Zsuska
Bátorság az első szurihoz! Menni fog. Először is én a munkahelyemen nem mondtam el, mi is a helyzet velem, hanem egy nőgyógyászati beavatkozás miatt kell eljönnöm minimum másfél hétre, de ha nem vgayok jól, akkor kettőre.
Te legalább 1 hétre gyere el. Van még szabid? Nem szép dolog, de hazudj, ha kell. Vidéki rokonod nincs, akit ápolni kellene? És mi van, ha tényleg beteg vagy? Bejársz betegen? Próbáld megoldani legalább azt az 1 hetet. A babóknak is szükségük van rád.
Karmen
a pesti Kaáliban is van album, az örzőben meg egy babafal
Én is majd babástól megyek vissza az ajándékkosárral. Orsika náthája múlik?
Lullaby
Neked "már" csak 1 hét! Eddig jól bírtad? Elfoglaltad magad? Szurkolok neked.
Egyébként azt mondták, hogy a március és az okróber a babásodás hónapjai
Ilyenkor valahogy nagyobb a sikerarány. (Én legalábbis reménykedem ebben.)
Lara
Már csak 1 óra és sok minden kiderül veled kapcsolatban. Este gyere és számolj be, mi volt. Szorítok.
Manócska kedves babásodó társam
Ne parázz! A reggeli fulladás kicsit gáz, de próbálj meg félig ülő helyzetben feküdni és valami izotóniás italt inni. ÉN sose mérem magam, nekem elég, ha felveszem a nadrágom és szorít, vagy nem. Érdekes módon reggelre lemegy mindig a hasam.
Én is érzem a méhemet vagy mit, de enyhe görcsölgetésem van. De tényleg csak enyhe. A jobb petefészkem bizonyos lábhelyzetekben fáj, de akkor pózt váltok. Nem fekszem folyamatosan, néha félig ülőhelyzetben vagyok, most is és így netezek. Ha nem kapsz már HCG injekciót, akkor napról-napra jobb lesz és elfelejtheted a túlstimut. Én eddig nem híztam, de most majd fogok.
A fekvés, a semmittevés majd segít ebben.
Az örzőben volt egy kép az asszisztált reprodukciós petesejtről. 0. nap, amikor leszívják. 1. nap már 2 sejtes. 3. nap a visszaültetés napja, ekkor már kis virágszirmúak. 6. nap a megtapadás napja. 12. nap amikor már teljesen befúrta magát a nyálkahártyába.
Bízz az orvosodban Manó! Eddig csupa jót írtál róla, ne inogj meg. Különben nem fog sikerülni. Ha valami nem akar megtapadni, akkor teljesen mindegy hány sejtes. Van egy ismerősöm, akinek volt 11 petesejtje,de csak 7 indult be. Továbbtenyésztették soksejtes állapotba és akkor már csak 4 maradt meg. Most gondolt el, hogyha pont azt a 3-at kapja vissza, ami nem fejlődött tovább, akkor most nem lenne boldog 2 gyermekes anyuka. Szóval ne légy bilifül
, ne törj le. Itt vagyok neked én.