Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Milyen hirekre jövök itt... nem tudok jönni két napig a nagy készülődéstől, és erre látom, hogy már kedden megszületett Zalán baba, igy hát Jiamee-éknek GRATULÁLOK ÉS NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT ÉS EGÉSZSÉGET KIVÁNOK! Na meg sok tejcsit, stb.

Nikici szülinapi köszöntéseit nagyon köszönjük! Jól elmúlt minden, ő is nagyon élvezte, látszott, hogy örül, hogy szülinapja vaan! Majd rakok fel pár képet is, csak még most másolgatom, rendezgetem őket!

Betsy,
neked külön is megköszönném a képet, le is mentettem, nagyon szép, örülök, hogy irtál! Jó lenne, ha tudnál többet jönni, de persze te érzed, hogy mit birsz...

Gyabi,
a garnitúra nagyon szuper, én is ilyet néztem ki, majd egyszer ilyet szeretnék, ezen jól el lehet férni ketten is!
A te képedet is lementettem, nagyon szép, köszi!
sirkici

Judy,
neked akartam még irni, hogy csak +6 kg? Hogy csináltad? Nagyon ügyes vagy! Nem ettél? :lol: :roll:
sirkici

Akkor a képek:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Az első képen az a macska jött be neki a legjobban, a vizimalom is tetszik, játszott velem a fürdőkádban este, de a nyinyi, az a minden, még jó, hogy meglátta a boltban, úgy örül, hogy kapta!
sirkici

Sziasztok,

Sirkici,
Nagyon szuperek a képek, tényleg nagyon látszik Nikicin hogy élvezte a szülinapi sürgést-forgást. :lol: :lol:
Nagyon szépek vagytok a 3. képen. :lol: :lol:

Igazából én a 20. héten abbahagytam a vitamint és azóta egy dekát sem szedtem fel. Csak a vasat szedem, meg magnézium pezsit,mert a vádlim kikészít.Én úgy gondolom,hogy a vitaminnal van összefüggésben a dolog. Na meg azt mondják, hogy nagy súlyú anyukák kevesebbet híznak. :lol: :lol:
És vacsizni nem igen szoktam, max csak fehérjét, de semmi szénhidrát. :lol: :lol:

Nálam minden ok, NST jó lett,.

BPD - 92
AC - 290
FL - 72

Átlagosnál kevesebb magzatvíz,áramlás folyamatos a köldökzsinórban is és az aortában is.
Ez a doki most csak I-es stádiumú mélepényt mért és kisebb pocakot, ami ugye nem gond,mert nagyon függ attól,hogy éppen mennyi vizet ivott a baba.
Súlybecslés most nem volt. :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

NIKI: Édesek vagytok! Műtermi képek mikor lesznek meg? Mi az a nyinyi? Beszéd és elalvás terén mi újság?
JUDY: Mikor kezdett el beszélni Dani? Oviba gondolom már úgy ment, nem? Ha a doki nem becsült súlyt, akkor majd én helyette. A megadott értékek alapján 2547,11 gramm és 48,88 cm most Izi.
http://www.gravidanzaonline.it/medico_r ... foFeto.htm

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.06.08 06:23-kor.
Vendég

ZALÁN:

Kép
Vendég

Judy,
köszi! :D
Akkor nálad még mindig semmi hir, hogy mikor szülsz... de már biztosan csak 2-3 hét van, és végre babázhatsz!
Én is erősen a vitaminokra gyanakszom, hogy az volt a gond nálam, hisz többtől hallom, hogy úgy mint te, a 20. hétig szedte, és nem is hizott annyit. Én a 12. hétig szedtem a folsavat, aztán onnan végig, a szülésig a prenatal vitamint, az összetevői ugyanazok, mint a mamavitnek, vagy az elevitnek. Te olyan valamit szedtél a 20. hétig? Én nem mertem nem szedni, mert nem táplálkoztam még akkor vitamindúsan, de lehet, hogy nem is lett volna attól függetlenül gond, nemhiszem, hogy attól függne annyira a baba egészsége...

