Sziasztok Lányok
Hát, újra itt vagyok végre
Szörnyű volt izgulni értetek, és nem tudni semmit, de semmit felőletek. Sajnos, csak - 3 nap helyett több, mint 1 hét alatt - lett kész a sz.gépünk. Addig vívódtam, hogy vajon ki hogy áll?
Látom, rengeteg itt a fejlemény.
Potykamanó
Jól esik, hogy kerestél! Nagyon köszönöm az érdeklődésed! Cserébe kapod tőlem a sok-sok pozitív energiát!
Remélem, jobban vagy, és a szervezeted helyrebillent a hiperstimus dolog után. Állítólag a hiperstimus lányok könnyebben fogadják be a babákat... Ez szóbeszéd utján terjed, nem orvostól hallottam, de higgyünk benne, jó?
Mikor kell tesztelned?
Woodi
Pár napja említettél egy táblázatot. A Ma megint megjött topikban nagyon jó Minyu táblázata. Követni lehet benne, hogy ki hol tart. Én is szerettem volna betenni ide egy hasonlót, de pont akkor vitték el a gépünket. Szóval, ha megtennéd, beraksz ide egy táblicskut? Nem tudom, hogyan gondoltad, de szerintem, a lényeg az lenne:
név, kor, melyik Kaáli, melyik dr., hányadik inszem/lombik, és a teszt napja
Első helyre tenném a teszthez legközelebb állókat, és így tovább. Persze rád bízom a megvalósítást, ezek csak javaslatok. Mindenképp örülnék egy táblicskunak, akármilyen adatokat is tartalmaz!
Régebbi kérdésedre válaszolva: én az 5 IVF/ET folyamán felváltva hol pihengettem, hol aktívabb voltam. A legutolsónál épp aktív voltam - persze csak 3 nap után -, és ebből lett a Lillácskánk. Szóval nincs recept, de az biztos, hogy ha pihensz, akkor nincs utólag mit a saját szemedre vetned. Te mindent megtettél.
És még valami: te közelítesz a negyvenhez? Hát... Ilyen eredményekkel a kezedben akár húsz is lehetnél. A 13 petesejteddel lepipáltál engem és Orsit is. Én 19-21 évesen max.7 petét produkáltam, Orsi 24 évesen 11-et. Szóval igazán jók a biológiai adottságaid. Ebből baba lesz!!!
Szorítok nagyon!
Kriszta
Neked is szorítok ám nagyon!!!
Mennyire emelekdett a férjed eredménye a Macától? 50 mió volt, és 20%-os, ugye?
A várandósság alatt kb. 250-300 kcal-val kell többet enni, a szoptatásnál ez 450-500 kcal-ra emelkedik.
Kattca
Szívesen adnék neked petesejtet. Én minden kritériumnak megfelelek. 24 éves vagyok, egy gyermek édesanyja, és egészséges. Az viszont bibi, hogy a legközelebbi lombik - nekünk csak úgy lehet - jövőre, vagy az után lesz. Addig nem stimulálnak. Ráadásul én úgy tudom, hogy kötelező a vérszerinti rokonság, hogy meglegyen a motiváció.
Szörnyű, hogy ilyen hosszú idő óta szeretnél anyuka lenni, és még nem sikerült. Én szívesen segítenék, ha lehetne, de a jogszabályok közénk állnak, úgy érzem.
Kriszta/Lujzika
Hát, te egy nagy hős vagy, Kriszta! Nekünk is volt sok nehézségünk, amíg Lilu megszületett, de amin te keresztülmentél, az több, mint megpróbáltatás. Igazán örülök, hogy végül lett egy nagyon is megérdemelt drága babátok, Eszterke.
Írj, szívesen hallok felőletek!
Lara, Lullaby, Zsu, Zsebi, Milena nektek is egyenként szurkolok! Idén sok kismamai kerül majd ki közületek a babás topikokba. de tessék itt is megmaradni nekünk!
Karmen
Orsinak jobbulást! Ha kap tejcit tőled, annál nincs is jobb gyógyszer!
Még folytatom később, de a kis drágám épp befejezte a fürdőzést Apával, és most én jövök az esti mesével, meg az odabújással.
Mindenkinek ilyen estéket kívánok, mint a miénk!
Sok puszi!
Dóri, aki visszatért közétek