Új privát üzeneted érkezett!

Csillag: Nagyon helyes a fiad :)
Vendég

szép hétvégét mindekinek :) itt elég borus az idő,mindjárt esik :?

KépKép
bettike83

Bettike
Háááát az történt vaterán, hogy árulok most, mindent ami itthon felesleges, kell a hely Dominika cuccainak. Találtam olyan töltőket is amiknek a telója évek óta meg sincs. Mindent felraktam 1ft.-ért, mert ha már nem áll itt megérte. De mivel azért az időm pénz, ráadásul babásan Manóval tuti nem utazgatok, h vkinek jó legyen, ezért csak postai uton való átvételt írtam, elég nekünk Manóval odáig elmenni. Erre egy barom erősködik, h de menjek fel Pestre, mert nem akar 400 ft-ot kiadni postára, de belinkelem amit beszéltünk :D

szia! Helyileg hol lehet a terméket átvenni? Budapest esetleg megoldható? És ez a régebbi vastagabb csatlakozójú töltő? üdv. - mortalkombat
Tisztelt mortalkombat! Igen, nem az a nagyon vékony töltő, helyileg Gyálon vagy Felsőpakonyon lehet átvenni maximum. üdv
-ez utóbbi hely, az merre van? És budapesten egyáltalán nem lehet átvenni esetleg? - mortalkombat
Tisztelt mortalkombat! Pest megyében van, pesti átvétel nekem nem igazán érné meg elmenni. üdv
-sosem jász budapesten? gondoolom szoktál néha néha.. ha itt vagy alkalmazkodnék hozzád, és átvenném valahol. - mortalkombat
Kedves mortalkombat! Köszönöm hogy alkalmazkodsz, akkor legyen posta :)
-posta semmiképpen nekem nem játszana, mivel azért szeretném ilyen olcsón leütni, hogy ne kelljen nekem plusz 400 ft ot fizetni. Legyen akkor a személyes találkozó, de ha lehetséges akkor legalább egy félutat beszéljünk meg, ha nem okozna problémát. Rendben? - mortalkombat
Tisztelt mortalkombat! A termék adatlapján megadtam, hogy posta előre utalás esetén, az én időm sokkal drágább mint 400 ft. Előre is köszi az alkalmazkodást :)
- nem igazán értelek most ezzel mit szerettél volna mondani. az elején arról vpolt szó, szóba jöhet erzsébeten az átvétel, nem?? - mortalkombat

Érthetetlen egy barom! Nah most szted mit kezdjek egy ekkorrra Pö....el :D
Ti mit írtatok volna erre? Mert ezek után még küldözgette a f@sz emailjeit....

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Sziasztok!

Leti: sajnálom, komolyan.... de én hiszem, hogy vannak még csodák igenis!!!

Ana: bakker, sex maraton legyen egész 7-végén!!! :)

Kinga: hmmm, szegényem, én már milyen heppppike vagyok, hogy minden okés, ezért kitartás, ezek után csak jobb lehet!!!

CSillag: boldog-boldog-boldog születésnapot, kívánom, hogy legyen még sok ilyen szép napod!!!! (inkább leírtam mint énekeltem... szörnyű a hangom )

BAba: itt már elállt remélem ott sem esik és tudol kicsit barcsinőznik!

én éppen sütök, sütikét, uram kislányának, szerdán lesz azt hiszem a névnpja, Kármen...

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

baba

ezt az erölködést,durva.csak azt ne, érti meg az a szerencsétlen h ha olcsón adod a cuccot akkor hol éri meg még utazgatni miatta :twisted: dilis,nem azért akarsz szabadulni tőle h még te fizess rá.áááá,sok a hűlye.

meg tetejébe értetlen is,előtte irod neki h csak posta,erre ő,na jó akkor hozd el nekem.

miért nem küldted neki el levélként,ugy csak 200ft körül van.én is igy kaptam csillagtól a teszteket,asszem 280ft.

