Sziasztok Lányok!
Tegnap délután óta az ágyat nyomom, a következő folyamattal: kómaszerű fáradtság, majd kiszáradás, kaja, kóma, hányinger, RÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓKA (itt voltak a genyók), aztán az egész elölről.
Ma most tudtam csak kicsit felkelni, mert képtelen vagyok fent lenni. Valahogy fel kell szívnom magam.
Baba, én megmondtam volna neki, hogy Budapesten van sok bolt, ahol tud venni, úgyhogy húzzon a halál náthás...Nekem ez mindig jólesik, ha ideges vagyok.
Betti, neked nincs rókajárás? Mondjuk, nekem is csak egyszer volt, de lehet, hamarosan lesz. Igazából ha nem ennék, nem lenne semmi bajom, csak éhes lennék...de azt se bírom.
Mares, Baba, de jó nektek, én most jelenleg főzni se tudok. De legalább most már frankón nem kívánom az édeset (se).
Ana, hogy álltok???
MINDENT BELE! Gyertyaállás, stb
Csillag, tényleg nagyon szép a kicsi fiad...lesz majd nálastok csaj-áradat!
Ez az időjárás...tök fülledt hülye idő van. De nem hiszem, hogy jobban lennék, ha sütne a nap. CSak lehessen teregetni, mert utálom, ha az eső miatt a lakásban kell kirakni a vizes ruhákat.
Anyukámnak adódott egy lehetőség: valami Zepteres bioptron lámpával kezelik - pont meghívták egy ilyen bemutatóra (nincsenek véletlenek-ezt hiszem) és a látásával kezdték a kezelést, hogy elhiggye. AZtán hazafelé (kb 25 km) szemüveg nélkül vezetett. Megígérték neki, hogy kezelik tovább és nem lesz szüksége műtétre. Valaki hallott már erről a bioptron lámpáról? Én igen és csak jókat. Hátha.
Na, m,egyek kicsit mosogatok, mert egyre jobban klevereg a gyomrom...