Új privát üzeneted érkezett!

Kinga, a Némó hány éves kortól vállalja a gyógyúszást? 4 évestől? Nem tudjátok, h vállalnak-e már korábbit, pl. 3 évest? És mennyi egy alkalom?
Nekem is kellene vinnem a kisfiamat...

Köszi

Ilcsi, nektek jobbulást! Sajnálom Lalit, hogy már megint beteg!
szerika

Zita! Szerika!

Kittinek azért kell gyógyuszi,mert hirtelen nőtt sokat és néha fájlalta a hátát meg jelei vannak a gerincferdülésnek is. Szerencsére nem egyértelmű, de gondolom a doki is úgy volt vele hogy ártani nem fog.
Gyógyúszást egyébként 5 éves kortól vállal a Némó több okból is.
Először is le kell hogy érjen a lába a gyereknek a vízben, vagyis 105 cm alatt semmi képpen nem vállalnak szerintem gyereket.
Másik pedig hogy kb akkor jut el oda a gyerek hogy tartósan oda tudjon arra figyelni hogy mit kell csinálni és végre is tudja hajtani.
Szerencsére Kitti nem egy izgága típus és ha valami érdekli, akár egy órát is oda tud koncentrálni. Először Eszti mondta hogy próbáljuk meg és ha nem megy, halasszunk egy évet.
Szerencsére Kitti odafigyel, érdekli, csinálja és nem utolsó sorban imádja a vizet. A második órán már a siklást és a hát/gyorsúszás lábtempóját tanulták.
Vagyis már 4 évesen vihetem. Szerencsére,mert nagyon felizgattam az úszással Micikémet :lol:

Így hogy kaptunk beutalót, 300 Ft-ot kell a Némónak fizetnem és a kísérőjegy 600 Ft amiből kifelé jövet 400-at visszakapok. Vagyis 500 píz kettőnknek egy alkalom.

Daisypath Happy Birthday tickers
szszkinga

Kinga!
Köszi! :wink:

Szerika!
Ahogy Kinga irta, 5 éves kor és 105 centi felett.
Amúgy 1000 ft egy alkalom, ha nem gyógyuszi.

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Úszás, bicikli: Köszi a válaszokat! Akkor a 16-osban gondolodunk. Múltkor megkérdeztem egy kislány anyukáját, hogy mekkor a lány és a bicaj, 4,5 éves 16-os volt, de azt mondta, ők is a 20-ast nézik már neki. :shock: Apukám azért akar mielőbb venni, hogy Dóri mehessen a 12-esen, de én azt kicsit korainak tartom, főleg, hogy a futóbici után nem akarom feltenni a pótkereket, amikor felül rá, hogy ne rontsuk el, amit a futóbicin jól megtanult.

szilcsi: Sajnálom én is. :cry: A sok doki és az egyre erősebb gyógyszerek mellett esetleg egy természetgyógyász??? :roll: Lehet, hogy már kérdeztem?! :lol: Na de félre a tréfát: Lali esete pont olyannak tűnik nekem, amikor az egyik gyógyszerrel elnyomnak valamit, ezért kis idő múlva isemétlődik a probléma ugyanolyan, vagy kicsit más, de komolyabb formában, amire erősebb gyógyszert adnak stb. Jó ez így? :roll:

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Nóra, nem, nem jó ez így. :( Már nézelődünk természetgyógyász-ügyben is, hamarosan eljutunk oda is, most próbálok a szóba jöhetőkről körbeérdeklődni, a bioklinikát ajánlották már páran.

Zita, a Berényire nekem egy kollégám hívta fel a figyelmemet, hogy nagyon alaposan vizsgál, ha kell, még orrot is leszív, hogy tisztán lásson. Igazából eddig nem volt olyan doki, aki tényleg teljes alapossággal átnézte volna az eddigi idei leleteinket és körültekintően megvizsgálta volna. Most hátha emberünkre akadtunk. A B. Zs. a múltkor Lali kórházi zárójait meg sem nézte, tőlem kérdezte, milyen gyógyszereket kapott, de hát én fejből nem tudom felsorolni, annyi mindent szedtünk már, nekem is kell a puska hozzá.
Én ambuláns rendelésre nem viszem többet a gyereket, csak ha nagyon muszáj. Se időm, se energiám órákat ülni a betegek között, a szabadságaim így is nagyon fogynak, nem fog maradni nyár végére semmi, ha ambulánsan hordanám mindenhová Lalit. Tudod, egyedül mindent baromi nehéz megoldani... Most nagy szerencse, hogy apánk meg anyukám el tudták intézni, hogy vigyáznak Lalira.

