Sziasztok!
Úgy örülök, hogy így is tetszik Nektek Kitti
Imádom a hurkácskáit, viszont kevésbé imádom babakocsistúl cipelgetni.
Pele! Hanna se semmi csajszi, hozzá képest Kitti manöken alkat
Babszem nagyon édi lehetett. Felvettétek videóra?
F.Dia! Én is örülök, hogy megismerhettelek. Nem lenne kedved egy pár sort írni magadról? Nem tudom mióta olvasol minket, vagy mennyire mész vissza az "idõben", mi anno dióhéjban elmeséltük az életünket.
A kérdésedre meg a válasz. Mi egy ideig vidéken lakunk. Az ottani dokinéniknél az volt a módi, hogy 1 éves korban teljesen átfogó vizsgálatokat csináltak. Vér, vizelet, EKG (õ szívzörejt hallott, ez nem tudom egyéb esetben is rutinvizsgálat-e), szemészet. Asszem ennyi. Itt már rákérdeztem, nem lesz semmiféle vizsgálat. Hát nem tudom, talán kár kitenni feleslegesen macerának az egyébként tünetmentes gyereket, engem anno viszont nagyon megnyugtatott a dolog. Tuti kiderült volna, ha bármi gáz van a háttérben.
Geri! Én is úgy vettem észre, hogy megcsappant a forgalom. Hova lettek a többiek?!
Kittikém szegénykém nem hinném, hogy magazinok címlapján szerepelhetne 16 évesen. Bár Alexka is ilyen dundi volt kicsinek, most meg normális alkat, azért látszik rajtuk az anyjuk
Hosszú combja egyiknek sem lesz... De az is lehet, hogy mire Kitti 16 éves lesz, a kurta comb lesz a menõ
Gabi1! Nagyon ügyi a kis Norbi! Remélem a következõ talira már nem jön közbe semmi Nektek. Nem lehet, hogy mérges valamiért Norbi és azért csapkod? Oltás miatt szorítok!
PM! Franciakrémes tök jó duma, mint az az "óhéberül visszafelé"
Csodálkoztam a kérdéseiden, aztán kezdtem kapisgálni, hogy az elemzéshez kell. Igen, pénzügyi területen dolgoztam, igen, jobbkezes vagyok, viszont nincs kontaktlencsém, de van szemüvegem, amit viszont nem hordok. Már alig várom, hogy mit hozol ki belõlem. Tudod!!! csak csupa szépet és jót
Évi! Nagyon sajnálnám, ha megint nem tudnánk találkozni
Szerintem legközelebb Te mondj idõpontot
Büszke is lehetsz a kis Csongira! Munkás a dolog, de hálás!!!
Juca! Remélem nem lesz semmi komoly Vilivel. Képeket várom!
Ildi! Ne hagyd abba!!!
Gyerekeknek izgi lehetett a pékség, nameg milyen fincsi a végeredmény.
Valakinek biztos én is köszönhetem a mi dokink szemléletváltását
Tegnap nem meséltem, mert nem akartam hosszúra nyúlni, de ma már akkor is elmesélem, hogy megvolt a rendkívüli közgyûlése a háznak a tûz miatt. Én voltam a levezetõ elnök. Szabályosan rámerõltették a dolgot, azt se tudtam mit kell csinálni. Az országgyûlési képviselõnk súgott (az anyukája a házunkba lakik). Szóval én vezényeltem le az egész közgyûlést, hogy mikor milyen témáról beszéljünk, ki kaphat szót, mikor szavazzunk, és én utasítottam állandóan rendre a társaságot
. A végére elég jól belejöttem, az elején még kaptam csúsztatott papírlapot, hogy most ezt kéne mondani
A tûzrõl esett egyébként a legkevesebb szó. Amúgy nem is igazán tudtam figyelni, mert próbáltam koncentrálni a feladatomra.
Na nem untatlak tovább ezzel titeket, végülis nem nagy dolog, csak nekem volt az.
Ma voltam piackutatáson. Törlõkendõkrõl kellett beszélgetni, tök jót dumcsiztunk.
Holnap pedig jön a volt fõnökasszonyom (Emese! Mégse kedden
).
Na most elteszem magam holnapra!
Ja, még annyit, hogy tegnap éjjel huzogattam a strigulákat az éjszakai szopikkor. 7 vonalka lett reggelre. Szóval jól éreztem én, hogy ez azért már mégiscsak sok... Tenni egyenlõre nem teszek semmit, csak reménykedek
Jójcakát!
Kati