Betsy,
köszi! :D
Bence igazi nagyfiú, nagyon aranyos, és azok a hatalmas kék szemek... és ő tényleg rád hasonlit!
Műtermire holnap megyünk, mert apa szerint muszály a tortájával fényképeszkednie, és mivel holnap jönnek többen, igy akkorra csinálom a nagy tortát, majd éppen most fogjuk csinálni, ha felkel Nikici, holnap csak disziteni fogom.
A nyinyi az a macska, imádja őket! Beszéd terén épp a napokban irtam össze, hogy hány szavat mond, hát nem sokat, 27 szavat, de abból a legtöbb nem értelmes szó, mármint pl. háp-háp a kacsa, va-va a kutya, hopp-hopp a béka, stb. Sőt, szinte igy beszél, az értelmes csak anya, apa, mama, tata, nem, baba, néni, és ennyi. Elalvás még mindig sehogy sem áll, nem birom otthagyni egyedül, teljesen kiakad, ha meg próbálunk kint filmet nézni, akkor nem birom nézni, mert ugrál rajtam meg ilyesmi, éjjel az ágya mellém van húzva teljesen, leengedve, de mostanában állandóan átmászik az éjszaka közepén, sokszor felébred hajnalban, nem tud visszaaludni egy ideig, délután szinte nem akar aludni, kinszenvedés elaltatni, de ha nem alszik, akkor 5-6 óra felé kiveri a hisztit a fáradságtól. Nemtudom ez fejlődési sajátosság-e, vagy mi, lehet, hogy már nem kell neki a délutáni alvás, bár azt kétlem, vagy direkt nem akar elaludni csak azért sem, mert amint látja, hogy altatni akarjuk felpörög, még akkor is, ha már előtte majd leesik a feje...
sirkici

Most látom Zalán babát, milyen aranyos, és tisztára úgy néz ki, mint a 4d-s képen, nagyon jó! :lol:
sirkici

Kép
Vendég

Ó, tényleg a kis Bibinek igy utólag is BOLDOG SZÜLINAPOT KIVÁNUNK!
sirkici

Betsy, köszönöm szépen! Sirkinek is.
Minden jót csajok! Bíborlány
Vendég

Sirki: Utólag is nagyon boldog születésnapot Nikinek!!! Kép Várom a képeket!

Betsy: Örülök, hogy újra hallani, olvasni rólatok. Ha már blogmeghívót nem kaptam.... :cry: Nagyon jó képek készülnek a kispasikról nálatok is, látom. :) Köszönöm a képet, gyönyörűűű!!!

Judy: Friss hírek?

Arikon: Privin bármikor elérsz. Mi újság? Írhatnál...Ide vagy e-mail-t.

Köszönjük a gratulákat! Hozok majd friss képeket!
jaimee1

Jaimee,
ezek szerint már otthon vagytok, és minden ok, örülök! Gratulációt köszönjük! Én is várom már nagyon a műtermi képeket, nagyon jók lettek, csak apa sehogy se ér oda, hogy megcsinálja, esetleg majd még a szombati buliról teszek fel pár képet, tortásat.
Ti hogy vagytok? Zalán nyugodt baba? Réka hogy viseli? Tudom, tudom, most nem igazán van időd irni, de ha mégis... és nagyon várom már a szüléstörténetedet! :lol:
sirkici

Kép Kép Kép Kép
sirkici

sziasztok,

Bocsi az eltűnésért, de nincs kedvem semmihez.

Én egyre szarabbul vagyok, a gravitáció az ellenségem. A szeméremcsontom ki akar szakadni, a méhszájam dettó,
a hasam alja állandóan fáj, és Izi meg folyton mocorog, majd szétszakad a pocakom. Kiváncsi vagyok mekkora lesz, mert egy kis elefánt bébinek tűnik.
Délutánonként már igyekszem vízszintesben és oldalt fekve kibekkelni a nap további részét.
Az éjszakákról nem is beszélve, alig alszok, óránként negyed órára fent vagyok, zsibbadok mindenhol.

Holnap megint NST meg UH, ráadásul valamit összeszedhettem, mert az egész alsó felem viszket. Holnap megnézetem meg íratok fel valamit rá.
Az aranyerem is újra tropa és az is úgy viszket majd meghalok. Nem tudtok rá valamit???

Egyszóval minden nap imádkozok, hogy induljon már meg a szülés, mert totál kész vagyok. Ennyire egyik babánál sem szenvedtem, és ez már tényleg szenvedés. :cry: :cry: :cry:

Sirkici,
Képek csodásak, mint mindig. :lol: :lol:
Jaimee,
Mégegyszer gratulálok ehhez a gyönyörűséges kis hapsihoz. :lol: :lol:

Kis Bibinek meg utólag is BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK!

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy,
sajnálom, hogy ennyire szenvedsz már, de bár tudom, hogy könnyű mondani, már csak 1-2 hét van, és megcsinálják a császárt, vagy nem? Mi hir azóta ezzel kapcsolatban? Mindenféleképpen császár lesz, ugye? Csak pihenj sokat, amikor csak tudsz! Olyankor ki vigyáz a gyerkőcökre?