KépKép
bettike83

Bettike hááát azért nem küldtem el, mert még a címét se adta meg az ember, csak én vigyem fel a saját benzinköltségemen ( 1500 ft. minimum lenne )! Mindegy kapott egy negatívat tőlem, azt menjen a p... ba :)
Mares milyen sütit sütsz? Én rácsosat sütök sogornőm kislányának szülinapjára, de nálunk annyira meleg van 26 fok a lakásban, és kint ezerrel süt a nap, délután lehet a csajokkal hőgutát kapok majd :)

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

baba
nem is foglalkozz vele,nem ér annyit.mennyiért adtad a töltöt?

KépKép
bettike83

BAba: itt nincs meleg, esett, talán kint fülledt de bent lakásban annyira nem vészes.... ilyen alul linzer, aztán vanillia pudingos krém majd meggy és zselé :) nyáááááááááááám de rácsosat is imádom!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Bettike 1 ft-ért :D Ez a pláne az egészben :D
Maresz ezt a receptet még nem hallottam, de maradt tésztám és pudingom is, tudod mit megcsinálom most azt is :D Domi úgyis imádja a sütit :D Mi jővőhéten megyünk uh-ra ti mikor mentek megint? Nem mész el 4d-re vagy a dokidhoz vissza, h megtudd, kiscsaj vagy kiscsákóe?
Csajok hogy bírjátok a bizonytalanságot?! Megőrültem a 18. hétig...
Kinga hogy vagy ma? Rókáék kínoznak?

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

baba

mostmár sztem mares is megtudja mi a pici neme :) legközelebbi uhnál.

kemény 1 ft :D milyen néven vagy fent vaterán?priviben is jöhet.

KépKép
bettike83

Sziasztok Lányok!

Tegnap délután óta az ágyat nyomom, a következő folyamattal: kómaszerű fáradtság, majd kiszáradás, kaja, kóma, hányinger, RÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓKA (itt voltak a genyók), aztán az egész elölről.

Ma most tudtam csak kicsit felkelni, mert képtelen vagyok fent lenni. Valahogy fel kell szívnom magam.

Baba, én megmondtam volna neki, hogy Budapesten van sok bolt, ahol tud venni, úgyhogy húzzon a halál náthás...Nekem ez mindig jólesik, ha ideges vagyok.

Betti, neked nincs rókajárás? Mondjuk, nekem is csak egyszer volt, de lehet, hamarosan lesz. Igazából ha nem ennék, nem lenne semmi bajom, csak éhes lennék...de azt se bírom.

Mares, Baba, de jó nektek, én most jelenleg főzni se tudok. De legalább most már frankón nem kívánom az édeset (se).

Ana, hogy álltok??? :wink: :oops:
MINDENT BELE! Gyertyaállás, stb :lol: :lol:

Csillag, tényleg nagyon szép a kicsi fiad...lesz majd nálastok csaj-áradat!

Ez az időjárás...tök fülledt hülye idő van. De nem hiszem, hogy jobban lennék, ha sütne a nap. CSak lehessen teregetni, mert utálom, ha az eső miatt a lakásban kell kirakni a vizes ruhákat.

Anyukámnak adódott egy lehetőség: valami Zepteres bioptron lámpával kezelik - pont meghívták egy ilyen bemutatóra (nincsenek véletlenek-ezt hiszem) és a látásával kezdték a kezelést, hogy elhiggye. AZtán hazafelé (kb 25 km) szemüveg nélkül vezetett. Megígérték neki, hogy kezelik tovább és nem lesz szüksége műtétre. Valaki hallott már erről a bioptron lámpáról? Én igen és csak jókat. Hátha.

Na, m,egyek kicsit mosogatok, mert egyre jobban klevereg a gyomrom...
Vendég

leti

akkor megkezdődött nálad is úgy látom.nálam émelygés,hányinger,kajaundor van általában.

KépKép
bettike83

Most jutottam el odáig, hogy a reggelit (amit 10-kor ettem :wink:) megemésztette a kis szervezetem és most nem vagyok szarul. Igaz, most éhes vagyok, de inkább, mint szarul legyek. Majd kis falatkákat eszegetek...:)

Szerencsém van, mert Apa úgy döntött, ebéd helyett este is melegszenyát kér (azt reggeliztünk) úgyhogy főznöm se kell. Holnap Muttihoz megyünk, ő főz.