Kép
szilcsi

Szilcsi! Jobbulást Lalinak! Norbinak 2 évesen jött ki, de sulyos rohama még nem volt. Igaz folyton mérjük a párát és párásitunk ahogy leesik. Meg a Salin is megy krupp mellett is, gyerekorvos is ajánlotta. Nekünk irtam már amugy is nagyon bevált. Kb 6 éves korra növik ki amugy.

Kinga! Mi Orsival hétfön 6ra és kedden 5re járunk. De ma beteg lett, oviból szoltak nagyon fáj a hasa, picit hányt is, azota csak kanalanként iszunk igy jol van, uszást lemondtam. De ezek nálunk fix időpontok igy jövö héten is megyünk akkor. Igen a tortát én mondtam, ott szoktunk venni ált. :D
Azt hittem Szöregen laktok.

Nekünk is Berényi mütötte Norbit amikor pneumos volt. Alapos volt, bár a viccei nekem néha sértöek voltak. Orsit Bellához vittem, immár 3. a mult pénteken, eddig egyszer sem jutottunk be hozzá. Hol nem volt ott, hol elözö nap mégis ügyelt, most ott volt, behivta Orsit, aztán elrohant, közölték hogy mütétre ment, menjünk ki és várjunk 1 órát. MOndtam hogy ki nem megyek ha már itt vagyunk, jo nekünk akkor más orvos is, aki eddig 2x kezelte B. helyett Orsit (Sztanó) az éppen ott volt, mondtam átmennénk akkor most is hozzá. Vállalta, igy megint nem találkoztunk B.-val. De többé ezek után nem is mennék hozzá. Amugy szerencsére Orsi hallása, végre 1 év után normális lett, igy mütét sem kell mégsem.
Berényit meg vasárnap du is hivhattam és igencsak jutányos árat kért.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Ja és Berényi mindig a korházba rendelt utána minket vissza, sosem a magánba!

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Szilcsi: Privi ment!
Amúgy Levi is kruppos, Pulmicort vagy mifene van itthon, de még sosem kellett fújni, elég volt az ablakot kinyitni. Nálunk is 2 éves kora körül jött először. Mi is nagyon figyelünk a párásításra.

Egy tortás-tesós, hatodjára gyertyátfújós kép :lol:
Kép

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Üdv.

Szilcsi, ha csak az ügyeletig jutottatok, nem lehet nagy a baj! Mi annak idején Petivel az ügyeletről kapásból a kórházba lettünk küldve inhalálni, mert Peti annyira fulladt.
Az Aerius antihisztamin, jó kis anyag. :)
A krupp latin neve a laringitisz subglottica. És ha egyszer volt ilyenje, többször is lesz, erősen javaslom a pulmonológiát. Főleg, hogyha elmentek, olcsóbban írnak fel fújós gyógyszert. És talán egy Baby Halert sem ártana beszereznetek.
Mondjuk a fulladással én nem játszanék, nálunk van itthon kúp, az is jó anyag, de az csak akkor kell, ha extrán fullad, és a puffos gyógyszer sem hat.
A Pulmicort is jó, de ahhoz kis flakonos kóla (vagyis az üvege) kell, hogy be tudd adni. Nekünk ehelyett írta Bittera prof a Flixotide-ot, ez belemegy a Baby Halerbe. (Csak a Pulmicort olcsóbb jóval.) Mellesleg a Pulmicort az inkább hosszabb távra való, "gyulladáscsökkentő" szer, a Ventolin pedig inkább tüneti kezelésre van.
Petinél tavaly nyáron jött elő először, akkor ő már elmúlt hároméves... Én úgy vagyok vele, hogy van itthon gyógyszere, annyira így nem aggódok már. Remélem, hogy kinövi. Annak idején tesóm is kinőtte ezt a fulladásos nyavalyát (kb. nagycsoportos korára), de felnőttként asztmás lett.
Szóval, ne aggódj, amíg nem kerültök kórházba, illetve otthon a nyitott ablak segít, nincs nagy baj!!!!