Gyabi,
te hogy vagy?
sirkici

Hát, Izikénk nem úgy tűnik, hogy ki akarna jönni. :lol: :lol: :lol:

Minden rendben vele,(ez amúgy nagyon jó hír)méretei szépen nődögélnek korának megfelelően, illetve 1-2 héttel nagyobbak az átlagnál.
Áramlás tökéletes, NST jó lett,leszámítva, hogy pont aludt.
Magzatvíz kicsit kevesebb de nem kevesebb mint múlt héten.Méhlepény még mindig II-es stádiumú.
Most már 3 kg felett van valamivel.:lol: :lol: :lol:

Valami Mohos doki uh-ozott,mert a sajátom nem volt ma sem. Nővérkék sem tudták, hogy nem lesz.
Jó lenne azért most már méhszájat is vizsgálni. :roll: :roll: :roll:

Sirkici,
Igen,99,9%, hogy császár lesz,a kérdés hogy mikor,mert egyenlőre úgy tűnik, hogy csak én kínlódok, hugi nem igazán. :lol: :lol:
Ugrálnak körülöttem a srácok amíg pihizek. Igazából a lényeg, hogy vízszintesben legyek, aludni nem szoktam napközben, nem is tudnék. :lol: :lol: Ha valami kell Barbinak,akkor Bazsi ellátja, ő már 1-re itthon van. :lol: :lol:
Gyabi mami kint ragadt a kertben.:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy: Kitartás!!! ++++++++
jaimee1

Halihó!

Hol van mindenki elveszve?

Judy,
van már hir, hogy mikor szülsz? 3 nap múlva 38 hetes leszel...
sirkici

Sziasztok!

SIRKICI: Utólag is nagyon boldog névnapot kívánok! Látom, már kész vannak a műtermi fotók, megmutatod?
JUDY: Mi volt ma az UH-n, NST-n? Tervezett csaszi lesz, vagy megvárjátok, míg beindul magától?
JAIMEE: A tesókról mutatsz közös fotót? Zalán milyen baba? Nem fura Réka után egy kisfiú? Egyébként 54 vagy 56 centivel született Zalán? Mert az üziben 54-et írtál, de máshol 56-ot olvastam ;)
GYABI: Nagyon szép, és hatalmas kanapét választottatok, tök jó, hogy befért a nappalitokba! Beni a következő szülinapos, készültök már esetleg? UH volt mostanában? 4D-re fogtok majd menni?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.06.08 06:23-kor.
Vendég

Betsy,
éppen tegnap este gondoltam rá, hogy majd reggel felrakom a képeket, nem túl nagy itt a mozgás, igy el is felejtettem felrakni. Nálatok mi újság? Bence menni fog már óvodába? Ha jól emlékszem irtad, hogy lassan iratkozás lesz...

Jaimee,
neked is akartam irni, hogy ha van egy kis időd ird le, hogy hogy telnek a napjaitok igy négyesben? Zalán milyen baba? Réka hogy viseli az új helyzetet? Apának hogy tetszik a helyzet? Na, és persze nem utolsósorban neked milyen? És a szüléstörténeted készül már?

Judy,
nem jelentkezel, hogy mi hir, egyszercsak már megszülsz...

Gyabi,
te is el vagy veszve...
sirkici

Akkor a képek:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
sirkici

SIRKICI: Jövő héten lesz Bencének a szülői, szeptember 1-én kezdi az ovit. Annyira kis cuki Niki! Nagyon boldog család vagytok! Megmutatom, én milyen háttérre gondoltam:

Kép Kép
Vendég

Betsy,
ezek nagyon szép képek, le is mentettem őket. Mondtam is apának, hogy nem lehetett-e volna fekete-fehérben fényképezni, de szerinte ahhoz azért jobb fényképészek kellenek, meg jobban felszerelt műterem, hogy igazán szépek legyenek (a kolléganője fényképezte, nem hivatásos fényképész náluk senki, ez családi vállalkozás, és csak azért dolgoznak ott a főnök gyerekei meg a családjaik, mert máshol nem kapnak munkát, egyik sem fejezett be hozzá iskolát, csak a főnök még anno, meg nem is érdekli őket, hogy kitegyenek magukért, hisz apám vagy apósom úgyse rúg ki elven gondolkodnak...), bár igy utólag meg lehetne csinálni, van egy négy hónapos képe, ami fekete-fehér, de azzal se apa szórakozott, nekem nagyon tetszik az ilyen, a ballagási képeim is fekete-fehérek, de apának hiába könyörgök pl már két éve egy montázsért is, amolyan disney figurásért...
sirkici

sziasztok Csajok,

Bocsi,hogy eltűntem, de próbálok minél többet pihenni.
Napok óta vajúdok, rendszertelen görcsök és keményedések, de igazából smmit nem okoz, amin nem is csodálkozom. :oops: :oops:
Az én méhszájamat csak egy bomba tudná kinyitni. :lol: :lol:

Babával minden ok, NST is rendben van. Szépen növöget, múlt csütörtökön még mindig csak II-es fokozatú volt a lepény. Áramlás is szupi.
Úgy néz kis, hogy a héten lesz a nagy nap, várom a dokim hívását, hogy mikor. :lol: :lol:

Barbika meg nagyon benyalt valamit, pénteken lázzal és torokfájással ébredt+rettentően náthás, illetve nem folyik az orra, hanem vastagon le van rakódva. Kapott antibogyót meg köptetőt. Tegnap már csak hőemelkedése volt ,az orra is csak ma reggelre indult meg neki. Ha láttatok ronda zöld váladékot, akkor azt még szorozzátok meg 2-vel, annyira csúnya. De hogy hol szedte össze, nem is voltunk mostanság sehol ebben a ramaty időben. :roll: :roll: :roll:

Elkészült a kisasszony helye is végre. Dobok majd egy képet róla, ha sikerül lekicsinyítenem. :lol: :lol:

Sirkici,
Csodaszépek lettek a műtermi fotók. Én lehet hülye vagyok, de szerintem Nikici vérében van a fotós gén, annyira jól pózol ezeken a képeken, mint egy profi modell. :lol: :lol: És ezt most nem elfogultságból mondom, hanem mert így is gondolom. :lol: :lol:
Szerintem lencse elé termett. :lol: :lol: És még hozzá annyira szép kislány, hogy én mindig csak ámulok és bámulok. :lol:
(nem gondolkodtatok még,hogy fotóztassátok??)
Betsy,
Hiheteten, hogy mennyire megnőtt Bence fiú is. :roll: Már az oviba megy. Vannak már terveid szeptember utánra, ha mind a két srác közösségben lesz?? :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

És akkor a képek. :lol: :lol:

Kép
Kép

És a kis beteg csibe, még lázasan sem tud elülni a fenekén. :lol: :lol:

Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Sziasztok!

Judy: Drukk neked, nem sokára Izi baba is megszületik! :D Kitartás az utolsó napokhoz! Klassz kis ágyikója lesz Izinek, Barbi nagyon huncut!

Sirki: Gyönyörűek a képek!! Szüléstörténetem elkészült, majd átküldöm priviben, mert nagyon hosszú. :lol:

Betsy: Mármint Réka után egy kisfiú? :wink: :lol: Nem fura egyáltalán.
Ti hogy vagytok? Mi újság? Van esetleg Heniről valami híred? Tartjátok a kapcsolatot? Számomra döbbenet, hogy a gyerkőcök lassan a 3-at töltik...Nálatok is óvodás lesz mindkét kispasi...hát hihetetlen.
Ja, igen. Zalán hivatalosan 56 centivel született, elírtam a smsben. :oops: :oops: :oops: :oops: Itthon 54-et mértünk viszont. Úgyhogy mégsem írtam el. :lol: :lol:

Hozok majd képet később!
jaimee1

Betsy,
én is akartam még irni, hogy hihetetlen, hogy Bence már ovis lesz szeptembertől! (csak lemaradt, mert nagyon siettem)

Judy,
Barbikának jobbulást! Remélem már jól van! Most egy ilyen virus lehet, én is sokakat tudok, akiket ledönt a lábukról, de nagyon, magas láz, gyengeség, stb.
Szülésedig pedig már tényleg nincs sok idő!
Kösz a bókokat, néha gondolok rá, hogy babaszépségversenyre kellene küldeni a fotóját, csak olyat szeretnék, ahol zsűri van, nem szavazás, mert azok nem reálisak, az nyer, akinek a legtöbb ismerőse tud a gép előtt ülni bizonyos óránként...
A kiságy nagyon szép, és Barbi pedig tényleg nagyon huncut, szinte nem is néz ki betegnek, ahogy mosolyog, huncutkodik, bár azért a szemein látszik, hogy lázas!

Jaimee,
kösz neked is bókot!
Szüléstörténeted várom!
És Réka mikor megy oviba? Ha van időd, kedved, irj egy pár sort, hogy hogy telnek a napjaitok!

Gyabi???????????????????