Már 2 helyről hallottam a nektarint...most nekem is kell. Meg a cseresznye. kb. 50 m-re lakom a vásárcsarnoktól, lementem hát cseresznyéért - NEM VOLT! Most esz a fene...:) De Apa azt mondta, hoz valamit. CSak már jönne.
Vendég

leti

ez a kivánósság :D én mindennap bevágok egy fél kg szamocát,most ez a favorit :) na meg hamburger,pizza,most ez jöhetne :D

KépKép
bettike83

Fú, bonyolult dolgok ezek. De valójában megnyugtatóak ezek a tünetek. Nekem ilyenek múltkor nem voltak. Most igazán érzem, hogy szívja el az energiát és építi magába a dolgokat. "RENDEZKEDIK". Hurrrááááá
Vendég

nekem ma volt elöször olyan igazán pisilős napom :D állndóan kell járkálni.

KépKép
bettike83

Csillag!

Nagyon édi fiad van. Szegényt sajnálom, most lett vége a nyugis gyerekkornak.Innen már jönnek azok a dolgok amiket nem igazán szeret de akkor is csinálni kell. Na de ő biztos stram kölyök.

Még ma is pozi a tesztem. Remélem hogy már hat a gyogyi, és 10-12 nap múlva poz lesz a CSillag babaporosa. Mert az őszintén remélem, hogy nagyon de nagyon beporozta. Azt hiszen hogy az elmúlt hónapokhoz képest sokkal nyugisabb vagyok, nem vagyok úgy rákattanva a dolgokra. Talán lehet azért mert úgy érzem, hogy már nem vagyok messze a céltól.

Valaki eü-s tudja hogy tényleg mikor hat a hormonpótlás?

Kép

Kép
anabana

Bettike íme a link:
http://www.vatera.hu/nokia_tolto_171304604.html
Most vágtam be 6 gombóc fagyit, már 9 kilót híztam :D
A tulaj akárhányszor rámnéz plusz egy kiló, mondjuk a napi 5-6 gombóc fagyi is rásegít, de annyira kívános vagyok, nem tehetek róla...
Ma szerelmem főzött, míg én sütöttem... marhapöri volt krumpligombóccal, istenire sikerült, remekül főz :)
Szóval csajok ne izguljatok most még nem tudtok enni, de később meg nem tudjátok már abba hagyni :D :lol:

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Sziasztok!

Esti bejelentkezés! Olvasom, hogy milyen idő volt mindenfelé.
Nálunk ma 30fokot mutatott a hőmérő és egész nap száraz meleg volt.
Egész nap kint voltam tevékenykedni. Még az ebédet is bográcsba főztem.

Nekem az lh még halovány,de ma már volt tojcsi. :D

Leti sajnálom, hogy szarul vagy!Jönnek ezerrel a babás tünetek.
Ez azért kimaradhatna.

Baba, nem semmi a hapi!Eszméletlen értetlen!Lehet ezen éli ki magát, hogy másokat bosszantson!

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
nanicke
Székesfehérvár

Sziasztok!

Baba, a múltkori fotóidon nagyon helyesen néztél ki, csinos vagy. Kisbabák cirka mindennel együtt 12-14kg-ot nyomnak legvégén - ezt olvastam. Szóval ha tartod a 9-et, szülés után hárommal leszel kevesebb az indulónál :)

Elolvastam a vaterás csevegést... Te nagyon tisztelettudó voltál ahhoz képest, hogy mit kapott volna tőlem a fazon.
Eleve 1,-HUF már nem is létezik, tehát egy jelképes ár, amit nyilván nem fog neked senki ezen oknál fogva kifizetni. Ki mennyit utazna, hogy semmit se keressen egy üzleten, ráadásul egy ilyen beteges észjárású ember miatt?! A hülye is tudja, hogy azért nem a szemétbe dobod, mert segítenél azon, aki nem tudja megvásárolni eredeti áron. Nem értem, leütötte a megadott áron, ezzel elfogadva a kiírt feltételeket és még neki áll feljebb?! Elmegy a büdös francba!
Én inkább tesz-veszelni szoktam, de vaterán is vagyok, majd figyelek erre a muksóra, ha én is hirdetek. Szerencsére még egyik helyen sem volt még ehhez hasonló ütközetem, de ami késik...

maccs01

Nálunk is remek idő volt kint. Gyerekek még mindig betegek, most Enikő a leginkább... csórikám!