Kinga, de a férjed jó magas, Kitti valószínűleg tőle örökölte a magas géneket. Nálunk az öcsém volt a hunyó, Peti tiszta ő, és szerintem Peti is lesz vagy 190 cm magas, mire felnőtté válik. (Lesz kire felnézzek. :D )
A gyógyúszásra honnan kaptatok javaslatot, beutalót?

Ági és
KépKép
exdeus

Megvan az ítélet. Két héten belül megműtik Lalit, holnap reggel már kapunk is időpontot, elég nagy gáz van. Krónikus arcüreggyulladása miatt nem tudunk rendbe jönni sosem teljesen, teljesen le van tapadva neki a trutyi, átmossák az arcüregét, felvágják a nyelvféket és kiveszik az orrmanduláját. A hallása már megromlott, még nem nagy mértékben, azt mondta a doki, úgy képzeljem el, mintha lazán bedugnám a két ujjam a füleimbe és úgy próbálnám megérteni, amit mondanak nekem. Műtét közben alaposan megnézi a fülét is, mindkettő be van szűkülve vagy valami ilyesmi, lehet, bemetszi a dobhártyát és tubust tesz bele, az majd menet közben derül ki.
Rettentő kedves volt velünk, nagyon alapos, végighallgatott minden panaszunkat és tök részletesen elmondott mindent a műtéttel kapcsolatban.
Most be vagyok tojva, nagyon, de reménykedem, hogy javulni fog a műtét után a helyzet és vége lesz a sok betegeskedésnek.
A B. Zs. meg a többi nagyokos meg elmehet a búsba, nagyon mérges vagyok rájuk, elbagatellizálták az egészet, ha nem erősködöm, hogy még másik orvos, lehet, maradandó halláskárosodás lesz belőle... :twisted:

Kép
szilcsi

Karmen!
A Berényi kért pénz a műtétért, vagy te akartál neki adni?

Szilcsi!
Szurkolok nektek!!!
Remélem, ezután minden rendbe jön!

Sajnálom, hogy ennyi a kruppos, meg asztmás gyerek.
Nálunk 2,5 évesen jött el a köhécselés stb..

Exi!
Tesódnak felnőttként milyen tünetei voltak?

Zita!Bea!
Nem felejtettem el.Nemsoká írom a sztorit, csak ma vizsgáztam, előtte meg gőzerővel tanultam..
De hamarosan ahogy szusszanok neki kezdek...

Üdv.:Edit

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged

Szilcsi, na végre, hogy kiderült a dolog.
Ha nem titok Berényinél mennyit fizettetek? Mert idővel Petinél is orrmandula műtét lesz a nóta vége, és én is hozzá vinném, legalább tapasztalt orvos.

Kármen, a műtét után mennyit adtál? (Jöhet priviben is.)

Ági és
KépKép
exdeus

Kinga, a beutalót ki adta nektek? Az ortopédus?
szerika

Szilcsi!
Nagyon örülök hogy kiderült végre hogy szegény Lalinak mi a baja. Hihetetlen hogy mennyi kontár orvos van!! :evil:
Tegnap néztem az iwiw-en a képeiteket, nagyon megkönnyeztem Laliról a kórházas képeket :cry: Szegény mennyire elesett volt.
Kitartást a műtéthez!! Ezután elmúlik minden betegség!!

Exi,Szerika!
Gyógyúszásra a háziorvosunktól kaptunk javaslatot, ezzel elmentünk az ortopédushoz( Tornyos Miniklinik) és ő írta ki hogy kellene. Ezzel vissza a gyerekorvoshoz és tőle kaptuk a beutalót. 2x fél évet. Ennyi idő alatt szerintem meg is fog tanulni úszni.
Tegnap már deszkával gyakorolta a siklást :P Úgy elfáradt hogy fél 8-kor már mondta : szeretne lefeküdni aludni. Tök cuki volt.
Ma is megyünk 6-ra.

