Sziasztok!
Látom mások is lebetegedtek, mindenkinek gyors gyógyulást! Nálunk mindenki jól van, nekem a gyomrom még nem az igazi, de sokat javult. Kata szerencsére nem lázasodott be egyáltalán az oltás után éjjel se.
Süncsi: drukkolok a repülőúthoz! Nóra másfél éves volt már mikor repültünk, de én akkor is aggódtam érte. Persze nagyon jól bírta
Szopizott felszálláskor is meg leszálláskor is. Andriska képeitől továbbra is el vagyok ájulva
Már nagyon szeretném őt élőben is látni
Most olvasom, hogy ma angyalbaba lett Andris
Nagyon helyes, néha anyát is kímélni kell
Anikó: néha azért írj pár sort!
Swen: remélem nem leszel nagyon beteg, gyógyulj meg gyorsan!
Kata is hurkásan született, a mai napig hurkás a lába (Panó ma látta
), meg jó kis pocakos is. Felöltözve ebből nem sok látszik, na de pucéran az igazi
A súlya nem izgat, amíg jókedvű, alszik éjjel, stb. Botond pedig továbbra is nagyon ügyes az egyedül elalvással
Ha Botondnak nincs tőle semmi baja, hogy ennyi ideig nem kakil, én békén hagynám (Nóra ilyen volt, békén hagytuk, nagyon kevés alkalom volt, hogy közbe kellett lépni)
Bori: Dorka képek
Mégha nem is nekem küldted
Melinda: de jó, hogy nem kellett kórházba mennetek
Oltás
Kinga: jó lenne ha tudnátok jönni !!!
A spirált ilyen gyorsan felrakták a szülés után? Nekem valami fél évet emlegetett a doki, ha ilyet akarnék (nem tudom mit akarok, én nem szedhetek gyógyszert). És Kata is jókat vigyorog, meg röhög magán, amikor örül annak, hogy sikítozik
Unokahúgod eltűnése
Hajnee
Grat az 5 kilóhoz
Kata szerencsére nem lázasodott be. Már jobban vagyok sokkal és Kata sem kapta el, a tejem sem lett kevesebb, úgyhogy neki fel se tűnt, hogy anya nincs a top-on. PKU-s kisfiú: szegény
Zsuzsa: tesós képek
Köszi, jobban vagyok már sokkal, nem tudom mi volt ez, orvoshoz meg ugye nem igazán jutok el
Mire megszervezném, addigra meg is gyógyulok
Azért remélem Zsófi jól érzi magát az oviban a nem evés ellenére is!
Lujzika/Kriszta: üdv itt nálunk! Még nem tudtam elolvasni a történetedet, de majd megpróbálom! Eszterhez meg nagy gratula
Hogy sikerült az oltás?
Orsi: mi van veled? Jól vagytok?
Szöszi: akkor Balázs nem egy pelenkatakarékos kisgyerek
Én is eszem már jó régóta mindent, Katának sose fájt semmitől a pocakja. Salakos puu
AHajni: gyerekszoba
Képek? Erkélyes alvás hatása
Chello: Noémi továbbra is nagyon édes hajasbaba!
Hajhullás: érdekes most nem nagyon van, az első kettővel nagyon volt, de elmúlt, pedig már azt hittem én is, hogy megkopaszodom.
Linda: remélem Gergő gyorsan meggyógyul!!!
A gyarapodása nem semmi
Annikó: kórházi tápszerezés
Nekem sincs időm szinte semmire.
Nanda: szüléstörténet
Ferkót nagyon sajnálom!
Féltékenység
Nem lehet könnyű Mayával
Ehhez képest Nóra teljesen szelíd dühkitörésekkel rendelkezik. Egcsi, Timi jól vannak, próbálnak jönni a talira.
Bea. Üdv itt újra
Nagyon szép a kislányod
Katának is van egy pont ilyen rugdalózója
Kika: súly
Jó, hogy ti is túl vagytok az oltáson! Jobbulást neked! Légzésfigyelőnk nekünk is van, végeztünk tanfolyamot, nem tartozunk veszélyeztetettek közé, de nekem így nyugisabb. Mondjuk abban nem vagyok biztos, hogyha baj lenne, akkor hirtelen tudnám, hogy mit kell csinálni. A többiek már olvasták, hogy a középső lányomnál elég sokszor bejelzett, de elég hamar rájöttünk, hogy azért van, mert ő olyankor kakilt, és amikor nyomott, nem vett levegőt.
Zita: lázam szerencsére nem volt! Katának meg úgy néz ki, hogy majd 6 hósan kell még egy BCG oltás
Ádám lába? Képek nagyon jók
Annyira aranyosak és szépek
Vásárlás
Hogy ez nekem honnan is ilyen ismerős
Vali: hogy te miket főzöl! Remélem Tomikának holnap már lesz termés a pelusába!
Kisdió: nagyon ügyesen tartja Ákos a fejét!
Ki ne húzd a talit a noteszodból
Na megyek aludni, mert mindjárt leragadnak a szemeim! Jó éjt mindenkinek!
Szilvi