Mások??????????? Senki nem akar jelentkezni?????????????
sirkici

JUDY:Nem gondoltam volna, hogy ilyen sokáig kihúzod. De akkor ezek szerint már csak napok kérdése, és Izi baba is Veletek lesz. Várom az üzit nagyon! Barbi jobban van már? Még egy utolsó pocakképet nem mutatsz?
SIRKICI: Milyen disney-s montázsra gondolsz? Olyanra, amiket én szoktam csinálni, csak disney-s? Tehát több kép, disney háttérrel? Vagy valami másra?
JAIMEE: Elírtam, bocsi. Konkrétan a pelenkázásra gondoltam, meg a tecnikájára, meg a későbbi teendőkre, hogy nem fura e, mert nekem biztos nagyon szokatlan lenne most hirtelen két fiú után egy leányzó. Ha raksz fel képet, ne csak tesósat rakj, hanem olyat is, amin a kiságy is rajta van, mert kíváncsi vagyok Zalán kuckójára. Réka azóta is a saját ágyában alszik éjszaka? Nálunk gyorsan telnek a napok, minden napra van valami program. Ma este szülői Bencének, holnap a hagyatéki tárgyalás, csütörtökön megyünk a fiúkkal a pulmológiára, jövő héten ovis kirándulás Nőtincsre a Seholszigetre. Egyébként Peti már csak holnap megy oviba, aztán kezdődik a nyári szünet. Az estéket a háznál töltjük, locsolunk, füvet nyírunk, ásunk, ültetünk, epret szüretelünk.. Most épp a teljes vízvezeték rendszert cserélik, jövő héten a tető egy részét, közben a kőműves cseréli a nyílászárókat, szóval van munkánk rendesen. Henivel nem tartom a kapcsolatot, nem tudom a mail címét, az iwiw-ről meg már rég törölte magát. De most írtam neki privit, remélem, válaszol. A blogot meg nem írom, azért sem adtam meghívót (senkinek), mert nem lenne mit olvasni. Ha írni fogom, publikusak lesznek a legutolsó bejegyzések.
Vendég

Betsy,
olyanra gondolok, amikor teljes montázst csinálnak, mintha a gyerek is a mese részese lenne, teszem fel Aladinnal repül a varázsszőnyegen, ha van egy olyan kép, ahol terpeszben ül, akkor már meg is lehet csinálni, meg ilyenek!
sirkici

SIRKICI: Értem, akkor valami ilyesmire gondoltál.. Majd ha lesz időm, csinálok még.

Kép
Vendég

Sziasztok!

Judy: Hírek? Talán már babázol?

Sirki: SZüléstörténetem átküldtem, majd átrágod magad rajta, hehe...

Betsy: Hű, ez szuperjó kép! Mi volt a dokinál? No látom, akkor ti sem unatkoztok. :wink: :) Nálunk jövő csütörtökön lesz a szülői értekezlet az oviban, kíváncsi leszek, mit mondanak majd. SZerintem enyhe sokkban fogok hazajönni, hogy lassan óvodás a leányám.
:lol:
Pelenkázás: Picit gondolkodtam ezen, azt hiszem, kiscsajt bonyolultabb pelenkázni és ott figyel a para is olykor, nehogy valami fertőzés "felszálljon" neki.

Jaja, RÉka azóta is KÖZTÜNK alszik. :mrgreen:

Egyébként jól vagyunk. Zalán nagyon szépen gyarapszik, olyan 30 dekákat magára kap hetente. :shock: :shock: Naaagy ciciimádó a drágám. Egyébként a két csemete fullra kitölti minden időm, most éppen Zalán alszik, Réka főzőcskézik....de van, hogy a kettő együtt ordít. Na az fincsi. :lol: Még szokom a kétgyermekes anyuka státuszt, olykor kemény meló, de nagyon jó!!!!!!! És repül, szágult az idő....kedden már 4 hetesek leszünk. Hihetetlen....

Dobok egy hirtelen fotót.

Kép
jaimee1

ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉdes kis pofa Zalán baba!

Na de azért a Nikis kép sem semmi : )! Ez a Betsy csak tud valamit.

Betsy: milyen pulmonológiai vizsgálatra mentek???? Az ablak és a tető után mi következik a házikón? Sok munka lesz még vele????

Judy: ??????

Mi elvagyznk , mint a befőtt, Beni állandóan tátá menni, az én fejem pedig 2 percet bír a napon, utána összeesésé kerülget.
Megrendeltem a tortáját, piros versenyautós lesz, ajándék szerintem valami garázs vagy pakolóház, mert állandóan azt kell építeni a kockából!

Friss képek:

Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
gyablonka

Sziasztok!

Szeretném figyelmetekbe ajánlani, hogy jó minőségű használt babaruhát, kismamaruhát, gyermekruhát, esetleg megúnt, kinőtt- megnőtt felnőtt ruhát veszek és adok el.
Házhoz megyek Budapest és Pest megye területén és előzetes egyeztetés alapján méretre kiválogatott ruhákat viszek igény szerint.
A ruhákat 300 ft/kg-ért veszem meg. Az általam eladásra kínált holmiknak darab ára van.
A telefonszámom: 06-30-289-15-11. Hívjatok, ha tudok segíteni.

Köszönöm a figyelmet!