Daisypath Happy Birthday tickers
szszkinga

Ilcsi: Örülök, hogy megműtik lalit, Vius is egész más lett a műtét óta! Már az egészsége. Azóta nem folyik az orra. Gyakorlatilag állandan taknyos volt és ha nem ürül ki a taki megfelelően akkor ugye felülfertőződik, begyullad...stb, szal jó, hogy erősködtél :)
Drukkolok nagyon, hja és ne aggódj, 10 perc a műtét kb! És az altatás az ami megviseli a gyereket nem maga a műtét. Semmi bajuk utána nyugi :wink:

Boginak meg a hasa fáj újabban, meg a feje, elég gyakran. Most is fekszik, nem vittem suliba, délután elviszem a dokihoz....

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Szilcsi! Berényi csak elöször kért a maszek rendelésen amikor vas. késö du. mentünk hozzá. Utána soha, semmit nem kért, mindig a korházba hivott vissza. De mivel 3 hónapig oda jártam Norbival, mütötte 5x, igy a végén adtam neki, de amugy akkor sem és elötte sem láttam soha rajta hogy elvárná. Nálunk is Berényi gondolt rá hogy arcüreg lehet a ludas, arra ment rá a pneumo, mert akkor a többi orvos mind rácsodálkozott hogy hát 1 éves korban még nincs is kialakulva arcüreg. Hát 5x mosták, erröl ennyit. Meg naponta jártunk hetekig vénás injekcióért is, B. naponta tisztitotta a fülét Norbinak (tudod átszakadt a dobhártyája mire hozzá jutottunk, igaz elötte voltunk másik fülésznél pedig)

Én azt hiszem 15e adtam, de azért mert ahogy irtam Norbit nagyon sokáig kezelte, (3 hónapig egyfolytában, be is kellett költöznöm vele Szegedre lakni, igaz irtam a viccei v a dumája nekem néha nem jött be a dokinak) de nagyon alapos volt, Orsit is kezelte akkor a fülével, igy a két gyerekre adtam a legvégén amikor mindkettö rendben lett. Nem tudom mennyit szokás neki adni, tölem sosem várta el ugy láttam, pedig eleinte nem is akartam adni, akkor még nem tudtam ilyen hosszú hercehurca lesz az egész, ö sem tudta hogy majd mindig kell ujabb mütét csak mondta lehet hogy kell még. Akkor mégsem adtam, csak a legvégén.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Exi, 4e volt a magánrendelés a Miniklinikben. Összehasonlításként: B. Zs. 6e-t kért másfél órás megvárakoztatás után a nagy semmiért. :evil:
Műtétre azt mondta kerek-perec, hogy nem kér semmit.

Karmen, köszi hogy leírtad, most utánaolvastam és sok helyen azt írják, nem elég általában egy átmosás, meg kell ismételni lehet többször is, majd attól függ, mikor lesz vége a hercehurcának, hogy adunk-e neki lóvét. De az biztos, mi már hozzá fogunk járni, ha füles problémánk lesz, nagyon nagy bizodalmam van most őbenne. Akkor hosszú távon meg úgyis mindig magánba fogunk járni.

Megvan a műtét időpontja, 9-én, mához két hétre lesz. A doki nagyon rendes volt, már várta a hívásomat, az asszisztens is tudott rólunk, úgy érzem, végre jó kezekben vagyunk.

Kép
szilcsi

Szilcsi!
Drukkolok nagyon a műtétre, remélem utána rendben lesz Lali. Addig nem hozod bölcsibe ugye?Utána meg már szinte itt is lesz a takarítási szünet.

MINDEN KIS GYERKŐCNEK SOK BOLDOG SZÜLINAPOT UTÓLAG IS,KÉPEK NAGYON SZÉPEK!
20140113113746

Anett, nem viszem már addig bölcsibe valószínűleg, épp ezen gondolkodom, majd csak július elején arra a két hétre a szünetig. Addig megoldom táppénzzel, ha tudom... Ha nem, akkor családi kupaktanács és valamit kiagyalunk.

Kép
szilcsi

Zita! Bea!
Privi ment.