Kajaundor, hányinger: a piritós jó ilyenkor, legalábbis nálam bevált (sajttal a kedvencem).

Ana, nagyon drukkolok ám!

Niki, neked is szorítok, ezek szerint pár nap és indul a menet :)

Csillag, nagyon helyes a nagyfiad! Olyan kedves kis ártatlan. Te miként "dolgozod fel", hogy iskolába megy? Én már most féltem...

További szép babavárást, és áldott állapotot akik még előtte állnak.

Pussz

maccs01

Jó reggelt!

Ma megpróbálom elcsípni a nagyobb forgalmat!:)

Ana, amikor most nekünk összejött, valahogy én is nyugodtabb voltam, nem paráztam rá, úgy voltam vele, hogy jön, amikor akar, úgy lesz a legjobb...és íme. Létezik az az agyi állapot, amikor ugyan akarod, de megérted, hogy nem kell "görcsölni". Te is most ugyanúgy vagy, ahogy én voltam...hamarosan jön a jutalmad....)

Baba, na igen, a fagyi...csütörtökön én is ettem - először 2 gombóc, majd még 1, de tudtam volna még 3-4-et enni. CSak gyorsan eljöttünk onnan...:) Neked mikor kezdődött a Róka-kaland?

És MAres, neked, mikor jött először a Vuk család?

Niki, én is szorítok a bevetéshez! HJará pozi tesztek!

Betti, neked eddig még nem volt gyakori pisilés? mily szerencsés ember. Én már a pozi teszt óta olyan vagyok, mint egy átfolyó rendszerű tartály...sőt, ha nemiszom, akkor is pisilek!
Vendég

leti

nekem eddig nem volt :D tegnap kezdődött :)

ana

ez a nyugiság jól jön hiddel,mikor én is lenyugodtam na akkor jött az én picikém :)

KépKép
bettike83

Valaki tudja hogy tényleg mikor hat a hormonpótlás?

Kép

Kép
anabana

Sziasztok!

Ana: Pajzsmirigyhormonra gondoltál?
Azt embere válogatja mikor áll be,meg elég e a gyógyszermennyiség.Én hallottam olyat,hogy valakinek 1-2 hónap alatt tökéletesen beállt.A lényeg,hogy eltalálják a mennyiséget.Nekem 3-4 hónap volt,mire lement 1 és 2 közé,mert folyamatosan emelni kellett az adagot.Mit kaptál,és mennyit szedsz?
Vendég

Hahó!
Látom beindult a kismami reflex csajok! kajaundor,Vuk,stb!
A fagyi nekem is megy! Soha nem szerettema gyümölcsfagyit,csaka vaníliát,most meg csaka gyümölcs kell,a piros gyümölcs! A lecsótól herótom volt! Tegnap 3x ettem főtt krumplival! Már anyám azt hitte rosszul leszek! Tegnap nem volt hányinger! Nem vettem be Gravidát,nem is fogok! Kilószám eszem a gyümölcsöt! 1 görögdinnye 2 nap! Cseresznye még nincs,de már esza fene érte. Szerintem azért nem hízok,mert javában gyümölcsötz falok! A zsíros kajától meg rosszul leszek. Ettem kedden egy Big Mac-et, marha jól esett, utána éreztem,hogy nem kellett volna. De majdcsak jobb lesz! Már 13 hetes!

Baba
Az ilyen köcsögöktől megy el az ember kedve! Én mással vetettem az övterelőmet, de neki is voltak már gondjai! Nem egyszerű ez! Fojtsd fagyiba a dühödet!

Kép
Kép
k_inga

kinga

folsavat szedsz plusszban?mert ha igen akkor a kismami vitamin annyira nem kell,főleg ha rengeteg gyümölcsöt eszel.én is eszem mindennap szamocát,cseresznyét,banánt,narancsot,mindig ami épp van,de mindennapra kell gyümölcs mostmár,mert ha nincs akkor hiányzik nagyon :)

hú én is tegnap megettem vacsira egy egész gombás pizzát :shock: :D de olyan jól esett :D
de leálok a vacsival mert nem akarok olyan sokat hizni,csak épp amennyit muszáj.már most kezdenek szükek lenni hasban a nacik :oops: :D egész kerekedik a poci,végülis már pár nap és 8 hét,kell nőni a picinek.