Juci

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

JAIMEE: Ha Judy babázna, már üzentem volna :) Milyen kis komoly a fiatalúr! Ahogyan Te is írtad, annyira már nem hasonlít Rékára, és tényleg olyan, mintha kint felejtették volna őt a napon :) Én még mindig azt írom, hogy nekem nehezebb volt megszokni az 1 gyerkőcöt, mint a kettőt. De ezt is mindenki másképp éli meg! Talán nekem szerencsém volt, mert egyszerre aludtak, Peti közel 3 évesen már nagyon önálló volt stb. Dokinál annyi történt, hogy több mint 1 hónappal ezelőtt kaptuk meg a mai időpontot 11 órára. Beszerveztem nővőremet, felkészülve ha esetleg röntgen, vérvétel is lenne, mégis ne egyedül legyek két gyerkőccel. Odamentünk, vártunk. Egyszer csak kijön az asszisztens, hogy jaj, hát nem tudtak értesíteni, de ma nincs a doktornő, elmarad a rendelés. Újabb egy hónap múlvára (július 8.) tudott időpontot adni. No comment.. Ovis szülőin nálunk elmondták az ovisok napirendjét, megmutatták a termüket (idén volt minden felújítva), kiválasztottuk a jeleket (Bencének hajót választottam), kiderült, hogy 30 gyerekből 19:11 lesz az arány a fiúk javára. Lesznek érdekes nevű gyerkőcök a csoportban, mint Joel, Verona, Iringó, Ármin és lesz egy olasz gyerkőc is. Az óvónők nagyon aranyosak, ismerem is őket, mert nővérem kisfia is odajárt 4 évig, és volt, hogy én mentem érte. Szerintem élvezni fogja Bence. De gondolkozom, hogy egyelőre csak délig maradna, és itthon aludna. Mert pl. ő a főzeléket nem szereti, és az oviban szokott lenni, és nem szeretném, ha éhesen feküdne le, meg amúgy is itthon vagyok még egy darabig.. A beszoktatást augusztusban kezdik, tehát aki akar, már akkor mehet. Mi majd szeptember elején megyünk be, és meglátjuk, hogy halad a beszoktatás, és majd akkor beszéljük meg, pontosan mikor kezdünk. A 30-ból 20 gyereknek meg kell lennie év elején, különben nem indulhat a csoport, azért hozták azt a törvényt, hogy már 2,5 éves gyerkőc is mehet oviba.
GYABI: Pont tegnap csodáltam meg Beni fürdős képeit az iwiw-en. Ebben a nagy melegben tényleg csak így lehet elviselni a kinti létet :) Az a merülős kép nem semmi, látom, Benit sem kell félteni! (vagyis inkább nagyon kell félteni :) ) Nagy vízrajongó! Pocakod mekkora? Dokilátogatás mikorra várható? Pulmológiára azért mennénk, mert Petinek szeretnék allergia vizsgálatot, mert állandóan folyik az orra, Bencének meg 5 hónapos kora óta szinte minden hónapban volt hörghurutja, aztán egyre ritkábban, de most legutóbb pl. már sprayt kellett használni, mert nagyon hörgött, sípolt. A 2,5 év alatt rengeteg Spiropentet és theofiles kúpot használtunk el. Ez azért írom Neked, mert emlékszem, hogy Ti is szedtétek valamikor ezeket. A szülőin egyébként ahogy beszélgettem a szülőkkel, kiderült, hogy a csoportban velünk együtt 5 gyerkőcnek van/volt hasonló problémája (mind fiú), ők már megjárták a pulmót, mi meg remélem, óvóda kezdésre túl leszünk rajta. Remélem, kinövi Bence! Az autópálya/garázs és az autós torta tuti siker lesz, majd meglátod! Beni mennyit beszél? Mondatokat mond már? A házikón az ablak, tető után a fűtésrendszert és villanyhálózatot cseréljük, utána jöhet a burkolás, festés, berendezés.. Rengeteg a munka. Nyár végi költözésből már nem lesz semmi, hisz a bevétel kevesebb, mint a kiadás :)
Vendég

Betsy,
csúcs vagy... egyszerűen nincs szavam... igen, ilyenekre gondoltam, pontosan, köszike, ezt is lementettem, nagyon tetszik! Páromnak meg ezért könyörgök már két éve...

Jaimee,
éppen elküldtem vissza a privit, mire látom, hogy már irtál, és képet is tettél fel. Nagyon cuki Zalán baba, ez a komoly, morcis kép... :lol: borzasztóan aranyos!
Tényleg fincsi lehet a kétgyerekes orditás, de te jól birod!
Irod, hogy Réka köztetek alszik, lemaradtam, vagy nem úgy volt, hogy tetszik neki a "nagy" ágya? És köztetek is alszik el? Vagy később mászik oda?