Anett!
Megtudtál valamit Iskolatáska-ügyben?

Kinga!
De jó, hogy jöttök! Eszter jó választás!
mi most héten csütörtök,pénteken megyünk, de változó hogy sikerül.
Voltunk már a hét minden napján..variálva.Nincs fix napunk, mert van sok időpont,amiket nem rakosgathatok, így az úszással variálok...
Most pénteken 4-re megyünk.Az oktatónknak nincs később órája...
Így váltjuk egymást veletek, de nem baj.Pár percet azért csak tudunk beszélni.. :wink: :D

Karmen!
Akkor nem egy pénzéhes doki.Mondjuk nem tudom a stílusát, hogy bírnám...
A kórházban hol találom meg?Mikor rendel?
Olyan doki nincs véletlen aki kedves is, alapos és nem pénzéhes?Túl sokat akarok...:):)
Na jó,a gyerekért sokmindent eltűrök azért..

A Minikliniknek nincs honlapja?Én nem találtam.??

Edit

szilde
Szeged

Szilcsi!
Remélem mostmár megoldodik ez a sok betegség. Egy akut gyulladás sok mindent okozhat. :cry:
Örülök, hogy szimpi volt a Berényi.
Mi egyébként az ambulancián kb 10-15 percet vártunk, mikor a Berényi volt. Ő a másik rendelőben szokott lenni, nem ott ahol a Bajusz dr-nő. Nem célirányosan hozzá mentünk, hanem beszoktam nézni, hogy melyik rendelőbe vannak kevesebben.És őt fogtuk ki. :wink:
Márknak volt a torkán egy afta, azt lekezelte, és ahogy piszkálta Márk torkát, a gyerek lehányta. :shock:
Nem szólt semmit, mondta, hogy semmi gond, járt már máskor is igy. :?

Szilde!
Irtam választ.
Minikliniket hivd fel, honlap nincs. Berényit nem tudom a kórházban, hogy rendel, hivd a portát, szerintem ott megmondják, vagy kapcsolnak valakinek. :wink:

Kinga!
A gyógyuszisok együtt vannak szerinted amúgy a rendes úszótanodásokkal?

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Sziasztok!

Bocsánat a bepofátlankodásért, de szeretnék a figyelmetekbe ajánlani egy oldalt. Szerintem nagyon jó kezdeményezés, érdemes megnézni: http://www.anyatanya.com/main/rtreq12/189681
eperke21

Szilde!
7végén jönnek sógornőmék,akkor megkérdezem,nem beszéltünk telefonon mostanában. Nem felejtettem el, hétvégén megírom! :wink:
20140113113746

Zita! Igen, együtt úsznak. Nekik az a lényeg (mármint a Némónak) hogy meglegyen a max. 12 fő egy órán.

Szilde! B. a korházban rendel, de én mindig felhivtam v odamentem és vártam rá ha mütétje volt, de ált. egyeztettem vele telefonon mikor menjünk. Nem kellett sokat várni, hozzá kevesebben járnak oda ill volt Norbi miatt elöre is vett minket. Stilusa csak annyi hogy néha viccelt volna, nekem meg nem jött be, olyan eröltetett volt meg néha sértö, de ráhagytam. Minikliniknek nincs weboldala szerintem még mindig, régen nem volt, ott is mondtam nekik csodálkozva hogy lehet ezt még?

Meséltem? Tegnap de hivott ovi, vigyem haza Orsit mert nagyon fáj a hasa. Du már hányt egy keveset igaz nem is volt mit mert nem evett, ivott. Ma reggel 7kor hányt utoljára, addig igy inni sem igen kapott, már kezd kiszáradni, de ma szerencsére ugy tünik benne maradt, már közel járunk az 1 liter folyadékhoz. Én meg csupa takony lettem meg irtora fáj a torkom. :(

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen: jobbulást! Nem semmi, mindjárt június, és még mindig benne vagyunk a betegeskedésben. :( A csajok most hagyták abba a majdnem 2hetes köhögést. Az elején Dóri olyan randán köhögött, mint még soha, éjjel is, de a szerek használtak (szerzetesek körtéje, Prospan stb)

szilcsi: drukkolok, hogy megoldás legyen ez a műtét a sok betegeskedésre!

