Új privát üzeneted érkezett!

köszönjük. :)

küldöm a sztorit. :)

 
 


Szia Hibernia!

Megkaptam :) Este reagálok. Nagyon örülök Nektek! Pussz

 
 


Szia Hibernia!

Gratulálok én is a babához!!!!! Hááát, ide nem akarsz akár csak röviden is írni szüléstörténetet?:)

Én sokáig nem mertem megnézni a vágást...Elég volt látni a kötés körül a kék-zöld foltokat...Nekem először tényleg egy nagyon vékony csík volt a vágás, aztán csúnyább lett, de már ilyen 1-1 cm-es foltokba tűnik el...Csak sajnos mire eltűnne, ott lesz a következő vágás...

Maccs, te mint rutinos császáros:)
A vágás feletti pukli az kisimul???? lassan 7 hónapja a császárnak, és a vágás felett van egy pukli, amire mondta a doki hogy csak a hasizom...lehet, de akkor sem dudorodott így ki...bízom benne hogy kisimul újra.....

Amúgy a bőr érzéketlenség az minden egyes császár után nagyobb felületen marad meg????

Kép
Kép
Kép
 

 
 

Szia Hillsdeli!

Nekem nincs olyan puklim. Ha hasizom, akkor kezdj el kis felüléseket csinálni naponta és meglátod, hogy kisimul-e. Ha mész újra dokidhoz és nem változott pár hónap alatt, akkor kérj hasi uh-t.
Nekem is tök érzéketlen volt a vágás helyén, miután meggyógyult, de mára már sokkal érzékenyebb, bár nem érte el az eredeti állapotát, azaz a vágás előttit, de nagyon apró a különbség. Mondjuk két év eltelt már a második óta.
Én használtam hegkezelő gélt, miután szépen beforrt a seb (kb. 2-3hét után), nagyon szép lett tőle. A következőnél próbáld ki!

 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Szülés

Jegyzetfüzet:

 

cron