Gyabi,
Beni is már mekkora, igazi nagyfiú lett belőle! És tényleg, nemsokára szülinap...
sirkici

SIRKICI: Most hirtelen még ezeket tudtam csinálni, ha van még ötleted, írd meg!

Kép Kép Kép Kép
Vendég

sziasztok,

Hát sajna még mindig nem babázok. :cry: :cry:

Tegnap voltam NST-n, minen ok, baba ficergett rendesen. Méhszájam 2000-es,és nem is várható hogy nyíljon. UH-on is minden ok volt, becsült súly 3600gr. :lol: :lol:

Keddre kiírt a dokim császárra, de hétfőn délben még főorvosi bemutatásra kell mennem, ő mondja rá az áment, na meg azt is hogy van-e hely, mert most nagyon korlátozták az 1 napra eső műtétek számát. Ha nem férek be keddre, akkor csütörtök.De a dokim szerint nem lesz semmi gáz a keddi nappal.Hát majd meglátjuk. :mrgreen:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Betsy,
Tényleg csúcs vagy ezekkel a fotókkal. :lol: :lol: :lol: :lol:
Nagyon szupik lettek. Melyik oldalról vetted???Lehet én is szerkesztek néhányat. :lol: :lol:
Gyabi,
Szuperek a képek. Beni is hogy megnőtt,igazi kis hapsis kinézete van már. :lol:
Hát a napot nem csodálom, hogy nem bírod. Naponta 2x zuhanyzok,de így is kibírhatatlan. :roll: :roll: És éjszakára sem hűl ki a szoba,mert tetőtéri és ráadásul déltől egész naplemetéig odasüt a nap. Redőnyünk nincs, csak egy sötétítő függöny,de az meg olyan mint halottnak a csók. :shock:
Jaimee,
Zabálnivaló a kis Zalán. Jól összehoztátok. :lol: :lol: Meglátod hamar belerázkódsz majd a 2 gyermekes életbe, csak egy szupi beosztás az alapja. :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Betsy,
hát ez valami FANTASZTIKUS, KÖSZÖNÖM!!! A hófehérkés képnél bevillant egy kép, hogy majd, ha kamaszodik, és mondjuk lakodalomba fényképeszkedik a párjával, valahogy igy fog kinézni a kép, nagyon jó, hogy csak a fejét tetted be! :lol: Tényleg elmehetsz fényépésznek! Kár, hogy nem nagyon lehet megélni belőle, de te arra való vagy, az tuti!

Judy,
azta, hogy még mindig nem tudsz semmi konkrétat, na de majdcsak már, drukkolok, hogy kedden legyen! Majd jelentkezz!
Barbika meggyógyult már?
sirkici

sziasztok,

Hát nem szeretnék augusztusban szülni, már most alig bírom a meleget. Péntek óta úgy be van dagadva mindkét bokám és lábfejem mint a csuda. Egész terhesség alatt nem volt ilyen. Alig bírok ráállni. Biztos a melegtől. Még jó, hogy már csak pár nap van hátra.

Holnap délután már remélhetőleg biztos lesz az időpont. :oops: :oops:

Sirki,
Köszi kérdésedet,meggyógyult az összes lurkó. Remélem mostanában elkerülnek minket a bacik. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy,
nem irtál tegnap, de az aláirásodnál azt látom, hogy MA VAN A NAGY NAP???
sirkici

Jó reggelt,

Dobok egy uccsó pocakképet, mert úgy néz ki ma este már külön leszünk a kisasszonnyal. :lol: :lol: :lol:
Várom a szülésznőm hívását, hogy hányra menjek. :lol: :lol:
Betsy-nek írok, ha már lesz miről.

Puszi mindenkinek. :lol: :lol:

Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

JUDY: A montázst én csináltam, nem a netről szedtem. Várom az üzidet!!!!!! Képet is küldj majd! Csini kismama vagy, most tényleg csak pocakra híztál!
SIRKICI: Szerintem meg lehetne élni a fotózásból, hisz kismama, újszülött, gyerek, család, esküvő fotózás, ovis fotózás.. ezekre mindig van igény. Csak ugye kellene hozzá egy fotós képzés elvégzése, egy komolyabb fényképezőgép, egy műterem, és vállakozó szellem. Én csak másodállásként foglalkoznék ezzel, azért jó, ha van egy biztos állás, ha mégse jönne be, meg egyedül nem mernék bele vágni..

