenni 3-ra sem, akkor én oda megyek hozzá, elkezdeném vezetni szépen kézen fogva és rugdos veszettül!
A wc ellen még mindig tiltakozik, de nagyon, ha ki a akarom cserélni a pelusát, lefektetem, megint csak rugdos, dacos, akaratos, kiabál.
Pedig egy angyal volt.
Szerintem ezek a 2,5 éves gyerekek tünetei.
Na sziasztok!
Drukk!!!!!!!!!!!!!

Kép
KépKép

angie28

Kép Kép Kép mindenkinek mára!!!!!!!!!!!

sutimano76

Sziasztok Lányok n én is drukkolok ám mindenkinek. Én teszteltem....de nem jutottam előrébb.ha nem velem történnek ezek el sem hiszem ha vki mesélné. nem volt a patikába 10-es teszt igy csak 25-t tudtam venni After 3 (Gabriel Plusz) a neve.és a kontroll ablakba meg van rendesen függőlegesen a csík de a teszt ablakba erősen meg jelent egy csík DE vízszintesen .majd egy 10 perc nézegetés után szép lassan el halványodott és már nem látszik semmi csak ha nagyon kuksizza az ember....na ilyenkor mi van???mert ez már idegörlő.de holnap lehet veszek ismét tesztet vmi más fajtát mert ez nevetséges már
titike84

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?