Zituska: elővetted végülis a Bionet balzsamot? Én vettem, adtam nekik belsőleg is most a köhögős-taknyosra, meg kenek vele mindent. Dóri ekcémájára nem vált be, arra sokkal jobb a Sanatopic, illetve csak az jó.

Aki eszik Aloe vera gélt: melyik vált be nektek? A Foreveresen kívül próbált valaki valamilyet? Akinek van otthon Foreveres, írja meg legyen szíves az összetételét! Köszi!

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Sziasztok!

A Minikliniknek elvileg készül(t) honlap, csak úgy tűnik az illetékeseknek nem igazán fontos vagy a csoda tudja.
A félkész oldal:
http://www.miniklinik-szeged.hu/teszt/

Szilcsi: Remélem rendeződik a kálváriátok!
Műtét után immunerősítsetek!

Betegeknek jobbulást, nekem is fáj a torkom, apjuknak is....
Szép időt!!!!!!!!!!!

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Szilcsi, köszi az infot.

Kinga, na akkor ezt a gyógyúszást én is megkonzultálom a dokinkkal, hátha.

Ági és
KépKép
exdeus

Bea, milyen kúrára gondolsz? Volt már Béres csepp kúra, Isoprinosine kúra, most vagyunk benne egy Bronho Vaxom kúrában, pár nap múlva kezdem adni a 3. adagot. Mit lehet még???
Pénteken házidoki, majd őt is megkérdezem, de tippeket szívesen várok!

Exi, nincs mit. Szerintem nem pénzéhes doki egyáltalán és nekem a stílusa is bejött, mondjuk nekem a nőgyógyászom is hasonló stílusú. :D

Kép
szilcsi

Anett!
Köszi.

Zita!
Privi ment,
Melóhely van már kilátásban?

Karmen!Bea!
Jobbulást!

Bea!
Köszi.:)
Hogy találtál rá?
Hát lehetne szebb az oldaluk...nem dobsz nekik össze egyet?:)Jópénzért....:)
Munka ügyben van vmi változás?

Edit

szilde
Szeged

Jut eszembe..
Gyereknapi rendezvényekről van valakinek infója?:)

E.

szilde
Szeged

Szilcsi! Vasárnap a Kálvin téren lesz gyereknap, a Százszorszép szervezésében. Mi megyünk. Programot valahol olvastam, de nem tudom már hol, nem irtam fel semmit. Alma tuti lesz de arra megyünk, talán fél10töl

Kép

Kép

Karmen
karmen

Téma: Gyermeknap és Lego játszóház a Vadasparkban

Az állatkert születésnapján LEGO építés, REGIO játékkuckó, a Játékdzsungel kitelepülése, és egy izgalmas állatkerti játék várja azokat, akik ezen a napon látogatnak el a Szegedi Vadasparkba. A Rádió Plusz, a Déli Apró, a delmagyar.hu és a Printker Office Land is képviselteti magát a játékos vetélkedőn egy vagy több állomással, rendezvényt rajtuk kívül a National Geographic Kids és Magazin, valamint a Tessloff-Babilon Kiadó is támogatja nyereményekkel. A 14 év alatti gyermekek, akik 170 Ft-os belépőjeggyel látogathatják a Vadasparkot ezen a napon, Szegedi Megyei Jogú Várostól is kapnak egy kisebb ot.

Kép

Kép

Karmen
karmen

egy másik program (külön küldöm hogy ne keveredjenek)

2010. május 30. vasárnap 9.30 - 18.00-ig
a Százszorszép Gyermekházban, a Kálvin téren

Programok:
Színpadi műsor :
9.30-10.30 ALMA Együttes koncertje

10.30-10.50 Szegedi Majorette csoport

10.50-11.00 EzerArc Fashion Dance
gyermekcsoportjának bemutatója

11.00-12.00 A - http://www.delmagyar.hu -
baba és gyermekszépségversenyének
eredményhirdetése

12.00-13.00 Creative Dance Klub - hip-hop táncbemutató

13.00-14.30 Őzéné Tímea Társastánc csoportjainak és
a Szegedi Táncművészeti AMI -
dr. Inczédy Anita csoportjának moderntánc
bemutatója