KépKép
bettike83

Chris!

Letrox-ot kapok 50mg -ból felet. Óvatosan adagolja, mert én túltengéses voltam. Végül is nincs alulműködésem, csak a teherbeeséshez sok az érték. A nőgyogyi azt mondta, hogy a hormonkészítményeknél már 1-2 nap után van hatásuk. Az endos doki is azt mondta, hogy akár már le is mehet az érték 1-2 hét után.Majd 4 hét múlva lesz kontroll vérvétel.

Kép

Kép
anabana

Sziasztok!

Köszönöm szépen mindenkinek a köszöntést, remélem, megérem még a kövi szülinapomat is! :P

Ana, na igen, én is sajnálom valahol, hogy suliba kell mennie a fiamnak, de átrágtuk a témát a férjemmel, és úgy látjuk, hogy most van abban a lendületben, hogy könnyen tanul. Ha most visszafogjuk még 1 évre az oviban, akkor valószínűleg lelassulna a tanulás nála, meg talán akkor a kedve is elmenne, most szeret új dolgokat tanulni, és vágyakozik rá. Remélem, így is marad. Ha jó lesz a tanár, az iskola, és az osztálytársak, akkor minden bizonnyal nem lesz gond.

Maccs, hát nehéz feldolgoznom, hogy ilyen nagy a fiam már, és a legszívesebben az életben nem küldtem volna oviba, meg iskolába sem vinném, ha nem lenne kötelező, de remélem, jó helyre írattuk be, és szeretni fogja. És ha így lesz, és boldog lesz, örömmel fog tanulni, akkor én is boldog leszek.

Baba, hú, én mennyi olyan nehézfejű emberrel találkoztam Vaterán és Teszveszen, el sem hinnéd. Amikor dolgoztam, mondjuk már hozzáedződtem, de mostanában már nehezebben tűröm az ilyen "érdekes" embereket. :roll:

És íme Hofi Géza néhány idézett, frappáns szövege:

Kép

Alulról a 4-et különösen figyelmetekbe ajánlom, Baba, neked pláne (úgy értem akikkel összeakadsz te is, rájuk vonatkozik természetesen) :wink:

Na puszi

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Ana: Remélem beválik nálad a Letrox,én is azzal kezdtem. De nekem eleve magasabb volt az érték.
Mikor babás leszel,nagyon oda kell figyelni,4 hetente vérvétel,és emelni majd az adagon.Nekem a múlt heti TSH-m 4,31 volt,de már nem árt a babának.Már napi 150 L-Thyroxint szedek,és azt mondta a doki lehet,hogy még emelni kell,mert ilyenkor megnő a hormonszükséglet.
Vendég

Csillag jók ezek az IDÉZETEK!

És íme az elmúlt napokban készített ovu tesztjeim!
Kép

Mondtam is párocskámnak készüljön, mert sexizni kell a napokban. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Csillag,jók ezek a Hofi-dumák!

NA, Niki akkor hajrá! 1-2 nap és goooooooooooo!

Gyerekek, muszáj leírnom, bár nem túl idevaló, de sok idő óta először hasmenésem volt! Most olyan könnyűnek érzem magam! Talán vége a szorulásos időszaknak? Felváltják Vukék?

Mint a dalban is: "...vidáman ébredek fel, könnyűnek érzem mindenem..."
Vendég

Chris!

Igen tudom hogy gyakran kell nézni. Neked mennyi volt az érték amikor teherbe estél?