Akkor most már csak GYABI maradt kismama, na meg a két új pocaknövesztő, akiknek gratulálok, bár nem tudom, olvassák e, vagy fognak e ide írni..
Vendég

Judy: nagyon csini vagy! Drukk! +++++++++

Majd jövök még.
jaimee1

Sajna csütörtök délutánra tolták. :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Betsy: Hát tényleg no comment a rendelés miatt. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Az nagyon jó, ha ismered az ovónőket és megbízol bennük. Meglátjuk, Réka melyik csoportba kerül (ugye nálunk vegyes csoportok vannak...), remélem, én is kedvelni fogom a dadusokat, óvónőket.... Ami a félnapot-egésznapot illeti, ezen én is gondolkodtam, egyelőre csak elméleti alapon, mert nem tudni, nem eleve fél napra vették e fel Rékát. Ha egész napra felveszik, egész napra íratom. Réka sem igen eszi a főzeléket, de sok gyerek "rászokik" az oviban, nem? A közösségi szellem hatása. Én legalábbis ebben bízom. Mikor kezdesz a munkahelyen? Régi helyre mész vissza, ugye?

Judy: Kitartás! +++ Ezt a 2 napot már féllábon is.... :wink: Persze megértem a türelmetlenséged, nagyon is. Hát igen, én végighánytam egy nyarat annó Rékával, nem volt sétagalopp. Emlékszem, 20 hetes voltam, amikor nyaraltunk, minden reggel kihánytam a kakaót. :-)))) Bár Zalánnal sem volt sokkal jobb.... bár az már ősszel-télen volt. :)

Sirki: Szereti a kiságyát Réka, de csak a délutáni szundi erejéig. :roll: Éjszaka köztünk alszik, együtt fekszünk le családi szinten. :oops: :roll: Az a rémálmom, hogy egy este az ágyunkban találom az össssszes gyerekem. :lol: :lol: :lol:

Gyabi: Szuper kispasid van! Hogy megnőtt ő is!!! Kitartás neked is ehhez a meleghez! Nagyon fajin az a kék sapek. Mondanám, hogy átveszem a kinőtt gúnyáitokat, dehát lesz kire adni őket. :wink:
jaimee1

Ja, Sirki, neked akartam még írni, hogy a Popinapló volt az én blogom, de azt már lezártam.

http://popipopi.freeblog.hu
jaimee1

Sziasztok!

Na Bandita elaludt, megpróbálok bejelentkezni.

Betsy: szuper képeket tudsz alkotni, nekem ez nem megy ilyen profi szinten...de azért próbálkozom néha.
Kérdésedre válaszolva Beni egyfolytában beszél és mostanában már elég szép mondatokat alkot. Szókincse nagyon nagy, meglepően!!!! Igaz csak felnőttek vannak körülötte, én ennek tudom be.
Ma pl. közölte, hogy a "ventilátor a szekrényen fújja a levegőt és zúg. Hatalmas ventilátor" ! De ezt nem ám raccsolva vagy gyereknyelven, hanem így ahogy írom. Készen vagyok tőle!

Sirki: olyan jól mutat ezeken a képeken Niki ( mondjuk amúgy is zabálnivaló), Nekem legjobban a lányod haja tetszik!!! Olyan jó állású haja van!

Judy: csak eljön az a csütörtök lassacskán...kicsit irigykedtem a 40 fokban, hogy de jó neked meg Jaimeenek, hogy nem nagy pocakkal vészelitek át a anyarat. Én nem tudom mit fogok kezdeni egész nyáron, mert kb. 2 percet bírok a napon... :cry:

KI A MÁSIK 2 POCAKOS ANYUKA???????????

Ja és Beni allergiás lett a szúnyogcsípésre...hólyagos minden csípése. Kálcium ampulla-kálcium pezsgőtabletta-Fenistil csepp-kenőcs-Antivakarin kenőcs-mentolos kenőcs.... :evil:

Ilyesmi lesz Beni tortája

Kép

Kép
Kép
gyablonka

Talán Bibi olvas minket,
Én nagyon-nagyon szorítok nektek, nem lesz semmi baj, nem lehet. :oops: :oops: (bocsi, de nem akartam a blogba belekontárkodni)
Gyabi,
De jó, hogy jelentkeztél végre. Hidd el már én sem bánom, hogy nem lesz pocak a nyáron, nem irigyellek a meleg miatt, de majd a pocakod miatt igen, kb 1 hónap múlva. :wink: :wink:
Gratulálok nektek a mondatokhoz, tényleg nagyon sokat számít, ha felnőttek veszik körül. :lol: :lol:
Torta is szupi lesz.
Jaimee,
Zúdíthatnád ránk a kispasis képeket ám. :lol: :lol: :lol:

A mai nap csak vánszorog, alig várom már, hogy este legyen és aludhassak. Akkor gyorsan holnap lesz. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?