14.30-15.00 Kontraszt Táncstúdió

15.00-15.30 Akropolisz Táncszínház utánpótlás
csoportjának előadása

15.30 -16.00 Mórahalmi Kötélugró Csoport

16.00-16.15 Zsonglőrök a színpadon

16.15-17.00 Szűcs László bűvész műsora

17.00-18.00 A cowboyok története
a Riverside Együttes gyermeknapi koncertje
country tánctanítással

10.00-18.00-ig Kézműves foglalkozások
gyöngyfűzés, szélforgó ,papírcsodák,
ékszerek készítése különböző technikákkal…

10.00-18.00-ig Meseudvar
A Gyermekház udvarán különböző mesék szereplői várják a gyerekeket meglepetésekkel és érdekes feladatokkal

10.00-14.00 –ig „Európa – népei” sarok
Játékos feladatokkal megismerjük Észtország, Lettország, Svédország, Norvégia, Finnország életét, szokásait

Az I. emeleti Színházteremben:
16.00-17.00-ig Égigérő fa
Zenés táncjáték a Tarjánvárosi Német-Magyar
Kéttannyelvű Általános Iskola növendékeinek előadásában
Művészeti vezető : Szabóné Dancsik Tünde

Fszt. 10-es teremben :
15.00-15.30-ig A három kis
Bábjáték a Mókás Bocsok Bábcsoport előadásában

Fsz. 2-es, Fsz.4-es teremben és az
I . emeleti kiállítóteremben
Országos Vasútmodell és Lego kiállítás
Lego város 15 m2 alapterületen ,
működő vonatokkal !
Villamos terepasztalok, amiket a gyerekek is irányíthatnak !
Különleges vasútmodellek,
vonatok, házak, kiegészítők, diorámák, makettek.
Kinder vonat gyűjtemény !
A kiállítás ideje alatt folyamatosan láthatók vasúti filmek,
vásárolhatók vasúti és közlekedési képeslapok, könyvek, emléktárgyak, vasút-,autó-,lego játékmodellek, társasjátékok.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Létezik, hogy az elkövetkező egy hónapra nincs szabad időpont az okmányirodában? Most néztem, próbáltam foglalni időpontot neten, talán június 10-re van még, de kórházban leszünk. Útlevelet kéne csináltatnom Lalinak. Internetes foglalás nélkül mennyit kell várnunk? 3 napos hideg élelemmel készüljek?

Kép
szilcsi

Szilcsi! Telefonon foglalj!! NEkem neten is mindig van gyorsan, akkor nem találtam ha nem néztem az időpontot jól. De akkor hivd fel öket. Amugy mi most 10 nap alatt megkaptuk az utlevelet.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Szilcsi! Telefonon foglalj!! NEkem neten is mindig van gyorsan, akkor nem találtam ha nem néztem az időpontot jól. De akkor hivd fel öket. Amugy mi most 10 nap alatt megkaptuk az utlevelet.

Kép

Kép

Karmen
karmen

szilcsi: kérlek, ne a „hagyományos” medicinában gondolkozz szerintem, már ami az immunerősítést illeti. Okmányiroda: Időpontfoglalás nélkül nehogy odamenjetek! Foglalj telefonon! Ja, és június 10 már csak 14 nap, ezt csak azért írom, mert meglepődtem azon, hogy egy hónapra előre ne lenne időpont. De most kipróbáltam én is, 11, 14, 15, 17 tele van szabad helyekkel.

Karmen: köszi! Az Almára el kéne menni.

Nem tud valaki kencét napallergiára? :roll:

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Karmen!
Ez jól hangzik! Köszi.
Mennyi a Százszorszépre a belépő?

Norus!
Én kakaóvajat, vagy gyógyszertári kakaóvajas testápolót szoktam használni.Ettől jobbat még nem találtam eddig..:)

E.

szilde
Szeged

Most látom csak az újságban:)

A Napfényfürdőben is lesz gyereknap 12 éven aluliaknak ingyenes belépéssel,szülői kíséret mellett.
Kreatív alkotóház,arcfestés, rajzverseny,táncbemutató,lufihajtogatás,értékes nyeremények lesznek.
Ha vkit érdekel.
www.napfenyfurdoaquapolis.com

Meg lesz Babaexpo, 9-16 óráig szintén Vasárnap a Műjégpályacsarnoknál.