Kép

Kép
anabana

Ana, nekünk a sorsunk egyre jár: nekem Closty, neked Letrox... Szerintem neked is most jóóóóóóóóóóóó lesz...
Vendég

Nálunk Vukék a 10 hét körül jöttek, és heti 1x még most is meglátogatnak, sajna :(
Leti mázlid van, nem ment a hasam úgy kb 30 hete :( Hiába iszom én eleget.
Niki nagyon szépen alakul az ovud...
Csillag milyen igaza van ennek a Hofinak... Eltudom képzelni mennyi barommal akadsz össze...
De képzeljétek azért a pofátlanságnak is van netovábbja: íme a paraszt véleménye rólam a vaterán:

Értékelő (az Ön partnere):... mortalkombat
Termék:...................... Nokia töltő
Termékkód:................... 171304604
Link a termékre:............. http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=171304604
Értékelés:................... NEGATÍV
Megjegyzés:.................."Egy inkorrekt, szavahihetetlen eladó, aki csak bunkó megjegyzéseivel tudja magára felhívni a figyelmet! Senkinek nem ajánlom az eladót!! Az ilyen alakokat ki kellene töröltetni a vatera piacteréről!"
Szerintetek?! Tuti hogy fogyatékos az ember :D :lol: Anyukám megtanított, h ne csúffizzam az értelmi fogyatékosokat, ezért inkább nem is mondok rá semmit se :)
Maccs ma voltunk szülinapi bulin, ahol sogornőm anyósa azt mondta nekem, h úristen mennyit híztam figyeljek oda, mert 30 hetesen a majdnem 9 kiló ( ruhában) az nagyon sok... kemény mi?! 75,5 kiló voltam ruhában... nem tudom, engem megálldottak hülyékkel :)
Ana sztem is pár nap alatt hatnak a hormongyogyik...
Kinga 5 gombócba és egy fél dinnyébe fojjtottam bánatom :P

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Csillag, dettó én is ebben reménykedek. Sok sikert kicsi Fiad indulásához! Hát igen, amíg élünk, féltjük Őket :!:

Baba, olvastam tegnap a véleményt, azután írtam, amit. Idióta, gondolom kapja azért az élettől a pofonokat rendesen! Meg is érdemli. Bár általában így személytelenül sokkal bátrabbak az emberek, aztán ha megismernéd, meglátnád, valószínűleg kiröhögnéd :)
Sógórnőd anyósa, hmmm... :mrgreen: ők már olyan "okosak" - rá se ránts! Ilyenkor vigyorogj és ne szólj semmit, attól általában dühbe jönnek :)

Niki, szerintem akár mehet élesben is mostanság a menet, mivel a spermiumok nagyon szépen eléldegélnek akár 3-4 napig is a kedvező környezetben :) Szóval csak nyugodtan, legyen idejük a becserkészésre :):):).

Sok pussz!

maccs01

Ana: Nekem kb.0,64 volt,és sokáig e körül mozgott.0,84 1,12 ,ilyenek.Most az elmúlt hónapban kezdett emelkedni.4 hete 3,11 volt,akkor emeltem kicsit,most 4,31.3 hét múlva megyek,ha akkor is több,akkor többet emelek.De bezéltem a dokival,a baba a 12.héttől maga termeli a pajzsmirigyhormont,így már rá ez nincs hatással.A 12.hétig nagyon kell vigyázni,hogy jó legyen.
Vendég

Letti! Lehetséges, hogy hasonló eset vagyunk.

Segítsetek hogy lehet a fertin beirni a dpo kat?

Kép

Kép
anabana

Sziasztok!

Tyűűűű Baba, te jól megkaptad akkor - bár ugyebár ezt folyamatosan nyomon követtük, már akkor is tudtam, hogy kemény vagy...
Ez a Vaterás haverod tényleg egy kretén - tipikus, ahogy írtad is - egy frusztrált kis hülyegyerek, aki nem mer kilépni az életbe a számítógépe elől. Leghet, hogy nem mer kijönni Pesten kívül, mert annyira satu, hogy eltévedne...Igencsak korlátok közé lehet szorítva. A hülye buzi.

Ana, én nem tudom, nekem bejelölte magától. Végre most elkezdhetjük nézegetni a görbédet. Már leszoktunk a görbevizsgálatról. Néha megnézem a sajátomat, de már nem mond sok újat... :wink: De hát ez így van jól.

Ja meg Niki a tiedet is nézzük. Most rátok fókuszál a gólya...
Vendég

Ana, szerintem a ferti maga jelöli be. Legalábbis nekem ő jelölte be a pé-t és a dpo.kat is.

