Niki,
azt még nem kérdeztem, hogy a múltkori császár után, most hogy áll a helyzet? Te mit szeretnél és a dokid mit mond?
Én másodjára is császárt szeretnék, ha már az első az volt. Ebben most Susy beszámolója még jobban megerősített... Meg hogy még mindig nem 100%-os a hasam, és az újabb műtét után jobban odafigyelnék, hogy megfelelően gyógyuljon.
Te hogy vágod Peti haját? Pálminak nagyon gyorsan nő, úgyhogy sűrűn kell, de még nem találtam jó megoldást. Fürdés után a fürdőköpenybe csavarva nézi a tévét és úgy szoktam, csak belevágogatok ahogy sikerül. Persze elkapja közben többször is a fejét meg ilyenek... még jó hogy göndör, így kevésbé látszik, hogy nem egyforma
Nemrég magamnak is levágtam, gondoltam egy nagyot és egy jó nagyot nyisszantottam
Páromnak nem tetszik, úgyhogy most növesztem...
Igazából az nem tetszik neki, hogy így rövidebben nekem is ilyen nagyon hullámos, és így olyan borzos hatást ad. Mikor hosszú, akkor meg a súlya miatt kilógja magát egyenesre.
Igen, a neveknél nekem is mindig beugrik hogy kit hívnak úgy, akit ismerek és az pozitív vagy negatív élménnyel tölti meg az adott nevet. A Panna nekem is nagyon tetszik egyébként, bár Panna ismerősöm nincs, de volt a Pöttyös Panna könyv, amit gyerekkoromban nagyon szerettem
A bio sheavajat honnan rendelted?