Június 5-6 Családi nap a Partfürdőn 13-16 óra között
Pónilovaglás,kézművesműhely,ugrálóvár,mobil játszóház,családi vetélkedő. Belépés díjtalan.

E.

szilde
Szeged

Igen a Napfényfürdőben is lesz, mi is oda megyünk,szerintem szuper a hely! :D De a szülőknek ki kell csengetni belépőt,bár bból is adnak vmi kedvzményt.
20140113113746

Némi önreklám: vasárnap 3-tól fellép Lotti a Akropolisz Táncszínház utánpótlás csoportjában a 100xszép előtt. :)

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Szilde! Ingyenes a Kálvin téren.

Napfény fürdöbe csak a szegedi lakosoknak van kedvezmény, ez azért még fontos info. Mivel amugy 4e felett van a jegy én ezt is sokallom ha 2 felnött meg a gyerekkel.
http://www.delmagyar.hu/pr/gyereknap_a_ ... en/2159953

Melinda! Mi lehet Orsival még kint leszünk, Norbi biztosan alszik, de ha tudjuk megnézzük Lottit:)

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!
Vasárnap Én is tervezem bevinni a gyerekeket a Százszorszépbe! :lol:
Leginkább az Alma meg a vasútmodell miatt, de mint olvasom lesz látnivaló bőven. :wink:

Képzeljétek tegnap tanácsadáson megkérdeztem a gyógyuszást.
Márknak a lúdtalpon kivűl nincs más baja(hála Istennek), igy nem indokolt.
De olyanokat mondott a drnő, hogy gyógyúszás annak van, aki már tud uszni! :shock:
Mondtam neki, hogy a Némónál van kimondottan gyógyúszás tanitás, csak nézett, meg, hogy ilyet nem lehet, meg stb...
Hát nem értem, akkor most mi van! :roll:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Zita!
Most kaptam egy e-mailt, hogy az "Ön kedvence a 15. helyen végzett" Gratula Márknak, ez tök jó eredmény szerintem.

Exi! Te is jó helyezést értél el szerintem! :D
20140113113746

Anett!
Igen, Márk 15.-ik lett, Szandi 45.-ik.
Szandiék kategoriájában szerintem több volt a gyerek, mert hiába szavaztunk, nem lett előrébb. :roll:
Mindegy, tudtam,hogy nem Ők fognak nyerni. :wink:
Köszi mégegyszer. :lol:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Karmen!
Reméljük nem fog esni az eső. :wink:
Apropo!
Te tudtad, hogy lesz a nyáron Némó tábor, amit állítólag a Berényi szervez? Most mondta egy anyuka.....???

Zita!
Szegénynek akkor halvány fogalma sincs az egészről...
Hanna is egész jól halad a tanulásban
Szerintem az orthopédus írhatna fel gyógyúszást Márknak lúdtalpra,persze ha úgy látja,hogy kell és azzal a recepttel mehetnétek is az usziba.
Én erről a háziorvossal anno nem is beszéltem,csak a pulmonológussal.
Szerintem menjetek el Orthopédiára, egy próbát megér.. :wink:

szilde
Szeged

Zita!
Privi ment.:)
E.

szilde
Szeged

Szilde!
Pécsen vették az Árkádban,de nem tudták a márkáját megmondani, de vmelyik írószerben,25ezer volt. A lényeg, hogy könnyű és a hátkiképzése nagyon jó. Sajna ezzel nem segítettem túl sokat.
20140113113746

Anett!
Azért köszi.:)
Ha jól rémlik Pesten is van Árkád, ez alapján már tudnánk keresni...
Igaz kicsit borsos az ára.

E.

szilde
Szeged

Kinga!
Nem láttalak pénteken az usziban.. :shock: :(
Láttam viszont egy Hello Kittys úszósapkás kislányt az Eszternél..
akkor ő lehetett Kitty,és a mamával volt..?

E.

szilde
Szeged

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?