Leti, szugeráljátok meg a görbéinket! :D :D

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Niki, Ana, szugizzuk a görbéket! Rajtatok a sor! De ezért ám nektek is kell tenni! teszt és szex, teszt és szex... kifulladásig... :oops: :wink:

Gyerekek, megettem 1 kg cseresznyét. Aztán 2 pirítóst vajasan (Maccs, köszi, ez bejött) most meg az ebédemet (rántott géva-gomba fafülgombás rizzsel - Anyukám csinálta). MÉG MINDIG ÉHES VAGYOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Niki!

de hát neked sincs beírva...

Kép

Kép
anabana

hahó!
Letti ez a kaja ügy nálam is így működik! Most ettem zöldbabfőzeléket fasírttal,de a hús nem nagyon ment,viszont a főzelék nagyon! Mivel nem szedek vitamint pluszban,nem is árt a sok zöldség, gyümölcs. Aztán 5 percig lihegtem mint a kövér kacsa, gyorsan ettem egy kis fagyit, most meg csokis kekszet,de azt kár volt így utólag!
Tegnap apuka hallgatta a hasamat és megállapította,hogy ez egy csodagyerek,ha abban a zajban tud aludni,amit odabent a beleim végeznek! Pedig nem is éreztem semmit! Minek eszem össze-vissza, szegény gyerek ne tud nyugodtan pihenni! :D
Mondtam neki,hogy fel kell készítsem a kinti zajokra,mikor apukája éjszaka horkolási rekordot dönt! :D
Erre közölte,hogy ő nem is horkol! Ez alja vád! :lol:
Úgyhogy jól elvoltunk tegnap! Annyit röhögtem,kiment az álom a szememből!

Kép
Kép
k_inga

Ana, tudod, ovu után a 4. napon írja be!
Vendég

nekem pl a beágyazódásra irta be a dpokat,pedig a pé nem akkor volt hanem 8 nappal előtte.

baba

durva ez az ember.,dilis :twisted: :twisted:

KépKép
bettike83

ana

én úgy nézem mintha most lenne péd,nem :?: :?: :?: azért nem irja még a dpokat.ma volt határozott esés,holnapra meg sztem fel fog ugrani.kiváncsi leszek.

nyákod volt már?

KépKép
bettike83

Betti!

Szerintem túl vagyok rajta. Pénteken azt mondta a doki, hogy 24 órán belül, és szerintem szombat vagy vasárnap megvolt. Már a méhszájam is kezd záródni.

Letti!

Nézd meg nekem a múlt haviban sincs beírva. És emlékszem hogy nem is volt.

Maresz hol vagy?

Pécsiek, hallom az itéletidő nálatok is jár. Szornyű miket mond a rádió. A gyerek pont ma indult erdei táborba egy hétre Széplak Sárospatak környékére. Ez nem fasza nekik. Fúj rossz idő tűnyj el!!!!!!!!!!

Csillag! Mit szólsz?: Szerinted is megvolt,ugye? Szerintem tuti, mert már a méhszájam is kezd záródni.

Kép

Kép
anabana

Ana, tényleg nincs... Nem értem. Hívd Csillagot!

Itt Pécsett egész naőp esik ez a rohadék eső. Mert már olyan régen esett!

Szegény kiránduló gyerekek! Szar így kirándulni - jól meg lehet fázni.

Tényleg, a Mares teljesen eltűnt.

Ana, ugye volt unga-bunga a hétvégén????!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

A rohadt életbe, már megint éhes vagyok.
Vendég

Letti
Azon gondolkodtam,ha minket összezárnának egy rövid időre, nem sokáig tartana és felzabálnánk az összes közelben lévő kaját! :D
Én is ennék egész nap,de már lassan lelakatolják a hűtőt! Gyümi meg csak holnap lesz! Apu akkor ér haza,már elsorolta mi mindent vett az unikájának! Nyami,már alig várom!
Akkora leszek mint egy kétajtós szekrény!
Bár Baba is sokat kajál,mégis vékonyka,majd úgy csinálom én is!

Ana
Én drukkolok nagyon,mikor kell nem megjönnie a mensidnek?

Kép
Kép
k_inga

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?