Vali! Örömmel olvasom, hogy Alina megint tündér-királykisasszony lett. Tomika azóta csinált neked a pelenkába ajándékot?
Nálunk is a legegyszerűbb kaját a legmenőbbek. Borsóleves, paprikáskrumpli, krumplis tészta.
Bea! A három halálból nekem az öcsémet volt legnehezebb feldolgozni, mert egy égetnivalóan eleven kiskölyök volt, amit én kifejezetten élveztem. Sosem unatkoztunk. Sajnos a mai napig bennem él az emlék, mikor keresztapámmal és a nagymamámmal mentünk a mentő után mi is Budapestre. És ültünk lenn a parkolóban az autóban, és vártunk, hogy mi lesz. Némi kihatása volt/van még mostanra is ennek. Ugyanis olyan veleszületett szívbetegségben halt meg, amit „elfeljtettek” észrevenni az orvosok, holott kétszer volt úgy kórházban, hogy elvileg teljesen ki kellett vizsgálni, és észre kellett volna venni a betegségét. Lehet, hogy segíteni nem tudtak volna (76-ban), de észre kellet volna venniük. Szóval nem véletlenül szoktam még egy orvost megkeresni, ha kicsit is felületesnek találok egy orvost.
Kriszta! Öt beültetés? Az lelkileg sem lehetett egyszerű. Én áldom az égieket, hogy azok közé tartozunk, akik , ha úgy döntenek, hogy babát szeretnétek, akkor azt minden probléma nélkül sikerül „kivitelezni” szinte rögtön. Örülök, hogy a te lányod is kicserélődött.
Rita! Aranyos Lili a képen.
Erről jut eszembe, Réka hátról hasra fordul. Az még kis időbe telik míg a maga alá szoruló kezét kibányássza, de most már többször megcsinálta, így gondolom, hogy nem csak egy véletlen.
Bori! Jók a képek. Irigyellek a kirándulásért. Tegnap előtt mi elindultunk apa elé, két háznyit mentünk, mire jött szembe apa. Megfordultunk. És Ádám már ebben is elfáradt. Nem tudom mikor lesz ebből kirándulás.
Sajnálom, hogy ti sem haladtok előre lábügyileg.
Anikó! De jó, hogy te is előkerültél.
Swen! Örülök, hogy bevált a Bioparox. Nekem is kedvező tapasztalataim vannak vele.
Nálunk bébi reszelő és botmixer volt bevetve pürésítéshez.
Ha lehet szavazni, akkor nekem a lgejobban az a kép tetszik, amin ketten vagytok Botonddal.
Zsuzsa! Sikerült új forgójátékot venni? Ha minden igaz,m akkor hétfőn megyünk az Ortopédiai Klinikára. Ötperces randi?
Köszi az infot cipő és ruhavásár ügyben. Bár énmár tudtam a húgomtól. Hétfőn az is tervben van. Bár kicsit vadnak tűnik a Heim Pál-Ortopédiai Klinika-cipővásár kör három gyerekkel.
Anniko! Nekünk nagyon bevált a Stokke Tripp-Trapp nevű etetőszéke. Drága, de nő a gyerekkel, nem kell összecsukogatni, és nagyon biztonságos. Meg kell rendelni magát a széket, a bébiövet és a párnát. Így onnantól kezdve, hogy tud ülni a gyerek végig az asztalnál tud ülni. (
www.unico.stokke.hu) Mi az interneten rendeltünk tőlük, és ezért még kedvezményt is kaptunk. Két nap múlva itt volt. Van egyébként egy Brevi etetőszékünk is. Jó-jó. De Csilla most 2 és ¼ éves, és már nem jó neki igazán a ülőfelület, meg a tálca felület magassága. Igaz csak fele annyiba került, mint a másik, de max hároméves koráig használhatod. A másikra meg eleve hét év garancia van.
Chello! Biztos fársztó lehet jegyzetelni. Nekem még a babanaplókat sem sikerült egyik gyereknél sem vezetnem, pedig abba igazán nem kell sűrűn jegyzetelni. Te tudod, hogy mentek-e másik orvoshoz. Én a fentebb leírtak miatt biztos mennék. Ha ugyanazt mondják, akkor legalább kiderülne, hogy tényleg nem lehet ennél többet műtét nélkül tenni. Ha meg valami mást mondanak, akkor van választási lehetőséged. Persze ez a Ti dolgotok.
Orsi! Neked nem ér sok időre eltűnnöd, mert rögtön aggódni kezdek. Tőled nem vagyunk ilyen eltűnésekhez szokva.
Remélem, jól sikerült az esküvő.
Amatőr-Hajni! Szerintem, ha megint jóra cserélik, akkor utána ne rakd ki többet az erkélyre.
Ha a leírtak mellé még nagy is a kereke, akkor szerintem megéri.
Melinda! Hosszú menstruáció. L És mi volt, ami nem jött be?
Kika! Én is tennék fel maszkot, csak akkor nem tudnék orrot fújni. Meg nálunk már mindenki túl van a kórságon, így reménykedek, hogy nem ragasztom vissza senkire.
Kisdió! Mit csináltatok Debrecenben az egyetemen?
Nalika-Hajni! Jó ez a név dolog. Nekem mindig mondták, hogy milyen ritka nevem van. Aztán az általánosban volt még egy Zita az osztályban. A gimiben, a kollégiumi nevelőtanár mondta, hogy eddig nem volt egy sem a kollégiumban. Erre abban az évben ketten kerültünk be ezzel a névvel. És végül az egyetemi koleszban a háromágyas szobában ketten büszkélkedhettünk ezzel a névvel.
<font color="0077aa"><font size="+1">
<blink>A találkozó</blink>
Hely: Budapest V. Balaton u. 15. Mikkamakka Játéktár
Időpont: 2004. október 23. 14-17 óráig</font></font>
Pelenkázó helyiség, babakocsi tároló van.
Apukát, nagy tesót is lehet hozni.
Mindjárt megpróbálok majd egy térképet mellékelni.
Üdv mindenkinek:
Zita